Nyheter om Kolstø


Lene og Sverre ville ikke utsette bryllupet - da fikk de en genial idé

SKIEN: – Vi fikk noen tekniske problemer på bryllupsdagen, sier nygifte Lene Kolstø.
Les mer om:

Ukens SMS-intervjuer: Slik er deres påske

I ukens SMS-intervjuer innrømmer vektløfter Zekiye Nyland at hun har en hemmelig «crush», og Røde Kors' Karoline Kolstø deler det nyeste innen hjemmekontor-moten.
Les mer om:

Lotta (9): – Æsj, dette var ekkelt

Under strandrydding langs Karmsundet torsdag kom Gunn Kolstø og barna over et åpent kloakkutslipp til Karmsundet. – Det renner ut bæsj, bind og toalettpapir, sier ni år gamle Lotta Kolstø.
Les mer om:

Svar til statssekretær Jan Christian Kolstø om barnehager

Vi i FUB Kristiansand er takknemlig for all positiv respons og støtte vi har mottatt siden vi stilte til intervju for kort tid siden, men vi er også kraftig provosert over de som fremdeles påstår at vår bekymring er unødvendig.
Les mer om:

Økt bemanning kan koste 14 milliarder kroner

Statssekretær Jan Christian Kolstø (V) i Kunnskapsdepartementet mener bemanningsnormene har ført til langt flere voksne per barn. En ytterligere utvidelse av normen kan koste 14 milliarder kroner, skriver han.

Får 690.000 kroner i dag

Karoline Kolstø har i ett år jobbet 50 prosent som prosjektleder for Røde Kors-tilbudet #meigjengen. Nå blir det fulltidsjobb, takket være pengestøtte.
Les mer om:

Gir seg i Mammabanden: – Det er ikke alltid like kjekt å ha et rotete hus og samtidig føle at du er den eneste i verden som har det sånn

Etter å ha delt fra livet som småbarnsmamma på Snapchat i over tre år, slutter haugesunderen Karoline Kolstø mens hun er på topp. – Litt trist å forlate Mammabanden, men det skal bli deilig å fokusere på noe annet også, sier 31-åringen.
Les mer om:

Jon Einar Nøkling: Tømmermann

Heilt frå han var liten har Jon Einar drøymt om å bli tømrar. Å drive for seg sjølv ser han på som berre positivt. – Då får eg ein meir variert arbeidsdag, for som sjølvstendig må eg ta alt kontorarbeidet sjølv, og det likar eg.
Les mer om:

– Da vi hørte den forferdelige nyheten, bestemte vi oss

Inger Elise Kolstø (66) fra Karmøy og Elisabeth Kallevik Nesheim (59) fra Vindafjord har reist til Oslo for å delta i Ari Behns bisettelse.

Desse skal gi råd i kommunale saker

Rådet for menneske med nedsett funksjonsevne Rådet arbeidar for å styrka funksjonshemma si deltaking og medverking på alle samfunnsområde. Rådet uttaler seg om og tar initiativ i saker som angår vilkåra til ulike grupper menneske med nedsett funksjonsevne. Eldrerådet Eldrerådet er eit rådgjevande organ for kommunen.

Kommunestyrets budsjettvedtak: Handlingsrom for gode intensjonar

Suldal kommune går så det grin. Og sjølv om kraftskattutvalets innstilling er ei potensiell svært mørk sky, er den endå så langt ute i horisonten, at den på ingen måte legg nokon dempar på gleda over å kunna setja av pengar til gode føremål og intensjonar.

Eigedom

Eidssjøen 14 B (Gnr 93, bnr 126) er overdrege for kr 3.100.000 frå Hove Katinka Joyce Ten og Peter Gabriel Tijhuis til Cecilie Gustavsen (04.11.2019) Del av Hegglandsveien 87 (Gnr 35, bnr 98) i Rennesøy kommune er overdrege frå Terje Sætrevik til Anne Tranberg Sætrevik (01.11.2019) Overdraginga omfattar også del av Breiastøldalen 1 (Gnr 4, bnr 59) i Suldal kommune Øysteinslandsveien 255 (Gnr 225, bnr 7) i Lyngdal kommune er overdrege frå Arne Bjørknes til Esther Martha Rud Bjørknes (05.11.2019) Overdraginga omfattar

Håkon (25) fikk praksisplassen han har drømt om

Håkon Midthun Kolstø (25) fra Karmøy er én av tre nordmenn som har fått plass. – Det er jo noe jeg har ønsket meg lenge, sier Midthun Kolstø til TV 2.

100.000 ser Karoline (31) spise sjokolade

Hun har snappet direkte fra gynekologstolen, og har Erna Solberg som drømmegjest i Snapchat-kontoen Mammabanden. – Vi trenger en balanse mellom fjas og folkeopplysning, mener Karoline Kolstø.

Kan bli kvinne-trøbbel

Valresultatet inneber også at suldalspolitikken blir meir mannsdominert. Frå åtte til seks kvinner I dag er åtte av dei nitten kommunestyrerepresentantane eller 42 prosent, kvinner, mens det nå berre er seks kvinner blant dei nitten som skal styra Suldal, som i prosent er 31, 5 prosent. Og med lovkrav om kjønnsfordeling i offentleg oppnemnde utval, inneber kvinnefallet at politikarane kan stå overfor noko av ei nøtt når fordelinga av verv skal fyllast med personar. Kvinnekrav For LMT-utvalet og levekårsutvalet, som begg

Eline (11) holdt appell på Grønn Øy-festivalen: – Det gikk helt som planlagt

Politiker Ola Elvestuen, artist Hanne Kolstø og miljøagent Eline Firskerstrand var blant mange som var med på å åpne «Grønn øy».
Les mer om:

Selde 140 vaflar, fem kaker og 18 pakkar med is

Lotta Kolstø samla inn over 7.000 kroner til forskning på barnekreft.
Les mer om:

– Vi trenger at noen synger om det vanskelige

Hun tok initiativet til låtskriverkonkurransen Etter Oss, som hadde som mål å få frem en ny kamplåt til klimabevegelsen. Etter å ha utvidet innsendelsesfristen, endte det endelige antallet låter opp på hele 250 bidrag. – Jeg har både smilt og grått meg gjennom alle låtene, og det kjennes godt å føle på et fellesskap rundt et så viktig tema, sier Hanne Kolstø til NTB og mener det er stort engasjement blant musikerkollegaene. LES OGSÅ: Avskjedsfest med stil fra Elton John. – Mange er også veldig bekymret og føler seg maktesløse, men heldigvis er det mye håp også.
Les mer om:

Håpet på 20 klimalåter – har hittil fått inn 100

– Jeg jublet da vi nådde 20 bidrag, og nå har det jo tatt helt av! sier Kolstø – og røper at klimalåtkonkurransen «Etter oss» hittil har fått inn 100 bidrag. – Jeg er så glad for at musikerne i landet engasjerer seg for denne viktige saken. Blant de 100 finnes det nå både punk, vise, pop, rock, samtidsmusikk, instrumental, rap og joik, akkurat det mangfoldet jeg hadde håpet på, sier Hanne Kolstø. LES OGSÅ: Utlyser låtkonkurranse for klimaet. Hun fikk ideen til klimalåtkonkurransen da hun møtte Klimabrøl-skaper Even Rydningen, som 30.

Flest barn på startstreken i EIKs terrengtrim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trimløpet er et lavterskeltilbud for hele familie. - Vi synes alltid at det er kjekkest når det står flest barn på startstreken. Det gjorde det på fredag, forteller Thomas Hetland fra arrangørklubben EIK friidrett. Foto: Thomas Hetland De yngste deltakerne sprang ei 300 meter lang løype.- Barn opp til 12-13 år sprang ei løype som var 800 meter lang, mens de voksne deltakerne løp 4,4 kilometer.

Treplantningsselskapet får takk og skryt for badetrapp i Sandtjødne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi syntes det passet godt, sier karene som har gjort sitt beste for at det skal gå greit å entre Sandtjødne og å komme seg på tørt land igjen etter et bad. Ove Randen og Ole Kolstø i Egersund skog-og treplantingsselskap har laget og montert trappa.Ingen spøk Damene testet den allerede 1. april, og uten å spøke godkjente de den.

Bildespesial fra kretsmesterskapet i terrengløp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)EIK friidrett var lørdag vertskap og arrangør for kretsmesterskapet i terrengløp. Det ble kåret kretsmestere i hele 26 forskjellige klasser, delt opp etter alder og kjønn. Christina Toogood fra Sandnes IL er sikkert allerede lei av spøker om etternavnet, men det blir nok ikke mindre av dét etter at hun vant senior-kvinneklassen i suverén stil.

Vinjar skule har fått ny rektor

Kristine Bøe Berge er den nye rektoren på Vinjar skule. Jobben med å få tak i ny rektor etter Åsta Bråtveit, som slutta på Vinjar til jul, har ikkje vore heilt enkel.

Noen av Norges største musikkprofiler arrangerer låtkonkurranse

I juryen til Etter Oss, som er navnet på konkurransen om å skrive den beste klimalåten, sitter blant andre Sigrid, Lars Vaular, Halvdan Sivertsen og Mari Boine. – Nå står vi med klimakrise opp til knærne. Jeg tror mange ser at vi ikke bare kan sitte og se på, nå må vi gjøre noe. Det vi kan, sier Hanne Kolstø. LES OGSÅ: Festivaler i Bergen vil ikke kjønnskvotere musikere. Og det den fire ganger Spellemann-nominerte artisten kan, er musikk. Etter å ha truffet Klimabrøl-skaper Even Nord Rydningen – han som 30.

Hevder de ble kalt «jævla homo» og kastet ut av taxi

Stian Moe Kolstø og samboeren Tommy Kolstø forteller om tre ubehagelige opplevelser i løpet av halvannen uke, med samme sjåfør fra Haugesund Taxi. – Det var de selv som begynte, sier eieren av taxien som likevel har gitt sjåføren en advarsel.
Les mer om: