Nyheter om Kort


Såg raudt, og tapte(pluss)

Det vart sju gule og tre raude kort i oppgjeret mellom Hovdebygda og Hasundgot på Hovdebygda Idrottsplass torsdag. HIL tapte 0–2.
Les mer om:

Brann i enebolig på Lauvsnes

Det brenner fremdeles i en enebolig på Lauvsnes i Flatanger. Huset ligger i tettbygd strøk, og var overtent etter kort tid. Alle beboere skal ha kommet uskadd fra brannen.
Les mer om:

Er Jonah Hills nostalgiske regidebut verdt en kinotur? Her er 730s anmeldelse!

Lever Mid90s opp til forventningene? Endelig ruller regi-debuten til 21 Jump Street-stjerna Jonah Hill over de norske kinolerretene. Vi har selvfølgelig vært over gjennomsnittet spente, så da gjenstår det å se. Er den verdt et kinobesøk? Mid90s er en «coming of age»-film som omhandler 13 år gamle Stevie (Sunny Suljic) og hans plutselige overgang fra barn til ungdom på midten av nittitallet. Stevie bor sammen med sin mor (Katherine Waterston) og storebror (Lucas Hedges) i Los Angeles. Man får fort inntrykket av at den lille familien ikke er så veldig lykkelige.
Les mer om:

Har en halv mill. - mangler mottakere: - Nordre Aker, grip muligheten nå!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Bydelsdirektør Øyvind Henriksen, og folkehelsekoordinator Louise Larsen Dahl ber folk i bydelen gripe muligheten som ligger i de grønne midlene.- Vi har lyst ut 500.000 kroner, og det er ganske vide muligheter for hva det kan søkes om. Og dette er åpent for alle - privatpersoner, foreninger, borettslag, næringslivet, gründere og tiltak i bydelens regi.

Liverpool gjør kort prosess

Liverpool skal være helt overlegne Huddersfield i kveldens Premier League-kamp. Vi tror Liverpool har avgjort kampen til pause.
Les mer om:

Både lokal, nordisk og øst-europeisk interesse for å kjøpe det konkursrammede fiskebruket

Russeren som gikk konkurs etter kort tids drift er en av interessente på listen over bostyrerens potensielle kjøpere.
Les mer om:

Liverpool gjør kort prosess

Liverpool skal være helt overlegne Huddersfield i kveldens Premier League-kamp. Vi tror Liverpool har avgjort kampen til pause.
Les mer om:

Liverpool gjør kort prosess

Liverpool skal være helt overlegne Huddersfield i kveldens Premier League-kamp. Vi tror Liverpool har avgjort kampen til pause.
Les mer om:

Liverpool gjør kort prosess

Liverpool skal være helt overlegne Huddersfield i kveldens Premier League-kamp. Vi tror Liverpool har avgjort kampen til pause.
Les mer om:

Liverpool gjør kort prosess

Liverpool skal være helt overlegne Huddersfield i kveldens Premier League-kamp. Vi tror Liverpool har avgjort kampen til pause.
Les mer om:

SAS-streik rammer titusenvis av passasjerer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ifølge SAS blir rundt 60.000 passasjerer rammet fredag av streiken. Streiken var et faktum da mekling ikke førte frem.- Streiken skaper på kort sikt store problemer for de reisende, og den gir store ringvirkninger i samfunnet. Men kravene fra pilotene har vært umulige for SAS å innfri, sier administrerende direktør Torbjørn Lothe i NHO Luftfart i en pressemelding.Fredag er minst 205 SAS-avganger innstilt.

Bratt læringskurve i brannvesenet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Brannen i Sokndal er den største hendelsen jeg har vært med på til nå. Der hadde jeg i oppgave å lede operasjon og koordinerte folkene i alle sektorer. I tillegg hadde jeg ansvar for styring av skogbrannhelikoptrene. Det var veldig nytt -- og veldig gøy, forteller Otto Leidland.Det meste er nytt for den ferske brannmannen fra Egersund.

Bred gangbru tilbys som plaster på såret for Tasta

Tasta bydel kan ende opp med en 270 meter kort kulvert forbi Tasta skole. Som plaster på såret utreder Vegvesenet nå en noe bredere gangbru i nærheten av krysset ved Smiene.
Les mer om:

Nyhetsdøgnet fredag 26 april

Her er en kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.
Les mer om:

Trump: Nord-Korea fikk ingen penger for å løslate amerikansk student

Donald Trump sier at USA ikke har betalt penger til Nord-Korea for å sikre løslatelsen av Otto Warmbier. Studenten døde kort tid etter ankomst til USA.

Eiger sørget for målfest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hana-Eiger 3-7 (2-4)To offensivt svært gode lag gjorde det hele til en veldig severdig kamp, selv om de røde og blå tidvis kjørte over vertene.- De første 20 minuttene er det klart beste jeg har sett av Eiger i den perioden jeg har trent laget, sa en svært fornøyd Jone Mathiesen etter kampslutt.Han var så fornøyd med det offensive at han fort glemte irritasjonen over enkelte defensive blundere underveis.

Starter arbeidet med ny strategisk næringsplan

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Har du lyst til å være med å påvirke utviklingen av Eigersund? Det spørsmålet stilte daglig leder Anne Vigdis Ellingsen i Eigersund næring og havn, da hun tirsdag inviterte rundt 40 deltakere til strategisamling på Grand Hotell.Og svaret var ja. Folk møtte opp. Men samtidig gjorde de travle næringslivslederne det klart at planen de skulle gi innspill til, ikke måtte havne i den beryktede skuffen.

Trenarflukt frå alpinlandslaget etter kriseåret

Ni sentrale personar på det norske herrelandslaget i alpint har slutta på kort tid. Sportssjef Claus Ryste vedgår at dette er utfordrande og at dei har dårleg tid med å finne erstattarar.

Nå har Tord bestemt seg for hvor han skal krige videre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tord Haugseng har vært i tenkeboksen lenge, men torsdag signerte han en toårskontrakt med moderklubben. Den ambisiøse bakspilleren har i flere kamper denne sesongen vist at han allerede som 19-åring er en god eliteseriespiller. Fortsatt gjenstår mye før han er en stabil toppspiller, men det kommer garantert.Storebror Rassin Haugseng (21), ofte kalt Nærbøs «forsvarssjef», skal også signere en toårskontrakt.

Disse skal opptre på Gatefest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Mellombels ølstove og Thime Station avslutter også årets sommerferie slik de gjorde i fjor, med et samarbeid som skal skape en folkefest i Storgata på Bryne. I år får de også med seg Burger House og Hemmeleg på laget.Ser man på programmet for årets Gatefest, er det ikke tvil om at det satses på stemning og allsang.Slik er programmet for festivalen - Vi vil at lokale band og musikere skal få muligheten til å vise seg fram.

ApplePay i Østerrike

Notis: Apples betalingstjeneste er nå lansert i Østerrike, slik ryktene tilsa kort tid i forveien. 
Les mer om:

Nyhetsdøgnet torsdag 25. april

Her er en kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.
Les mer om:

Industriområde ved Klepp Stasjon er blitt til boligblokker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)«Mange vil bo i blokk» var overskriften på en sak i Jærbladet i april 2013. 14 av 22 leiligheter i første utbyggingsdel av Tangarholen like sør for togstoppet på Klepp stasjon, ble solgt i løpet av en drøy uke. I dag er tre av fire planlagte blokker ferdigstilt, og 58 av 60 leiligheter er solgt.

Uhell i alpinanlegget i Vestvatn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MISVÆR. Det var under den årlige happeningen «Vestvatnplasket» i alpinanlegget i Vestvatn onsdag uhellet skjedde.En av elevene i alpingruppen ved Bodin videregående skole som var med på sesongavslutningen, var uheldig og falt på nedtur i bakken.

Taren trigga tiltakslysta

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I palmehelga blei Tarebua i Rekefjord opna. Den litle bua fungerer som "showroom" for tareprodukta til Sidsel Margrethe Salvesen. Ho driv firmaet Tre Tyttebær, som ho starta for halvtanna år sidan.- Eg var arbeidsledig, for første gong i livet. Eg var vand med å jobba, og eg måtte ha noko å gjera, fortel ho.Inspirert Det begynte med at ho fekk låna ei bok av venninna i nabohytta, Randi Husveg. Boka handla om mat frå naturen.