Nyheter om Klakegg


Letearbeidet i Jølster fortsetter torsdag

De som er evakuert etter jordraset i Jølster, får flytte hjem, opplyser ordfører Oddmund Klakegg.
Les mer om:

- Alle går med en klump i magen

Ordfører Oddmund Klakegg i Jølster kommune forteller om et preget lokalsamfunn etter ekstremværet det siste døgnet.
Les mer om:

Fra ferie til katastrofe for Jølster-ordføreren

– Situasjonen er intens, sier ordfører Oddmund Klakegg i Jølster i Sogn og Fjordane. Onsdag kom han hjem fra ferie til skredkatastrofe i hjemkommunen.

Her røyster Jølster-ordførar einsam majestet mot kraftfusjon

– Eg tykkjer det er trist, seier Oddmund Klakegg (Sp).
Les mer om:

Sunnfjord Energi og BKK slår seg saman

– Eg tykkjer det er trist, seier Oddmund Klakegg (Sp).
Les mer om:

Brann- og redningsetaten hentet tynnkledd gutt fra en stein i elva

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: Klokken 14.51 fikk Brann- og redningsetaten melding om en ung gutt, som sto på en stein i Akerselva, like ved der det er laget til badeområde og det er stein og mur ut i elva. OBRE er i Nydalen hvor vi har plukket opp en tynt kledd person på en øy i Akerselva.— Oslo 110-sentral (@Oslo110sentral) 14. juni 2019- Dette gjaldt en ung gutt, som sto på en stein i Akerselva.

En person hentet opp fra elva

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: Like før klokken 14.30 rykket brannvesen og politi ut til Nydalen med flere biler. - Det har vært en person i elva, som vi har kjørt for å ta opp. Jeg vet ikke mer om situasjonen per nå, sier vaktkommandør Ola Klakegg i Brann- og redningsetaten. Han bekrefter klokka 14.40 at personen er tatt opp fra elva. Dykkerbil ved Fiskarsbygget.

Far og datter i storproduksjon: – Det er bare veldig gøy

SKIEN: Lørdag kommer Fargespill Larvik og Marinemusikken til Ibsenhuset. Fra Skien stiller Rune Klakegg og datteren Eva. Den rutinerte musikeren blir rørt bare av å snakke om innsatsen til de unge på scenen.
Les mer om:

Fotballen betaler utdannelsen til Åsa (22)

PORSGRUNN: Som 19-åring ville Åsa Klakegg Thorsen jage fotballdrømmen i USA. Tre år etter er hun kaptein i college-serien.

Hun har tvilt på Kirken, men aldri på Gud

Marie Klakegg Grastveit er Kirkens fremtid, men hun er ikke optimist. Lederen av bispedømmerådet mener Jesus forsvinner i debatten om kirkens popularitet og de homofiles plass foran alteret.
Les mer om:

– For én gangs skyld har Sylvi Listhaug rett. Dette er en barnehage

Ikke alle fulgte Haugesund Arbeiderpartis oppfordring om at medlemmene burde droppe 1. mai-markeringen med LO. – Slik skal det ikke være, sier Jan Inge Klakegg.
Les mer om:

Blomstershow med Finn Schjøll

Torsdag 3. mai kommer Finn Schjøll og holder foredrag i Åsgårdstrand kirke og kultursenter. Blomstershowet rammes inn med vakre sanger om blomster, vår og natur ved Camilla Jonstang og Gudrun Klakegg.
Les mer om:

Blant Norges største pianister: Nå spiller 82-åringen firhendig piano med Gudrun Klakegg

SKIEN: Hun regnes en av våre fremste pianister. I 1965 fikk hun Kongens fortjenstmedalje i gull og nylig ble hun utnevnt til ridder av St. Olavs Orden. Neste onsdag spiller Liv Glaser firhendig piano i Ibsenhuset, sammen med Gudrun Klakegg.
Les mer om:

Ny leder for bispedømmerådet

Stavanger bispedømmeråd skal de neste to årene ledes av Marie Klakegg Grastveit (32) fra Kverneland.

Fire personar til lege etter kollisjon med buss

Fire personar er sende til legevakta etter ein kjedekollisjon mellom to personbilar og ein buss på E39 ved Klakegg i Jølster torsdag ettermiddag.
Les mer om:

Sander (13) har skrive blodig krimbok om drap i heimbyen

FØRDE (NRK): Sander Solheim Klakegg (13) var denne veka tilbake på sin tidlegare barneskule. Barneskuleelevane der fekk høyre han lese høgt frå si sjølvskrivne krimbok «Eit ess i ermet».

Meiner regjeringa har latt det gå politikk i saka om asylmottak i Sunnfjord

Ordførar i Jølster, Oddmund Klakegg meiner departementet har latt det gå politikk i saka om kvar det skal vere asylmottak i Sunnfjord.

To tredjedelar av norske tunnelar manglar DAB-dekning

JØLSTER (NRK): Det kan vere farleg for trafikantane, meiner ordførar Oddmund Klakegg. Ein tunnel utan dekning før naudnett og radio i hans kommune vart råka av tunnelbrann for to månadar sidan.
Les mer om:

To tredjedeler av norske tunnelar har ikkje DAB-dekning

JØLSTER (NRK): Det kan vere farleg for trafikantane, meiner ordførar Oddmund Klakegg. Ein tunnel utan dekning før naudnett og radio i hans kommune vart råka av tunnelbrann for to månadar sidan.
Les mer om:

– Eg har jobba hardt for å endre meining

FØRDE (NRK): Jølster-ordførar Oddmund Klakegg (Sp) har i eitt år prøvd å la seg frelse til ideen om ein storkommune. Utan hell.
Les mer om:

Han er ein av 72 som har klaga på politistrukturen

SKEI I JØLSTER (NRK): Lensmannskontoret i Jølster skal etter planen bli slått saman med eit anna kontor. Ordførar Oddmund Klakegg likar det dårleg.
Les mer om:

Han er ein av åtte i fylket som har klaga til Politidirektoratet

SKEI I JØLSTER (NRK): Lensmannskontoret i Jølster skal etter planen bli slått saman med eit anna kontor. Ordførar Oddmund Klakegg likar det dårleg.
Les mer om:

– Nedlegging av mottaket råkar 15 årsverk

Ordførar Oddmund Klakegg seier nedlegginga av asylmottaket på Vassenden rører ved 14–15 årsverk. I tillegg kjem konsekvensar for det lokale næringslivet.
Les mer om:

Stadig færre gjer som denne gjengen

HALSØR/KLAKEGG (NRK): Juletreet er fast inventar i dei fleste heimar i landet denne månaden, men det er stadig færre som tek seg bryet med å gå ut og hogge tre sjølv.
Les mer om: