Nyheter om Kaya


Kaya forsvant på tur - nå har hun kommet til rette

Det ble lett etter Kaya, onsdag kveld. Hunden forsvant nordøst for Sognsvann.
Les mer om:

– Synet er definitivt påvirket

På en pressekonferanse omtalt av det tyrkiske nettstedet Hurriyet lørdag, kom Omar Elabdellaouis lege med en oppdatering på tilstanden til landslagsprofilen, etter fyrverkeriulykken på nyttårsaften. – Alt har gått veldig bra så langt, men synet er definitivt påvirket av denne hendelsen.
Les mer om:

Topp 16 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk-fredag! Nå er det kun en drøy måned til julen er ferdig Det er vel derfor norske artister begynner med julesangene sine rett etter halloween. 730.no satt oppe i natt og hørte gjennom 54 nye doser med norsk musikk og valgte ut disse låtene. Blant annet et par vakre julesvisker. Emma Steinbakken «Stay With Me» Det er som seg hør og bør klart for sesong 2 av Per-Olav Sørensen-serien Hjem til Jul alias Home for Christmas 2 med Ida Elise Broch (søsteren til Nicolai) og Gabrielle Leithaug alias Gabby.

Ballade video LXV: Fra Colombia til Nicaragua

Og fra hagen til tunellen. Syv videoer, to premierer. Denne uken med Maria Norseth Garli, Okay Kaya, Sid Hart, Damokles, Friksjon, Ida Jenshus og Racer. Innlegget Ballade video LXV: Fra Colombia til Nicaragua dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Verdens verste menneske: Oppfølgeren til Oslo 31. august tilbake i produksjon

Verdens verste menneske la midlertidig inn årene grunnet COVD-19. I april måtte Joachim Trier avslutte innspillingen av filmen på ubestemt tid ifølge Montages. Men i august starter han og produsent Thomas Robsahm opp igjen. Planen er fortsatt festivalpremiere i Cannes i 2021 (14. – 25. mai 2021), fulgt av norgespremiere senere på sommeren. Ifølge Oslo Pictures er filmen en dramedie som avslutter Oslo-trilogien med Reprise (2006) og Oslo, 31.

Så mye mer enn okay, Kaya

Jeg lurer på hvor avgjørende det er: før vi skal oppleve noen av Kaya Wilkins’ nyeste sanger, står hun i en sirkel med fire bandmedlemmer bakover mot alteret, bakenfor sceneområdet i Kulturkirken Jakob. Det minner meg om et lag som bygger lagånd, går igjennom slagplanen like før det gjelder. Slik veldig mange band sikkert gjør før de entrer, det er bare det at her gjøres alt for åpen scene. Slik skal det fortsette på dette som etter hvert føles som Bylarms viktigste konsert 2020.
Les mer om:

Bar-til-bar, planet-til-planet

Vi bransjefolk er som astronauter. Ikke bare når det kommer til diett og treningsregime, men også til det vi gjør. Flytende fra planet til planet, samler vi data og forskningseksemplarer. Hvis Sentrum Scene er sola, så er Revolver Uranus? Er Blå Neptun?
Les mer om:

Disse artistene må du få med deg på årets by:Larm

Nordens største musikkonferanse og -festival er rett rundt hjørnet: I dagene 27. til 29. februar blir by:Larm arrangert for 23. året på rad. En rekke nå kjente og store artister har spilt på festivalen som «unge, lovende og ukjente». Sigrid, Aurora, Billie Eilish, Karpe Diem, First Aid Kit, Nico & Vinz, Susanne Sundfør, osv., osv. – listen er lang!

Ballade Video XLI: Lys, skygger og ritualer

Nok en sterk og variert musikkvideo-meny, med svært gode bidrag fra Okay Kaya, Anne Marie Almedal, The Fjords og Ivan Ave. Ukens premierer er fra det kritikerroste albumet til Sigurd Hole samt en splitter ny singel med Shandel & Samuels.
Les mer om:

Plateanmeldelse: Okay Kaya – «Watch This Liquid Pour Itself»: I flytsonen

Få norske artister utfordrer popspråkets muligheter like kompromissløst som Okay Kaya.
Les mer om:

Plateanmeldelse: Okay Kaya – «Watch This Liquid Pour Itself»: I flytsonen

Få norske artister utfordrer popspråkets muligheter like kompromissløst som Okay Kaya.
Les mer om:

Plateanmeldelse: Okay Kaya – «Watch This Liquid Pour Itself»: I flytsonen

Få norske artister utfordrer popspråkets muligheter like kompromissløst som Okay Kaya.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Fredager flommer over av kliss ny musikk. I denne spalten velger vi ut noen av singlene fra norske artister – innen flere sjangere. For kulturen. Kos deg, bro! EMIR «Sidelinjen» Etter å ha vunnet Spellemannprisen for albumet Mer av deg, følger mangekyndige Emir Hvidsten Hindic alias Onge $ushimane opp med Det lille ingenting. På det solide settet har bergenseren med Lars Vaular, OnklP, Indio og Arif.

Her er årets 23 beste skrekkfilmer så langt – ifølge anmelderne

Skrekk & gru hører med i vintermørket. Men grøssere kommer i variert kvalitet – for å si det mildt. Så hva skal man se? Kanskje denne listen kan være til hjelp. Her er de beste engelskspråklige skrekkfilmene som ble utgitt mellom januar – november 2019, basert på prosenter med positive anmeldelser ifølge Rotten Tomatoes. Du er sikkert ikke helt enig i listen, samtidig som den helt sikkert har et par filmer som du ikke har sett. Desimaler er ikke tatt med i prosenttallene.

Ballade Video XXIII: – Pust. Aldri, aldri hold pusten

Okay Kaya! Okay SA Zeiner! Okay Daniel Kvammen! Og resten er ok, de også!
Les mer om:

Slik var sommerens varmeste dag

Sommerens kanskje varmeste dag besto blant annet av Kaya (2) som måtte kjøle seg ned, bergensfamilie som er lei av regnvær, stor pågang i isbaren på Fiskebrygga og Amigos-ekstrahjelpen Vanessa (8).
Les mer om:

Ny The Hunger Games: Men er folk sulten på mer?

Hollywood sier så. Romantrilogien The Hunger Games ble til fire blockbustere med Jennifer Lawrence som Katniss Everdeen fra Distrikt 12. Ni år etter den seneste boken, Mockingjay, bekrefter forfatteren Suzanne Collins at hun nå skriver en forløper. – Med denne boken ønsker jeg å utforske naturens tilstand, hvem vi er og hva vi oppfatter som nødvendig for å overleve, forteller Suzanne. Hennes utgiver Ellie Berger fra Scholastic Trade Publishing, som har solgt over 100 millioner eks av de tre første romanene, er henrykt. – Suzanne Collins er en mester i å kombinere briljant historiefortelling, s

Når det er orkan og huset fylles av vann og alligatorer – se trailer

Styr unna denne hvis du er redd for store krypdyr. Oversvømmelse i huset er stress. Særlig hvis det er orkan og du er i et område med alligatorer. Dette er temaet i skrekkfilmen Crawl, hvor en jente ender opp stuck i et veldig vått hus i reptilfavorittstedet Florida. London-jenta Kaya Scodelario; for mange kjent som Effy Stonem i britiske Skins, har hovedrollen. Karakteren hennes Haley leter etter sin savnede far, spilt av Barry Pepper. Kanadieren vant Emmy for rollen som Robert F.

730-premiere: Den nye musikkvideoen til Linnea Dale bør vinne priser

Her favourite movie was The Birds She would watch it over and over a million times Du vet at musikkvideoen blir noe helt spesiell når den første tekstlinjen referer til Alfred Hitchcock-horror. Vel, man kan i hvert fall håpe at den blir noe helt spesielt, og det er den i dette tilfellet. Linnea Dale er tilbake for fullt med drammenserne i Donkeyboy om dagen, men stemmen bak «Ambitions», «Sometimes» og nye «Think You Should» jobber også med sine egne prosjekter. I den Daniel Paida Larsen-regisserte musikkvideoen til «Birds» tar hun oss med hjem til Telemark – i en vidunderlig og creepy snutt.

Topp 14 norske sanger som kom i dag

Fredager flommer over av kliss ny musikk fra norske artister. I denne spalten velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Vær så god. Frank Walker x Astrid S «Only When It Rains» Rennebus baddest bish stjeler showet på singelen til Frank Walker. Dessverre ikke fetteren til Alan Walker, men en kanadisk EDM-produsent signert til Manager Myles. Jepp, den unge Miami-mentoren til Kygo. Astrid synger at man må ha regn for at det skal bli vekst. Inspo!   Madcon «Callin You» Plutselig får vi to singler med Tshawe og Yosef på rad.

Taxisjåførene Kaya og Halit om rasismeanklager: – Du må møte kundene med et glimt i øyet

Kaya Abdullah har bodd i Vestfold i 35 år og kjørte drosje i 12 av de. Både han og kollega Halit avfeier at det er en økende rasisme blant kundene.
Les mer om:

«I startgropen av noe fantastisk»

Konradsen er vennene Eirik Vildgren og Jenny Marie Sabel, som fra et soveromstudio på Grønland, med synther og planter, på kort tid har fått mye oppmerksomhet både i Norge og i utlandet. Den forrige singelen de slapp, Never Say A, fikk rosende omtale av flere utenlandske medier, som FADER og The Line of Best Fit.

Dette er årets 50 beste album

Julen er kanskje ikke alle musikkelskeres høytid da de samme gamle sviskene går igjen over samtlige høyttaleranlegg. Men på en annen måte er julen en musikkelskers høytid. For jul er også ensbetydende med årslister. Det er tiden på året hvor et helt musikkår skal oppsummeres og alle våre favoritter skal samles i lister, hvor vi kan både fryde oss og irritere oss over andres valg. I takt med tradisjonen har GAFFA-redaksjonen også dette året valgt sine favoritter i felleskap.