Nyheter om Kort


Neymar utvist da PSG bød opp til målfest

Paris Saint-Germain slo Bordeaux 4-3 i fransk Ligue 1 søndag. På tampen pådro den brasilianske superstjernen Neymar seg sitt andre gule kort og ble utvist.
Les mer om:

Politiker om Søgne-brannene: – Må gå sammen om å finne ut hvem dette er

På kort tid har det vært sju branner i Søgne. Frp-politiker Christian Eikeland mener bygda må gå sammen for å finne ut hvem som står bak.
Les mer om:

Tveitabru Bygg skal bygge leiligheter i Slidre: – Håper å starte bygging om kort tid

Tveitabru Bygg AS håper å kunne sette i gang bygging av nye leiligheter på Lie-tomta i Slidre sentrum om kort tid.
Les mer om:

Toppkamper avlyst etter virus alarm

Italienske myndigheter har bestemt seg for å utsette tre Serie A-kamper på søndag på grunn av frykt for coronavirus. Det skjer som en del av avlysningen av alle sportsbegivenheter i Veneto og Lombardia-regionene. Blant de utsatte kampene er et showdown mellom fotballagene Sampdoria og Inter Milan. Kampen skulle blitt spilt på San Siro i Milano, der både AC Milan og Inter vanligvis har hjemmebane. Les: Og der kom mål nr 40 for sesongen De andre utsatte kampene er Atalanta mot Sassuolo og Hellas Verona mot Cagliari.

Erklærer Sanders-seier

Bernie Sanders ledet med overveldende margin i under nominasjonsmøtet i Nevada da de første resultatene tikket inn. Kort tid etter erklærer nyhetsbyrået AP seier til senatoren.
Les mer om:

Innrømmer grov VAR-tabbe: Spurs-spiller skulle vært utvist etter stygg stempling

Tilbakemelding fra dommerne er klar: Giovani Lo Celso skulle fått rødt kort.
Les mer om:

Slik så det ut på Gautefall i dag

Lørdag var det rene snøstormen på Gautefall - i en kort periode vel og merke.
Les mer om:

Slik forklarer Lampard sitt Solskjær-mareritt

LONDON (VG) Tre møter – kun én vinner. Ole Gunnar Solskjær (46) har på kort tid blitt en skrekkmotstander for Frank Lampard (41).

Tredje høyreekstreme angrep på kort tid: – Slår ekstra hardt i Tyskland

Tyskland-ekspert Kate Hansen Bundt mener en polarisert innvandringsdebatt har deler av skylden for terrorangrepet i den tyske byen Hanau onsdag.
Les mer om:

To menn dømt for å ha voldtatt jente som var på rømmen fra barnevernsinstitusjon

To unge menn er i Gulating lagmannsrett dømt for gruppevoldtekt av en 15 år gammel jente, kort tid etter at jenta hadde dømt fra en barnevernsinstitusjon.

Menn dømt for voldtekt

To unge menn er i Gulating lagmannsrett dømt for gruppevoldtekt av en 15 år gammel jente, kort tid etter at jenta hadde dømt fra en barnevernsinstitusjon.

Sa ja på kort varsel til å arrangere internasjonalt skirenn i Harstad

Scandinavisk Cup i langrenn kommer til byen.
Les mer om:

Barcelona regnet ikke med at en superstjerne kunne ha stjernenykker

Da Barcelona kvittet seg med Ernersto Valverde som manager var mye av grunnen til det at han rett og slett var litt kjedelig. – Stjernefaktor var sterkt ønsket av fans, spillere og sjefer. – Barcelona legende Xavi Hernandez var i sin tid en av verdens beste midtbanespillere og til tross for kort manager erfaring, perfekt som klubbens skinnende objekt. Det Barcelona ikke regnet med var at en superstjerne har stjernenykker og etter de hadde tilbudt en meget hyggelig lønnspakke kom Xavi Hernandez satte en rekke betingelser, nærmere bestemt åtte.
Les mer om:

Nok en supersvenske kommer i sommer – Tomas Ledin spiller på Hvaler Gjestgiveri

Sommaren är kanskje kort, men Tomas Ledins sommerturné er likefull lang nok til at han rekker innom Norge og Hvaler Gjestgiveri lørdag 27. juni. Dette blir eneste stopp i Østfold.

– Kolonnekjøring er ikke ufarlig

Vanskelige kjøreforhold, vind og mye nedbør i form av snø og regn. Da er veien kort til kolonnekjøring på fjellet. Her er tipsene for en god kolonnetur.
Les mer om:

To ulykker på kort tid: – Ekstremt glatt føre

I løpet av kort tid, torsdag ettermiddag, har nødetatene måttet rykke ut til to trafikkulykker i øvre deler av Telemark.
Les mer om:

Over 100.000 har samlet seg i Knuts Facebook-gruppe: – Folk ringer meg hele dagen

Et opprør og et opprør mot opprøret har på kort tid samlet nesten 200.000 personer på Facebook. Klimadebatten på sosiale medier bekymrer eksperter.
Les mer om:

Slik gjekk det med Åheim i Klassequizen

Et opprør og et opprør mot opprøret har på kort tid samlet nesten 200.000 personer på Facebook. Klimadebatten på sosiale medier bekymrer eksperter.
Les mer om:

Kjøpte for 18 millioner euro og satte kjøpsklausul på 300

Leganes er fly forbanna etter å ha måttet selge sitt viktigste kort i kampen mot nedrykk fra La Liga til Barcelona. – Mens den mektige storklubben får løst sin krise er det ikke mulig for Leganes å hente inn en erstatter før til sommeren. Barcelona har fullført sin nødsignering av Leganes-spissen Martin Braithwaite for € 18 millioner.

Politiet: Bil kjørte i feil kjørefelt på E18

Torsdag morgen fikk Sør-Øst politidistrikt inn flere meldinger om en rød stasjonsvogn som kjørte i feil kjørtefelt på E18 i Holmestrand. Veien ble kort tid etter åpnet igjen, uten funn av bilen.

Syv klubber skandaleagent Mino Raiola har gjort fly forbanna

Nå sist stappet Mino Raiola minst 100 millioner kroner rett i foret i forbindelse med overgangen til det norske fenomenet Erling Braut Haaland til Borussia Dortmund. Agenten benytter seg av alle midler for å tjene penger og har ofte en agenda som går ut på å berike seg selv på bekostning av karrièrene til spillerne han representerer. På veien til rikdom tråkker han på klubber, sprer usanne historier i media og fyrer opp under egoet til unge gutter som ender opp som primadonnaer.

River gamle leiligheter på Ørmelen(pluss)

I løpet av kort tid håper Nordbohus og Bomidt å kunne rive sju leilighetskompleks fra 70-tallet på Ørmelen. Opp av asken kommer 40 nye boliger.
Les mer om:

Sjokk-exit: - Hun overlevde fordi jeg reiste

«Farmen kjendis» ble en kort affære for én av deltakerne.
Les mer om:

Simeone forteller hvor viktig det var å vinne mot verdens beste lag

Diego Simeone innrømmet at Atletico Madrids 1-0-seier over Liverpool på Wanda Metropolitano i går var ekstremt viktig for hans lag gitt deres likegyldige La Liga form og etter å ha beskrevet Jurgen Klopps menn som det «beste laget i verden». Saul Niguez scoret det eneste målet i den første av to 16 dels finaler på Wanda Metropolitano Stadium.

Nyhetsdøgnet onsdag 19. februar

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.
Les mer om: