Nyheter om KomplettDamene har alle hovedrollene når herrelagene til Skjervøy og Sortland møtes

To kvinnelige hovedtrenere går «head-to-head» når Skjervøy møter Sortland. En kvinnelig dommertrio skal for første gang på så høyt nivå lede 3. divisjonsoppgjøret og gjør dermed hovedrollelisten komplett.

Luke Modric «Han burde ikke ha ballen, han er deres farligste mann»

Argentina er i prinsippet ferdig i VM, mens Kroatia er videre etter bare to kamper som leder av Gruppe D. Veien til VM for Argentina var trøblete og da de kun klarte uavgjort mot Island skjønte de aller fleste at de ville få det vanskelig mot et knallsterkt Kroatia. Deres store stjerne Luka Modric som har vært en viktig del av Real Madrid siden han kom til klubben i 2012 fra Tottenham har vært åpen i deres plan.

Blir en av verdens best betalte

Julian Nagelsmann har imponert alle i Bundesliga som manager for Hoffenheim, han kom til klubben i 2016 og har tatt dem videre til Champions League gjennom årets tredjeplass. Det løpet har han til intensjon å fullføre, samtidig som han naturlig nok har lyst til å cashe inn.

Nominert til ESPY

Vi nærmer oss ESPN sin årlige prisutdeling ESPY hvor utøvere i ulike kategorier får blåst en god dose varmluft på deres egoer. – Den norske snowboardkjøreren Marcus Kleveland er nominert. Kleveland er blant de nominerte til årets mannlige ekstremsportutøver. This is: Marcus Kleveland – Inside the Mind https://t.co/QHShsSPaci Episode 2.

Kjemper om opprykk, får ekstra penger til spillerkjøp

Det virkert som om Viking hadde klart å tette hullene i skuta og spillte bedre fotball enn på på lenge, men nå har det blitt fire strake tap, nå sist 3 – 2 mot Jerv i OBOS-Ligaen. Viking er nede på fjerdeplass, mens både Sogndal og Mjøndalen får «klatreprisen» med seier i sine fem siste kamper. Serieleder Aalesund ligger fire poeng foran Sogndal og Mjøndalen og tre poeng bak dem igjen på fjerde, Viking. Les: Her er grunnen til at Diego Maradona bruker to klokker Mer penger enn vett? Nå får hovedtrener Bjarne Berntsen mest sannsynlig med å rutte med i opprykkskampen.

Stemmer dette, avgjøres VM på straffespark!

I 1990, 1998 og 2002 skjedde det 18 ganger i VM. Etter bare 17 kamper i Russland er vi allerede oppe i 10.

Aldri hørt om Bacuna? Nå er han i Premier League

Trener David Wagner og Huddersfield gjør seg klare foran neste sesong i Premier League.

Liverpool blir fattigere hvis Real Madrid-treneren får viljen sin

Julen Lopetegui fikk en ublid avskjed fra det spanske fotballandslaget. Nå har den nye Real Madrid-treneren samlet seg, med fokuset rettet mot jobben i Madrid. For Liverpool kan dette få store konsekvenser. Det har tidligere i år vært snakk om at verdens beste klubb ønsker seg Mohamed Salah.

Frister Crystal Palace-spilleren med 200 000 kroner ekstra

Tottenham fikk med seg hvilken rolle Wilfried Zaha spilte da Crystal Palace med nød og neppe ungikk nedrykk. Alexander Sørloths klubb gjør nå alt for å hindre Pochettino å snappe til seg den kommende storspilleren. For det er ingen tvil om at Zaha har mer å gå på.

Bekreftet: Ny overgang i Premier League

Midtbanespilleren kom fra benken da Uruguay vant 1-0 over Egypt. Nå skal 22-åringen ha blitt enig om å pakke kofferten etter VM og reise til England. Lucas Torreira. Unggutten har sikkert fått noen tips om Premier League. (foto: torreira, twitter) Ifølge Evening Standard ble de personlige betingelsene forhandlet frem før VM, og nå har Serie A-klubben Sampdoria bekreftet at overgangen til Premier League er et faktum. Bringer inn mer sør-amerikansk til Emirates Stadium. (foto: torreira, twitter) -Jeg kjøpte ham fra Pescara i 2016 da ingen trodde på ham. Vi sjanset og vant.

To Barcelona-spillere får kjeft for involvering i Griezmann-saken

Mens Barcelona og verden ventet på Antoine Griezmanns beslutning om klubbvalg, ble det produsert en dokumentar som skulle avsløre franskmannens avgjørelse. Velkommen til informasjons -og underholdningssamfunnet. I Barcelona har dette nå ført til bråk. Barcelona var uvitende om at dokumentaren skulle lages – selv etter måneder med forhandlinger med den franske spissen. -Som klubb respekterer vi Griezmanns beslutning om å fornye kontrakten med Atletico da vi respekterer alle spilleres rett til å bestemme over sin egen fremtid.

Arsenal-spilleren var villig til å svelge lønnskutt

Jack Wilshere har vært i Arsenal i 17 år. Det vil si nesten like lenge som den tidligere treneren Arsene Wenger. Da snakker du om lojalitet til én klubb. 26-åringen hadde ingen planer om å gi fra seg drakten, og opplever nå at han ble presset ut av Unai Emery. Emery er den nye sjefen på Emirates Stadium og har behov for å «rydde opp» etter Arsene Wengers siste sesong. Hadde langt fartstid sammen.

Denne gangen får faktisk ikke Sergio Ramos skylden

Egypt ble regnet som en av favorittene i gruppe A sammen med Uruguay. Etter to tap og nesten garanti om å ryke ut av VM, er det en ydmyk landslagssjef som legger seg flat. Med eller uten Mohamed Salah. Resultatet ble det samme. Det ble en scoring, men hjalp lite med bare litt Salah-magi. (foto: fifa) Etter 1-3-tapet mot Russland, er trener Hector Cuper villig til å sette seg opp på syndebukk-listen. – Om jeg skal fortsette eller ikke, handler ikke bare om meg. Hvis de ansvarlige ikke er fornøyde, er jeg den første til å gå.

Klubbrekord hos West Ham

Manuel Pellegrini har ikke kommet til Premier League for å leke. Nå har West Ham-treneren hentet et stjerneskudd fra Ligue 1. Signaturen er nå på plass og 21-åringen Issa Diop har signert femårskontrakt med klubben. Selv om klubben har ikke oppgitt overgangssummen, bekreftes det at det dreier seg om ny klubbrekord.

«Takk for alle minnene»

Da Jack Wilshere som nå er 26 år begynte i Arsenal som 9 åring hadde Arsene Wenger allerede vært manager en stund. – Etter Wenger sluttet ved sesongslutt var Jack den som har vært lengst i klubben- hele 17 år. (Wenger 22 år) Jack Wilshere har selv offentliggjort på sin Instagram-profil at han forlater Arsenal når kontrakten hans med klubben går ut 31. juni. Det har vært ventet en stund nå at det snart var slutt, utlån og skader og manglende spilletid har fortalt sin tydelige historie den siste tiden.

Landslagsspiller må legge opp som 21-åring

Fotball er tøft. Selv om det i VM til tider virker som Neymar og de andre satser på å ha en skuespillerkarriere å falle tilbake på, er det ikke tvil om at det er harde tak på en fotballbane. En dansk 21-åring  har fått kjenne på dette, og tvinges til å legge opp før det hele har begynt. Mikkel Hedegaard spiller for danske SønderjyskE, men gir seg ifølge Bold med øyeblikkelig virkning. Hjalp ikke med beskyttelse. (foto: bt.) Det begynte med en enkeltstående hjernerystelse, noe som ikke er uvanlig i fotball.

Romelu Lukaku går glipp av årets høydepunkt hos Manchester United

Romelu Lukaku gjorde jobben sin for Belgia mot Panama i åpningskampen mellom de to nasjonene. To scoringer på Manchester United-spilleren og 3-0 totalt, viser at Belgia har skumle planer for fortsettelsen i Russland. Lykkes de med videre avansement, går samtidig Lukaku glipp av det som gav ham grunnlaget før forrige sesong i Premier League. I juli reiser Manchester United på pre-season treningsleir i USA.

Tidenes beste Chelsea-spiller tilbake i Premier League

Det er femten år siden den offensive midtbanespilleren Gianfranco Zola herjet i den øverste divisjonen i England. Hentet inn av Chelsea-trener Ruud Gullit, ble han blant annet kåret til den beste spilleren i England i 1997 – selv uten å ha spilt hele sesongen. Italieneren fikk med seg over 200 kamper for klubben, og ble i 2006 æresmedlem av Storbritannia for sin tjeneste som fotball-kriger. Det diskuteres alltid kraftig når en klubb skal peke ut de beste spillerne gjennom historien.

Antonio Conte ut – Chelsea legende inn

Det måtte komme. Kongen av Premier League for to sesonger siden var ikke i nærheten av å repetere suksessen året etter. Dette gjør ikke en trener ustraffet hos Chelsea. Klubben som har en historie fylt med trenerbytter, skal heller ikke nå bryte tradisjonen. Ifølge Daily Mail presenteres ny Chelsea-trener denne uken. Conte og hans team skal ha fått en kompensasjon på generøse 100 millioner kroner for å la seg geleide ut av Stamford bridge. Ikke overraskende blir det den tidligere Napoli-treneren, Maurizio Sarri, som nå får sin debut i Premier League.

Liverpool slipper løs tidligere stjernespiss

Daniel Sturridge skulle gå gradene helt til toppen i England. 2013/2014-sesongen varslet at noe stort var på gang, da han i tospann med Luis Suarez var nær ved å bringe Liverpool til Premier League-tittelen. Denne sommeren skrives et nytt kapittel for det tidligere stjerneskuddet.  Sturridge er riktignok bare 28 år, men har slitt lenge med skader siden jubelsesongen for fire år siden. Bunnen ble nådd forrige sesong, da Sturridge ble skviset ut av nysigneringen Dominic Solanke og sendt på utlån til West Bromwich.

Manchester United-historie som forklarer hvorfor Ronaldo er best i verden

Ronaldo viste oss med sine tre scoringer mot Spania at de eldre stjernene er best.

Ligue 1-klubben hamstrer Barcelona-talenter

Barcelona har sin egen talentfabrikk. Eksemplene er mange på egenproduserte spillere som den katalanske klubben løfter opp og frem mot stjernestatus. Monaco har skjønt at den spanske klubben har god teft når det gjelder å oppdage talentene, og står klare for å friste med en tilværelse i fyrstedømmet. Da Robert Navarro fylte 16 år kunne han bli kontaktet av andre klubber.

Alt håp er ikke ute for Liverpool

Liverpool hadde siktet seg inn på Lyon-spilleren med mål om signatur før VM startet. Den franske klubben sørget effektivt for at dette ikke skjedde. Nå sender spillerens agent ut en «livline » til Premier League-klubben. Jürgen Klopp skulle sikre seg Nabil Fekir. Forhandlingene gikk sin gang, og gjengen på Anfield var sikre på at kontrakten med Lyon var i boks. Ifølge ESPN gjorde markedsavdelingen seg klare med den siste finishen på videoen som skulle legges ut på klubbens egen TV-kanal.

«Harry Kane skremte oss»

Harry Kane gjorde sin entre i mesterskapet med to scoringer. For motstandernes trener var dette et skremmende møte. Tunisias trener Nabil Maaloul opplevde at sitt forsvar spilte disiplinert, men måtte gi tapt for Englands supermann, Kane. -Jeg mener han var den spilleren som sto for seieren til England. Han var alltid der til riktig tid. Han er den optimale spissen. Rommene som ble skapt av Kane skremte oss, sier Maaloul ifølge ESPN. What a feeling to score a winner for @England at the @FIFAWorldCup. Loved it! No less than we deserved.