Nyheter om Kleiven


Venter spent på svar fra 600-700 smitteprøver

– Foreløpig er det stille her mens vi venter på svar, sier kommuneoverlege Terje Kleiven i Vindafjord.
Les mer om:

Har jobbet på hotell i til sammen 118 år – nå er de oppsagt

HAUGESUND (NRK): Etter nesten 40 år som servitør ble Wencke Lundal Kleiven oppsagt som følge av korona. Samtidig får ansatte med langt kortere fartstid beholde jobben. Nå kan det gå mot rettssak.

Svindeljeger: - Bør få egen politienhet mot nettsvindel

Kjell-Ola Kleiven har jaktet svindlere i en årrekke. Han etterlyser en egen politienhet som etterforsker nettsvindel fordi han mener «enorm» avkastning sluses videre til den mest alvorlige kriminaliteten.
Les mer om:

Operaen i Oslo stenger fram til påske

Tirsdag avlyste Operaen alle forestillingene samme kveld, og nå er det klart at det ikke blir noen forestillinger resten av måneden og første uke i april. Også foajeen, kafeen og restauranten i samme bygning stenges. LES OGSÅ: Tom Hanks og kona på sykehus med koronavirus i Australia. Stengningen skjer som et forebyggende tiltak mot smittespredning av koronaviruset, opplyser Operaen i en pressemelding. Foto:Paul Kleiven | NTB ScanpixTurister tar bilder av Operaen i Bjørvika i 2019.

Vil byggja fire etasjar på «Bankbygget»: Kan få 16 nye leilegheiter i Isvik sentrum

Terje Kleiven og medeigarar i selskapet Isvik Brygge sender før påske inn søknad om å få byggja inntil fire etasjar opp på det noverande «Bankbygget» i Skjold.
Les mer om:

– Jeg må ærlig si at optimismen avtar og smilet i munnviken stivner

Kikki Kleiven forsker på havbunnen for å finne vippepunkter fra historien. Kunnskapen skremmer henne. – Mine forskerkolleger og jeg snakker mye om at vi ikke skal gå ut med de verste scenariene. 
Les mer om:

Integrering og tilpasning: De som ikke kan norsk har ingen glede av norsk kultur, uansett hvor utvannet den blir

Steinar Kleiven med spørsmål til Hoger Karadaki: – Hva skjer med den norske kulturen? Den vil på sikt utvannes for å passe inn i de flestes kulturer. Er det dette som løser innvandringsproblem og integrering?
Les mer om:

Enda flere «håndverkere fra helvete-firma» er utestengt

NOTODDEN: De som sto bak selskapet «Byggmester Kleiven Bygg & Takst», som tilbød sine tjenester på Notodden i 2018, oppretter stadig flere firma. Og tjenesten mittanbud.no kaster de ut når de oppdages.
Les mer om:

Nytt navn, nytt selskap, men det er "håndverkerne fra helvete"

NOTODDEN: Våren og sommeren 2019 tilbød firmaet «Byggmester Kleiven Bygg & Takst AS» – far og sønn – sine snekkertjenester i Notodden og omegn. Mange kjøpte katta i sekken. Nå er sønnen i gang igjen, men under andre navn. Han avviser alt ansvar for gamle synder og faren innrømmer signaturforfalsking.
Les mer om:

Tonedøve sjefslønninger

Steinar Kleiven stiller spørsmål til kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold om lederlønninger og kompetanse.
Les mer om:

Ansatte i Operaen blir syke av scenerøyk

Rapporter fra Arbeidstilsynet forteller om sangere og skuespillere som får problemer med stemmen, og at mange utøvere og scenearbeidere bekymrer seg for de langvarige helseeffektene, skriver avisa. Typiske symptom er hodepine, hoste, ubehag i luftveiene og redusert lungefunksjon. LES OGSÅ: Skamroser ny Netflix-satsing. Det var verneombudet i Operaorkesteret som kontaktet Arbeidstilsynet etter at flere ble syke under forestillingen Tryllefløyten i vår. Saken ble omtalt av Dagens Næringsliv. Ifølge Klassekampen har én av fem av orkesterets ansatte fritak fra å bli eksponert for røyken.

Base Property vil kjøpe ut misfornøyde beboere i St. Olavs gate

St. Olavs-beboere i 16 leiligheter får tilbud om økonomisk kompensasjon eller å bli kjøpt ut av Base Property. – Vi synes ikke det er en særlig god løsning, sier Reidar Kleiven.
Les mer om:

Har anmeldt tidligere partner for grovt bedrageri

NOTODDEN: Jon Kleiven i «Byggmester Kleiven bygg og takst AS» har anmeldt samarbeidspartner Kent Robert Moen for grovt bedrageri. – Han har vel behov for å renvaske seg og sitt firma, sier Moen.

Thomas skulle sykle datteren til barnehagen – ble slått av sint syklist

– Det er ikke greit å bruke vold mot barnefamilier, sier Thomas Tervamäki Kleiven.
Les mer om:

Ambulansearbeider Kristian Kleiven reagerer på tall fra Ambulanseforbundet: – Misvisende om responstid(pluss)

– Responstida for ambulansen i Vestnes er ikke 28 minutt. På Vestnes er det ti minutt og åtte sekund, i hele kommunen 12 minutt og 54 sekund, opplyser ambulansearbeider Kristian Kleiven.
Les mer om:

Inviterer: Allsang (like) ved markagrensen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Det er langt fra første sommerkonsert med Nordbergkoret, i Nordberg kirke som ligger ikke langt fra marka. Men i år blir det allsang - publikum inviteres til å synge med koret med 70 medlemmer fra nærområdet i arrangementet: Allsang - Ved tidligere konserter har vi hatt med gjesteartister, men denne gangen blir det en ny vri, torsdag 6. juni klokken 19.00.

Drømmepåske i fjellheimen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Om man har en hytte som venter på å bli pyntet med gule farger og påskekyllinger eller om man har lyst til å bli enda bedre kjent med norsk natur, er påsken en tid mange velger å dra til fjells. I forkant av fjorårets påske kunne Den Norske Turistforeningen garantere tidenes påske, med sjeldne fine forhold i fjellet. Til tross for senere påske og ikke på langt nær like store snømengder i år, er turgjengen optimistiske.

Vil skape blest om Haddal(pluss)

Knut Kleiven fekk med seg Ulstein formannskap på at kommunen bør gjere noko for å få fleire til å flytte til Haddal.
Les mer om:

Det er ikke selvbestemt abort i Norge!

Generalsekretær i Norges Kristelige Legeforening, Magnar Kleiven, sier at vi må slutte å kalle det «selvbestemt abort».
Les mer om:

Eks-Start-spiller valgte bydelen med 20 lekeplasser

Tidligere Start-spiller Christer Kleiven valgte å bosette seg på Justneshalvøya da han flyttet tilbake til Kristiansand for fire år siden.
Les mer om:

- Dette er siste gang jeg er behjelpelig med noe som helst

27. september fikk John Are Nor en mail fra Alf Ring Kleiven, forsker ved Havforskningsinstituttet Flødevigen som startet slik: «Kjære hummerfisker».
Les mer om:

Røkke tar av på nett

Willy Henry Kleiven (71) trykte på tryggleiksalarmen sin minst fire gongar, utan at nokon reagerte. No får Kristiansund kommune 100 000 kroner i førelegg etter dødsfallet.

Kommune får 100 000 kroner i førelegg – dødssjuk mann slo alarm fleire gongar

Willy Henry Kleiven (71) trykte på tryggleiksalarmen sin minst fire gongar, utan at nokon reagerte. No får Kristiansund kommune 100 000 kroner i førelegg etter dødsfallet.

Kan ikke se et eneste faglig argument for at det er bedre for Geir å sove på institusjon

Steinar Kleiven til Elisabeth Bjørnstad Karlsen og Marte Toft Nordrum i Prosjekt palliasjon i Fredrikstad kommune: – Det dere skriver handler ikke om Geir, men om konsekvensene det skulle få for kommunen om Geir fikk sove hjemme.

Høyre har tatt varslerne på alvor, er dypt bekymret for Fredrikstad Energi

Njål Benkestoch Kjølholdt Gustavsen svarer Steinar Kleiven som i sitt innlegg skrev at han gjerne vil ha nytt styre i Fredrikstad, men han kan ikke se hvilket parti han skal stemme på.