Nyheter om Khalid


Khalid og Summer Walker er Fast & Furious i videoen til Eleven

Khalid og Summer Walker er farlige på motorveien. I alle fall i musikkvideoen til sin remix av «Eleven». Den 90-talls-R&B-aktige låten er relativt rolig, men artig nok er temaet for snutten Fast & Furious. Regissøren Daniel Russell har fått med seg to av stuntmennene fra FF-filmene; Nino Pansini og Jeff Barnett. Khalid og Summer Walker (RCA/Sony) Snutten har også med it-girls som australske Duckie Thot og Chicago-modellen Jazzelle Zanaughtti alias Uglyworldwide. Jazzelle Zanaughtti alias Uglyworldwide (RCA/Sony) Khalid, som egentlig skulle gjøre sin sjette konsert i Norge (!) i sommer (Palmesu

Musikkskolen LIMPI: Når Stargate ber deg lage en låt for Lil Nas X

Vil du lære av de aller, aller beste? Som den ene halvdelen av Stargate, tidenes største norske pop-suksess, har Tor Erik Hermansen nok å henge fingrene i. Men mellom sessions med artister som Sam Smith, Sia og Khalid flyr Rihannas norske favoritt likevel hjem til Norge for å veilede unge LIMPI-studenter. Hva er det med skolen som gjør at giganter som Tor Erik Hermansen (Beyoncé), Bibi Bourelly (Rihanna), Sarah Hudson (Katy Perry) og Andreas Schuller (Justin Bieber) prioriterer LIMPI-besøk? Og hvordan er egentlig livet på skolen?

730.no møtte Nea i Oslo: – Den som inspirerer meg mest er meg selv

I nabolandet vårt virker det som de har en slags fabrikk for popstjerner. Noen av dem har du kanskje ikke hørt om – ennå. Som for eksempel Linnea Södahl alias Nea fra Västra Götaland. (Som grenser til det norske fylket Viken, hvis du har hørt om det.) Nea har riktig nok skrevet flere kjente låter for andre, blant annet den globale smashen «Lush Life» med Zara Larsson. Men jaggu gjør svensken det også bra som artist selv.

Knallsterk syriaroman med lik i lasta

For syriske Khalid Khalifa finst dramatikk nok til ei rekkje spenningsromanar rett utanfor døra. At han vel å tone ned dramatikken, gjer historiene endå sterkare.
Les mer om:

Musikkåret som mashup: Her er «United State of Pop» 2019

Hvilke 2019-hits kommer vi til å huske i 2029? «Old Town Road», «Bad Guy» og «Señorita»? Nedenfor ser du årets 25 største låter – i USA. De litt eldre av dere har trolig et varmt og kjærlig forhold til DJ Earworm og «United State of Pop».  San Francisco-artisten har siden 2007 oppsummert året ved å samle de aller største låtene i én solid miks på YouTube. De første par årene var konseptet en enorm suksess – 2009-utgaven har over 50 millioner visninger, og noen av mashup-ene ble så populære at de ble spilt på utesteder og hjemmefester. La oss mimre litt: Torsdag kveld kom 2019-utgaven.

Anderson .Paak kommenterer «respektløs» Mac Miller-post fra GoldLink

En slags hyllest eller ei. Anderson .Paak er veldig skuffet. Natt til onsdag postet GoldLink et åpent brev på Instagram om Mac Miller. 26-åring minnes at han i 2015 spilte sin Rick Rubin-co-produserte gateplate And After That, We Didn’t Talk for stjernen. Ifølge GoldLink ble hans utgivelse grunnlaget for Mac-albumet The Divine Feminine året etter. – Jeg tenkte alltid at du gjorde deg selv gal når det kom til musikken din. Så mye at du begynte å bruke stilen til andre som en hylles til folk rundt deg som du elsket. Dette var da problemene våre startet.

Blue Ivy Carter (7) vinner låtskriverpris

Blue Ivy tildeles pris for sitt bidrag på mammas låt. Det er få syvåringer med like mye kred som Jay-Z og Beyoncés datter. Nå kan hun legge prisvinnende låtskriver til merittlisten. Det er for Beyoncé-låten «Brown Skin Girl» Blue blir tildelt æren.

A$AP Rocky skulle aldri tilbake til Sverige, men…

180 fra New York-rapperen. A$AP Rocky annonserer nå konsert i Sverige under ett år etter sitt angivelige løfte om å aldri returnere til söta bror. Da Rakim Mayers alias A$AP Rocky landet i LA etter det ufrivillig lange oppholdet i Stockholm, skal 31-åringen ha sagt til flere at han aldri skulle reise til Sverige igjen. Flere av hans artistkolleger støttet A$AP Mob-medlemmet ved å også sverge til Sverige-boikott, blant annet bestisen Tyler, the Creator. no more sweden for me, ever — Tyler, The Creator (@tylerthecreator) July 8, 2019 I ettermiddag ble det klart at A$AP Rocky returnerer til Sve

Khalid til Palmesus

Strømmealderens største superstjerne slår følge med A$AP Rocky til Kristiansand.
Les mer om:

Khalid til Palmesus

Strømmealderens største superstjerne slår følge med A$AP Rocky til Kristiansand.
Les mer om:

Palmesus fortsetter slipprekken – verdens fjerde mest strømmede artist kommer til Norge neste sommer

Den amerikanske artisten er i skrivende stund verdens fjerde mest strømmede artist med drøye 54 millioner månedlige lyttere på Spotify og ufattelige 3,4 milliarder avspillinger på YouTube, ifølge arrangørene. Palmesus arrangeres fredag 3. og lørdag 4. juli 2020. LES OGSÅ: A$AP Rocky til Palmesus. – Det er nesten sånn at vi må klype oss i armen her. Khalid er med god margin den aller største og mest aktuelle artisten vi har hatt på flere år, og vi er utrolig stolte og fornøyde over å kunne bringe Khalid til Bystranda til sommeren neste år.

Stjerneskuddet Pink Sweat$ kommer til Oslo!

Khalid møter Frank Ocean møter The Weeknd? Med artistnavn fra rosa joggebukser og en sjelfull R&B-stemme får Pink Sweat$ alle hjerter til å smelte. Pink Sweat$ kommer til Oslo neste uke, så i den anledningen blir vi litt mer kjent med godgutten i rosa. Les med om eventet her. David Bowden aka Pink Sweat$ vokste opp i Philadelphia, i et lokalsamfunn gjennomsyret av gospel og soul. Den musikalske oppvåkningen begynte med andre ord tidlig, men det var først med hiphopens inntog, via 50cent og Kanye, at Pink Sweat$ skjønte dette var noe han ville satse på. Pink begynte karrieren som låtskriver, ut

Halsey klar for sin største konsert i Norge

Tar med seg britisk indieband. Det er over fire år siden første gang Halsey besøkte Norge. (Vel, iallfall på offisielt oppdrag som artist – hun kan jo ha besøkt landet tidligere med sin daværende kjæreste Lido.) Den første visitten var et promobesøk (vi fikk møte henne!), så kom hun tilbake et drøyt halvår senere for å spille på Sentrum Scene. View this post on Instagram Halsey/@iamhalsey A post shared by Håvard Jørstad (@havardjorstad) on Jan 6, 2016 at 12:46pm PST Nå er Halsey klar for sin desidert største konsert på norsk jord.  I dag avslører New Je

Forbes: Disse 20 hip-hop-artistene tjener mest i verden

Kanye West er for første gang verdens rikeste rapper. Det er nok ikke streaming og konserter alene som har ført til dette – suksessen til Yeezy gjør at Forbes anslår at Kanye nå tjener 150 millioner dollar i året – rundt 1,3 milliarder norske kroner. Jay-Z er nå på andreplass med nesten halvparten av Ye – 81 millioner dollar. En grei årslønn det også. Tallene sier ikke noe om formue og rikdom totalt sett. Det er stort sett bare rappere på hip-hop-topplisten, men DJ Khalid sniker seg inn på en syvende plass med 40 millioner dollar. Cardi B. er på 13.

«Mesterhjernens» mørke liv

Han kom i politiets søkelys i 1995, men mannen som er ansett som regissøren av 9/11-angrepene ble først tatt åtte år seinere. Slik var livet til Khalid Shaikh Mohammed.
Les mer om:

Saudi-Arabias konge utnevner sønnen til ny energiminister

Saudi-Arabias kong Salman har gitt sønnen prins Abdulaziz bin Salman en av de viktigste jobbene i landet. Han tar over som energiminister etter Khalid al-Falih.
Les mer om:

Avis: 11. september-rettssak i 2021

Rettssaken mot Khalid Sheikh Mohammed, som er utpekt som hjernen bak 11. september-angrepet, og fire andre medtiltalte, starter trolig i januar 2021.
Les mer om:

11. september-rettssak i 2021

Rettssaken mot Khalid Sheikh Mohammed, som er utpekt som hjernen bak 11. september-angrepet, og fire andre medtiltalte, starter trolig i januar 2021.
Les mer om:

Normani hyller Beyoncé – se hva stjernene sier om musikkvideoen

Normani Kordei Hamilton har klart seg suverent etter at Fifth Harmony tok pause. Både «Love Lies» og «Dancing with a Stranger» ble store hits som suste opp i topp 10 på Billboard Hot 100. Dog med hjelp fra henholdsvis Khalid og Sam Smith. På sin nye singel «Motivation» er 23-åringen alene.

Khalids unge favoritt til Norge ✨

Norges neste favoritt? Claire Cottrill aka Clairo har gjort det særdeles bra de siste årene med låter «Pretty Girl» og «4EVER». Denne uka ble kjent at den unge indieartisten kommer til Norge i vinter, nærmere bestemt bittelille julaften 22.

Tidligere OL-helt skulle pågripes – møtte ikke opp

Khalid Skah har vært etterlyst av norsk politi i over ti år. Da han skulle overgi seg, dukket han ikke opp.
Les mer om:

Syv filmer der soundtracket er hele filmen

Et skikkelig bra soundtrack kan løfte en film fra bra til fantastisk. Vi har samlet syv filmer (+ en bonus) der soundtracket er nesten hele filmen. Musikken blir stadig mer viktig å fokusere på i filmbransjen. Vi ser ofte eksempler på at sanger og artister blir oppdaget gjennom filmer og serier. Et godt eksempel på det er Skam. Etter Hkeem og Temur sin låt var med i en episode, gikk plutselig hele Norge rundt og sang/bannet «Fy faen, fy fy faen».

Verdensstjerne bekreftet til norsk festival

Det bekreftet arrangørene i en pressemelding torsdag kveld. Konserten under hovedstadsfestivalen søndag 18. august blir stjernens eneste her til lands i år, og arrangørene håper på publikumsrekord slik det ble sist Manu Chao inntok festivalen på Rådhusplassen i 2012. LES OGSÅ: Store nyheter fra Iggy Pop. – Vi er veldig stolte av at Manu Chao ønsker å spille på Melafestivalen i år.
Les mer om:

Ed Sheeran og Travis Scott er antisosiale sammen + skøyale

Haha, hvordan skjedde dette? Ed Sheeran får den ikke alltid like joviale Travis Scott ut av sin komfortsone i videoen til deres kliss nye duett «Antisocial». Som ikke lyder som en Ed-låt. Det har blitt en leken snutt, med nok forskjellige scener til at det aldri blir kjedelig. Kjendisregissør Dave Meyers holder koken: Låten er produsert av FRED alias Fred Gibson. Etter å ha kansellert Norge to ganger, dukket Travis Scott ENDELIG opp i vårt kongerike i går. Nærmere bestemt på Stavernfestivalen, som også booket ham i 2015.