Nyheter om Khalid


Amelia Gray Hamlin – hvem er den nye flammen til Scott Disick?

Amelia Gray Hamlin og Scott Disick ser ut til å ha blitt et par. Koselig for dem, selv om internettet raser fordi den 37 år gamle trebarnsfaren er sammen med en 19-åring. Scott, som datet babymamma Kourtney Kardashian fra 2006 til 2015, ble kjæreste med Sofia Richie da hun var 18 år. Det ble slutt med Sofia etter at hun hadde fylt 21. Kanye West, Scott Disick og Kourtney Kardashian i Miami i 2012 – da Amelia Gray Hamlin var 11 år gammel (Dimitrios Kambouris/Getty/Dom Perignon) Så hvem er Amelia Gray Hamlin? Los Angeles-jenta er foreløpig best kjent som datteren til Lisa Rinna; skuespiller og

Topp 16 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk hver fredag. Mens du bidrar til å roe ned pandemien, sett på noen tunes. I natt hørte 730.no gjennom 57 nye norske låter, og plukket ut disse. Kapteinen «Dagen pappa grein» Når vi hører Kapteinen, skulle vi ønske at enda flere sang på kav stavangersk. Heldigvis har vi blant andre Kjell. Siddisen synger råflott om et tema som dessverre altfor mange kan relatere til: Å miste noen som står en nær til kreft. Den vakre låten har han laget med Coucheron og brukes i en kampanje for Kreftforeningen.

Fast & Furious tar farvel etter film 11

Fast & Furious-franchisen så ut til å fortsette for alltid. Men til slutt tar alt slutt. Nå bekrefter Universal Pictures at de kun spiller inn to filmer til, slik at F11 avslutter blockbuster-racet ifølge Deadline. Justin Lin skal regissere både F10 og F11. Han står også bak film nummer 3, 4, 5 6 og kommende F9. Taiwanesisk-amerikaneren har i tillegg regissert blant annet Better Luck Tomorrow og Star Trek Beyond, samt episoder av True Detective og Community. F9 er ferdig og skulle ha premiere i år, men er utsatt til mai 2021 grunnet COVID-19. Michelle Rodriguez som Letty Ortiz (Universal Pictu

Madison Beer: – Wow, Norge er det vakreste stedet noensinne!

Madison Beer tar gjerne en ny tur til Norge. Etter at folk har fått koronaviruset forhåpentligvis er under kontroll. 730.no ringte opp den 21 år gamle singer-songwriter-stjernen, som snart er ute med sitt første album. Madison har dog holdt på med musikk siden hun var barn, etter at Justin Bieber og Scooter Braun oppdaget henne på YouTube. Som 13-åring postet Madison Beer denne snutten: Året etter slapp hun sin første singel «Melodies», skrevet av norske Ina Wroldsen. – Madison har mad star quality.

Kygo og Alan Walker nominert til Billboard Music Awards

Tirsdag ettermiddag ble de nominerte til årets Billboard Music Awards offentliggjort. Post Malone leder an med hele 16 nominasjoner. Hakk i hæl finner vi Lil Nas X med med 13 nominasjoner, fulgt av Billie Eilish som har 12. Kanye West har hele 9 nominasjoner i de kristne kategoriene takket være Jesus is King.

Khalid så lenge på hudfargen sin som en styrke. Nå tror han den er en utfordring.

Skuespiller Khalid Mahamoud var den første somalieren som kom inn på teaterhøgskolen i Oslo. Nå håper 29-åringen – som er oppvokst på Søm i Kristiansand – å markere seg i en bransje som har fått mye kritikk for sin mangel på mangfold.
Les mer om:

MTVs VMA 2020 var rare greier

Satt du oppe og så VMA i natt? Da er du trolig blodfan av BTS eller Lady Gaga. Eller bare veldig glad i populærkultur. Prisutdelingen pleide å være en stor begivenhet, men i år var det tydelig at MTV-showet har mistet sin posisjon. Og det var ikke bare litt stusselig på grunn av COVID-19. Med årene har seertallene rast, og det er langt mellom skandalene eller de store snakkisene. I 2010 slo VMA rekord med 11,4 millioner seere. Året etter var tallet 12,4 millioner. Etter det har det bare gått nedover.

Denne norske boka kom Mossad med trusler mot

Historien om venstreterroristen, postraneren, voldsmannen, narkoforbryteren og palestinavennen Jostein Khalid Mølbach, som ble spion for Mossad og leiesoldat i Kosovo, brettes nå ut av et spesielt forfatterpar.
Les mer om:

– Vi har tapt møteplassen vår for i år

«Mr. Mela», Khalid Salimi, mener 2020-versjonen av festivalen hans mister noe av sin mening i møte med koronaen. Allikevel var det verdt å bruke tida til å gå innnomhus og nedskalert, for å teste festivalen i eget hus. Innlegget – Vi har tapt møteplassen vår for i år dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

5 spektakulære nyheter fra Samsung ✨

Samsung har eeeendelig avduket nye godsaker! Den sør-koreanske favoritten vår presenterer selvsagt flere grensesprengende mobiltelefoner, men byr også på teknologisk snacks til både ørene og håndleddet. Se våre førsteinntrykk av nyhetene nedenfor I livestreamen Galaxy Unpacked går Samsung-teamet i dybden på nykommerne i familien – sjekk den ut her!

BET Awards 2020: Se vinnerlisten og alle opptredene

BET Awards 2020 ble en annerledes affære. Ikke bare grunnet koronaviruset, som gjorde showet til en sosialt distansert, virtuell affære. Årets BET Awards fant sted noen uker etter drapet på George Floyd, og Black Lives Matter satte sitt preg på deler av showet. Se musikkinnslagene nedenfor. Med blant andre DaBaby som gjør Black Lives Matter-remixen av klodens største sommersmash «ROCKSTAR» med Roddy Ricch, Megan Thee Stallion som en frihetskjempende ørkenkriger, Beyonces søskenduo Chloe x Halle i danse-battle mot seg selv, samt artister som Anderson .Paak, Lil Wayne, Summer Walker og Nas. Aman

Kritiske til manglende mangfold i norsk film: – Jeg vokste opp med å ikke bli speilet

Om lag seks prosent av alle norske filmer med premiere på norske kinoer fra 2010-2019, hadde en regissør med minoritetsbakgrunn. Bransjen er ikke åpen nok, mener filmprodusent Khalid Maimouni.
Les mer om:

Khalid og Summer Walker er Fast & Furious i videoen til Eleven

Khalid og Summer Walker er farlige på motorveien. I alle fall i musikkvideoen til sin remix av «Eleven». Den 90-talls-R&B-aktige låten er relativt rolig, men artig nok er temaet for snutten Fast & Furious. Regissøren Daniel Russell har fått med seg to av stuntmennene fra FF-filmene; Nino Pansini og Jeff Barnett. Khalid og Summer Walker (RCA/Sony) Snutten har også med it-girls som australske Duckie Thot og Chicago-modellen Jazzelle Zanaughtti alias Uglyworldwide. Jazzelle Zanaughtti alias Uglyworldwide (RCA/Sony) Khalid, som egentlig skulle gjøre sin sjette konsert i Norge (!) i sommer (Palmesu

Musikkskolen LIMPI: Når Stargate ber deg lage en låt for Lil Nas X

Vil du lære av de aller, aller beste? Som den ene halvdelen av Stargate, tidenes største norske pop-suksess, har Tor Erik Hermansen nok å henge fingrene i. Men mellom sessions med artister som Sam Smith, Sia og Khalid flyr Rihannas norske favoritt likevel hjem til Norge for å veilede unge LIMPI-studenter. Hva er det med skolen som gjør at giganter som Tor Erik Hermansen (Beyoncé), Bibi Bourelly (Rihanna), Sarah Hudson (Katy Perry) og Andreas Schuller (Justin Bieber) prioriterer LIMPI-besøk? Og hvordan er egentlig livet på skolen?

730.no møtte Nea i Oslo: – Den som inspirerer meg mest er meg selv

I nabolandet vårt virker det som de har en slags fabrikk for popstjerner. Noen av dem har du kanskje ikke hørt om – ennå. Som for eksempel Linnea Södahl alias Nea fra Västra Götaland. (Som grenser til det norske fylket Viken, hvis du har hørt om det.) Nea har riktig nok skrevet flere kjente låter for andre, blant annet den globale smashen «Lush Life» med Zara Larsson. Men jaggu gjør svensken det også bra som artist selv.

Knallsterk syriaroman med lik i lasta

For syriske Khalid Khalifa finst dramatikk nok til ei rekkje spenningsromanar rett utanfor døra. At han vel å tone ned dramatikken, gjer historiene endå sterkare.
Les mer om:

Musikkåret som mashup: Her er «United State of Pop» 2019

Hvilke 2019-hits kommer vi til å huske i 2029? «Old Town Road», «Bad Guy» og «Señorita»? Nedenfor ser du årets 25 største låter – i USA. De litt eldre av dere har trolig et varmt og kjærlig forhold til DJ Earworm og «United State of Pop».  San Francisco-artisten har siden 2007 oppsummert året ved å samle de aller største låtene i én solid miks på YouTube. De første par årene var konseptet en enorm suksess – 2009-utgaven har over 50 millioner visninger, og noen av mashup-ene ble så populære at de ble spilt på utesteder og hjemmefester. La oss mimre litt: Torsdag kveld kom 2019-utgaven.

Anderson .Paak kommenterer «respektløs» Mac Miller-post fra GoldLink

En slags hyllest eller ei. Anderson .Paak er veldig skuffet. Natt til onsdag postet GoldLink et åpent brev på Instagram om Mac Miller. 26-åring minnes at han i 2015 spilte sin Rick Rubin-co-produserte gateplate And After That, We Didn’t Talk for stjernen. Ifølge GoldLink ble hans utgivelse grunnlaget for Mac-albumet The Divine Feminine året etter. – Jeg tenkte alltid at du gjorde deg selv gal når det kom til musikken din. Så mye at du begynte å bruke stilen til andre som en hylles til folk rundt deg som du elsket. Dette var da problemene våre startet.

Blue Ivy Carter (7) vinner låtskriverpris

Blue Ivy tildeles pris for sitt bidrag på mammas låt. Det er få syvåringer med like mye kred som Jay-Z og Beyoncés datter. Nå kan hun legge prisvinnende låtskriver til merittlisten. Det er for Beyoncé-låten «Brown Skin Girl» Blue blir tildelt æren.

A$AP Rocky skulle aldri tilbake til Sverige, men…

180 fra New York-rapperen. A$AP Rocky annonserer nå konsert i Sverige under ett år etter sitt angivelige løfte om å aldri returnere til söta bror. Da Rakim Mayers alias A$AP Rocky landet i LA etter det ufrivillig lange oppholdet i Stockholm, skal 31-åringen ha sagt til flere at han aldri skulle reise til Sverige igjen. Flere av hans artistkolleger støttet A$AP Mob-medlemmet ved å også sverge til Sverige-boikott, blant annet bestisen Tyler, the Creator. no more sweden for me, ever — Tyler, The Creator (@tylerthecreator) July 8, 2019 I ettermiddag ble det klart at A$AP Rocky returnerer til Sve

Khalid til Palmesus

Strømmealderens største superstjerne slår følge med A$AP Rocky til Kristiansand.
Les mer om:

Khalid til Palmesus

Strømmealderens største superstjerne slår følge med A$AP Rocky til Kristiansand.
Les mer om:

Palmesus fortsetter slipprekken – verdens fjerde mest strømmede artist kommer til Norge neste sommer

Den amerikanske artisten er i skrivende stund verdens fjerde mest strømmede artist med drøye 54 millioner månedlige lyttere på Spotify og ufattelige 3,4 milliarder avspillinger på YouTube, ifølge arrangørene. Palmesus arrangeres fredag 3. og lørdag 4. juli 2020. LES OGSÅ: A$AP Rocky til Palmesus. – Det er nesten sånn at vi må klype oss i armen her. Khalid er med god margin den aller største og mest aktuelle artisten vi har hatt på flere år, og vi er utrolig stolte og fornøyde over å kunne bringe Khalid til Bystranda til sommeren neste år.

Stjerneskuddet Pink Sweat$ kommer til Oslo!

Khalid møter Frank Ocean møter The Weeknd? Med artistnavn fra rosa joggebukser og en sjelfull R&B-stemme får Pink Sweat$ alle hjerter til å smelte. Pink Sweat$ kommer til Oslo neste uke, så i den anledningen blir vi litt mer kjent med godgutten i rosa. Les med om eventet her. David Bowden aka Pink Sweat$ vokste opp i Philadelphia, i et lokalsamfunn gjennomsyret av gospel og soul. Den musikalske oppvåkningen begynte med andre ord tidlig, men det var først med hiphopens inntog, via 50cent og Kanye, at Pink Sweat$ skjønte dette var noe han ville satse på. Pink begynte karrieren som låtskriver, ut

Halsey klar for sin største konsert i Norge

Tar med seg britisk indieband. Det er over fire år siden første gang Halsey besøkte Norge. (Vel, iallfall på offisielt oppdrag som artist – hun kan jo ha besøkt landet tidligere med sin daværende kjæreste Lido.) Den første visitten var et promobesøk (vi fikk møte henne!), så kom hun tilbake et drøyt halvår senere for å spille på Sentrum Scene. View this post on Instagram Halsey/@iamhalsey A post shared by Håvard Jørstad (@havardjorstad) on Jan 6, 2016 at 12:46pm PST Nå er Halsey klar for sin desidert største konsert på norsk jord.  I dag avslører New Je