Nyheter om Komplett


Ranheim spiller Ole Sæter får oppfylt sin drøm

Det er klart at når du vokser opp i Trøndelag finnes det ikke noe større enn på signere for Rosenborg. – Det her nettopp det som har skjedd med Ranheim spiller Ole Sæter. 24 åringen, som absolutt vet hvor målet står har skrevet under en kontrakt ut 2023. Overgangen er i boks, noe både Rosenborg og Ranheim bekrefter. Les: «Jeg har vært trener i Sevilla, PSG og Arsenal og jeg har aldri sett en midtstopper som Pau Torres» «En drøm som går i oppfyllelse» 24-åringen spilte 19 kamper for Ranheim i OBOS-ligaen og noterte seg for åtte mål og to assists.

PROGRAM: VM Håndball - Menn - Kampoppsett

Håndball-VM i Egypt for herrer med komplett program og kampoppsett - Dag for dag gjennom hele mesterskapet.

Komplett med dårlig nytt til de som venter på PS5: – Vi gjør alt vi kan

Med flere tusen på venteliste etter de nyeste spillkonsollene jobber Komplett hardt med å skaffe flere. Men det ser dårlig ut i nærmeste framtid.
Les mer om:

Fortsatt ingen PlayStation 5 tilgjengelig i Norge

Komplett: - Sonys fiaskolansering har vært en hodepine.
Les mer om:

Føler seg bombardert av informasjon: – Komplett umulig å følge med på alt

Smittevernoverlegen kommer med krass kritikk av det han mener er detaljstyring fra regjeringa: – Går over alle støvelskafter!
Les mer om:

Mario Balotelli brukte bare fire minutter til å fortelle verden han er tilbake

De siste managerne som fargerike Mario Balotelli har hatt har brukt hans manglende form for å skjule sin egen feighet og manglende dyktighet i jobben. – Den italienske angriperen er en av verdens beste fotballspillere som ville kommet mye lenger hvis han hadde vært dyktigere i politikk og å underkaste seg sjefer som er opptatt av å ikke ryste noen sponsorer. Etter noen års ørkenvandring i klubber som ikke har passet han er Balotelli nå i en klubb som har en eier som gir komplett blaffen i hva noen andre mener.

En komplett forvandling: Nå får de flere ansatte

DAGSRUD: Situasjonen er totalt forvandlet på ett år på Nome statlige mottak for asylsøkere, fra nedleggelse til full drift. – Det er stas, nå er vi tilbake der vi var, sier daglig leder Anne Stokken. Og antallet ansette vil øke fra åtte til elleve.
Les mer om:

Anne Berit pynter litt og litt i hele desember: — Når jula kommer er det komplett

Egentlig hadde Anne Berit Damsgård tenkt til å tone ned julepyntingen i år. Men så ringte Tvedestrandsposten ...
Les mer om:

Tydeligvis så irritert han vil bytte Xhaka mot Eriksen

Denne sesongen har vært enn sann tragedie for Arsenal, istedenfor å kjempe i toppen av Premier League tabellen står de faktisk nå i fare for å rykke ned. – Det kokte over for manager Mikel Arteta etter at Granit Xhaka sparket ned Dwight McNeil og fikk rødt kort i gårsdagens kamp mot Burnley. Kvelden ble komplett dårlig etter Pierre-Emerick Aubameyang sørget for kampenes eneste mål i eget nett. – Etter kampen ga manageren sin østeriske stjerne det glatte lag.

Redd for totalhavari i sykehussaken: – Kan bidra til at Innlandet splittes

Modølen Leif Østmo i Folkebevegelsen for et komplett sykehus ved Mjøsbrua frykter at anbefalingene for ny sykehusstruktur fører til bråk og uro som i verste fall kan velte prosessen.
Les mer om:

Støre refser regjeringen: – Hadde vært en komplett skandale

Nye SMSer viser hvordan industrilobbyister presset på da regjeringen ga arbeidsinnvandrere karantenefritak i sommer. – Står til stryk, mener Ap-leder Jonas Gahr Støre.

Fra fossilt til elektrisk

Volvo Cars vil bygge elektriske motorer på den eksisterende motorfabrikken i Skövde, Sverige, og planlegger å etablere en komplett intern elmotorproduksjon innen fem år.
Les mer om:

PROGRAM: Norgescup Åsen - Runde 5

Norgescup 2020-2021 fortsetter på Åsen. Komplett program her:
Les mer om:

PROGRAM: Norgescup Førde - Runde 4

Norgescup 2020-2021 fortsetter på Førde. Komplett program her:
Les mer om:

PROGRAM: Norgescup Lygna - Runde 2

Norgescup 2020-2021 fortsetter på Lygna. Komplett program her:
Les mer om:

Månedens tilbakekallinger

Det er heldigvis noen som teller tilbakekallingene også. Slik at når det er god tid bak skjermen, kan man hente opp en ganske komplett, og deprimerende historie, som denne. Tilbakekallinger i oktober.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk >>> Norges artister har stort sett tømt seg for julelåter, men de har ennå ikke juleferie. Takk og lov. Her er noe av det beste innen ny norsk musikk akkurat nu ifølge 730.no. Ha en fin helg. Ring noen du ikke har snakket med på en stund. Ikke spør «går det bra?». Spør «hvordan går det, sånn egentlig?». This Daze «Fool» Søt ung vri på The Strokes med litt angst? Hvis det finnes litt rettferdighet i denne verdenen, vil disse ferske indierockerne fra Trondheim gjøre det stort i 2021. Kanskje Norge vil sove på dem, men utlandet bør legge sin elsk på bandet.

Julestemningen er komplett – sjekk bildene av snøfallet

Selv om Yr.no melder om varmegrader og sol tirsdag, kunne snøen dekke bygdas gater med et hvitt teppe på ukens første dag.
Les mer om:

PROGRAM / KAMPOPPSETT: Håndball-EM Danmark - Damer

Håndball-EM i Danmark for kvinner med komplett program og kampoppsett - Dag for dag gjennom hele mesterskapet.
Les mer om:

PROGRAM: EM Håndball - Kvinner - Kampoppsett

Håndball-EM i Danmark for damer med komplett program og kampoppsett - Dag for dag gjennom hele mesterskapet.
Les mer om:

«Gamere mot Barnekreft» samlet inn over én million kroner på bare noen timer

Mens de fleste er opptatt av tilbud, salg og nedsatte priser på Black Friday, arrangerer Komplett.
Les mer om:

Skuret som blokkerer for Sleipner: Farsen er komplett, noen må gripe inn

«Hva om Fredrikstad kommune eller Fredriksstad Blad arrangerte en enkel folkeavstemning på nett, hvor man kunne svare JA eller NEI til rivning av skuret.» 
Les mer om:

Aftenbladet jublar over 30.000 digitale abonnentar

Onsdag ettermiddag nådde Aftenbladet 30.000 digitale abonnentar – eit mål sjefredaktør Lars Helle for få år sidan trudde var komplett urealistisk.
Les mer om:

Neste på listen til Mikel Arteta er Sander Berge

Sander Berge, som har fått en hakket mer offensiv rolle etter overgangen til Sheffield United fra Genk i januar. – Det har gjort han til en mer komplett spiller og årsrekord med antall scoringer, hele to mål:) 22 åringen her kjent for stabilt godt forsvarsspill, men det har ikke hindret Sheffield United i å ha en aldeles forferdelig sesong. – Som et av veldig få lyspunkter skiller han seg ut og har fanget Arsenal manager Mikel Arteta sin interesse. Det er lett å skjønne interessen for Sander Berge, han er bare 22 år, men har en voksen spillestil.