Nyheter om Karlsen


Start venter trolig med ny trener til etter sesongen

Siden Steinar Pedersen fikk sparken som Start-trener i slutten av september, har Mick Priest og Joey Hardarsson ledet laget som styrer mot opprykk fra 1. divisjon. Slik blir det sannsynligvis resten av sesongen, ifølge Fædrelandsvennen. Sportsdirektør Tor-Kristian Karlsen sier til avisen at de har konkret dialog med andre, og at disse samtalene startet for nesten tre uker siden. Men han tror samtalene vil bli enklere dersom de ender med opprykk.
Les mer om:

Vikingbad-gründer videre i veksttevling

Stein Viggo Karlsen fra Vikingbad fra Grimstad er eneste sørlending videre i dette årets utgave av «Entrepreneur of the Year».
Les mer om:

Publikumsrekord på Utsikten

Ketil Hugaas, John Kristian Karlsen og trioen Arctimus lagde fest på en helt vanlig søndagskveld.
Les mer om:

Publikumsrekord på Utsikten

Ketil Hugaas, John Kristian Karlsen og trioen Arctimus lagde fest på en helt vanlig søndagskveld.
Les mer om:

Nergårds nestleder bytter beite

Nergårds økonomisjef og nestleder Arne Karlsen går over i ny jobb.
Les mer om:

Kultursjef møter kultursjef på operapub

Arctimus trio, John Kristian Karlsen og Ketil Hugaas gjester Utsikten søndag.
Les mer om:

Kultursjef møter kultursjef på operapub

Arctimus trio, John Kristian Karlsen og Ketil Hugaas gjester Utsikten søndag.
Les mer om:

Reagerer på hemmelig nettverk

Justisdepartementet reagerer på reportasjen om det hemmelige nettverket av personer som skjuler unge asylsøkere hjemme hos seg selv. – Det er straffbart, sier Vidar Brein Karlsen.

Pedersen langer ut mot Karlsen

Steinar Pedersen mener at det var på veldig tynt grunnlag han i dag fikk sparken som trener i Start. Til VG sier Pedersen at sportslig leder Tor-Kristian Karlsen mente spillergruppa manglet disiplin, og at 42-åringen ikke var sterk nok til å lede Start i Eliteserien. Klubben fra Kristiansand er for øyeblikket nummer to i OBOS-ligaen, og ligger an til opprykk med fem kamper igjen å spille.

Sparket Pedersen ut mot Start-sjef: – Virker forutbestemt

Steinar Pedersen (42) er kritisk til Starts nye sportslige leder Tor-Kristian Karlsen (42) etter å ha fått sparken som klubbens trener.
Les mer om:

– Vi ønsket en annen trener nå

Sportslig sjef i Start En Drøm AS og IK Start, Tor Kristian Karlsen har gjort en helhetsvurdering de siste to månedene på spillerstall, organisasjonen og trenerkomposisjonen. Han mener at hovedtreneren måtte forandres på bakgrunn av dette. – Det er jo…
Les mer om:

Pedersen ferdig i Start

Steinar Pedersen har i dag fått sparken som trener i Start. Kristiansand-laget er for øyeblikket nummer to i OBOS-ligaen og ligger på direkte opprykksplass, men til VG sier sportssjef Tor Kristian Karlsen at med planene og ambisjonene de har, så er ikke Pedersen riktig mann for klubben. Hvem som blir ny trener er foreløpig ikke klart, men assistent Mick Priest leder laget mot Strømmen i helga.
Les mer om:

Pedersen ferdig i Start: – Ikke riktig mann for klubben

Sportssjef Tor-Kristian Karlsen sier at Steinar Pedersen (42) ikke passet inn i Starts planer og ambisjoner for fremtiden.
Les mer om:

Høy puls bak kulissene på flyplassen

Svetten siler. «Airport firefighter», Gøran Karlsen, stiger ned fra elipsemaskinen og presser boksehanskene på.
Les mer om:

Vil at staten overtar veien fra Buktamoen

Fylkestingspolitiker John Karlsen (Frp) mener regjeringen må sette i gang en fylkesveireform for å utbedre veiene.
Les mer om:

- Ny Rv 80 kommer før ny E6

- Det er rett av Fauske å jobbe for å flytte ut E6, men ny RV 80-løsning kommer nok før, sier Statssekretær Tom Cato Karlsen.
Les mer om:

– Et avvik på 10 minutter kan bli katastrofalt

I helga ble Saltstraumen signalstasjon lagt ned, og erstattet av en webtjeneste. De som har brukt stasjonen i mange år, er skeptisk. – En feilregning på 10 minutter kan bli katastrofal, sier kaptein Morten Karlsen på brønnbåten «Novatrans».
Les mer om:

Entreprenør ber kommuneledere trekke seg

Dyrøy kommune felles av Klagenemnda for offentlige anskaffelser (KOFA). – Både rådmann og ansvarlig enhetsleder for disse sakene bør nå trekke seg fra sine stillinger, slår entreprenør Vidar Karlsen fast.
Les mer om:

Ny ungdomsarbeidar i Hareid

Under X-Faktor i 2009 var ho publikumsfavoritten som fekk platekontrakt med Jan Fredrik Karlsen. No er ho ungdomsarbeidar i Hareid og skal dirigere Hareid Ten Sing og ha ansvaret for Tweensklubben.

Åpner butikk for voksenmote

Med sin nye butikk sier Ann Karin Grindhaug og Trine Karlsen at de ønsker å gjøre voksne damer helt unik.
Les mer om:

Norsk par i Florida venter på «Irma»: – Det blir heftig

MIAMI (NRK): Det norske paret Marius Karlsen Sæthren og Mina Gullord Engebråten er i Fort Myers i Florida og forbereder seg på at orkanen «Irma» skal treffe land søndag ettermiddag.

– Stem for å forby bemanningsbransjen

– Stortingsvalget er for bygningsarbeidere et valg mellom faste stillinger, eller fortsatt utvikling mot et løsarbeidersamfunn. For å endre kurs trenger vi et forbud mot innleie fra bemanningsbyrå på byggeplasser, skriver Tom Einar Karlsen i Fellesforbundet Nordre Nordland og Sør-Troms.
Les mer om:

Sykdommen har stoppet opp hos Inge

Etter fjorårets stamcelletransplantasjon i Moskva, er Inge Karlsen (47) optimistisk. Det ser ut til at MS-sykdommen har stoppet opp.
Les mer om:

Fredssyklisten får hederspris

Idealist og syklist Tore Nærland har fått Time kommunes hederspris. Det bestemte utvalg for levekår onsdag kveld. På samme møte ble det også avgjort at kommunens kulturpris går til Tarald Oma, og at Gerd Karlsen får kommunens innsatspokal.

Tapte i første VM-kamp

Petter Karlsen tapte mot en kasakhstaner i første kamp i VM i bryting i Paris.
Les mer om: