Nyheter om Kongsvinger


Får Bakke og resten av Sogndal sin første siger?

Følg kampen mot Kongsvinger her
Les mer om:

Andre runde i cupen er klar

2. mai er det klart for neste runde i NM, Norges Fotballforbund har akkurat foretatt treningen. – Nederst ser du resultatene av første runde. Det var ingen Cupbomber i første runde med mindre du bor i Ålesund, eller tenker på hvordan Stabæk med nød og neppe klarte å hente hjem en seier mot Ullern. Norges Fotballforbund har satt opp 2. runde i NM. De to gamle mesterne Odd som vant 9 – 0 mot Skarphedin og har 12 møter Fredrikstad som vant 4 – 0 mot Kvik Halden og har 11 titler møtes i Østfold. Her er kampene 2.

Tidlig exit for Oppsal

Fotballherrene til Oppsal er ute av cupen etter 0-4 tap hjemme mot OBOS-laget Kongsvinger i 1. runde onsdag kveld.
Les mer om:

Få siste nytt frå Florø - Kongsvinger

Årets første heimekamp startar klokka 18.

Venstrebeint midtstopper som liker å spille ball

Martin Lundal ble sent onsdag kveld klar for KIL. 22-åringen har flere aldersbestemte landskamper for Norge og spilt for Nardo de siste sesongene. – Først og fremst veldig artig. Gleder meg til å komme til et høyere nivå med en klubb som Kongsvinger. Det er en fin klubb med en stolt historie og som har gode ambisjoner.

Ble trangt om plassen låner ut spiss

Haugesund fyller på med Ligue 1 spillere og dermed blir det trangt om plassen. Shuaibu Lalle Ibrahim setter kurs for Kongsvinger IL og Obosligaen.

Viking åpnet med seier i Kongsvinger

Et ungt Viking-lag dro til med 2-0-seier over Kongsvinger i sin første kamp på nest øverste nivå i norsk fotball siden 1988-sesongen.
Les mer om:

Viking seiret borte mot Kongsvinger

Kongsvinger fikk en tung start på sesongen med 0-2-tap for Viking i 1. divisjon i fotball.
Les mer om:

Fikk ikke fart på karrièren igjen i Norge, reiser tilbake til Sverige

Den svenske andredivisjonsklubben Karlstad blir neste stopp for den Svenske angrepsspilleren Pär Ericsson. Etter flere år i Allsvenskan for blant andre Gøteborg satte fikk hans karrière en nedtur, slitt skader og manglende form. Ericsson signerte for OBOS-Ligaklubben Kongsvinger i januar i fjor med et håp om å få en ny start på fotballkarrieren. Les: «Vi er svært fornøyd med på kort varsel å ha skaffet oss en keeper» – KIL-oppholdet til Pär ble ikke det noen av partene hadde håpet på. Pär fikk en tung start og pådro seg en kneskade når han var på vei tilbake.

«Vi er svært fornøyd med på kort varsel å ha skaffet oss en keeper»

Kongsvinger har ambisjon om å hevde seg i OBOS-Ligaen fikk et skudd for baugen da keeper Idar Lysgård fant ut at han måtte operere skulderen. Lysgård vil trenge fire-seks måneder rehabilitering. Heldigvis har Bodø/Glimt-keeper Simon Thomas (27) vært villig til å flytte på seg. – Vi er svært fornøyd med på kort varsel å ha skaffet oss en keeper som tidligere har bevist at han holder høyt 1. divisjonsnivå.

Tidligere Strømmen-keeper til Kongsvinger

Bodø/Glimt-keeper Simon Thomas (27) tar steget ned fra Eliteserien til 1.-divisjonsklubben Kongsvinger. 

Politiet navngir kvinne som ble funnet død i Kongsvinger

Kvinnen som ble funnet død i en leilighet i Kongsvinger tirsdag i forrige uke, var 36 år gamle Ina Kristiansen, opplyser politiet.

Mener svenske raggere trakasseres av politiet

Skyhøye bøter, tekniske kontroller og stengte gater skal skremme svenske raggere fra å innta Kongsvinger påskeaften. Torodd Overåsberget mener svenskene burde blitt ønsket velkommen.
Les mer om:

Politiet navngir kvinne som ble funnet død i Kongsvinger

Kvinnen som ble funnet død i en leilighet i Kongsvinger tirsdag i forrige uke, var 36 år gamle Ina Kristiansen, opplyser politiet.

Politiet navngir kvinne som ble funnet død i Kongsvinger

Kvinnen som ble funnet død i en leilighet i Kongsvinger tirsdag i forrige uke, var 36 år gamle Ina Kristiansen, opplyser politiet.

Stjernen avsluttet sesongen med målshow

Josh MacDonald ble matchvinner da Stjernen slo Kongsvinger i sudden death.
Les mer om:

Mann og kvinne fengslet etter dødsfall i Kongsvinger

Begge de to som er siktet etter for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand etter et dødsfall i Kongsvinger tirsdag, er varetektsfengslet i fire uker.
Les mer om:

Kvinne funnet død – mener hun ble forlatt i hjelpesløs tilstand

En mann og en kvinne er fengselet i fire uker etter at en kvinne i 30-årene ble funnet død i en leilighet på Kongsvinger tirsdag. Politiet holder kortene svært tett til brystet.
Les mer om:

Kvinne funnet død i Kongsvinger: Siktet kvinne og mann fengslet i fire uker

En mann og en kvinne, begge i 30-årene, er varetektsfengslet i fire uker, etter at en kvinne i 30-årene ble funnet død i Kongsvinger tirsdag.
Les mer om:

Stjernen - Kongsvinger

Les mer om:

Erkjenner ikke straffskyld etter dødsfall i Kongsvinger

KONGSVINGER (NRK): En mann og en kvinne er varetektsfengslet i fire uker, siktet for å ha forlatt en person i hjelpeløs tilstand, etter at en kvinne i 30-åra ble funnet død i Kongsvinger tirsdag.
Les mer om:

Mann og kvinne siktet for å ha hensatt kvinne i hjelpeløs tilstand

En mann og en kvinne er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand etter at en kvinne i 30-årene ble funnet død i en leilighet i Kongsvinger tirsdag
Les mer om:

Mistenkelig dødsfall i Kongsvinger – to personer pågrepet

To personer er pågrepet etter et mistenkelig dødsfall i Kongsvinger.
Les mer om:

To pågrepet i forbindelse med mistenkelig dødsfall på Kongsvinger

To personer er siktet i forbindelse med et mistenkelig dødsfall på Kongsvinger.
Les mer om:

Mann og kvinne siktet etter mistenkelig dødsfall i Kongsvinger

En mann og en kvinne er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand, etter at en kvinne i 30-åra ble funnet død i en leilighet i Kongsvinger tirsdag.
Les mer om: