Nyheter om Kjell Ingolf Ropstad


Er mennesket mer verd enn et dyr?

Kristelig Folkepartis leder Kjell Ingolf Ropstad kommenterte i en tale til partiets landsstyremøte at deler av miljøbevegelsens sammenlignet menneskets verdi med dyrets. Det har skapt debatt.

Det finnes ingen muslimsk trussel mot den norske jula

En feilaktig påstand om forbud mot å bruke ord som inneholder jul, har skapt en storm som både KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad og Høyre rir på. Men det finnes ingen muslimsk trussel mot den norske jula.

Ureturnerbare asylsøkere uten jobb skaper hodebry for KrF i regjering

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad vil at ureturnerbare asylsøkere skal få mulighet til  å jobbe, men det er ikke sikkert at hans eget parti vil stemme for et forslag som tillater det.

Unikt behandlingssenter for ungdom åpnet i Søgne

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) har store forventninger til behandlingssenteret for ungdom på Lunde i Søgne, hvor barnevernsbarn får helsehjelpen de trenger – der de bor.

Hva er da et menneske?

Først var det klussing med abortloven, så regjeringssamarbeid med Frp, deretter støtte til homoterapi, og til slutt: angrepet på miljøbevegelsens menneskesyn. Så nå kan vel endelig alle være enige i at Kjell Ingolf Ropstad er et dårlig menneske?
Les mer om:

Bekymret for black friday

Forbrukerminister Kjell Ingolf Ropstad deler sine beste black friday-råd, og NetOnNet-sjefen forteller hvilke tilbud kundene vil ha.
Les mer om:

Ropstad vil ha flere tvangsadopsjoner

Mens 29 norske barnevernssaker står i kø for behandling i menneskerettighetsdomstolen (EMD), mener barne-og familieminster Kjell Ingolf Ropstad at det er ønskelig med flere tvangsadopsjoner.
Les mer om:

Ropstads farlige tankegods

Kjell Ingolf Ropstad er igjen ute og proklamerer sin mangel på respekt for dyr. Han kritiserer alt og alle som har vern av dyr, deres rettigheter og egenverdi på programmet.

Krever strakstiltak for barna som bor isolert: – Haster

Det statlige barnevernet mener at minst 22 barn ikke får helsehjelpen de har krav på. Arbeiderpartiet og Senterpartiet forventer at barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad igangsetter strakstiltak for disse barna.

Hardkjør mot Ropstad om homoterapi i Stortingets spørretime

KrF-leder og barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad mener at det ikke er nødvendig med et forbud mot homoterapi og at et slikt forbud ramme trosfriheten.
Les mer om:

Ap: Ropstad tar feil når han sier homoterapi er forbudt

Statsråd Kjell Ingolf Ropstad mener det ikke er behov for å utrede et forbud mot homoterapi, fordi praksisen rammes av dagens lover. Ikke riktig, mener Ap.
Les mer om:

Ropstad må forvente seg tøff motstand i Stortingets spørretime

Barne- og familieminister og partileder Kjell Ingolf Ropstad (KrF) møtes med konfrontasjoner om hans utsagn om homoterapi og anklager mot miljøbevegelsen for å ha et forkvaklet menneskesyn i Stortingets spørretime. 

Lover bedre oppfølging av voldsutsatte barn

Barneminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) vil gå videre med over 50 anbefalte tiltak for å forebygge vold mot barn.

Nå lover barneministeren bedre oppfølging av voldsutsatte barn

Barneminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) vil gå videre med over 50 anbefalte tiltak for å forebygge vold mot barn. Men barneombudet forstår ikke hvorfor regjeringen har brukt over to år på å bestemme seg.

Regjeringen vil utrede forbud mot homoterapi – uenighet i KrF

Regjeringen vil utrede et forbud mot homoterapi. KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad er uenig med egen regjering, men møter motstand også i eget parti.

Venstre-Guri: Nei til å nekte barn under 13 smarttelefon

Småbarnsmor og Venstre-topp Guri Melby mener det er feil å nekte barn under 13 år smarttelefon. Hun har en annen tilnærming enn ministrene Nikolai Astrup og Kjell Ingolf Ropstad, som begge sier nei til smarttelefoner for barn i barneskolealder.

Krever at barn som bor isolert får helsehjelp: – Skal følges opp

Bent Høie og Kjell Ingolf Ropstad forventer at 22 barn som det statlige barnevernet mener ikke får helsehjelpen de trenger, følges opp.

Ropstad famlet seg bort fra en god debatt

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad skal ha poeng for at han prøvde, men stuntet får likevel stryk. Det er synd.
Les mer om:

Trist og usaklig omtale av Ropstad

DEBATT: Aftenbladets omtale av Kjell Ingolf Ropstad i lederen 14. november viser at objektiviteten er forlatt.
Les mer om:

Fylkesmannen har svart Ropstad: Anbefaler at Jehovas vitner får beholde statsstøtten

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad ba Fylkesmannen i Oslo og Viken om å vurdere statsstøtten til Jehovas vitner.

Ballongdyret i Åpenbaringen

FRIPENN: Den som har sett Kjell Ingolf Ropstad løpe naken gjennom biblioteket, får aldri mer en rolig natt.
Les mer om:

Fantaserer om de grønne

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad lukker øynene for virkeligheten når han fantaserer om MDG og hva partiet står for.
Les mer om:

Erkjenner «store utfordringer» i barnevernet

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad erkjenner at ikke alt er som det skal i barnevernet, men viser til at det nå tas grep for å bedre situasjonen.
Les mer om:

Erkjenner «store utfordringer»

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad erkjenner at ikke alt er som det skal i barnevernet, men viser til at det nå tas grep for å bedre situasjonen.
Les mer om:

Ropstad erkjenner «store utfordringer» i barnevernet

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad erkjenner at ikke alt er som det skal i barnevernet, men viser til at det nå tas grep for å bedre situasjonen.
Les mer om: