Nyheter om KjøkkenCathrine og Ole Håkon gir bort hytta. Det er bare en hake ...

Hytta fra 1954 er 57 kvadratmeter, og inneholder bad, stue, kjøkken og ett soverom. Nå kan den bli din – helt gratis.
Les mer om:

Sjøboder for lagring av kajakker og utstyr, ble innredet med kjøkken og bad: – Dette anses som en selvstendig boenhet

Fire sjøboder i Dalsveien 88 skulle brukes til lagring av utstyr og redskap til sjø og båtbruk, men ble bygget som fire selvstendige boenheter. Ansvarlig søker mener at alt er som det skal.
Les mer om:

Sykehjemsmaten fikk slakt – nå blir det endringer

Maten i den nye storkommunen skal produseres på kommunens egne kjøkken.
Les mer om:

John Arne Riise fikk ikke drømmejobben, vraker Drammen

John Arne Riise hadde planen klar, kids med ny kone, ny jobb som hovedtrener for Strømsgodset og bygge nytt hus i Drammen. – Alt gikk på skinner foruten jobben.

Restaurantsjefen drømte om en rolig start: – Det har vært stinn brakke

To uker etter åpning kan Huset Kjøkken & Bar fortelle at det så langt har gått veldig fint og at bygdas beboere har tatt dem godt imot.
Les mer om:

Fikk ja til å bygge naust – satte opp anneks

Nå selges eneboligen i Fleslandsvegen med et stort anneks der det er kjøkken, men ingen båt.
Les mer om:

Fikk ja til å bygge naust – satte opp anneks

Nå selges eneboligen i Fleslandsvegen med et stort anneks der det er kjøkken, men ingen båt.
Les mer om:

En kunde ga Elise (41) ideen. Nå utvider hun driften.

Fra et kjøkken i Skjoldavegen sørger Elise Sæverhagen for at folk får middagen servert rett på døra sju dager i uka.
Les mer om:

Sunnere mat etter skoletid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Alle barn skal ha tilbud om sunn og god mat i AKS. Det trenger dere for å leke og lære, sa Inga Marte Thorkildsen til elevene som jobbet med å forberede måltidet. I AKS-kostnadene til foreldrene er det lagt inn 51 kroner per barn per måned. Det er opp til hver enkel aktivitetsskole hvordan de vil bruke disse pengene, og man kan i tillegg bruke midler fra selve oppholdsbetalingen til mat.

Har solgt boliger for langt over en halv milliard på Langhus – nå selges prosjektets største og dyreste leiligheter til 11 millioner – uten kjøkken

De to toppleilighetene er på hele 160 kvadratmeter, men utbygger har droppet å sette inn kjøkken. – Vi synes det er mer fornuftig og miljøvennlig at kjøper får gjøre sitt eget valg av kjøkken enn at vårt standardkjøkken byttes ut etter kort tid, sier utbygger Per-Øivind Wold.
Les mer om:

Alle sykehjem – eget kjøkken

I Søgne og Songdalen har vi god erfaring med hjemmelaget mat fra egne kjøkken på sykehjemmene.

Jeanette spriter opp hagen: – På tide å ta favorittene med ut

SKIEN: Når Jeanette Thorsen styler hager, hagestuer og verandaer, flytter hun gjerne ting fra stue og kjøkken ut. – Ved å mikse myke og grove tekstiler skaper du liv. Ta vare på favorittene dine. Det gir en personlig stil.

– I Hovdebygda trekkjer eg pusten og finn roa

«Eg kjem ofte til Hovdebygda til mormor sitt kjøkken, også for å vere aleine. Når eg er for mykje saman med folk, vert eg språklaus»
Les mer om:

Dette er feilene vi ofte gjør når vi planlegger nytt kjøkken

Unngå disse typiske tabbene på ditt nye kjøkken.
Les mer om:

Driftig gårdbruker med sans for teknologi

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Men med tre generasjoners gårdsdrift på Drageid lå det kanskje i kortene at også Tony etter hvert skulle satse på landbruksnæring som levevei.Å drive et gårdsbruk blir både en livsstil og familiebedrift, men det er hovedsakelig Tony og faren Per Arne som jobber på gården.

En bobiljomfru mister møydommen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Det finnes vel knapt en bilist her til lands som ikke har forbannet en treg bobil i bakkene foran på et eller annet tidspunkt. Jeg har er i hvert fall skyldig i å ha tenkt den tanken.Det føltes nesten som en invasjon i det sekundet mai bikket over til å bli juni, og det varte til de siste feriepuljene i tysk næringsliv ebbet ut i midten av september. HERLIG AVKOBLING.

Vannet fosset opp av asfalten

«Det ser ut som to rom og kjøkken under asfalten», ifølge brannvesenet etter en vannlekkasje i Oslo sentrum.
Les mer om:

Nå ligger også "mottaket" i Røsvik ute til salgs

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiendommen er også kjent som Røsvik bo- og behandlingsenter, og ble brukt som mottak for mindreårige flyktninger. Nå ligger det ute til salgs med en prisantydning på 1,4 millioner kronerI propektet står det at selger har utarbeidet planer for eventuelt oppføring av seks, åtte eventuelt ti leiligheter.Eiendommen ligger nært Røsvik kirke, og bygningsmassenn ble oppført i 1952 og påbygget i 1982.

Kajakk, fjell og damer med hvite legger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Turen gikk til Fugløy, en perle av en øy i Gildeskål kommune. Fugløy har to steder med bebyggelse, Nordfugløy og Sørfugløy. Etter krigen bodde der cirka 200 personer på øya.I dag er det ingen fastboende, husene brukes som ferie og fritidshus. Ferden vår gikk til Sørfugløy, et sted det går rutebåt til noen dager i uken.Vi var en gjeng med ulik erfaring med kajakkpadling.

Knallbra på Klepp

Jøers’ Kjøkken er en perle av et spisested. Her stemmer det aller meste for dem som vil ha en hyggestund med mat og vin.
Les mer om:

- Potten er så liten at det ikke en gang er knapper og glansbilder

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg mener ærlig talt det er uhørt at regjeringen kan snakke så mye om hvor viktig det er med kjøkken på sykehjemmene og så komme med en tilskuddspott som ikke er på mer enn 12,5 millioner kroner. Det er ikke en gang knapper og glansbilder, mener Siv-Len Strandskog, gruppeleder i Sola Ap.Samtlige parti i Sola har sagt at de vil ha produksjonskjøkken tilbake i kommunal regi på sykehjemmene.

Nå blir det øl- og vinservering i Solakrossen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NÆRING: Det er ikke lenge siden Joker Brustadbua åpnet dørene i Galleriet i Solakrossen, og nå følger de snart opp med enda et konsept. Kafé Levi blir det nyeste tilskuddet av serveringssteder i sentrum, og i løpet av juni vil spisestedet etter planen kunne by på både øl og vin. - Det blir lunsjmat med sandwich, salater, dagens suppe og tapas-tallerkener, forteller kaféleder Sunniva Pedersen.

Tilbyr kjøkken-tilskudd

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Regjeringen ønsker å få matlukten tilbake på flere sykehjem, og foreslår derfor i revidert nasjonalbudsjett å etablere et tilskudd til renovering, bygging eller etablering av kjøkken ved eksisterende sykehjem og heldøgns omsorgsbolig. Det foreslås å sette av 12,5 millioner kroner i tilsagnsramme for 2019. - For mange eldre er måltid et av høydepunktene i løpet av dagen.

Nei, Listhaug la ikke ned alle kjøkkenene på sykehjem

Sykehjemsetaten ville sentralisere produksjonen av varm mat, men Listhaug bestemte at alle sykehjem som ønsket det, skulle få beholde sine egne kjøkken.
Les mer om: