Nyheter om Kort


Gregg Berhalter: «Snart vet du garantert hvem Ricardo Pepi er»

Den 18 år gamle spissen fra Texas Ricardo Pepi fikk følgende omtale av landslagssjef Gregg Berhalter før han tidligere i år fikk sjansen med det amerikanske landslaget.

Usikkerhet rundt lyn- og hurtig-VM

Det internasjonale sjakkforbundet (FIDE) opplyser overfor NRK at årets VM i lyn- og hurtigsjakk i Kashakstan avlyses. FIDE jobber imidlertid med en plan-B - å arrangere turneringen et annet sted. Kort tid etter NRK publiserte denne meldingen sendte FIDE ut en pressemelding, der de skriver at det er de nye karantenereglene i Kashakstan som gjør at landet ikke kan arrangere VM.
Les mer om:

Carles Gil prøvde seg i i La Liga og Premier League, har nå funnet den perfekte ligaen

Denne uken ble den spanske offensive midtbanespilleren kåret til MVP, eller Most Valuable Player på godt norsk. Ikke bare for klubben, men for hele ligaen. Etter runder hos Valencia og Aston Villa har Gil endelig funnet ligaen der han hører hjemme. Gil ble hentet fra Valencia til Aston Villa og Premier League i januar 2015. Allerede fire dager senere ble spanjolen satt innpå mot Liverpool. Det endte med 0-2 tap, men Villa-manager Paul Lambert beskrev Gils innhopp som «as good a debut as I’ve seen.» Likevel, det ble aldri noen stor karriere på Villa Park.

Erik Botheim scorer høyt på nye FIFA 22 spesial kort

En av flere Bodø/Glimt helter kommer ganske sikkert til å ta karrieren ut i Europa etter seieren i Eliteserien sikres borte mot i prinsippet allerede nedrykkede Mjøndalen på førstkommende søndag. Det er Bodø/Glimt sine prestasjoner ute i Europa som nå får konsekvenser i spillverden. – Erik Botheim har blitt belønnet for sine prestasjoner i Conference League-gruppespillet for Bodø/Glimt.

Støre lover bred strømløsning: – Det vil handle om milliarder

En bredere løsning for å hjelpe folk med strømregningen kommer om «veldig kort tid», varsler statsminister Jonas Gahr Støre (Ap). Den vil koste milliarder.

Støre varsler bred løsning for å hjelpe folk med strømregningen om veldig kort tid – vil koste milliarder

En bredere løsning for å hjelpe folk med strømregningen kommer om «veldig kort tid», varsler statsminister Jonas Gahr Støre (Ap). Den vil koste milliarder.

Slik vurderer Glimt-sjefen skjebnekampen i Europa: - Skikkelig viktig

På en kort pressekonferanse på snaut ti minutter redegjorde Kjetil Knutsen og Ulrik Saltnes for sine forventninger til torsdagens kamp mellom Zorya Luhansk og Bodø/Glimt i Conference League.

Støre lover milliardpakke mot strømkrise

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) lover nye tiltak innen kort tid som skal hjelpe alle husholdinger som sliter med strømregningen. Ikke bare de som får bostøtte.

Haaland-dobbel i superinnhopp

Erling Braut Haaland headet inn to mål på kort tid mot Besiktas. Nordmannen startet på benken i CL-oppgjøret, men kom inn i det 63.minutt. Det endte med to scoringer i 5-0-seieren.
Les mer om:

Liverpool villig til å sette klubbrekord

Til alles overraskelse var Liverpool villige til å sette klubbrekord for en spiller da de i januar 2018 hentet Virgil van Dijk fra Southampton for 75 millioner pund. – Nederlenderen ble samtidig tidenes dyreste forsvarsspiller. Mirror skriver at Liverpool er villig til å sette rekord igjen, denne gangen uten at det overrasker noen. Jude Bellingham er en av verdens mest ettertraktede spillere om dagen. Den 18 år gamle midtbanespilleren er lagkamerat med Erling Braut Haaland i Borussia Dortmund.

Barnehagen åpnes igjen: – Vi håper de har mulighet til å komme på jobb

Barnehagen som på kort varsel ble stengt tirsdag ettermiddag, blir gjenåpnet allerede onsdag morgen.
Les mer om:

Mo Salah ønsker å bli, men det handler om så mye mer enn bare penger

Mohamed Salah har slått den ene rekorden etter den andre hos Liverpool. 19 scoring og 9 assists på 20 kamper denne sesongen tegner bildet av en spiller som sitter på ekstremt gode kort på hånden i de pågående kontraktsforhandlingene med Liverpool. Med kontrakt til 2023 og en lang prosess med forhandlinger om forlengelse, har det vært spekulasjoner om Salah er på vei bort fra Anfield.

Full forvirring om skilsmisse kan godkjennes eller ikke

Søknaden om skilsmisse mellom Troms og Finnmark er så kort og bortgjemt at den har skapt ny strid om splitting av fylket i nord.
Les mer om:

Grafen FHI fryktet er overgått

I et forsøk på å anslå coronapandemiens sykdomsbyrde de nærmeste ukene, viser FHIs nye risikorapport en graf med en skremmende utvikling. Kort tid etterpå er estimatet blitt virkelighet.
Les mer om:

KFUM vann kvalik-drama

KFUM er klar for vidare eliteseriekvalifisering etter 3-3 og 5-4 på straffespark mot Fredrikstad i kampen som hadde alt. Snuoperasjon, ekstraomgangar, scoring langt på overtid, to raude kort, og straffespark - det blei drama i snøveret i Fredrikstad. FFK hadde sigeren i lomma, men på overtid av overtida av den siste ekstraomgangen sikra Bilal Njie KFUM 3-3 og straffesparkkonkurranse mot Fredrikstad. Olav Øby sette den aller første straffen i tverrliggaren.

Frykter omikron-eksplosjon

Europeiske helsetopper er lamslått over den eksplosive smittespredningen i Sør-Afrika. De frykter nå at det er kun kort tid før omikronvarianten tar fullstendig over i Europa.
Les mer om:

De åpnet i oktober. Nå frykter de stenging

Pågangen er i sterk vekst gjennom pandemien - men nå står de i fare for å måtte stenge kort tid etter at det åpnet.
Les mer om:

Spissen Eddie Nketiah følger opp sitt «internasjonale ring meg tegn»

En godt stund har det gått rykter om at 22 år gamle Eddie Nketiah som har vært en del av Arsenal siden han kom fra Chelsea sin 16.åring ønsker seg bort fra Emirates. – Sky Sports melder at Nketiah har avslått et nytt kontraktsforslag fra Arsenal og informert klubben samtidig om at han ønsker seg bort. Kontrakten med Arsenal løper ut etter inneværende sesong, den ønsker han ikke å fornye og årsaken skal være manglende spilletid.

Flere nye smittetilfeller og stort trykk på luftveisklinikken: – Kan bli endringer på kort varsel

Den siste tiden har det kommet en kraftig økning av koronasmitte flere steder i landet. Det gjelder også i deler av Salten.
Les mer om:

Innkaller til hastemøte – nå kan det bli strengere tiltak i Grenland

GRENLAND: Kommuneoverlegene møtes for å diskutere smittesituasjonen. I løpet av kort tid kan det blir innført nye, strengere tiltak i Grenland.
Les mer om:

Jennifer Lawrence for første gang på rød løper med babymage

Jennifer Lawrence (31) venter sitt første barn om kort tid. Søndag stilte hun i gullkjole på filmpremiere i New York.
Les mer om:

Jennifer Lawrence for første gang på rød løper med babymage

Jennifer Lawrence (31) venter sitt første barn om kort tid. Søndag stilte hun i gullkjole på filmpremiere i New York.
Les mer om:

Jennifer Lawrence for første gang på rød løper med babymage

Jennifer Lawrence (31) venter sitt første barn om kort tid. Søndag stilte hun i gullkjole på filmpremiere i New York.
Les mer om:

Natur og Ungdom oppfordrer til boikott av oppdrettslaks: – Næringa bør føle uro(pluss)

For kort tid siden ble villaksen rødlistet. Rømt oppdrettslaks som blander seg med villaksen får mye av skylden for at villaksen er utrydningstruet. Natur og Ungdom oppfordrer til å boikotte oppdrettslaks på middagstallerkenen inntil oppdrettsnæringa tar grep og lukker laksemerdene.
Les mer om:

Har både Cavani og Icardi på blokka

Juventus jobber hardt med å legge lokk på sine problemer og forsøker å overbevise verden at de ikke blir sendt ned til Serie B på grunn av økonomisk juks. – Det kommer uansett til å bli avgjort innen rimelig kort tid. Juventus har satt opp en imponerende liste med spillere de ønsker seg, de har så langt ikke skikkelig kompensert for sommerens «tap av» Cristiano Ronaldo. Les: Daily Mail: Tottenham trekkes inn i Juventus-gjørma Det er angrepet som er i fokus for manager Massimiliano Allegri!.