Nyheter om Kari Bremnes


Kari Bremnes til Bakgården 2021

Kari Bremnes spiller på Bakgården 19. august 2021. Det skriver Bakgården på sine hjemmesider.
Les mer om:

Kari Bremnes til Bakgården neste år

Kari Bremnes spiller på Bakgården 19. august 2021.
Les mer om:

Denne populære konserten er avlyst

Det blir ikke soloppgangskonsert med Kari Bremnes på Verdens ende denne sommeren. Det har koronaviruset satt en stopper for.
Les mer om:

730 x Kråkesølv: Dette må du aldri gjøre i Bodø

Kråkesølv har levert nydelig norsk musikk i over et tiår, og nå er endelig deres sjette album ute i verden. Kristoffer Magnus Nohr Unstad, Fredrik William Olsen, Petter Waldemar Nohr Unstad og Jørgen Smådal Larsen har tatt saken i egne hender, de har nemlg både skrevet, produsert og gitt ut musikken selv. Godt jobba, gutta! I sommer turnerte Bodø-bandet for å feire 10-årsjubileet til debutalbumet Trådnøsting. Snart legger de ut på releaseturné for Force Majeure, hvor de titter innom både Bergen, Trondheim, Tromsø, Bodø og Oslo. Vi tok en prat med Kråkesølv om musikken, livet og Bodø.

Det gode liv på Postmannsgarden

Magne Langeland grunngir i Suldalsposten 18. februar, avslaget frå LMT-utvalet på søknaden om å få skilja frå gardstunet på Postmannsgarden i Suldalsosen til bustadføremål, med omsyn til landbruksnæringa. Her tenkjer han jammen langt; dette skal bli til dyrka mark når alle bygningane er rotna ned. Det blir eit merkeleg argument spesielt når tunet ligg så nært inntil andre grannetun. Det er stor politisk semje i Suldal om å stø opp om landbruket, men i denne saka synes Magne å framstå «meir katolsk en paven».

Norsk videopremiere: Kjør trapmobile med UNDERGRUNN

La kidsa fra Gamle Oslo vise deg hvordan man ruller i hovedstadens glatte gater. UNDERGRUNN gikk fra å være et SoundCloud-fenomen til å få mye oppmerksomhet både for musikken og sin klesstil. 17-åringene har blant annet varmet opp for legendene Jaa9 & OnklP og nylig det unge talentet Lil Mosey. Denne gangen klinker gutta til med låta «TRAPMOBILE», produsert av Loverboy aka Jon Ranes.

Ballade radio: Kari Bremnes om livet, flaksen, kreften, døden og Joni Mitchell

– Av og til kan jeg se på køen utafor konsertene, tenker «gud, skal du på denne, er du sikker på at jeg har noe til deg?» Splitter ny episode i serien Bak ordene – ute som podkast nå.
Les mer om:

– Gjør mer nytte for meg som låtskriver enn som psykolog

Vi er så mange, og historiene våre – om deg, om meg, om sangeren som mista stemmen sin til kreft, om han som ikke danser lenger – de må fortelles. Så Kari Bremnes må bare skrive på.
Les mer om:

Kari og Halvdan på samme scene - på Bakgården 2020(pluss)

Kari Bremnes og 70-års jubilanten Halvdan Sivertsen står på samme scene under Bakgården 2020, melder festivalen.

40-årsgaven

Tora Augestad synger alt fra jazzklassikere, Henry Purcell, Schubert, Jan Eggum og Kari Bremnes på sin nye plate, "Dialogues".

Kari Bremnes til God Nok-festivalen neste år

God Nok-festivalen i Steigen har sikret seg Kari Bremnes til arrangementet på Engeløya neste sommer.

Ane Brun med spesiell hyllest på Lindmo i kveld

Molde-artisten hyller Anne Grete Preus sammen med Anita Skorgan, Herborg Kråkevik, Kari Bremnes og Maria Mena
Les mer om:

Dyptloddende uro fra suverene Kari Bremnes fredag(pluss)

Suveren konsert fra Kari Bremnes, hvor materiale fra flere utgivelser ble sveist sammen til en tankevekkende helhet om livets gang
Les mer om:

Kari Bremnes spiller ikke instrument når hun lager musikk. Hun hyler og skriker

Det tynnes stadig i rekkene rundt Kari Bremnes. Selv har hun ingen planer om å gi seg.
Les mer om:

♫ Nordnorsk debutant-duell: Vi stilte de samme 12 spørsmålene til Regnvær og Lyse Netter

Det kommer som vi allerede vet drøyt mye musikk hver fredag. Også i Norge. Denne uken var det en slags helligdag for Nord-Norge. Neida, men to band vi liker veldig godt slapp begge sin debut-EP.

Anne Grete Preus hylles av musikknorge

Visesangeren Ole Paus var venn av Preus. Han beskriver henne som en praktfull artist og et fint menneske. – Hun var en venn, jeg var veldig glad i henne. Jeg husker henne som et utrolig klokt og godt menneske, sier Paus til VG. Han legger til at han er takknemlig for at de fikk jobbe sammen. LES OGSÅ: Anne Grete Preus er død. I 2018 mottok Anne Grete Preus Anders Jahres kulturpris sammen med nettopp Paus og Kari Bremnes. – Gjennom flere tiår har prisvinnerne vært forbilder og inspirasjonskilder for et takknemlig publikum.

Tiltalt for å ha bestilt ei rekke overgrep mot utanlandske småjenter

Kari Bremnes minnes venn og kollega Anne Grete Preus. Noe av det hun trekker frem som sterkest er motet til Preus.
Les mer om:

Bremnes: – Sårbarheten hennes betydde mye for mange

Kari Bremnes minnes venn og kollega Anne Grete Preus. Noe av det hun trekker frem som sterkest er motet til Preus.
Les mer om:

Bremnes: – Sårbarheten hennes betydde mye for mange

Kari Bremnes minnes venn og kollega Anne Grete Preus. Noe av det hun trekker frem som sterkest er motet til Preus.
Les mer om:

Bremnes: – Sårbarheten hennes betydde mye for mange

Kari Bremnes minnes venn og kollega Anne Grete Preus. Noe av det hun trekker frem som sterkest er motet til Preus.
Les mer om:

En viseperle fra Vesterålen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag kveld var det ny visekveld på Kaffebørsen i regi av Vise og Lyrikk-klubben i Flekkefjord med den kjente nord-norske sangeren Ann-Iren Hansen.Ann-Iren fikk for en tid siden Rævspark-stipendet av Norsk Viseforum. En turné med 12 konserter lå inne i stipendpakken. Flekkefjord var siste stopp på en landsomfattende turné.

Nord-norsk på Kaffebørsen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag er det igjen konsert i regi av Viser & Lyrikk i Flekkefjord. Konserten finnersted på Kaffebørsen, og det er duket for viseperler fra nord - og et lokalt innslag i tillegg.Denne gangen har arrangøren fått tak i Ann-Iren Hansen som er på turné for å promotere sitt nye album «Ikkje Lukk hjertet igjen».