Nyheter om Klungland


Derfor foreslo SV en Frp-politiker som ordfører

Det var SVs Steinar Dyrli som foreslo Frp-politiker Torbjørn Klungland som ordfører. Men han har ingen planer om å støtte ham i sak.
Les mer om:

De skal styre mot alle odds

Med støtte fra SV og Rødt er Torbjørn Klungland (Frp) valgt til ordfører i Flekkefjord. Hovedpersonen selv er den som er mest overrasket.

– Gjenstår å se om Toska vil leve lovlydig

Kjetil Klungland, sønnen til politimannen som ble drept i Nokas-ranet, har et sterkt ønske om at David Toska og de andre Nokas-ranerne vil leve lovlydig fremover.
Les mer om:

– Gjenstår å se om Toska vil leve lovlydig

Kjetil Klungland, sønnen til politimannen som ble drept i Nokas-ranet, har et sterkt ønske om at David Toska og de andre Nokas-ranerne vil leve lovlydig fremover.
Les mer om:

Toskas reaksjon på dødsbudskapet

Politimann Arne Sigve Klungland (53) ble drept under Nokas-ranet.
Les mer om:

Vil løslate Nokas-Schumann

Påtalemyndigheten får ikke medhold i å forlenge forvaringsdommen for Nokas-dømte Kjell Alrich Schumann (53), som for femten år siden drepte politimannen Arne Sigve Klungland.
Les mer om:

Ønsker å gå fra ord til handling

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ved hjelp av en styringsgruppe fra reisenæringen og kommunen og prosjektledelse fra Mimir AS kunne Smaabyen Flekkefjord nylig legge frem for bystyret en flerfarge-trykksak med flotte bilder og oppsummering av reisemålsstrategien for Flekkefjord komune.Gjennomføringsplaner og finansieringsmodeller er imidlertid ikke lagt frem ennå. Det kommer senere som egne dokumenter og saker.

Advarte mot bompenger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I bystyremøte før helgen var bompengefinansieringen av ny E39 fra Lyngdal til Ålgård til behandling. Allerede ved inngangen ble bystyrerepresentantene møtt av ungdom fra Lister Fpu som advarte sterkt mot bompenger.- Så mye bompenger som det foreslås på E39 vil det ramme studenter og mange andre hardt.

Viktig KIL-seier mot Våg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En tett og jevn kamp så lenge ut til å ende målløs, men KILs superreserve Marcus Reiersen hadde andre planer og sikret 1-0 og tre etterlengtede poeng minutter før full tid.Stolpeskudd Både KIL og Våg sto med 4 poeng på de fem første kampene og var begge avhengige av poeng for å ikke havne under streken på tabellen. Det var imidlertid lite som tydet på akkurat dette i åpningsminuttene på naturgresset på Kvinesdal Stadion.

Bystyret i fylle-humør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Kjemper for tilførselsvei til E39

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nye Veier har opplyst at de kan «tilby» tilførselsvei ved å flytte avkjørselen til Gyland og svinge seg litt mer i dalen der Flikkabekken renner, men ellers utbedre og bruke dagens trasé fra Flikka til Lølandsvannet.Bygging av en helt ny trasé med tunnel til én million kroner er ikke aktuelt dersom Nye Veier skal nå sitt mål om samfunnsøkonomisk lønnsomhet.MØTE: Stortingsrepresentant Gisle M.

1. mai er fortsatt en festdag i Kvinesdal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)1. mai står sterkt i Kvinesdal og blir feiret på tradisjonelt vis hvert år. I år var intet unntak bortsett fra at det er kommunevalg og det markeres ved at Arbeiderpartiets ordførerkandidat holder hovedtalen.Appellen ved minnestøtten Korpsets dirigent var det i år Dag Fredriksen som holdt. Han mintes dem som ofret alt for landet og som står inngravert på minnestøtten ved kirken.1.

Premierer friskare tilsette med massasje i arbeidstida

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sjukefråværet i Skattekisten kulturbarnehage har dei siste åra vore oppe i over ti prosent. I dei verste periodane har det vore oppe i 20 prosent.Då Vibeke Klungland begynte som styrar i barnehagen, i 2017, bestemde ho seg for å ta tak i problemet. Ho spurde personalet om kva dei kunne tenkja seg som gulrot.

KIL-poeng i bortedrama

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vertene Fløy 2 kom klart best i gang på Arkicon Arena. De var tydelig bestemt på å ta kommandoen fra start og tok ledelsen allerede etter 9 min da en godt slått corner ble stanget kontant i mål bak KIL keeper Atle Vinningland.

Listetoppene klare til valg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi var samlet 18 listekandidater fra Audnedal, Lyngdal, Flekkefjord, Kvinesdal, Lindesnes, Mandal og Søgne, sier Unni Nilsen Husøy til Lyngdals Avis. Hun er listetopp og ordførerkandidat for Lyngdal Frp.- Tidligere i år hadde vi skolering for listekandidatene våre i sammenheng med årsmøtet, sier lokallagsleder i Kvinesdal, Kjell N.

«Du veit ikkje ka du snakka om...»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Birkeland understreket i sin egen argumentasjon at det ikke er snakk om noe sololøp.

Mange på jaktfeltstevne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For mange jegere er jaktfeltstevnet på Flikka liksom start på årets jaktsesong. I år deltok 100 personer på jaktfeltstevnet.Roger Haver skjøt 25 treff. Inga Røyland var beste dame med 20 treff, mens NM-mesteren Matthias Flikka stoppet på 24 treff, bare et bak vinneren.Skytingen var både på Flikka og på Stølen.Noen resultater: Klasse JEG K (Kvinner) 1. Irina Røyland - 20/12 2. Birgitte Spilde - 14/8 3. Lene Gyland - 13/8 4.

Flest barn på startstreken i EIKs terrengtrim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trimløpet er et lavterskeltilbud for hele familie. - Vi synes alltid at det er kjekkest når det står flest barn på startstreken. Det gjorde det på fredag, forteller Thomas Hetland fra arrangørklubben EIK friidrett. Foto: Thomas Hetland De yngste deltakerne sprang ei 300 meter lang løype.- Barn opp til 12-13 år sprang ei løype som var 800 meter lang, mens de voksne deltakerne løp 4,4 kilometer.

Blar opp for veterantreff

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var Torbjørn Klungland (Frp) som tok opp et spørsmål om Flekkefjord kommune og frigjørings- og veterandagen i bystyret i går. Klungland viste til at Veterandagen på frigjøringsdagen 8. mai er en norsk merkedag innført av regjeringen for å styrke anerkjennelsen av innsatsen til militære veteraner.

Må gjøre grunnundersøkelser ved elevheim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sirdal kommune er gjort kjent med at det oppe ved elevheimen er registrert enkelte områder/partier med noe grunnsenkning. Rådmannen anser det som viktig å få undersøkt disse forholdene nærmere. - Det er setninger på et par av byggene og noen groper på parkeringsplassen, så dette må vi få sjekket ut. Det er et eller annet som skjer i området som vi må få undersøke, forklarte rådmann Inge H. Stangeland til formannskapet.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Mange sykehus-innspill fra salen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Møtet i regi av Senterpartiet og Aksjonsgruppen for sykehuset i Flekkefjord var først og fremst beregnet på bystyrepolitikere, sykehusledelse og aksjonsgruppen. Lokalpolitikerne benyttet sjansen til å komme med mange innspill. Rolf Terje Klungland fra aksjonskomiteen. Foto: Svein LøvlandKJØP BILDE - Mediaoppslagene er en trist sak for sykehuset. Det er fritt sykehusvalg i Norge.

KIL-tap i Grimstad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var et godt organisert og fokusert KIL-lag som entret banen mandag kveld vel vitende om at halve Jerv 2-laget også hadde vært i OBOS-kamptroppen mot Strømmen kvelden før. Jerv 2 hadde mest ball de første 45, men de store sjansene delte lagene broderlig på.Vertene fikk mest lønn for innsatsen i 1 omgang da laget satte en corner i mål minuttet før hvilen.

15 år siden Nokas-ranet

5. april er det 15 år siden Nokas-ranet i Stavanger. Gjerningsmennene fikk med seg 57 millioner kroner. Politimannen Arne Sigve Klungland ble skutt og drept.
Les mer om:

Eneste lokale «topp-tre-kandidat»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Da fristen for å levere inn listeforslag for politiske partier til historiens første fylkestingsvalg for den nye Agder fylkeskommune gikk ut klokken 12.00 mandag 1. april var det kommet inn 16 forslag. Ordfører Thor Jørgen Tjørhom (Sp) i Sirdal er den eneste politiker fra Sirdal, Flekkefjord og Kvinesdal som står på topp tre listen til fylkestingsvalget til høsten.