Nyheter om Kjæreste


- Jeg trodde han kom til å drepe meg

Lynn Hart (52) brøt med sin voldelige kjæreste etter tre år. Nå vil hun hjelpe andre.
Les mer om:

Besøkte kjæresten på sykehuset - endte opp med å drapstrue sykehusansatt

Det var i oktober i fjor at mannen skulle besøke sin kjæreste som da var innlagt. Etter flere uanmeldte besøk, fikk manen beskjed om å forlate sykehuset. Det ønsket han ikke å gjøre.
Les mer om:

Sønnens venn surfer på nettforum med kvinnehat. Bør hun gjøre noe?

«Jonas» er den eneste i gjengen som ikke har kjæreste. Han omgås andre single menn på nettsider fulle av bitterhet og kvinnehat.
Les mer om:

Visningen er som en førstedate!

De færreste ville møtt en potensiell ny kjæreste i gamle joggebukser og med fettete hår. Sånn er det med boliger også; det lønner seg å framheve de beste sidene hvis du vil at interessenten skal forplikte seg til noe mer.
Les mer om:

- Jeg elsker min datters kjæreste

Chris Martin får skryt av «svigermor» Melanie Griffith.
Les mer om:

- Vi har vært sammen i over ett år

«The Handmaid's Tale»-stjernen avslører hemmelig kjæreste.
Les mer om:

Premier League-profil endte opp mishandlet etter å ha prøvd seg på fotballkollegas kjæreste

Danny Drinkwater (29) er i trøbbel igjen.
Les mer om:

Tiltale: Slo og skallet ned gravid kjæreste

En 28 år gammel mann må neste uke møte i Øvre Romerike tingrett tiltalt for mishandling av kjæresten.
Les mer om:

Avslører ny kjæreste

- Det er en mann i mitt liv.
Les mer om:

Kvinne ble lurt av «nettkjæreste»

Det en kvinne trodde var hennes nye kjæreste, viste seg å være en svindler. Nå sitter hun igjen med milliongjeld.
Les mer om:

– Jeg ble bedt om å skjule min seksualitet

I et intervju med Harper’s Bazaar forteller filmstjernen om rådene hun fikk før hun ble en etablert skuespiller. – Jeg ble fortalt at hvis jeg ville gjøre meg selv en tjeneste, burde jeg ikke gå ut og holde hender med min kvinnelige kjæreste offentlig. Da kunne jeg kanskje lande en Marvel-rolle, sier hun. Stewart sier at hun nå er bedre rustet til å svare på medienes interesse om hennes seksualitet.
Les mer om:

Endelig tid til å pleie kjærligheten

Alpinstjernen prøver å være en god kjæreste til tross for over 200 reisedøgn i året.
Les mer om:

Stein Erik Hagen (63) kjæreste med Nicolay (31)

Styreleder i Orkla og milliardær Stein Erik Hagen (63) har blitt sammen med den 31 år gamle kirurgen Nicolay Andreas Herud, ifølge Se og Hør.
Les mer om:

Se og Hør: Stein Erik Hagen har fått seg kjæreste

Hagen (63) er ifølge kjendisbladet blitt sammen med den 31 år gamle kirurgen Nicolay Andreas Herud (31). Aldersforskjellen bekymrer ikke forretningsmannen.
Les mer om:

Har fått seg 32 år yngre kjæreste

- Vi trives godt i hverandres selskap.
Les mer om:

Lana Del Rey forklarer Camila Cabello-kommentaren sin

Er Cam en copycat eller er videoen hennes kun en tilfeldig likhet? På søndag postet Camila Cabello en teaser for sitt kommende slipp «Romance». Her filosoferer hun om hvor vrien kjærleiken kan være. – Hva vet jeg om kjærlighet?, skriver det tidligere Fifth Harmony-medlemmet under snuttene. View this post on Instagram what do I know about love ? A post shared by camila (@camila_cabello) on Aug 31, 2019 at 9:34am PDT View this post on Instagram what do I know about love ? A post shared by camila (@camila_cabello) on Aug

Nå bekrefter han forholdet

Shawn Mendes røper at han har fått seg kjæreste.
Les mer om:

Føler selv han er på rett vei, innrømmer løgn

Nicki Bille er ikke kjent for å holde seg innenfor gjeldende regler og normer, når han nå innrømmer at hans lille familie med 18 år gamle Sofie Larsen ikke blir flere og at det hele var en løgn skaper det store overskrifter i dansk presse.  Sofie Larsen forventer ikke barn i desember med for øyeblikket den tidligere fotballspilleren 31 år gamle Nicki Bille, det hele var en løgnhistorie som de to synes det var underholdende å spre på ferie i Berlin. Les: Da er det bare å avtale tid, Zlatan Skylder på fake media (selvsagt) «Vi var i Berlin og flere journalister skrev til Sofie.

25-åring siktet for drapsforsøk

En 25 år gammel mann er siktet for å ha forsøkt å drepe sin tidligere kjæreste på Buøy utenfor Stavanger i juni.
Les mer om:

25-åring siktet for drapsforsøk i Stavanger

En 25 år gammel mann er siktet for å ha forsøkt å drepe sin tidligere kjæreste på Buøy utenfor Stavanger i juni.
Les mer om:

Mann siktet for drapsforsøk på Buøy

En 25 år gammel mann er i Stavanger tingrett varetektsfengslet i fire uker mistenkt for å ha forsøkt å ta livet av sin tidligere kjæreste.
Les mer om:

– Som å slå opp med en kjæreste

Etter å ha vært på en to år lang verdensturné meddelte Sheeran tidligere denne uken at han tok pause. – Dette er min siste konsert på antagelig 18 måneder, sa han til fansen i Ipswich mandag. Der sa Ed Sheeran at han ville tilbringe mer tid med kona Cherry Seaborn, som han giftet seg med før jul i fjor. LES OGSÅ: Får ikke inntekter fra «Shape of You» lenger. Men han la ifølge NME ikke skjul på at den midlertidige avskjeden hadde vært følelsesladd også for crewet hans backstage. – Det føles nesten som om du slår opp med en kjæreste du har vært sammen med i årevis.
Les mer om:

Kongen sjokkerer: Offentliggjør «elskerinne»

Internett gikk av hengslene da Thailands konge viste fram en kjæreste på si.

– Pete Davidson dater den kuleste jenta i Once Upon a Time in Hollywood

Pete Davidson har jaggu draget. Den karismatiske Saturday Night Live!-komikeren og skuespilleren var sammen med Cazzie David (datteren til Larry David) i flere år, men i 2018 og 2019 har han hatt flere kjente kjærester. Først ble Pete stormende forelsket i Ariana Grande, som han fridde til etter bare noen uker. Noen måneder senere ble det dog slutt. Bruddet kom knappe fem uker etter dødsfallet til Mac Miller, Ariana Grandes kjæreste gjennom flere år. View this post on Instagram Forlovet etter noen uker?

5 stjerneskudd som stjeler showet i Once Upon a Time In Hollywood

Fra birolle til hovedrolle? Quentin Tarantinos Once Upon a Time In Hollywood, som populært omtales som et kjærlighetsbrev til 60-tallets Hollywood, har blitt en smash. Regissørens første prosjekt uten hjelp fra #metoo-monsteret Harvey Weinstein fikk syv minutters stående applaus under verdenspremieren i Cannes i mai. Anmeldelsene som fulgte, gjenspeilet responsen. 730 rullet solid terningkast: Nostalgisk Quentin Tarantino gir fansen det de vil ha. Filmen omhandler i korte trekk livet til Rick Dalton, en semi-avdanket skuespiller portrettert av Leonardo DiCaprio (meta?).