Nyheter om Kjelsrud


Tim Nilsen avgjorde for FFK nesten 5 minutter på overtid

(Bryne - FFK 1-2) Henrik Kjelsrud Johansen scoret to - men ett i feil mål - og det gikk mot 1-1 og uavgjort. Så dukket innbytter Tim NIlsen opp nesten fem minutter på overtid.

Sara (8) ble truffet av FFK-spissens skudd: Nå smiler hun bredt igjen

Søndag gikk Sara Bråthen Torgersen (8) rett i betongen på FFK-tribunen etter å ha blitt truffet av et skudd fra FFK-spiss Henrik Kjelsrud Johansen (26). Onsdag møttes de to under langt hyggeligere omstendigheter.

Kjelsrud Johansen etter comebacket: – Vi møtte ikke opp til festen!

(FFK-Byåsen 0-0) Henrik Kjelsrud Johansen (26) var langt nede etter at FFK skuffet foran nesten 8.000 tilskuere som hadde møtt frem til fotballfest på Stadion.
Les mer om:

SISTE: 7.500 billetter revet bort klokken 13.30

Ikke før Gyllene Tider har laget tidenes konsertopplevelse i Plankebyen, så er det duket for en ny publikumsfest i byen søndag. Henrik Kjelsrud Johansens (26) comeback skal fylle Fredrikstad Stadion.
Les mer om:

Søndag blir det ny folkefest i Fredrikstad – alle skal på FFK-kamp

Ikke før Gyllene Tider har laget tidenes konsertopplevelse i Plankebyen, så er det duket for en ny publikumsfest i byen søndag. Henrik Kjelsrud Johansens (26) comeback skal fylle Fredrikstad Stadion.
Les mer om:

Eriks pølsevev: Bare vage minner om feriepengene – nå ruller endelig kula på stadion igjen!

Jeg er helt sikker på at det sitter to midtstoppere i Trøndelag som ikke akkurat gleder seg til å møte Henrik Kjelsrud Johansen på søndag, skriver Erik Johansen i dette pølsevevet.

– FFK er ikke et lag som trenger en opprykksmann

FFKs nysignering Henrik Kjelsrud Johansen (26) er klar for sitt comeback i seriesammenheng mot Byåsen søndag.
Les mer om:

Kjelsrud Johansen i Podkast: – Tull og tøys å si at jeg er ferdig!

Siden den oppsiktsvekkende overgangen fra Brann, så har Henrik Kjelsrud Johansen (26) nærmest fått et frelserstempel i Fredrikstad.

Kjelsrud viste vei på fotballskolen

Her tar Henrik Kjelsrud Johansen (26) styringen under FFKs fotballskole, hvor de håpefulle lyttet til spilleren som denne høsten igjen kan bli en yndling i byen.
Les mer om:

«Kjells» seriedebut søndag mot Byåsen fører til at FFK åpner ny tribune

Henrik Kjelsrud Johansen (26) innfridde i helgens treningskamp og det vil garantert lokke ekstra tilskuere til «Jeg er med-aksjonen» mot Byåsen førstkommende søndag.
Les mer om:

Kjelsrud Johansen med hat trick og to assist da FFK lekte seg med Ørn

Henrik Kjelsrud Johansen (26) brukte litt over halvtimen på å banke sitt første hat trick etter comebacket i FFK. Rødbuksene lekte seg med 3. divisjonslaget Ørn Horten søndag.
Les mer om:

Odd-trener Fagermo: – Henrik er et opprykk alene!

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo (52) mener FFK har gjort et varp ved å hente hans gamle elev Henrik Kjelsrud Johansen (26) under dette overgangsvinduet.
Les mer om:

FFK-tap mot Odd i «Kjell» sitt comeback

(Odd-FFK 2–1) Her feirer Henrik Kjelsrud Johansen (26) sitt FFK-comeback med å gratulere Tim Nilsen med sin scoring mot eliteserielaget Odd.
Les mer om:

Se Henrik Kjelsrud Johansens FFK-debut direkte lørdag klokken 13.00

Treningskampen mellom Odd og FFK ser du direkte på FB lørdag klokken 13.00.
Les mer om:

Var ønsket av både norske og utenlandske klubber på høyere nivå enn FFK

Henrik Kjelsrud Johansen (26) vraket gode sportslige- og økonomiske tilbud fra klubber både i Norge og utlandet. – Jeg er en mye bedre spiller nå enn sist gang jeg var her!
Les mer om:

Slutter i Brann vil hjelpe gamleklubben opp i toppen av norsk fotball igjen

Henrik Kjelsrud Johansen er en skikkelig Fredrikstad patriot selv om han er født på Gjøvik og bare spilt i klubben på utlån fra Odd i en sesong. Onsdag ettermiddag signerte han en avtale ut 2021 med FFK og er på trening allerede senere idag. Er det noe Østfold-klubben trenger for å rykke opp til OBOS-Ligaen så er den en spiss som kan score mål. Les: Bekreftet: Frank Lampard sender midtbanespiller til Bundesliga Her er hva Fredrikstad skriver om overgangen på sine sider God i FFK sist Henrik er bare 26 år, men har allerede vært med på mye i karrieren.

Bred enighet om at «Kjell» er rett mann: – Men viktig at han er like sulten som sist!

Henrik Kjelsrud Johansens (26) FFK-retur blir ønsket velkommen av byens patrioter, men det blir også satt spørsmålstegn om den gamle helten er like sulten som sist han var i klubben.
Les mer om:

Henrik Kjelsrud Johansen klar for FFK

Spissen ble presentert på Fredrikstad Stadion onsdag 24. juli.

Nå forlater spissen Brann

Henrik Kjelsrud Johansen går til Fredrikstad.

Nå forlater spissen Brann

Henrik Kjelsrud Johansen går til Fredrikstad.

Kjelsrud Johansen misfornøyd med manglende spilletid i Brann – lanseres som opprykksgarantist for FFK

FBs fotballblogger Joacim Jonsson mener Henrik Kjelsrud Johansen (26) er spilleren som kan være en opprykksgarantist for FFK i høst. 26-åringen selv er misfornøyd med lite spilletid i Brann.

Nicklas Bendtner ikke med Rosenborg for fjerde ligakamp på rad.

Om noen minutter startet oppgjøret mellom Rosenborg og Brann på Brann stadion med bergenserne som klare favoritter. Nicklas Bendtner har vært ute av Rosenborgs tropp de tre siste ligakampene, den danske angriperen er heller ikke med denne gangen. Les: Leeds kan overraskende nok bli en av verdens rikeste klubber For tre dager siden annonserte Rosenborg at Nicklas Bendtner er ferdig i klubben i sommer, og det betyr trolig at vi ikke kommer til å se den 31 år gamle dansken i hvit og sort igjen.  – Denne sesongen har Bendtner bare spilt to kamper fra starten og totalt fem kamper i Eliteserien.

Revansjerte kjempemiss med mål og målgivende da Brann gikk videre

Først misset han på kjempesjanse. Så fikk Henrik Kjelsrud Johansen en solid opptur med scoring og målgivende.
Les mer om:

Revansjerte kjempemiss med mål og målgivende da Brann gikk videre

Først misset han på kjempesjanse. Så fikk Henrik Kjelsrud Johansen en solid opptur med scoring og målgivende.
Les mer om: