Nyheter om KongsvingerFKH-utleide Ibrahim topper lokal spillerbørs

Mens Anthony har slitt med spilletid i Jerv, har Ibrahim hatt fast plass, scoret flere mål og topper spillerbørsen i lokalavisa på Kongsvinger.
Les mer om:

Kveldens travtips: V76-banker bedre enn raden

Flashing Boko er langt bedre enn det resultatraden viser. Vallaken innehar stor kapasitet og er mer enn god nok feilfritt. Flashing Boko kan absolutt vinne på Kongsvinger sin årlige V76-kjøring.
Les mer om:

Vil fengsle far i fire år for grov babyvold

KONGSVINGER (NRK): Aktor vil fengsle mannen i 20-åra i fire år for grov mishandling av sin seks uker gamle sønn. Han mener at mannen må ha visst at han satte barnet i livsfare.
Les mer om:

Svigermor tror på babyvoldstiltalt far

KONGSVINGER (NRK): Svigermoren til mannen som er tiltalt for massiv vold mot sin seks uker gamle sønn, tror ikke han har påført gutten skadene.
Les mer om:

Sakkyndige: - Massive skader på spedbarn skyldes vold

KONGSVINGER (NRK): De sakkyndige ser nesten helt bort fra andre mulige forklaringer. De mener massiv vold fra faren påførte hans seks uker gamle sønn livstruende skader.
Les mer om:

Sjokkovergang: Tidligere LSK-talent går fra Kongsvinger i 1. divisjon til Søndres A-lag i 7. divisjon

Jørgen Kolstad (23), fotballspilleren fra Aurskog-Høland med flest eliteseriekamper, spiller kamp for Søndre Høland i kveld.

Moren støtter babyvoldstiltalt far

KONGSVINGER (NRK): Barnets mor gir mannen som er tiltalt for vold mot deres seks uker gamle baby, de beste skussmål. – Han er omsorgsfull, varm og kjærlig, sa kvinnen i retten onsdag.
Les mer om:

Nekter for grov mishandling av baby

KONGSVINGER (NRK): Aktor mener 29-åringen påførte sin seks uker gamle sønn livstruende skader. Sjøl peker han på flere uhell som mulig årsak til skadene.
Les mer om:

Arkeologer fant graver fra middelalderen uten å spa i jorda

Forskerne brukte radar og jordanalyser da de var på jakt etter en middelalderkirkegård i Kongsvinger kommune.
Les mer om:

Har skrevet kontrakt med Castro, håper angriperen kan komme allerede nå

Det er en luke ned til Sogndal og Mjøndalen på fire poeng. Aalesund leder OBOS-Ligaen med 26 poeng etter 12 kamper. Senere i dag møter de Sandnes Ulf som har tapt fire av de fem siste kampene og har ramlet ned til en syvendeplass og er utenfor kvalifisering. Sogndal møter HamHam og Mjøndalen møter Levanger.

Det tok ikke lang tid før Mark Dempsey fikk ny trenerjobb

Det at Mark Dempsey ikke lykkes som hovedtrener for Start, er trolig ikke hans skyld. De nye eierne har prøvd å forme klubben i sitt bilde og det lykkes de ikke med. – Nå som Kjetil Rekdal har overtatt tror vi det kan gå bedre, rett og slett fordi han trolig ikke vil høre på eierne og gjøre det som han mener er best. For noen dager siden kunne Kongsvinger sjef Espen Nystuen  presentere Mark Dempsey som ny hovedtrener.

Må vente til slutten av september, men her er ihvertfall kvartfinalene

Det var ingen cup bomber sist runde, alle Eliteserielagene som møtte lag fra lavere divisjoner gikk som forventet videre, i går ble NM-Kvartfinalene trukket.  Eneste overraskelse i laget er Bryne som slo ut 1. divisjonslaget Ull/Kisa i 4. runde Det ble en tildels dramatisk kamp som endte i straffesparkkonkurranse.

Kongsvinger takket nei til eliteserien

Kongsvinger Knights bestemte på sitt styremøte torsdag kveld å takke nei til den ledige plassen i eliteserien.

Ishockey: Kongsvinger takket nei til plass i Eliteserien

Kongsvinger Knights fikk tilbud om plass i eliteserien i ishockey, men hedmarkingene har takket nei.
Les mer om:

Kongsvinger takket nei

Kongsvinger Knights fikk tilbud om plass i Get-ligaen, men hedmarkingene har takket nei. Dermed blir det ni lag i eliteserien kommende sesong. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Takket nei til plass i Eliteserien neste år

Kongsvinger Knights fikk tilbud om plass i eliteserien i ishockey, men hedmarkingene har takket nei.
Les mer om:

Dempsey blir Kongsvinger-trener

Mark Dempsey måtte ikke gå arbeidsledig lenge etter å ha fått sparken i Start. Briten tar over Kongsvinger i 1. divisjon.
Les mer om:

– Gi sommerjobb til ungdom under 18 år

Hedmark fylkeskommune har funnet sommerjobber til ungdom, etter oppfordring fra de unge selv. Av kommunene er Kongsvinger best i klassen.

Dempsey ny trener i Kongsvinger

Mark Dempsey ble i dag presentert som ny trener for OBOS-ligaklubben Kongsvinger. Dempsey har vært arbeidsledig siden midten av mai da han ble løst fra kontrakten med Start etter en tung start på sesongen. Nå tar han over et Kongsvinger-lag som ligger på 10.plass i OBOS-ligaen.
Les mer om:

Dempsey har fått ny jobb

Tidligere Start-trener Mark Dempsey har fått ny trenerjobb. Han ble mandag presentert som ny trener for OBOS-ligaklubben Kongsvinger. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Kongsvinger tilbudt den siste eliteserieplassen

Kongsvinger har blitt tilbudt å ta over eliteserieplassen til Lørenskog etter at Narvik takket nei.

Aalesund fester grepet i OBOS-ligaen

Det tok to minutter etter at kampen mellom Aalesund og Ull/Kisa ble blåst igang før det første målet kom. Nicolay Solberg løftet ballen i mål og gjestene var i føringen. Det måtte et sleivete selvmål til fra Ull/Kisa kaptein Morten Sundli for at utligningen skulle komme etter halvspilt omgang. Lars Bohinen som har fått skikk på Aalesund etter han meldte overgang fra Sandefjord, som forøvrig sliter helt nederst i Eliteserien klarte å snu kampen til en 3 – 2 seier. Så utrolig godt med tre poeng!

Güven ble helten for Kongsvinger

Kongsvinger tok sin tredje strake seier med 2-1 over Levanger i 1. divisjon i fotball for menn. Adem Güven scoret begge målene for Kongsvinger.