Nyheter om Kittelsen


Kay er viden kjent for tapasen, men det er noe annet han heller ville vært kjent for

SKIEN: Popstjernetoget har nok gått, sier Kay Kittelsen, som både driver Mathuset og spiller i El Kayenne. I en alder av 50 år har han rukket å bli ihuga laksefisker, god businessmann og solid musiker med låter på Spotify.

Julie (25) startet Facebook-gruppe for å hjelpe folk i karantene

Da Julie Daffinrud Kittelsen så at flere og flere la ut i «kjøp og salg»-grupper at de ville hjelpe mennesker i karantene, fikk hun en idé.
Les mer om:

Streamingtips: Topp 6 serier fra 2019

Hvor mange av disse har du rukket å se? Det blir sjeldent manko på serietips. Men hvilke er virkelig verdt tiden din? Etter å ha tittet på et hundretalls serier fra inn- og utland har vi valgt ut serienyhetene fra 2019 som gjorde aller størst inntrykk. Vi har kun listet opp nye favoritter, altså de som startet med første episode/sesong i året som gikk. Tre av dem er korte og avsluttende, tre er lengre og har allerede bekreftet en ny sesong. Til slutt endte vi på én norsk, én svensk og fire engelskspråklige.

Gode Exit-nyheter

Hurra! NRK kommer i dag med årets minst overraskende beskjed: Det blir en ny sesong av Exit. Nyheten bekreftes av kanalens dramasjef, Ivar Køhn. Ifølge NRK skal også oppfølgeren, også denne produsert av Freemantle, være basert på ekte historier fra det norske finansmiljøet. – Vi håpet på en avklaring før jul, og det fikk vi til.

Klart for ny sesong av «Exit»

NRKs dramasjef Ivar Køhn bekrefter at det blir en ny sesong. Produksjonsselskapet Fremantle produserer dramaserien «Exit» for NRK. – Denne sesongen viser et enda bredere spekter av hvor langt den virkeligheten går.

Slik lykkes du som skuespiller

Agnes Kittelsen deler sine karrieretips - og ekspertene avslører hva som skal til for at du lykkes på scenen.
Les mer om:

Agnes i alle kanaler

Vi følte med henne som trofékona til den ufyselige finansmannen i «Exit», nå er det mer hverdagslig dramatikk på TV2. Ingen kan anklage nybakt mamma Agnes Kittelsen for å ligge på latsiden.
Les mer om:

- Følte meg sårbar

Selv om hun er en av Norges mest populære skuespillere blir Agnes Kittelsen usikker før hvert prosjekt. – Alle kommer til å gjennomskue meg, tenker jeg alltid.
Les mer om:

10 ønsker for Exit sesong 2

Norges mest underholdende dramaserie – med god margin. Exit tok oss med storm i slutten av september, og det eneste vi tenker på nå er fortsettelsen. Vi har mange ønsker for sesong 2, men bare så det er sagt; det aller viktigste er at Agnes Kittelsen, Tobias Santelmann, Pål Sverre Hagen, Jon Øigarden og Simon J.

Lars Winnerbäck om ekteskapet til Agnes Kittelsen: – Jeg står oppført som gift uten datter

Det hersker full forvirring rundt det skandinaviske superparets ekteskap. Nå skal den norske stat ha gitt datteren navnet «Pike Kittelsen».
Les mer om:

Serieanmeldelse: Tidenes drøyeste fra NRK?

Den nye NRK-serien Exit er kanskje det drøyeste – og beste – du ser på norsk TV i år. Exit er en mørk dramaserie basert på intervjuer med fire rike finansmenn i Norge. Inspirasjon fra disse finansmennene har så blitt skapt til fire karakterer som serien i hovedsak handler om. Tilsynelatende har de alt. Penger, luksusbiler, kjempestore funkishus med basseng, au pair som tar hånd om barn og husarbeid, ja, de har alt. De har faktisk så mye at pengene har begynt å bli et problem. Pengene har forårsaket en stor distanse mellom deres egen lille boble og realiteten utenfor bobla.

Sjokkserien: - Nesten et overgrep

Agnes Kittelsen spiller trofékona Hermine i NRKs nye TV-serie «Exit». Hun tror NRK-seerne vil sette fredagstacoen i halsen.
Les mer om:

Agnes Kittelsen er troféfrue i drøy serie: – Sjokkert

Serieskaperen tror «Exit» er det drøyeste som blir sendt på NRK. Agnes Kittelsen håper serien gjør noe med beundringen for folk med penger.
Les mer om:

Må bruke vara-lista for å få nok kvinner i utvalgene

Torhild Bransdal og Berit Kittelsen er byttet ut med Nils Olav Larsen og Eivind Drivenes. Kvinnemangelen i kommunestyret gjør at partiene deres må se til vararepresentantene for å fylle de politiske utvalgene.
Les mer om:

Fant ti­talls plast­rin­ger i vatnet. Kan kom­me fra et kom­mu­nalt ren­se­an­legg

Avisa Vald­res har fått til­sendt bil­der av noen små plast­rin­ger, som er funnet både i Stran­de­fjor­den og i elva Beg­na. De kan vi­se seg å stam­me fra et kom­mu­nalt ren­se­an­legg. – Vi bru­ker slike i ren­se­an­leg­get vårt i Fløa­fjor­den, sier tek­nisk sjef i Nord-Aurdal kom­mu­ne, Ru­nar Kittelsen.
Les mer om:

Anmeldelse: HBOs første norske serie er spinnvill

HBO snur hovedstaden på hodet i sin første norske originalserie. Her er vår anmeldelse! Hvordan hadde du reagert om Oslos gater plutselig var fylt opp med barske vikinger og mennesker fra 1800-tallet? Det høres kanskje høyst usannsynlig ut, men for karakterene i Beforeigners er dette vilt nok tilfelle. Duoen bak suksessen Lilyhammer har igjen kokt sammen en potensiell seriefavoritt, denne gangen med Jens Lien (Den brysomme mannen, Okkupert, Sønner av Norge) på regi. Beforeigners er en sci-fi/drama/komedie som utspiller seg i nåtidens Norge.

Eigedomsskatten: Nord-Aurdal retakserer ikkje for å lure regjeringa

-Vi gjennomfører ikkje retaksering av eigedommar i Nord-Aurdal av strategiske grunnar, men fordi det er lovpålagt, seier verksemdsleiar Runar Kittelsen i Nord-Aurdal kommune.
Les mer om:

HBO satser på norske krefter

«Beforeigners» er den første norske originalproduksjonen fra HBO Europe og 21. august er det klart for den første av seks episoder. Serien kommer fra Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin, duoen som tidligere har gitt oss «Lilyhammer» – og det virker som om de har pønsket ut et enda mer ellevilt plott denne gangen: «Mennesker fra fortiden ankommer vår tid.

- Du kan være trygg når du drikker vannet i springen

- Du kan med trygghet drikke vannet fra springen, uten fare for å bli syk, beroliger Geir Konstad og Runar Kittelsen i Nord-Aurdal kommune. De sier at vannkvaliteten aldri har vært dårlig på Fagernes og Leira, men at kapasiteten og ledningsnettet har blitt mye bedre de siste årene.

«Jeg ville ikke vært i Manchester United uten Ryan Giggs hjelp»

Manchester United legende og landslagssjef for Wales Ryan Giggs får mye av æren for at nyinnkjøpte kantspiller Daniel James havnet på Old Trafford. Daniel James er presentert på en femårig kontrakt i Manchester United, etter en sesong for Championship-klubben Swansea. Les: Ole Gunnar Solskjær henter Swansea talent Daniel James When it comes to discussing Ole and our ambitions, @Daniel_James_97 nails it!

Edvard Tagseth forlater Liverpool, ser etter nye utfordringer

Edvard Tagseth som nå har blitt 18 år gammel signerte avtale med Liverpool allerede som 14 åring. – Det ble i begynnelsen mye reising frem og tilbake, men nå har han bestemt seg for å forlate Anfield.  Nå trener han sammen med Rosenborg, noe som trolig betyr at neste stopp kan bli Trondheim og Lerkendal. Les: Norsk talent sier nei takk til å «fortsette» for Liverpool «Det har jeg gledet meg lenge til.

Dette er TV2s nye storsatsing

Relasjonsdrama med Agnes Kittelsen og Nicolai Cleve Broch kommer til høsten.

Nominert til gjeve TV-priser i Monte Carlo

«En natt» skal 18. juni kappes om Golden Nymph-priser i klassene for Beste komedie, Beste kvinnelige skuespiller og Beste mannlige skuespiller, de to sistnevnte i kategorien for TV-komedier. Det er Anders Baasmo Christiansen og MyAnna Buring som hadde hovedrollene i «One Night», som den NRK-sendte serien presenteres som ute. LES OGSÅ: Filmfestivalen Oslo Pix med programslipp. «En natt» er produsert av Anders Tangen i Viafilm. Øystein Karlsen og Kristopher Schau skrev manus sammen, mens Karlsen hadde regi.

Terrengløp på Søyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere løpere holdt god fart i den kuperte løypen på fem kilometer med start/mål ved Søyland skole. Moi-løperen Bjørnar Stenberg, som nå bor i Flekkefjord, var enda en gang den klart raskeste. Han løp inn til den gode tiden 19,14.- Dette var min første konkurranse i den fine terrengløypen på Søyland. Den første stigningen var lengre enn forventet - i lettere terreng fokuserte jeg på å holde farten oppe.

Arbeidsdag for klasse 8C: - Jeg gjør så godt jeg kan i hvert fall!

I Tvedestrand er det mange elever fra 8.trinn som har arbeidsdag. Tirsdag var det elevene i 8C som testet arbeidslivet. Vi har snakket med to av dem, Lotta Kittelsen Granerud som jobbet på TeamTec, og Tomine Torp som jobbet på Nille.