Nyheter om Kanaler


«Krig» om juleklassikeren

I fjor sendte ingen «Love Actually» - i år kommer den på fire kanaler.
Les mer om:

Massivt bandslipp fra Tons of Rock

Iron Maiden, Dimmu Borgir, Disturbed, Gojira, Sepultura og Backstreet Girls ble alle meldt klare for festivalen i forrige uke. I dag føyes også Deep Purple, Within Temptation, Airbourne, Amon Amarth, Hypocrisy og 1349 til den imponerende plakaten. Med det er de første 12 trekkplastrene til Tons of Rock 2020 på plass. LES OGSÅ: Kiss utvider avskjedsturné. – Det er gøy å være bookingsjef i Tons of Rock i disse dager.

Ny vintersport avtale på plass

Telenor og Canal Digital har fått på plass en ny innholdsavtale med Nordic Entertainment Group (NENT Group). Avtalen sikrer tilgang til NENTs lineære tv-kanaler og strømmetjenester, inkludert langrenn og annen vintersport fra 2021. Den nye avtalen gir Canal Digital og Telenor mulighet til å tilby strømmetjenesten Viaplay og det egenproduserte nordiske innholdet i Viaplay Originals som en del av sine tv-pakker. I tillegg vil den nye 4K-kanalen Viasat Ultra HD bli lansert, og Viasport1 blir lagt til i Canal Digitals nye Sportspakke i løpet av noen uker.

Skiskyting på TV - Program og sendetider

Se når det vises skiskyting på TV og på hvilke kanaler.
Les mer om:

Influencer-tvillinger filleristes på nettet

Marcus og Lucas Dobre er jaggu populære gutter, men nå står brødrene midt i en ekte shitstorm. Først, litt rask bakgrunnsinfo: De persisk-rumensk-amerikanske tvillingene ble først kjent via… Du gjettet det… Vine. De nå 20 år gamle guttene var blant de originale medlemmene i Jake Pauls «Team 10», men står nå stødig på egne influencer-ben som duo.  Og de er ikke bare litt populære – hvis man kombinerer tvillingenes to kanaler har de over 25 millioner abonnenter på YouTube alene. De har også noen millioner følgere her og der (på Insta, Twitter etc.), men det er altså YT som er deres hoved-busines

Tre store rockeband avlyste felles turné – minutter etter at den ble annonsert

I forrige uke fikk canadiske fans av Black Label Society, Obituary og Lord Dying grunn til å juble. Men kun i noen få minutter. De tre rockebandene annonserte en felles turné bestående av 15 konserter, men bare noen minutter senere kom meldingen om at turnéen var avlyst.
Les mer om:

TV 2-kanal legges ned

Den lineære TV-kanalen TV 2 Humor legges ned fra 1. januar 2020. Programmene som har vært sendt på kanalen vil flyttes til andre kanaler, samt TV 2 Sumo.
Les mer om:

81 år og graver opp gamle kanaler(pluss)

Han er en aktiv herre, sjøl om han har passert åtti år. Nå jobber han fire dager i uka for landbrukskontoret med å kartlegge kanaler på Ørlandet.
Les mer om:

Norske spillere i Champions League

Gruppespillet i Champions League sparkes i gang med en rekke storoppgjør allerede den første dagen. Liverpool gjester Napoli, Barcelona tar turen til Dortmund og Chelsea tar imot Valencia. Samtidig er det et norsk oppgjør i første runde, når Sander Berges Genk møter RB Salzburg og Erling Braut Haaland. Hvilke norske spillere er med i årets Champion League, og hva kan vi forvente av dem? Sander Berge – Genk Etter å ha briljert i fjorårssesongen i Belgia, samt spilt seg inn på det norske landslaget, var det stor interesse rundt nordmannen i sommer.

Slik følger du valget i våre kanaler

Vi holder deg oppdatert utover mandagskvelden – både på t-a.no, i avisa og direktesendt web-TV.
Les mer om:

Best og verst fra influencer-Norge: August

Bloggerne er i gang for fullt, noe som betyr at vi har influencere i alle mulige kanaler. Deilig! Hittil har det vært en ganske artig sesong, så det håper jeg fortsetter. Jeg håper også bloggere og influencere fortsetter å blogge og influence. Hvis det skulle være noe tvil om det. Så, la oss oppsummere litt fra denne måneden! Månedens TV-stjerner: Nesten alle? For ikke mange ukene siden var det høstlansering for TV 2. Der var blant annet Kristin Gjelsvik til stede, for hun skal nemlig være med på Senkvelds nye versjon av Camp Senkveld; «Senkveld-slaget: Øst mot Vest».

Slik sendes fotballen på TV 2

I høst kan du se Premier League, La Liga, Serie A, Champions League, Europa League og EM-kvalifisering på TV 2s kanaler. Under får du hele oversikten og alle detaljer rundt hvor og når de ulike kampene sendes.

DAB

Først hadde vi NRK 1, så skulle vi få "Einar i 3 kanaler", og det var jo kjempebra.
Les mer om:

Tv-tekstere går til streik

30 tv-tekstere nekter å ta nye oppdrag for byrået Broadcast Text International. Programmer på norske kanaler som TVNorge, Vox og Fem kan bli rammet.
Les mer om:

Over 6000 i studentboligkø i Oslo: Må lete på det private markedet

Over hele landet står tusenvis av studenter i boligkø. Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus oppfordrer studentene til å være aktive og lete etter bolig i mange kanaler.
Les mer om:

NRK mister enda en rettighet. Nå forsvinner skøyter.

Fra høsten av vil Håvard Lorentzen, Sverre Lunde Pedersen og de andre skøyteessene bli å se på Viasats kanaler.

Snekkerfirma i Råde konkurs

Bostyrer prøvde å få kontakt med styreleder i alle mulige kanaler, men lyktes ikke. Regnskapsfører opplyste at han skal ha flyttet til Polen og nå er snekkerfirmaet konkurs.
Les mer om:

Anna Rasmussen slettet Instagram med 254.000 følgere: – Kjennes godt

Toppblogger Anna Rasmussen (23) tok en spontan avgjørelse torsdag og kvittet seg med en av sine største kanaler ut mot fansen.

Flertall for damefotball på åpne kanaler

Regjeringspartene har sikret flertall for forslaget om at fotball-VM og -EM for kvinner skal vises på åpne kanaler.
Les mer om:

Stortingsflertall for damefotball på åpne kanaler

Regjeringspartene har sikret flertall for forslaget om at fotball-VM og -EM for kvinner skal vises på åpne kanaler.
Les mer om:

Hva skal barnet hete?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kultur- og idrettsbygg (KIB), Boligbygg (BBY) og Eiendoms- og byfornyelsesetaten (EBY) har samarbeidet med bydelen om en plan for utvikling av Aasta Hansteens vei 2. Området skal etter planen inneholde svømmehall, boliger, omsorgsboliger, torg, park og ny strøksgate.

Dømt til fengsel og YouTube-forbud etter prank

Straff som fortjent? Noen går langt for oppmerksomhet, men det er sjeldent YouTube-påfunn ender i retten. Det har det nå gjort i Spania, melder Sky News. Kanghua Ren alias ReSet, som har 1,5 millioner abonnenter fordelt på to kanaler, er nå dømt for en video han laget i Barcelona som 19-åring. ReSet fant en bostedsløs mann som går under navnet Gheorge L utenfor en Lidl-butikk. Mannen fikk 20 euro, men også Oreo-kjeks hvor fyllet var byttet ut med tannkrem.

Olsenbanden feires i alle kanaler

Det er i forbindelse med filmfestivalen Oslo Pix, som går av stabelen denne uken, at mye av feiringen foregår.
Les mer om:

Tono krever 105 millioner kroner fra RiksTV

Rettighetsorganisasjonen Tono vant i fjor en flere år lang tvist med RiksTV.