Nyheter om Kjeldsberg


Reagerer på lokal dommer i opprykkskamp: – Jeg synes ikke det vitner om «satsing på kvinnefotball»

Tromsødamene tapte fortjent i kvaliken til 1. divisjon. Etterpå var både trener Berit Oline Kjeldsberg og spillerne misfornøyd med dommeren.
Les mer om:

– Det er fortsatt noen som ikke er interessert i å ha jenter og damer i TIL

Berit Kjeldsberg er en av pionerene blant kvinnelige fotballtrenere, og har lenge kjempet for kvinnefotballen i TIL.
Les mer om:

- Dette må kunne gjøres billigere enn 10 mill per enhet

Tom Henning Slethei (Frp) synes prosjektet med nye omsorgsboliger ved Kjeldsberg ring har blitt for dyrt og ville utsette alt. Det fikk han ikke flertallet med på.
Les mer om:

Håper på kontrakt - her trener Brian (21) fra Skjervøy med eliteserielaget

Brian Stangnes Kjeldsberg avsluttet nylig oppholdet sitt i Kaiserslautern og har trent med TIL i søken etter ny klubb. Nå får TIL konkurranse.
Les mer om:

Cecilie (26) fra Trosvik skaper arbeidsplasser for kvinner i indisk landsby

Går alt som Cecilie Kjeldsberg (26) og makkeren Rune André Tveit (30) jobber for, har 30 av kvinnene i en av Indias fattige landsbyer sikre arbeidsplasser i tekstilindustrien innen 2023.
Les mer om:

Elsykkelen ruller inn i arbeidslivet

Mens elsykler selger som aldri før, satser noen på å tilby sykkeltypen til ansatte i arbeidstida. Ved Kjeldsberg Eiendom på Sluppen i Trondheim blir nå seks sykler gjort klare for bruk og daglig deling.
Les mer om:

Her skal det komme flere omsorgsboliger

Kommunen ønsker å bygge en institusjon med flere boenheter til personer med rus- og psykiatriproblemer ved Kjeldsberg ring.
Les mer om:

Mona vil ha deg med på løpetur til Verdens Ende

Mona Kjeldsberg – opprinnelig fra Våle – vil arrangere terrengløp, et såkalt ultraløp, fra Oslo til Verdens Ende. Distanse: 165 kilometer.
Les mer om:

Mener hallplanene er dårlig utredet

De private utbyggerne Realinvest og R. Kjeldsberg er kritisk til rådmannens utredning for ny messehall i Trondheim. Men rådmann Morten Wolden står fast på at Øya er beste alternativ.

Brian Stangnes Kjeldsberg

Les mer om: