Nyheter om Kjeldsen


Studenter i opprør: – Jeg har aldri følt meg så urettferdig behandlet

Krisepakken for studenter får det glatte lag. Enja Kjeldsen (25) er permittert fra deltidsjobben på Lindex, men har ikke som kollegene rett på dagpenger. Men Frp kan komme til å sikre regjeringen flertall.

Kjente klimaendringane på kroppen – no tenker bonden nytt

BØ/ULEFOSS (NRK): Etter at kornavlinga først regna vekk, så tørka bort, tok kornbonde Henrik Kjeldsen grep. Slike grep må fleire bønder ta, meiner forskar.
Les mer om:

Kino utenfor sentrumskjernen blir stort tap for Fredrikstad by

– Konsekvensen av en privat storkino på Kråkerøy blir enorme årlige omsetningstap for handel og serveringsnæringen i sentrum, foruten uopprettelig ødeleggelse av Fredrikstad kinos brede, eksisterende tilbud, mener tidligere kinosjef Olav Kjeldsen.
Les mer om:

Cecilia (31) fra Kråkerøy er nominert til «Jenteprisen»

Cecilia Riis Kjeldsen (31) er nominert til den gjeve prisen, som deles ut av Plan International Norge i samarbeid med Costume, for sitt arbeid for kroppspositivisme og fokus på hvordan psykisk og fysisk helse henger sammen.
Les mer om:

Tøff start for restauranten på Sand Marina – Mattilsynet krever bedring

Før påske åpnet det nye restaurantkonseptet på Sand Marina, Sand Bar og Restaurant. Restaurantsjef Jon Kjeldsen forteller at det har vært en tøff start. Ved en nylig kontroll fra Mattilsynet ble det konkludert med mangler på sju av ti kontrollerte punkter.
Les mer om:

Google med klar beskjed til kontroversielt billettselskap

GAFFA har flere ganger skrevet om den kontroversielle sveitsiske billettformidleren Viagogo, som videreformidler salg av billetter til konserter og sportsbegivenheter – som regel til overpris, og til tider uten av billettene er ekte. Nå har søkemotoren Google satt foten ned. LES OGSÅ: Anmeldelse av «The Lion King». Google vil ikke lenger tillate at Viagogo kan kjøpe seg til topplassering på søketjenesten på globalt plan. Det skriver DR. – Når folk benytter vår plattform til å kjøpe billetter vil vi sikre oss at de får en opplevelse som de kan stole på.

Politiet: – 16-åring har rømt 70 ganger

Politiet er oppgitt over mangelen på virkemidler som kan stanse unge lovbrytere. – Vi har for eksempel en 16-åring som er logget 162 ganger hos politiet, sier Ann-Gørild Kjeldsen.
Les mer om:

Velger å gi seg på laget for å fokusere på jobben i Bamses trafikkskole

Trenere i PostNord ligaen har ofte litt andre problemstillinger å hanskes med enn de litt lenger opp i seriesystemet. -Starten på sesongen har ikke vært bra og krever fokus, men når spillere sliter med motivasjon blir det en ekstra utfordring.

Helgelesing: To venninner på skitur til Hornsund våren 1986

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den første delen av turen sto på trykk i påskenummeret vårt. Jeg tror vinden må ha steget til storm. Sprekkdannelsene skal være forut en plass. Det eneste fornuftige er å sette opp telt og vente på bedre sikt. Om vi går litt for langt øst kan vi rote oss ned på Paierlbreen og havne helt feil. Men å sette opp telt i storm er litt av et svennestykke.

Påskelesing: På ski til Hornsund våren 1986

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det ligger eventyr og spenning i å dra så langt av gårde. Tur retur Bamsebu-Hornsund får vi tyve mil på ski med fjell, breer og daler i et eventyrlig hvitt landskap med alle dets skiftninger i farger, vær og føre. Elleve polakker driver forskning i Isbjørnhamna i Hornsund. De har besøk av gjennomsnittlig 60 isbjørner per vinter. Skal vi tørre? Ja, vi tør. Dette er ikke første gang vi går langtur.

Bli med inn i pelsjegernes hus: – Det er som å gå inn i et slakteri

–Hjemme hos oss er det en haug med masse døde dyr. Det er som å gå inn i et slakteri, sier Stian T. Kjeldsen (29). Sammen med samboeren Eline Randahl Norschau (27) har han fylt huset med rekvisitter fra 1800-tallet. Deres store hobby og lidenskap er livsstilen pelsjegere fra ville vesten.
Les mer om:

Magnus Powell henter «hjem» back

Det er ingen tilfeldighet at Levanger har signert Henrik Kjeldsen Dahlen i dag, backen har vært på treninger med klubben i flere uker allerede. Magnus Powell er hentet inn som ny hovedtrener for å snu skuta etter en meget dårlig 2018 sesong og nedrykk.  Det har vært litt klissent i rekkene på Levanger etter nedrykket, vi regner med påfyll av flere i dagene som kommer. Les: Prislappen på Eden Hazard skal være satt 24 år gamle Dahlen er fra Levanger, dermed var klubben et naturlig startpunkt i 2013, så langt har det blitt 39 kamper. Han forlot LFK etter den første sesongen i 1. divisjon.

– Har tjent på å være åpne om det

NOME: Før han mistet faren i selvmord fnøs Henrik Kjeldsen når folk sa at bondeyrket var ensomt.
Les mer om:

Inviterte til idédugnad om fremtidens pleietilbud – Morten (62) har ett stort ønske

Mange møtte opp da kommunen inviterte til idédugnad om fremtidens pleietilbud. – Det viktigste for meg er å få bo hjemme så lenge som mulig, sier Morten Kjeldsen (62).
Les mer om:

– Håper bankstreiken blir kortvarig

ULEFOSS (NRK): I 2017 tapte han store summer på grunn av den regntunge høsten. Nå frykter kornbonde Henrik Kjeldsen at varme og tørke skal ødelegge nok en sesong.
Les mer om:

I fjor ødela regnet store deler av avlingen – nå frykter bonden tørke

ULEFOSS (NRK): I 2017 tapte han store summer på grunn av den regntunge høsten. Nå frykter kornbonde Henrik Kjeldsen at varme og tørke skal ødelegge nok en sesong.
Les mer om:

Vil avsløre hundeeiere med finnerlønn og DNA-analyse av hundebæsj

Karl Kjeldsen i Bærum mener det bør svi for hundeeiere som ikke plukker opp hundebæsj.
Les mer om:

Vil DNA-teste hunder for å spore hundebæsj

Karl Kjeldsen mener Bærums hunder bør DNA-testes for å kunne spore opp late eiere som ikke tar med seg hundeskitt. Eilev Gunleiksrud i natur og idrett liker ideen.
Les mer om:

Politiet bruker ressurser på russen som de heller ville brukt på andre

Politiets sjefsforebygger Ann-Gørild Kjeldsen vil helst jobbe mot 12-åringer som fortsatt kan hjelpes på rett kurs i livet. I mai tar russen alle krefter.

Retorikkprofessor om Listhaug-talen: Posisjonerer seg som leder

Det var ingen angrende synder som annonserte sin avgang som justisminister i dag, mener retorikkprofessor Jens Kjeldsen. Listhaug talte snarere rett til støttespillerne, og ga løfter om å fortsette kampen i tiden fremover.
Les mer om:

Retorikk-ekspert mener Listhaugs «terrorist-anklage» er dypt problematisk

Koblingen mellom justisministerens «terrorist-anklage» mot Arbeiderpartiet og Utøya-angrepet er åpenbar, mener retorikkprofessor Jens Elemund Kjeldsen.

Solgte turutstyr til 10 millioner mer enn året før

E-handel-selskapet Hekta på Tur AS leverte sterke tall for 2017. – Til neste år satser vi på å selge for 45 millioner kroner, sier daglig leder Rune Kjeldsen.
Les mer om:

Retoriker om den første duellen mellom Erna og Jonas: Teknisk og litt kjedelig å se på

Retoriker Jens Kjeldsen synes statsminister Erna Solberg (H) og Jonas Gahr Støre (Ap) var litt vel tekniske i sin første valgkampduell.

Tatovering tar av – og nå skal de synes

– Jentene syns det er sexy på gutter, og gutter synes det er sexy på jenter, sier Jonathan Kjeldsen.
Les mer om:

Minner om båndtvang etter funn av dødt rådyr

Henrik Kjeldsen er oppgitt etter at han fant en død rådyrkalv i åkeren på Holla gård på Ulefoss. Både han og viltnemnda tror det er en løs hund som har drept dyret.
Les mer om: