Nyheter om Komplett


Manchester City-spilleren er så sinnsykt lei

Er du også fascinert av hvor platte og innholdsløse intervjuer med fotballspillere kan være? En Manchester City-spiller ønsker nå å gjøre noe med det. Tyskeren Ilkay Gündogan begynner å bli dritt lei av å stille opp til intervjuer med pressen. Årsaken til dette er at han savner muligheten til å si sin mening og ikke legge lokk på alle emosjonene. -Jeg skulle ønske at det var mer åpenhet og ærlighet i spillernes intervjuer. Min oppfatning er at vi bør kunne snakke om det meste.

Tidligere Bayern München-trener har fått tilbud om ny jobb

Steinansiktet Carlo Ancelotti forsvant fra de tyske mesterne i september i fjor. Det utløsende for klubbens styre var det stygge tapet mot PSG i Champions League. Nå ligger nytt tilbud på bordet til italieneren. Denne gangen er det ikke Bundesliga som kaller for den tidligere AC Milan, Chelsea og Real Madrid-treneren.

– Det er ikke ofte jeg blir imponert, og enda sjeldnere blir jeg overrasket over egne spillere. Det ble jeg i dag.

(Strømsgodset 2 – Lørenskog 3-4). Julian Madsen trengte ikke å bruke «utestemme» i pausen for å snu 1–3 til seier. Dermed sparte både han og spillerne litt krefter til feiringen etter Riki Alba gjorde mirakelvendingen komplett.
Les mer om:

«FC Köln har gjort det mulig for meg å spille for «DieMannschaft»

FC Köln ligger ligger helt nederst på Bundesliga tabellen og du må ha et stort regneark for å komme frem til en mulig vei for å overleve på det øverste nivået i Tyskland.  Den 27 år gamle landslagsspilleren Jonas Hector har en nedrykksklausul i sin avtale og kan forlate klubben hvis han vil. Les: «Vi skal ha en ny trener når sesongen er over» «Jeg har det bra i  Köln» FC Köln fansen finner trøst i at deres meget populære venstreback ikke bare blir, men forlenger avtalen til 2023.

Tottenham-treneren med skremmeskudd til supporterne

Mauricio Pochettino har guidet en gjeng med unggutter til å bli en av Englands beste klubber, i tillegg til at de har yppet seg i Europa.

Manchester United har lagt planen for sommerens overgangsvindu

Manchester United har tidligere sluppet seg løs i overgangsvinduene med kjøp av Pogba, Lukaku, Bailly, Matic og Lindelöf. Denne sommeren virker det som det går i retning av moderasjon, skal vi tro treneren. Med Alexis Sanchez også i troppen, ser United-treneren ut til å være ganske fornøyd med spillerstallen sin. Dette betyr ikke at det blir helt stille rundt United i sommer. -Vi trenger en erstatter til Carrick og Fellaini, hvis han forlater klubben. Og så er det alltid i en tropp at én eller flere spillere som ikke får så mye spilletid ønsker å forlate klubben.

Jernmannen som ikke lot seg stanse av legene

10. mars 2014 hinket en 24-åring av banen med en ekkel kneskade. Mulighetene for VM-sluttspill forsvant, etterfulgt av et skadehelvete som egentlig skulle ha sendt spilleren ut av fotballsirkuset for godt. Nå venter semifinale på høyeste nivå i Europa. Roma-spilleren Kevin Strootman fikk beskjed om at han aldri ville kunne spille toppfotball igjen. Etter to kneoperasjoner og beinhard opptrening – og med en god porsjon nederlandsk jernvilje – er midtbanekjempen en av nøkkelspillerne hos Roma. -Det var nesten to år hvor jeg ikke spilte.

Las Palmas rykker ned og Deportivo La Coruña i trøbbel

La Liga nærmer seg slutten på årets sesong hvor de fleste lagene har spilt 34 kamper.

La Liga-klubb frir til Barcelona-stjernen

Andres Intiesta har mer enn signalisert at han gir seg i Barcelona etter denne sesongen. Nå ønsker en La Liga-klubb å beholde stjerna i hjemlandet – som belønning for lang og tro tjeneste. Iniesta har lagt planer om spill i Kina – langt unna heksegryta i Europa, men ifølge Betis-treneren bør han heller ta veien til Andalucia. Bør komme til oss. (foto: betis) -Vi skylder ham mye. Ikke bare for målet som gjorde Spania til verdensmestere, men også for hva han bidrar med hver eneste dag på banen. Vi vet også at det er en stor person bak fotballspilleren.

Er det i år Stabæk rykker ned?

Bodø/Glimt spilte uavgjort og fikk et poeng, dermed deler Bærumsklubben plassen helt nederst på tabellen med Start. Allerede før Eliteserien startet skjønte man at ting ikke var helt som det skulle være, de gikk på tap etter tap i vennskapskamper også mot lag som Ull/Kisa, Strømmen og Skeid.

Manchester United møter en stor hindring på Wembley

Kort etter at lyden av hurrarop og skingrende blåseinstrumenter har lagt seg i Norge, braker to giganter i England sammen. Da er det spesielt én spiller som er villig til å satse liv og helse på at sesongen huskes for denne kampen. Olivier Giroud er nemlig sulten på å vise seg frem for verden at han er en vinner.

Glimrende prestasjoner fra Liverpool-spiller på utlån

Liverpool-spilleren på utlån har gode dager i klubben han jobber for. Først blir han kåret til beste spiller i mars, så scorer han i kampen som sikrer Hull videre spill i Championship. Den walisiske landslagsspilleren, Harry Wilson, har spilt glimrende for Hull denne sesongen, og moderklubben Liverpool hedrer ham fortjent på sine hjemmesider. Harry Wilson jobber seg nærmere kamp for de røde. (foto: liverpool) I den nervepirrende kampen mot Bristol City som endte 5-5 (!), var Wilson i fokus med storspill og to nettkjenninger.

Ikke alle har fått panikk i Liverpool

Liverpool er blant de fire beste klubbene i Europa. Dette hjalp lite mot den dårligste klubben i Premier League. Men når panikken brer seg før Champions League-møtet mot Roma, pustes det fortsatt med magen på Anfield. Liverpools forsvarstabber forrige helg i 2-2-kampen mot West Bromwich, gav oss bilder hvordan Roma fosser gjennom den røde muren på tirsdag. Men en av hovedpersonene i de bakre rekkene hos Liverpool ber oss roe nervene. Har ikke glemt på en uke hvordan det er å vinne kamper.(foto: liverpool) -Jeg bekymrer meg ikke i det hele tatt.

«Vi skal vise at det hjelper å trene»

Brann, Molde, Ranheim. Hvem tippet at dette er de tre beste klubbene i Eliteserien når vi nærmer oss mai, du skjønne milde? For Ranheim handler det om å ikke miste jordingen. Det er alltid litt kult når en nyopprykket klubb hevder seg blant de store gutta i Eliteserien. Fire seire på fem kamper har ført Ranheim til en imponerende tredjeplass i serien. Men noe hovmod er ikke å spore øst i Trondheim. -Vi glemmer ikke hvor vi kommer fra. Om vi får lov til å spille i Eliteserien også i 2019 er vi kjempefornøyd.

Har spilt 97 kamper siden han kom i 2015, nå blir det mange flere

Det er ikke vanskelig å skjønne hvor viktig Anders Konradsen er for Rosenborg, siden han kom fra den franske klubben Rennes sommeren 2015 har han spilt 97 kamper. – Nå blir det mange flere. Så langt har han startet i samtlige Eliteseriekamper denne sesongen og har puttet ballen i mål to ganger, den nye avtalen de har skrevet under i dag varer ut 2021. Les: Endelig har Christian Gytkjær suksess igjen Det frister fortsatt med et utenlandsopphold igjen for den 27 år gamle midtbanespilleren, men det burde ikke være et problem hvis den rette klubben dukker opp.

Ny landslagssjef nesten på plass

Det tyske kvinnelangslaget blir tradisjonelt regnet som sterkt, men det har ikke vært tilfelle i det siste med dårligere resultater. VM i fjor slo danskene ut Tyskland i kvartfinalen, det var både overraskende for oss som så på og det sørget for store endringer i støtteapparat og trenere.  Neste år er det VM i Frankrike og da skal de være sterke. Martina Voss-Tecklenburg blir i høst Tysklands nye landslagssjef i fotball for kvinner. Horst Hrubesch fortsetter sitt vikaroppdrag til da.

Iniesta med tåre i øyekroken vil fortelle om fremtiden snart

Det var en maktdemonstrasjon da stjernegalleriet til Bacelona knuste Sevilla 5-0 i den spanske cupfinalen. -Alle regner det er slutt for Iniesta til sommeren, men alle håper det ikke er sant. Les: Messi har en klar ide om hvem som bør overta Iniesta sin rolle ANDRE INIESTA IS A LEGEND! — Oku Ekpenyong (@Oku_yungx) April 21, 2018 «Han er en glede å observere. Han gjør ting som er utrolig vanskelig. Jeg hadde gitt en arm til å spille som Iniesta, da jeg var aktiv», sier Barcelona manager Ernesto Valverde til Sky Sports og fortsetter.   «La oss se hva som skjer.

Vil ikke bli pensjonist

Når sommeren kommer har Arsène Wenger egentlig tre valg, han kan bli pensjonist og vie tiden sin til å spille Candy Crush akkurat som vår statsminister, han kan finne en ny klubb å trene eller han kan gå inn i den sportslige ledelsen av en klubb.  De to franske avisene Le Parisien og L’Equipe som begge kjenner Arsenal manageren godt mener at det ikke er aktuelt å tre inn i pensjonistenes rekker, ei heller å være aktiv trener.  Wenger skal ikke ønske på samme måte som Sir Alex Ferguson å bli den syvende var i huset når han går av etter 22 år i Arsenal, gamle suksesser som tre seriemesterskap og

Manchester United er i FA-cupfinalen

Det er ikke meningen at Tottenham skal spille FA-cupfinaler, i går tapte de sin åttende semifinale ha de etter å ha ledet 0 – 1 tapte 2 -1 for Manchester United. Matchvinner en som det har vært litt stille om i det siste belgiske Ander Herrera.  Manchester United i FA-cupfinalen for niende gang på like mange år.  Da Dele Alli etter 11 minutter satte inn det første målet krysset mange Tottenham supportere det de hadde for at «forbannelsen» skulle være over, sist de var en en finale herjet Roxette med «Joyride» hitlistene.

Vil ha med lånespissen videre

Chelsea spissen Michy Batshuayi ble lånt ut til Borussia Dortmund og har på kort tid gjort det veldig bra, nå vil gjerne Bundesligaklubben beholde han.  Belgieren har spilt for den tyske storklubben siden starten av februar så dette er nyvunnet kjærlighet. – Vi er interessert i å ha ham med videre. Chelsea har i dag to spisser i form av Olivier Giroud og Álvaro Morata. Først må vi se hvem som trener Chelsea neste sesong, sier Dortmund-sjef Hans-Joachim Watzke til Bild. Ni mål på 14 kamper Formen til Michy Batshuayi var fantastisk frem til ankelskaden, ikke rart de har lyst til å kjøpe han.

TV2 har sneket ut informasjon om skilandslaget

Det er fryktelig spennende å være tidlig ute, derfor slenger vi oss på informasjonen som TV 2 kommer med.  De mener å fått vite hvordan skilandslaget blir seende ut neste sesong.

Har ikke tenkt å gi slipp, kliner til med fantasilønn

Det virker som om Real Madrid slettes ikke har tenkt til å selge Cristiano Ronaldo til sommeren likevel.

Kan gå billig ved nedrykk

Alt må klaffe og alle over må tape for at West Bromwich skal overleve årets Premier League sesong.

Pep Guardiola har bare et år igjen av kontrakten

Enhver klubb vil være tjukk i hue hvis de lar Pep Guardioa gå. Manchester City vet det og har lagt inn sjarmoffensiven. Det kan være de prøver å sparke inn åpne dører for det som skrives av lokalpresse i Manchester er meget hyggelig lesning for fansen av de lyseblå. Pep Guardiola har lyst til å bli og ønsker å starte forhandlinger om forlengelse av avtalen når dommeren blåser av for den siste kampen i sesongen. Les: Ser rom for forbedringer selv etter å ha vunnet Premier League Pep Guardiola has now won 23 trophies in 10 seasons as a manager.

Har satt opp en av Europas beste forsvarsspillere på salgslisten

Real Madrid er angivelig klare til å selge forsvarsspiller Raphael Varane hvis de får rett pris. Don Balon skriver at hvis Manchester United, eller noen andre utenfor La Liga hoster opp 60 millioner Euro vil de la han gå. Varane har etablert seg som en av Europas beste forsvarsspillere siden han kom til Real Madrid fra Lens i 2011.