Nyheter om Kort


Hylles: - Kan ikke gjøres bedre

Manchester City havna under og fikk rødt kort mot Aston Villa. Men anført av en glimrende Phil Foden tok Pep Guardiolas seiersmaskineri nye tre poeng på Villa Park.

Utvisningsdrama: Manchester City trygget ledelsen

(Aston Villa-Manchester City 1–2) Med røde kort til begge lag tok det fyr på Villa Park. Men til slutt vant Manchester City som de ville. Nå trengs åtte poeng på de fem siste kampene for å innkassere ligagullet.
Les mer om:

Ikke lenger bare Mbappé som leverer hattrick´ene hos PSG

Det er noe lekent med PSG om dagen. Selv om Lille fortsatt ligger ett poeng foran i Ligue 1, har Mauricio Pochettino tilført fotballmangemillionærene i Paris mye i løpet av kort tid. I første kvartfinale i Coupe de France var det Mauro Icardis tur til å spille hovedrollen. Vi har blitt vant til at det er Kylian Mbapppé som står for showet hos PSG, men mot Angers hadde Icardi bestemt seg fra start: Dette er MIN kveld!. Les: Bale sendte krystallklar melding til Mourinho Argentineren startet ballet med scoring etter ni minutter, fulgte opp med ny i det 68.

Kort utdanning, men høy lønn: Carina (23) ramlet over studiet ved en tilfeldighet

Mange drømmer om bedre lønn, men orker ikke å sette seg på skolebenken i mange år. Her er noen yrker som får deg raskt ut i jobb og sikrer deg god lønn.
Les mer om:

To drap på kort tid, ett av dem begått i Tønsberg

Norge hadde siden nyttår ingen registrerte drap. I løpet av én uke, er tallet oppe i to. Og et av drapene ble begått i Tønsberg.

Onsdag fekk Vestre Slidre sitt smittetilfelle nr. 15 på kort tid

Tysdag vart det påvist to nye smittetilfelle i Vestre Slidre. Onsdag kom det endå eit tilfelle og talet på smitta er femten stykkje på dei siste to vekene for kommunen.
Les mer om:

To nye lag trekker seg

Snart er det tomt for kort i Superligaens korthus. Onsdag formiddag trakk Atlético Madrid og Inter seg fra turneringen. Dermed er det kun fire lag igjen.
Les mer om:

Kort utdanning, men høy lønn: Carina (23) ramlet over studiet ved en tilfeldighet

Mange drømmer om bedre lønn, men orker ikke å sette seg på skolebenken i mange år. Her er noen yrker som får deg raskt ut i jobb og sikrer deg god lønn.
Les mer om:

Kristian Løvlies far om tiltalt leieboer: – Han hadde familien som mål

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Kristian Løvlie ble drept etter at leieboeren skal ha lurt ham inn i en garasje. Løvlies far mener leieboeren kort tid i forveien forsøkt å lure ham inn i en carport.
Les mer om:

Må være forberedt på nye lokale regler

Kort tid etter at de lokale tiltakene i Kristiansand ble avsluttet, varsler kommunens ledelse at noen av dem kan bli gjeninnført.
Les mer om:

Skjebne-dager for fontena på Fauske

I løpet av kort tid blir det avgjort om fontena kommer i drift i år. At den kommer i drift som planlagt, i mai måned, er tvilsomt.
Les mer om:

Superligaen var dømt til å mislykkes

Det eierne av de største klubbene fikk erfare etter superligaen ble annonser er at de ikke er like populære som klubbene de eier. – Manchester United, Liverpool, Manchester City, Tottenham og Arsenal gikk alle i fella å tro at fansen ville følge dem inn i en turnering designet for å fylle lommene til sine eiere og fjerne nedsiden ved å ikke kvalifisere seg.

I Oslo risikerer utleiefirmaene parkeringsbot for dette: – Ikke noe vi har vurdert

Mens Oslo kommune nå truer med parkeringsgebyr til utleiefirmaene når elsparkesykler enten er feilparkert eller ligger henslengt rundt i bybildet, har ikke Fredrikstad kommune vurdert det samme. Men om kort tid kan det likevel bli langt strengere også her.

UP stanset to etter mistanke om ruspåvirket kjøring

På kort tid ble to unge menn stanset av politiet.
Les mer om:

Stort skolenederlag for regjeringen

Det er pinlig for regjeringen når den skroter det såkalte framtidsfaget bare kort tid etter at det ble presentert som en viktig del av reformen i videregående opplæring.
Les mer om:

– Ei gullkai for havna

I løpet av kort tid starter Harstad Havn med opprustingen av Esso-kaia i Samasjøen.
Les mer om:

Tidligere Aafk-spiller død

Tidligere Aalesund-spiller Tremaine Stewart (32) døde søndag. 32-åringen kollapset under en kamp i hans hjemland Jamaica og ble kort tid senere erklært død.
Les mer om:

Elbil for storfamilien

For kort rekkevidde, for liten plass til passasjerer og bagasje. Dette er kjente argumenter fra de som mener elbiler ikke kan dekke familiens behov. Her lanserer Mercedes en bil som tar knekken på minst én av mytene.
Les mer om:

Sender ut to regninger på kort tid: - Skjønner om folk reagerer

Altibox bytter fakturasystem. I mai vil kundene få to tette regninger.
Les mer om:

Bekreftet: United har siktet rettet mot den lyseblå delen av Manchester

Før Burnley-kampen gikk Solskjær ut og pekte mot den lyseblå delen av Manchester: «Større forsprang har vært hentet inn tidligere i Premier League», og la til at United skal gjøre sin del av jobben i de resterende kampene. Og Solskjær holdt ord. 3-1 på hjemmebane over arbeidsgjengen til Sean Dyche er solid, spesielt når Burnley er kjent for å gi de største klubbene problemer. Les: Sjokk og vantro: Manchester United pruter! Mason Greenwood har for alvor våknet opp på tampen av denne sesongen.

Nicolai (24) savnet etter vannscooter-ulykke

Kameraten forteller at de ble slengt i vannet, men at de hadde kontakt da de la på svøm tilbake til mot vannscooteren. Kort tid etter var Nicolai Øvrås Espetvedt (24) borte.
Les mer om:

– Hvis det ikke blir ryddet innen kort tid nå, gjør jeg det selv

En svær haug med brukte bildekk har ligget på Dammyr i over en måned. Bygningseier Anders Olrud lover at de forsvinner i løpet av neste uke.
Les mer om: