Nyheter om Kari Henriksen


Naziflaggdommen opp i Stortinget

Stortingsrepresentant Kari Henriksen (Ap) tar opp frikjennelsen i naziflaggsaken i Stortinget. Det gjør også Norunn Tveiten Benestad (H).

Ap-svada om vindkraft

I sitt innlegg Vind og klima i Fvn den 2/6 skriver stortingsrepresentant Kari Henriksen (Ap) at partiet vil ha omstilling til grønn energiproduksjon, men at det må tas naturhensyn og at lokale interesser skal veie tungt.

Kritisk til Ropstad-grep: – Usmakelig

Stortingsrepresentant Kari Henriksen (Ap) reagerer på KrFs krav om «full sal» når Stortinget neste uke behandler bioteknologi.

Ap`s dobbeltmoral

Ap`s stortingsrepresentanter Kari Henriksen og Tellef Inge Mørland hevder i FVN den 29/4 at Ap er opptatt av å ta vare på våre felles offentlige sykehus.

– Norge må beklage når barn brytes opp på sviktende grunnlag

Barnevernadvokat Rikke Arnesen og stortingsrepresentant Kari Henriksen (Ap) kritiserer Norge for ikke å si unnskyld til familier og barn som har fått sine menneskeretter krenket i barnevernsaker.

Kari Henriksen ønsker fire nye år på Stortinget

Kari Henriksen (Ap) ønsker gjenvalg til Stortinget i 2021.

Sykmelding og vinterferie: Nå er Kari kommunens øverste sjef

Britt Elin Steinveg er fortsatt sykmeldt og stedfortreder Mari Enoksen Hult er på vinterferie. Da er Kari Henriksen fungerende kommunedirektør.

Stortings­poli­tiker i trafikk­ulykke

Det var Kari Henriksen (Ap) som havnet på taket med bilen sent mandag kveld.

Henriksen om Frp-exit: – Dårlig nytt for landsdelen

Stortingsrepresentant Kari Henriksen (Ap) forventer større usikkerhet rundt hva slags politikk landet får etter Frp-exiten mandag. Samtidig frykter hun at flere prosjekter i landsdelen stopper opp.

Håper KrF snur om «fritt skolevalg»

Stortingsrepresentant Kari Henriksen (Ap) er en av flere som står bak et nytt forslag for å stanse regjeringens planer om å innføre «fritt skolevalg».

Kari Henriksen i strupen på Ropstad: – Han er feig

To av Sørlandets mest profilerte politikere står steilt mot hverandre i en ordkrig om norsk barnevern: Stortingsrepresentant Kari Henriksen (Ap) mener barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) er feig.

Kari Henriksens trosfrihet

"Det er en menneskerett å tro, ikke en menneskerett å få statsstøtte," skriver Kari Henriksen i Fevennen 22/10, og i Vårt Land noen dager tidligere.

Ap-repre­sentant Kari Henriksen: – Savner Frp-statsråd Solveig Horne som sjef for barne­vernet

– Jeg hadde aldri trodd jeg skulle savne en Frp-statsråd. Men Solveig Horne ville i hvert fall styre barnevernet, sier Ap-representant Kari Henriksen.

Desperat sommerhilsen fra Ap

Arbeiderpartiet med Kari Henriksen, Kai Steffen Østensen og Åsmund Mjåland har skrevet en kronikk om høyredreiningen i europeisk og norsk politikk.

«La lokalradioene få selge digitale bingoblokker»

Stortingsrepresentant Kari Henriksen (Ap) skriver i dette leserinnlegget at Stortinget naturlig nok ikke har nevnt radiobingo som kilde til spillproblemer.

Si det-prosjektet har fått barn til å varsle om vold og overgrep

Nå håper stortingspolitikerne Kari Henriksen og Anette Trettebergstuen at det kan distribueres til resten av landet.

«Nye Veier gjør som de får beskjed om»

- Nye Veier gjør som de får beskjed om. Det er opp til regjeringen og det borgerlige flertallet å finne penger til å realisere prosjektene, sier stortingsrepresentant Kari Henriksen (Ap).

Henriksen på glattisen?

Stortingsrepresentant Kari Henriksen fra Arbeiderpartiet kan umulig mene det hun skriver (Fvn 14.01.19) - hvor det går frem at hun har «grunnleggende respekt» også for islamsk trosutøvelse.

Skjønner at folk blir forbanna på Ropstad

Kari Henriksen (Ap) fører en innbitt kamp mot KrFs ønske om innstramming abortloven. Internt i eget parti kjemper hun mot en liberalisering.

Skjønner at folk blir forbanna på Ropstad

Kari Henriksen (Ap) fører en innbitt kamp mot KrFs ønske om innstramming abortloven. Internt i eget parti kjemper hun mot en liberalisering.

– Svekker kvinners rettigheter

Kari Henriksen (Ap) mener den nye regjeringserklæringen svekker kvinners rettigheter. Hun tror derfor kvinner i Norge vil vende KrF og Venstre ryggen ved neste valg.

Justisministeren etter Jehovas vitner-avsløringene: - Norsk lov gjelder

«Det er uheldig dersom tros- og livssynssamfunn påberoper seg retten til å håndtere straffbare handlinger utenfor gjeldende regelverk», skriver justisministeren i et svar til stortingsrepresentant Kari Henriksen.

Jehovas Vitner er flisespikkeri

Det er liten grunn til, verken for Fædrelandsvennens redaktør, eller for stortingsrepresentant Kari Henriksen, som hører til samfunnseliten, å svinge riset over Jehovas Vitner.

Ap-politiker tar Jehovas vitner-sak til Stortinget

Jehovas vitner har gått rundt ordinært rettsvesen i strafferettslige saker, ifølge Fædrelandsvennen. Nå ber Kari Henriksen (Ap) justisministeren om å ta grep.

Ap-politiker tar Jehovas vitner-sak til Stortinget

Jehovas vitner har gått rundt ordinært rettsvesen i strafferettslige saker, ifølge Fædrelandsvennen. Nå ber Kari Henriksen (Ap) justisministeren om å ta grep.