Nyheter om Kittelsen


Hevnjakt og horeri

Agnes Kittelsen måtte grave dypt i seg selv for å spille Hermine i den kommende sesongen av «Exit». Det handler fortsatt om raske penger, men også om hevn, røper serieskaper Øystein Karlsen.
Les mer om:

Hevnjakt og horeri

Agnes Kittelsen måtte grave dypt i seg selv for å spille Hermine i den kommende sesongen av «Exit». Det handler fortsatt om raske penger, men også om hevn, røper serieskaper Øystein Karlsen.
Les mer om:

Hevnjakt og horeri

Agnes Kittelsen måtte grave dypt i seg selv for å spille Hermine i den kommende sesongen av «Exit». Det handler fortsatt om raske penger, men også om hevn, røper serieskaper Øystein Karlsen.
Les mer om:

Kommunens søppeldunker i Fagernes sentrum fylles opp av husholdningsavfall

Kommunens søppeldunkene i Fagernes sentrum blir brukt til husholdningsavfall. Dette er de ikke beregna for, opplyser Runar Kittelsen hos Nord-Aurdal kommune.

Topp 16 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk-fredag! Nå er det kun en drøy måned til julen er ferdig Det er vel derfor norske artister begynner med julesangene sine rett etter halloween. 730.no satt oppe i natt og hørte gjennom 54 nye doser med norsk musikk og valgte ut disse låtene. Blant annet et par vakre julesvisker. Emma Steinbakken «Stay With Me» Det er som seg hør og bør klart for sesong 2 av Per-Olav Sørensen-serien Hjem til Jul alias Home for Christmas 2 med Ida Elise Broch (søsteren til Nicolai) og Gabrielle Leithaug alias Gabby.

Kjelsåsgutt kaster seg inn i musikkbransjen

– Sangen er en fin start for det som kommer senere, sier Sondre Kittelsen Paalgard.
Les mer om:

Cham Léon debuterer: – Jeg vil skape et rom for andre raringer der ute

Hils på Cham Léon! 23 år gamle Sondre Kittelsen Paalgard fant både soundet og seg selv da han måned etter måned eksperimenterte i studio sammen med stjerneprodusent Henrik the Artist. – Jeg har blitt den raringen jeg alltid var redd for å være som barn. Og det er jeg dritfornøyd med.

Hva skal til for å få til vekst i næringslivet? Nord-Aurdal kommune kjører på med intervjuer, spørreundersøkelse og innspillsmøter

- Det er mye som skjer denne uka, sier Runar Kittelsen, som er i full gang med å intervjue utvalgte næringslivsledere samt å forberede fredagens innspillsmøte for næringslivet og andre interesserte.
Les mer om:

- Helt uholdbart

Agnes Kittelsen forteller hvorfor hun synes den nye sesongen av «Exit» er bedre enn den forrige, og hvordan det har vært ikke å få reise hjem.
Les mer om:

Kay er viden kjent for tapasen, men det er noe annet han heller ville vært kjent for

SKIEN: Popstjernetoget har nok gått, sier Kay Kittelsen, som både driver Mathuset og spiller i El Kayenne. I en alder av 50 år har han rukket å bli ihuga laksefisker, god businessmann og solid musiker med låter på Spotify.

Julie (25) startet Facebook-gruppe for å hjelpe folk i karantene

Da Julie Daffinrud Kittelsen så at flere og flere la ut i «kjøp og salg»-grupper at de ville hjelpe mennesker i karantene, fikk hun en idé.
Les mer om:

Streamingtips: Topp 6 serier fra 2019

Hvor mange av disse har du rukket å se? Det blir sjeldent manko på serietips. Men hvilke er virkelig verdt tiden din? Etter å ha tittet på et hundretalls serier fra inn- og utland har vi valgt ut serienyhetene fra 2019 som gjorde aller størst inntrykk. Vi har kun listet opp nye favoritter, altså de som startet med første episode/sesong i året som gikk. Tre av dem er korte og avsluttende, tre er lengre og har allerede bekreftet en ny sesong. Til slutt endte vi på én norsk, én svensk og fire engelskspråklige.

Gode Exit-nyheter

Hurra! NRK kommer i dag med årets minst overraskende beskjed: Det blir en ny sesong av Exit. Nyheten bekreftes av kanalens dramasjef, Ivar Køhn. Ifølge NRK skal også oppfølgeren, også denne produsert av Freemantle, være basert på ekte historier fra det norske finansmiljøet. – Vi håpet på en avklaring før jul, og det fikk vi til.

Klart for ny sesong av «Exit»

NRKs dramasjef Ivar Køhn bekrefter at det blir en ny sesong. Produksjonsselskapet Fremantle produserer dramaserien «Exit» for NRK. – Denne sesongen viser et enda bredere spekter av hvor langt den virkeligheten går.

Slik lykkes du som skuespiller

Agnes Kittelsen deler sine karrieretips - og ekspertene avslører hva som skal til for at du lykkes på scenen.
Les mer om:

Agnes i alle kanaler

Vi følte med henne som trofékona til den ufyselige finansmannen i «Exit», nå er det mer hverdagslig dramatikk på TV2. Ingen kan anklage nybakt mamma Agnes Kittelsen for å ligge på latsiden.
Les mer om:

- Følte meg sårbar

Selv om hun er en av Norges mest populære skuespillere blir Agnes Kittelsen usikker før hvert prosjekt. – Alle kommer til å gjennomskue meg, tenker jeg alltid.
Les mer om:

10 ønsker for Exit sesong 2

Norges mest underholdende dramaserie – med god margin. Exit tok oss med storm i slutten av september, og det eneste vi tenker på nå er fortsettelsen. Vi har mange ønsker for sesong 2, men bare så det er sagt; det aller viktigste er at Agnes Kittelsen, Tobias Santelmann, Pål Sverre Hagen, Jon Øigarden og Simon J.

Lars Winnerbäck om ekteskapet til Agnes Kittelsen: – Jeg står oppført som gift uten datter

Det hersker full forvirring rundt det skandinaviske superparets ekteskap. Nå skal den norske stat ha gitt datteren navnet «Pike Kittelsen».
Les mer om:

Serieanmeldelse: Tidenes drøyeste fra NRK?

Den nye NRK-serien Exit er kanskje det drøyeste – og beste – du ser på norsk TV i år. Exit er en mørk dramaserie basert på intervjuer med fire rike finansmenn i Norge. Inspirasjon fra disse finansmennene har så blitt skapt til fire karakterer som serien i hovedsak handler om. Tilsynelatende har de alt. Penger, luksusbiler, kjempestore funkishus med basseng, au pair som tar hånd om barn og husarbeid, ja, de har alt. De har faktisk så mye at pengene har begynt å bli et problem. Pengene har forårsaket en stor distanse mellom deres egen lille boble og realiteten utenfor bobla.

Sjokkserien: - Nesten et overgrep

Agnes Kittelsen spiller trofékona Hermine i NRKs nye TV-serie «Exit». Hun tror NRK-seerne vil sette fredagstacoen i halsen.
Les mer om:

Agnes Kittelsen er troféfrue i drøy serie: – Sjokkert

Serieskaperen tror «Exit» er det drøyeste som blir sendt på NRK. Agnes Kittelsen håper serien gjør noe med beundringen for folk med penger.
Les mer om:

Må bruke vara-lista for å få nok kvinner i utvalgene

Torhild Bransdal og Berit Kittelsen er byttet ut med Nils Olav Larsen og Eivind Drivenes. Kvinnemangelen i kommunestyret gjør at partiene deres må se til vararepresentantene for å fylle de politiske utvalgene.
Les mer om:

Fant ti­talls plast­rin­ger i vatnet. Kan kom­me fra et kom­mu­nalt ren­se­an­legg

Avisa Vald­res har fått til­sendt bil­der av noen små plast­rin­ger, som er funnet både i Stran­de­fjor­den og i elva Beg­na. De kan vi­se seg å stam­me fra et kom­mu­nalt ren­se­an­legg. – Vi bru­ker slike i ren­se­an­leg­get vårt i Fløa­fjor­den, sier tek­nisk sjef i Nord-Aurdal kom­mu­ne, Ru­nar Kittelsen.
Les mer om:

Anmeldelse: HBOs første norske serie er spinnvill

HBO snur hovedstaden på hodet i sin første norske originalserie. Her er vår anmeldelse! Hvordan hadde du reagert om Oslos gater plutselig var fylt opp med barske vikinger og mennesker fra 1800-tallet? Det høres kanskje høyst usannsynlig ut, men for karakterene i Beforeigners er dette vilt nok tilfelle. Duoen bak suksessen Lilyhammer har igjen kokt sammen en potensiell seriefavoritt, denne gangen med Jens Lien (Den brysomme mannen, Okkupert, Sønner av Norge) på regi. Beforeigners er en sci-fi/drama/komedie som utspiller seg i nåtidens Norge.