Nyheter om Kolberg


Kolberg fikk ingen varsler i løpet av åtte år som partisekretær

Martin Kolberg, partisekretær i Arbeiderpartiet fra 2001 til 2009, sier at partiet ikke fikk noen varsler fra noen i de årene han var partisekretær.

Kolberg fikk ingen varsler på åtte år

Martin Kolberg, partisekretær i Arbeiderpartiet fra 2001 til 2009, sier at partiet ikke fikk noen varsler fra noen i de årene han var partisekretær.

Kolberg fikk ingen varsler i Ap

Martin Kolberg, partisekretær i Arbeiderpartiet fra 2001 til 2009, sier at partiet ikke fikk noen varsler fra noen i de årene han var partisekretær.

Martin Kolberg: – Jeg fikk ingen varsler om Giske eller andre

Tidligere partisekretær i Arbeiderpartiet, Martin Kolberg, sier det er grunn til å gå i seg selv og tenke gjennom om man burde ha aksjonert overfor Trond Giske tidligere. Han understreker imidlertid at han aldri fikk noen varsler eller konkrete opplysninger om upassende oppførsel fra Giske.

Leder: Aps krise fortsetter

Arbeiderpartiet sliter tungt. Og verken den nåværende partiledelsen eller kritikeren Martin Kolberg klarer å angi en løsning på krisen.

– Hagen kan aldri velges

– Hagen kan og må ikke velges inn i Nobelkomiteen, sier Ap-veteran Martin Kolberg.

Solberg irettesatte Kolberg

Martin Kolberg stilte et kritisk spørsmål om svenske tilstander i Nordisk Råd i dag. – Å trekke norsk debatt inn i Nordisk Råd styrker ikke den nordiske debatten, svarte Solberg.

Martin Kolberg: – Det er krise i Ap

Ap-veteran Martin Kolberg mener valgresultatet vitner om krise for Arbeiderpartiet og det norske sosialdemokratiet.

Martin Kolberg:– Det er krise i Ap

Ap-veteran Martin Kolberg mener valgresultatet vitner om krise for Arbeiderpartiet og det norske sosialdemokratiet.

Kolberg mener Ap er i krise: – Hadde uansett vært jævlig dårlig valgresultat

Arbeiderpartiets vrakede kjempe Martin Kolberg (68) mener sosialdemokratiet er i krise og at Aps valgresultat var «jævlig dårlig». Partiledelsen er uenig.

Leder: Kolbergs nådeløse oppgjør

De i Ap som tror det fins en enkel vei ut av partiets problemer, bør lytte til Martin Kolberg. Han tok i helga et ærlig - og brutalt - oppgjør med eget parti.

Støre bøyde av for Giskes krav: Trosset partitoppenes advarsler

Tross klare advarsler fra både Hadia Tajik og Martin Kolberg valgte Jonas Gahr Støre på egenhånd å avsette Marianne Marthinsen (37) som finanspolitisk talsperson til fordel for nestleder Trond Giske (50).

Kolberg tar ikke selvkritikk om økte skatter: - Vi har gjort tre ting riktig

– Det vil vise seg i den kommende stortingsperioden at det er nødvendig å øke skattene, for å unngå kutt til de som trenger det mest, sier Aps Martin Kolberg.

– Dette er et for dårlig resultat for oss

Martin Kolberg er ikke fornøyd med resultatene etter de første prognosene ble lagt frem. – Det er all mulig grunn til å gå nøye gjennom hvorfor det har blitt slikt, sier Ap-veteranen.

Nortura har tømt lammelageret

Med kutt i fortjenesten til bøndene har Nortura klart å kvitte seg med de rekordstore lagrene med lammekjøtt. Men krisen er ikke over, varsler konsernsjef Arne Kristian Kolberg.
Les mer om:

– Arbeidsmengden har vært helt på grensen av det forsvarlige

Våren har vært travel for Martin Kolberg (Ap) på Stortinget. Men 68-åringen har ingen planer om å pensjonere seg ennå.

Martin Kolberg om Listhaug: Opptrer i strid med kristne verdier

ØSTERBO I HALDEN (VG) På Evangeliesenterets sommerstevne gikk Ap-veteranen Martin Kolberg til et knallhardt angrep på Sylvi Listhaug (Frp) og beskyldte henne for å omtale innvandrere i strid med kristne verdier.

Fosterfaren kan bli en sak for kontrollkomiteen

Martin Kolberg (Ap) mener regjeringen forsøker å forskyve på overgangsordningen de ikke vil ha, men som Stortinget har vedtatt.

Kolberg: – Ingen unnskyldning for svikt i beredskap

Stortinget stilte seg tirsdag bak den sterke kritikken fra Riksrevisjonen mot regjeringen for mangel på sikring av samfunnskritiske bygninger og infrastruktur. 

Stortinget behandler same-kommisjon før sommeren

Stortinget vil avgjøre saken om en sannhetskommisjon om behandlingen av samene og kvenene før sommeren, opplyser Aps Martin Kolberg.

Kolberg vil ikke ha regjeringens versjon av Riksrevisjonens rapport

Leder av kontroll- og konstitusjonskomiteen, Martin Kolberg, vil ikke ta i en sensurert versjon av Riksrevisjonens rapport om sikring av bygg etter 22. juli.

Kolberg nekter å ta imot regjeringens rapport om 22. juli-oppfølging

Forsvarsdepartementet planlegger å sende sitt eget sammendrag av Riksrevisjonens rapport til Stortinget. Martin Kolberg nekter å ta imot.

– En fordel å være høysensitiv som sjef

Konsernsjef i Nortura Sarpsborg, Arne Kristian Kolberg, sier han er høysensitiv og at det er en stor fordel som sjef og ansvarlig for over 5200 ansatte.
Les mer om:

Kolberg sier nødnett-saken må diskuteres i kontrollkomiteen 

Leder i kontrollkomiteen Martin Kolberg (Ap) sier det er nødvendig at kontrollkomiteen vurderer sikkerhetsbruddet i nødnettet som en sak for komiteen.

Sannheten om skattekontoret

Per Olaf Lundteigen (Sp) og Martin Kolberg (Ap) har vært på sjarmørtur til Gol. Hensikten var å forlede folk til å tro at de sammen kjemper mot nedleggelsen av skattekontoret.Når man leser Hallingdølens reportasje fra det avholdte møtet,...