Nyheter om Kourtney Kardashian


- Han flørter alltid med henne

Mange skal slite med å forstå seg på forholdet mellom Scott Disick og ekskjæresten, Kourtney Kardashian.
Les mer om:

Scott Disick ute av rehab, planlegger søksmål

Scott Disick er ute av rehabilitering – og sint på senteret. Keeping Up With the Kardashian-stjernen skal ha sjekket seg inn på All Points North Lodge i Colorado i noen dager i forrige uke. Men i motsetning til hva enkelte medlemmer av den kulørte presse har hevdet, skyldes det ikke kokain og alkohol. Ifølge advokaten til Scott Disick har 36-åringen fått hjelp til å håndtere sorgen over moren og farens bortgang. Moren døde i oktober 2013 etter en lang sykdomsperiode og faren gikk bort i januar 2014. – Scott tok avgjørelsen om å sjekke seg selv inn på rehab i forrige uke grunnet tidligere traum

Stjal showet på Kourtneys bursdag

Kourtney Kardashian ble feiret på en litt utradisjonell måte i helgen.
Les mer om:

Avslører detaljen i bildet

Kourtney Kardashian avslører Kim Kardashians hemmelighet om et gammelt skolebilde.
Les mer om:

Mason Disick (10) går live på TikTok etter at mamma Kourtney Kardashian slettet Instagram-kontoen hans

Er Kourtney ferdig i Keeping Up With The Kardashians? Men først: Mason Dash Disick, sønnen til Kourtney Kardashian og Scott Disick, er ikke den mest profilerte i storfamilien.

Mason Disick (10) røper status på Kylie Jenner og Travis Scott

Bør barn (med et stort publikum) være live på nettet? De lærde strides. Men 10 år gamle Mason Dash Disick, sønnen til Kourtney Kardashian og Scott Disick, er som mange andre nysgjerrig på sosiale medier. I natt hadde Mason en direktesending på Instagram-kontoen masondisick.official. Fans stiller ham en rekke spørsmål, blant annet om tante Kylie Jenner. – Nei, Kylie og Travis er ikke sammen igjen, svarer han ærlig, og motsier altså ryktene som har svirret den siste tiden. Se video:  Instagram har 13 års aldersgrense.

Kourtney Kardashian trapper ned TV-jobben

Den eldste av Kardashian-søstrene sier vi får se mindre til henne i den kommende sesongen av «Keeping Up With the Kardashians», fordi hun prioriterer morsrollen.

– Adele dater Skepta

Storbritannias største power couple? Vel, hvis det er sant… Dan Wootton i The Sun melder i dag at Adele (31) har vært på en rekke dates med Skepta (37). Avisen har snakket med en anonym kilde som bekrefter nyheten. – Adele og Skepta har vært der for hverandre gjennom bruddene. De har et nært bånd, og det er definitivt en spesiell kjemi der, sier sladrehanken. – De tilbringer mer og mer tid sammen.

Gjenforent med eksen ett år etter bruddet

Kourtney Kardashian og eksen var i samme feiring før helgen.
Les mer om:

Disse kjendisene har flest falske følgere på Instagram

Det er ikke tvil om at de største Instagram-kontoene har mange falske følgere. En ny undersøkelse viser hvor høy andelen er blant kjendiser som Kylie Jenner, Kim Kardashian, Justin Bieber, Billie Eilish, Ellen DeGeneres og Cristiano Ronaldo. Selv vanlige, lovlydige brukere får fra tid til annet spam-følgere, enten det er «jenter» som har mistet undertøyet sitt, IG-kontoer som vil selge deg noe, eller bare klassiske bots som utgir seg for å være vanlige brukere. Mange kjøper også følgere for å gi inntrykk av at de er mer populær enn de er.

Er Kylie Jenner og Travis Scott på vei til Europa for å gifte seg?

Bevisene er ikke akkurat knallsterke, men la gå. Kylie Jenner og Travis Scott boardet i dag et privatfly på vei til Europa. Med seg i bagasjen har de noe som ligner på en hvit brudekjole. Fans spekulerer selvsagt allerede i om det hele er et lite pr-stunt.  Bilde via TMZ: Travis, Kylie, mamma Kris og flere familiemedlemmer skal være på vei til Italia for å feire Kylies fødselsdag.  Scott Disick, Sofia Richie og Kylies venninner Anastasia «StassieBaby» Karanikolaou og Yris Palmer skal også være med på privatflyet. Storesøster Kourtney Kardashian er allerede på ferie i Europa, og joiner dem sik

Ni år siden One Direction. Nå har de gått five directions

Dette gjør guttene nå. Det har gått hele ni år siden Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson og Harry Styles ble dannet på en The X Factor-bootcamp av Simon Cowells jernhånd management. Det tok ikke lang tid til de ble et av de største boybandene verden noen sinne har hatt. Og det er jo ikke så rart – bare se her: Fansen aka Directioners (legender ifølge tweeten nedenfor) verden over feirer dagen med emneknaggen #9YearsOfOneDirection, som har gått som en farsott i hele dag. “Directioners are not fans, they are legends and legends never die”#9YearOfOneDirection pic.twitter.com/aC

Kjendiser leser meldinger fra mamma

Mean tweets er moro, men det er ikke bare troll på Twitter som byr på moro i tekst-form. Ingen tekster som mødre, noe som også rammer kjendiser. På søndag er det amerikansk morsdag, og i den anledning har Jimmy Kimmel invitert en rekke celebre fjes til å lese sine beste mamma-meldinger. Snutten avslører blant annet at Pinks kjære mor er en nyfrelst cannabis-entusiast, og at Kourtney Kardashian – som mange av oss – er dårlig til å svare mamma Kris :/ Videoens line-up er sterk: Både Billie Eilish, Katy Perry, Pink, David Harbour fra Stranger Things, Kim, Khloé og Kourtney Kardashian, komiker Jim

Derfor var hun ikke invitert

Ble støttet av storesøster Kourtney Kardashian.
Les mer om:

På hemmelig ferie sammen i Finland

Kourtney Kardashian sparket i gang 40 års-feiringen med en tur til Norden sammen med eksen - og hans nye kjæreste.

- Kan dere ikke bare bli en familie igjen?

Fansen øyner et lite håp om at Kourtney Kardashian og Scott Disick skal finne tilbake til hverandre.

- De viste ingen følelser foran Kourtney

Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie så ut til å ha det overraskende hyggelig sammen.

- Vil ikke gå gjennom det samme som hun gjorde med Scott

Kourtney Kardashian har kuttet all kontakt med ekskjæresten Younes Bendjima.
Les mer om:

Brudd for Kourtney Kardashian

Det var realitystjernen Kourtney Kardashian (39) som tok steget og gjorde det slutt med modellen, ifølge amerikanske medier.
Les mer om:

- De ønsker virkelig at jeg skal være den dårlige personen

Søstrene til Kourtney Kardashian kjøper ikke unnskyldningene til søsterens ekskjæreste.
Les mer om:

Én av søstrene fikk ikke være med på «verdens heteste»-liste

Kourtney Kardashian er den eneste søsteren som ikke fikk være med.
Les mer om:

Sønnen hylles etter bikinibilde av moren

Sønnen til Kourtney Kardashian får skryt i sosiale medier for fotoferdighetene sine.
Les mer om:

People: Kourtney Kardashian og Scott Disick har flyttet sammen igjen

Det mildt sagt turbulente forholdet skal ha tatt en ny vending for trebarnsforeldrene.
Les mer om:

Kourtney Kardashian kobles til 14 år yngre mann

Ett år etter bruddet med Scott Disick skal realitystjernen ha funnet lykken på nytt.
Les mer om:

- Jeg var forelsket i Justin Bieber

Kourtney Kardashian er ikke den eneste i den berømte TV-familien som har falt for popstjernen.