Nyheter om Kongen


Eiking den første kongen av Storheia

Odd Christian Eiking (Wanty-Gobert) var sterkest opp de krevende bakkene til Storheia i Hadsel, og sørget for norsk jubel i den tredje etappen av Arctic Race of Norway. Med 11,8 prosent gjennomsnittlig stigning de siste 3,8 kilometerne ble det etter hvert store avstander mellom de beste klatrerne og de andre. Sammenlagtleder etter det to første etappene, nederlenderen Mathieu van der Poel (Corendon-Circus), prøvde å henge med i starten av den avsluttende stigningen men måtte slippe og kom i mål  etter Eiking. – Denne seieren smakte så utrolig godt.

Olav (31) - kongen i Østfold-skogen

Olav Lundanes (37) avgjorde på slutten og tok sitt annet gull i orienterings-VM på hjemmebane.
Les mer om:

Kongen på haugen?

Hvem er det som bestemmer i kommunen? I disse valgkamptider kan man lett bli lurt til å tro at lokalpolitikere bestemmer mer enn de i virkeligheten gjør.
Les mer om:

Test av Bose NCH 700: Kongen vil tilbake på tronen

Den avtronede kongen av støydempende hodetelefoner vil ha tilbake tronen sin.
Les mer om:

Kongelig nei til benådning av drapsdømt Sarpsborg-mann (84)

Norges eldste soningsfange, den nå 84 år gamle Sarpsborg-mannen som drepte sin kone på Bjørnstad i mars 2015, fikk ikke Kongen i statsråd med seg på å benåde ham.
Les mer om:

Morten (51) er klar for nytt nervedrama: – Dagen før traff vi knapt mål

Morten Kihle (51) er klar for å forsvare tittelen som kongen av straffespark. Nå har du sjansen til å vippe Barkåker-gjengen ned fra tronen.
Les mer om:

Store endringer for kvinner i Saudi-Arabia: Kongens rådgiver sier Vesten ikke har rett til å dømme

BEIRUT (VG) I dette intervjuet med VG sier et av medlemmene i kongen av Saudi-Arabias rådgivende organ, at de nye rettighetene for kvinner i det strengt religiøse diktaturet er som «naturlig evolusjon». Kritikere er ennå ikke overbevist.
Les mer om:

Elvis-filmen har fått premieredato

Det er Variety som skriver at den mye imøtesette filmen om kongen av rock’n’roll kan ventes på høstparten i 2021. Meldingen kommer nesten tre uker etter at det ble avslørt at den 27 år gamle skuespilleren Austin Butler har landet rollen som Elvis. LES OGSÅ: Intervju med Øya-aktuelle Hôy La. Filmen, som så langt ikke har fått noen offisiell tittel, skal ta for seg rockestjernens kometkarriere og hans kompliserte forhold til manageren «Oberst» Tom Parker, spilt av Tom Hanks. The post Elvis-filmen har fått premieredato appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Hovedtema er å få kongen på besøk

Bak Nordberg Grand Prix står Lasse Berg og 11 andre ivrige olabilpappaer. Han er også en pådriver for den nye turveien mellom Grinda og Sognsvann, og har laget en egen Facebook-side for tilhengerne.
Les mer om:

Meiner oppdrettsnæringa er øydeleggande for kongen si favoritt-elv

LÆRDAL (NRK): – Smitte av lakselus frå oppdrettsnæringa har bidrege til at laksefisket i Lærdalselvi og andre elvar nesten er øydelagt, seier Rolf Michelsen Bjørum (60).
Les mer om:

Topp syv kinopremierer i august

Hvis du skal en tur innom bioen den kommende måneden. Været i sommernorge er like skiftende som sveisen til Billie Eilish. Ingen vet hvor lenge godværet holder i dette landet, så da er det greit å ha en plan B. 730.no har samlet en liste over syv filmer som kommer på kino i august – som vi satser at på er tipptopp: Fast & Furious: Hobbs & Shaw Norgespremiere 2. august Sjanger: Actionkomedie Handlingen i filmen foregår to år etter The Fate og the Furious (alias Fast 8). To av verdens største actionstjerner – Dwayne Johnson og Jason Statham – får her sin egen film sammen.

Fullt mulig at Griezmann ikke får spille for Barcelona

Vi var egentlig lettet over at Antoine Griezmann endelig ble enig med seg selv og Barcelona om overgang. Det var bare det at Atletico Madrid har følt seg snytt, og har løpt til La Liga. Les: Griezmann er Barcelona-spiller – og et helvetes bråk er i gang Antoine Griezmann's move to Barcelona could be cancelled by La Liga. More: https://t.co/7QUqMTsaZd#bbcfootball pic.twitter.com/kWMppqhm0P — BBC Sport (@BBCSport) July 24, 2019 La Ligas president er krystallklar på virkemidlene de sitter på som forvalter av den spanske ligaen. -Det er mulig å blokkere en overgang.

Ronaldo viser hvorfor han er kongen – og de Ligt hvorfor han er stallgutten

Vi vet ikke helt hvor denne overskriften kom fra, men skylder på sommervarmen. Matthijs de Ligt fikk på søndag sin offisielle debut for Juventus etter en uhorvelig lang prosess med nesten-overganger til to-tre andre klubber denne sommeren. På onsdag ettermiddag ventet Antonio Contes menn i Champions Cup. Det var Inter som skulle latterliggjøre Juventus sin unge forsvarsstjerne med å fosse forbi nederlenderen på vei mot rivalens mål. De Ligt gjorde det lettere enn det. De Ligt own goal lmaooo, what a massive fraud man, Rugani will soon bench him.

Kongen av Oslo-jungelen

TØYEN (NRK): Møt dansken som regjerer over Norges mest eksotiske planter.
Les mer om:

Kongen av Oslo-jungelen

TØYEN (NRK): Møt dansken som regjerer over Norges mest eksotiske planter.
Les mer om:

Kongen av Oslo-jungelen

TØYEN (NRK): Møt dansken som regjerer over Norges mest eksotiske planter.
Les mer om:

Slik skal prinsen feire seksårsdagen sin

Den fremtidige kongen av England skal feire bursdagen sin på en veldig spesiell øy.
Les mer om:

De ble ødelagt av steroider

Robert var en av Oslos verste kriminelle, og pumpet seg full av steroider. Til slutt kollapset han på badegulvet med ødelagt kropp. Adrian digget å være kongen i kompisgjengen. Den alle jentene vil ha. Men steroidene frarøvet ham både potensen og lysten til å leve.
Les mer om:

Kongen på fisketur i Altaelva – men ingen laks bet på kroken

Kong Harald har tilbrakt to døgn i Altaelva med gode fiskekamerater. Selv om enkelte i turfølget kunne dra fisk på land, ble det ingen laks på kongen.
Les mer om:

Kongen på fisketur i Altaelva

Kong Harald har tilbrakt to døgn i Altaelva med gode fiskekamerater. Selv om enkelte i turfølget kunne dra fisk på land, ble det ingen laks på kongen.
Les mer om:

De største sommerlåtene i Norge siden 2000

Fenomenet sommerlåter er noe vi alle prater om. Hvert år lurer alle på hvilken låt som blir årets sommerhit, og for mange er det én spesiell låt som minner dem om «verdens beste/verste sommer». Vi har prøvd å finne ut hvilke låter som har preget hver sommer siden år 2000, og har streifet vglista.no for å se hva folket har hørt på alle disse årene. Vi har tatt utgangspunkt i ukene 26-33, og sett på hvilken låt som lå jevnt og godt blant toppen. 2000: Sonique – «It feels so good» Denne perlen fra 1998 hadde vi altså noe voldsomt sansen for sommeren to år etter at den ble sluppet. 2001: Shaggy –

– Jeg er nesten like stolt av campingplassen som jeg er av ungene mine

Kongen av campingplassen: Rolf Øren fra Lillestrøm har verken størst vogn eller platting, men han har sin egen campingplass like ved Strømstad.

Nå selges Elvis Presleys eiendeler

Flere kjøretøy og personlige ting etter kongen av rock'n'roll skal under hammeren.
Les mer om:

Bekreftet: Phillip Cocu er flere hakk bedre kvalifisert enn Lampard

Lampard er borte, lenge leve kongen. Og den nyutnevnte kongen hos Derby County er den tidligere Barcelona-kapteinen, Phillip Cocu. Prestasjonen med å opparbeide seg status som Barcelona-legende, hundre kamper på det nederlandske landslaget (da de faktisk var dritgode) og managerjobb hos PSV Eiendhoven og Fenerbahce, gjør faktisk Cocu flere hakk bedre kvalifisert som trener for de stolte guttene fra Derby. BREAKING: Dutch legend Phillip Cocu replaces Frank Lampard as Derby County manager, signing a four-year contract — Sky Sports News (@SkySportsNews) July 5, 2019 Les: Buffon fikk tilbudene f

Gå om bord i kongen av Fjordanes dødsskip

Funnet av Myklebustskipet ble overskygget av de bedre bevarte Gokstad og Oseberg. Nå har Norges lengste vikingskip tatt viktige rotak ut av glemselen.
Les mer om: