Nyheter om Kongen


Dronning Silvia: – Vi fortsetter så lenge jeg og kongen orker

Verken dronning Silvia eller hennes ektemann kong Carl Gustaf av Sverige har planer om å pensjonere seg med det første.
Les mer om:

Takker kongen for at det ble julemarked i Vennesla

Venneslas varaordfører la fram sitt siste budsjett torsdag formiddag. Senere åpnet hun Julegada, som politikerne har brukt to millioner kroner på.
Les mer om:

Dronning Silvia: – Vi fortsetter så lenge jeg og kongen orker

Verken dronning Silvia eller hennes ektemann kong Carl Gustaf av Sverige har planer om å pensjonere seg med det første.
Les mer om:

Her feirer de svenskekongens antatte drapsmann

MYKING I NORDHORDLAND (NRK): Karl XII ble drept ved Fredriksten festning i 1718. Teoriene er mange om hvem som skjøt kongen. Tirsdag ble en antatt drapsmann hedret i en liten bygd på Vestlandet.
Les mer om:

BMWs viktigste modell

BMWs 3-serie er fremdeles kongen av sportslige kjøreegenskaper i denne klassen. Nå er den til og med utstyrt med humor.
Les mer om:

Bodø-barnehage feiret 30 år: Lilli (5) og Nora (4) fikk brev fra kongen og dronningen

Onsdag 5. desember var det duket for fest i Mørkvedmarka barnehage, og i den forbindelse fikk barna en helt spesiell hilsen.
Les mer om:

Skudeneshavn fredes

Kongen i statsråd fredet Skudeneshavn i Karmøy som kulturmiljø fredag. Fredningen omfatter totalt 180 eiendommer.
Les mer om:

Skudeneshavn fredes

Kongen i statsråd fredet Skudeneshavn i Karmøy som kulturmiljø fredag. Fredningen omfatter totalt 180 eiendommer.
Les mer om:

Freder 180 eiendommer i Skudeneshavn

Fredag vedtok kongen i statsråd at 180 ulike gater, plasser, bygninger og parken i Skudeneshavn fredes som kulturmiljø.
Les mer om:

Emilie Haavi utfordrer kong Harald før cupfinalen

Kong Harald (81) skal på herrenes cupfinale søndag. LSK Kvinners Emilie Bosshard Haavi (26) oppfordrer kongen til å komme på deres cupfinale lørdag også.
Les mer om:

Da kongen var i dårlig humør, fikk han pepperkaker som medisin

Da Kong Hans (1455–1513) som regjerte Sverige, Norge og Danmark i senmiddelalderen, var i dårlig humør ble han foreskrevet pepperkaker som medisin.
Les mer om:

Ikke gjem bort Kongen!

Sjakk er i vinden for tiden. Alle er kanskje ikke så inne i sjakkreglene. Men dei fleste har vel fått med seg at det er viktig å gjemme bort kongen så ikkje motparten tar han.
Les mer om:

Det er ikke bare Magnus Carlsen som vil flytte kongen og dronningen

Men, vi sender også en kvart fortjent skål til kollega, Harald Stanghelle

Real Madrid har fem spillere ute mot Roma

Real Madrid trenger å overbevise når de nå har reist til den italienske hovedstaden for Champions League-kamp. Fem spillere står utenfor troppen, men det er samtidig nok av kraft og finesse til å slå Roma. Selv om både Roma og Real Madrid er nogenlunde sikre på avansement i Champions League, er det på tirsdag at åttendelsbilletten blir sikret for vinneren. Keylor Navas, Casemiro, Nacho Fernandez og Sergio Reguilon har alle vært ute av bildet med skade.

Karaage – Kongen av fritert(pluss)

Nesten alt som er fritert, er kanongodt. Og japansk kylling «karaage» er kanskje det aller beste i sjangeren.
Les mer om:

Rådmannen innstiller på klage i Vinda-avslag

Torsdag er det formannskap i Øystre Slidre der avslaget på utbygging av Vinda er eigen sak. Rådmannen innstiller til vedtak å klage saka inn for Kongen i statsråd. Men, ikkje nok med det, han har skissert ei mogleg utbygging av øvre deler av Vinda som eit alternativ.

Presisjonsskytter Virgil van Dijk – Liverpools angrepsvåpen

Nå har Liverpool mange strenger å spille på når det gjelder å skape problemet for motstanderenes forsvar, men her ser du hvorfor van Dijk er et av de vasseste. Vi fikk plutselig litt Gerrard-nostalgi over oss da vi så videoen med  med Liverpool-forsvarerens eminente langpasninger. Derfor ble vi nødt til å dele. Se og nyt! Se på Popidol: Gerrard – kongen av langpasningen Virgil Van Dijk the best CB in the world#lfc #vvd pic.twitter.com/4KbgJss1Wj — Analyst Eye (@EyeAnalyst) November 20, 2018 Tror du Van Dijk serverer seier til Liverpool mot Watford på lørdag?

18-åring ble NM-konge etter knalltøff uke

Tomoe Zenimoto Hvas (18) hadde svømt 70 kilometer under NM-uken. Likevel satte han norgesrekorder og var kongen av bassenget på Holmen.
Les mer om:

Ole ble hedret av kongen for sin innsats for Norge og fikk skiklassiker oppkalt etter seg. Nå skal oldebarnet Henny (19) forsvare Norges ære

Oldefar Ole Reistad ble en idrettslegende. Henny Reistad følger opp idrettsarven.
Les mer om:

Nok en Liverpool-spiller presses ut

Profesjonell fotball er nådeløs. Er noen bedre enn deg på laget, får du ikke spille. For enkelte er det nok å spille i en toppklubb. Men uteblir spilletid over tid, gjør man seg samtidig uaktuell for de beste klubbene. Nathanial Clyne har nå kommet i denne situasjonen. Hva gjør jeg? Den fremadstormende unggutten Trent Alexander-Arnold har tatt hevd på startposisjonen på bakre høyreside hos Liverpool denne sesongen. 14 kamper for 20-åringen har gjort Nathanial Clyne overføldig når det kommer til action. Går bare én vei for Alexander-Arnold.

Trump hedret Elvis Presley

Kongen av rock’n’roll Elvis Presley er tildelt USAs høyeste sivile utmerkelse, Presidentens frihetsmedalje, av Donald Trump.

Forlenger og viser stolt frem drakta

Sandnes Ulf avsluttet årets OBOS-Liga på 10.plass og når med det ikke målet om opprykk til Eliteseriene. – Årets utgave av OBOS-Ligaen tror vi er tidenes tøffeste så det er ikke veldig overraskende.  Ventrebacken Bjørnar Holmvik kom fra Vidar i sommer og både klubb og spiller er fornøyde.

Kongen imponert over helsa til dronning Elizabeth

LONDON (NRK): Kong Harald og dronning Elizabeth møttes i London i formiddag, dagen etter feiringen av prins Charles' 70-årsdag.

Stråler på bursdagsfest i gjenbruk

Både kongen, dronningen og kronprinsparet er på plass i London for prins Charles 70-årsfeiring.
Les mer om:

Kongen av egenkapitalbevis hyller lokalbank - men ikke alle

KRAGERØ: Tidligere banksjef i Holla og Lunde Sparebank, Iver Albert Juel (80) er blant de aller største private eierne av egenkapitalbevis i Telemark. Han anbefaler investorer kun å kjøpe egenkapitalbevis i børsnoterte sparebanker.
Les mer om: