Nyheter om Kort


Ikke ny, men ny for meg: 16-åring anmelder Grinchen fra 2000

Hei, hå da var det jul igjen! Og endelig tid for en julespesial av 730-spalten; Ikke ny, men ny for meg! Som den eneste 16-åringen i 730-redaksjonen er det flere referanser jeg ikke skjønner. Rett og slett fordi det er filmer og serier de andre i redaksjonen forbinder med å være barn og ungdom, som ble laget før jeg i det hele tatt ble født. Derfor har har jeg fått min helt egen spalte der jeg skal anmelde serier, filmer og musikk som jeg ikke har noe forhold til fordi jeg er for ung Vi har alle våre julefavoritter å se i desember!

Norge tapte bronsefinalen

De norske håndballjentene kom til kort i bronsefinalen mot Russland og tapte 28-33. Dermed ender Norge som nummer fire i årets håndball-VM.

Anders Særvold forsetter å sikre «etterveksten» i Kristiansund

Et kjennetegn for Kristiansund og en meget viktig grunn til deres suksess på banen til tross for små midler er et meget solid arbeid med å utvikle klubben på alle nivåer.  – I årets Eliteseriesesong havnet de på en sjetteplass.  Anders Særvold fortsetter som hovedtrener for KBK2/G18 og trenerutvikler, en rolle han har hatt siden januar 2018. Den nye avtalen har varighet ut 2021. Les: Zlatan har satt AC Milan på vent Utviklingsleder Leonard Totev er meget fornøyd med å ha sikret seg Særvold i to nye sesonger noe kan forteller til klubben sine sider: «Anders er fotballfaglig sterk, samt en tydel

Nyhetsdøgnet søndag 15. desember

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.
Les mer om:

Løsning funnet for problembrua

SKIEN: Jernbanebrua utsattes for stadige påkjørsler, og søyler har falt ned. Kort sagt en sikkerhetsrisiko. Ønsket er dermed å bygge brua i ett spenn og redusere frihøyden.
Les mer om:

Lensmannen går ut i permisjon: – Det har vært mye sterke følelser på kort tid, men sånn er livet

MIDT-TELEMARK: Det er bare noen uker til Midt-Telemark lensmannskontor flyttes over til splitter nye lokaler, men lensmannen har noe langt viktigere å tenke på om dagen.
Les mer om:

Paris Saint-Germain vil Mauro Icardi skal bli, men..

Paris Saint-Germain er klare til å kjøpe Inter Milan sin Mauro Icardi for 70 millioner euro i januar, men Wanda Nara ønsker å vurdere sine alternativene, ifølge Tuttosport. Icardi har vært en stor suksess for pariserne så langt denne sesongen, og scoret 12 mål på 15 kamper i alle konkurranser siden han kom fra Inter Milan på sommervinduet siste dag. Les: Wanda Nara var lite lysten på Paris Spissen har imponert klubben så mye at de er klare til å innløse ham for det avtalte 70 millioner euro kjøpet og signere Icardi direkte i januar. Tuttosport hevder at med Edinson Cavani som avvikler karriere

Trakk tilbake kontroversiell dokumentarfilm

– Det er en normal prosedyre. Det er jo ikke meningen at manglende respekt for privatlivet skal fortsette, så da tar vi bort filmen fra SVT Play, sier Martin Vårdstedt, som er programsjef for kultur og samfunn på SVT og ansvarlig utgiver for dokumentaren, til Sveriges Radios hjemmeside. «Älska mig för den jag är» skildret mishandlingen som skuespilleren og artisten Josefine Nilsson ble utsatt for i et samboerforhold på 90-tallet. Hun døde, 46 år gammel, i 2016. LES OGSÅ: Jack Black vurderer å pensjonere seg. Dokumentaren hadde premiere 19.

Krever at staten tar over luftambulanse-tjenesten

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.
Les mer om:

Nyhetsdøgnet lørdag 14. desember

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.
Les mer om:

Voldtektsdømt ber om å slippe dødsstraff – mener han uansett vil dø av luftforurensning

«Livet kommer til å bli kort, så hvorfor dødsstraff?», spør den dødsdømte mannen i en forespørsel til Indias Høyesterett.
Les mer om:

Stort overforbruk i skoleenheten - taushet om årsaken

Et høyt overforbruk i skoleenheten er en av årsakene til at Tvedestrand går ut av 2019 med en større minus enn det som for kort tid siden ble ansett som «verst tenkelig».
Les mer om:

Danny Aiello er død

Ifølge nettstedet Deadline døde han på et sykehus i New Jersey torsdag etter kort tids sykdom. Nettstedet TMZ skriver at han fikk en infeksjon. Danny Aiello var et kjent ansikt på film med roller i filmer som «The Godfather Part II», «Moonstruck» og Spike Lees «Do the Right Thing». LES OGSÅ: Øya og Bergenfest mister statlig millionstøtte. Gjennombruddet kom i rollen som gangsteren Tony Rosato i den andre «Gudfaren»-filmen i 1974. I 1989 ble han nominert til en Oscar for beste mannlige birolle i «Do the Right Thing». The post Danny Aiello er død appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Runar Espejord blir ikke med Tromsø ned, blir utenlandsproff isteden

Man trenger ikke doktorgrad i fotball for å skjønne at 2019 ikke har vært drømmesesongen for Tromsø, spesielt avslutningen var dårlig. VG har ringt rundt og fått med seg at Runar Espejord er nær en overgang til nederlandske Heerenveen. Partene er optimistiske om at en overgang kan være i orden i løpet av kort tid. – Det var flere som tippen en overgang ville skje for Espejord er ikke klar for spill i OBOS-Ligaen.

Vi setter kursen, sammen

Det var kanskje levnet sentrum-venstre koalisjonen både kort levetid, og liten tiltro til at samarbeidet skulle overleve håndteringen av Gartnerløkka.
Les mer om:

Nyhetsdøgnet fredag 13. desember

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.
Les mer om:

Storseier til Manchester United

Ole Gunnar Solskjærs mannskap ble altfor sterke for «norskeklubben» AZ Alkmaar på Old Trafford. Kampen endte 4-0. Ashley Young og Juan Mata (straffe) scoret ett mål hver, mens Mason Greenwood gjorde to. Alle målene kom i løpet av en 20 minutters periode i andre omgang. Begge lagene var videre til 16-delsfinaler i Europaligaen før kveldens oppgjør, men Fredrik Midtsjø må stå over neste kamp for AZ Alkmaar etter sitt tredje gule kort i gruppespillet.
Les mer om:

– Aldri solgt så mye på så kort tid

Nora Nesheim måtte plukke ned kunst fra veggene i leiligheten sin for å møte den store etterspørselen etter maleriene.
Les mer om:

Derfor skal Donna kjempe i «Torpet Kjendis» 2020: – Det blir galskap

Etter et kort opphold på «Farmen Kjendis» i år, skal «modellmamma» Donna Ioanna fra Kristiansand kjempe seg tilbake til gården i 2020.
Les mer om:

Hunden Ludo kom seg verken opp eller ned – så kom hjelpen fra brannvesenet

PORSGRUNN: En kort skogstur endte opp som en redningsaksjon da hunden Ludo havnet ned en skrent på Hovenga i Porsgrunn i ettermiddag.

Trump hardt ut mot Greta Thunberg

Klimaaktivisten Greta Thunberg (16) har på ny blitt hånet av president Trump på Twitter. Kort tid seinere svarte hun med et stikk til Trump.
Les mer om:

Nå haster det å oppgradere fra Windows 7

Om kort tid er det slutt på sikkerhetsoppdateringer og teknisk støtte til det ti år gamle operativsystemet fra Microsoft.
Les mer om:

Flyteknikere kan ha funnet ambulansefly-feilen

Flyteknikere kan har lokalisert årsaken til at fire av Babcocks flyambulanser ble satt på bakken. Flyene kan være tilbake i tjeneste om kort tid.
Les mer om:

Kan ha lokalisert årsaken til at fire flyambulanser ble satt på bakken

Flyteknikere kan har lokalisert årsaken til at fire av Bacocks flyambulanser ble satt på bakken. Flyene kan være tilbake i tjeneste om kort tid.
Les mer om:

Nyhetsdøgnet torsdag 12. desember

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.
Les mer om: