Nyheter om Kongen


JAY-Z deler sin topp 20 fra 2020

JAY-Z følger mer med på musikk enn de fleste 50-åringer. I natt delte han en liste over 20 av sine favorittlåter så langt i 2020. Det går mest i hip-hop og R&B (Shawn Carter har dessverre ikke med noen norske tunes), men Fiona Apple slipper også til. Fionas nye album Fetch the Bolt Cutters får karakter 10 av 10 av Pitchfork.
Les mer om:

Kongen av (digitalt) sekkeløp

Gårsdagens corona-17. mai skapte en vinner av Nikolaj Bugge Erstad (27). Han ble den første til å runde VGs sekkeløpspill uten en eneste feil. Det tok et halvt døgn.
Les mer om:

Norges dyreste: Her er du kongen på campingplassen

Kjøkken, bad og egen garasje til bilen! Men den koster flesk.
Les mer om:

Sjekk denne: Her er du kongen på campingplassen

Kjøkken, bad og egen garasje til bilen! Men den koster flesk...
Les mer om:

"Kongen og Kronprinsen" i kortesjen på Hvaler

Selveste Kongen og Kronprinsen dukket opp i bilkortesjen som erstattet barnetoget på Hvaler.
Les mer om:

Vi var litt urolige for bremsene, men bekymringen var grunnløs

BMW M5 Competition er kanskje mer ekte M og mer rampete, men når det kommer til luksus er nye M8 kongen.
Les mer om:

Kongen og dronningen får fargerik 17. mai-hilsen fra Oslo-barn

Da barnetoget ble avlyst fant hundrevis av elever fram blanke ark og fargestifter og tegnet 17. mai slik det skal være. Kongen og dronningen får hele samlingen.
Les mer om:

Fire stoler, fire historier: – Stolen er selve kongen blant interiørobjekter

Stolen er unik, både som objekt og statussymbol, mener forfatter og designskribent Mats Linder.
Les mer om:

Fire stoler, fire historier: – Stolen er selve kongen blant interiørobjekter

Stolen er unik, både som objekt og statussymbol, mener forfatter og designskribent Mats Linder.
Les mer om:

Kongen og dronningen får fargerik 17. mai-hilsen fra Oslo-barn

Da barnetoget ble avlyst fant hundrevis av elever fram blanke ark og fargestifter og tegnet 17. mai slik det skal være. Kongen og dronningen får hele samlingen.
Les mer om:

Prinsesse Birgitta får ikke dratt hjem til Mallorca: – Jeg føler meg hjemløs

Den svenske prinsessen har bodd sammen med kongen og dronningen de siste månedene, men nylig brøt hun Sveriges reiseråd for å dra til barna sine i Tyskland. Nå sier hun at hun føler seg hjemløs.
Les mer om:

Snoop Dogg vil battle JAY-Z på Instagram Live

Live konserter på nettet begynner mange å bli forsynt med. Men Instagram Live-battles, hvor artister «battler» hverandre via sine største låter, holder koken. Det er i alle fall gøy å snakke om hvem som bør møtes DMX sier at han bør kjøre Verzuz-battle mot JAY-Z. 50 Cent sier at forslaget om at han battler Ja Rule ikke utgjør mening, og at 50 heller bør kjøre mot Snoop Dogg. Men California-veteranen på sin side føler at det bør bli han mot New York-kongen: Snoop Dogg vs. JAY-Z. – Biggie gikk bort, og så eide Nas det i en stund og så tok JAY-Z over i flere år.

6ix9ine knuser Instagram-rekord, får hjelp av bergenser på ny singel

6ix9ine setter nettet på hodet under lansering av singel produsert av norske Harald Hjermann Sørebø alias Payday. Hvor mange seere har du når du går live på Instagram? Selv stjerner med mange titalls millioner følgere sliter med å få mer enn et par titalls tusen tittere om gangen. Natt til 1. april slo Tory Lanez og Drake rekorden til Taylor Swift med 310 000 seere samtidig på sin livesending. Kort tid etter toppet Babyface og Teddy Riley den via 500 000 seere. I kveld knuste 6ix9ine rekorden med god margin.  På 24-årsdagen sin bikket Tekashi nemlig 2 millioner seere.

Kongen på haugen

TEST: Charge 4 er ikke en smartklokke. Men det den gjør bra, det gjør den best av alle.
Les mer om:

6ix9ine feirer sin bursdag ved å trolle New York med billboard

6ix9ine koser seg med friheten og fortsetter der han slapp. Før Brooklyn-gutten var tyster, var han kjent som et troll. Nå lager han mer leven i hjembyen. Midt i Manhattan har han smelt opp et gigantisk billboard av seg selv… Med teksten THE KING IS BACK. Kongen av New York er tilbake?

Hovedmarkering av frigjøringsdagen/veterandagen ved Nasjonalmonumentet

Klokken 12 starter programmet med overflyvning, salutt og «Ja, vi elsker». H.M. Kongen vil legge ned krans på Nasjonalmonumentet og tale. Statsminister Erna Solberg holder tale. Camilla Brevik Hågensen holder soldatenes tale.

Trur tyskarane var ute etter kongen då dei bomba raude hus i Molde

For 80 år sidan vart fleire raude hus like ved Molde bomba, fortel tidsvitnet Martin Vestre. Han meiner tyskarane hadde fått tips om at ein viktig person var i eitt av desse husa.
Les mer om:

Kongen er informert: Utsetter jubileumsoverraskelsene

Arrangørene av Nordberg Grand Prix ser seg nødt til å avlyse årets utgave og flytte 20-årsjubileet til neste år. Og Kongen, som de var helt sikre på at kom i år, han er informert.
Les mer om:

Torleif ble hedret av kongen(pluss)

Torleif Lyngstad (82) fra Birtavarre fikk Kongens Fortjenstmedalje for sitt brennende engasjement for formidling av lokalhistorie.
Les mer om:

Terje Boye Hansen tildeles Kongens fortjenstmedalje

H.M. Kongen har tildelt sin fortjenstmedalje til dirigenten og fagottisten Terje Boye Hansen for hans store innsats for norsk musikkliv. Innlegget Terje Boye Hansen tildeles Kongens fortjenstmedalje dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Liverpool og Arsenal mål kunne tenkt seg noe helt annet

Den 20 år gamle vingen Samuel Chukwueze er latterlig god og et mål for alle klubber som vet hva de driver med. – Liverpool og Arsenal har begge satt han høyt opp på sin liste, men de er den nigerianske spillerens drømmeklubb i Premier League. Liverpool og Arsenal angripende mål Samuel Chukwueze har avslørt at Chelsea er hans favorittlag i Premier League, han er så glad i klubben at hvis det går dårlig er det lett for han å ta til tårene.

Kronikk: Fra utstrakt jakt til fredning og forskning på kongen av Arktis

Fangst av isbjørn hadde en lang tradisjon i Norge, med storhetstid fra midten av 1800-tallet til fredningen i 1973. Men ser vi fortsatt ettervirkninger av den storstilte jakten?
Les mer om:

Adjø Pajero

PRØVEKJØRT: Kongen av vanskelige veier og kongen av Rally Dakar, Mitsubishi Pajero, har abdisert.
Les mer om:

Legen råder kongen til fortsatt telefonstatsråd

Etter råd fra legen sin vil kong Harald fortsette å lede statsrådene ved ukeslutt over telefon, slik han har gjort de ni siste gangene.
Les mer om:

Kongen av Pedersgata slår seg opp med en av Norges rikeste

Anders Ohm har slått seg stort opp i Pedersgata i Stavanger. Nå har 39-åringen kjøpt et halvt kvartal i Langgata på Storhaug sammen med Pål Georg Gundersen – en av Norges rikeste.