Nyheter om Klausen


Omsetting av eigedomar i Suldal kommune

Omsetting av eigedomar i Suldal kommune Rota 35 (Gnr 5, bnr 1, fnr 22) er overdrege for kr 200.000 til Anne Brit Mikkelsen (31.03.2020) Suldalsvegen 901 (Gnr 13, bnr 14) er overdrege for kr 200.000 frå Ole Martin Eikeland til Oddvin Marvik (27.03.2020) Indre Ryfylkevegen 2038 (Gnr 168, bnr 4) er overdrege for kr 100.000 frå Odd Jostein Aas til John Magne Johnsen (06.04.2020) Lagarhusvegen 1 (Gnr 103, bnr 112) er overdrege frå Judith Jonassen til Olaug Marie Jonassen, Karin Sirevaag, Astri Johanne Jonassen Vaage og

Juni og Emilie blir i utlandet

– Det er en lang flyreise hjem og jeg vil ikke risikere å smitte noen på veien, sier Juni Groven Klausen, fastboende på Hawaii.
Les mer om:

Begjær, sjølmord og lede

BOK: Kristian Klausen fortsetter sin spenstige og fruktbare litterære krysspollinering.
Les mer om:

Advokaten til omstridt utleiebaron slakter TBs dekning: – Usaklig og tendensiøst

Advokat Trine Klausen Aunan reagerer kraftig på Tønsbergs Blads artikkelserie om utleiebaronen Finn A. Kraugerud.
Les mer om:

Juni (21) lever ut drømmen: - Man kjeder seg aldri

I et og et halvt år har Juni Groven Klausen bodd og studert på Hawaii. Der studerer hun internasjonale studier med spesialisering på internasjonale relasjoner og sikkerhet ved Hawaii Pacific University.
Les mer om:

– Jeg ble rasende av å lese saken. Det kokte inni meg.

Anders Sandvik (29) og Emilie Klausen (30) er kritiske til Tysvær-ordførerens lovord om hjemflytting. Ekteparet har selv møtt negative holdninger fra kommunen og mener det er mangel på selvinnsikt.
Les mer om:

– Tøyer grenser musikalsk og konseptuelt på alle albumene sine

Desember er kanskje ikke alle musikkelskeres høytid, da de samme gamle julesviskene går igjen over samtlige høyttaleranlegg i offentligheten. Likevel er årets siste måned en musikkelskers høytid, på sin måte. For jul er også ensbetydende med den stolte tradisjonen årslister. Det er perioden hvor et helt musikkår skal oppsummeres og alle våre favoritter skal samles i lister, hvor vi kan både fryde oss og irritere oss over andres valg. LES OGSÅ: Massiv headliner til neste års Piknik i Parken. I år har GAFFA-redaksjonen atter en gang valgt sine favoritter i fellesskap.
Les mer om:

– Flere tiår siden britisk punk var like viktig som nå

Desember er kanskje ikke alle musikkelskeres høytid, da de samme gamle julesviskene går igjen over samtlige høyttaleranlegg i offentligheten. Likevel er årets siste måned en musikkelskers høytid, på sin måte. For jul er også ensbetydende med den stolte tradisjonen årslister. Det er perioden hvor et helt musikkår skal oppsummeres og alle våre favoritter skal samles i lister, hvor vi kan både fryde oss og irritere oss over andres valg. LES OGSÅ: Astrid S med omfattende turné i sikte. I år har GAFFA-redaksjonen atter en gang valgt sine favoritter i fellesskap.

Agder-svømmere imponerte i nordisk mesterskap

Norge ble beste nasjon i nordisk juniormesterskap på Færøyene, godt hjulpet fram av Agder-svømmerne Adina Ringsbu, Birk Lee Johansen og Andreas Håbesland Klausen.

- Det var en tung dag med mange tårer da bilene ble levert inn

De tidligere bussjåførene Oddvar Klausen og Kjetil Renland presenterer historien om rutebilselskapet de kjørte for i over 40 år.
Les mer om:

Malene (26) ble frikjent for NAV-svindel - måtte likevel betale 270.000 kroner

Malene Klausen Kåsa (26) ble tiltalt, men frifunnet for trygdesvindel i 2015. Advokaten hennes prøvde etter rettssaken å fortelle NAV at de tolket regelverket feil, men ble ikke hørt.
Les mer om:

Guro tok grep da hun så ventelista: – Jeg fant heldigvis en leilighet med et ledig rom og kastet meg på den

Fullbookede studentboliger gjør at studenter må ut på leiemarkedet. – Det er dumt det ikke er nok plasser, sier Guro Klausen (21) få dager før studiestart.
Les mer om:

Harstadværinger ble redningen for møkkete og uttafor søring: - Jeg ble nesten sjokkert(pluss)

Øystein Klausen vil takke de som hjalp han etter etter å ha besøkt graven til sin bror i Harstad.
Les mer om:

Se bilder fra "Rock By The River"på Båthuset Scene

ROCK BY THE RIVER -en rockekorkonsert med band og solister! Fete låter av Queen, Elton John, Bon Jovi og mye, mye mer! Gamlebyen vokal Rockekoret Eva Iselinn Erichsen (dirigent/solo) Rolf Kristensen (solo) Dagfinn Klausen (keys/musikalsk leder) Band: Christian Lund (trommer), Odd Inge Rand (bass), Johan Stave (gitar)

Harstadværing kjøpte møbel til Tjeldsund omsorgssenter

Rolf Klausen i Harstad mannskor, ble så inspirert da koret opptrådte på Fjelldal nylig, at han donerte en stol til Tjeldsund omsorgssenter.

– Det var et slag i trynet. Jeg innså ganske fort at det var en million folk som kunne synge ti ganger bedre enn meg

Magnus Klausen og Simen Otnes fra Lørenskog dro til Liverpool for å følge drømmen. Men nærmere 50.000 følgere på Instagram ville det annerledes.

Færre ulykker i påskefjellet enn i fjor

Røde Kors i Agder-fylkene har bare registrert 35 skader, mot 79 i fjor, hittil i påska år. – Det har ikke vært noen dramatiske skader, sier Alfred Georg Klausen i Røde Kors.
Les mer om:

Høytlesing for andre klassetrinn skulle motivere til lesing

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LESING: - Det var litt skummelt i starten, men nå går det fint, sier Angelica Aareskjold om å lese for 10. klassingen Julie Askø.Selv går hun bare i tredjeklasse og da kan man bli litt usikker når man skal lese høyt for en mye eldre elev.- Men det er ganske gøy, sier hun.Julia synes også det var kjekt. Rundt dem sitter en tredjeklassing og en tiendeklassing i par og leser for hverandre.

Mens du sover er Thomas (23) i full gang med å brøyte veiene: – Har nesten vokst opp inne i lastebilen

Arbeidsjernet Thomas Klausen (23) står på til alle døgnets timer for å brøyte veiene i distriktet. Han hevder selv at den største belønningen er å se ferdig ryddede veier.
Les mer om:

Når kulturkritikken forsvinner fra breddemediene mister man mer enn noen musikkanmeldelser

Aslaug Olette Klausen kommenterer kuttene i DN Lørdag.
Les mer om:

Endeleg kan Ingemund køyra traktor

I FØRARSETET i den flunke nye traktoren sit 17 år gamle Ingemund Kvæstad. Nokre meter frå traktordøra står rullestolen han er avhengig av til dagleg. Ingemund er fødd med ryggmargsbrokk og er lam frå livet og ned. Han kikkar på detaljane, støttar hovudet på handa og gliser. Det luktar nytt, ein kan spegla seg i lakken, glasa er blankpussa, og dekka har endå ikkje fått ein einaste skitflekk på seg. DET ER VANSKELEG å slutta og smila. Også for far Ingemund. Denne veka kjem ny traktor til gards, ein som både han og sonen kan køyra.

Nå blir det døgnåpent hos Rema 1000

På Rognan er det en spent gjeng som skal jobbe både dag og natt inn mot jula. - Vi er her uansett, så da kan vi like godt holde åpent, ler kjøpmann Ivar Klausen.
Les mer om:

Kultursjef sa opp avisen etter dette forsideoppslaget

Kultursjefen i Arendal kommune ble «fly forbanna» da hun så forsiden på lørdagens utgave av Agderposten. Sjefredaktør Øyvind Klausen legger seg flat og beklager.
Les mer om:

Politikerne fikk se hvor de unge vil bygge. Da stemte flertallet for å si ja.

Håpet om å få bygge og bo i Tysvær, lever for Anders Sandvik og Emilie Klausen. Flertallet gikk imot rådmannens nei-syn.
Les mer om:

Lærlingen var gudmor(pluss)

Rundt 200 mennesker var innom dåpsseremonien på Engenes i går. En av to gudmødre var lærlingen Kine Klausen, som kom til selskapet i juni.
Les mer om: