Nyheter om Karlsson


Svahn dropper tremila

Linn Svahn er ikke med på de svenske kvinnenes lag som skal gå tremila. Hun sliter nemlig med sykdom og er isolert fra resten av laget. De fire som er plukket ut til siste konkurranse er Charlotte Kalla, Emma Ribom, Frida Karlsson og Ebba Andersson. Det skriver Expressen og Aftonbladet. Landslagssjef Anders Byström forteller at planen var at hun skulle få sjansen på tremila. Dette betyr dermed at VM er over for Svahn, og hun har kun gått ett renn i Oberstdorf. Der endte det i fiasko da hun røk ut i semifinalen i sprinten.

– Ikke bare å hente det gullet

Therese Johaug er enorm favoritt før kvinnenes 30 kilometer lørdag, men 32-åringen tar ingenting for gitt. Hun trekker særlig frem konkurransen fra Frida Karlsson og Ebba Andersson. Begge er revansjesugne etter den fiaskoen på VM-stafetten. – Vi har et sterkt lag som stiller til start i morgen, og vi er klar til å yte vårt beste, sier Johaug. – Det er ikke bare å hente inn det gullet, understreker hun. Foruten Johaug er Helene Marie Fossesholm, Heidi Weng, Tiril Udnes Weng og Anne Kjersti Kalvå tatt ut til lørdagens 30 kilometer.

Svenskene reagerer: – Fryktelig usportslig

Heidi Weng braste inn i intervjusonen med et jubelrop, da NRK var ferdig med å intervjue Frida Karlsson. Det får den svenske landslagssjefen til å reagere. 
Les mer om:

Svenskene reagerer: – Fryktelig usportslig

Heidi Weng braste inn i intervjusonen med et jubelrop, da NRK var ferdig med å intervjue Frida Karlsson. Det får den svenske landslagssjefen til å reagere. 
Les mer om:

Svenskene reagerer: – Fryktelig usportslig

Heidi Weng braste inn i intervjusonen med et jubelrop, da NRK var ferdig med å intervjue Frida Karlsson. Det får den svenske landslagssjefen til å reagere. 
Les mer om:

Svenskene reagerer på Wengs gullfeiring: – Fryktelig usportslig

OBERSTDORF (VG) Heidi Weng tok over NRK-rampelyset midt under intervjuet til en beseiret Frida Karlsson. Den svenske langrennssjefen reagerer nå sterkt på hele opptrinnet.
Les mer om:

Sveriges trener raser etter Wengs jubelbrøl: – Ufattelig usportslig

Heidi Wengs oppførsel foran Sveriges langrennsstjerne Frida Karlsson får landslagssjefen til å reagere. Nå slår Therese Johaug tilbake.
Les mer om:

Wengs jubelbrøl foran Karlsson vekker oppsikt i Sverige

Heidi Weng og de norske stafettjentene kunne juble for gull på torsdagens stafett. For Sverige endte det med smørebom og stor skuffelse.
Les mer om:

Svenskene slaktes i hjemlandet: – Det er et levende mareritt

– Hvor mye er det lov til å banne foran kamera? sier Frida Karlsson til TV 2 etter stafettfiaskoen.
Les mer om:

- Steng alle butikker

Frida Karlsson (21) er selvsikker før torsdagens stafett. Nå har hun en klar oppfordring til det svenske folk.
Les mer om:

Var på bunnen: - Stresset

Frida Karlsson er et eneste stort smil i Oberstdorf etter to sølvmedaljer hittil i VM, men i ukene før mesterskapet måtte den svenske kometen dra i nødbremsen.
Les mer om:

Junior Fossesholm på ankeretappen

Onsdag klokken 17 presenterte hovedtrener Ole Morten Iversen og Ola Vigen Hattestad laget som representerer Norge på morgendagens stafett. Det er Tiril Udnes Weng, Heidi Weng, Therese Johaug og junior Helene Marie Fossesholm på ankeretappen. Sverige er storfavoritter, og der ble Linn Svahn vraket til ankeretappen. Jonna Sundling, Charlotte Kalla, Ebba Andersson og Frida Karlsson er de fire utvalgte der.

Fossesholm avslutter mot Karlsson: – Spenstig uttak

«Var Tix-gate ein vinn-vinn-vinn-situasjon?»
Les mer om:

Fossesholm avslutter mot Karlsson: – Spenstig uttak

OBERSTDORF (VG) Junioren Helene Marie Fossesholm (19) møter Sveriges Frida Karlsson (21) på siste etappe på torsdagens VM-stafett. VM-helten Anette Bøe liker det norske uttaket.
Les mer om:

Haga vraket. Disse går stafetten for Norge

Tiril Udnes Weng, Heidi Weng, Therese Johaug og Helene Marie Fossesholm skal gå stafetten for Norge. Junioren Fossesholm får sjansen som ankerkvinne. Ragnhild Haga vrakes fra Norges lag, mens Sverige vraker Linn Svahn og bruker Frida Karlsson som ankerkvinne.

Tar selvkritikk etter Johaug-utklassing

Frida Karlsson hadde det svært vondt under 10-kilometeren. Likevel er håpet før VM-stafetten tent.
Les mer om:

Nytt suverent Johaug-gull: – Therese kunne stilt i herreklassen

OBERSTDORF (VG) Therese Johaug (32) knuste svenske Frida Karlsson og Ebba Andersson på 10-kilometeren i VM – akkurat som på 15-kilometeren lørdag. De andre norske var langt bak.

Takker broren for krisehjelp

De svenske rivalene Frida Karlsson (21) og Ebba Andersson (23) ble ydmyket av Therese Johaug (32) på 10 kilometeren tirsdag. Etter løpet rettet hun en stor takk til lillebroren.

Johaug tok suverent VM-gull

Therese Johaug var i en egen klasse da hun vant 10-kilometeren i Oberstdorf. Hun slo sølvvinner Frida Karlsson med 54 sekunder, den største seiersmarginen siden 1962.

Kontrabeskjed: Svahn vrakes

Først ble det meldt av Aftonbladet at Linn Svahn skulle gå kvinnenes 10 kilometer tirsdag. Men på pressekonferansen med det svenske landslaget var ikke Svahn å se. De som er tatt ut er Maja Dahlquist, Charlotte Kalla, Frida Karlsson og Ebba Andersson.

Svahn får ny VM-sjanse

Linn Svahn ble vraket fra lagsprinten der Sverige tok VM-gull, men får en ny sjanse på tirsdagens 10 kilometer, ifølge Aftonbladet. Avisen skriver at Svahn mandag gjennomførte en siste test for å se om formen er som den skal være. Hun trente angivelig sammen med Ebba Andersson, Charlotte Kalla og Frida Karlsson, som trolig utgjør resten av laget på tirsdagens VM-øvelse. – Linn vil at det skal føles bra. Hun har jo ikke kjørt hardt siden torsdag, sa landslagssjef Anders Bystrøm søndag.

Karlsson kan ha røpet Svahn-vraking i VM

Frida Karlsson avslørte trolig at sprintstjernen Linn Svahn ikke får gå søndagens lagsprint i ski-VM for Sverige.
Les mer om:

Johaug tok sitt ellevte VM-gull

Therese Johaug hadde en dramatisk dag i sporet, men vant til slutt suverent på lørdagens VM-skiathlon i Oberstdorf. Frida Karlsson tok sølvet foran lagvenninnen Ebba Andersson.

Gull-Johaug fikk sjokk etter Karlsson-kollisjon

OBERSTDORF (VG) Therese Johaug (32) tok enkelt sitt ellevte VM-gull på 15 kilometer med skibytte - selv om hun ble kjørt ned av sølvvinner Frida Karlsson (21).

Her skværer Johaug og svenskene opp etter VM-dramatikken

OBERSTDORF/OSLO (NRK): Therese Johaug tok gullet på 15-kilometeren, men rett etter målgang var det to personer hun måtte snakke med: De svenske konkurrentene Frida Karlsson og Ebba Andersson.