Nyheter om Kongsvinger


Ny Kongsvinger-trener klar

Vitor Gazimba er ansatt som ny hovedtrener for Kongsvinger i 1. divisjon fotball. Han kommer fra trenerjobben for Strømsgodsets rekruttlag. Det opplyser klubbene onsdag. Portugiseren har vært i Drammensklubben siden 2014
Les mer om:

Fredrik Sjølstad viser stolt frem Molde-drakta

Midtbanespilleren melder overgang fra Kongsvinger og er klar for tre år i blått. – Administrerende direktør Øystein Neerland bekreftet i dag at Fredrik Sjølstad er klar for Molde FK. Fredrik Sjølstad er en 24 år gammel norsk fotballspiller, som de to siste sesongene har spilt på midtbanen til Kongsvinger IL Toppfotball i OBOS-ligaen. I årets sesong spilte han 28 av 30 seriekamper fra start. – Vi er glade for at Fredrik har signert for oss nå, vi har fulgt med han en god stund.

Tromsø-guttene jakter medalje. Se hjemmekampen mot Kongsvinger direkte klokken 10.00

Tromsø Hockeys U18-lag tar i mot Kongsvinger til dobbeltkamp denne helga. Søndagens kamp ser du direkte her.
Les mer om:

Viking fikk bot

Norges fotballforbund (NFF) har bøtelagt Viking med 5000 kroner etter at fansen stormet banen for å feire opprykket til Eliteserien etter kampen mot Kongsvinger i november.

Fredrikstad signerer spennende spansk angrepsspiller

Det begynner å bli klart for de som følger med at Fredrikstad har til hensikt å legge PostNord-Ligaen bak seg denne sesongen.

Bente ble knivstukket 17 ganger av psykotisk kvinne

Bente Åstebøl Pellerud ble angrepet med kniv i gågata i Kongsvinger. Nå er kvinnen som knivstakk henne tiltalt for drapsforsøk.
Les mer om:

Kongsvinger: Ruset sjåfør bak rattet i stjålet bil

Etter en kjøretur på E16 må bilføreren starte 2019
Les mer om:

Tidligere Kongsvinger-trener til Premier League!

Vi må innrømme at overskriften ble litt svulstig, men kunne ikke dy oss.

Solskjær henter inn assistent fra norsk fotball

Vi får litt dårlig magefølelse når norske managere omgir seg med ressurser fra det norske ligasystemet. Erfaringsmessig blir dette hovedpunktet til kritikere den dagen motgangen kommer. Sa da vi hørte at en tidligere Start-trener finner veien til United, ble vi naturlig nok litt skeptiske. Mark Dempsey. Hva tenker Solskjær på her? Vel, Dempsey har tidligere spilt for United som ungdom, vært juniortrener i klubben og fulgte med Solskjær til det korte oppholdet hos Cardiff.

Topp-jobb til Mikkelsgård

KONGSVINGER: Ole Frode Mikkelsgård, opprinnelig fra Valdres, blir ny assisterende rådmann i Kongsvinger. Han er nå rådmann i Målselv.
Les mer om:

Gammel kjenning tilbake i Norge

Ville Jalasto er et kjent navn i norsk fotball. Den nå 32 år gamle finnen har spilt en rekke sesonger i Eliteserien for Aalesund og Stabæk. De tre siste årene har han spilt for HJK Helsinki som har blitt seriemestre i Finland to år på rad. Les: Det begynner å bli tydelig HamKam mener alvor Nå er den rutinerte forsvarsspilleren klar for KIL. En fornøyd Espen Nystuen sier følgende om den nye spilleren: – Ville er en rutinert forsvarsspiller som har vært med på litt og som nå kommer fra en stor klubb i Finland der han har spilt fast bortsett fra i skadeperioder.

Nå vet vi hvor Runar Hove skal spille neste år

23-åringen kommer fra Florø hvor han har spilt fast på A-laget de siste seks sesongene. Klubben har de to siste sesongens spilt i OBOS-ligaen, men rykket i år ned. Selv om Vikings nye mann naturligvis gleder seg til å prøve noe nytt, erkjenner han at det blir litt vemodig å forlate gamleklubben – som han har spilt for i hele sitt liv. – Det har jo vært et eventyr i Florø siden vi startet for 7-8 år siden med A-laget i tredjedivisjon. Men det blir kjekt å prøve noe nytt.

Spilleplan for OBOS-ligaen 2019

Aalesund fant nesten veien tilbake til Eliteserien, men tapte mot Stabæk som klarte å beholde plassen. Aalesund møter Start i serieåpningen. Sandefjord rynket ned sammen med start og møter nyopprykkede KFUM i sin første kamp.  Les: Spilleplan for Eliteserien 2019   Runde 1 (30. – 31. mars) Start – Aalesund Lør 15:30 Nest-Sotra – Raufoss Søn 15:00 Skeid – HamKam Søn 15:00 Strømmen – Ull/Kisa Søn 15:00 Tromsdalen – Jerv Søn 18:00 Sogndal – Sandnes Ulf Søn 18:00 Kongsvinger – Notodden Søn 18:00 Sandefjord – KFUM Søn 18:00 Runde 2 (6. – 7.

Her er alle kampene: Slik spiller NFK

Notodden Fotball skal møte Kongsvinger på bortebane i serieåpningen i 2019.

Kongsvinger Knights er konkurs

Etter flere måneders kamp har styret i 1.divisjonsklubben Kongsvinger Knights bestemt seg for å melde oppbud.
Les mer om:

Får hjelp i fengsel: Visste ikke hva en tannbørste brukes til

KONGSVINGER (NRK): «Irina» ble misbrukt på barnehjem i Øst-Europa og havnet i klørne til menneskehandlere. Et unikt prosjekt skal hindre at det skjer igjen.
Les mer om:

Smuglingssiktet pilot til NRK: – En ekstrem opplevelse

KONGSVINGER (NRK): Den tyske hobbypiloten Kai ble pågrepet av politiet kort tid etter at flyet hans landet. Inne i flyet hans fant politiet store mengder narkotika.

Greta Molanders Fond til Lars Martin Stensbøl

Lars Martin Stensbøl (22) fra Roverud og KNA Kongsvinger er tildelt Greta Molanders Fond. Fondet, som er på 50.000 kroner, tildeles hvert år en ung, fremgangsrik rallyfører, og det er Norges Bilsportforbund som står for tildelingen.
Les mer om:

Blir ikke med Florø ned, håper de sitter igjen med noe etter salg

Skal man peke på et lyspunkt i Florø sin nedrykkssesong fra OBOS-Ligaen må det være 23 år gamle Runar Hove som hadde sin beste sesong.  Lenge har Haugesund vært det laget som alle mente var nærmest, men vestlandsklubben er kjent før å være nøkterne og denne gangen var de ikke rause nok og fikk sitt bud på Runar Hove avslått av Florø. Les: Manchester United forberedt på å sette overgangsrekord i januar Nå har flere klubber begynt å bevege på seg og vurderer å komme med bud. I følge Eurosport er Bodø/Glimt på ballen, og det vil trolig bli enda mer aktuelt dersom Martin Bjørnbak selges i vinter.

Magnus Powell nekter å svare på om det er Strømmen han snakker med

Vi står i fare for å skrive en ikke nyhet nå, men vi tror det er ting på gang for Magnus Powel. I Vinter ble han presentert som «det store håpet» til Sandefjord, det varte knapt frem til krokusen kom frem i april.  Sandefjord vet vi alle hvordan det gikk med, de er et OBOS-Liga lag nå, Magnus Powel har siden han fikk sparken som hovedtrener vært uten jobb, men nå skal det være ting på gang. Les: Positiv utvikling for både Katrine Lunde og Thea Mørk foran avreisen til EM i Frankrike Han sier til Eurosport han føler seg klar til å jobbe igjen: «Jeg er klar for å begynne å jobbe.

Vil fortsette å lage spektakulære mål i Eliteserien

Etter en imponerende sluttspurt ble Viking seriemester i OBOS-Ligaen og «vant» direkte opprykk sammen med Mjøndalen. Zymer Bytyqi har det med å servere spektakulære mål noe han blant annet viste frem i den viktige seriekampen 4 november hvor de på bortebane mot Mjøndalen vant 2 – 4.  22-åringen har satt navnet sitt på en avtale som gjør ham til Viking-spiller ut 2020.

Mann døde etter arbeidsulykke i Kongsvinger

En mann i 20-årene fra glåmdalsdistriktet døde etter at han kom i klem i en pressemaskin på Brandval Sag i Kongsvinger.

Mann omkom etter arbeidsulykke i Kongsvinger

Kom i klem i en pressemaskin.

Mann omkom etter arbeidsulykke i Kongsvinger

En mannlig ansatt på Brandval Sag i Kongsvinger omkom etter at han kom i klem i en pressemaskin.

Mann i 20-årene omkom i arbeidsulykke

Ulykken skjedde da mannen kom i klem i en presse på et sagbruk i Kongsvinger.