Nyheter om Kjær


Mistet begge tvillingsønnene i selvmord

GOD MORGEN NORGE (TV 2): Lars Petter Kjær opplevde enhver foreldres verste mareritt – to ganger. I løpet av et halvt år tok begge tvillingsønnene livet sitt.
Les mer om:

Flyet til Jan Tore Kjær ble avlyst av SAS timer før avreise: – Jeg blir så forbanna

Jan Tore Kjær raser mot SAS etter de kansellerte flyet hans timer før avreise mens han sov.
Les mer om:

SAS avlyste flytur få timer før avreise

Jan Tore Kjær sto opp klokken fire om morgenen for å rekke flyet til Nice. På telefonen lå det melding om at flyturen var avlyst. – SAS taper veldig mye på å ikke gi kundene beskjed i tide, sier professor.
Les mer om:

Tidligere oljefondssjef i bryggetrøbbel på hytta på Tjøme

Tidligere oljefondssjef Knut Norheim Kjær får trolig ikke beholde brygga på hytta si på Tjøme.
Les mer om:

Kjær om kaoset: – Det er ikke tilfeldig at alle sier opp jobben

Han ble beskyldt for kuppforsøk. Dager senere var han ferdig i klubben. Nå åpner Jan Tore Kjær opp om hvordan han opplevde konfliktene.
Les mer om:

Schmeichel viser at han er en ekte leder – gir fra seg kapteinsbindet

Med den fødte kaptein Simon Kjær ute med langtidsskade, bar Kasper Schmeichel Danmarks kapteinsbind mot Nederland på lørdag. Nå gir Leicester-keeperen ansvaret videre, som en helt spesiell gest. Det endte med 4-2 tap mot Nederland, men vi tror neppe det var dette som fikk Schmeichel til å tre ned som stedfortredende leder. På mandag bekreftet Kasper Hjulmann at Christian Eriksen er utnevnt til kaptein mot Serbia på tirsdag. Les: Max Verstappen seiret i en helt vill Formel 1-runde! -Christian blir kaptein i morgen. Jeg kan si at før jeg begynte å tenke på det, kom Kasper til meg.

Ble beskyldt for kuppforsøk – nå er han ferdig som styreleder

Jan Tore Kjær fortsetter ikke som styreleder for Vålerenga Ishockey Elite. I forrige uke ble han beskyldt for kuppforsøk.
Les mer om:

Beskyldes for kuppforsøk: – Vanskelig å kuppe seg selv

Vålerengas supportergruppe kommer med kraftige beskyldninger mot Jan Tore Kjær og Rune Syversen. Lederduoen forstår lite av påstandene.
Les mer om:

Forlot «Kompani Lauritzen» i tårer – kollapset hjemme

Lydia Gieselmann (29) og Jan Tore Kjær (53) gikk begge på en smell. For Kjær ble det verst da han kom hjem.
Les mer om:

Beroliger bekymrede beboere: – Dette er stort sett helt trygt

SKIEN: Jan Martin Kjær i grunneierlaget har forståelse for at det kan være plagsomt for beboere når det avfyres skudd grytidlig om morgenen. Men han mener det ellers ikke er særlig grunn til bekymring for jakta i Gjerpensdalen.
Les mer om:

Runar Thygesen (54) er død: – En mer positiv og blid person fantes ikke

SKIEN: Han var kjent og kjær for mange. Både gjennom sitt yrke, men også gjennom sin lidenskapelige interesse for musikk og hunder.
Les mer om:

Olaf var høyt elsket i hele nabolaget – nå vil de hedre ham på en spesiell måte: – Jeg gråt da jeg fikk høre det

SKIEN: Fram til han døde nylig, var Olaf Moen en kjent og kjær skikkelse i hele nabolaget. Nå ønsker beboere i Odins gate å hedre ham ved å endre gatenavn til Olaf Moens gate.
Les mer om:

Kjær og Lervaag om Kompani Lauritzen: – En berg-og-dal-bane

Romerikes Blad møter Espen P.A. Lervaag og Jan Tore Kjær hjemme hos Kjær på Fjellhamar. De er begge aktuelle i TV2-serien Kompani Lauritzen, som hadde premiere på lørdag. Nå forteller de åpenhjertig om hvordan de synes opplevelsen på Setnesmoen var.
Les mer om:

Bruker digital kunst i kampen mot Putin: – Det kokte litt over

Kine Kjær tok pennen fatt da hun så Russland invadere Ukraina. Nå deles kryptokunsten som ild i tørt gress.
Les mer om:

Denne populære blomsten blir utsolgt med en gang: – Folk ringer inn og ber oss holde av

Kjær blomst har mange navn. Pastell-slør, regnbue-slør og candyfloss-slør er noen av navnene på denne populære blomsten i nellikfamilien.
Les mer om:

– Jeg tjener mye mer i jobben min enn å være med på disse programmene

Siden «Iskrigerne» først ble sendt på tv i 2014, har realitykarrieren til Jan Tore Kjær tatt helt av. Nå er han hele Norges godklump, og han har ikke tenkt til å fjerne seg fra tv-skjermen med det første.
Les mer om:

Johansen skal trene Manglerud Star

Tidligere landslagstrener Roy Johansen er tilbake på isen. Han er hentet inn for å hjelpe Manglerud Star i kvalifiseringen til eliteserien i ishockey. Det melder TV 2. Roy Johansen er fortsatt ansatt i Vålerenga, men klubbene er blitt enige om et utlån av trenerveteranen. – Jeg har trivdes veldig bra i Vålerenga. Nå gikk jeg en runde med Jan Tore Kjær, og hørte om det var mulig å låne meg ut. Det siste året har vært veldig lærerikt, men jeg føler at min plass er på isen.

Årssyklist Arne (54) liker ikke det han ser på sykkelstien: – Fortsetter dette mister Tønsberg syklister

Salt på sykkelveien mellom Tønsberg og Kjær i Åsgårdstrand skaper problemer for syklister og firbente, mener syklist Arne Steinbo. Men fylkeskommunen sier de ikke har saltet.
Les mer om:

Daglig leder fortviler etter storbrann: – Vi hadde fulle ordrebøker hele neste måned

Steven Meyer tok over jobben som daglig leder ved Kabelvåg Auto AS i 2019. I natt måtte han se en kjær arbeidsplass gå opp i røyk.
Les mer om:

Valgte jobben over kona

Jan Tore Kjær (53) mistet nesten kone og hjem for Vålerenga Hockey. Det angrer han ikke på.
Les mer om:

Henriette sa opp jobben og satset for fullt hjemmefra. Det har hun ikke angret på: – Jeg er B-menneske

Det siste året har Henriette Bjørndal Kjær designet og produsert smykker på fulltid i kjelleren på Solvang. Resultatet har falt i smak hos flere kjendiser og gitt en god oppstart for gullsmeden.

Franck Kessie sendte regjerende Afrikamestrene ut av turneringen i går, snakker om å flytte til London i dag

Franck Kessies kontrakt med AC Milan går ut i juni 2022, noe som gjør ham tilgjengelig på en gratis overgang, men Rossoneri ønsker å få til en overgang januar for å unngå han forlater Italia for ingenting. 25 år gamle Franck Kessie er den komplette midtbanespilleren som i tillegg til å da ekstreme defensive kvaliteter har en fysikk som kan bane seg vei gjennom selv de tetteste forsvarsverker. Han var ettertraktet allerede før Afrikamesterskapet, hans prestasjoner på Douala Stadium i Kamerun i går sørger for at alle interesserte parter får det travelt.

Kjærlighet ved første inntrykk på Veiholmen(pluss)

Den storslagne naturen på Veiholmen i Smøla kommune er hovedingrediensene for ekteparet Kjær. Først falt de pladask for folket på øya. Så forelsket de seg hodestups i stedet og omgivelsene. Det endte i et impulskjøp av ei sjønær hyttetomt i løpet ei helg på høsten i 2019.
Les mer om:

Skattesjokk for hytteeiere - klagestorm til kommunen

BAMBLE: Det er ti år siden fritidseiendommer i Bamble ble taksert og nye takster har skapt reaksjoner. - Flesteparten får ikke gehør for klagene, sier Andreas Kjær. For svært mange vil det dermed koste mye mer å eie hytta.
Les mer om:

Mest lest siste uke