Nyheter om Kort


Grigg og Wigan straffet ti manns svake Manchester City

Will Grigg og Wigan fra nivå tre sendte serieleder i Premier League, Manchester City, ut av FA-cupen med 1-0-seier etter at Fabian Delph fikk direkte rødt kort.

Frykter at nyfødte babyer kan dø på grunn av kort liggetid på sykehuset

Mor og barn sendes hjem stadig tidligere etter fødsel uten at barselomsorgen i kommunen er på plass. Nå varsler fagfolk at babyer kan dø.
Les mer om:

- Viser bare at vi har gjort mye riktig

Sandøy Bygg er den yngste bedriften på lista, men har på kort tid opparbeidet seg en stor kundegruppe i regionen.
Les mer om:

Tørst øltyv gikk denne gangen for Carlsberg(pluss)

To ganger på relativt kort tid har Nærbutikken på Sandviksberget i Osen vært utsatt for innbrudd. Begge gangene har kun øl blitt stjålet.
Les mer om:

FFK krever rask Anas-avklaring

Her har Per-Mathias Høgmo tatt Anas Farah (17) til side etter lagets første treningsøkt på tyrkisk jord. I løpet av kort tid vil FFK kreve et svar på om stortalentet blir i klubben.
Les mer om:

Kristoffersen tenker allerede på slalåmen: – Mye som skal klaffe

Henrik Kristoffersen slo til med OL-sølv i storslalåm, men Rælingen-alpinisten brukte kort tid på å feire. Nå står torsdagens slalåmrenn i hodet på 23-åringen.
Les mer om:

Slik reagerte Neymar: Er du snart lagkamerat med Cristiano Ronaldo?

Etter Paris Saint-Germain sitt 3 – 1 nederlag mot Real Madrid i Champions League fikk den brasilianske superstjernen spørsmål om han snart er lagkamerat med Cristiano Ronaldo i Real Madrid. Ifølge den spanske avisen Marca «klarte han ikke å slutte å smile», et smil som de klarte å lese mye fra. Neymar har helt siden overgangen fra Barcelona i sommer blitt spekulert bort fra Frankrike og indisiene på et flytte til Real Madrid har bare blitt sterkere og sterkere. Les: Kongen er ikke død, lenge leve kongen Neymar   Marca sier Real Madrid er fast bestemt på å lokke ham til Bernabeu og at de er kla

Stenger snart (pluss)

No er det kort tid før legekontora på Vartdal og Sæbø stenger.
Les mer om:

Killi satset alt på ett kort, men OL-medaljen glapp

PYEONGCHANG/OSLO (VG) 90 grader var alt som skilte Johanne Killi (20) fra en mulig slopestyle-medalje i OL. Tiril Sjåstad Christiansen (22) ble nummer ni.

Nå røper Lier Horst hvem som er hans nye samarbeidspartner

For kort tid siden røpet Jørn Lier Horst at han skal gi ut en krimroman sammen med en norsk forfatter av internasjonalt format. Det er nå klart at det er norske Thomas Enger det er snakk om. Samtidig sier Gyldendal forlag nei til at Lier Horst får kjøpt rettighetene til sine tidligere bøker.

To menn tiltalt for hjemmeran av 67-åring i Kristiansand

To menn fra Kristiansand er tiltalt for å ha tatt seg inn i huset til en 67 år gammel kvinne, slått og sparket henne og ranet til seg penger og kort. 
Les mer om:

Sluppet løs etter at han knivstakk mann: - Vi vurderer tiltak etter helga(pluss)

Politiet får kritikk etter at en mann i 40-årene slapp fri kort tid etter flere voldsepisoder og innbrudd.
Les mer om:

Stafett-kortene må stokkes om

PYEONGCHANG (VG) Det blir nok et temmelig annet stafettuttak enn de fleste hadde regnet med for kort tid siden. Trolig er Holund-Sundby-Krüger-Klæbo den mest sannsynlige oppstillingen nå.
Les mer om:

Beste norske OL-debut på 94 år: Her får Krüger sølv-klemmen

PYEONGCHANG/OSLO (VG) Ikke siden 1924 har en norsk langrennsløper gjort bedre OL-debut enn Simen Hegstad Krüger (24). Belønningen ble OL-sølv og et kort møte med familien og kjæresten Kristine Ringsjø Tufte.
Les mer om:

Nyhetsdøgnet 16.02.2018

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.
Les mer om:

Bestyrer med lopper i blodet(pluss)

Pensjonisttilværelsen har ikke greid å lokke Walter Solberg til å si opp jobben på Coop Stokkøya, men han har tatt ut avtalefestet pensjon sia han fylte 62. – Jeg hadde en kamerat fra barndommen som døde i fjor sommer ett kort tids sykeleie. Vi veit aldri hvor lang tid vi får, sier Solberg.
Les mer om:

Alle kan se hva Henriette og Lotta gjør på jobb

SKIEN: Henriette Gunnæs Hermansen og Lotta Kristiansen har sørget for at instagramkontoen til butikken Coco har fått over 1000 flere følgere på kort tid.

Død person funnet i båt i Leangbukta

Alle nødetater rykket ved 19.40-tiden ut til Leangbukta etter melding om funn av en livløs person i en båt. Personen ble kort tid etter bekreftet død.
Les mer om:

Blir du tatt med for kort avstand til kjøretøyet foran, kan det koste deg dyrt

Fire bilførere på vei fra Bøtoppen mot Karmsund bru fikk seg nok en aldri så liten overraskelse da Utrykningspolitiet (UP) stoppet dem torsdag ettermiddag. De hadde blitt tatt i å kjøre for nær kjøretøyet foran seg.

For elleve måneder siden fikk Svindal beskjeden. Alt kunne være over

Aksel Lund Svindal strålte om kapp med sola etter dagens OL-gull. Alt kunne sett veldig annerledes ut for kort tid siden.

Krasjet i lastebil med hengeren full av parkett – mistet førerkortet

I løpet av kort tid har det vært flere ulykker der lastebiler har vært involvert.
Les mer om:

Tidligere NRK-kjendis og andre kjente fjes kommer til Storstova

John Skien har jobbet i NRK i alle år. Etter kort tid som pensjonist er han nå, sammen med tre andre, klare for show i Storstova på Bryne.
Les mer om:

Nyhetsdøgnet 15.02.2018

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.
Les mer om:

Kabalen er lagt — disse butikkene skal inn på Amfi(pluss)

Senterleder Stig Bergheim har kabalen klar. Nå skal fire nye butikker åpnes på Amfi om kort tid, og to butikker åpner i nye større lokaler.
Les mer om:

Funnet omkommet etter leteaksjon

Fritidsbåten til savnet mann ble funnet onsdag formiddag. Kort tid etter ble en mann funnet omkommet.
Les mer om: