Nyheter om Kari Henriksen


Hjemmeundervisning for 5.-10. klassinger i Tromsø

- Vi prøver å gjøre det minst mulig inngripende, sier Kari Henriksen.

Krever at barnehager og skoler i Tromsø stenger på fredag: – Situasjonen er kritisk og prekær

Kari Henriksen mener smittesituasjonen ikke er alvorlig nok til å stenge skoler og barnehager.

Vil ha Masud Gharahkhani som ny stortingspresident(pluss)

Masud Gharahkhani (39) er innstilt av Arbeiderpartiet som ny stortingspresident og Kari Henriksen er innstilt som visepresident.

Masud Gharahkhani (39) innstilles som ny stortingspresidentkandidat

Masud Gharahkhani (39) innstilles som ny stortingspresidentkandidat, bekrefter Arbeiderpartiet. Kari Henriksen innstilles som ny fjerde visepresident.

Kari Henriksen blir Stortingets visepresident

Ifølge TV 2 blir Kari Henriksen (Ap) fjerde visepresident på Stortinget.

Ap-veteran Kari Henriksen nevnes som mulig ny stortingspresident

Kilder til NRK: Partiet har fått nei fra flere.

Kari Henriksen kan bli ny stortings­presi­dent

Arbeiderpartiet trenger en erfaren politiker til å bekle vervet som stortingspresident. Kari Henriksen nevnes blant flere aktuelle navn.

Mener velgere har blitt skremt unødvendig

Kari Henriksen (Ap) mener den nye regjeringserklæringen er et klart bevis på at partier på høyre-siden har drevet med unødvendig skremsel.

«Dritt lei» Kari Henriksen langet ut mot Høie

Da Kari Henriksen skulle fortelle om konsekvensene av Arbeiderpartiets sykehusløft, kom hun med en tirade mot helseminister Bent Høie. – Flaut, svarer han.

Lanserer nytt tiltak mot mobbing

Kari Henriksen (Ap) mener at mange mobbesaker blir for store, og at det tar for lang tid å løse dem. Partiet lanserer et nytt tiltak i Agder.

Krever oppgjør med høyreekstrem ideologi

For Aps listetopp, Kari Henriksen, er det lite – om noe – som er mer viktig enn at det tas et skikkelig oppgjør med høyreekstreme krefter i samfunnet. Hvis ikke kan Norge oppleve terror igjen.

Tapte presidentvalg: – Jeg er skuffa og lei meg, selvsagt

– Det var close race og veldig spennende, sier en skuffet Kari Henriksen (Ap) etter nederlaget i presidentvalget i OSCE Parliamentary Assembly (OSCEPA) i Wien tirsdag.

Høyre er alltid på pasientens side

I Fædrelandsvennen 16. juni spør Aps Kari Henriksen og Kai Steffen Østensen hva Høyre vil med sykehusene.

Lover å styrke sykehusøkonomien

Kari Henriksen lover å styrke sykehusøkonomien og gi større økonomisk frihet for de offentlige sykehusene dersom Arbeiderpartiet kommer i regjering til høsten.

Bent Høie måtte svare om forhol­dene på kvinne­klinikken

– Hvor dårlig må forholdene bli før ministeren lytter, spurte Kari Henriksen (Ap) i Stortingets spørretime. Helseminister Bent Høie sier det er opp til sykehuset selv å prioritere nye byggeprosjekter.

Utfordring til Kari Henriksen (AP)

Vil AP stemme for å gjennomføre en folkeavstemming om oppløsning av Kristiansand kommune og eventuelt tvangsoppløse Kristiansand mot bystyrets ønske, eller er dere uenige med SP i den saken?

Amerikanere i Rogaland i sjokk etter stormingen av Kongressen

Kari Henriksen var observatør i USA under presidentvalget. Hun er rystet av bildene fra stormingen av Kongressen. Amerikanere i Norge, også Trump-velgere, er sjokkerte og triste.

Norsk valgobservatør og amerikanere i Norge er rystet

Kari Henriksen var observatør i USA under presidentvalget. Hun er rystet av bildene fra stormingen av Kongressen. Amerikanere i Norge, også Trump-velgere, er sjokkerte og triste.

Solskjær sikret seg stortalent

Kari Henriksen var observatør i USA under presidentvalget. Hun er rystet av bildene fra stormingen av Kongressen. Amerikanere i Norge, også Trump-velgere, er sjokkerte og triste.

KrF tror på frivilligheten

Arbeiderpartiets Kari Henriksen kritiserer Kjell Ingolf Ropstad for de store tildelingene til frivillige organisasjoner i neste års budsjett og beskylder ham for å være på avlatsferd for å dekke over budsjettets dårlige profil.

- Vis litt ryggrad

Arbeiderpartiets Kari Henriksen er ikke imponert over Frp's håndtering av den nye trosloven.

Hva Kari Henriksen ikke forstår

Det er bemerkelsesverdig at Arbeiderpartiet holder seg med en sentral politiker som synes ute av stand til å forholde seg til enkle fakta. Dette er harde ord, men hvordan skal man ellers bedømme det følgende?

Krever mer tilsyn med trossamfunnene

Kari Henriksen mener det ikke er plass til et religiøst rettsvesen ved siden av det offisielle. Hun refser regjeringen for mangelfull kontroll med trossamfunnene.

Henriksen vant voteringen mot Mørk

Arbeiderpartiets nominasjonsmøte for Vest-Agder valgdistrikt valgte tirsdag Kari Henriksen som toppkandidat. I Aust-Agder valgdistrikt ble Tellef Inge Mørland valgt.