Nyheter om Kittelsen


Anmeldelse: HBOs første norske serie er spinnvill

HBO snur hovedstaden på hodet i sin første norske originalserie. Her er vår anmeldelse! Hvordan hadde du reagert om Oslos gater plutselig var fylt opp med barske vikinger og mennesker fra 1800-tallet? Det høres kanskje høyst usannsynlig ut, men for karakterene i Beforeigners er dette vilt nok tilfelle. Duoen bak suksessen Lilyhammer har igjen kokt sammen en potensiell seriefavoritt, denne gangen med Jens Lien (Den brysomme mannen, Okkupert, Sønner av Norge) på regi. Beforeigners er en sci-fi/drama/komedie som utspiller seg i nåtidens Norge.

Eigedomsskatten: Nord-Aurdal retakserer ikkje for å lure regjeringa

-Vi gjennomfører ikkje retaksering av eigedommar i Nord-Aurdal av strategiske grunnar, men fordi det er lovpålagt, seier verksemdsleiar Runar Kittelsen i Nord-Aurdal kommune.
Les mer om:

HBO satser på norske krefter

«Beforeigners» er den første norske originalproduksjonen fra HBO Europe og 21. august er det klart for den første av seks episoder. Serien kommer fra Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin, duoen som tidligere har gitt oss «Lilyhammer» – og det virker som om de har pønsket ut et enda mer ellevilt plott denne gangen: «Mennesker fra fortiden ankommer vår tid.

- Du kan være trygg når du drikker vannet i springen

- Du kan med trygghet drikke vannet fra springen, uten fare for å bli syk, beroliger Geir Konstad og Runar Kittelsen i Nord-Aurdal kommune. De sier at vannkvaliteten aldri har vært dårlig på Fagernes og Leira, men at kapasiteten og ledningsnettet har blitt mye bedre de siste årene.

«Jeg ville ikke vært i Manchester United uten Ryan Giggs hjelp»

Manchester United legende og landslagssjef for Wales Ryan Giggs får mye av æren for at nyinnkjøpte kantspiller Daniel James havnet på Old Trafford. Daniel James er presentert på en femårig kontrakt i Manchester United, etter en sesong for Championship-klubben Swansea. Les: Ole Gunnar Solskjær henter Swansea talent Daniel James When it comes to discussing Ole and our ambitions, @Daniel_James_97 nails it!

Edvard Tagseth forlater Liverpool, ser etter nye utfordringer

Edvard Tagseth som nå har blitt 18 år gammel signerte avtale med Liverpool allerede som 14 åring. – Det ble i begynnelsen mye reising frem og tilbake, men nå har han bestemt seg for å forlate Anfield.  Nå trener han sammen med Rosenborg, noe som trolig betyr at neste stopp kan bli Trondheim og Lerkendal. Les: Norsk talent sier nei takk til å «fortsette» for Liverpool «Det har jeg gledet meg lenge til.

Dette er TV2s nye storsatsing

Relasjonsdrama med Agnes Kittelsen og Nicolai Cleve Broch kommer til høsten.

Nominert til gjeve TV-priser i Monte Carlo

«En natt» skal 18. juni kappes om Golden Nymph-priser i klassene for Beste komedie, Beste kvinnelige skuespiller og Beste mannlige skuespiller, de to sistnevnte i kategorien for TV-komedier. Det er Anders Baasmo Christiansen og MyAnna Buring som hadde hovedrollene i «One Night», som den NRK-sendte serien presenteres som ute. LES OGSÅ: Filmfestivalen Oslo Pix med programslipp. «En natt» er produsert av Anders Tangen i Viafilm. Øystein Karlsen og Kristopher Schau skrev manus sammen, mens Karlsen hadde regi.

Terrengløp på Søyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere løpere holdt god fart i den kuperte løypen på fem kilometer med start/mål ved Søyland skole. Moi-løperen Bjørnar Stenberg, som nå bor i Flekkefjord, var enda en gang den klart raskeste. Han løp inn til den gode tiden 19,14.- Dette var min første konkurranse i den fine terrengløypen på Søyland. Den første stigningen var lengre enn forventet - i lettere terreng fokuserte jeg på å holde farten oppe.

Arbeidsdag for klasse 8C: - Jeg gjør så godt jeg kan i hvert fall!

I Tvedestrand er det mange elever fra 8.trinn som har arbeidsdag. Tirsdag var det elevene i 8C som testet arbeidslivet. Vi har snakket med to av dem, Lotta Kittelsen Granerud som jobbet på TeamTec, og Tomine Torp som jobbet på Nille.

God start for karusellen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I konkurranseklassen var Bjørnar Stenberg fra Flekkefjord den klart raskeste i den kuperte løypen på 5,6 kilometer med start/mål ved Kvinesdal stadion. Kvindølen Tore Tjørnhom holdt følge med vinneren på de to første kilometerne - på siste del av distansen ble tempoet skrudd opp og Stenberg gikk til topps på 20.11.

Agnes Kittelsen og Lars Winnerbäck har blitt foreldre

Den norske skuespilleren og den svenske artisten ble foreldre til en liten datter.
Les mer om:

Fikk sitt første barn sammen

Skuespiller Agnes Kittelsen har blitt mamma på nytt.
Les mer om:

- Det er stort sett en fin tur over

Evelyn Kittelsen er med å gå Sesilåmi for 25. gang.
Les mer om:

Agnes Kittelsen og Lars Winnerbäck venter barn

Skuespilleren Agnes Kittelsen (38) og ektemannen, den svenske musikeren Lars Winnerbäck (43) venter sitt første barn. Det bekrefter Kittelsen overfor VG.
Les mer om:

Ny barnevernsrapport avdekker alvorlig svikt

– Det de ikke får til er å gjøre gode vurderinger og analyser av det enkelte barn, sier Helsetilsynets Jo Kittelsen om fersk barnevernskartlegging.

Seier til huseierne i retten

Huseierne vant ankesaken i lagmannsretten. En lettelse for Thorbjørn Kittelsen, som ble anklaget for å skrive husleiekontrakter uten fullmakt.
Les mer om:

Har fått et eget auditorium i Skedsmo

Norges matmor Ingrid Espelid Hovig og designer Grete Prytz Kittelsen er to av fire pionérer som nå hedres på Campus Kjeller.

Frp snudde i sak om tomtekjøp på Stensarmen

Frp er ikke enig med seg selv om en sak om utkjøp av festere av kommunale tomter på Stensarmen. Utvalgsleder Bent Kittelsen (Frp) sa ja i Utvalg for nærings og samfunnsutvikling. I formannskapet mandag hadde pipa fått en annen låt.
Les mer om:

Satte ny prisrekord: Solgt for 12,8 millioner kroner

KRAGERØ: Maleriet «Guldhornet», malt av Theodor Kittelsen fra Kragerø i 1903, ble tirsdag kveld solgt for 12,8 millioner kroner på en auksjon holdt av Blomqvist Kunsthandel i Oslo.

Dette kunstverket satte ny prisrekord for malerier i Norge

Maleriet «Guldhornet», malt av Theodor Kittelsen i 1903, ble tirsdag kveld solgt for 12,8 millioner kroner på en auksjon holdt av Blomqvist Kunsthandel i Oslo.
Les mer om:

Kittelsen-maleri solgt – ny prisrekord for malerier i Norge

Maleriet «Guldhornet», malt av Theodor Kittelsen i 1903, ble tirsdag kveld solgt for 12,8 millioner kroner på en auksjon holdt av Blomqvist Kunsthandel i Oslo.
Les mer om:

Bli med inn på nye NAUS

Avisa Valdres har fått smugtitte på den nye Nord-Aurdal ungdomsskole, som fra 3. januar 2019 skal fylles med 230 elever samt lærere og administrasjon. Virksomhetsleder for teknisk og næring, Runar Kittelsen, viser veg.

– Jeg ville ikke miste dattera mi(pluss)

Samme dag som Nærbehandlinga startet opp i Molde for ti år siden tok Vigdis Kittelsen (63) sine første steg inn i et liv uten alkohol.
Les mer om:

Kritiserer Vennesla-politikernes bomvedtak: - Snevert og populistisk

«Bil er bil»-argumentasjonen i formannskapet i Vennesla faller ikke i god jord hos Ivar Bergundhaugen (V). Men vararordfører Kittelsen mener han er på ville veier.
Les mer om: