Nyheter om Knutsen


Fra Nord universitet til kommunikasjonskjempe

Lotte Grepp Knutsen er ansatt som seniorrådgiver i Apeland.
Les mer om:

Hvorfor er det så vanskelig å si hei?

Psykolog Egil-Arne Skaun Knutsen mener sågar at det er bra for folkehelsa, med vennligsinnede aktiviteter som nettopp det å si hei til hverandre.
Les mer om:

Nina legger naturens smaker på glass og flasker

På kjøkkenet til Nina Hauglid Knutsen er det alltid noe på gang. Bær og vekster havner jevnt og trutt på glass, og Nina er ikke redd for å prøve ut noe nytt. Men syltetøy, nei, det spiser hun ikke selv!
Les mer om:

Olsen føler seg presset ut av Glimt: – Hadde ikke gjort det på den måten

Kun timer før Bodø/Glimt skulle spille borte mot Strømsgodset gikk Trond Olsen ut i media og anklagde Kjetil Knutsen og Aasmund Bjørkan for utpressing. Nå svarer treneren hans på kritikken.

Glimt-treneren: – Jeg forstår han er skuffet, men sånn er fotballen

Trond Olsen føler at Bodø/Glimt forsøker å presse ham ut av klubben. Trener Kjetil Knutsen vil ikke gå inn på hva de har kommunisert til klubblegenden.

Knutsen henviser til Thomassen

Kjetil Knutsen var skuffet etter 0–4 mot Strømsgodset, men situasjonen rundt Trond Olsen ønsket ikke Glimt-bossen å si så mye om.
Les mer om:

– Det er ingen tvil om at Thorvald Stoltenberg reddet livet mitt

Hjelperen for de rusavhengige, Arild Knutsen, hyller Thorvald Stoltenbergs åpenhet og kamp for de rusavhengige. Selv kan han takke Stoltenberg for at han er i live.
Les mer om:

Alice (14) havnet midt i drukningsdramaet: – De kom løpende mot oss og ropte om hjelp

Alice Bredesen Haug (14) og venninnen Oda Johanne Knutsen (15) skulle etter planen ta et par bilder på Revet, men istedenfor havnet de midt i drukningsdramaet mandag der ei 12 år gammel jente mistet livet.
Les mer om:

Betraktninger fra livet på Skaw Cup

Annelise Fjeld Knutsen er på Skaw Cup, og leverer i dette innlegget en virkelighetsnær skildring av hvordan det er å tilbringe sommeren på cup i Danmark – både for foreldre, tilskuere og spillere.
Les mer om:

- «Målere» kan lage slikt spindelvev

Harald Knutsen tror det er en måler-sommerfugl som har laget det kjempemessige spindelvevet i Kilsend, som Tvedestrandsposten skrev om på tirsdag.
Les mer om:

2662 har takket ja til 2881 studieplasser

- Dette er helt som forventet, sier kommunikasjonsdirektør ved Nord universitet, Lotte Grepp Knutsen.
Les mer om:

Henning Lea Knutsen skal spille EM i august, men det er usikkert om han fortsetter i Nærbø

Tre uker med oppkjøring og EM-kamper med G18-landslaget venter den 18 år gamle midtbacken.
Les mer om:

Var på vei ut for å kjøpe en overdose. Så ringte Thorvald

En telefonsamtale med Thorvald Stoltenberg fikk Arild Knutsen til å ombestemme seg.
Les mer om:

Løhaugen fikk bilde

Nærmere 100 skuelystne var innom da Dag Strand åpnet sitt galleri i gamle Arentsens lokaler i gågata. Per Dan Knutsen solgte 22 av sine serigrafier.
Les mer om:

Vil ha en ny utredning: – Denne gangen må vi bli hørt

Da Paal Knutsen, tillitsvalgt for Politiets fellesforbundet i Sør-Øst politidistrikt, i juni i fjor varslet Politidirektoratet på vegne av en kollega, trodde han saken ville bli nøye håndtert. Nå har han følelsen av at direktoratet valgte folk med manglende kompetanse for å få utfallet de ønsket seg.
Les mer om:

Strand Galleri i Arentsens lokale

Strykejernet og Møkkalasset er blant motivene som kunstner Per Dan Knutsen stiller ut når Strand Galleri åpner søndag. Kunstnerens tradisjon er å alltid gi et bilde til en av de heldige gjestene på åpningsdagen.
Les mer om:

Hvalerfisker Helge Jørgen Jørgensen: – Fravær av torsk handler om plankton

Kysttorsk-bestanden i ytre Oslofjord fortsetter å synke. Hvorfor? – Ja, hadde vi visst det. Her finnes det ikke noe enkelt svar, sier marinbiolog og havforsker Halvor Knutsen.
Les mer om:

Glimt-treneren: – Jeg håper Brann blir seriemester

BODØ (VG) (Bodø/Glimt-Brann 2–2) For en drøy uke siden hadde Brann syv poengs ledelse på Rosenborg. Nå er det bare to. Bodø/Glimts trener, Kjetil Knutsen, er ikke i tvil om hvem han heier på i gullkampen.

Sang forbudte sanger fra «verdens mest unike scene»

TRÆNA (VG) Pål Moddi Knutsen holdt sin første konsert under artistnavnet Moddi på Trænafestivalen i 2007. I år var han tilbake for femte gang, og sang forbudte sanger.
Les mer om:

Jøran ble den første privatpersonen som rundet milepælen med bilen: – Det har vært en liten snakkis

En under gjennomsnittet bilinteressert Jøran Knutsen har nådd en milepæl.
Les mer om:

Høyesterett avgjør langdryg erstatningssak

SANDNES: Høyesteretts ankeutvalg vil se på anken fra Sandnes kommune i erstatningssaken om eiendommen til ekteparet Gunn og Torgrim Knutsen ved Vagleskogen ved godsterminalen.

Politikerne reagerer på flere barn i barnehagene

Sissel Knutsen Hegdal (H) mener politikerne burde blitt involvert før administrasjonen besluttet å fylle på med flere barn i noen barnehager.
Les mer om: