Nyheter om Knutsen


Perfekt jobbsøknad: Banket inn to mål

Det må være en fantastisk dag for Bodø/Glimt sin prøvespiller Victor Boniface- Bodø/Glimt fortsetter å vise at de mener alvor denne sesongen og vinner nok en treningskamp. -Denne ganen var det Aalesund som fikk føle overmakten i Nordlandshallen.  Bodø/Glimt – Aalesund  3-0 Victor Boniface, som er på prøvespill i Glimt, scoret to ganger i første omgang, mens Tobias Lillevold Johnsen fastsatte resultatet fem minutter før slutt.

Landslagsspillerens proffmareritt: - Selvmedisinerte med alkohol

Ishockeylandslagets VM -og OL-back Daniel Sørvik (28) forteller åpent om sitt skade -og proffmareritt, og hvordan han dempet smertene med alkohol og sovemedisin. En telefonsamtale med Vålerengas sportssjef Espen «Shampo» Knutsen ble redningen.
Les mer om:

Skadene florerer i Glimt: – Vi kan ikke legge oss ned og grine av den grunn

Mandag hadde Kjetil Knutsen og Morten Kalvenes kun 12 utespillere tilgjengelig i siste del av fellestreningen i Nordlandshallen.
Les mer om:

Serielederen henter forsterkning i Sverige

Vålerenga ligger godt plassert i Get ligaen med 91 poeng hele 6 poeng foran Stavanger. _ Nå gjør de seg klare for NM-Sluttspillet og forsterker med forwarden Andreas Heier som så langt denne sesongen har spilt for  Pantern i Allsvenskan. Det har vært et imponerende år for Vålerenga som er klare favoritter foran sluttspillet. Andreas Heier er klar for Vålerenga! 25-åringen kommer fra IK Pantern i Allsvenskan, og avslutter sesongen i Vålerenga.

Fikk likestillingspris

Linn Iren Engemyr Knutsen overrakt LIM-prisen for 2018. LIM står for likestilling, inkludering og mangfold. Prisen består i et kunstverk og 25 000 kroner.
Les mer om:

Tok opp beskyldninger om lovbrudd i Kanalbyen

Brevet med sterke beskyldninger fra fratrådte styremedlem i Kanalbyen Utvikling AS, Svein-Harald Mosvold Knutsen, ble diskutert i Kontrollutvalget torsdag.
Les mer om:

Trekker seg fra styret i Kanalbyen: Beskylder selskapets ledelse for lovbrudd

Mens kommunens kontrollutvalg er i ferd med å gjennomføre en selskapsrevisjon av Kanalbyen Utviking AS, trakk Svein-Harald Mosvold Knutsen seg fra styret onsdag. Han mener selskapet og ledelsen ikke følger loven.
Les mer om:

Storrøykere går over til e-sigaretter: – Planen er å åpne enda flere filialer

PORSGRUNN/SKIEN: – Vi ønsker å ekspandere ytterligere, sier Pål Mattias Knutsen. På to år har gutten i dampen startet tre butikker i Porsgrunn, Skien og Larvik. Blant de trofaste kundene hos Dampmannen er Trond Hafredal, som røyket 40 sigaretter daglig i over 40 år før han bråsluttet og gikk over på e-sigaretter.

Kari Anne Knutsens store dag

– Dette er helt fantastisk, for en kveld!, strålte Kari Anne Knutsen fra Birkeland etter at to av stallhestene imponerte med sterke seire i Travparken søndag kveld.
Les mer om:

Marianne-saken blir TV-serie

– Kanskje kan det gi noen svar, sier produsenten av «true crime»-serie om Marianne Rugaas Knutsen.
Les mer om:

Ute i kulda satt to kaniner tett inntil hverandre i busskuret. Buret ble funnet avlåst ved søpla og eieren var forsvunnet

– Det er tragisk at folk behandler dyr på den måten, sier Marianne Knutsen.
Les mer om:

- Viktigere å være i posisjon enn å følge et politisk program

Snart erstatter Hå-lista Nærbølista. Trond Knutsen gleder seg til å diskutere med listemotstandere.
Les mer om:

Travtrener Kjell Løvdal har fått sin egen låt og video på YouTube. – På sin plass at han får sin egen hyllest, sier artisten bak verket

På gården Uberg bor travtrener Kjell Løvdal. I 2018 slo den 61-åringe travtreneren sin gamle seiersrekord med to løp, og nå har tremenning, forlover og hobbymusiker Knut Ingmar Knutsen gitt han en egen hyllest på YouTube.

– Dette betyr at jeg fortsatt får leve et normalt, fritt liv

ALS-syke Else Marie Knutsen (67) får likevel beholde sine personlige assistenter.
Les mer om:

Flom og feil forsinker gang- og sykkelbrua på Ubergsmoen

- Når kan vi ta gang- og sykkelbrua på Ubergsmoen i bruk, og hvorfor er det så lavt aktivitetsnivå, spør Raymond Rene Steinbach. - At brua er forsinket, har flere årsaker, sier Steinar Knutsen i Statens vegvesen. Høy vannstand og feil i tegninger er forklaringen.

- Det er utrolig bittert

To finaler. To tap. Ikke rart Kristiane Knutsen var skuffet etter finalen i Oslo Spektrum.
Les mer om:

Susanne har brukt desember på å glede vanskeligstilte familier

I samarbeid med lokale dagligvarebutikker har Susanne Knutsen brukt førjulsperioden på å levere matvarer og julepynt til familier med anstrengt økonomi.
Les mer om:

Ektepar tapte i Høyesterett etter 22 år lang strid mot Sandnes kommune

Ekteparet Gunn og Torgrim Knutsen tapte mot Sandnes kommune i Høyesterett, og får dermed ikke erstatning for tapt eiendomsverdi.

Moddi-dokumentar vises på NRK

Den følger artisten Pål Moddi Knutsen på hans reiser verden rundt for å finne sensurert musikk. Det resulterte i 2016-albumet Unsongs, med 12 forbudte sanger fra 12 land. Personlige historier, dikt, historiske skildringer, en narkoballade, en Pussy Riot-låt, en tekst fra Koranen, en Kate Bush-sang – og et samisk sagn, fremført i duett med Mari Boine på platen. – Eneste kriterium var at sangen er sensurert eller forsøkt sensurert.
Les mer om:

Elsker pene negler og møkkete motorer: – Mange jenter tør ikke krasje og kjøre for fort. Det er synd!

Linn Petrine Knutsen (30) elsker både møkkete motorer og pene negler.
Les mer om:

Torleif Haugland (KrF) ville stoppe byggeplan - fikk kritikk av Kristian Knutsen (TTL)

Torleif Haugland (KrF) prøvde tirsdag kveld å stoppe Fjordsenterets byggeplaner i Sagesund. Haugland mener planene bryter vesentlig med kommunedelplanen for kystsonen.
Les mer om:

Julegleden til viking-kiosken: – De fungerer som turistkontoret Tønsberg ikke har

– Når vi har på oss vikingklær er det mange som legger armen rundt oss og vil ha oss med på bilder, forteller Knut Børge Knutsen, som ikke aner hvor mange fotoalbum han figurerer i rundt om i verden.
Les mer om:

Mener angrepet på fysioterapeuten var et drapsforsøk

Aktor Jeanette D. H. Knutsen mener 45-åringen forsøkte å drepe sin fysioterapeut i april i år. Mannen erklærte seg ikke skyldig.
Les mer om:

Listhaug om saken til ALS-syk: – Dette er flaut for Sande

SANDE (NRK): Sylvi Listhaug hevder hun ble såpass opprørt av historien til Else Marie Knutsen at hun måtte reise til Sande for å besøke henne.
Les mer om:

Drapet i Velliveien

Høsten 1944 ble avdelingssjef Sigvard Caspar Knutsen i Bærum kommune skutt ned på åpen gate. Bak drapet sto norske motstandsfolk.
Les mer om: