Nyheter om Khalid


Politiet har henlagt to forhold i tiltalen mot Khalid Skah

Den tidligere friidrettsstjernen Khalid Skah er tiltalt for flere forhold mot sin norske ekskone og deres to barn. Nå er to av forholdene henlagt.
Les mer om:

Khalid Skah tiltalt for barnebortføring: Flere forhold henlagt

I 2009 ble den tidligere friidrettsstjernen Khalid Skah (54) tiltalt i Norge for flere alvorlige forhold mot sin norske ekskone og deres to felles barn. Nå er to av anklagene henlagt, på grunn av en endring i loven.
Les mer om:

Plateanmeldelse: Khalid – «Scenic Drive»: Daff venteskive

R&B-komet på tomgang.
Les mer om:

Plateanmeldelse: Khalid – «Scenic Drive»: Daff venteskive

R&B-komet på tomgang.
Les mer om:

Plateanmeldelse: Khalid – «Scenic Drive»: Daff venteskive

R&B-komet på tomgang.
Les mer om:

Afghanistans tidligere finansminister: – Hæren mottok penger til spøkelser

– Afghanistan hadde aldri 300.000 soldater, vi hadde trolig bare 40.000 eller 50.000, resten var oppdiktet for å få penger. Det sier Khalid Payenda, Afghanistans tidligere finansminister til BBC.

Nye rettsmøter for anklaget 11. september-planlegger

Khalid Sheikh Mohammad, som anklages for å ha planlagt terrorangrepene 11. september 2001, møtte tirsdag i retten for første gang på halvannet år.
Les mer om:

Broren til Emiren av Qatar bekrefter at Lionel Messi vil signere

Det kan godt tenkes at dette er et eksempel på for tidlig tvitring, men uansett Khalid bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani som er broren til Emiren av Qatar burde vite hva som foregår i den franske klubben Paris Saint-Germain. Historien har fortalt oss at Khalid bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani ikke akkurat bryr seg om regler eller kutyme, hans «bad boy» image er bygget opp over mange års iherdig arbeid. – Blant annet er det ikke en god ide å reise tilbake til USA uten å ha klarert dette med utenriksdepartementet først.

Politiet sa at de fleste bråkmakerne var ikke-etniske norske: – Bryr oss ikke om de heter Ole eller Khalid

– Det er ikke noe poeng for oss i politiet å kommentere om personer som gjør noe straffbart har innvandrerbakgrunn eller ikke. Vi bryr oss definitivt ikke om personene heter Ole eller Khalid.
Les mer om:

På to år har ikke Khalid reist lenger enn 20 minutter hjemmefra

Samtidig som Khalid Koubaa (55) venter på nyretransplantasjon, venter fagmiljøet på grønt lys for å ta i bruk en metode som kan øke antall transplantasjoner med opptil 20 prosent i året.
Les mer om:

Amelia Gray Hamlin – hvem er den nye flammen til Scott Disick?

Amelia Gray Hamlin og Scott Disick ser ut til å ha blitt et par. Koselig for dem, selv om internettet raser fordi den 37 år gamle trebarnsfaren er sammen med en 19-åring. Scott, som datet babymamma Kourtney Kardashian fra 2006 til 2015, ble kjæreste med Sofia Richie da hun var 18 år. Det ble slutt med Sofia etter at hun hadde fylt 21. Kanye West, Scott Disick og Kourtney Kardashian i Miami i 2012 – da Amelia Gray Hamlin var 11 år gammel (Dimitrios Kambouris/Getty/Dom Perignon) Så hvem er Amelia Gray Hamlin? Los Angeles-jenta er foreløpig best kjent som datteren til Lisa Rinna; skuespiller og

Topp 16 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk hver fredag. Mens du bidrar til å roe ned pandemien, sett på noen tunes. I natt hørte 730.no gjennom 57 nye norske låter, og plukket ut disse. Kapteinen «Dagen pappa grein» Når vi hører Kapteinen, skulle vi ønske at enda flere sang på kav stavangersk. Heldigvis har vi blant andre Kjell. Siddisen synger råflott om et tema som dessverre altfor mange kan relatere til: Å miste noen som står en nær til kreft. Den vakre låten har han laget med Coucheron og brukes i en kampanje for Kreftforeningen.

Fast & Furious tar farvel etter film 11

Fast & Furious-franchisen så ut til å fortsette for alltid. Men til slutt tar alt slutt. Nå bekrefter Universal Pictures at de kun spiller inn to filmer til, slik at F11 avslutter blockbuster-racet ifølge Deadline. Justin Lin skal regissere både F10 og F11. Han står også bak film nummer 3, 4, 5 6 og kommende F9. Taiwanesisk-amerikaneren har i tillegg regissert blant annet Better Luck Tomorrow og Star Trek Beyond, samt episoder av True Detective og Community. F9 er ferdig og skulle ha premiere i år, men er utsatt til mai 2021 grunnet COVID-19. Michelle Rodriguez som Letty Ortiz (Universal Pictu

Madison Beer: – Wow, Norge er det vakreste stedet noensinne!

Madison Beer tar gjerne en ny tur til Norge. Etter at folk har fått koronaviruset forhåpentligvis er under kontroll. 730.no ringte opp den 21 år gamle singer-songwriter-stjernen, som snart er ute med sitt første album. Madison har dog holdt på med musikk siden hun var barn, etter at Justin Bieber og Scooter Braun oppdaget henne på YouTube. Som 13-åring postet Madison Beer denne snutten: Året etter slapp hun sin første singel «Melodies», skrevet av norske Ina Wroldsen. – Madison har mad star quality.

Kygo og Alan Walker nominert til Billboard Music Awards

Tirsdag ettermiddag ble de nominerte til årets Billboard Music Awards offentliggjort. Post Malone leder an med hele 16 nominasjoner. Hakk i hæl finner vi Lil Nas X med med 13 nominasjoner, fulgt av Billie Eilish som har 12. Kanye West har hele 9 nominasjoner i de kristne kategoriene takket være Jesus is King.

Khalid så lenge på hudfargen sin som en styrke. Nå tror han den er en utfordring.

Skuespiller Khalid Mahamoud var den første somalieren som kom inn på teaterhøgskolen i Oslo. Nå håper 29-åringen – som er oppvokst på Søm i Kristiansand – å markere seg i en bransje som har fått mye kritikk for sin mangel på mangfold.
Les mer om:

MTVs VMA 2020 var rare greier

Satt du oppe og så VMA i natt? Da er du trolig blodfan av BTS eller Lady Gaga. Eller bare veldig glad i populærkultur. Prisutdelingen pleide å være en stor begivenhet, men i år var det tydelig at MTV-showet har mistet sin posisjon. Og det var ikke bare litt stusselig på grunn av COVID-19. Med årene har seertallene rast, og det er langt mellom skandalene eller de store snakkisene. I 2010 slo VMA rekord med 11,4 millioner seere. Året etter var tallet 12,4 millioner. Etter det har det bare gått nedover.

Denne norske boka kom Mossad med trusler mot

Historien om venstreterroristen, postraneren, voldsmannen, narkoforbryteren og palestinavennen Jostein Khalid Mølbach, som ble spion for Mossad og leiesoldat i Kosovo, brettes nå ut av et spesielt forfatterpar.
Les mer om:

– Vi har tapt møteplassen vår for i år

«Mr. Mela», Khalid Salimi, mener 2020-versjonen av festivalen hans mister noe av sin mening i møte med koronaen. Allikevel var det verdt å bruke tida til å gå innnomhus og nedskalert, for å teste festivalen i eget hus. Innlegget – Vi har tapt møteplassen vår for i år dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

5 spektakulære nyheter fra Samsung ✨

Samsung har eeeendelig avduket nye godsaker! Den sør-koreanske favoritten vår presenterer selvsagt flere grensesprengende mobiltelefoner, men byr også på teknologisk snacks til både ørene og håndleddet. Se våre førsteinntrykk av nyhetene nedenfor I livestreamen Galaxy Unpacked går Samsung-teamet i dybden på nykommerne i familien – sjekk den ut her!

BET Awards 2020: Se vinnerlisten og alle opptredene

BET Awards 2020 ble en annerledes affære. Ikke bare grunnet koronaviruset, som gjorde showet til en sosialt distansert, virtuell affære. Årets BET Awards fant sted noen uker etter drapet på George Floyd, og Black Lives Matter satte sitt preg på deler av showet. Se musikkinnslagene nedenfor. Med blant andre DaBaby som gjør Black Lives Matter-remixen av klodens største sommersmash «ROCKSTAR» med Roddy Ricch, Megan Thee Stallion som en frihetskjempende ørkenkriger, Beyonces søskenduo Chloe x Halle i danse-battle mot seg selv, samt artister som Anderson .Paak, Lil Wayne, Summer Walker og Nas. Aman

Kritiske til manglende mangfold i norsk film: – Jeg vokste opp med å ikke bli speilet

Om lag seks prosent av alle norske filmer med premiere på norske kinoer fra 2010-2019, hadde en regissør med minoritetsbakgrunn. Bransjen er ikke åpen nok, mener filmprodusent Khalid Maimouni.
Les mer om:

Khalid og Summer Walker er Fast & Furious i videoen til Eleven

Khalid og Summer Walker er farlige på motorveien. I alle fall i musikkvideoen til sin remix av «Eleven». Den 90-talls-R&B-aktige låten er relativt rolig, men artig nok er temaet for snutten Fast & Furious. Regissøren Daniel Russell har fått med seg to av stuntmennene fra FF-filmene; Nino Pansini og Jeff Barnett. Khalid og Summer Walker (RCA/Sony) Snutten har også med it-girls som australske Duckie Thot og Chicago-modellen Jazzelle Zanaughtti alias Uglyworldwide. Jazzelle Zanaughtti alias Uglyworldwide (RCA/Sony) Khalid, som egentlig skulle gjøre sin sjette konsert i Norge (!) i sommer (Palmesu

Musikkskolen LIMPI: Når Stargate ber deg lage en låt for Lil Nas X

Vil du lære av de aller, aller beste? Som den ene halvdelen av Stargate, tidenes største norske pop-suksess, har Tor Erik Hermansen nok å henge fingrene i. Men mellom sessions med artister som Sam Smith, Sia og Khalid flyr Rihannas norske favoritt likevel hjem til Norge for å veilede unge LIMPI-studenter. Hva er det med skolen som gjør at giganter som Tor Erik Hermansen (Beyoncé), Bibi Bourelly (Rihanna), Sarah Hudson (Katy Perry) og Andreas Schuller (Justin Bieber) prioriterer LIMPI-besøk? Og hvordan er egentlig livet på skolen?

730.no møtte Nea i Oslo: – Den som inspirerer meg mest er meg selv

I nabolandet vårt virker det som de har en slags fabrikk for popstjerner. Noen av dem har du kanskje ikke hørt om – ennå. Som for eksempel Linnea Södahl alias Nea fra Västra Götaland. (Som grenser til det norske fylket Viken, hvis du har hørt om det.) Nea har riktig nok skrevet flere kjente låter for andre, blant annet den globale smashen «Lush Life» med Zara Larsson. Men jaggu gjør svensken det også bra som artist selv.