Nyheter om Kort


Med ett ord økte spenningen mellom Kina og USA betraktelig

Nylig gjorde president Joe Biden noe som ingen tidligere president har gjort. Et kort og kontant «ja» ble møtt med vantro fra det oppmøtte pressekorpset.

Ektemannen døde kort tid etter kona ble skutt: – Ekstremt hjerteskjærende

Familien hevder han døde av sorg.
Les mer om:

Gjerningsmann på Facebook: – Jeg skal skyte en barneskole

Mannen som drepte 21 personer på en barneskole i Texas var aktiv på Facebook kort tid før skytingen.
Les mer om:

Svarte Biden litt for klart om Taiwan?

Et «ja» og en kort setning. Det var nok til å sende støt på tvers av Taiwanstredet.
Les mer om:

Zlatan Ibrahimovics perfekte farvel

40 år gammel, med med mer enn 20 år på topp og med hele 14.ligatitler i sin karriere er det ikke mer å bevise for Sveriges største fotballstjerne Zlatan Ibrahimovic. – På søndag fikk vi trolig se avslutningen på en fantastisk karriere da AC Milan vant Scudetto.

Sør-Koreas generalstab: Nord-Korea har skutt opp tre raketter

Nord-Korea har skutt opp tre raketter mot havet øst for landet, ifølge generalstaben i Sør-Korea. Testen fant sted kort tid etter USAs presidents Asia-reise.
Les mer om:

Agenten til VG: «Stor sjanse» for Braut Brunes-salg i sommer

Jonatan Braut Brunes (21) kan følge i fetter Erling Braut Haaland (21) sine fotspor med et klubbytte innen relativt kort tid, får VG opplyst.

West Ham-profil siktet for dyremishandling

West Hams midtstopper Kurt Zouma må tirsdag møte i retten. Han er anklaget for å ha sparket og slått en av sine to katter. Det er tatt ut siktelse på tre punkter mot Zouma, melder BBC. To av dem handler om å la et kjæledyr lide unødvendig. I februar gikk et videoklipp av franskmannen viralt i sosiale medier. Der kunne man se ham mishandle en katt, og saken vakte stor avsky. Dyrevernorganisasjonen RSPCA hentet Zoumas kjæledyr kort tid etter. Siden jobbet RSPCA for å få fotballstjernen og hans lillebror Yoan Zouma siktet.
Les mer om:

Det var ikke bare ligagullet Liverpool tapte i dag

Liverpool skal ha blitt informert om avgjørelsen til midtbanespilleren de har jobbet med de siste ukene. Monacos midtbanespiller Aurelien Tchouameni har vært sterkt ønsket av både Liverpool og Real Madrid. Spillerens agent skal ha informert klubbene at Monaco-spilleren skal foretrekke Real Madrid. SISTE: Nemanja Matic forlater Manchester, men ikke Premier League Med James Milner, Jordan Henderson og Thiago Alcantara som alle er i 30-årene, er det ventet at Liverpool vil gjøre noen større investeringer på midtbanen i løpet av kort tid.

Eriksen vil ikkje avkrefte RBK-draum:  – Eg må ta ei vurdering

Sjølvsagt var det Kristian Eriksen som sette ballen i nettet mot Rosenborg. Etter kampen var han kort i svaret om han framleis drøymer om spel for trønderane.
Les mer om:

Eriksen vil ikkje avkrefte RBK-draum:  – Eg må ta ei vurdering

Sjølvsagt var det Kristian Eriksen som sette ballen i nettet mot Rosenborg. Etter kampen var han kort i svaret om han framleis drøymer om spel for trønderane.
Les mer om:

Synspunkt: Arrangørbyen leverer

På kort varsel har Fauske atleklubb tatt på seg å arrangere årets seniro-NM i bryting. Igjen.
Les mer om:

Fredrik røper store framtidsplaner kort tid etter oppstarten: – Vi bare kjører på

PORSGRUNN: Det er knapt et halvt år siden Just Padel kunne åpne dørene for publikum. Allerede nå kan daglig leder Fredrik Holm lette på sløret om store framtidsplaner.
Les mer om:

Biden med kort budskap til Kim Jong-un: – Hallo

President Joe Biden setter tilsynelatende døra på gløtt for ny dialog med regimet i Nord-Korea.

Tor Anders får oppfylt barndomsdrømmen: – Det er litt skummelt å satse egne penger

Tor Anders Johansen (33) stablet flasker i butikken da han var liten. Om kort tid tar han over egen butikk.
Les mer om:

Nå er de nye tegningene klare – slik ser de for seg den gamle NRK-tomta

PORSGRUNN: Prisen har gått ned og tegningene er nye. Om kort tid skal NRK-tomta på Borgeåsen legges ut for salg på ny.
Les mer om:

IOCs regelverk kan senke Tromsøs OL-drøm

Dersom Norge går videre med en OL-søknad, har Tromsø ingen gode kort å slå i bordet med. Skal Tromsø bli en del av det norske vertskapet, må man bygge anlegg – og det rimelig fort.

Uvær forsinket Hovland & co.

Tordenvær og regn tvang arrangørene av PGA-mesterskapet i golf til å utsette starten på den tredje runden lørdag. Forsinkelsen som oppsto endte samtidig opp med å bli på kun 37 minutter. Da hadde uværet passert, og spillerne kunne vende ut på banen igjen. Kraftig regnvær førte til at banen i løpet av kort tid fikk mye vann over seg. Viktor Hovland leverte en serie sterke parputter fredag, men sliter med å få inn birdieputtene i Tulsa. Også annenrunden endte på par for nordmannen. Hovland ligger på 23.-plass etter to runder, ni slag bak ledende Will Zalatoris. (NTB)
Les mer om:

Johansen smeller til Rødt igjen: – Sjokkerende

For annen gang på kort tid rykker byrådsleder Raymond Johansen (Ap) kraftfullt ut mot Rødt, et parti han er avhengig av i Oslo for å sikre sitt rødgrønne byråd.
Les mer om:

Hauger med skuffende Barcelona-kvalifisering

Dennis Hauger måtte nøye seg med 14.-plass i kvalifiseringen til helgens Formel 2-runde i Barcelona. Det gir dårlig startposisjon i helgens løp. En kort stund så det ut til at han skulle få den viktige 10.-plassen med minste margin, men helt på tampen ble tiden hans slått av ytterligere fire biler. – Jeg er selvfølgelig skuffet. Jeg hadde forventninger om å kvale en god del høyere opp i feltet. Det er sikkert litt tid å hente på selve kjøringen, men jeg har ikke svar på den store tidsforskjellen, sa Hauger i en uttalelse.

To arbeidsulykker på kort tid i bedriften: – Det var en forferdelig skade

SKIEN: I løpet av kort tid har det vært to alvorlige arbeidsulykker ved Scheen matservice. En ansatt ble merket for livet etter den ene ulykken.
Les mer om:

Tidenes største managerlønning vil bringe Jose Mourinho tilbake til Premier League

Keiseren av Roma har det litt trist om dagen, Jose Mourinho sitt mannskap har bare sanket tre poeng på de fem siste kampene og er definitivt utenfor kvalifisering til Champions League og må kjempe om å beholde plassen i Europaligaen. – Senere i dag møter Roma Torino i Serie A og taper de den kampen blir det mest sannsynlig Conference League og Bodø/Glimt også neste år. (Eller enda verre Molde) Dette er utålelig for Jose Mourinho som skal skinne i glansen av trofeer å bale rundt ned mot midten av tabellen i verdens fjerde største liga.

Arsenal og Real Madrid vil ikke la «Nye Benzema» gå til Newcastle

Newcastle var alene trodde de i deres søken etter spilleren fransk presse nå bare omtaler som nye Benzema. Nice-spissen Amine Gouiri fortjener faktisk sammenligningen for han har samme eksplosive, svært målrettede innstilling som Real Madrid og til slutt også Frankrikes aller beste kort. 22 år gamle Amine Gouiri skal være til salgs for rundt 30 millioner pund, noe som er småpenger for Newcastle, de har over lengre tid hatt sin sjefsspeider på tribunen med notatblokk hver gang.

Første politimann på Coop i Kongsberg: Så Bråthen én gang – så smalt det

Den første politimannen som ankom Coop Extra i Kongsberg i fjor, sier at han og kollegaen ble beskutt kort tid etter at de kom inn i butikken.
Les mer om:

Til Halvor Syvertsen: Det er demokratisk valgte politikere som skal ta avgjørelsene

«Paul Grøtvedt og Lene L. Kjølner sin forståelse av lokaldemokratiet» var den opprinnelige overskriften i mitt innlegg. Det ble til «Kjølner og Grøtvedt: Hvis de som lager mest støy fikk viljen sin» i TB. Vet ikke om det gjør noen stor forskjell i dette vepsebolet av en debatt, men mitt budskap er kort og godt at vi har et demokratisk system som er basert på at man stemmer på partier som en helhet, og ikke enkeltsaker.
Les mer om:

Mest lest siste uke