Nyheter om Kort


- Vi starter Nattevaktene for å unngå at ungdom gjør dumme valg

Veien fra rampestreker til å selge dop eller gjøre andre kriminelle handlinger kan bli altfor kort. Derfor starter Nattevaktene opp sitt arbeid i Groruddalen i helga.
Les mer om:

Hadde nytt opplegg etter at Simmons døde: – Sikrere enn å få penger fra NAV

Politiet mener at de Marius Groth og Eirik Vad først svindlet og drepte Paul Simmons. Kort tid etterpå var de to drapstiltalte uenige om pengefordeling, men da hadde den ene et nytt opplegg på gang.
Les mer om:

Slik gjekk Wilhelm kledd på jobb i dag. Er det ok?

Til tross for at gradestokken viser nesten 30 grader flere steder i landet, kan det være tryggest å la shortsen ligge hjemme når du skal på jobb, råder ekspertene. NRK-journalist Wilhelm Støylen utfordret likevel skjebnen og gikk på jobb i kort shorts.
Les mer om:

Aktor dropper tiltale for fyllekjøring – ber likevel om 24 dagers fengsel for Stella Mwangi

Aktor klarer ikke bevise at Stella Mwangi (31) var full da hun satt bak rattet, men vil ha artisten dømt for å ha drukket alkohol for kort tid etter kjøringen.
Les mer om:

Innbruddstyv truet huseier med kniv

Mann tok med seg gjenstand fra huset, men ble pågrepet kort tid etter.
Les mer om:

Klatret over tunnelen - måtte stenge den for trafikk

PORSGRUNN: Vabakkentunnelen på riksvei 36 var i en kort periode stengt, torsdag.
Les mer om:

To branner på kort tid i natt

Først var det gressbrann på Bekkestua, og så tok en hjullaster fyr på Franzefoss.
Les mer om:

Aktor: Vad kjøpte heroin og sprøytesett få timer før Paul Simmons’ overdose

OSLO TINGRETT (VG) Drapstiltalte Eirik Vad (37) kjøpte et sprøytesett på et apotek kort tid før Paul Simmons kollapset på et hotellrom 7. februar 2015, mener påtalemyndigheten.

Høie: Ingen skal tvinges hjem kort etter fødsel

KrF stemmer med de rødgrønne når stortingsflertallet torsdag fastslår at sykehusene alltid skal vurdere liggetiden ved fødsel i samråd med kvinnen som har født.
Les mer om:

Høie: Ingen skal tvinges hjem kort etter fødsel

KrF stemmer med de rødgrønne når stortingsflertallet torsdag fastslår at sykehusene alltid skal vurdere liggetiden ved fødsel i samråd med kvinnen som har født.
Les mer om:

665.000 kort går ut på dato i år

665.000 nordmenn har Europeisk helsetrygdkort som utgår i år. Du bør bestille nytt i god tid, råder Helfo.
Les mer om:

PSG-treneren har et stort problem

Noe av det første Thomas Tuchel foretok seg da han kom til Paris var å ta en prat med Neymar. Den nye PSG-treneren gikk så langt som å vise at han hadde stor forståelse for at verdensstjernen fikk særbehandling. Sunn fornuft, beskrev han det som.

Neymar viste seg endelig fram – på banen!

Nå går det skikkelig raskt mot VM-start i Russland. En liten høydare i Kiev først, så er vi i gang med moroa. I Brasil var gleden stor da de så sin store sønn på treningsfeltet. Brasilianerne elsker fotball.

- Jeg hoppet nok for fort inn i det. Det ble raskt klart at det ikke var mulig å få det til å gå rundt

BAMBLE: Etter bare kort tid sa den nye leietakeren på Sundbykåsa opp leiekontrakten med kommunen. Et hus som var ubeboelig og et driftskonsept som ikke var økononomisk bærekraftig oppgis som forklaring.
Les mer om:

Politiet: Har funnet våpenet hun ble skutt med

HAMAR (VG) Politiet mener at Janne Jemtland (36) ble skutt med ett dødelig skudd i hodet kort tid etter at paret kom hjem til sin felles bolig. Våpenet og magasinet er funnet.
Les mer om:

Familiehytta brant ned til grunnen på få minutter

Søndag kveld opplevde Hans Nilsen fra Stavanger marerittet: I løpet av kort tid brant familiehytta på Feda ned til grunnen.
Les mer om:

Familiehytta brant ned til grunnen på minutter

Søndag kveld opplevde Hans Nilsen fra Stavanger marerittet: I løpet av kort tid brant familiehytta på Feda ned til grunnen.
Les mer om:

Legevakta, tre røde kort og sølvreven avgjorde

En Arnadal-spiller måtte sy åtte sting, i Stavern ble delt ut tre røde kort og Stian Nikodemussen ble den store helten for TFK 2.
Les mer om:

Frykter en ny brann som i 2006

Brannvesenet kan på relativt kort varsel stille med inntil 100 mann fra Innlandet dersom det skulle bryte ut en tilsvarende skogbrann som i Stange i 2006.

Tilliten til Berge (20) er grenseløs

Sander Berge (20) er på kort tid, tross et skademareritt fra helvete, blitt den Lars Lagerbäck vil bygge landslaget sitt rundt. Det gjør han lurt i.
Les mer om:

Hotellene vil at du skal betale med kort

Stadig flere hoteller i Sverige og Norge er blitt kontantfrie.
Les mer om:

Super-Lewandowski jaktes av Premier League-klubben i nød

Når Robert Lewandowski er på banen kan alt skje. Om det ikke er et gammelt jungelord, er det heller ikke langt fra sannheten.

Kamara helt etter Zlatans røde

LA Galaxys Zlatan Ibrahimovic fikk rødt kort for en ørefik på Montreal Impacts Michael Petrasso i førsteomgang av MLS-oppgjøret. I andreomgang ble norske Ola Kamara matchvinner.

Zlatan fikk rødt kort - Kamara ble matchvinner

(Montreal Impact-LA Galaxy 0–1) Zlatan Ibrahimovic (36) så rødt etter 41 minutter av kampen mot Montreal. Men takket være norske Ola Kamara (28) vant LA Galaxy med ti mann.

Slik feiret Velde sitt første eliteseriemål for FKH, men etterpå fikk han kjeft

FKH-innbytteren Kristoffer Velde fikk gjort mye på sine få minutter mot Rosenborg. Han scoret, rev av seg drakten i jubelrus – og fikk gult kort.
Les mer om: