Nyheter om Karlsen


Evangeliesenterets "mor" er fortsatt i tjeneste

Lise Karlsen er kjent for sitt utrettelige arbeid for Evangeliesenteret, som hun og ektemannen Ludvig startet opp for 35 år siden. Lørdag 23. juni fyller hun 75 år.
Les mer om:

Solgte aksjer for 60 millioner

Ståle Karlsen fra Kopervik gjorde det svært godt i 2017. Konsernet under investeringsselskapet fikk 114 millioner kroner i overskudd før skatt.

Advokat om OMG og Ocean Club: - Her styrer kommunen mot et ugydlig vedtak

Advokat Arild Karlsen mener kommunen har begått saksbehandlingsfeil med skjenkeretten til OMG og Ocean Club, som rådmannen vil inndra.
Les mer om:

Mann varetektsfengslet etter at 23-åring forsvant i sjøen: – Reagerte med sjokk

– Min klient reagerte med sjokk. Det er en stor belastning å bli siktet og varetektsfengslet for noe han opplever er en tragisk ulykke, sier 37-åringens forsvarer John-Petter Karlsen.
Les mer om:

Vilde fikk drømmestipendet(pluss)

Både ordfører og kulturskolerektoren smilte av stolthet ha Vilde Øien Karlsen fikk overrakt Drømmestipendet.
Les mer om:

I går ble avdøde "Elle" hedret: - En av de største i Troms-fotballen gjennom tidene

Både på Alfheim og i Lenangen ble det spilt med sørgebind for å hedre Lyngen-ildsjelen Erling Karlsen jr., som gikk bort sist torsdag - 83 år gammel.
Les mer om:

Hannelore blir erstattet av Knut

I mai utropte Vegårshei kommunestyre Hannelore Karlsen som ny meddommer i Aust-Agder Tingrett. Tirsdag ble hun erstattet av Knut Værland.

Inhabil prosjektsjef fjernet

Sykehusbygg har fjernet Frode Karlsen, den inhabile prosjektsjefen for bygging av nytt psykiatribygg i Kristiansand.
Les mer om:

Denne musikken har ingen hørt på over 40 år – nå skjer det igjen

– Det er et veldig dramatisk verk på 45 minutter. Jeg tror nok man blir revet med, sier dirigent Nina T. Karlsen.
Les mer om:

Frastjålet fire sykler for 160.000 – så fant politiet tre av dem

NRK-journalist Morten Karlsen oppdaget at fire kostbare sykler til en verdi av 160.000 kroner var stjålet fra garasjen. Timer senere ble fortvilelse snudd til lettelse.
Les mer om:

«Jeg føler meg hjemme her»

Mathias Fredriksen kom akkurat som Jonathan Lindseth fra Odd i 2016, men i motsetning til Lindseth som ikke vil skrive under en forlengelse med mindre Mjøndalen rykker opp til Eliteserien trives Mathias så godt at han har signert en ny avtale.   Les: Dag-Eilev Fagermo angrer han lot sin «elev» gå, kan bli vanskelig å få tilbake Den nye avtalen strekker seg ut 2020-sesongen. «Jeg føler meg hjemme her» «Vi er veldig glad for at Mathias har valgt å signere ny kontrakt med klubben.

Har kjent på mobbingen(pluss)

Det blir opprettet et eget mobbeombud i Trøndelag. Det er KrF-politiker Jann Karlsen glad for.
Les mer om:

Selvsikker straffeskytter: – Jeg sa til guttene at de bare kunne stille seg opp på egen halvdel

RANHEIM (VG) (Ranheim-Sarpsborg 08 2–1) Eliteseriens to mestscorende lag nøytraliserte hverandre offensivt, og leverte sjansefattige 70 minutter i fjæra. Så våknet Michael Karlsen og Kristoffer Løkberg.
Les mer om:

Nordsjørittet: Ellingsen nummer sju

Jone Ellingsen blei nummer sju i eliteklassen, som sykla 110 ekstra tunge kilometer. Gaute Brådli og Mette Karlsen blei beste dalbuar i det 91 kilometer lange "vanlege" Nordsjørittet.
Les mer om:

Karlsen og Fossum leder «Sommerfest fra Telemark»

BØ: Fredag 29. juni er det duket for direktesendt sommershow fra Bø Sommerland. Cathrine Fossum og Jan Fredrik Karlsen er programledere og får besøk av Therese Johaug, Petter Northug og Johannes Høsflot Klæbo.

Da Cecilie flyttet til Tromsø, startet problemene. Heldigvis fant hun redningen

Cecilie Karlsen (21) har sine utfordringer. Men hvorfor skal det stoppe henne?
Les mer om:

Må ha 8 millioner for å unngå veikollaps

– Ruspåvirket kjøring forårsaker så altfor mange dødsulykker på veiene hvert eneste år, sier UP-sjef Runar Karlsen.
Les mer om:

Ekstra mange kontroller denne uka

– Ruspåvirket kjøring forårsaker så altfor mange dødsulykker på veiene hvert eneste år, sier UP-sjef Runar Karlsen.
Les mer om:

Mette Karlsen (51) har uhelbredelig kreft – men hun har ikke tenkt til å legge seg ned og vente. Hun lever som bare det.

Mette Karlsen (51) vet hun snart skal dø. Men hun er likevel i stand til å le. Det gjør hun mye og det gjør godt. Og så gråter hun litt. Det hjelper det og.
Les mer om:

De tar den vanskelige praten med pasienter som skal dø – og spør hvordan de kan få det best mulig hjemme den siste tiden

Elisabeth Bjørnstad Karlsen og Marte Nordrum legger til rette for en god avslutning på livet. Nå håper de at kommunen gjør «Prosjekt palliasjon – mer hjemmetid» til et permanent tilbud.

«Har fortsatt som ambisjon å spille på øverste nivå igjen»

Mjøndalen har skjønt at de er nødt til å gjøre noe drastisk hvis de skal klare å rykke opp til Eliteserien igjen og bli der. De siste årene har det blitt nesten, i fjor ble det 6.plass i OBOS-ligaen og kvalifisering som de tapte. – Samme plass som de har nå etter 10 runder. Olivier Occéan var en av de få virkelig underholdene spillerne som Odd har hatt, han bøtter inn mål etter mål og var et konstant uro moment.

30 år med jernvarebutikken som har alt

– Det er her en går for å finne alt det andre ikke har, sier Rolf Karlsen. Han var en av mange som var innom A & B Jernvare da de feiret sine 30 år fredag.
Les mer om:

Suldal byr på to utstillingar

Under Ryfylkedagane er det opning av to populære sommarutstillingar. Ny fotoskatt På veggane i Mimrestova i Gata heng 60 svartkvittbilde. Det er bror Arne Karlsen som har lånt ut bildenegativa til sogelaget, og Terje Bråtveit har gjort utvalet, skrive ut og ramma inn. Som tidlegare år, er det gamle fotoblinkskot som ikkje den gjengse suldøl har sett før, som blir viste fram. Malar og sjømann 500 bilde har Bråtveit kikka gjennom, før han landa på bilda som heng på veggane. – Olav var malar, sjømann og dreiv med fotografi.

Hannelore slutter - skal erstattes med to personer

Hannelore Karlsen har sagt opp stillingen som fagleder i Tvedestrand kommune. Nå skal hun erstattes med to personer.
Les mer om:

Hun skal være med å avgjøre om folk er skyldige

Hannelore Karlsen er valgt som ny meddommer.
Les mer om: