Nyheter om Kjøkken


Nå ligger også "mottaket" i Røsvik ute til salgs

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiendommen er også kjent som Røsvik bo- og behandlingsenter, og ble brukt som mottak for mindreårige flyktninger. Nå ligger det ute til salgs med en prisantydning på 1,4 millioner kronerI propektet står det at selger har utarbeidet planer for eventuelt oppføring av seks, åtte eventuelt ti leiligheter.Eiendommen ligger nært Røsvik kirke, og bygningsmassenn ble oppført i 1952 og påbygget i 1982.

Kajakk, fjell og damer med hvite legger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Turen gikk til Fugløy, en perle av en øy i Gildeskål kommune. Fugløy har to steder med bebyggelse, Nordfugløy og Sørfugløy. Etter krigen bodde der cirka 200 personer på øya.I dag er det ingen fastboende, husene brukes som ferie og fritidshus. Ferden vår gikk til Sørfugløy, et sted det går rutebåt til noen dager i uken.Vi var en gjeng med ulik erfaring med kajakkpadling.

Knallbra på Klepp

Jøers’ Kjøkken er en perle av et spisested. Her stemmer det aller meste for dem som vil ha en hyggestund med mat og vin.
Les mer om:

- Potten er så liten at det ikke en gang er knapper og glansbilder

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg mener ærlig talt det er uhørt at regjeringen kan snakke så mye om hvor viktig det er med kjøkken på sykehjemmene og så komme med en tilskuddspott som ikke er på mer enn 12,5 millioner kroner. Det er ikke en gang knapper og glansbilder, mener Siv-Len Strandskog, gruppeleder i Sola Ap.Samtlige parti i Sola har sagt at de vil ha produksjonskjøkken tilbake i kommunal regi på sykehjemmene.

Nå blir det øl- og vinservering i Solakrossen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NÆRING: Det er ikke lenge siden Joker Brustadbua åpnet dørene i Galleriet i Solakrossen, og nå følger de snart opp med enda et konsept. Kafé Levi blir det nyeste tilskuddet av serveringssteder i sentrum, og i løpet av juni vil spisestedet etter planen kunne by på både øl og vin. - Det blir lunsjmat med sandwich, salater, dagens suppe og tapas-tallerkener, forteller kaféleder Sunniva Pedersen.

Tilbyr kjøkken-tilskudd

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Regjeringen ønsker å få matlukten tilbake på flere sykehjem, og foreslår derfor i revidert nasjonalbudsjett å etablere et tilskudd til renovering, bygging eller etablering av kjøkken ved eksisterende sykehjem og heldøgns omsorgsbolig. Det foreslås å sette av 12,5 millioner kroner i tilsagnsramme for 2019. - For mange eldre er måltid et av høydepunktene i løpet av dagen.

Nei, Listhaug la ikke ned alle kjøkkenene på sykehjem

Sykehjemsetaten ville sentralisere produksjonen av varm mat, men Listhaug bestemte at alle sykehjem som ønsket det, skulle få beholde sine egne kjøkken.
Les mer om:

Nei, Listhaug la ikke ned alle kjøkkenene på sykehjem

Sykehjemsetaten ville sentralisere produksjonen av varm mat, men Listhaug bestemte at alle sykehjem som ønsket det, skulle få beholde sine egne kjøkken.
Les mer om:

India Tandoori ventar på svar frå UDI

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Søknadsprosessen var meint å ta mellom fire og seks veker, men innehavaren av den nye indiske restauranten på Bryne, Izral Singh, fortel at køane er store i papirmølla i UDI.Kokkane har vore tilsette ved prominente kjøkken i Mumbai, og skulle syta for at den indiske maten var autentisk og av høg kvalitet. Singh ventar svar i løpet av veka, men den planlagde opninga før 17. mai ser ut til å gå fløyten.

Kjøkken tilbake på institusjon

Asker Frp har tidligere skrevet i Budstikka om viktigheten av god mat og ernæring for eldre mennesker.
Les mer om:

Signal-språket

Det er ikkje vanskeleg å gi ros til initiativet bak det storstilte landbruksmøtet som nyleg gjekk av stabelen på samfunnshuset på Suldalsosen. Midt i våronna og lemminga fylte suldalsbøndene godt opp og fekk høyra jordnære og ærlege vitnesbyrd om investeringar og kvardagsdrift frå folk som sjølv har felleskjøpet-dressen på.

Atla mistet mora – flyttet inn på Monikas kjøkken(pluss)

– Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle ha en hest på kjøkkenet. Alle kaller meg bare for Pippi nå.
Les mer om:

Disse billene vil du ikke ha i kjøkkenskuffen

Billene er ikke uvanlige å se på norske kjøkken, og gjør maten din uspiselig.
Les mer om:

Tajik satte Listhaugs kjøkkenskap på plass

Statsråden åpnet og skrøt av landets største sentralkjøkken. Nå mener hun slike kjøkken er galt. – Det er lenge siden, sa Sylvi Listhaug.
Les mer om:

Mosti er nominert til tre priser under Opplyst

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SULITJELMA: Mona Mosti er tredobbelt nominert i to kategorier under Opplyst 2019, næringslivet i Saltens egen Oscarutdeling. - Jeg har gått rundt og grått litt jeg, etterhvert som meldingene om nominasjonene nådde oss. Ja, jeg blir rørt når folk legger merke til det arbeidet vi legger ned i her oppe i Sulis, sier Mona Mosti. Ambassadør Hun er selv nominert til «Årets ambassadør».

På ni måneder har Ivar og Charlotte solgt designkjøkken for 15 millioner kroner

På kort tid har Kvik kjøkken markert seg i et marked som fra før av har stor konkurranse.
Les mer om:

Nå har denne kjente kafeen blitt ny: - Det er nok noen som leter etter sin faste plass selv om vi har bygget om

PORSGRUNN: KOK Kjøkken og kaffe heter den nå, men gamle travere kjenner kafeen som Cafe Deichmann eller Opus. – Vi har vært med på hele prosessen, og det er kjempegøy å være med på noe nytt, sier daglig leder Anne Karine Øvrebø.

Frp-Siv inviterer til spleiselag for egen mat på hjemmet

FAGERBORGHJEMMET (VG) Finansminister Siv Jensen (Frp) fikk fersk, kokt torsk med eggesmør. Nå vil hun sørge for at flere eldre får kokk og mat fra eget kjøkken på hjemmet.

Folkets hus i hundre år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Fanen til Kjelsås Areiderpartilag vaier i vinden 1. mai. Tradisjonen tro har har Ap-laget gått i tog i gatene på Kjelsås, og endt opp med 1. mai-frokost på Folkets Hus i Myrerveien 40, også i år. Omlag 80 personer deltar hvert år. 1. mai 2017 ved Kjelsås Folkets Hus. Foto: Kristin Tufte Haga (Arkivfoto) Årets taler er tidligere LO-leder Yngve Hågensen. 100 år 1. mai-forkosten er nok ekstra spesiell i år.

Åpner kennel med 42 plasser. Tar imot de første firebente i dag.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Margrete Dysjaland har fått toppverv i Frp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Når Fremskrittspartiets Landsmøte samles til helgen, er Margrete Dysjaland valgt inn i partiets valgkamputvalg for eldreomsorg.- Dette er et arbeid jeg gleder meg stort til. Det er viktig å si ja når en får nye utfordringer, og jeg er både ydmyk og stolt.

Norges minste bobil har kjøkken, bad og soveplass til fire

Noe å tenke på til årets ferie?
Les mer om:

Per Dag og May selger kjøkkenet sitt og bruker pengene på noe uventet: – Tårene trillet da jeg fortalte det

KVELDE: May Nordkvelde har lagt ut kjøkken og hvitevarer for salg. Pengene skal hun bruke til å glede en familie som har bodd mer på sykehus enn hjemme de siste årene.
Les mer om:

- Det var egentlig en feiltakelse at jeg havnet her i Skaiti i 1968

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det var egentlig en feiltagelse at jeg havnet her i Skaiti i 1968, da jeg som student skulle jobbe med hovedoppgaven min.

Branntilløp på kjøkken

Les mer om: