Nyheter om Kommedal


Solas nye assistent er 26 år - men har ni år bak seg som trener

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)HÅNDBALL: - Det er ikke mer kaffe igjen. Scott har drukket alt, sier Kasper Andersen til Solabladet.Han har nettopp avsluttet et møte med hovedtrener Scott Harrington i Åsenhallen. Vi møtes en formiddag på kontoret, og selv om det mangler kaffe er det fremdeles godt humør. Andersen, som kommer til Sola HK fra danske GOG Gudme, ankom Sola i starten av mai.

Vidunderlige varme Vietnam

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)REISE: Det er blitt rundt 11 på formiddagen når meg og mitt reisefølge ankommer flyplassen i Ho Chi Minh City. Tidligere, og egentlig nå også, kjent som Saigon. Byen har drøye 8,5 millioner innbyggere, og fikk sitt nåværende navn etter at Nord-Vietnam gikk seirende ut av konflikten med et USA-støttet Sør-Vietnam tilbake i 1975.Det har vært en heftig tur, med kraftig turbulens over Midtøsten.

Fikk deler av det som trolig er et fly fra andre verdenskrig i trålen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FLY: Da fisker Kåre Husebø drog trål ute ved Kvitsøy i forrige uke fikk han langt mer enn han håpet på i nettet. Ved de søre holmene ved øya stoppet maskineriet nesten helt opp. Da trålen kom opp i dagslyset oppdaget Husebø at nettet var fylt av aluminiumsbiter - restene av et fly. - Det er et flyvrak som vi har visst om fra før, et fly som datt ned under krigen.

- Det var en situasjon der jeg havnet på sykehuset, fordi jeg krasjet. Jeg kunne ikke bevege beina mine, og trodde jeg var blitt lam.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MOTORSPORT: Det er et trist bakteppe som danner oppstarten for årets sesong for Rege Racing. Det blir den første sesongen uten Leidulf Nilsen. Nilsen gikk brått bort 7. oktober 2018. Han ble 59 år.Og om det er noe han var opptatt av, så var det at barnebarna skulle fortsette med sporten han var så begeistret for, og som så på mange måter ble en måte å samle familien på.

I kveld kan det bli 22 seire og full pott for Sola-damene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Neste år spiller Sola-damene i eliteserien. Årets sesong har vært en eneste lang seiersrekke, og dersom det blir seier mot Aker i kveld, blir denne rekken ubrutt. Men for Sola-trener Scott Harrington har sesongen hele tiden handlet om å bygge et godt nok fundament til å gjøre det best mulig i eliteserien. I denne oversikten ser han tilbake på kampene denne sesongen og gir sin mening om kvaliteten på nivået og kampene.

FFK skuslet bort muligheten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord skuslet bort muligheten Ålgård fikk en spiller utvist før pause. Flekkefjord produserte flere sjanser og burde vunnet mot Ålgård i 2. kvalikrunde i cupenSkuffelsen stod å lese i ansiktene på slukørede FFK spillere som gikk på et sviende tap.

- Rottene løper rundt i gata

Det er oppdaget flere rotter i Stavanger sentrum enn tidligere år. - Noen av rottene er blitt så vant til folk at de praktisk talt er helt tamme, sier eiendomssjef, Rune Kommedal.
Les mer om:

Flott balansekunst

UTSTILLING: Det er alltid stimulerende å besøke Tove Kommedal sine utstillinger, skriver Trond Borgen. Han begeistres også når hun samarbeider med Cato Løland.
Les mer om:

Tove Kommedal antatt på prestisjeutstilling i København

Kunstneren Tove Kommedal er antatt med fire kunstverk på årets utgave av den prestisjefylte Forårsudstillingen i København.
Les mer om:

Han kan miste jobben etter 30 år i Posten

Etter over 30 år som tilsett ved Posten sin terminal på Forus, kan Knut Kommedal bli ein av minst 75 personar som anten vert omplassert eller arbeidsledig.
Les mer om:

Martyn Reed får Stavangers kommunes kulturpris

Nuart-grunnleggeren hedres for sitt arbeid med å gjøre Stavanger til en gatekunstby. Stipender til Maria Drangeid (dramatiker), Tove Kommedal (billedkunst), Kristin Hoffman (litteratur), John Derek Bishop (musikk) og Eric Slim Zahl (musikk).