Nyheter om Kort


Tuttosport: Juventus tar innersvingen på Liverpool

Valencia-vingen Ferrán Torres (20) har etter en fest av en sesong blitt ekstremt attraktivt, de siste ukene har Liverpool vært på banen og vi har kunnet lese om at en overgang til Anfield er nært forstående. Tuttosport skriver at Juventus sitter med bedre kort på hånda for å sikre seg den spanske U21-landslagsspilleren og at Torres trolig glipper for Liverpool.

Kort vei til Skiens skieldorado - men én ting kommer folk til å savne...

SKIEN: Fremdeles er det fine forhold på Svanstul, forteller Kari Mette Lørdahl ved Løvenskiold-Fossum. Og løypene kjøres opp enn så lenge.
Les mer om:

Thomas (33) ble permittert. Etter kort tid var han tilbake i ny jobb: – Vi får inn hundre søknader daglig

Stor etterspørsel etter tilkallingshjelp i matvarebutikkene gjør at flere permitterte nå får mulighet til å være i jobb. For Thomas har det betydd mye å være tilbake i jobb.
Les mer om:

Kaptein Jack Grealish har fått gigantbot

Etter Aston Villa kapteinen oppførte seg som en idiot og kjørte bil og krasjet etter en fest kort tid etter han selv oppfordret alle sine fans om å holde seg hjemme på grunn av corona-pandemien. Tidlig om morgenen på vei hjem kjørte han inn i parkerte biler, det ble signalisert allerede dagen etter han ville få en bot, den ble saftigere enn de fleste trodde.
Les mer om:

Kollen-arrangøren truet av konkurs etter kjempesmell

Arrangøren av verdenscupen i Holmenkollen står i fare for å gå konkurs. Det kriserammede selskapet må skaffe syv millioner kroner i løpet av kort tid.

Fire førerkortbeslag i løpet noen få timer

– Det ble plukket noen førerkort i løpet av kort tid, oppsummerer operasjonslederen.
Les mer om:

Olympiatoppen åpner igjen

Toppidrettssjef Tore Øvrebø (54) bekrefter at prioriterte utøvere om kort tid kan benytte seg av Olympiatoppens anlegg i Oslo.
Les mer om:

Mariell (24) skal føde om kort tid: – Jeg håper at barnefar får være med på fødselen

– Får han ikke være med, så håper jeg jo at jordmødrene, sykepleierne og andre passer godt på meg, slik at jeg ikke føler meg alene.
Les mer om:

Solskjær vet han har den ultimate midtbanespilleren rett rundt hjørnet

På akademiet til United jobber trenerne aktivt med å tone ned potensialet til Hannibal Mejdri. Ikke for å holde 17-åringen tilbake, men for ikke å legge unødvendig press på unge skuldere. Midtbanespillerens prestasjonene på U18 -og U23-laget har fått Solskjærs oppmerksomhet. I Paris sitter den tidligere ungdomstreneren til det franske supertalentet og mener veien er staket ut for spill på Old Trafford. Les: Når sesongen er over står Liverpool overfor et stort dilemma Reda Bekhti, trener hos Paris FC, husker godt at speidere fra klubber kom luskene for å se niåringen Mejdi spille.

Advokat: Bankene må dekke nordmenns tap på avlysninger

De fleste som har betalt med kort for en tjeneste eller arrangement som ikke kan leveres, har krav på å få pengene refundert fra banken sin.

Covid19, en kort og lang krise

Bedrifter, offentlige aktører og hvert eneste menneske står nå i en krise. Hele verden er i en krise.
Les mer om:

Flere «koronatjenester» utviklet i Altinn på rekordtid

Koronasituasjonen krever mange tilpasninger. På svært kort tid har flere tjenester blitt lansert, produksjonssatt eller endret i Altinn.
Les mer om:

400 har meldt seg til jobb i helsesektoren under en koronakrise

For kort tid siden etterlyste Fredrikstad kommune personer som kan ta i et tak i helsesektoren når koronaepidemien er over Fredrikstad for alvor. Hele 400 har meldt seg så langt.
Les mer om:

Fare lurer: Liverpool må spille alle kortene riktig de kommende sesongene

Ta det med ro, Jürgen Klopp har ikke sendt ut noen signaler om at han forlater Liverpool de første årene. Likevel er det noe som taler for at et skifte kan bli fristende for Liverpools tyske fotballfrelser. Klopp har fortsatt kontrakt som løper til 2024, og fortsetter utviklingen kommer Liverpool til å jobbe hardt for at Klopp blir for klubben det Sir Alex ble for United.

Kollektivet går live hver uke: – Det handler om å spre glede og latter i tiden vi er i

Kort tid etter at Norge stengte ned, fikk vennegjengen en idé. Tiltaket roses av psykolog.
Les mer om:

Fellesskapet kan aldri gå konkurs

DEBATT: Å stå sammen i fellesskap er den beste investeringen vi kan gjøre nå for å komme styrket gjennom krisen, på kort og på lang sikt.
Les mer om:

NFF vet ikke hva de vil gjøre om en permittert spiller vil bytte klubb

Hva skjer på kort sikt hvis en permittert fotballspiller sier opp og vil melde overgang til ny klubb? Den problemstillingen har ikke Norges Fotballforbund drøftet.
Les mer om:

Verdens viktigste tennisturnering Wimbledon er avlyst

Wimbledon-turneringen i tennis er for første gang siden andre verdenskrig avlyst. Årsaken er viruspandemien. Arrangørene i The All England Club i London offentliggjorde selv avlysningen etter et krisemøte onsdag. Les: ESPN: Manchester United er i posisjon De fleste hadde allerede skjønt at turneringen i London ikke kunne avvikles på sine opprinnelig oppsatte datoer fra 29. juni til 12. juli, men det ble vurdert å flytte turneringen til senere i år.

Vegvesenet fikk 600 millioner i krisepenger til vei: – Arbeidet er allerede godt i gang

Statens vegvesen er i gang med å prioritere hva de 600 millioner kronene til vei fra "krisepakke" skal gå til. De første oppdragene rulles ut i løpet av kort tid, ifølge en pressemelding.
Les mer om:

Han kan på kort tid lage 50.000 ansikts-visir sammen med lokal plastbedrift

Meisle på Bryne fikk mye oppmerksomhet da fabrikken printet ut tegneseriefiguren Hulken i full størrelse til oljemessen i 2016. Nå vil eieren kaste seg rundt for å lage smittevernutstyr i stort volum.
Les mer om:

Kraftige utslippsfall under koronakrisen

Koronapandemien lammer deler av økonomien og fører trolig til svært store kutt i klimautslippene på kort sikt. Hva som skjer på lengre sikt, er høyst usikkert.
Les mer om:

FBK-treneren venter på at samboeren skal «klekke» før påske

Eirik Haugdal (35) får ikke planlagt mye om dagen, ja bortsett fra at han blir far til en jente i løpet av kort tid. – Fruen hadde termin søndag, så hun «klekker» nok en av de nærmeste dagene, sier FBK-treneren.
Les mer om:

Rihanna om albumet og hvor mange barn hun skal få – gjerne uten mann

Rihanna SZN? I helgen fikk vi ny musikk med Ri. Men når skal popstjernen slippe det sagnomsuste albumet som hun har jobbet med i over fire år? 32-åringen, som har blitt verdens rikeste kvinnelige artist via Fenty-produktene (hun har en formue på nesten 7 milliarder kroner), snakker om platen i det kommende mainummeret av British Vogue. – Jeg kan ikke si når jeg kommer til å slippe det, men jeg jobber veldig aggressivt med musikk, forteller Ri mens hun drikker rødvin på Roc Nation-kontoret i Hollywood. R9 må i alle fall komme i 2020 (Tim P.