Nyheter om Kind


Glimrende nyheter om Pique

Barcelona uten Gerard Pique blir som Real uten Sergio Ramos. De to spillerne er udiskutabelt de store høvdingene i forsvaret. Så da Pique forsvant ut med kneskade mot Atletico Madrid i november, var det et varsel om dårlige tider for Barcelona. Og de kom. Nå skal ikke alt tilskrives Piques fravær, men 33-åringen har bygd seg opp en posisjon og tilstedeværelse som gir laget energi og ro. Derfor er det happy news på vei fra gjengen i hvite frakker.

Derfor forlater han TUIL – dette sier Kind Bendiksen om fremtiden(pluss)

Thomas Kind Bendiksen (31) gir ikke opp fotballen, selv om han nå forlater TUIL.
Les mer om:

Derfor forlater han TUIL – dette sier Kind Bendiksen om fremtiden

Thomas Kind Bendiksen (31) gir ikke opp fotballen, selv om han nå forlater TUIL.
Les mer om:

Derfor forlater han TUIL – dette sier Kind Bendiksen om fremtiden

Thomas Kind Bendiksen (31) gir ikke opp fotballen, selv om han nå forlater TUIL.
Les mer om:

Martin (24) fortsetter i TUIL - veteran ferdig i klubben

Martin Albertsen spiller i rødt og blått neste sesong. Det gjør ikke Thomas Kind Bendiksen.

Martin (24) fortsetter i TUIL - veteran ferdig i klubben

Martin Albertsen spiller i rødt og blått neste sesong. Det gjør ikke Thomas Kind Bendiksen.

The Undoing: Internettet reagerer på slutten av HBO-serien

The Undoing ble avsluttet i dag. SPOILER-ALARM SPOILER-ALARM Endelig fikk vi vite hvem som er morderen i den påkostede HBO-serien fra kaksete Upper East Side på Manhattan. Vel, de tusenvis som har lest Jean Hanff Korelitz-romanen You Should Have Known fra 2014 – som The Undoing er basert på – har visst det lenge. I boken får vi med en gang vite at personen som drepte unge Elena Alves er hennes elsker Dr.

Donald Trump tapte: Reaksjoner på seieren til Joe Biden og Kamala Harris

Donald Trump gjorde en solid innsats, men tapte til slutt. Til glede for Joe Biden og Kamala Harris – og de drøye 75 millionene som stemte på dem. Som er et historisk høyt antall for USA.   View this post on Instagram   Donald Trump har tapt, ifølge Associated Press og de fleste andre internasjonale medier Drew Angerer/Getty A post shared by 730.no (@730no) on Nov 7, 2020 at 8:41am PST Kamala lager også historie på egenhånd. Den 56 år gamle senatoren blir ikke bare USAs første kvinnelige visepresident. Hun blir også USAs første svarte visepresident og første

Melania Trump – eller bruker Donald en fake Melania Trump?

Melania Trump er trending på Twitter. Eller rettere sagt #FakeMelania, som nå har tusenvis av innlegg på plattformen. Folk er overbevist om at Donald Trump stilte med en stand-in for kona denne uken – og at han har gjort det før. Mange trodde først at Donald hadde med den ekte Melania. Ettersom hun tilsynelatende ikke ønsket å leie lanke med DT etter torsdagens debatt. Se video med Melania Trump og ektemannen hvor de går bort fra scenen i Nashville: It wasn’t Melania. She reported two days ago she was too sick to attend any of his super spreader events.

LSK-backen sliter med kneskade: – Mildt sagt frustrerende

Simen Kind Mikalsen (27) får ikke gjort det han aller helst vil. Men til tross for knetrøbbel stiller han seg til disposisjon om LSK trenger ham på banen i kampen om opprykk.
Les mer om:

Fanmio: Så mye koster digital meet & greet med kjendiser

Verdens største artister og skuespillere tar seg ofte godt betalt for meet & greet med fansen. Et raskt bilde backstage kan koste alt fra noen hundrelapper til flere titalls tusen, alt etter hvor kjent eller skamløs vedkommende er. Men hva gjør du hvis personen du elsker befinner seg på andre siden av jorden? Denne uken har mange oppdaget tjenesten Fanmio via en populær TikTok Den kanadiske TikTok-eren Maxime alias @maxmstyles viser hvordan hun pratet med Ed Westwick alias Chuck Bass i Gossip Girl via videochat. Snutten har mer enn 5 millioner visninger – og omtrent like mange spørsmål. @max

ESPN: Det murres i garderoben til Manchester United

Ta det med ro, inget opprør mot Solskjær på gang. Men behandlingen av Sergio Romero er det fler enn fotballfruen som reagerer på. Da Everton-overgangen var i ferd med å gå i vasken for Sergio Romero på Deadline Day, fyrte fruen av en insta-melding hvor hun med store bokstaver ba United om RESPECT FOR ONCE! Les: Skjelte ut Manchester United da overgangen gikk i vasken United hadde tydeligvis ingen interesse av å bistå Everton i å dundre på i Premier League, og priset Romero ut med å kreve rundt 10 millioner euro.

Chrissy Teigen og John Legend mistet barnet

Chrissy Teigen forteller torsdag morgen hjerteskjærende nyheter om barnet hun ventet med ektemannen John Legend. Tidligere denne uken ble hun innlagt på sykehus på grunn av komplikasjoner ved graviditeten. Hun dokumenterte prosessen i sosiale medier, og har blant annet fortalt om kraftige blødninger. Nå sier 34-åringen at de mistet babyen. Chrissy Teigen deler historien selv i sosiale medier. – Vi er i sjokk og i en form av dyp smerte du kun hører om, en form for smerte vi aldri har følt før.

Ancelotti forhandler om United-spilleren Solskjær ikke trenger, men bør frykte

Ingen er i tvil om at Sergio Romero er en dritgod keeper, noe vi så forrige sesong hos United da det ble 12 clean sheets på 17 kamper. Men slippe til i Premier League, det fikk argentineren ikke muligheten til. Det hjelper ikke at Solskjær har hentet tilbake Dean Henderson og hektet merkelappen «neste nr. 1» på ryggen til 23-åringen. Romero fortjener en skikkelig sjanse, nå kan denne dukke opp i den blå delen av Liverpool. Carlo Ancelotti delte med verden at «Everton has big ambitions for the future».

Ellen DeGeneres er tilbake, svarer på ryktene om at hun er slem

Det siste halvåret har Ellen DeGeneres vært nesten like upopulær som COVID-19. Men er det noe hold i ryktene om at hun egentlig er slem, og at arbeidsmiljøet på The Ellen DeGeneres Show er giftig? Nå er Ellen tilbake på jobb, og hun adresserer flere spørsmål allerede i åpningsmonologen. 62-åringen holder en spøkefull tone gjennom de tunge temaene.  – Velkommen til den 18. sesong av The Ellen DeGeneres Show! Hvis du ser på fordi du elsker meg: Takk!
Les mer om:

Thomas (31) vurderer å forlenge TUIL-karrieren

Thomas Kind Bendiksen (31) stortrives i TUIL og ser for seg flere år i Dalen.
Les mer om:

Thomas (31) vurderer å forlenge TUIL-karrieren

Thomas Kind Bendiksen (31) stortrives i TUIL og ser for seg flere år i Dalen.
Les mer om:

Van Morrison protesterer i sterke ordelag mot koronaregler – på tre nye sanger

– Jeg forteller ikke folk hva de skal gjøre eller tenke, regjeringen gjør en god jobb med det allerede, sier Van Morrison i uttalelsen der han kunngjorde låtene som er i vente. – Det handler om valgfrihet. Jeg mener folk skal ha rett til å tenke selv. Det er særlig i sangen «No More Lockdown», som han utgir 23.

Tapte i sluttminuttene

Ranheim ledet 1-0 til det sto igjen 85 minutter, men Lillestrøm vant 3-1 tilslutt. Nydelig Østlandsvær da Ranheim ankom Åråsen, og en strøken gressmatte tirsdag ettermiddag da to gode lag møttes i den 14.serierunden. Starten var tett og jevn der lagene sto i en stillingskrig mot hverandre. Men det var Ranheim som hadde største sjansen først.Effektiv omgangDa var det høyrekant Sivert Solli som fant kantkollega som hadde tatt turen inn i boks, Erik Tønne med god heading, men vertenes sisteskanse redder pent. Deretter ble Lillestrøm periodevis spilt veldig lave av våre blåkledde gutter.

Nettet får ikke nok av Jaimaican Adele

Adele er ikke kjent for å fornærme folk. Men i dag er det flere som kritiserer et bilde London-stjernen har postet på Instagram i forbindelse med festivalen Notting Hill Carneval. Adele får også støtte, mens andre tyr til humor. Notting Hill Carneval har for første gang på over 50 år blitt kansellert på grunn av COVID-19.  Festivalen er en av verdens største feiringer av karibisk kultur, og alle er velkommen. Adele poster et bilde fra fjorårets feiring hvor hun både bærer «bantu knots» i håret og et jamaikansk flag på brystet i form av en bikinitopp. Begrepet Bantu knots, eller Bantu-knuter, s

MTVs VMA 2020 var rare greier

Satt du oppe og så VMA i natt? Da er du trolig blodfan av BTS eller Lady Gaga. Eller bare veldig glad i populærkultur. Prisutdelingen pleide å være en stor begivenhet, men i år var det tydelig at MTV-showet har mistet sin posisjon. Og det var ikke bare litt stusselig på grunn av COVID-19. Med årene har seertallene rast, og det er langt mellom skandalene eller de store snakkisene. I 2010 slo VMA rekord med 11,4 millioner seere. Året etter var tallet 12,4 millioner. Etter det har det bare gått nedover.

Zola: Twitter-tråd ble til stripperfilm fra A24 med Taylour Paige og Riley Keough

Zola har fått sin første teaser. «Y’all wanna hear a story about why me & this bitch here fell out?

Slik tok LSK seg av KFUM på bortebane

Ekeberg (Sporten) (KFUM-Kameratene – Lillestrøm 1-2) Lillestrøm havnet tidlig i trøbbel borte mot KFUM Oslo, men vant for første gang på seks kamper av årets OBOS-ligae ved å snu til 1-2. Dermed kunne LSK-trener Geir Bakke trekke et sjeldent lettelsens sukk da dommer Ajdin Medic blåste i fløyta for siste gang. Daniel Gustafsson og Simen Rafn scoret hver sin gang, begge etter veggspill på høyresiden. – Det er godt. Vi visste at det kom til å bli tøft her i dag.

Slik stiller henholdsvis KFUM – LSK: I en kamp gjestene sårt trenger poengene

KFUM-Kameratene – Lillestrøm SK er den siste kampen i runde åtte av året sesong av OBOS-ligaen. I en kamp Lillestrøm trenger alle poengene, for å ikke gå på enda en smell. I et nydelig sommervær skal hjemmelaget KFUM forsøke å klatre opp på kvalik-plass igjen, etter at de ble skjøvet ned til 7. plass etter gårsdagens runde. Gjestene fra Lillestrøm har på sin side ikke vunnet på hele fem kamper. Etter syv 90 minuttere står de med totalt åtte poeng. Det holder til en 10. plass, hele ti poeng opp til Ranheim på den andre direkte opprykksplassen.

22 kjendiser stiller i samme t-skjorte for Breonna Taylor

Skuespillere, komikere, artister og andre innflytelsesrike mennesker marker at det har gått 150 dager siden Breonna Taylor ble drept i sitt eget hjem om natten. Politibetjentene har fortsatt ikke blitt arrestert. Den akuttmedisinske teknikeren ble skutt åtte ganger av Jonathan Mattingly, Myles Cosgrove og Brett Hankison fra Louisville Metro Police Department. Politibetjentene, som var sivilt kledd, avfyrte 20 skudd. Breonna ble bare 26 år gammel.  Jonathan Mattingly, Myles Cosgrove og Brett Hankison (Louisville Metro Police Department) Les deg opp på saken her. Du kan også signere en underskri