Nyheter om Kjelstad


Her er den nye GD-sjefen

GD, som eier blant annet avisa Valdres, har fått ny toppleder: Tom Martin Kjelstad Hartviksen (40).
Les mer om:

«Park-aksjonistene» i Nydalen får bred politisk støtte lokalt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: Torsdag 13. juni møtte representanter fra aksjonsgruppa opp i bydelsutvalgene (BU) både i Nordre Aker og Sagene.Engasjerte Nydalen-innbyggere, sammen med Nydalen Velforening og Heilo Vel, opprettet underskriftskampanjen «Ja til stor park i Nydalen» på minsak.no 2. juni.

- Denne næringen er ganske satt med 98 prosent mannfolk

Ingunn Kjelstad står i bresjen for en ny milliardsatsing på skogbruket på Vestlandet. Men satsingen får konsekvenser. Nå er hun sparket ut av Norges Skogeierforbund.
Les mer om:

Her blir russen omringet av ATV-er: – Det er ekkelt og direkte farlig

Russepresident i Alta, Thea Heltne Kjelstad, forteller at flere russebiler har opplevd å bli forfulgt av ATVer.
Les mer om:

Varsler straffegebyr her

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Som en del av forsikringsoppgjøret etter skredene i 2015 og 2017, har Store Norske fått penger de skal bygge boliger for på Elvesletta Sør. Den 22. februar i år fikk LNS Spitsbergen (LNSS) tillatelse til å starte på grunnarbeidene og fundamenteringen på tomta. Planen er at 12 nye boliger i en blokk skal stå klare i løpet av året. Men fra slutten av mars har det vært påfallende stille på byggeplassen.

Utekonsertsesongen er i gang

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Musikk på brygga Kniv & Gaffel på Jernbanekaien i Egersund har starta med dei sommarlege utekonsertane på brygga. Denne laurdagen er det Jim Jacobsen som drar fram gitaren. Han skal spela både laurdag ettermiddag og laurdag kveld. Utover våren og sommaren kjem Are Sleveland, Jonas Hovland, Øystein Ellingsen, Trond Gundersen og Jeremaya og Togga.Songmøte på Myssa På Myssa bedehus blir det songmøte fredag kveld.

Erstatteren til Røkke-sønn fikk godt betalt

Karl Erik Kjelstad tok over roret etter Kristian M. Røkke i januar 2018. Det har han fått godt betalt for.
Les mer om:

Fylkeskonservatoren heller ikke begeistret

Fylkeskonservator Kristin Loe Kjelstad har uttalt seg om ny plassering av mobilmast på Nørre Gilen på vegne av Oppland fylkeskommune til søknad om dispensasjon for oppføring av mast på Nørre Gilen. Hun er ikke udelt positiv.
Les mer om:

– Dette er så utruleg stort for meg(pluss)

Ho var tydeleg rørt og veldig glad over å få møte sine norske slektningar, amerikanske Judy Mork Kjelstad. Ho og ektemannen Matt drog eins ærend til Hareid etter at dei gjekk i land frå cruiseskipet dei har reist med til Ålesund.

For 50 år siden så Harald (70) rett inn i 14 sovjetiske kanonløp på grensa

Harald Kjelstad var soldat på grensa mot Sovjetunionen 6. juni 1968. Brått sto 210 sovjetiske stridsvogner og 15.000 soldater på den andre sida. Soldatene fryktet for krig.
Les mer om:

Trives på Storhaug, lengter til Toten

I ti år har Stina Kjelstad hatt Storhaug som base. Men på det ferske albumet hennes er det Toten som er «Home».
Les mer om:

Stina Kjelstad har funnet seg selv

Hun synger om hjemlengsel, og det er nettopp dit hun er kommet med soloalbum nummer to: Hjem.
Les mer om:

Bakeri kan bli nedlagt

Kjelstad bakeri vurderer å legge ned sitt utsalg i
Les mer om:

Slutt for bakeriet på Storhamarsenteret

Varmt hvetebrød selger ikke godt nok. 1. februar er det kroken på døra for Kjelstad bakeri på Storhamarsenteret.
Les mer om: