Nyheter om Kjell Ingolf Ropstad


Må ha 100 millioner for å komme videre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi har gjort absolutt alt som er mulig å gjøre i forprosjektet av Sjunkhatten folkehøgskole, sa prosjektleder Mathilde Winther til stortingsdelegasjonen som mandag ettermiddag besøkte Valnesfjord Helsesportssenter.- Nå ligger prosjektet helt i deres hender.

Innfører fritidskort

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Regjeringen foreslår også 1 million kroner til opprettelse av fritidshus i Vestfold. - Jeg jobber for en trygg oppvekst for alle. Å delta på fritidsaktiviteter er viktig for at barn opplever mestring, får venner og blir inkludert i samfunnet.

Morten Hegseth og Vegard Harm vant Gullrutens publikumspris: – Største som har skjedd i livet

BERGEN (VG) Morten Hegseth kom med stikk til Kjell Ingolf Ropstad og hevdet at å vinne var større enn å gifte seg, da han og makker Vegard Harm vant Publikumsprisen lørdag kveld.

Statsråd møtte lokal bedrift og svigerfar på Bryne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Forbrukerminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) besøkte onsdag gjenbruksbutikken NMS Gjenbruk Bryne under sin rundtur i distriktet. - Jeg vil lære mer om gjenbruksbutikker og løfte viktigheten av dem.

Markerer frigjørings- og veterandagen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FORSVAR: I de senere år har Forsvaret hatt et økt fokus på å trekke frem de kvinner og menn som siden 2. verdenskrig har satt fellesskapet foran seg selv, og som har tjenestegjort fjernt og nært i fredens tjeneste. Forsvarets veterandag har blitt lagt til 8. mai, og deler dermed dato med frigjøringsdagen som markerer dagen da fem års okkupasjon under tyskerne var over.

Hareide vs. Ropstad

Er det Knut Arild Hareide eller Kjell Ingolf Ropstad som snakker på vegne av KrF?

Ropstad maner til godt samarbeidsklima etter Listhaug-comeback

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad ber statsrådene om å sørge for et konstruktivt samarbeid etter at Sylvi Listhaug er tatt inn i regjering igjen.

– Jeg husker at vi kasta noen på vannet

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) mener russen på Jessheim er et forbilde for andre. Selv gjorde han ting i russetida som han ikke burde ha gjort ...

- Jeg skal bli den kjipeste ordfører noensinne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

KrFs nye wonderboy kan bli landets yngste ordfører

Partileder Kjell Ingolf Ropstad forklarer nå hvorfor partiet har så stor tro på KrF-kometen Jonas Andersen Sayed.

Kan svensk «mirakel» redde KrF?

KOMMENTAR: Ebba Busch Thor klarte det. Hun tok kontroll over KrFs svenske søsterparti Kristendemokraterna, og snudde nederlag til seier. Kan KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad klare det samme?

Ropstad advarer mot statlig styring av familiene

I sin første tale som KrFs partileder, dro Kjell Ingolf Ropstad opp tydelige skillelinjer mot venstresiden.
Les mer om:

Ropstad advarer mot statlig styring av familiene

I sin første tale som KrFs partileder, dro Kjell Ingolf Ropstad opp tydelige skillelinjer mot venstresiden.
Les mer om:

Ropstad vil førebygge samlivsbrot med nytt familieprosjekt

Meir valfridom til familiane og å unngå samlivsbrot er målet når statsråd Kjell Ingolf Ropstad (KrF) skal kartlegge korleis norske familiar har det.

Erik Næs: – Behold dagens abortlov

STAVANGER: KrFs ordførerkandidat i Skien, Erik Næs, vil beholde dagens abortlov. Og sier dermed nei til å fortsette kampen mot selvbestemt abort. Mens nyvalgt partileder Kjell Ingolf Ropstad ikke vil endre partiets holdning.

- Må ha mer til flom- og ras-forebygging

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KrF avholder i helgen landsmøte på Sola.

Ingelin er valgt inn som nestleder i Krf

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KrF valgte lørdag ny partiledelse for første gang siden den lange og opprivende interne striden om veivalget i fjor høst, som endte med at de gikk i regjering med Høyre, Venstre og Frp i januar, skriver VG.Partiets nye leder etter Knut Arild Hareide er Kjell Ingolf Ropstad. Ingelin Noresjø fra Fauske er partiets nestleder. Dermed er Olaug Bollestads korte fungerende ledertid over.

Ropstad valgt som ny KrF-leder

Tidligere nestleder Kjell Ingolf Ropstad er valgt som ny leder i KrF.

Ropstad valgt som ny KrF-leder

Tidligere nestleder Kjell Ingolf Ropstad er valgt som ny leder i KrF.

Ropstad valgt som ny leder i KrF

Kjell Ingolf Ropstad ble lørdag formiddag klappet inn av et samlet landsmøte.

Kjell Ingolf Ropstad er ny partileiar i KrF

Han får med seg Olaug Bollestad og Ingelin Noresjø som nestleiarar.

Kjell Ingolf Ropstad er ny partileiar i KrF

Får med seg Olaug Bollestad og Ingelin Noresjø som nestleiarar.

Kjell Ingolf Ropstad er ny partileiar i KrF

Kjell Ingolf Ropstad er valt til ny leiar for Kristeleg Folkeparti. Han får med seg Olaug Bollestad og Ingelin Noresjø som nestleiarar.

Nå er Ropstad ny partileder i KrF

Lørdag valgte KrFs landsmøte Kjell Ingolf Ropstad som ny partileder. De skal også velge et nytt sentralstyre.

Klart for lederskifte i KrF

Lørdag blir Kjell Ingolf Ropstad klappet inn som ny KrF-leder. Med seg på laget får han nestlederne Ingelin Noresjø og Olaug Bollestad.