Nyheter om Korps


Pris til Dans Fauske

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Amfelia og Oskar-prisen er et initiativ fra Amfi-senterkjeden og skal gå til en organisasjon som er med på å skape gode opplevelser for barn og unge. Det er senterets kunder som har nominert og stemt frem vinneren på stand og senterets facebook-side, og i år var det Dans Fauske som fikk flest stemmer.

Frivillige hender gir økt frihet og gode lokalsamfunn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For noen er det også et pusterom fra vanskelig forhold i hjemmet. Tiden man bruker på aktiviteter etter skole er en viktig arena for sosiale relasjoner. I Svømmehallen, i korps og kor, i klatreveggen, på fotballbanen, i speidergruppa, i ungdomsklubben eller på kulturskolen møter man flere likesinnede.

Idrettslaget fikk flest stemmer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Kjøpesenteret Amfi Ullevaal på Ullevaal stadion har delt ut Amfelia og Oskar-prisen til «...en organisasjon som er med på å skape gode opplevelser for barn og unge.»Prisen ble delt ut lørdag 22.

Du kan bli med og bestemme hvem som skal få 5000 kroner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Kjøpesenteret Amfi Ullevaal på Ullevaal stadion skal dele ut Amfelia og Oskar-prisen til en organisasjon som er med på å skape gode opplevelser for barn og unge. Prisen deles ut lørdag 22.

Disse er klare for norgesmesterskapet!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: I kultursalen på Grefsen skole summer det entusiastisk. Spenningen er til å ta og føle på. Ut av nypussede horn blåses de vakreste toner og fra paukene høres taktfaste dramatiske slag. Lørdag 22. juni skal Grefsen skolekorps konkurrere i NM for skolekorps i Larvik, 2 divisjon.I konkurransen møter de korps fra hele landet, og nivået er skyhøyt.

Beiarjente låtdebuterer: - Dette er superstort for meg. Jeg kan nesten ikke tro det

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Det er med sommerfugler i magen 28 år gamle Inger-Katrin Kolvik Larsen spaserer i Oslogatene i disse dager. I morgen, torsdag gir hun nemlig ut sin aller første låt. "Follow you", heter låten som kan være starten på en musikkarriere.- Dette er superstort for meg. Jeg kan nesten ikke tro det.Bachelor Vi møter henne på Kaffebrenneriet midt i hovedstaden over en cappuccino.

Stig Løvseth blir ny dirigent i Saltensambandet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Korpsets nåværende dirigent, Ben Stenvold avslutter sitt engasjement med orkesteret etter at de deltar på Torghattfestivalen i Brønnøysund helga 20.-23. juni. - Vi takker ham så mye for hans bidrag som vår første dirigent, sier Trine Stenvold.- Heldig Samtidig kan hun melde om at de har vært så heldig å ha fått Stig Løvseth som dirigent fra høsten av.

Musikkfest i Stavanger

Det var fullt musikktrykk i uterom og på utestadar i Stavanger i dag. Band, korps og soloartistar dukka opp mange stader i byen.
Les mer om:

Søker kandidater: Deler ut pris til noen som skaper gode opplevelser for barn og unge

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Kjøpesenteret Amfi Ullevaal på Ullevaal stadion skal dele ut Amfelia og Oskar-prisen til en organisasjon som er med på å skape gode opplevelser for barn og unge. Prisen deles ut lørdag 22. juni, og det er senterets kunder som bestemmer hvem som skal vinne, opplyser senterleder Stian Kjellhov.

Se hvem som var med på Korps og kor på Gressvik

«Kor og korps» samlet mange tilhørere på plenen ved Paviljongen på Gressvik lørdag ettermiddag. Teatergruppa «Kaos» viste et hyggelig, lite klipp fra en oppsetting de skal ha til høsten. Det var sang og musikk (i samme rekkefølge som bildene) av blandekoret Harmoni, Jælpekorpset, Sprudelwasser Tyrolerkapelle, mannskoret Skiold og musikkforeningen Viken. Før dette hadde også Plankekoret opptrådt.
Les mer om:

Kari Svendsen og Ullevål-musikantene inviterer til konsert på Kjelsås

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Ullevål skole skal sammen med Kari Svendsen og musikere ha konsert for eldre. Konserten er på Kjelsås skole 21. mai kl 19:00 og det er gratis inngang.Arrangementet er åpent for alle i bydelen, og vil være et morsomt og engasjerende tiltak for eldre og unge, ifølge korpset.I fjor ble Norges Musikkforbund (NMF Øst) tildelt midler på bakgrunn av prosjektet «Korpsmusikk for eldre - fra marsjer til allsang».

Klar for superlørdag i havnen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tanangerdagene nærmer seg 30 år, og dette er Lions store gave til tanangerbuen. Iherdig dugnadsjobbing, planlegging, tilrettelegging og vakthold ligger bak bygdas store festival som strekker seg fra onsdag til søndag.Mens onsdagen er barnas dag, torsdag er en foredrags- og inspirasjonsdag, fredag er ungdommens dag er lørdagen hele bygdas dag.

Fantastisk feiring i Beiarn og Skjerstad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BEIARN/SKJERSTAD: I et nesten overjordisk solskinn møter vi korpset ved Beiarn sykehjem. Prikk klokken 9 drar de i gang med «Ja, vi elsker». Så følger «Norge i Rødt hvitt og blått» og, «Jegermarsj», «Fagert er landet» og «Norsk turnemarsj», komponert av Oscar Berg.- Når vi er ferdige her drar vi til Storjord for å spille der.

60 år ved Fjotlandsvannet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det var rart du stanser her akkurat i år. Det er nemlig nøyaktig 60 år siden vi hadde første overnatting i telt her like ved fylkesveien i Fjotland, smiler 68-åringen som husker første gangen familien var på tur østover. Barna ble trøtte og ønsket ikke å kjøre mer, det var jo like mange mil igjen som de hadde kjørt før de var framme.

Eresfjord mangla korps, Fjordatoget vart løysinga(pluss)

I mangel på korpsmusikk vart det rigga musikk via forsterkeranlegg og høgtalere på tilhengaren til toget i Eresfjord.
Les mer om:

17.mai på Angelstad

Eksotisk korps på Angelstad - en gressklipper gjorde jobben.
Les mer om:

Seks korps, masse folk og stor stemning i Årnes sentrum

Lykkelig er den som har korps 17. mai. Nes har seks, og de spilte om kapp med sola i Årnes sentrum og rundt på grendeskolene. I bygdesenteret sørget unger fra tre barneskoler, en haug med barnehager og speiderne for et fyldig 17. mai-tog og en flott seremoni for alle på Bautaplassen nede ved Glomma.
Les mer om:

Sjå bilete frå feiringa på Hognestad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)På Hognestad er ikkje tilskodarane i fleirtal. Her går dei aller fleste i toget, eller triller. Her var mange leiketraktorar og ein stor ein, som sørgde for at ungane Haugland gardsbarnehage kjørde standsmessig i toget. Etter ein god runde i toget, marsjerte alle inn i Hognestadhallen, med korps, faner, stort og smått. Talen for dagen vart halden av fire sjuandeklassingar og skulekoret sørgde for den rette stemninga.

Barnetoget i Sandnes: - Norge har bursdag, hurra!

24 skoler og 7 korps gikk i barnetoget i Sandnes. Se bilder her.
Les mer om:

Dansker som elsker 17. mai

Ryktet om 17. mai trekker danske korps igjen og igjen til Kristiansand. KFUM-spejdernes brassband fra Hjørring har vært her sju ganger.
Les mer om:

Se barnetoget i Skien her

Alle barneskolene og korps gikk i barnetoget i Skien. Ser du noen du kjenner?
Les mer om:

- Vi feirer håp, frihet og fremtiden!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Samtidig som Artillerikorpset smalt av sine salver startet barnetoget i Flekkefjord som vanlig fra Jernbaneområdet. Politi, flaggborg, korps og skoler sørget for skikkelig fest-stemning gjennom byens gater. Det fine været gav ekstra energi til sang og hurra-rop.

I dag går denne gjengen i tog for siste gong

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I dag blir siste tog for gjengen i Varhaug skulemusikkorps. Korpset blir lagt på is grunn av lite rekruttering over fleire år. I år tel korpset, med stort og smått, ti musikantar i alderen ni til 18 år.- Det er trist at det er slutt, slår Ole Elias Bergersen (18) fast. Ole Elias og Hanna Tomine Bergersen er tvillingar og korpsentusiastar. 18-åringane er dei eldste i Varhaug skulemusikkorps i dag.

Me sender direkte fra folketoget i Bryne sentrum

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Direktesendinga startar kl 16.00 17. mai. Alle lag og foreiningar på Bryne og omegn deltek i toget. Kven vinn den gjeve prisen for beste innslag i år?Toget startar ved Bryne stadion kl 16.00. Toget går frå stadion, ned Jernbanegata, inn Meierigata, Reevegen, Storgata og endar opp på Bryne torg. Fyrst i toget går flaggborga og 17.-mai-komiteen, før Bryne musikkorps og Time kommunestyre.

17. mai = familiedag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg synger i Stovner skolekor, så for meg betyr 17. mai mye sang. Først synger jeg i skolegården under flaggheisingen, så er det sang i kirka før det er tid for barnetoget i sentrum. Etter det er det tilbake til skolen for å være med familie og venner, sier Elise.For 11-åringen handler dagen om å være med venner og familie og ha det gøy - og feire Norge.