Nyheter om Klausen


Guro tok grep da hun så ventelista: – Jeg fant heldigvis en leilighet med et ledig rom og kastet meg på den

Fullbookede studentboliger gjør at studenter må ut på leiemarkedet. – Det er dumt det ikke er nok plasser, sier Guro Klausen (21) få dager før studiestart.
Les mer om:

Harstadværinger ble redningen for møkkete og uttafor søring: - Jeg ble nesten sjokkert(pluss)

Øystein Klausen vil takke de som hjalp han etter etter å ha besøkt graven til sin bror i Harstad.
Les mer om:

Se bilder fra "Rock By The River"på Båthuset Scene

ROCK BY THE RIVER -en rockekorkonsert med band og solister! Fete låter av Queen, Elton John, Bon Jovi og mye, mye mer! Gamlebyen vokal Rockekoret Eva Iselinn Erichsen (dirigent/solo) Rolf Kristensen (solo) Dagfinn Klausen (keys/musikalsk leder) Band: Christian Lund (trommer), Odd Inge Rand (bass), Johan Stave (gitar)

Harstadværing kjøpte møbel til Tjeldsund omsorgssenter

Rolf Klausen i Harstad mannskor, ble så inspirert da koret opptrådte på Fjelldal nylig, at han donerte en stol til Tjeldsund omsorgssenter.

– Det var et slag i trynet. Jeg innså ganske fort at det var en million folk som kunne synge ti ganger bedre enn meg

Magnus Klausen og Simen Otnes fra Lørenskog dro til Liverpool for å følge drømmen. Men nærmere 50.000 følgere på Instagram ville det annerledes.

Færre ulykker i påskefjellet enn i fjor

Røde Kors i Agder-fylkene har bare registrert 35 skader, mot 79 i fjor, hittil i påska år. – Det har ikke vært noen dramatiske skader, sier Alfred Georg Klausen i Røde Kors.
Les mer om:

Høytlesing for andre klassetrinn skulle motivere til lesing

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LESING: - Det var litt skummelt i starten, men nå går det fint, sier Angelica Aareskjold om å lese for 10. klassingen Julie Askø.Selv går hun bare i tredjeklasse og da kan man bli litt usikker når man skal lese høyt for en mye eldre elev.- Men det er ganske gøy, sier hun.Julia synes også det var kjekt. Rundt dem sitter en tredjeklassing og en tiendeklassing i par og leser for hverandre.

Mens du sover er Thomas (23) i full gang med å brøyte veiene: – Har nesten vokst opp inne i lastebilen

Arbeidsjernet Thomas Klausen (23) står på til alle døgnets timer for å brøyte veiene i distriktet. Han hevder selv at den største belønningen er å se ferdig ryddede veier.
Les mer om:

Når kulturkritikken forsvinner fra breddemediene mister man mer enn noen musikkanmeldelser

Aslaug Olette Klausen kommenterer kuttene i DN Lørdag.
Les mer om:

Endeleg kan Ingemund køyra traktor

I FØRARSETET i den flunke nye traktoren sit 17 år gamle Ingemund Kvæstad. Nokre meter frå traktordøra står rullestolen han er avhengig av til dagleg. Ingemund er fødd med ryggmargsbrokk og er lam frå livet og ned. Han kikkar på detaljane, støttar hovudet på handa og gliser. Det luktar nytt, ein kan spegla seg i lakken, glasa er blankpussa, og dekka har endå ikkje fått ein einaste skitflekk på seg. DET ER VANSKELEG å slutta og smila. Også for far Ingemund. Denne veka kjem ny traktor til gards, ein som både han og sonen kan køyra.

Nå blir det døgnåpent hos Rema 1000

På Rognan er det en spent gjeng som skal jobbe både dag og natt inn mot jula. - Vi er her uansett, så da kan vi like godt holde åpent, ler kjøpmann Ivar Klausen.
Les mer om:

Kultursjef sa opp avisen etter dette forsideoppslaget

Kultursjefen i Arendal kommune ble «fly forbanna» da hun så forsiden på lørdagens utgave av Agderposten. Sjefredaktør Øyvind Klausen legger seg flat og beklager.
Les mer om:

Politikerne fikk se hvor de unge vil bygge. Da stemte flertallet for å si ja.

Håpet om å få bygge og bo i Tysvær, lever for Anders Sandvik og Emilie Klausen. Flertallet gikk imot rådmannens nei-syn.
Les mer om:

Lærlingen var gudmor(pluss)

Rundt 200 mennesker var innom dåpsseremonien på Engenes i går. En av to gudmødre var lærlingen Kine Klausen, som kom til selskapet i juni.
Les mer om:

Folkelarm-spesial: Hvordan turnere nye DKS?

Balladepodden ved Tellef Øgrim og Aslaug Olette Klausen med gjester på scenen under Folkelarm.
Les mer om:

Han fikk toppjobben: – Det har bodd en leder i meg lenge

Frode Klausen har tidligere jobbet med noen av Norges mest hardbarkede kriminelle, men har ikke rukket å kjede seg i lensmann-stolen på Karmøy.
Les mer om:

Hedret på 25-årsfest

Egenes Brannteknikk fyller 25 år i år og markerer begivenheten med ny logo og ny profil. På jubileumsfesten nylig ble flere ansatte hedret for lang og tro tjeneste. Seks ansatte og styreleder har vært med siden starten i 1993: Tom Klausen, Per Strømland og Leif Gunnar Skailand og Yngve Halvorsen som har vært styreleder siden starten, Tove Egenes og sjefen selv, Stein A. Egenes.

Ida Habbestad takker for seg i Ballade

Journalist Aslaug Olette Klausen fungerer som redaktør frem til Guro Kleveland tar over fra desember.

Livstruende litteratur

BOK: Kristian Klausen tar den hemningsløse fortell-alt-mammutfortellingen helt ut.
Les mer om:

Har laget bok om det å få et barn med Downs Syndrom

Fødselen til Bjørg inspirerte Christina Klausen til å lage bok om det å få et barn med Downs Syndrom. Med seg har hun journalist Liv Berit Karlsen.
Les mer om:

Sommerpraten: - Det beste er å spa opp nypoteter til middag

Sommer for meg er late dager på landet, en padletur uten telefon, morgenbad fra brygga og forhåpentligvis frokost ute, forteller sykehusdirektør Olav Klausen.
Les mer om:

Se bilder fra sommerkonserten i Østre Fredrikstad kirke, med Marian Aas Hansen, vokalgruppen Vocapella og Dagfinn Klausen på piano

Tirsdag kveld var det klart for årets andre sommerkonsert i Østre Fredrikstad kirke. Og det var Marian Aas Hansen og den Fredrikstad-baserte vokalgruppen Vocapella som sang for en fullsatt kirke. Akkompagnatør for gratiskonserten var Dagfinn Klausen.

I 1995 ble han kjendis på Aspmyra - nå er han klimaflyktning

Han har vunnet cupfinalen på Ullevaal, og har sølv i toppserien. Nå er Rolf Fredrik «Truls» Klausen banemann for HSV – fotballklubben for Hølen, Son og Vestby.
Les mer om:

Her er Karmøys nye lensmann

Han er trønder, bor i Åkrehamn, heter Frode Klausen og takket i dag ja til å bli Karmøys nye lensmann.
Les mer om: