Nyheter om Krødsherad


Dødsulykken i Flå: – De kom fra krig, og så dør de i en ulykke

FLÅ /KRØDSHERAD (VG) De tre brødrene, som døde brått i en trafikkulykke mandag, kom til Norge som flyktninger fra Syria: – Det er meningsløst, sier kamerat og kollega av brødrene.

Lokalmiljøet i sorg etter at tre brødre omkom: – Det blir så nært

KRØDSHERAD (VG) «Alle» kjente den blide 17-åringen Yahya Jamal Sirwil på Kiwi. Mandag kveld omkom han i en trafikkulykke sammen med sine to brødre, Emad (20) og Ibrahim (18) Jamal Sirwil.

Politiet: Tre brødre omkom i ulykke på Flå

FLÅ/KRØDSHERAD (VG) Politiet mener det var tre brødre på 17, 18 og 20 år som omkom i trafikkulykken i Flå sent mandag kveld.
Les mer om:

Ordfører om dødsulykken: – Det gjør noe med deg

Det flagges på halv stang i Krødsherad kommune etter dødsulykken i nabokommunen Flå, hvor tre mennesker mistet livet mandag kveld.

Flå og Krødsherad i sorg etter dødsulykke

Tre mennesker omkom i ulykken i Flå kommune mandag kveld. Både Flå og Krødsherad er i sorg etter en av de verste trafikkulykkene på riksvei 7 i nyere tid.
Les mer om:

50 meter autovern revet bort

Ordføreren i Krødsherad er sterkt preget etter at tre personer mistet livet på riksvei 7 seint mandag kveld.
Les mer om:

Tre personer omkom i trafikkulykke i Flå: - Jeg står med tårer i øynene

FLÅ (VG) Både Flå og Krødsherad kommune har satt krisestab etter at en lastebil og en personbil var i en møteulykke mandag kveld. Tre personer, som alle var i personbilen, er bekreftet omkommet.

Flere ordførere sier de ikke har blitt spurt om vaksineuttalelse

Ordførerne i blant annet Råde, Modum, Sigdal og Krødsherad sier at de ikke har blitt kontaktet om uttalelsen fra Oslo-regionen om vaksineprioritering.

Frontkollisjon i Viken - seks personer involvert

Tre av de seks involverte etter en frontkollisjon på riksvei 7 i Krødsherad, skal være kritisk skadd.
Les mer om:

Seks personer involvert i ulykke

Seks personer skal være involvert i en front mot front-kollisjon i Krødsherad kommune i Viken. Flere er fløyet til sykehus med luftambulanse.
Les mer om:

Krise i coronafri kommune: – Det smalt vanvittig

NOREFJELL (VG) Nordens største resorthotell står bom stille. Det finnes ikke bekreftet coronasmitte i Krødsherad kommune, men tallet på ledige har tatt ni-gangen. Konsekvensene er truende for Norefjell Ski & Spa.
Les mer om:

120 mann har vært med i jakta – lokal jeger var med på å felle ulven: – Vi er mange som er letta nå

Den unge hannulven som jamnlig har trafikkert i Valdres, ble søndag felt. Det skjedde under lisensjakt i et område mellom Sokna og Krødsherad, et par mil nord for Hønefoss. En av jegerne som var med på å felle den er hjemmehørende i Valdres.

To til sykehus etter ulykke med racingbil

To personer fraktes til sykehus etter en bilulykke i Krødsherad lørdag.
Les mer om:

Kokepåbud av drikkevann i Krødsherad opphevet

Fredag innførte Krødsherad kommune i Buskerud kokepåbud etter det ble påvist E. coli-bakterier i drikkevannet. Lørdag ble påbudet opphevet.
Les mer om:

12-åring kjemper for livet etter ulykke

Den 12 år gamle gutten som ble kritisk skadd i trafikkulykken i Krødsherad søndag, kjemper fortsatt for livet på sykehuset.
Les mer om:

Kritisk skadet i ulykke

En 12 år gammel gutt er kjørt til Ullevål sykehus med kritiske skader etter en ulykke i Krødsherad søndag.
Les mer om:

Gutt (12) kritisk skadd i trafikkulykke

En gutt på tolv år er kritisk skadd i en trafikkulykke på fylkesvei 192 ved Krødsherad i Buskerud. Guttens far og en mann i 20-årene kom også til skade.

Gutt (12) kritisk skadd

En 12 år gammel gutt er kritisk skadet etter en trafikkulykke i Krødsherad i Buskerud søndag formiddag. Han ble fraktet til Ullevål med luftambulanse.

Skoleklasse reddet ned fra fjellet: – Sang for å holde oss våkne

Det som skulle være en koselig klassetur til Høgevarde i Krødsherad endte med at hele idrettsklassen måtte reddes av Røde Kors.
Les mer om:

Stall brant ned i Buskerud

En stall med to hester sto i full fyr på Glesne i Krødsherad natt til fredag. Brannvesenet har kontroll på brannen. Det er uvisst om begge hestene brant inne.

Flå mot Krødsherad

Det er klart for nytt handballoppgjer mellom Flå og Krødsherad.
Les mer om:

Salg av fjellhytter går så det suser

Det går unna med salg av fjellhytter i Buskerud. Raskest går det på Nesbyen, mens det ble solgt flest hytter i Sigdal og Krødsherad i fjor. Og i Uvdal er en spesiell hytte fortsatt i markedet.

Utrykningstiden skremmer folk på bygda

23 minutters ventetid på politiet må vi av og til regne med, mener politimester Christine Fossen i Sør-øst politidistrikt. Folk på Notodden er skremt over at det tok så lang tid før politiet kom fram da en mann ble drept lørdag. I politidistriktet er flere lensmannskontorer foreslått lagt ned, blant annet i Flesberg, Rollag, Sigdal, Krødsherad, Lier og Hallingdal.

Tilsyn fant alvorlig lovbrudd ved slamanlegg

Krødsherad kommune har blitt tatt for fire alvorlige brudd på reglementet etter et tilsyn ved slamanlegget.
Les mer om:

Krødsherad kommune nekter å stoppe hogst i verneverdig skog

– Vi må vurdere aksjoner, svarer Naturvernforbundet.
Les mer om: