Nyheter om Klepp


De låner bort huset i hele juli – gratis

– Jeg synes egentlig det er trist at dette er en nyhetssak, sier Elisabeth Haarr. Hun og ektemannen Anders Gjetmundsen låner bort huset sitt i Klepp i hele juli – helt gratis.
Les mer om:

Nytt tap for Vard 2

Vard 2 har ikke hatt en enkel sesong til nå. Kun fire poeng er plukket denne sesongen, og heller ikke mot Klepp ble det mye å juble for.
Les mer om:

De låner bort huset i hele juli – gratis

JÆREN: – Jeg synes egentlig det er trist at dette er en nyhetssak, sier Elisabeth Haarr. Hun og ektemannen Anders Gjetmundsen låner bort huset sitt i Klepp i hele juli – helt gratis.
Les mer om:

Sunniva (18) gir livsgnist til de eldre

JÆREN: 18 år gamle Sunniva Muren fra Klepp satset på de eldre, da hun i fjor stiftet ungdomsbedrift sammen med to klassevenninner. Søndag trekkes Muren fram som innovativ leder under TEDx-konferansen i Stavanger.
Les mer om:

Lona (14) ble beste Kongstensvømmer i årsklassemesterskapet

Kongstensvømmerne stilte med åtte svømmere da årsklassemesterskapet gikk av stabelen på Klepp i pinsen.
Les mer om:

God start under VM i bueskyting

Denne uken deltar 11 bueskyttere fra Norge i VM i bueskyting. Det foregår i den nederlandske byen ‘s-Hertogenbosch. Totalt er det med nesten 600 bueskyttere fra hele 90 forskjellige land. Det er mye som står på spill, da det også skal skytes om kvoteplasser til OL. Idag har recurve klassen, som også er den olympiske grenen, skutt sine innledende piler, og det gikk spesielt bra for herrene. Her er en oversikt over hvordan det gikk med de forskjellige utøverne: Les: Denis Suarez ferdig hos Barcelona – i forhandlinger med topp-fire klubb Herrer: 60 plass Sander T.

Røyket hasj bak skole en fredagskveld – mistet lappen i minst ett år

De fire kameratene satt bortgjemt bak en skole i Klepp en fredagskveld og delte en joint med hasj. Politiet fant dem og har til nå tatt førerkortet fra to av dem. – Maktmisbruk, mener kameratene.

Gullmedalje i svømming til Mathias

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Han gratuleres av mange med tiden 59.86 på Årsklassemesterskapet på Klepp. - Herlig svømming av både Mathias Martinussen og Loke Andersson til nå. Store personlige rekorder på alle øvelsene av begge utøverne, skriver trener Kim Tory Simmenes på feeden til generalsekretær Bjørn Solengs gratualsjonsmelding til Fauske svømmeklubb.Årsklassemesterskapet arrangeres av Rogaland Svømmekrets i Klepphallen på Klepp, 8.-10.juni.

To personbiler kolliderte i Klepp

Store materielle skader men de involverte fremstår som uskadd, melder politiet.
Les mer om:

Regelendring gir Klepp sekssifret beløp i VM-kompensasjon

Kort tid før VM bestemte FIFA at VM-spillernes tidligere klubber også skal kompenseres. Det betyr klingende mynt i Klepp-kassen.
Les mer om:

Regelendring gir Klepp sekssifret beløp i VM-kompensasjon

Kort tid før VM bestemte FIFA at VM-spillernes tidligere klubber også skal kompenseres. Det betyr klingende mynt i Klepp-kassen.
Les mer om:

Hergeirsson om bråket i hjemkommunen: – Lavmål

BÆRUM (VG) Ordføreren i Klepp får full støtte fra landslagssjefen i håndball i bompengestriden. Thorir Hergeirsson har bodd i Klepp i en årrekke og liker ikke det som skjer i hjemkommunen.
Les mer om:

Leder: Et angrep på demokratiet

Ordføreren i Klepp kommune har rystet Norge. Ane Mari Braut Nese (H) har nemlig fortalt hva hun og familien har blitt utsatt for i forbindelse med den store bompengediskusjonen på Jæren.
Les mer om:

– Historien til ordføreren på Klepp er det mest alvorlig jeg har hørt

Kommunalminister Monica Mæland er rystet over Klepp-ordførerens historie om trusler, vold og sjikane.
Les mer om:

Frp-politikaren droppar nettdebattar på grunn av borna

På Jæren har ordføraren i Klepp blitt hetsa og sonen hennar truga for hennar syn på bompengar. I Florø vegrar Frank Willy Djuvik seg for å delta i debattar av omsyn til borna sine.
Les mer om:

Klepp-ordføreren følte seg ikke trygg: – Vi sov ikke hjemme

Ordfører i Klepp kommune, Ane Mari Braut Nese (H) sier hun over lengre tid har mottatt sjikanerende meldinger og følt seg truet av bompengemotstandere. I en periode gikk det så langt at familien unnlot å sove hjemme.
Les mer om:

Gråtkvalt Klepp-ordfører tok oppgjør med bom-aksjo­nistene

Fra talerstolen i Klepp kommunestyre mandag kveld tok en gråtkvalt Ane Mari Braut Nese et kraftig oppgjør med det hun og hennes familie er utsatt for fra motstanderne av ny bomring på Jæren.
Les mer om:

Klepp sier nei til ny bomring på Jæren

Klokken 19.52 mandag var det klart at Klepp sier nei til ny bomring på Jæren med 21 mot 10 stemmer.
Les mer om:

Ordfører om bompenge-hets: – Sønnen min ble slengt i veggen

En gråtkvalt Ane Mari Braut Nese (H), ordfører i Klepp i Rogaland, fortalte i kommunestyret i kveld om hærverk, vold og hets som hun og familien har blitt utsatt for.

Gråtkvalt Klepp-ordfører tok oppgjør med bom-aksjonistene

Fra talerstolen i Klepp kommunestyre mandag kveld tok en gråtkvalt Ane Mari Braut Nese et kraftig oppgjør med det hun og hennes familie er utsatt for fra motstanderne av ny bomring på Jæren.
Les mer om:

Flertall for at Klepp i kveld stopper bomringen på Jæren

Etter gruppemøte søndag, har Høyre igjen samlet seg om ja til bomringen, men det vil ikke hindre at Klepp kommunestyre i kveld torpederer et nytt bompengeprosjekt i Norge.
Les mer om:

– I dag hadde alle virkelig lyst på de tre poengene

Skjold er tilbake på vinnersporet etter en sterk 4-1-seier borte mot Klepp. Det betyr at Bjørn Arne Steinslands mannskap i skrivende stund har klatret opp på øvre halvdel av tabellen.
Les mer om:

Slår alltid Klepp i cupen ...

Avaldsnes får tøff motstand i 3. runde i NM for kvinner. De møter Klepp hjemme.
Les mer om:

Bomfrie Hå og Egersund blir stadig bedre venner

Hvis Time og Klepp blir enige om å senke bommene rundt kommunene, hva vil det bety for de to naboene i sør, Hå og Eigersund?

Mann lettare skadd etter bilulukke i Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bilføraren har forklart at han svinga unna eit dyr og trefte ein stein, opplyser politiet på Twitter.Bilen låg på taket i krysset mellom Øksnevadvegen og Engelsvollvegen.Vegen var i ein periode heilt stengt i begge retningar etter ulukka.Føraren var åleine i bilen. Foto: (Heidi Karin Gilje Skog) Det blei også skader på eit gjerde under samanstøyten.