Nyheter om Kjendiser


Kjendiser og politikere vurderer lenkeprotest mot dumping av gruveavfall

Rødt-leder Bjørnar Moxnes og flere andre politikere og kjendiser er villige til å lenke seg fast i protest mot det planlagte gruvedeponiet i Repparfjorden.
Les mer om:

TV 2 satser på amerikansk suksesskonsept – med spinnvill deltakerliste

«Familieduellen» får premiere 9. mars, i sendetiden ledig etter «Hver gang vi møtes», og programleder er Klaus Sonstad – erklært og mangeårig «Family Feud»-fan. – Derfor synes jeg det er stor stas å få æren av å lede den norske utgaven på TV 2. Dette er perfekt familieunderholdning på en lørdagskveld. Konseptet er like enkelt som det er genialt, så alle hjemme i stuene kan være med å gjette sammen med familiene i studio, sier Sonstad. LES OGSÅ: Netflix med helnorsk horror-serie. Konseptet går ut på at to kjendiser tar med seg familiene sine i studio.

Silje Sandmæl: – Mamma er mitt alt

Silje Sandmæl (40) tror hennes engasjement for privatøkonomi stammer fra en stram økonomi som barn, som moren hennes alltid var åpen om. Nå ønsker hun å videreføre lærdommen til norske kjendiser.
Les mer om:

Kjendis-premiere med barn, barnebarn og tantebarn

Lørdag ettermiddag var det stor premiere på «Trollmannen fra Oz» på Chateau Neuf i Oslo. Norske kjendiser stilte både med barn barnebarn, og tantebarn for å få med seg det som kan bli vinterens familiemusikal.
Les mer om:

– Jeg ble med på grunn av pengene

Hele fire av 12 kjendiser i årets Camp kulinaris er fra Romerike.
Les mer om:

Eurovision: Britiske kjendiser oppfordrer til Israel-boikott

- Gjør ingenting for å beskytte palestinerne mot landtyverier, utkastelser, eller fra å bli skutt eller banket.
Les mer om:

6 norske kjendiser som startet i Paradise Hotel

Ønskereprise fra TV-debutene <3
Les mer om:

Australian Open med ny regel

Grand Slam-turnering innfører super- tiebreak for å forhindre at kampene varer i timesvis. Mindre maraton men like mye spenning Australian Open er i gang, og det er med en ny regel som aldri før har blitt brukt i tennisverdenen. For å forhindre at kampene vareri timesvis, har turneringsledelsen besluttet å innføre et tiebreak ved stillingen 6-6 i partier i det avgjørende settet. Men det blir ikke et normalt tiebreak til sju poeng. Australian Open innfører et såkalt super-tiebreak hvor det fortsatt skal spilles til 10 poeng.

Advarer kjendiser: Slik beskytter du deg mot passordtyveri

Et passord Jon Hartvig Børrestad har benyttet seg av, er blant dem som er lekket åpent på nett. Mia Landsem råder offentlige personer om å ta passordsikkerhet på alvor.
Les mer om:

En stjernespekket hyllestkonsert

Konserten «I Am the Highway: A Tribute to Chris Cornell» ble ledet av talkshow-verten Jimmy Kimmel, og kunne i tillegg til kjendiser som Brad Pitt, Josh Brolin, Juliette Lewis og Jack Black by på konsertopptredener med en rekke av den avdøde Soundgarden- og Audioslave-vokalisten sine nærmeste musikalske venner og samarbeidspartnere, skriver Spin. Soundgarden, Audioslave og Temple of the Dog stilte alle med forskjellige vokalister, og blant artistene som sto på scenen i The Forum finner vi Metallica, Foo Fighters, Miley Cyrus, Josh Homme, Fiona Apple, Miguel, Brandi Carlile, The Melvins, Chris

Sandnes Garn selger dyrt garn til lavprislandet Kina

Strikkebølgen er gull verd for Sandnes Garn. Garnprodusenten ble tidlig klar over at bruk av kjendiser i markedsføringen skapte større interesse for strikking. Moteriktig design og nye garnkvaliteter har økt interessen.
Les mer om:

Norske kjendiser elsker #10YearsChallenge

Her er 10 av våre favoritter.
Les mer om:

Hacket Merkel fra gutterommet - la ut kredittkort og privatbilder til tyske kjendiser

Politiet har oppklart det største hackerangrepet i Tyskland. Løsningen stemte ikke med ryktene.

Lothepus inviterte kjendisene på besøk: Sjekk hva han serverte

Rakørret, smalahove og moltekrem stod på menyen da Lothepus inviterte kjendiser hjem på middag.
Les mer om:

Stjal fra kjendiser - pågrepet

32 åringen hadde spesialisert seg på å robbe Hollywood-kjendisenes luksushus. Nå er han arrestert og politiet i Los Angeles har beslaglagt over to tusen gjenstander som mannen skal ha stjålet.
Les mer om:

Slik feiret norske kjendiser nyttårsaften

Mens noen valgte å ringe det nye året inn med bobler og paljetter, valgte andre å feire med film og kosebukse.
Les mer om:

Ukeslutt: Årets navn hver dag hvert år

Ved årets slutt er det tid for kåring av årets navn, gjerne med kjendiser eller idrettsutøvere som favoritter. Time har kåret drepte, fengslede og forfulgte journalister til «Person of the Year» 2018.
Les mer om:

Fans kjøper flybilletter for å komme nær heltene – og hopper av

De tre Wanna One-fansene ville også ha refundert pengene for flybillettene, melder The Guardian. Dermed måtte 360 andre passasjerer, antagelig inklusive boybandet, forlate flyet med håndbagasjen sin – og gå gjennom sikkerhetskontrollen på ny.

Alexandra (21) i semifinalen i prestisjetung pris - nominert sammen med flere store kjendiser: - Jeg fikk helt sjokk da jeg så navnet mitt

Alexandra Emilie Dagfinrud fra Leknes er i semifinalen i Vixen Influencer Awards 2018. Hun er nominert sammen med kjente navn som Mads Hansen, Ulrikke Falch og Sigrid Bonde Tusvik.

Driter ut norske kjendiser i ny serie: - Verre enn «Klovn»

Komiker Casper Christensen avslører sitt nye tv-konsept, spilt inn i Norge.

Kjendiser og rikinger med på søksmål mot Oslo kommune

En rekke av landets rikeste mennesker har gått til sak mot Oslo kommune for å klage på eiendomsskatten. Flere politikere er med på søksmålet, skriver VG.

Kjendiser og rikinger med på søksmål mot Oslo kommune

En rekke av landets rikeste mennesker har gått til sak mot Oslo kommune for å klage på eiendomsskatten. Flere politikere er med på søksmålet, skriver VG.

Kjendiser og rikinger med på søksmål mot Oslo kommune

En rekke av landets rikeste mennesker har gått til sak mot Oslo kommune for å klage på eiendomsskatten. Flere politikere er med på søksmålet, skriver VG.

George H.W Bush er død: Hylles verden rundt

En god leder, patriot, krigshelt og en familiemann. Slik beskriver politikere og kjendiser den nå avdøde George H.W Bush, USAs 41. president. – Han grep øyeblikket og formet historien, skriver Jens Stoltenberg på Twitter.