Nyheter om Karim


Målløs generalprøve for Real Madrid

Real Madrid gnistret på ingen måte en drøy uke før mesterligafinalen mot Liverpool. Den spanske seriemesteren fullførte sin hjemlige sesong med 0-0 mot Betis. I en ellers sjansefattig kamp mellom seriemester og cupmester hadde hovedstadslaget en kjempesjanse til å ordne sin 27. seier på 38 seriekamper da Karim Benzema og Rodrygo kom til en gigantisk dobbeltsjanse i det 51. minutt, men gjestene sto imot. I det 87. minutt kunne Betis ha avgjort kampen da Joaquin fikk ballen rett foran mål, men også hans avslutning strøk tverrliggeren. Real Madrid møter Liverpool i mesterligafinalen lørdag 28.

Benzema passerte ny milepæl – bare Ronaldo er foran

Karim Benzema scoret sitt 323. mål for Real Madrid da Levante ble slått 6-0 torsdag. Nå er bare Cristiano Ronaldo foran ham på klubbens scoringsliste.

Fire årsaker Real Madrid ikke signerte Haaland

Om noen få dager får Erling Braut Haaland utlevert sine nøkler (eller kode) til garderobeskapet på Etihad Stadium i en gigantovergang fra Borussia Dortmund. I forkant av gårsdagens 1 – 2 seier over Aston Villa innrømmet Liverpool manager Jürgen Klopp at Manchester City hadde gjort en meget god signering og ville være sterkere enn noen gang neste sesong. Vi har hele tiden fått høre, spesielt fra spansk presse at det hele tiden stod mellom Real Madrid og pappa Haaland sin gamleklubb Manchester City.

Dortmund har kjøpt Haaland-erstatter

Rett etter at Erling Braut Haalands overgang til Manchester City ble bekreftet, meldte Borussia Dortmund at nordmannens erstatter har signert. Karim Adeyemi hentes fra Salzburg, to og et halvt år etter at Haaland kom fra samme klubb. Adeyemi har signert en femårskontrakt med virkning fra sommeren. Det har allerede i flere uker vært klart at Adeyemi var på vei til Borussia Dortmund, men bekreftelsen kom samme dag som Haalands framtid ble avklart.

Nekter Haaland-erstatter samme mulighet til å presse klubben

Da Dortmund ga nylig avdøde agent Raoila grønt lys i 2020 til å bake inn en utkjøpsklausulsknapp for Haaland som aktiveres sommeren 2022, var dette trekket som sørget for at RB Salzburg-spilleren ikke havnet hos Manchester United. Det siste året har Dortmunds direktører gjort alt for å hindre at beilere kommer i nærheten av denne knappen, men til ingen nytte. Kampen om Haaland var tapt, nå venter Manchester City på spilleren som har levert 85 scoringer på 88 kamper i den gule drakta.

Manchester United ville inn i forhandlingene, men møtte stengt dør

United lyktes ikke med å overtale Erling Haaland med sine betingelser da muligheten lå der åpen før Dortmund-signeringen. Bundesliga-klubben ble tvunget til å tilføye en «moderat» utkjøpsklausul, som de nå får svi for, men som sportsdirektøren denne uken fortalte: Hadde vi ikke akseptert utkjøpsklausulen, hadde Manchester United signert Haaland». Da RB Salzburgs Haaland-erstatter, Karim Adeyemi, var klar for større oppgaver, aktet United å komme bedre ut av forhandlingene. Trodde de. Det viste seg at de møtte en stengt dør til forhandlingsrommet.

Dortmund-sjef: – Haaland-avgjørelse kan komme neste uke

Borussia Dortmunds kommende sportsdirektør Sebastian Kehl sier framtiden til ettertraktede Erling Braut Haaland kan bli avklart i neste uke. – Jeg tror vi vil ha klarhet neste uke. Jeg ville ikke blitt overrasket om han flytter på seg. Vi er kontraktmessig forpliktet til denne klausulen, sa Kehl til Sport1 søndag. Den 21-årige superspissen har i lengre tid blitt knyttet til en overgang til enten Manchester City eller Real Madrid.

Rekordknuseren Benzema: Kan skrive historie mot Liverpool

Karim Benzema (34) har reddet Real Madrid gang på gang, på nærmest usannsynlig vis. Gullballen-kandidaten jakter utrolige rekorder i årets sesong.

– Helt åpenbart at Benzema bør få Gullballen

Karim Benzema har vært i sitt livs beste form denne sesongen. Nå mener ekspertene at franskmannen blir den soleklare vinneren av Ballon d'Or.
Les mer om:

Benzema skjøt Real Madrid til mesterligafinale etter vill opphenting mot City

Manchester City hadde en finaleplass i mesterligaen i sin hule hånd, men to Rodrygo-mål på tampen ga ekstraomganger. Toppscorer Karim Benzema fikset finale.

Benzema sendte Real til finale etter vanvittig snuoperasjon

(Real Madrid – Manchester City 3–1, sammenlagt 6–5) Først ordnet innbytter Rodrygo (21) to kjappe scoringer i sluttminuttene og sikret ekstraomganger, så satte Karim Benzema (34) inn straffesparket som sendte Real Madrid til en ny Champions League-finale.

Benzema sendte Real til finale etter vanvittig snuoperasjon

(Real Madrid – Manchester City 3–1, sammenlagt 6–5) Først ordnet innbytter Rodrygo (21) to kjappe scoringer i sluttminuttene og sikret ekstraomganger, så satte Karim Benzema (34) inn straffesparket som sendte Real Madrid til en ny Champions League-finale.

21-åring startet enorm snuoperasjon – så sendte Benzema Real Madrid til finalen

Drømmen om mesterligafinale så langt på vei ut til å være knust for Real Madrid, men så sørget to lynraske scoringer fra Rodrygo for ekstraomganger. Til slutt ble det hele avgjort av en iskald Karim Benzema fra straffemerket.
Les mer om:

Haaland inne blant topp til på Gullstøvel-lista

Med forrige helgs hattrick er Erling Braut Haaland inne i topp ti på lista over kandidatene til Gullstøvelen i europeisk fotball – og beste nordmann. Antall seriemål i en sesong multipliseres med en faktor basert på ligaens relative styrke. Helt fram til sist helg var både Ohi Omoijuanfo og Thomas Lehne Olsen foran Haaland på lista, takket være henholdsvis 27 mål for Molde og 26 for Lillestrøm i fjor. Eliteserien er blant ligaene som har en faktor på 1,5 i utregningen, mens Haaland spiller i en av de få ligaene som har maksimale 2.

Gjett hva Gareth Bale gjorde da Real Madrid vant seriegull

På lørdag slo Real Madrid Espanyol hele 4 – 0 og ble med det spanske seriemestere med fire kamper til overs. – Det første til en «spontan» feiring på Bernabeu, men det var uten Gareth Bale. To mål fra Rodrygo i forste omgang og to mål i andre omgang fra Marco Asensio og Karim Benzema sørget for en komfortabel seier for Real, som ligger 17.poeng foran Sevilla på andre. regjerende mestre Atletico Madrid ligger for tiden på 4.plass.

Real Madrid tok La Liga-tittelen – historisk for Ancelotti

Real Madrid slo Espanyol 4-0 og tok med det tittelen i den spanske toppdivisjonen lørdag. Klubben er serievinner for 35. gang. Madrid-laget kom til kampen i visshet om at de kun trengte ett poeng fra bataljen på hjemmebane.

Kan ta rekorden fra Ronaldo: – Har veldig tro på meg selv

Om Karim Benzema gjentar bedriften i returoppgjøret mot Manchester City om en uke, står målrekorden i turneringen for fall.
Les mer om:

Benzema øyner målrekord i Champions League

Real Madrids Karim Benzema kan ta en viktig Champions League-rekord om han innfrir i returmøtet mot Manchester City neste uke.

Ellevill målfest mellom Manchester City og Real Madrid: – Du store all verden

(Manchester City – Real Madrid 4–3) Real Madrid gikk til tider i oppløsning mot Kevin de Bruyne (30) og Manchester City, men briljante Karim Benzema (34) holdt liv i finaledrømmen med en minneverdig straffe.

Ellevill målfest mellom Manchester City og Real Madrid: – Du store all verden

(Manchester City – Real Madrid 4–3) Real Madrid gikk til tider i oppløsning mot Kevin de Bruyne (30) og Manchester City, men briljante Karim Benzema (34) holdt liv i finaledrømmen med en minneverdig straffe.

Benzema holdt liv i Madrids håp

Manchester City tok første stikk i Champions League-semifinalen mot Real Madrid med 4-3. City var det førende laget, men to mål av Karim Benzema er med på å holde liv i håpet.

Straffe til Real

Manchester City tar imot Real Madrid til den første av to semifinalar i Champions League tysdag kveld. Følg og høyr kampen direkte her. Etter to minutt sørga Kevin De Bruyne for 1-0 til heimelaget etter ei stupheading av verdsklasse. Etter 11 minutt sørga Gabriel Jesus for at City no er oppe i tomålsleiing. I det 33. minuttet sørga Karim Benzema for redusering for Real Madrid. Det stod 2-1 til pause, no er 2. omgang blåst i gang.

Jobber intenst for å overtale Gareth Bale

Noen få måneder igjen før kontraktsutløp med Real Madrid har waliseren fem La Liga-kamper å ta avskjed med supporterne på. Nitti minutter med seriespill siden september taler om at sannsynligheten er heller lav for at høyrevingen får mulighet til å vise seg frem på banen før han spaserer ut på free transfer.

Declan Rice klar for exit – monsterbetaling avgjør når

Forrige sesong var det Jack Grealish, til sommeren er det Declan Rice sin tur, tror mange. Den engelske landslagsspilleren hos West Ham har etablert seg som en av de hotteste midtbaneprofilene på balløya. Ute av EU teller det engelske passet i tillegg en god del for Premier League-klubbene. Ryktene har gått om Rice sin exit, nå er spillet i gang for alvor. Hver gang manager David Moyes har fått spørsmål om han mister Rice, har svaret hele veien vært koblet opp til en skyhøy overgangspris.

Avslutter historien som har plaget Manchester United i en halv evighet

Noen som er rimelig lei av signeringshistorien rundt Paul Pogba? Den franske ballkunstneren er genial på banen i sine geniale øyeblikk, men de siste sesongene har det til tider blitt en lidelse for United-supporterne – og trolig også for franskmannen. Der det i den siste sesongen aldri har kommet et klart svar fra verken spiller eller klubb om hva som skjer når kontrakten løper ut til sommeren, er Ralf Rangnick dønn ærlig om situasjonen.

Mest lest siste uke