Nyheter om Khalid


A$AP Rocky skulle aldri tilbake til Sverige, men…

180 fra New York-rapperen. A$AP Rocky annonserer nå konsert i Sverige under ett år etter sitt angivelige løfte om å aldri returnere til söta bror. Da Rakim Mayers alias A$AP Rocky landet i LA etter det ufrivillig lange oppholdet i Stockholm, skal 31-åringen ha sagt til flere at han aldri skulle reise til Sverige igjen. Flere av hans artistkolleger støttet A$AP Mob-medlemmet ved å også sverge til Sverige-boikott, blant annet bestisen Tyler, the Creator. no more sweden for me, ever — Tyler, The Creator (@tylerthecreator) July 8, 2019 I ettermiddag ble det klart at A$AP Rocky returnerer til Sve

Khalid til Palmesus

Strømmealderens største superstjerne slår følge med A$AP Rocky til Kristiansand.
Les mer om:

Khalid til Palmesus

Strømmealderens største superstjerne slår følge med A$AP Rocky til Kristiansand.
Les mer om:

Palmesus fortsetter slipprekken – verdens fjerde mest strømmede artist kommer til Norge neste sommer

Den amerikanske artisten er i skrivende stund verdens fjerde mest strømmede artist med drøye 54 millioner månedlige lyttere på Spotify og ufattelige 3,4 milliarder avspillinger på YouTube, ifølge arrangørene. Palmesus arrangeres fredag 3. og lørdag 4. juli 2020. LES OGSÅ: A$AP Rocky til Palmesus. – Det er nesten sånn at vi må klype oss i armen her. Khalid er med god margin den aller største og mest aktuelle artisten vi har hatt på flere år, og vi er utrolig stolte og fornøyde over å kunne bringe Khalid til Bystranda til sommeren neste år.

Stjerneskuddet Pink Sweat$ kommer til Oslo!

Khalid møter Frank Ocean møter The Weeknd? Med artistnavn fra rosa joggebukser og en sjelfull R&B-stemme får Pink Sweat$ alle hjerter til å smelte. Pink Sweat$ kommer til Oslo neste uke, så i den anledningen blir vi litt mer kjent med godgutten i rosa. Les med om eventet her. David Bowden aka Pink Sweat$ vokste opp i Philadelphia, i et lokalsamfunn gjennomsyret av gospel og soul. Den musikalske oppvåkningen begynte med andre ord tidlig, men det var først med hiphopens inntog, via 50cent og Kanye, at Pink Sweat$ skjønte dette var noe han ville satse på. Pink begynte karrieren som låtskriver, ut

Halsey klar for sin største konsert i Norge

Tar med seg britisk indieband. Det er over fire år siden første gang Halsey besøkte Norge. (Vel, iallfall på offisielt oppdrag som artist – hun kan jo ha besøkt landet tidligere med sin daværende kjæreste Lido.) Den første visitten var et promobesøk (vi fikk møte henne!), så kom hun tilbake et drøyt halvår senere for å spille på Sentrum Scene. View this post on Instagram Halsey/@iamhalsey A post shared by Håvard Jørstad (@havardjorstad) on Jan 6, 2016 at 12:46pm PST Nå er Halsey klar for sin desidert største konsert på norsk jord.  I dag avslører New Je

Forbes: Disse 20 hip-hop-artistene tjener mest i verden

Kanye West er for første gang verdens rikeste rapper. Det er nok ikke streaming og konserter alene som har ført til dette – suksessen til Yeezy gjør at Forbes anslår at Kanye nå tjener 150 millioner dollar i året – rundt 1,3 milliarder norske kroner. Jay-Z er nå på andreplass med nesten halvparten av Ye – 81 millioner dollar. En grei årslønn det også. Tallene sier ikke noe om formue og rikdom totalt sett. Det er stort sett bare rappere på hip-hop-topplisten, men DJ Khalid sniker seg inn på en syvende plass med 40 millioner dollar. Cardi B. er på 13.

«Mesterhjernens» mørke liv

Han kom i politiets søkelys i 1995, men mannen som er ansett som regissøren av 9/11-angrepene ble først tatt åtte år seinere. Slik var livet til Khalid Shaikh Mohammed.
Les mer om:

Saudi-Arabias konge utnevner sønnen til ny energiminister

Saudi-Arabias kong Salman har gitt sønnen prins Abdulaziz bin Salman en av de viktigste jobbene i landet. Han tar over som energiminister etter Khalid al-Falih.
Les mer om:

Avis: 11. september-rettssak i 2021

Rettssaken mot Khalid Sheikh Mohammed, som er utpekt som hjernen bak 11. september-angrepet, og fire andre medtiltalte, starter trolig i januar 2021.
Les mer om:

11. september-rettssak i 2021

Rettssaken mot Khalid Sheikh Mohammed, som er utpekt som hjernen bak 11. september-angrepet, og fire andre medtiltalte, starter trolig i januar 2021.
Les mer om:

Normani hyller Beyoncé – se hva stjernene sier om musikkvideoen

Normani Kordei Hamilton har klart seg suverent etter at Fifth Harmony tok pause. Både «Love Lies» og «Dancing with a Stranger» ble store hits som suste opp i topp 10 på Billboard Hot 100. Dog med hjelp fra henholdsvis Khalid og Sam Smith. På sin nye singel «Motivation» er 23-åringen alene.

Khalids unge favoritt til Norge ✨

Norges neste favoritt? Claire Cottrill aka Clairo har gjort det særdeles bra de siste årene med låter «Pretty Girl» og «4EVER». Denne uka ble kjent at den unge indieartisten kommer til Norge i vinter, nærmere bestemt bittelille julaften 22.

Tidligere OL-helt skulle pågripes – møtte ikke opp

Khalid Skah har vært etterlyst av norsk politi i over ti år. Da han skulle overgi seg, dukket han ikke opp.
Les mer om:

Syv filmer der soundtracket er hele filmen

Et skikkelig bra soundtrack kan løfte en film fra bra til fantastisk. Vi har samlet syv filmer (+ en bonus) der soundtracket er nesten hele filmen. Musikken blir stadig mer viktig å fokusere på i filmbransjen. Vi ser ofte eksempler på at sanger og artister blir oppdaget gjennom filmer og serier. Et godt eksempel på det er Skam. Etter Hkeem og Temur sin låt var med i en episode, gikk plutselig hele Norge rundt og sang/bannet «Fy faen, fy fy faen».

Verdensstjerne bekreftet til norsk festival

Det bekreftet arrangørene i en pressemelding torsdag kveld. Konserten under hovedstadsfestivalen søndag 18. august blir stjernens eneste her til lands i år, og arrangørene håper på publikumsrekord slik det ble sist Manu Chao inntok festivalen på Rådhusplassen i 2012. LES OGSÅ: Store nyheter fra Iggy Pop. – Vi er veldig stolte av at Manu Chao ønsker å spille på Melafestivalen i år.
Les mer om:

Ed Sheeran og Travis Scott er antisosiale sammen + skøyale

Haha, hvordan skjedde dette? Ed Sheeran får den ikke alltid like joviale Travis Scott ut av sin komfortsone i videoen til deres kliss nye duett «Antisocial». Som ikke lyder som en Ed-låt. Det har blitt en leken snutt, med nok forskjellige scener til at det aldri blir kjedelig. Kjendisregissør Dave Meyers holder koken: Låten er produsert av FRED alias Fred Gibson. Etter å ha kansellert Norge to ganger, dukket Travis Scott ENDELIG opp i vårt kongerike i går. Nærmere bestemt på Stavernfestivalen, som også booket ham i 2015.

Prins (39) funnet død

Prins Khalid al-Qasimi (39) av De forente arabiske emirater ble mandag funnet død i sin egen leilighet i London. Politiet vet ikke hva dødsårsaken er.
Les mer om:

Se Sigrid synge for 80 000 på Wembley Stadium

Gud bedre, Sigrid! Tittelen høres ut som gjøn, men det er helt sant. Denne helgen spilte Sigrid Solbakk Raabe (med band) på Summertime Ball, en gedigen minifestival på Wembley Stadium i London. Ja, den Wembley Stadium.

Her er duetten til Justin Bieber og Ed Sheeran

OPPDATERT FREDAG! Nå er «I Don’t Care» ute. Hør nederst i saken. Dømt til å bli #1? Ed Sheeran har skrevet flere låter for Justin Bieber, deriblant ikoniske «Love Yourself». Nå teamer de endelig opp som duo. Totalt står Ed og JB for 12 av 100 låter på listen over de mest streamede sangene på Spotify. Helt øverst troner briten med «Shape of You», som har over 2,1 milliarder streams.

Giftet seg i Las Vegas – se video!

Sansa Stark har giftet seg! Las Vegas-kjendisbryllup har en tendens til å skjære seg. Vi krysser fingrene for at dette paret holder. Joe Jonas holdt det langt mer lowkey enn da lillebror Nick giftet seg i desember. Og godt er det? Nick Jonas’ og Priyanka Chopras bryllup var en vakker – men gedigen affære.

Årets Coachella burde vært bedre

Coachella startet i 1999, så det var forventet at festivalen slo på stortromma i 2019. Men 20-års jubileet blir markert med headlinerne Childish Gambino, Tame Impala og Ariana Grande. Uten tvil tre gedigne, internasjonale artister – og Ari er kanskje en av verdens største.

BLACKPINK satte YouTube-rekord på én dag med denne videoen

K-pop ’till you drop! Det er ikke bare gutta i denne sjangeren som herjer. Jisoo, Jennie, Rosé og Lisa alias BLACKPINK alias 블랙핑크 er i ferd med å bli verdens største girlband. Jamfør suksessen til deres nyeste singel «Kill This Love». Musikkvideoen, som hadde premiere på fredag, rundet 100 millioner hos YouTube på under tre dagen. Det første døgnet ble snutten til BLACKPINK sett 56,7 millioner på nettstedet. De slår dermed rekorden til Ariana Grande som åpnet med 55,4 millioner YouTube-visninger for «thank u, next». Snart til Norge?

Norgesbestevenn? Khalid er klar for sin femte norske konsert!

Hvor mange ganger må man gjeste landet for å kalles Norgesvenn? Khalid er på god vei til å bli en ekte bestis. Til tross for å fortsatt være relativt fersk som artist er han nemlig klar for sin femte konsert i Norge. Første gang Texas-prinsen kom til kongeriket vårt var da han varmet opp for Lorde i både Trondheim og Oslo høsten 2017. Noen måneder senere kom han tilbake til Sentrum Scene for å gjøre solo-gig, da som stjerne, og sommeren 2018 spilte Khalid på Kadetten. Nå er han som seg hør og bør klar for Oslo Spektrum.  Svensk-britiske Mabel (som har en hit med «Don’t Call Me Up» akkurat nå)