Nyheter om Karlsen


Yvonne ble bygd inne og flyttet atelier

Kunstner Yvonne Jeanette Karlsen (51) ville gjerne vært i Storgata 6, men følte hun ble bygget inne. Og da parkeringsplassen forsvant, så lette hun seg frem til NTP.
Les mer om:

Vil selvsagt være med videre etter opprykk til Eliteserien

I år klaffet det endelig for Mjøndalen etter noen skuffende kvalifiseringsrunder for opprykk til Eliteserien. Spesielt i fjor var det tungt å svelge at Eliteserieplassen gikk til Ranheim. – Neste år får de mulighet til revansj etter å ha kapret andreplassen og direkte opprykk. Midtstopper Quint Jansen var en viktig brikke i OBOS-ligaens gjerrigste forsvar i 2018, da Mjøndalen kun slapp inn 24 mål på 30 kamper.

Det startet med et gitarriff, og nå gir Andreas og John Kristian ut julesang sammen

- Det er kanskje litt dristig å prøve seg på noe sånt, men vi synes låta er fin og det er absolutt noe vi er stolte av, sier John Kristian Karlsen og Andreas Kopland Berger.
Les mer om:

Oppfordring: Slik vi knuser publikumsrekorder på stadion, kan vi også fylle Stjernehallen!

Jeg skal verken spekulere, kverulere eller kritisere noen som helst - la det være klart først som sist, innleder Geir Karlsen sin sterke oppfordring.
Les mer om:

Tore har ni meter nisse i hagen: – Jeg fikk den så billig at jeg kunne ikke si nei

Tore Karlsen fra Ås tenkte han var ferdig med årets nissehandel, men det var før Europris ringte.
Les mer om:

Har ni meter høy nisse i hagen: – Jeg fikk den så billig at jeg kunne ikke si nei

Tore Karlsen på Sneisletta i Ås tenkte han var ferdig med årets nissehandel, men det var før Europris ringte.
Les mer om:

Priser seg lykkelig for at han hadde helsekort i lomma da han skadet seg stygt(pluss)

Harstadmannen Odd Karlsen skadet seg stygt under en sykketur i Spania i oktober.
Les mer om:

Kan ikke se et eneste faglig argument for at det er bedre for Geir å sove på institusjon

Steinar Kleiven til Elisabeth Bjørnstad Karlsen og Marte Toft Nordrum i Prosjekt palliasjon i Fredrikstad kommune: – Det dere skriver handler ikke om Geir, men om konsekvensene det skulle få for kommunen om Geir fikk sove hjemme.

Amanda og Selma (12) fant rådyrkadaver ved byggefelt: Frykter at det er ulv som har vært på ferde – rovviltkontakten holder en knapp på reven

Amanda Herrebrøden Karlsen og venninnen Selma tok en snarvei på vei hjem fra skolen da de ble møtt av et lite hyggelig syn.
Les mer om:

Kritiserer FB for ensidig dekning av saken om ALS-syke Geir

Elisabeth Bjørnstad Karlsen og Marte Toft Nordrum i Prosjekt palliasjon i Fredrikstad kommune: Vi vil selvfølgelig bidra på alle mulige måter så også Geir og familien skal kunne leve et så verdig og optimalt liv om mulig.

Ferdig etter fem og et halvt år

Den 25 år gamle midtbanespilleren Mads Westlie Gundersen har vært med på å rykke opp i Eliteserien to ganger og i og med at han har vært i Mjøndalen i fem og et halvt år har han fått med seg et nedrykk også. Gundersens kontrakt med klubben gikk ut ved sesongslutt og nå skal partene være enige om å «skilles som venner» – Det må selvsagt være litt trist å ikke være med å spille i Eliteserien igjen. Les: Alexis Sanchez satt ut av spill Gundersen rakk å spille 105 obligatoriske seriekamper og scoret ni mål. Han var svært uheldig høsten 2016 da han røk korsbåndet.

Programmet til årets Nobelkonsert er komplett

Den foregår utendørs søndag 9. desember, og ifølge pressemeldingen er gratisbillettene nå tilgjengelige i appen kalt Nobels Fredsfest. Det er Jan Fredrik Karlsen som er arrangør, og han sier det er noe for enhver smak. – Vi har fått med en gjeng norske artister som så til de grader gjør turen vel verdt. Dette kommer til å bli en helt spesiell aften, sier Karlsen videre. LES OGSÅ: Nordens største rockeband annonsert til Norge. Silje Nordnes og Kåre Magnus Berg leder showet, som foregår på Fridtjof Nansens plass ved Rådhuset i Oslo.

Vards nye forsvarssjef

Morgan Karlsen signerte onsdag ny kontrakt og peker seg ut som Vards nye forsvarssjef.
Les mer om:

Krise for brannstengt salong – men Eva Marie hjelper likevel andre med gratisklipp før jul

Eva Marie Karlsen vet ikke om hun har råd til å gjenåpne Floke frisør, som må holde stengt etter brannen i Cewex-gården. Nå har hun lånt seg plass for å kunne klippe gratis i samarbeid med Kirkens Bymisjon før jul.
Les mer om:

– Nødvendig navnebytte(pluss)

Banksjef Tore Karlsen hadde forventet reaksjoner før han leste noen av kommentarene på ht.no og Facebook. Han velger å se det fra den humoristiske siden.
Les mer om:

– Stor forståelse for at navneskiftet vekker følelser(pluss)

Banksjef Tore Karlsen hadde forventet reaksjoner før han leste noen av kommentarene på ht.no og Facebook. Han velger å se det fra den humoristiske siden.
Les mer om:

– Venter heller litt med egen bolig for å få kjøpt min første bil

Cecilie Karlsen (22) sitter godt plassert i førersetet på nye BMW X5. Hun er glad i BMW. Svært glad.
Les mer om:

Start-sjefen slår knallhardt tilbake etter kritikken

– Én mann har hatt ansvaret, sier Start-helt Claus Eftevaag, som får svar på tiltale fra Tor-Kristian Karlsen.
Les mer om:

Kjører du med denne sikten? Det er både farlig og straffbart

Kulda er her og i en fersk undersøkelse sier 3 av 10 bilister at de kjører før rutene er fri for is og dugg. - Det er skremmende at så mange kjører uten klar sikt til enhver tid, sier sjefen for Utrykningspolitiet, Runar Karlsen.

Eftevaag krever Karlsens avgang i Start: – Elendig

Start rykket ned på målforskjell tross mange overganger før sesongstart og stor satsing. Nå vil klubblegenden Claus Eftevaag ha sportssjef Tor-Kristian Karlsen bort fra stillingen og større satsing på lokale spillere.
Les mer om:

Buskoven stevner Sarpsborg kommune og krever serveringsbevilling tilbake

Pizzafabrikkens styreleder Henrik Buskoven har gjennom sin advokat Arild Karlsen stevnet Sarpsborg kommune og krever serveringsbevillingen tilbake.
Les mer om:

UP-sjefen bekrefter: – Blir oversendt til spesialenheten

UP-sjef Runar Karlsen sier til Smaalenenes Avis at spesialenheten til politiet skal se på saken der en politimann kjørte av veien i Askim.
Les mer om:

Forstår at Gøran Karlsen er lektor og ikke fotballspiller. I tillegg prøver han å ta Wang Ung med i dragsuget

Elevrådsleder Marcus Wedvik sier han må oppklare stigmatiserende tanker hos Gøran Karlsen i debatten om privatskolen Wang Ung og FFKs satsing på lag for 14-åringer.
Les mer om:

– Et godt sentrumsalternativ(pluss)

Direktør Ola Karlsen i Harstad Skipsindustri sier HSI Eiendom har tilbudt fylkeskommen tomt på deres arealer like ved Equinors kontor på Seljestad.
Les mer om:

Anita bygger skole i Tanzania

Anita Greibesland Karlsen glemte aldri det landet hvor hun hadde tre måneders sykepleierpraksis i 1997. En ferietur 20 år senere forandret livet hennes.
Les mer om: