Nyheter om Kongsvinger


Pinlig hjemmesmell for Sparta

Sparta tapte 1-3 hjemme for Manglerud Star, og da Storhamar vant 4-1 borte mot Kongsvinger økte de serieledelsen til 12 poeng.
Les mer om:

Katten reddet trolig Jonas fra brann-død

KONGSVINGER (NRK): Jonas Linnerud våknet av at katten mjauet utenfor soveromsdøra da huset hans brant. – Hun reddet nok livet mitt, sier han.
Les mer om:

Jørgen Richardsen gir seg i Kongsvinger

Kristiansanderen Jørgen Richardsen har takket nei til å forlenge kontrakten sin med Kongsvinger.
Les mer om:

Etterlyser bil etter tyveri fra eldrebolig

Politiet mistenker at en rød bil er innblandet i et tyveri fra en eldrebolig i Kongsvinger.

Brann i fabrikk i Kongsvinger

Brannvesenet driver etterslukking på stearinlysfabrikken som har brent i Eidskog kommune utenfor Kongsvinger. Butikklokalet i bygget har fått store skader.

Oilers tapte for Kongsvinger

Stavanger Oilers har skuffet stort i eliteserien i ishockey denne sesongen. I siste seriekamp i 2017 ble det 3-4-tap i forlengning mot tabelljumbo Kongsvinger.

Brann i enebolig på Roverud

Én person kom seg ut av det brennende huset i Kongsvinger kommune.
Les mer om:

Aalesund mot Sogndal i første runde

Aalesund og Sogndals kamp for en retur til Eliteserien i fotball starter med et innbyrdes oppgjør. Viking møter Kongsvinger i åpningsrunden.

Lager ribbe til norske fanger i Nederland

Kongsvinger fengsel skal sørge for optimal julestemning til norske innsatte i nederlandsk fengsel. Tirsdag sendes 130 porsjoner ribbe med fly fra Gardermoen.

– Ikke rart det går galt når han møter et helsevesen som fremstår som en medisin-kiosk

GLÅMDAL TINGRETT, KONGSVINGER (TV 2): Pasientskadenemndas egen sakkyndige slet med å konkludere da han forklarte seg i retten. Samtidig sier de to rettsoppnevnte sakkyndige at Kenneth Nerby helt klart er blitt feilbehandlet av helsevesenet over mange år.
Les mer om:

Ultimatum fra eksen fikk Kenneth (48) til å bli rusfri

GLÅMDAL TINGRETT, KONGSVINGER (TV 2): Etter å ha vært på avrusning etter 25 års rusmisbruk, ble Kenneth Nerby sendt hjem med en resept på antidepressiva. Nerby saksøker staten for behandlingen han har fått i helsevesenet.
Les mer om:

Kenneth (48) var narkoman i 25 år på legens medisiner: – Det meste som legges fram i retten husker jeg ikke

GLÅMDAL TINGRETT, KONGSVINGER (TV 2): Kenneth Nerby kjemper for erstatning etter at han ble feilbehandlet og var avhengig av en rekke medisiner i 25 år – 25 år som for ham er som forsvunnet i en tåke.
Les mer om:

Kongsvinger rystet Frisk Asker

Bunnplasserte Kongsvinger ledet hele 5-2 på borteis før Frisk Asker våknet. Hjemmelaget slo tilbake, men måtte til slutt tåle 6-7-tap etter forlengning.

Fire sendt til sykehus

Politiet har rykket ut til melding om utforkjøring i Åsnes. En person sendes med luftambulanse til Ullevål sykehus. De tre andre kjøres til Kongsvinger sykehus etter ulykken.

Oilers snudde dramaet mot MS

Stavanger Oilers fikk en ny opptur med hjemmeseier i en dramatisk kamp mot Manglerud Star i går kveld, mens Lillehammer gikk på sitt annet tap på rad mot Stjernen. Dermed rykker Stavanger Oilers forbi Manglerud Star på tabellen og er oppe på 5.-plass med 25 poeng, to poeng foran MS. Storhamar slo Lørenskog 5-2 og topper fortsatt tabellen ett poeng foran Sparta, som vant 3-0 i Kongsvinger.

– Håpløst av Fredrikstad

Fredrikstads håp om å beholde plassen i 1. divisjon henger i en meget tynn tråd, etter at den første kvalifiseringskampen mot Notodden endte uavgjort, 0-0. Statistikken er ikke på Fredrikstads side når det hele kommende lørdag skal det avgjøres i Notodden. Laget til Norges sjette største by har nemlig spilt 23 bortekamper uten seier. Forrige gang de vant borte var mot Kongsvinger 19. juni i fjor. Notodden har derimot gode tall hjemme, med 13 seirer, null uavgjort og to tap denne sesongen

SSB vil flytte 66 årsverk mellom Oslo og Kongsvinger

Statistisk sentralbyrå ønsker å flytte 66 årsverk til og fra Oslo og Kongsvinger. 58 av de berørte får helt nye arbeidsoppgaver.

Ny smell for Oilers

Stavanger Oilers får det ikke til å stemme i eliteserien ishockey. Lørdag ble det 2-3-tap etter forlengning hjemme mot Lørenskog. VIF slo Kongsvinger 4-2 borte.

Halve divisjonen kan rykke ned før siste serierunde

Kongsvinger og Fart ligger begge utsatt til før den avgjørende runden.
Les mer om:

Hadde ikke sett for seg å rykke opp sånn

Da Simon Larsen våknet i dag og tenkte på hvordan det ville se ut å rykke opp, var det å tape mot Elverum og få hjelp av Kongsvinger ikke noe han tenkte på. – Følelsen er ikke sånn den burde…
Les mer om:

Sandnes tok ikke vare på opprykkssjansen

Kongsvinger banket Sandnes Ulf 3–0 i 1. divisjon søndag. Sandneslaget tok ikke vare på sjansen til direkte opprykk som Start gav dem.
Les mer om:

Start tilbake i eliteserien – til tross for hjemmetap

Takket være Sandnes Ulf som tapte hjemme mot Kongsvinger, er Start sikret opprykk til eliteserien én runde før slutt. Til tross for tap mot bunnlaget Elverum.

Start tilbake i eliteserien – til tross for hjemmetap

Takket være Sandnes Ulf som tapte hjemme mot Kongsvinger, er Start sikret opprykk til eliteserien. Til tross for tap mot bunnlaget Elverum.

Start tilbake i eliteserien – til tross for hjemmetap

Takket være Sandnes Ulf som tapte hjemme mot Kongsvinger, er Start sikret opprykk til eliteserien én runde før slutt. Til tross for tap mot bunnlaget Elverum.

Skattelistene: Her er de rikeste i Hedmark

Vegentrepenøren Roy Gunnar Holth fra Kongsvinger har vært på formuetoppen i Hedmark i mange år. Slik er det også i år.