Nyheter om Kolsrud


– Vi skulle være på Kypros i 17 dager, nå har det gått halvannen måned!

Roar Høisveen og samboer May Elisabeth Kolsrud sitter koronafast og aner ikke når de får komme hjem igjen.
Les mer om:

Denne mannen har for lengst passert 80, men treffer stadig blink

Odd Kolsrud (81) fra Begnadalen skytterlag tok sitt niende strake gull i V73-klassen da landsdelskretsstevnet i feltskyting gikk i Vingelen i helga.
Les mer om:

Fått bekreftet influensa A-virus

Marte Olsbu Røiseland har fått bekreftet influensa A-virus. Det melder Norges skiskytterforbund i en pressemelding torsdag ettermiddag. VM-dronningen fra Anterselva står dermed over konkurranser inntil hun er tilbake i normal trening. – Influensa A-viruset er en av de mest vanlige vinterinfeksjonene. Hun er blitt testet etter alle legekunstens regler, og fikk påvist dette viruset i dag, forteller Lars Kolsrud, lege for kvinnenes elitelandslag i Norges Skiskytterforbund.
Les mer om:

Syk Eckhoff har dratt hjem

Tiril Eckhoff har fått en lett virusinfeksjon og har reist hjem fra Pokljuka, ifølge landslagslege Lars Kolsrud. – Tiril var litt halvsjuk før løpet i går, og er litt sliten i kroppen nå. Da er det bedre at hun drar hjem fordi det er VM om to uker.
Les mer om:

Bygdas store skyttersønn behørig feiret: – Vi er stolte av deg

– Dette setter jeg skikkelig stor pris på, så tusen takk skal dere ha, repliserte dagens 80-åring, rørt av at så mange stilte opp. Bygdemennesket og skytterveteranen Odd Kolsrud var omgitt av familie og sambygdinger, da feiringa fant sted fredag kveld på Skutemobanen, i hans eget nærområde.
Les mer om:

Begnadalen feirer Odd Kolsrud – 80 år på fredag

Fredag fyller Odd Kolsrud 80 år. I den forbindelse har Begnadalen skytterlag, Bygdeutvalget og Runes trim- og motivasjonsgruppe gått sammen for å feire bygdas skarpskytter.
Les mer om:

Odd Kolsrud fra Beg­na­da­len tok to medaljer under Lands­skyt­ter­stev­net

Landsskytterstevnet på Evje ble avsluttet i dag og begnadølen Odd Kolsrud (79) kunne nok en gang reise fornøyd heim.
Les mer om:

Treffer absolutt alt han sikter på - medaljedryss i nordisk mesterskap

16. august fyller Odd Kolsrud 80 år, men det hindrer ikke begnadølen i å skyte minst like godt som før.
Les mer om:

Treffsikker nominasjon: Hele styret tok gjenvalg

I hengeln ble det avholdt årsmøte i Begnadalen skytterlag på kantina Begna Bruk. Her er det åpenbart et godt miljø, og hvert eneste medlem i styret blir med videre. Dermed består styret i 2019 av følgende; Leder Reidar Kolsrud, nestleder Stein Arild Gulsrud,kasserer Ståle Gulsrud, Sekretær Terje Viken, styremedlem Kjell Myhra. Revisor er Knut Amundsen og ny Harald Hougsrud for Per Pedersen.

Kolsrud to sentrum fra tittel

Odd Kolsrud hadde skive 1 i finalelaget på bane for V73 tirsdag.
Les mer om:

Kolsrud til ny finale

Etter «kun» en 30. pl. i Førde sist år, leverer Odd Kolsrud igjen på LS banen igjen.
Les mer om:

Kolsrud skjøt til fire nordiske gullmedaljer

Begnadølen Odd Kolsrud fornektet seg ikke og skjøt seg til fire gullmedaljer under nordisk mesterskap for veteranskyttere i svenske Eskilstuna i helga.
Les mer om:

Landsdelsmestere på bane fra Valdres

Øystreslidringene Ole Martin Sørengen og Bjørn Olav Robøle, samt begnadølen Odd Kolsrud, ble klassevinnere da Etnedal skytterlag arrangerte landsdelskretsstevne i baneskyting denne helga.

Fargelegging og faenskap

Mari Kolsrud Hustoft fra Moss debuterer på bokmarkedet med fargeleggingsboka «Drit & dra». – Det er en humoristisk vri på hele fargeleggingstrenden.
Les mer om:

Første Valdris til Melodi Grand Prix

Arne Kolsrud Overen fra Begnadalen kan komme til å representere Norge i Grand Prix.