Nyheter om Komplett


Amahl Pellegrino vil være med på moroa

Den 31 år gamle spissen Amahl Pellegrino har spilt for en rekke klubber i Norge og en i det store utlandet, nå som en del av Bodø/Glimt fremstår han som mer komplett og målfarlig enn noen gang før. – Skal vi tippe, og det gjør vi av og til, så tar Bodø/glimt sitt tredje mesterskap på rad og Pellegrino havner langt opp på toppscorerlisten.

Slik ble det slutt på konfliktene i Moldemarka(pluss)

Moldemarka har aldri vært bedre tilrettelagt for så mange. Moldemarkas Venner, Molde kommune og Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal samarbeider som aldri før for å gi et komplett tilbud til «alle. Vi har møtt aktørene.
Les mer om:

Komplett kaos

Novak Djokovic’ kamp for å få spille i Australian Open har blitt en farse. Serberen vant frem i retten, men risikerer fortsatt å bli kastet ut.

Dortmund snudde i sluttminuttene – tok innpå Bayern

Erling Braut Haaland måtte nøye seg med en målgivende pasning, men Borussia Dortmund greide likevel å snu kampen mot Eintracht Frankfurt til 3-2-seier i Bundesliga lørdag. Dermed er de gulkledde seks poeng bak Bayern München etter 18 spilte serierunder. Bayern tapte mot Borussia Mönchengladbach fredag. Det så derimot lenge mot tap for Dortmund.

Har flyttet inn med 100 ansatte i flotte lokaler i Ekeberghallen: - Vi vil drive et idrettens Rikshospital

Med et knallsterkt fagmiljø har Idrettens Helsesenter samlet seg i de gamle lokalene til Oslo Idrettskrets i Ekeberghallen. Nå mangler kun to operasjonsstuer og en røntgenavdeling før senteret er komplett.
Les mer om:

Idyllen er komplett med turskøyter på beina

Vi har testet turskøyter.
Les mer om:

Flere titalls drept: - Komplett anarki

Politiet melder å ha «eliminert» et titall demonstranter i Almaty i Kasakhstan. Ifølge helsedepartementet er over 1000 personer skadd i urolighetene.
Les mer om:

Her regnet det fisk. Hva blir det neste – menn?

På tampen av fjoråret regnet det fisk i Texas. Det manglet bare fem brød for å gjøre underet komplett.
Les mer om:

Morfars applaus til Klæbo – slik forklarer han suksessen

VAL DI FIEMME (VG) Trener og morfar Kåre Høsflot gleder seg over hvor komplett Johannes Høsflot Klæbo er blitt – og spår at 25-åringen har mer på lager.
Les mer om:

På plass i Norge: – Én ting mangler, så hadde den vært helt komplett

Mercedes EQB kan bli en storselger i år.
Les mer om:

Det er overraskende livlig under denne isbremmen i Antarktis

Her har økosystemet levd i tusener av år i komplett mørke.
Les mer om:

Klæbo lekte seg til Oberstdorf-revansj: – Han er så komplett

OBERSTDORF (VG) Johannes Høsflot Klæbo (25) rykket enkelt fra konkurrentene og tok sin 44. verdenscupseier.
Les mer om:

Komplett kaos

De siste ukene har omikron-bølgen sust inn over Spania. Det har skapt trøbbel for LaLiga.
Les mer om:

Skandalen er komplett: 2021 har vært Branns verste år i fredstid

Nedrykket runder av det verste året i Branns historie siden krigen.
Les mer om:

Julegavetips: De harde pakkene fra Komplett som alle vil ha til jul

Er du ikke ferdig med å handle inn julegaver, eller mangler du gave til deg selv? Hos Komplett finner du de harde presangene som garantert vil gjøre suksess under juletreet.
Les mer om:

Klæbo brøt barriere: – Så komplett som mulig

DAVOS (VG) Samtidig som han bryter barrierer på distanse, er Johannes Høsflot Klæbo (25) opptatt av hvordan han kan ta vare på sprint-ferdighetene best mulig.
Les mer om:

Leeds ydmyket – City vant 7-0

Leeds United gikk på en smell av de sjeldne da de møtte Manchester City tirsdag. Serielederne sendte hjem yorkshirelaget med sju mål i sekken. Leeds har aldri gått på verre tap i klubbens historie. De tapte 1-8 mot Stoke i 1934, 0-7 mot West Ham i 1966 og 0-7 mot Arsenal i 1979, ifølge statistikktjenesten Opta. Phil Foden åpnet målkontoen allerede i det 8. minutt, mens 2-0 var et faktum da Jack Grealish scoret fem minutter senere. Kevin De Bruyne sørget for 3-0 før pause.

Toyota går elektrisk

Toyota har i dag holdt en pressekonferanse der de har annonsert en komplett serie med 30 elbiler som skal på markedet innen 2030. Den første kommer allerede til sommeren.
Les mer om:

Betting som en del av norsk idrett

Nordmenn har hatt et forhold til tipping helt siden den første tippekupongen ble introdusert i 1948. Siden den gang har det vært en naturlig del av idretten, men det har også vært en viktig bidragsyter for å utvikle den norske idretten. Spillselskaper og sikre betting sider har nemlig vært viktige sponsorer av norske lag og foreninger i en årrekke.

Program og startlister: IBU Cup Skiskyting Sjusjøen

IBU Cup i skiskyting på Natrudstilen. Komplett program her:
Les mer om:

Program og startlister: IBU Cup Skiskyting Sjusjøen

IBU Cup i skiskyting på Natrudstilen. Komplett program her:
Les mer om:

Program: IBU Cup Skiskyting Sjusjøen

IBU Cup i skiskyting på Natrudstilen. Komplett program her:
Les mer om:

Program: IBU Cup Skiskyting Sjusjøen

IBU Cup i skiskyting på Natrudstilen. Komplett program her:
Les mer om:

Fikk nye Furutun-dokumenter dagen før møtet: – Komplett forvirrende

Flere formannskapspolitikere mener Furutun-saken er både vanskelig og forvirrende. Det gjorde ikke saken lettere for alle at kommunedirektøren sendte ut tre nye notater på til sammen 15 sider med utfyllende saksopplysninger dagen før møtet torsdag.
Les mer om:

Det hjelper ikke Brann å tisse på NTB fotografer

Vi kjenner godt fra dyrelivet behovet for å markere et territorium som sitt. – Trolig var det en fan av Bergensklubben Brann tenkte på da han på søndag på Komplett Arena i Sandefjord tisset på NTB-fotograf Trond Teigen. Kampen mellom Sandefjord og Brann endte 2 – 2 og i og med at nedrykkskamerater Mjøndalen og Stabæk begge vant sine kamper bekler kriseklubben nå den nederste plassen på tabellen. Hendelsen har nådd flere nordiske aviser hvor dansk presse er raske til å påpeke at slike ting pleier å koste ekstra.