Nyheter om Kleven


Til håndball-EM på «overtid»

Det norske dommerparet Lars Jørum og Håvard Kleven er innkalt til herre-EM i håndball like før mesterskapet starter. Det melder Det europeiske håndballforbundet (EHF). Det samme gjelder de franske søstrene Charlotte og Julia Bonaventura. Begge parene ble nominert søndag og er på plass i EM-boblen. I september ble 18 dommerpar tatt ut til EM, men da var det verken norsk eller fransk innslag i uttaket. Bonaventura-jentene har dømt finaler i mesterskap tidligere. Jørum og Kleven dømte også i VM for menn i fjor.
Les mer om:

Til handball-EM på overtid

Det norske dommarparet Lars Jørum og Håvard Kleven er kalla inn til herre-EM i handball like før meisterskapen startar. Det melder Det europeiske handballforbundet (EHF). Det same gjeld dei franske systrene Charlotte og Julia Bonaventura. Begge para blei nominerte søndag, og er på plass i EM-bobla. I september blei 18 dommarpar tatt ut til EM, men då var det verken norsk eller fransk innslag i uttaket. Bonaventura-jentene har dømt finaler i meisterskap tidlegare. Jørum og Kleven dømde også i VM for menn i fjor.
Les mer om:

Leverte frå seg Rem Energy(pluss)

Fredag vart havvindskipet Rem Energy overlevert frå Green Yard Kleven.
Les mer om:

Tre norske videre på Lillehammer

Det ble litt blandet drops fra de norske hoppkvinnene i verdenscupen på Lillehammer. Silje Opseth hadde dagens tredje beste hopp, og tok seg videre til lørdagens konkurranse sammen med Anna Odine Strøm og Thea Minyan Bjørseth. Heidi Dyhre Tråserud, Frida Berger, Karoline Skatvedt og Ingrid Hordvik Kleven havnet langt ned på resultatlista, og er ikke med videre.

Bydel Østensjø må kutte 22,6 millioner kroner: – Ikke så dramatisk som vi trodde

I 2022 planlegger Bydel Østensjø å legge ned blant annet Havnehagan friluftsbarnehage og avvikle Bogerud Åpen barnehage. I tillegg skal flere årsverk kuttes. Håkon Kleven i bydel Østensjø, tror likevel at 2022 ikke blir så tøft som først fryktet.
Les mer om:

Åtte kvinner hoppar på Lillehammer

Landslagstrenar Christian Meyer har teke ut åtte kvinnelege hopparar og håpar på ein opptur under kommande helgs verdscuprenn på Lillehammer. Silje Opseth leverte best av dei norske hopparane under sist helgs verdscupopning i russiske Nizjnij Tagil. Der vart ho høvesvis nummer 8 og 15. Landslagstrenar Meyer håpar å ha 22-åringen høgare på listene på heimebane. Desse hopparar er tekne ut til renna på Lillehammer.

Ventar framleis på pengane sine(pluss)

Fleire millionar lønsgarantikroner er framleis ikkje utbetalt til mange av dei som mista jobbane sine i høve konkursen i Kleven Verft AS i fjor sommar. No ønsker dei tillitsvalde fortgang i prosessen.
Les mer om:

Her betaler folk aldri mer enn 40 øre for strømmen

Senterpartiordførerne Jarand Felland (Tokke) og Jon Rikard Kleven (Vinje) styrer begge hver sin kraftkommune, men det er stor forskjell på hva innbyggerne må betale for strømmen. I Tokke er maksprisen 40 øre. I Vinje er det markedspris.

Hans Even Kleven scoret hattrick mot Sandnes Ulf 2

Nærbø og Vardeneset 4 delte poengene
Les mer om:

En tilfeldig annonse fikk Marit til å slå til - nå sparer hun tusenvis i året: – Skjønner ikke at ikke at flere gjør det!

BREVIK: En tilfeldig annonse fikk Marit Kleven til å ta kontakt med en leverandør av solcellepaneler. Nå sparer hun penger, samtidig som hun gir strøm tilbake til fellesskapet.
Les mer om:

Har byttet jobb fire ganger på fem år: - Jeg er blitt mer kynisk

KRAGERØ: På fem år har Håvard Kleven byttet jobb fire ganger. – Jeg er ikke laget for å være på samme sted hele livet, sier Håvard Kleven.
Les mer om:

Her var det overfylt da strømprisen var lav og tomt når den er superhøy

Jon Rikard Kleven forlanger nå at NVE setter seg ned og finner ut om det var planlagt, uaktsomt eller lovlig at Møsvatn var overfylt i 2020 da strømprisen var superlav og nesten er tømt i år når prisene er skyhøye. Uansett er fyllegraden begge årene et brudd på konsesjonsreglene.
Les mer om:

Om sykdommen: - Kjente ikke meg selv igjen

Joakim Kleven har drømt om å være med i «Skal vi danse» helt siden han var liten. Pågangsmotet er bare styrket av at han har hatt flere tøffe perioder.
Les mer om:

Gråtkvalt Joakim Kleven ute av «Skal vi danse»: – Det verste er at jeg vil savne alle sammen

Etter opptelling av dommerpoeng og seerpoeng Joakim Kleven måtte forlate årets sesong av «Skal vi danse». Da kom tårene.
Les mer om:

Ute: - Strengt

Joakim Kleven og Benjamin Jayakoddy er bettingfavoritter til å vinne, men overbeviste ikke dommerne helt.
Les mer om:

- Veldig spesielt

Joakim Kleven og Anniken Jørgensen har vært nære venner i mange år. Nå danser de også mot hverandre.
Les mer om:

- Vi var overlykkelige

Joakim Kleven og Benjamin Jayakoddy gikk rett til topps på bettinglistene etter å ha skapt «Skal vi danse»-historie.
Les mer om:

«Skal vi danse»-premiere: – Råeste jeg har sett

Filmskaper og influencer Joakim Kleven fikk kveldens eneste tier og stående applaus da han og dansepartneren Benjamin skrev historie i «Skal vi danse» med å være to menn som danset sammen.
Les mer om:

Kammermusikkfestivaler for klimaet

- Dette markerer starten på et grønt skifte for Valdres sommersymfoni. Det er på tide at kulturbransjen viser at vi tar klimakrisen på alvor, sier fiolinist og kunstnerisk leder for Valdres sommersymfoni, Guro Kleven Hagen. Sammen med svenske Järna Festival Academy vil de jobbe mot å bli en null-utslippsfestival. Innlegget Kammermusikkfestivaler for klimaet dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Skal klargjere MS Roald Amundsen(pluss)

Green Yard Kleven har fått meir å gjere.

Valkampen er i gang: Ap besøkte Kleven og lanserte maritimt løft(pluss)

Arbeidarpartiet valde å besøke Green Yard Kleven då partiet skulle legge fram sine lovnader til den maritime næringa.
Les mer om:

Disse er med i «Skal vi danse»

12 deltagere, deriblant Øyvind «Vinni» Sauvik, Alejandro Fuentes og Anniken Jørgensen, skal kjempe om seieren i årets «Skal vi danse». Deltaker Joakim Kleven (28) skal danse med en mannlig partner: – At man får lov til å være med å gjøre noe historisk er utrolig, sier Kleven til VG.

- Karsten takkar så mykje til alle som heia på han(pluss)

Det sa mamma og manager Kristine Haddal etter at ho fekk ein blomebukett av leiar i Dimna IL, Kjersti Kleven. Sonen Karsten Warholm sitt historiske OL-gull blei feira med hekkeløp på Kulturallmenningen tysdag ettermiddag.
Les mer om:

Ingen landslagshoppere til Wisla

Norge deltar uten A-landslagshoppere under Sommer Grand Prix i Wisla til helgen.