Nyheter om Kopperud


Redningsselskapet oppfordrer folk til å la fritidsbåten ligge

Leder Geir Tore Kopperud sier de vil opprettholde beredskapen hele døgnet, som den eneste skøyta i Østfold-farvannet akkurat nå. Han har derfor flere oppfordringer til utålmodige båtfolk. – La fritidsbåten ligge.

Etatssjefen om sykehjemsvold: Vi må forstå hvorfor pasienten oppfører seg som han/hun gjør

Etatssjef Birgitte Skauen Kopperud svarer på innlegget «Hvorfor slår, sparker, spytter og truer pasienter/beboere på sykehjemmene i Fredrikstad?» av Arvid Strømnes.

Metallrocken lever i Fredrikstad

Fredag og lørdag kveld arrangeres det «Metal Weekend» på Rockbaren i sentrum. - Vi håper at dette kan bli et årlig arrangement, sier mannen bak, Dag Kopperud.

Advarer hundeiere mot giftige padder

Hunden Baltus fikk være igjen på hytta, da familien Kopperud reiste i selskap. Da de kom tilbake var han ikke til å kjenne igjen.
Les mer om:

Leiarar for 2600 timar frivillig arbeid i 2018

Vestre Slidre frivilligsentral held årsmøte før kommunestyremøtet sist veke. Lise Kopperud fortset som dagleg leiar, Lars Kvissel vart attvald som styreleiar.

Kjartan (49) mista alt han eigde: – Det verste er alle minna som gjekk tapt

Kjartan Kopperud mista huset i brann.
Les mer om:

Berg-spiller ble sparket da han lå nede: - Ikke noe hyggelig opplevelse

16 år gamle Ola Kopperud ble dyttet ned og sparket på banen da Berg spilte kamp borte mot Borgen 2 i 6. divisjon mandag kveld.
Les mer om:

Dette kan du strømme i påsken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Innbitt kamp om tronen Tittel: Game of Thrones Hva: TV-serie, 8 sesonger Hvor: HBO NordicGame of Thrones er en serie som for veldig mange ikke trenger noen introduksjon, ei heller er det en ny serie lenger. Like fullt er den aktuell da vi i disse dager har tatt fatt på siste og avgjørende sesong i den kritikerroste fantasy-serien. Glem faktiske steder, glem historiske personligheter og glem religion slik vi kjenner det.

– For fire år siden skulle jeg bli bestemor og tenkte jeg at jeg skulle pensjonere meg …

Radarparet Anita Kopperud og Trine Jørgensen har drevet kafeen og stilt opp for idrettslaget i over 20 år. Nå er de nominert til årets ildsjeler i Romerikes Blad. – Folk som ikke er med på dugnader vet ikke hva de går glipp av.
Les mer om:

- Jeg tenker på henne som en tragisk skikkelse

Charlotte Frogner forteller at det er mange som tror at hun er Celine Kopperud.
Les mer om:

- Celine Kopperud er en tragisk skikkelse

I «Side om side» spiller hun Celine som desperat ønsker seg barn. Selv liker Charlotte Frogner at barn rykker henne ut av egne utfordringer.
Les mer om:

Knut (76) jobber over 84 timer i uka: Har fri bare én dag i året

Knut Kopperud (76) jobber 13 timer om dagen, og har kun en fridag i året. Alt arbeidet legger han i kiosken som har vært i hans eie i 50 år.
Les mer om:

Svar til Arvid Strømnes om Østsiden sykehjem

Etatssjef Birgitte Skauen Kopperud kommenterer leserinnlegget der Arvid Strømnes klaget på blant annet urinflekker på stoler og maur på rommene ved Østsiden sykehjem.
Les mer om:

Politiet er uten spor etter ranerne i Moss

–Vi søker lokalt, regionalt og nasjonalt, sier politiets innsatsleder Remi Kopperud. til Moss Avis etter at postkontoret i Varnaveien ble ranet.
Les mer om:

Eirik har fått sin egen fanclub

48 timer etter at Svein Olav Kopperud og Kjell Ola Andreassen startet Eirik Fystro Fanclub på Facebook hadde den lovende skihopperen fra Leira nådd 225 følgere.

Hør Terje Sporsem og Marius Kopperud lure «Nilsi» over telefonen

«Nilsi» har gått i baret og glemt sponslogoen når han er på tv. Det er en mulighet vi ikke lar gå fra oss.
Les mer om:

Anette Kopperud fra Rakkestad vant én million kroner i Nabolaget i kveld

Nei, har jeg vunnet 1 million kroner?  Så fantastisk, utbrøt 33-åringen da hun tok telefonen fra Norsk Tipping.

Sol (7) hos statsministeren

Syvåringen Sol Kopperud er engasjert i flyktningsituasjonen, og ville gjøre noe. Så da tok hun saken i egne hender og sendte brev og penger til statsministeren. Les alt på tv2.no
Les mer om:

– Til Erna Solberg. Kan du være så snill og gi penger til flyktningene i Syria?

Syv år gamle Sol Kopperud skrev et brev til Erna Solberg og spurte om hun kunne gi penger til syriske flyktninger. I dag ble hun invitert hjem til statsministeren.

Jon Almaas er ferdig som Christian Kopperud

- Vi skal finne en bra utgang for Jon, bekrefter NRK-redaktør.

– Jeg var millimeter fra å dø

Egil Kopperud hadde en stigende karriere som kulturprodusent da ulykken inntraff. Med fysiske skader fulgte også et beksvart mørke. I dag har han funnet fred i sjelen på en stølsgrend i Valdres.
Les mer om:

Ofret alt – hjem uten poeng

VALDRES: (Valdres – Aurskog-Høland 2-1). I jakten på en utligning ofret Aurskog-Hølands Lars Kopperud alt og var nære 2-2, men det endte med tur på sykehuset og null poeng.

Ny skuespiller i «Side om side»

En personlig assistent dukker opp i kveldens episode av TV-komedien "Side om side". Det er Christian Kopperud som mener han trenger en assistent nå som kona har reist til India for å finne indre ro. Skuespilleren som har fått rollen er 28 år gamle Henriette Marø fra Ålesund.

Grei skuring for Aurskog-Høland

LØKEN: (Aurskog-Høland - Sander 4-1). – Vi må heve oss mot topplagene, sier Lars Kopperud etter at Aurskog-Høland vant uten å stråle mot tabelljumboen på eget gress.

Gener fra hele verden

Litt spytt avslørte at Elisabeth Kopperud har gener fra så å si hele verden.
Les mer om: