Nyheter om Korsnes


– Vi kunne ikkje seie noko anna enn ja(pluss)

Geiranger Bakeri avdeling Volda hadde nyopning laurdag. Torill Hansrud Mo og Mari-Lene Korsnes driv no kafeen, og har planar om å gjere det i mange år i dei nye lokala i Spinneriet.
Les mer om:

– Vi kunne ikkje seie noko anna enn ja(pluss)

Geiranger Bakeri avdeling Volda hadde nyopning laurdag. Torill Hansrud Mo og Mari-Lene Korsnes driv no kafeen, og har planar om å gjere det i mange i dei nye lokala i Spinneriet.
Les mer om:

Tysfjord kommune begrunnet ikke vedtaket om eiendomsskatt. Må behandle saken på nytt og betale 800.000 i saksomkostninger

Taste of North AS i Tysfjord vant over Tysfjord kommune - og får saken om eiendomsskattberegning for eiendommen på Korsnes behandlet på nytt. Kommunen må også betale selskapets saksomkostninger på nesten 800.000 kroner.

– Talet på sjukeheimsplassar kan ikkje reduserast(pluss)

Rådmann Ragnhild Velsvik Berge i Hareid vil tenkje nytt, og ber politikarane om blant anna å vurdere å kutte i talet på sjukeheimsplassar. – Det må ikkje skje, meiner Einar Holm og Roger Korsnes.
Les mer om:

– Her likar eg meg godt

Fiskemottaket i Liavågen har hatt mange tilsette opp gjennom åra, og somme har hatt dette som sin arbeidsplass i ein mannsalder – og vel så det. For Leif-Martin Korsnes sin del har det som berre skulle vere eit friår så langt blitt til over 46 år.
Les mer om:

Denne matpakken tar berre nokre minutt å lage

Matbloggar Mari-Lene Korsnes meiner at alle har tid til å lage ein meir spanande matpakke enn brødskive med brunost. Ho brukar ofte middagsrestar frå dagen før.
Les mer om:

Caesar-salat med kylling og bacon

- Dette kan ikkje slå feil, skriv matspaltist Mari-Lene Korsnes.
Les mer om:

Venene berga husdraumen frå å bli eit mareritt

BRATTVÅG, HARAM (NRK): Rett før familien skulle flytte inn i nytt hus fekk far prolaps, medan bestefar og begge døtrene måtte på sjukehus. Ingrid Korsnes Hildre (35) hadde aldri trudd kvar hjelpa skulle kome frå.
Les mer om:

Til topps med matkultur

Marie-Lene Korsnes (28) likar å lage mat frå grunnen av, slik bestemødrene gjorde. Men ho høyrer til notida, og er nyst kåra til årets matkulturbloggar.
Les mer om:

Reagerer på homofili-standpunkt i undervisninga

Sara Magdzinska og Viktoria Strand Korsnes meiner presten i Fitjar støytar vekk ungdommar med å dela sine standpunkt rundt homofili.
Les mer om:

Korsnes blir banksjef

Terje Korsnes går fra National Oilwell Varco til Sparebank 1 SMN.
Les mer om:

Lederskifte i NOV

Håvard Høgset har erstattet Terje Korsnes som direktør for «Lifting and handling»-divisjonen i National Oilwell Varco (NOV), med ansvar for bl.a. virksomheten i Molde.
Les mer om:

Se, her lander tippoldemor!

Ingrid Korsnes (snart 85) var helt i skyene sammen med fallskjerminstruktør Ron Holan.
Les mer om:

Barna sa nei – da tok Ingrid (85) saken i egne hender

Barna nektet å kjøpe fallskjermhopp i bursdagsgave til Ingrid Korsnes (85). Da tok tippoldemoren saken i egne hender.
Les mer om:

Brillefine Bjørg (72) gir seg

Alltid smilende. Alltid like blid. Alltid like fjong. Lørdag sier 72 år gamle Bjørg Korsnes takk for seg til sine mange brillekunder.
Les mer om:

Kirkenes: Sjuendeklassing og barnets mor drept

En elev i sjuende klasse og guttens mor ble skutt og drept i Kirkenes natt til mandag, opplyser rektor ved Kirkenes barneskole, Tove Korsnes, til iFinnmark.
Les mer om:

Gutt og hans mor drept i Kirkenes

Det var en elev i sjuende klasse ved Kirkenes barneskole og barnets mor som ble drept natt til mandag, opplyser skolens rektor Tove Korsnes til iFinnmark.
Les mer om:

Mor og sønn i Kirkenes skutt og drept – stefar hardt skadd

En 12 år gammel gutt og hans 37 år gamle mor ble skutt og drept i Kirkenes natt til mandag, opplyser rektor ved Kirkenes barneskole, Tove Korsnes, til iFinnmark.
Les mer om:

Håper granater kan stoppe oppdrettsplaner

Aksjonsgruppa mot oppdrett ved Lubben og Korsnes i Karlsøy prøver å bruke gammel krigsammunisjon for å overbevise Mattilsynet til å sette en stopper for planene i fjorden.

Bar Bruno ned fra fjellet

Miranda Korsnes og Bruno var på en av sine mange turer i marka. Den ble langt mer dramatisk enn forventet.
Les mer om:

Jenny utfordrar ordføraren

Jenny Korsnes i Hareid Venstre utfordrar i ein interpellasjon ordførar Anders Riise om å sørge for at Hareid blir skatteparadisfri sone.
Les mer om:

– Det kunne like godt vært oss

Odd Even Korsnes kom hjem fra Nordsjøen mandag. Han har hatt mange turer med helikoptertypen som styrtet ved Turøy.

– Dette blir tøft for oss

– Det blir tøft for oss. Spesielt for dem som blir rammet. Det sier lokasjonsleder Terje Korsnes i National Oilwell Varco i Molde. I dag kom beskjeden om at selskapet skal kutte 520 stillinger i Norge.
Les mer om:

Campingvogn og spikertelt totalskadd

Ingen personer ble skadd, men et spikertelt og ei campingvogn ble totalskadd av brann ved Korsnes camping på Frosta lørdag morgen.
Les mer om:

Brann i spikertelt på Frosta

Det brenner i et spikertelt ved en campingplass på Korsnes. Det skal ikke være folk inne.
Les mer om: