Nyheter om Kjetil Rekdal


Endelig er Start en klubb med sjel igjen

Start sin nye hovedtrener Ketil Rekdal valgte overraskende å ta turen sørover og overta jobben til Mark Dempsey som fikk sparken på grunn av dårlige resultater. Les: Det tok ikke lang tid før Mark Dempsey fikk ny trenerjobb Vi vet at Kjetil Rekdal er en meget habil trener, både på bakgrunn av oseanet av innsikt han delte med oss som ekspertkommentator for Eurosport og det han fikk til med Vålerenga.

Har skrevet kontrakt med Castro, håper angriperen kan komme allerede nå

Det er en luke ned til Sogndal og Mjøndalen på fire poeng. Aalesund leder OBOS-Ligaen med 26 poeng etter 12 kamper. Senere i dag møter de Sandnes Ulf som har tapt fire av de fem siste kampene og har ramlet ned til en syvendeplass og er utenfor kvalifisering. Sogndal møter HamHam og Mjøndalen møter Levanger.

Det tok ikke lang tid før Mark Dempsey fikk ny trenerjobb

Det at Mark Dempsey ikke lykkes som hovedtrener for Start, er trolig ikke hans skyld. De nye eierne har prøvd å forme klubben i sitt bilde og det lykkes de ikke med. – Nå som Kjetil Rekdal har overtatt tror vi det kan gå bedre, rett og slett fordi han trolig ikke vil høre på eierne og gjøre det som han mener er best. For noen dager siden kunne Kongsvinger sjef Espen Nystuen  presentere Mark Dempsey som ny hovedtrener.

Må vente til slutten av september, men her er ihvertfall kvartfinalene

Det var ingen cup bomber sist runde, alle Eliteserielagene som møtte lag fra lavere divisjoner gikk som forventet videre, i går ble NM-Kvartfinalene trukket.  Eneste overraskelse i laget er Bryne som slo ut 1. divisjonslaget Ull/Kisa i 4. runde Det ble en tildels dramatisk kamp som endte i straffesparkkonkurranse.

Start straffet HamKam i cupen

Kjetil Rekdal og Start kunne til slutt juble for avansement i cupen etter 5-3-seier på straffer mot HamKam. Sjekk alle resultatene fra cupens 4. runde på TV2.no.

Rekdal gledet seg over comebacket

Start og Strømsgodset stilte med hver sin comebacktrener søndag. Både Kjetil Rekdal og Bjørn Petter Ingebretsen storkoste seg på sidelinjen.

– Må være fornøyd med poenget

Kjetil Rekdal fikk ikke noen drømmestart på sin karriere som Start-trener. Det sørget et mål av Marcus Pedersen for, men han er like fullt ikke spesielt skuffet over at de klarte ett poeng mot det Rekdal mener er et godt…

Ny Bugge-tabbe da Rekdal fikk ett poeng i Start-debuten

Kjetil Rekdal og Bjørn Petter Ingebretsen er hentet inn som redningsmenn, men måtte nøye seg med hvert sitt poeng da Start og Strømsgodset spilte 1-1 søndag.

Bugge-tabbe hjalp Start

Kjetil Rekdal åpnet med ett poeng som Start-trener etter 1-1 mot Strømsgodset. Espen Bugge Pettersen hadde en tabbe på 1-0, før Marcus Pedersen utlignet for drammenserne.

Pedersen misfornøyd med Start-spillernes «skriking: - Da fyrer jeg på alle pluggene

KRISTIANSAND (VG) (Start – Strømsgodset 1–1) Det ble uavgjort i trenerduellen mellom Kjetil Rekdal og Bjørn Petter «BP» Ingebretsen i et småampert oppgjør. Marcus Pedersens tiende seriemål reddet Godset fra flause.

Disse starter mot Strømsgodset

Kjetil Rekdal har tatt ut sitt første lag som Start-trener og det er disse som vil få sjansen til å gi Start deres andre strake hjemmeseier. Jonas Deumeland står i mål. I forsvar spiller Eirik Wichne, Damion Lowe, Henrik Robstad,…

Rekdal gliser av Flo-utspill

Lørdag spilte de side om side. I dag trenger både Kjetil Rekdal (49) og Jostein Flo (53) desperat tre poeng til sine klubber.
Les mer om:

Norge-Brasil: Sjå Kjetil Rekdal 20 år etter

Norges Fotballforbund (NFF) og Svein-Erik Edvartsen inngikk lørdag forlik. Dermed er kommende ukes høyprofilerte rettsbehandling i Oslo tingrett avlyst.

KL. 16.00: Kan Kjetil Rekdal score mot Brasil enno ein gong?

GJØVIK (NRK): Det oppstod opptøyer da flere hundre motstandere møtte opp under organisasjonens arrangement i fjor. Lørdag møtte kun et fåtall sympatisører opp da «Stopp islamiseringen av Norge» på nytt besøkte Gjøvik.

«Kjetil Rekdal fra…. HAN SCORER!!!!»(pluss)

Kjetil Rekdal banket ballen og seiersmålet i nettet bak Brasil-keeper Taffarel tre minutter før tilleggstida startet, Norge sjokket en hel fotballverden. Det er 20 år siden. Romsdals Budstikke var der, og vi synes det er all grunn til mimre litt om og rundt den magiske kvelden i Marseille.
Les mer om:

Så mye bra på sin første trening

Inntrykket Kjetil Rekdal står igjen med etter at den første treningsøkten ble gjennomført tirsdag ettermiddag på Sparebanken Sør Arena er positivt. Hans fokus frem mot Strømsgodset-kampen er å få ut noe som er gjemt hos flere spillere. – Målet er…
Les mer om:

– Han er en vinnerskalle

Tidligere Start-spiller Claus Eftevaag mener Kjetil Rekdal kan være rett mann til rett tid, for å berge laget fra nedrykk.
Les mer om:

Kjetil Rekdal klar for Start

På en pressekonferanse fredag ble det klart hvem som skal overta Start etter Mark Dempseys avgang 18. mai. Kjetil Rekdal vraket flere jobbtilbud og nevner potensialet som ligger i klubben som en av grunnene til at han har signert en…
Les mer om:

– Tabellsituasjonen trigget

Starts nyansatte trener Kjetil Rekdal (49) mener at fotballen på Sørlandet har et kjempepotensial.

VG: Kjetil Rekdal blir ny Start-trener

Kjetil Rekdal (49) blir ny trener i Eliteserie-klubben Start, melder VG og TV 2.
Les mer om:

Analyse: Derfor henter Start Rekdal

Starts prosjekt står ikke og faller på om de rykker ned eller ikke. Men det er definitivt en enorm fordel og forskjell om de klarer plassen i Eliteserien. Derfor ble Kjetil Rekdal (49) hentet inn.

DIREKTE FRA 20.00: Blir Rekdal ny trener?

NRK erfarer at Kjetil Rekdal blir ny Start-trener. Klokken åtte starter pressekonferansen der den nye treneren blir avslørt.
Les mer om:

Hvem skal kommentere Eliteserien nå som Reka som slutter?

Start meldte fredag ettermiddag at de vil presentere ny trener på en pressekonferanse klokken 20 fredag kveld.  VG skriver ta den nye treneren er Kjetil Rekdal. Det har så langt i år gått skikkelig dårlig med Start, bare Sandefjord har gjort det dårlig og hvis ikke noe drastisk skjer vil de rykke ned. – Spørs om det drastisk nok med Kjetil Rekdal. Les: Mark Dempsey har fått sparken i klubben uten sjel og poeng Det er lenge siden 90 tallet, men likevel, den gangen var Start full av sjel, alle på Sørlandet var stolte av klubben sin.

Kjetil Rekdal blir ny hovedtrener i Start

Kjetil Rekdal blir ny hovedtrener i Start. 49-åringen har skrevet under en kontrakt som strekker seg til 2020.
Les mer om:

Rekdal blir ny Start-trener: – Tenker ikke på fremtiden

Kjetil Rekdal blir presentert som ny hovedtrener for Start fredag kveld. NRKs fotballekspert tror 49-åringen først og fremst blir en kortvarig løsning.
Les mer om: