Nyheter om Kleven


Klatreparkåpning og St. Hans-fest da Kamzy «fløy gjennom lufta»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kamzy gruet seg litt da hun ble bedt om å prøve seg i klatreparkens zipline.- Men når det står noen tøffe jenter mellom seks og ti år som backer meg opp med «dette klarer du», «det e'kke langt», «vi heier på deg» og «vi er her hvis det er no'», så er det bare å hive seg uti det, smiler Kamzy.Og det gikk svært så greit da hun «fløy gjennom lufta» i suveren stil.

- Skal gå frå Tromsø 3. juli(pluss)

Leveringa av MS Roald Amundsen frå Kleven Verft er igjen forseinka.

Folkefest for 25-årsjubilanten – ser du noen kjente?

Anslagsvis 800 hadde tatt turen til Skiferplassen lørdag ettermiddag. De 500 stolene som var satt fram til gratiskonserten med klassisk musikk, i regi av Valdres sommersymfoni, ble raskt fylt opp. Mange ble også stående i utkanten for å lytte. Åse Kleveland sørget for å varme opp publikum med blant annet allsang til «Eg heiter Ole Tveiten», før den spanske fløytisten Francisco López, og videre Ragnhild Hemsing og Guro Kleven Hagen, i trio med Gunnar Flagstad på klaver, fikk slippe til.
Les mer om:

Her drar Åse Kleveland i gang allsang på Skiferplassen

Tidligere kulturminister og artist Åse Kleveland sørget for å dra opp stemningen blant de om lag 800 publikummerne som hadde møtt opp for å få med seg gratiskonserten på Skiferplassen med musikerkollega Lillebjørn Nilsens «Eg heiter Ole Tveiten», før klassiske perler ble servert av blant andre våre egne virtuoser Guro Kleven Hagen og Ragnhild Hemsing.
Les mer om:

Med kurv i munnvikene venter folk på klassiske toner

Det har begynt å samle seg godt med folk på Skiferplassen på Fagernes der gratiskonsert med blant andre Ragnhild Hemsing og Guro Kleven Hagen samt kurvkåring står for tur.
Les mer om:

Guro gleder seg til å spille med sitt «eget» orkester med Leif Ove Andsnes i kveld

– Med totalt 375 individuelle timeplaner, er det en del brikker som skal falle på plass, sier Guro Kleven Hagen, kunstnerisk leder for festivaldelen av Valdres sommersymfoni.
Les mer om:

Eivind Kleven Hagen imponerte i vektløfterfemkamp

Vektløfteren Eivind Kleven Hagen (22) imponerte i helga med personlig rekord i både rykk og støt, da han deltok i Østlandsmesterskap i femkamp.
Les mer om:

De bor på historisk grunn

Den naturlige havna i Kleven rett ut mot Skagerrak har gjort at bydelen har vært bebodd i hundrevis av år. Ja, kanskje tusenvis av år.
Les mer om:

Nå skal det lages aktivitetspark på Bogerud: - En møteplass er sterkt ønsket, sier Håkon Kleven

Snart blir det trening, trampoline og møteplass ved Bogerud senter.
Les mer om:

«Brimi 1&2» 2 sørger for pizza og pølser på Ogna

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vidar Kråkenes og Sigurd Apneseth, alias «Brimi 1&2» som de kaller seg, har bortimot full kontroll på kjøkkenet. Det vil si nesten. En brent Grandiosa står på benken, og det er hektisk aktivitet.- Vi serverer pølser, pizza, hamburgere og ikke minst potetstappe. Det er den som tar mest tid, sier Vidar Kråkenes med 17.mai slips.

Stolpejakten er i gang: Har satt ut 80 poster rundt om i hele dalen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Startskuddet gikk allerede på lørdag med over 700 turklare stolpejakt-jegere som registrerte over 5000 (!) stolpetreff til sammen. Konseptet er like enkelt som det er trivelig. Med kart i den ene hånda og mobilen i den andre orienterer man seg fra stolpe til stolpe. Ved hver stolpe finner man en QR-kode man scanner med mobilen.

Handler for nesten 50 millioner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vareautomater i produksjonen og automatiske digitale varelagre skal gi Andersen Mek. Verksted AS (AMV) drifts- og vedlikeholdsprodukter når de trenger det og der de trenger det.Avtalen med Tess som ble signert med de ansatte til stede, har en varighet på fem år med opsjon på forlengelse ytterligere tre. Den forventes å ha en total verdi på nesten 50 millioner kroner.Glansbilde - AMV skal være et glansbilde.

Interessant markering av Sørlandsbanen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Siste strekning for full forbindelse var nettopp på Sira. Det nye selskapet Vy som erstatter NSB, hadde ingen vyer om å markere jubileet. Derfor tok de to lokale foreningen skjeen i egen hånd, de lokket med boller og bilder til teltet på stasjonsområdet og en togtur tur/retur Sira -Egersund.På toget delte Ole Z. Torkildsen og Anne Margrethe Kleven ut 100 sjokolader til alle reisende.

Første serietap for Flekkefjord

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord forventet en tøff kamp mot Jerv 2 og måtte returnere poengløse fra Grimstad. Dermed maktet heller ikke rødtrøyene å hente tilbake tabelltoppen selv om spillerne leverte en kjempekamp. -Vi tapte på enkle feil, så ærlige må vi være. Men spillerne la ned en kjempeinnsats mot et veldig godt lag så vi er fornøyd med alt utenom resultatet, sier FFK trener Øyvind Maude Nedland.

Hestekrefter og glinsende krom på Amcar-treff

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)AMCAR: - Det er Jan Ove som er sjefen for det hele, smiler Arne Hetland, som står i refleksvest ved innkjørselen og geleider de kromglinsende doningene på plass.Av tre brødre, er det Jan Ove Hetland som er mest bilfrelst, mens Arne og Oddvar holder seg med Harley Davidson.23. treff Jan Ove, som sammen med et par andre entusiaster først tok initiativ til Amcar-treff på Randaberg, forteller at dette er det 23.

UP stilte seg opp på svenskegrensa: Det ble dyrt for Tommy

– Jeg ble litt brå-irritert, erkjenner Tommy Kleven etter at han ble vinket inn av UP-patruljen på riksvei 2 fredag.
Les mer om:

Anmeldelse: Årets viktigste norske nettserie?

Norsk serie som kan gjøre en forskjell? Om du fikk valget mellom å leve på en frisk jord, med fugler, folk og fred, en jord der vi delte med hverandre – eller å leve på en planet, der luften er så tett at den er hard å puste i? Der noen har alt, mens andre nesten ikke har noe.

Byggesaken kan ta flere år å behandle: - Vi får ikke vite noe. Det stopper helt opp.

Marte Olsen og Fredrik Kleven er frustrerte over «ekstrem saksbehandlingstid». Sjekk situasjonen der du bor.
Les mer om:

Byggesaken kan ta flere år å behandle: - Vi får ikke vite noe. Det stopper helt opp.

Marte Olsen og Fredrik Kleven er frustrerte over «ekstrem saksbehandlingstid». Sjekk situasjonen der du bor.
Les mer om:

FFK skuslet bort muligheten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord skuslet bort muligheten Ålgård fikk en spiller utvist før pause. Flekkefjord produserte flere sjanser og burde vunnet mot Ålgård i 2. kvalikrunde i cupenSkuffelsen stod å lese i ansiktene på slukørede FFK spillere som gikk på et sviende tap.

Dramatisk FFK-seier i sesongåpningen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter kamp FFK fikk med seg tre fortjente poeng etter sesongpremieren på Uenes Stadion. Det ble dramatisk da gjestene fikk straffespark da det gjenstod 10 minutter, men FFKs sisteskanse Kai Anton Kleven reddet forsøket fra Randesund. Derfra og ut var det nervøs stemning, og Randesund skapte nok mer på den tid enn de hadde gjort de første 80 minutter.

FFK er soleklar opprykkskandidat

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KOMMENTAR Forutsatt at Arendal, Fløy og Jerv heller ikke i år tar 2-erlagene deltagelse i 4. divisjon på alvor, er det grunn til å tro at Flekkefjord blir et av topplagene. Vinterens og vårens treningskamper har vært gode, blant annet med seier over 3. divisjonslagene Stord og MK. Men også cupseieren mot Våg for en drøy uke siden var solid.

Gått glipp av noe? Her er 730-uken oppsummert

Travel uke? Travelt liv? Vi gjør som våre venner i Melk & Honning og oppsummerer uken som gikk. Nedenfor finner du noen av de sentrale popkulturelle hendelsene fra inn- og utland de siste syv dagene – bare hyggelig! * Triste festival-nyheter: Slottsfjell 2019 er som forventet kansellert. Heldigvis ser det lovende ut for 2020 – arrangørene lover nemlig at det blir festival igjen neste år! * Gode festival-nyheter: G-Eazy kommer til Stavern! * Sophie Elises blogging om hodebunnstatovering ble til en stor debatt rundt påvirkningskraften influencere har.

Joakim Kleven får hjelp av 120 norske influencere i sin nye musikkvideo: – Det er sexy å bruke stemmen til noe viktig!

I dag går en drøm i oppfyllelse for Joakim Kleven. Mange ble først kjent med Joakim via venninnen Sophie Elise, andre via Annijor og den viktige dokumentarserien Sweatshop. De litt eldre av dere husker kanskje Joakim fra en helt annen blogg – nemlig 730.no <3 Vi skrev nemlig om Joakim for første gang for nesten 9 år siden. Tiden flyr!!
Les mer om: