Nyheter om Klaussen


Fant 20 sauer på fjellet på Senja — seks av dem var døde(pluss)

Gjermund Klaussen ber folk som ferdes ute i marka om å varsle ifra dersom de hører noe som kan ligne lyden av sauebjeller.
Les mer om:

Overbevisende hjemmeseier

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Saltdal: Saltdalskameratene står dermed enda med full pott på de seks første seriekampene sammen med Junkeren 3. Ikke helt fornøyd Mustafa Hassan Eden, Magnus Klaussen og Vegard Paulsen Særen hadde sørget for at hjemmelaget gikk til pause med 3-1, og derfra og inn var de klart best.

- Ribo hjalp meg opp av grøfta

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BODØ/SALTDAL: Ferdinand Nervik (28) er en av mange tusen norske ungdommer som har havnet i utenforskap, det vil si at han har falt utenfor skole eller arbeidsliv. Ifølge SSB har 18.033 personer mellom 18 og 29 år fått innvilget uførestønad det siste året.Årsakene er mange. For Ferdinand sin del handlet det om at han slet psykisk og sosialt, og begynte å drikke alkohol.

Solabladet tror Sola ender foran Bryne på tabellen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TABELLTIPS: I en divisjon hvor forskjellene på historie, ressurser og erfaring er store har Solabladet forsøkt å tippe utfallet. Med fire lag som har vunnet cup eller seriemesterskap, flere lag som har forsøkt seg på høyere nivå, og flere lag som satser på opprykk blir det tøft for Sola å konkurrere. Likevel tror Solabladet at Sola FK får en strålende sesong, og ender opp foran både Vidar og Bryne på tabellen.Tabelltips 1.

– Han signerer snart

Arent-Emil Klaussen Hauge og Vard slo Åkra 3–2 i årets første treningskamp. Men fortsetter Hauge i Vard?
Les mer om:

– Silda styrer fisket(pluss)

– Det er silda som styrer hele fiskeriet for vår del, forteller Andre Klaussen som ror med «Nordeng».
Les mer om:

Velger å ikke ta med seg fans til Sarpsborg

Den tyrkiske klubben Besiktas har hvis vi skal bruke et forsiktig ord intense fans som mange ganger har opp igjennom har skapt store reaksjoner og problemer for klubben de heier på. – Det europeiske fotballforbundet (UEFA) har som følge av gjentatte episoder med supporterbråk satt klubben på en overvåkningsliste.  Besiktas tar ingen sjanser Skjer det noen alvorlige hendelser nå kan den tyrkiske storklubben bli utestengt fra Europeisk fotball og fratas poeng i hjemlig serie. – En konsekvens av det igjen kan gjøre at det blir enda vanskeligere enn nå å rekruttere stjernespillere.

Klaussen scoret hat trick

Da Moss snudde 0-3 til 4-3-seier borte mot Kvik Halden.
Les mer om:

- Han er grunnen til at jeg står her i dag

Både samfunnstopper og folk fra omkringliggende kommuner møtte opp til åpningen av Miki-senteret der Veronica Klaussen og statsminister Erna Solberg stjal showet.

Glimrende start for Thomas Klaussen og Moss

Lagkapteinen fra Vega kunne knapt ha fått en bedre start på sin niende sesong for Moss Fotballklubb.
Les mer om:

Hornelands menn tapte

Midtbanespilleren Arent-Emil Klaussen Hauge fra FK Haugesund spilte de første 45.minuttene da Norges G19 tapte 1-2 for Portugal på La Manga mandag ettermiddag. Laget ledes av Eirik Horneland.

Tror givergleden i Harstad går i arv

Frelsesarmeen blir tatt godt i mot i Harstad. I år regner de med å få inn over 400 000 kroner. Nina Klaussen mener det er verdt hver krone.