Nyheter om Korneliussen


Strålende 17. mai-start

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)På Grorud holdt rektor Jenny Sundquist tale mens flagget ble heist. Korpset var på plass, og siden gikk man over i kirkeparken der det ble lagt ned blomster på minnesteinen over de falne fra 2. verdenskrig. Trine Ringen Korneliussen talte, mens sangkoret Gropus bidro - som de alltid gjør.Grorud skole går ikke på Karl Johan i år, og det lokale borgertoget som startet 09.30 valgte en annerledes rute denne gang.

Vil be tiltalte i sedelighetssak forlate salen

I rettssaken mot en 23 år gammel mann, har bistandsadvokat Terje Korneliussen bedt tiltalte forlate salen når flere av de fornærmede forklarer seg.
Les mer om:

Bodø-duoen Joddski og Salvador: – Fuck konvensjoner

Det er ikke mye som er mer Nordland enn Joddski. Men pussig nok er dette det første albumet som Tungtvann-veteranen har spilt inn hjemme i Bodø. Settet, sluppet på Joddskis 41-årsdag, laget han sammen med Bodø-baserte Salvador Sanchez kjent fra Darkside of The Force. Glasshuset: Morgengry er fylt med samples fra Bodø-rockens historie; blant annet fra Terje Nilsen, Halvdan, Cobra, June Korneliussen og mange flere. Det hele akkompagnert av broren til Jørgen på gitar og faren til Salvador på perkusjon.

Slik sparer Petter 35.000 i reiseutgifter

Petter Korneliussen og flere kollegaer har kjøpt motorsykkel for å kunne kjøre gratis gjennom bomstasjonene i Sør-Rogaland. Han regner med å spare MC-en inn på et par år.
Les mer om:

Slik velges artister til Vill Vill Vest

Festivalsjef Simen Korneliussen og produksjonsansvarlig Lillian Santos Herberg forteller i Balladepodden.
Les mer om:

Portrettet: - Jeg kan bli så gira at jeg blir utslitt av det

Eleonor Korneliussen (49) kan bli så engasjert at hun blir sliten av det. Men hun lader opp i drivhuset.
Les mer om:

Torsdag blir det skyfritt over hele Norge

Torsdag blir det ikke en sky å se på himmelen, skal vi tro StormGeo-meteorolog Frode Håvik Korneliussen.
Les mer om:

Alle i tømrerfagklassen fikk A på eksamen(pluss)

Daglig leder Marthe Røli Korneliussen ved Opplæringskontoret for byggfagene er svært begeistret for prestasjonen til VG2-elevene ved Leksvik videregående skole.
Les mer om:

– Dette betyr veldig mye for bygda(pluss)

Folket var strålende fornøyd da de fredag kunne stige inn i nærbutikken i Vangsvik, for det vanket både kaffe og kaker da Robin Korneliussen og Gro-Anita Ulekleiv overtok spakene og reddet butikken fra nedleggelse.
Les mer om:

Butikken i bygda er berget: – Veldig spennende(pluss)

Samboerparet Gro-Anita Ulekleiv og Robin Korneliussen vil ikke miste bygdebutikken. Så da tar de likegodt og driver butikken videre selv.
Les mer om:

​​Simen Korneliussen ny daglig leder for Vill Vill Vest

Korneliussen overtar etter Vilde Blomhoff 1. januar 2018.
Les mer om:

Asfalten kollapset og vannet forsvant

Asfalten kollapset i Gunnar Jansons vei i Sandnes mandag kveld og vannet forsvant fra huset til Tryggve Korneliussen og sju andre boliger.
Les mer om:

Eleonors grønne gleder

Målet til Eleonor Korneliussen er å bli selvforsynt med grønnsaker i sommerhalvåret.
Les mer om:

Suksess i racing-comebacket

Rainer Korneliussen (42) hadde ikke kjørt løp i Roadracing siden 2011. Forrige helg var han nest best i comebacket sitt.
Les mer om:

Suksess i racing-comebacket

Rainer Korneliussen (42) hadde ikke kjørt løp i Roadracing siden 2011. Forrige helg var han nest best i comebacket sitt.
Les mer om:

Strand dropper Nye Stavanger

Det er ikke lenger flertall i Strand for nabosamtaler med Stavanger. - Nå trengs det ro her inne, sier ordfører Irene Heng Lauvsnes, varaordfører Astrid Norland og Petter Korneliussen (Frp), de tre partiene som tidligere har vært åpne for Stavanger.

Rederi klager på manglende støtte til selfangst

Tre rederier har fått tillatelse til å fange sel i 2017. Men bare ett av dem får statsstøtte. Det kan skape farlige situasjoner, mener Signe Korneliussen i rederiet Kvitbjørn A/S.
Les mer om:

Knut og Bernth satset alle sparepengene og startet for seg selv: – Vi var veldig spente

Det som ikke har vært interessant for større eiere å drive med, har blitt en suksess for Knut Iversen (49) og Bernth O. Korneliussen (60).
Les mer om:

Skjervøyværinger satser flere millioner

Da seismikkbåten «Bjørkhaug» ikke hadde flere oppdrag, tok eierne Bengt Are Korneliussen og Svein-Hugo Korneliussen fra Skjervøy en råsjanse og investerte for 20 millioner.
Les mer om:

Dette er en trofast trio

Solveig Korneliussen, Tor Ivar Olsen og Paula Pettersen har lagt ned mange arbeidsår i Sørreisa kommune.

Norgesgruppen får ny konsernsjef

Runar Hollevik (48) overtar som konsernsjef i Norgesgruppen etter Tommy Korneliussen.

Nedbøren kommer

Etter en veldig fin værhelg, er det mer skyer og nedbør i vente utover uka og til helgen. Temperaturene skal stige og det er muligheter for en regntung helg. Vakthavende meteorolog hos StormGeo, Frode Håvik Korneliussen, kan melde at skyene…
Les mer om:

Norges største dagligvarekonsern ledes av en sjef med «bestefar»-prinsippet

Å aldri snakke stygt om konkurrenten, lærte Norgesgruppens sjef Tommy Korneliussen av en bilselger.
Les mer om: