Nyheter om Kleppa


Tidligere Viking-spiller er ferdig i Sandnes Ulf

Herman Kleppa er tredjemann som på kort tid forsvinner fra Sandnes Ulf.
Les mer om:

Tidligere Viking-spiller er ferdig i Sandnes Ulf

Herman Kleppa er tredjemann som på kort tid forsvinner fra Sandnes Ulf.
Les mer om:

Pilt-Ola-prisen 2019 til Magnhild Meltveit Kleppa

Det står det i pressemeldinga frå Ryfylkealliansen som deler ut prisen. Meltveit Kleppa mottok prisen under Arena Ryfylke. Ikkje berre får ho merkelappane som ei med stor arbeidskapasitet og samfunnsbyggjar, men også som jordmor for Ryfast. Som Pilt-Ola sjølv var i si tid, er Magnhild også kjend over det ganske land for store tankar, store prosjekt, og ein arbeidskapasitet heilt utanom det vanlege, står det vidare. Det er tredje gong at prisen blir delt ut.

Pilt-Ola prisen for 2019 til Magnhild Meltveit Kleppa

Magnhild Meltveit Kleppa er tildelt årets Pilt-Ola pris av Ryfylkealliansen.
Les mer om:

Magnhild Meltveit Kleppa: Ville følgje opp Nasjonal transportplan i Valdres

- Eit av regjeringa sine viktigaste prosjekt var å få gjennomført Nasjonal transportplan. Eg kjende eit stort ansvar for å følgje opp.
Les mer om:

Liv Signe Navarsete hadde bestemt seg for Filefjell Men byråkratane var vanskelege å overtyde

Dei fem statsrådane Kjell Opseth (Ap), Liv Signe Navarsete (Sp), Magnhild Meltveit Kleppa, Ketil-Solvik Olsen (Frp) og Jon Georg Dale (Frp) har vore spesielt viktige for utbygginga av E16.

Spa-hotellet på Hjelmeland er konkurs

Hotellet er eigd av Enkel Bygg og Butikk as, som Leif Magne Kleppa og Sigbjørn Lerstøl står bak, og Kleppa seier til avisa Strandbuen at det er dei sjølv som er dei største kreditorane. 40 på lønningslista Hotellet som har drive i 13 år har rundt 20 årsverk, men om lag dobbelt så mange på lønningslista. – Me hadde eit godt år i fjor, men i år har det blitt for tøft. Nå er me ute av det, og me har ikkje nokon plan for å driva vidare, seier Kleppa til Strandbuen.

Fløys sjette strake seier

Tabelltopp Fløy vant lørdag 2–0 hjemme mot Madla, etter scoringer av Jone Bjerkreim Kleppa og Lasse Sigurdsen.
Les mer om:

Sandnes Ulf-spiller sendes på utlån til EIK

Herman Kleppa (22) klar for Egersund.
Les mer om:

Sandnes Ulf-spiller sendes på utlån til EIK

Herman Kleppa (22) klar for Egersund.
Les mer om:

Hvem skal ut av styringsgruppen?

Valget, et dødsfall, to ordførere som sier takk for seg og avgangen til Magnhild Meltveit Kleppa som fylkesmann, vil gi store endringer i sammensetningen av Styringsgruppen for Bymiljøpakken.
Les mer om:

Lone Merethe fra Tjøme er den nye «fylkeskånå» i Rogaland

Lone Merethe Solheim overtok tysdag jobben til Magnhild Meltveit Kleppa. Den skal ho ha fram til helseminister Bent Høie takkar for seg i rikspolitikken.

Nesten siste dag på jobben for Magnhild

Magnhild Meltveit Kleppa (70) ble onsdag takket av for innsatsen av representanter for det offisielle Rogaland og Norge.
Les mer om:

Forlenget varetekt etter Nærbø-knivstikking

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag 6. mars ble en kvinne i 60-åra fraktet til Stavanger universitetssjukehus etter å ha blitt angrepet med kniv på Nærbø. En kvinne i 20-åra ble siktet for drapsforsøk, og ble varetektsfengslet i fire uker.I april ble varetektsfengslingen forlenget med ytterligere fire uker, og nå opplyser politijurist Christine Kleppa at siktede nok en gang fikk forlenget varetekt i Stavanger tingrett 2.

Bryne-damene tror på cupbombe mot Avaldsnes

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er ikke ofte Brynes damelag spiller på Bryne stadion, på gras, men det gjør de i kveld.Det er ikke en hvilken som helst kamp. Avaldsnes spiller i toppserien, mens Bryne er i 2. divisjon. Normalt ville en slik divisjonsforskjell være walkover for toppserielaget, men Bryne har vunnet alle sine fem kamper og leder avdelingen, mens Avaldsnes har hatt en tøff start på sesongen.

Frøyland fikk det enklere mot Varhaug enn mot Viking

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Varhaug 2-0 (2-0)Det var tilbake til hverdagen for Frøyland mandag kveld. Viking var byttet ut med Varhaug, og tilskuertallet var redusert fra 1031 til godt under 100. Men denne kampen var minst like viktig for Frøyland - og for Varhaug. For Frøyland handlet det om å komme skikkelig i gang med seriespillet etter en amputert start, og det handlet om å vise at det er i toppen en skal være.

Avtroppande og påtroppande på besøk

Når formannskapet i dag begynner sitt årsmeldingsmøte, er første punkt på programmet å ta imot ein stor delegasjon frå Fylkesmannen i Rogaland. På laksegarden I spissen på Mo Laksegard i dag føremiddag er sjølvsagt den avtroppande, Magnhild Meltveit Kleppa. Med seg har ho henne som skal overta jobbben frå juli og fram til hausten 2021, Lone Merethe Solheim, og avdelingsdirektørane hos statens forlenga arm i Rogaland. Eit par timar er sett av til gjensidig orientering om felt som skule, helse og forvalting.
Les mer om:

Viking yppet seg, men Bryne dro seieren i land

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Viking - Bryne 0-2 (0-0)Bryne startet kampen best, og jentene trodde de hadde fått belønning da Tonje Øfsteng scoret etter et kvarter. Dommer annullerte etter å ha snakket med linjemannen. Ikke alle forstod den avgjørelsen. Viking var fullt på høyde med Bryne den siste halvtimen av første omgang.Andre omgang startet som første sluttet, men så løsnet det for Bryne.

Flyplassen åpnet eget gartneri i ankomstterminalen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FLYPLASSEN: Landbruksminister Olaug Bollestad fikk æren av å klippe snoren som markerte åpningen av gartneriet på Stavanger Lufthavn Sola. Blant de celebre gjestene til stede var Svein Erik Renaa som eier og driver Michellin-resturanten Renaa i Stavanger, og tomatdyrker Kåre Wiig fra Wiig Gartneri, som begge fikk æren av å holde snoren.Opprettelsen av gartneriet markerer den endringen Avinors flyplasser ønsker å gjennomføre.

Bryne-damene videre i cupen. Blir det Klepp i 2. runde?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Gimletroll 3-0 (2-0)Emilie Lomeland scoret allerede etter tre minutter i mandagens førsterundekamp på Brynes kunstgrasbane. Gimletroll, som i likhet med Bryne spiller i 2. divisjon, men i en annen avdeling, hang ikke med mot vertene, og etter 12 minutter stod det 2-0. Det var et selvmål.Storseieren uteble, men Karina Fløysvik Hæåks 3-0-scoring rett etter pause trygget en fortjent seier.

Undergangen er her!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Da var det fest på Helleland for å markere åpningen av den nye E39-brua over jernbanen. Veien opp Skjebadalen var også rustet opp og der var anlagt gang- og sykkelvei. Prislappen ble på 102 millioner kroner. Samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa (Sp) var til stede.

Kaller inn til nye reforhandlinger etter påske

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter seks forhandlingsmøter, hvor Sandnes har vært urokkelige i sitt krav om å fjerne rushtidsavgiften, bryter Solveig Ege Tengesdal (KrF) isen i håp om å løse krisen.- Jeg kaller partene inn til nye reforhandlinger over påske. Det vil være uaktuelt å fjerne rushtidsavgiften i sin helhet, men under styringsgruppemøtet fredag ble det lagt flere forslag på bordet som krever diskusjoner.

Én av disse avgjorde lokaloppgjøret mellom Frøyland og Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Klepp 1-0 (1-0)Mål: 1-0 Tommy Tønnesen (8)Frøyland hadde mange store sjanser i første omgang, men det ble med den ene nettkjenningen signert Tommy Tønnesen etter corner. Aslak Ravndal og Joakim Grude hadde hver sin gedigne mulighet i løpet av 30 sekunder.

Strålende sesongstart for Brynes damelag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Klepp II 2-0 (0-0)Mål: 1-0 Mari Botne (54), 2-0 Eirin Bjerkreim Kleppa (75).I første omgang hadde Bryne ballen litt mer enn Klepp, uten å skape de store sjansene. Nærmest var Sofie Bjørnsen, som fra litt skrått hold traff stolpen. Klepp hadde en mulighet på corner rett før pause, men headingen gikk rett på keeper.Bryne rokerte litt i pausen, og endringene betalte seg.

Toppscoreren er ute hele sesongen, men laget har høye ambisjoner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I fjor ble det nesten opprykk til 1. divisjon. Marthe Christine Johannessen scoret 32 av Brynes 80 mål i serien. Hun går dessverre glipp av hele 2019 med skade.