Nyheter om Kanaler


TV 2 med La Liga-rettigheter frem til 2026

Spanske La Liga og TV 2 har inngått en femårsavtale som sikrer mediehuset rettighetene til samtlige 380 kamper hver sesong, fra høsten 2021. Selv i koronakrisen er det viktig å tenke langsiktig for å sikre det beste innholdet på TV 2s plattformer. Dette er en eksklusiv avtale for en av de aller viktigste fotballrettighetene i markedet. Med lag som Barcelona og Real Madrid, samt spillere i verdensklasse; Lionel Messi og vår egen Martin Ødegaard i sentrale roller, blir dette en spennende liga å følge i årene som kommer, sier sjefredaktør og administrerende direktør Olav T.

NRK vant kampen om TV-seerne i april

Nordmenn brukte mer tid på å se på TV i april. Desidert mest tid ble brukt på NRK. Om lag halvparten av all TV-titting forrige måned var på NRKs kanaler.
Les mer om:

NRK vant kampen om TV-seerne i april

Nordmenn brukte mer tid på å se på TV i april. Desidert mest tid ble brukt på NRK. Om lag halvparten av all TV-titting forrige måned var på NRKs kanaler.
Les mer om:

TV 2 satser på færøysk fotball

Fra 9. mai blir det igjen aktiv fotball på TV 2s kanaler. TV 2 Sport 1 og Sumo skal sende de første tolv serierundene fra den færøyske ligaen, som teller ti lag.
Les mer om:

TV 2 overtar Champions League-fotballen fra 2021

Mesterligaen i fotball blir å finne på TV 2s kanaler fra 2021/22-sesongen til sommeren 2024.
Les mer om:

HBO Max integreres i Apple

Den nye streamingtjenesten HBO Max lanseres via Apple. I kveld blir det annonsert at avtalen mellom de to gigantene er klare. Den nye streamingtjenesten HBO Max blir integrert med Apple TV-appen på iPhone, iPad og Apple TV, ifølge Variety. Oppstart i USA er 27.

Hva har Nicolai Tangen egentlig gjort galt?

Jeg har lest det meste som er skrevet på papiraviser og nettaviser, samt sett og hørt på ulike debatter i TV og på radio på ulike kanaler med ulik vinkling, men jeg finner fortsatt ikke ut hva påtroppende sjef for pensjonsfond utland Tangen har gjort galt...
Les mer om:

Koronautsatte Spellemannpriser skal deles ut denne uken

Utdelingen vil foregå i løpet av denne uken fordelt i ulike kanaler, med «Alltid sammen» på NRKs eget nettsted som hovedplattform. 1. mai skal blant annet flere av prisene deles ut live i en nettsending der. – Det er en stor glede å kunne fortelle at vi neste uke skal hedre alle vinnere og nominerte til Spellemann 2019.
Les mer om:

Mourinho på telefonen til ettertraktet høyreback

Mens styreleder Daniel Levy tviholder på pengesekken i viruskaoset, har José Mourinho tatt en telefon til Paris. Thomas Meuniers kontrakt med PSG går ut i juni.

Krim, spenning og humor: Her er årets påskeserier

Landets største kanaler byr på alt fra spenningsserier til «karantenenøtter» i år. Se hvilke programmer som sendes på NRK, TV 2 og Dplay i påsken!
Les mer om:

Ikke ny, men ny for meg: 17-åring anmelder sexkomedien American Pie fra 1999

Da var det tid for ny versjon av favoritt-spalten din Ikke ny, men ny for meg! Som den eneste 17-åringen i 730-redaksjonen er det flere referanser jeg ikke skjønner. Rett og slett fordi det er filmer og serier de andre i redaksjonen forbinder med å være barn og ungdom, som ble laget før jeg i det hele tatt ble født. Derfor har jeg fått min helt egen spalte der jeg skal anmelde serier, filmer og musikk som jeg ikke har noe forhold til fordi jeg er for ung Etter god respons på anmeldelsen av Terkel i Knipe, tenkte jeg å fortsette i den drøye retningen.

Korona gir kloden en pustepause

Blå himmel over Beijing. Rent vann og fisk i Venezias kanaler. Når menneskene holder seg innendørs, forurenser de mye mindre enn før.
Les mer om:

Bydelsutvalgene på Nordstrand og i Østensjø møtes digitalt, men åpen halvtime utgår: – Denne gang må folk ringe oss, bruke e-post eller andre kanaler

Det blir digitale BU-møter på Nordstrand og i Østensjø denne måneden. Innbyggere som normalt ville møtt i åpen halvtime må belage seg på å komme med innspill til lokalpolitikerne på andre måter.
Les mer om:

Kommuneoverlegene i Fredrikstad: – Dette må du vite om korona-smitten

Det finnes en massiv jungel av koronainformasjon i utallige kanaler. Her gir kommuneoverlegene i Fredrikstad svar på alt fra smitte til sosialt samvær.
Les mer om:

Vannet i Venezias kanaler krystallklart etter corona-lockdown

Den italienske byen Venezia har fått klart vann i sine verdensberømte kanaler som en følge av at alle holder seg innendørs på grunn av coronaepidemien.
Les mer om:

Nesten 200 deltakere i Rosing Coding Challenge

Koronakrisen har medførst tusenvis av avlyste eller utsatte arrangementer. Også DNDs arrangementer er rammet. Men et arrangement går som normalt, og startet mandag denne uken: 185 programmerere sitter nå og bryner seg på oppgavene i Rosing Coding Challenge. Dugnad Rosing Coding Challenge er et dugnadsprosjekt initiert av Dataforeningen og med fem norske virksomheter som partnere.

BYD nærmer seg

BYD kommer stadig med meldinger om store buss-ordrer i Europa. Personbilene derimot … Men det må være en grunn til at de stadig sprer bilder av så attraktive biler som disse gjennom sine internasjonale kanaler?
Les mer om:

Mjøndalen sitter fast i paradis

De som følger Mjøndalen fotball tett vet at laget er på treningsleir i Tyrkia, og nå kan de ikke komme hjem igjen. – Årsaken er Coronaviruset hvor Norge er et av de verste landene i verden. Tyrkia som et ansvarlig land har stengt alle flygninger til Norge og ni andre problemland i en måned. – Pr nå vet ikke Mjøndalen hvordan de skal komme seg hjem.

Avlyste gudstjenester gir digital frelse: - Vi har andakt via Facebook og tenner digitale lys

For å kunne tilby åndelig støtte og frelse, samtidig som smittevern-direktivene ivaretas, tar kirken og Borg Bispedømme i bruk utradisjonelle kanaler.
Les mer om:

Politiet advarer mot «korona-fester»

Ungdomsavsnittet ved Majorstuen politistasjon har mottatt henvendelser på ungdom som feirer skolefri. – Kanskje informasjonen ikke har vært god nok på å nå ungdommene i sine kanaler, sier ungdomstrener i Bøler IF Marius Sigolsen.

Konserter og festivaler er avlyst – nå kan du likevel få med deg livemusikk

– Jeg støtter fullt ut restriksjonen som regjeringen har lagt, da jeg har nær familie som ikke kan utsettes for et virus. Samtidig står jeg jo i samme situasjon som alle mine gode kollegaer i kulturbransjen nå er rammet av – det at alle konserter blir avlyst de neste månedene, og dermed forsvinner inntekten min, sier hun. Allerede før regjeringens koronastopp hadde Hege Bjerkreim, som hun egentlig heter, takket nei til intervjuer – ifølge hennes management fordi de fleste ønsket at de skulle foregå ansikt til ansikt.

Get-kunder får tilbake TVNorge og flere andre kanaler

Discovery og Telia er enige om en ny distribusjonsavtale som igjen gir norske Get-kunder tilgang til TVNorge, Eurosport og tolv andre Discovery-kanaler.
Les mer om:

Enighet – nå får tv-seerne kanalene tilbake

I løpet av søndagen vil Discoverys kanaler være tilbake i Gets TV-pakker.
Les mer om:

Discovery og Telia enige – nå får Get-kundene tilbake TVNorge og flere andre kanaler

Discovery og Telia er enige om en ny distribusjonsavtale som igjen gir norske Get-kunder tilgang til TVNorge, Eurosport og tolv andre Discovery-kanaler.
Les mer om:

Raja gjør det rette

Det er all grunn til å støtte forslaget om å forby spillreklame fra utlandet på norske kanaler.
Les mer om: