Nyheter om Kenneth Svendsen


Frp-veteran fikk skriftlig advarsel av partiet: – Det aksepterer jeg ikke

Samtidig som fylkesstyret i Nordland Frp ekskluderte Kjell-Børge Freiberg, sendte de ut to skriftlige advarsler. En av dem gikk til Frp-veteran Kenneth Svendsen.

Jubler over vei-forslag: – De går lengre enn oss

(FAUSKE) Det statseide selskapet Nye veier ønsker å bygge ny fra Bodø til Fauske, og fra Fauske til Bognes. Det skaper begeistring hos Kenneth Svendsen i Fra bru til bru- prosjektet.

Lanserer utbedringer for flere milliarder og 90-sone mellom Bodø og Fauske: – Dette er akkurat hva vi har håpet på

Nye Veier prioriterer i sitt forslag til NTP to trafikkerte og sterkt utsatte strekninger i Salten. Prislappen er i milliardklassen og det får prosjektleder for «Fra bru til bru» Kenneth Svendsen til å juble.

- Vi har ikke råd til å roe ned ett eneste sekund

Prosjektleder Kenneth Svendsen har en klar ambisjon om å få vedtatt "Bru til bru"-prosjektet på Nasjonal transportplan i 2021.

- Mange positive til nye E6, men noen er også bekymret

(FAUSKE) Prosjektleder Kenneth Svendsen har fått mange positive reaksjoner på forslaget til å få E6 ut av Fauske sentrum, men noen er også bekymret.

Ble hedret med medalje etter lang tjeneste

- Dette betyr mye for meg, men også at jeg begynner å bli gammel, sa en svært overrasket Kenneth Svendsen fra podiet under dagens kommunestyremøte.

Det blir et avgjørende år for prosjektet "Ny E6, ny by"

(FAUSKE) De neste ti månedene er avgjørende for å få realisert å få lagt E6 ut av sentrum i nær fremtid, sier prosjektleder Kenneth Svendsen.

Tommy fra Proffteknikk fikk næringsprisen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tommy Pedersen, som er daglig leder i Proffteknikk og eier av Orlando Bar og Grill er mottaker av næringsprisen i Fauske kommune.Det var en overrasket prisvinner som mottok prisen under det siste kommunestyremøtet før ferien.

Vil gjøre Sjøgata om til Gågate

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Blant annet har de sent ut forslaget til Fauske lensmannskontor. Her står det at kommunen med støtte fra Nordland fylkeskommune gjennomfører et fireårig prosjekt for å skape et attraktivt sentrum på Fauske. Prosjektet er forankret i kommunestyret, og med formannskapet som prosjektstyre.

Inviterer til workshop om sentrum

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: «Sentrumsutvikling for fremtiden» er tema når folk inviteres til seminar tirsdag 21. mai. Det skal foregå fra klokken 18 til 20 i 3.

Leder: Nærmer seg nye veier

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Torsdagens samferdselskonferanse på Fauske sørget for å bringe flere interessante nyheter til torgs. De gir håp for uløste oppgaver i Indre Salten.Det mest oppsiktsvekkende er at planene om å legge E6 utenom Fauske kan komme i neste planperiode for Nasjonal Transportplan (NTP).

Overraskende åpning for E6 ut av sentrum

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det var regionvegsjef Turid Stubø Johnssen som fortalte forsamlingen at E6 ut av Fauske sentrum var spilt inn for neste planperiode for Nasjonal Transportplan (NTP).

Prosjektet E6-Ny by er i god steam: - Godstrafikken gjennom Fauske vil øke dramatisk framover

Kenneth Svendsen som er prosjektleder for Ny E6-Ny by oppdaterte formannskapet på prosjektet.

Prosjektet E6-Ny by er i god steam: - Godstrafikken gjennom Fauske vil øke dramatisk framover

Kenneth Svendsen som er prosjektleder for Ny E6-Ny by oppdaterte formannskapet på prosjektet.

Skal oppdatere om "Ny by, Ny E6"

Kenneth Svendsen jobber med prosjektet "Ny by, Ny E6". Han er en av foredragsholderne på frokostmøtet på Fauske hotell 1. mars.

- Vi må ha fauskefolket med, ellers blir det vanskelig

Prosjektleder for prosjektet Ny E6 - Ny by, Kenneth Svendsen, fortalte formannskapet i Fauske at det er lokalt engasjement som er aller viktigst for å lykkes med å få tungtransporten ut av sentrum.

- Et kall for meg

Kenneth Svendsen føler det som et kall å ta jobben som prosjektleder for «Ny E6 - Ny By» fra 1. januar 2018.

Kenneth skal få E6 ut av sentrum

Det blir Kenneth Svendsen (63) som skal kjøre prosjektet «Ny E6 - Ny by» for å få E6 ut av Fauske sentrum.

Stilte flere spørsmål om diesel

Kenneth Svendsen (Frp) påpekte i formannskapet at det har foregått salg i alle år på tomta hvor det nå selges diesel til innkjøpspris.

To Frp-veteraner på sitt siste møte

Kenneth Svendsen og Jan Arild Ellingsen (Frp) kunne ta det veldig med ro under helges nominasjonsmøte til Frp.

- Ingen overraskelse for meg at Trump vant

Kenneth Svendsen var nylig i en hel måned i USA han er ikke overrasket over presidentvalget.

Nordlandsbenken uenige i kritikken

Mandag fikk Nordlands stortingspolitikerne kritikk fra SVs Marius Jøsevold for å være for lite tydelig i sitt engasjement for fylket i langstidsplanen. – Jeg tror Jøsevold har tatt for mye Møllers tran, eller har fulgt dårlig med i timen, sier stortingsrepresentant for Nordland Frp, Kenneth Svendsen.

- Et idiotisk forslag om Saltenpendelen

Kenneth Svendsen (Frp) mener det er et idiotisk forslag å flytte togpassasjerer fra Saltenpendleren over på buss.

- Et idiotisk forslag om Saltenpendelen

Kenneth Svendsen (Frp) mener det er et idiotisk forslag å flytte togpassasjerer fra Saltenpendleren over på buss.

Skal dele året mellom Fauske og Arizona

Kenneth Svendsen ser fram til å oppholde seg i Arizona om vinteren og Fauske om sommeren.