Nyheter om Kort


Novavax satser på snarlig godkjenning i Storbritannia og USA

Amerikanske Novavax satser på å kunne levere inn søknad om godkjenning av sin koronavaksine i Storbritannia etter påske, og kort tid etter det også i USA.
Les mer om:

Forlater Brann innen kort tid: Amer Ordagic drar til Sandefjord i morgen

Midtbanespillerens tid i Bergen går mot slutten.
Les mer om:

Flere i bilmiljøet gikk bort på kort tid: – Jeg ble nervøs for at noen flere nær meg skulle ta livet sitt

Kristian Jansson var skøyeren i gjengen. Han som kledde seg i tresko, sheriffklær og fikk andre til å le, men en dag var det slutt på sprellene.
Les mer om:

Fra helrødt til grønne tall: Tromsø kommune med 113 millioner kroner i pluss

Tromsø kommunen har snudd den negative økonomiske situasjonen på kort tid: Overskuddet på 113 millioner i fjor brukes til å dekke et stort tap fra året før
Les mer om:

Tuttosport: Bayern München skal ha verdens tøffeste midtstopperduo

Det er aldri godt å vite når begrensingene satt utenfor overgangsmarkedet gjelder. For oss virker det som det alltid er en eller annen gråsone som kan utnyttes av agentene for å bruke hele året på posisjonering og uformelle samtaler. Ifølge en italiensk avis ble det snakket høyt om Kalidou Koulibaly-overgang. Den senegalesiske midtstopperbautaen har de siste to sesongene vært sterkt linket til noen av de største gigantklubbene.
Les mer om:

Mens Raymond talte, spilte 82 personer kort og så på fotball – til politiet tømte lokalene

Mens byrådsleder Raymond Johansen meldte om omfattende nedstenging av hovedstaden søndag kveld, var 82 personer samlet for å spille kort og se på fotballkamp.

Ekskona forklarer Kourtney-stikk

For kort tid siden bekreftet Kourtney Kardashian at hun hadde blitt kjæreste med Travis Barker. Nå snakker ekskona ut.

Haaland: Råtten agent hinder for gigantovergang til pappa «Alfie» sin gamle klubb

Pep Guardiola er i ferd med å ta Premier League tittelen på nytt med Manchester City, noe han har tenkt til å gjøre neste sesong også. – Den blå delen av Manchester virker uovervinnelige for øyeblikket, sist de ga fra seg poeng var 15 desember mot West Bromwich. Vi i Sporten.com akkurat som Manchester City manageren fatter ikke hvorfor en så talentfull spiller som Erling Braut Haaland med åpne øyene signerer med en agent som Mino Raiola.

Juventus kan servere Arkadiusz Milik den ultimate hevnen

Snakk om uflaks! Den polske stjernespissen Arkadiusz Milik trodde han kunne puste lettet ut da kan kom seg bort fra Napoli og deres glisne og usympatiske eier og styreformann Aurellio de Laurentiis. Fra å være fullstendig ute i kulden landet han i en klubb i fullstendig krise. Kaoset toppet seg da Marseille manager Andre Villas-Boas for et par uker siden trakk seg fra jobben på direktesendt TV. Arkadiusz Milik kom til Frankrike på en låneavtale med kjøpsopsjon, hvis ikke Marseille får ting på plass raskt og orden i rekkene blir oppholdet i den nest største franske byen kort.

Greit utgangspunkt for Norge

Jarl Magnus Riiber fikk ikke ut sitt beste i hoppbakken under lagkonkurransen i kombinert. Men lagkameratene hans leverte varene. Både Espen Bjørnstad og Jens Lurås Oftebro hoppet godt, men det var Jørgen Graabak som sto for Norges viktigste svev. Den olympiske mesteren fra 2014 var på forhånd Norge mest usikre kort, men leverte sitt klart beste hopp da det gjaldt som mest. – Det var nervepirrende. Det er en lagkonkurranse og det er mye som kunne blitt avgjort av mitt hopp.

Skadd i skrekkfall for fire uker siden – nå er Andrew Young klar for VM

Den britiske langrennsløperen Andrew Young er sensasjonelt klar for lagsprinten i VM, kort tid etter den stygge skaden han pådro seg i Falun.
Les mer om:

Førstehoppet ødela for Granerud i VM-åpningen: – Rotete, stygt og kort

Halvor Egner Granerud kom til VM som storfavoritt, men første renn ble en skuffelse. Han endte så vidt utenfor seierspallen etter å ha feilet i første omgang.
Les mer om:

Fiaskohopp felte storfavoritt Granerud: – Jeg skjønte ikke hva som skjedde

OBERSTDORF (NRK): Halvor Egner Granerud ødela gullsjansene etter et unormalt kort hopp i første omgang. Det var han ikke spesielt fornøyd med, og avskriver at han «aldri» leverer når det gjelder som mest.
Les mer om:

Fiaskoomgang ødela for Granerud: – Rotete, stygt og kort

Blir det mer VM-jubel for Valnes og Klæbo? Følg lagsprinten her
Les mer om:

Fiaskoomgang ødela for Granerud: – Rotete, stygt og kort

OBERSTDORF/OSLO (VG) Halvor Egner Granerud (24) klarte ikke å innfri det enorme favorittstempelet som var klistret på ham. Nordmannen endte på 4.-plass etter en oppløftende finaleomgang, hvor polske Piotr Zyla (34) gikk til topps.

Risør: Brannvesenet reddet ordførerkjedet

Det ekslusive ordførerkjedet ble reddet ut kort tid etter at brannen startet i Risør sentrum onsdag.
Les mer om:

FDAs rådgivere gir Johnson & Johnson-vaksinen grønt lys

Koronavaksinen til Johnson & Johnson anbefales til bruk i USA av en gruppe uavhengige rådgivere. Det åpner for at vaksinen kan bli godkjent innen kort tid.
Les mer om:

Her går det galt: - Frustrerende

Magnus Midtbø måtte forlate «Mesternes mester» bare kort tid før finalen.
Les mer om:

Vilde Bøe Rise United-aktuell

Landslagsspiller Vilde Bøe Risa (25) er i ferd med å skrive under for Manchester United, melder BA og TV 2. Bergensavisen omtalte saken først og erfarer at Risa innen kort tid skriver under for United. Også TV 2 erfarer at hun skriver under for klubben dersom alle detaljer går i boks. Risa var en av nøkkelspillerne da Göteborg vant Damallsvenskan i fjor. Klubben er siden blitt oppløst og innlemmet i Häcken. Risa har vært klubbløs siden desember. Verken spilleren selv eller hennes rådgiver Stig Lillejord ønsker å kommentere saken.

Valdresvenn og olympisk mester døde tirsdag kveld

Olympisk mester Tormod Knutsen fra Eidsvoll døde tirsdag kveld, 89 år gammel, etter kort tids sjukdom.
Les mer om:

Fire eldre menn døde etter å ha gått gjennom isen i Sverige

Det ble slått alarm da en forbipasserende oppdaget en livbøye på isen. Kort tid senere ble de fire mennene funnet livløse ved en åpning i isen på vannet.
Les mer om:

Solgte hytter for godt over en halv milliard: – Ville aldri i verden trodd dette for et år siden

De tre eiendomsmeklerfirmaene i Kragerø opplevde et travelt hyttemarked i fjor. Fritidseiendommer ligger kort tid på markedet før de blir revet bort. Enkelte rekker ikke engang komme så langt.
Les mer om:

Skjelettene ramler ut av Barcelona-skapet

Det er menneskelig å gjøre feil, men når du dytter inn en unødvendig utgift på 100 millioner kroner på floppen, da har du mislykkes skikkelig. Barcelona er delvis i knestående før presidentvalget i mars. Selv om ny president ikke vil løse alt på kort sikt, vil den langsiktige planen være å holde seg unna de største bommertene på overgangsmarkedet. Les: Tirsdag scoret 17-åringen i Champions League, onsdag valgte han mellom England og Tyskland De siste sesongene har Barcelona vært alt annet enn heldig med prestisjekjøpene.