Nyheter om Kanaler


– Jeg elsker å stå på scenen, elsker å spille live

Silvana Imam er en artist med mange merkelapper. Med sin kompromissløse hiphop og sitt endeløse engasjement har hun bergtatt det svenske og norske folk. Med sin siste utgivelse, Helig Moder, sikter hun høyere enn noen gang. Albumet, som egentlig skulle lanseres sommeren 2018, ble holdt tilbake. Imam gikk den gang hardt ut mot streaming-kulturen, men det var også andre grunner til at hun holdt igjen utgivelsen: – Den største grunnen til at jeg ikke slapp det er at jeg ville teste albumet live og høre hvordan det resonnerte med mine fans og lyttere. Det var veldig viktig for meg.
Les mer om:

– For noen oppgjør vi får servert

Disse Champions League-kampene sendes på TV 2s kanaler.
Les mer om:

Over halvparten av epost er spam

Ifølge Kaspersky Labs årlige spam-rapport går andelen søppelpost noe ned, men utgjør fortsatt over femti prosent. En trend er at kriminelle stadig går løs på nye kanaler for å svindle.
Les mer om:

Vloggeren Will Smith viser frem den kliss nye Aladdin-traileren

Disney gjør et lurt grep når de i dag lanserer den nye traileren til Aladdin. I stedet for å bare slippe traileren i egne kanaler, så lar de Will Smith ha premiere via sin populære YouTube-kanal. Skuespilleren har det siste året blitt vaskekte YouTube-er.
Les mer om:

Bruker finn.no for å finne ulovlige byggearbeider på Hvaler: – Kommunen får mange tips

Hvaler kommune får mye tips om byggearbeider som kan være ulovlige. Rådmann Dag W Eriksen tror at mange av tipserne følger godt med på kanaler av typen finn.no

Bakke-Jensen: Norge bruker Russland-kanaler for å hindre atomkappløp

BRUSSEL (VG) Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) sier at Norge vil bruke sine kanaler til Russland til å jobbe for at forbudet mot mellomdistanseraketter ikke opphører om seks måneder.

Rekordhandel i alle kanaler

AMFI I Flekkefjord kunne i fjorårets nestsiste uke melde om rekordhandel. Også 2018 totalt sett ble et rekordår. Både senterledelsen og butikkene på h...
Les mer om:

NÅ MED SKI-VM OGSÅ: Langrenn på TV - Program og sendetider

Oversikten viser når det sendes langrenn på hvilke kanaler.
Les mer om:

TONO varsler gigantkrav mot RiksTV

Den langvarige rettskonflikten alene kostet TONO 8,8 millioner kroner i sakskostnader med forsinkelsesrenter, ifølge Dagens Næringsliv, og kravet er allerede sendt over til RiksTV. Nå som Høyesterett har fastslått at RiksTV har erstatningsplikt for klarering av musikkrettigheter i sendinger kringkastet fra utlandet, vil det komme krav om tilbakebetaling for flere år med sendinger i kanaler som TV3, Viasat 4, Max, TVNorge og Fem. LES OGSÅ: Phil Collins tar med seg superstjerne til Sverige. Konflikten har rullet i rettssystemet i seks år og utenfor retten i enda flere år før det.

Abelia medlemsskap i Digital Europe

Når Norge står utenfor EU, må næringslivet finne andre kanaler for samarbeid.
Les mer om:

Norske Torbjørn herjer i MMA – til helgen fighter han på TV 2

Psykologistudenten Torbjørn Madsen (29) fra Bergen er ubeseiret i fem kamper på rad i sin MMA-karriere. Lørdag kjemper han om sin sjette strake seier på TV 2s kanaler.
Les mer om:

El Clásico vises ikke på norske TV-kanaler, se alle La Liga kampene gratis

Barcelona og Real Madrid møtes på Camp Nou i sesongens første El Clásico på søndag, men det er uten at du kan se det på norske TV-kanaler.  Sesongen er knapt i gang, med bare 9.kamper spilt, likevel mener de fleste eksperter at gullet allerede glipper for Real Madrid som under ledelse av Julen Lopetegui ligger på 7.plass.

– Det er lettere å sende avgårde en Snap mens tumultene pågår

Politiet tar i bruk Snapchat og Instagram for å nå flere unge. Helsesista råder Nettpatruljen i Oslo til å svare på flere kanaler enn Messenger.

RiksTV og TONO møtes i Høyesterett

I desember i fjor vant opphavsrettighetsorganisasjonen TONO ankesaken i Borgarting lagmannsrett mot tv-distributøren RiksTV. Saken omhandlet hvorvidt RiksTV har erstatningsplikt for klarering av musikkrettigheter i sendinger kringkastet fra utenlandske tv-kanaler. Kjente kanaler Både i Oslo tingrett og i Borgarting fikk TONO medhold i sitt krav som omfatter over 20 tv-kanaler. For flere av disse går kravet helt tilbake til 2009. Blant kanalene er TV3, Viasat4, Fem, Discovery Channel, Animal Planet, Disney Channel, National Geographic Channel, The Voice, BBC World News og Eurosport.

Advarer foreldre mot skrekk-dukke: – Dette er drøyt innhold som foreldre må vite om

Dukken Momo er å finne på ulike kanaler i sosiale medier. Barn oppfordres til å gjøre uetiske og farlige utfordringer.
Les mer om:

Advarer foreldre mot skrekk-dukke: – Ikke la barna ringe eller chatte med Momo

Dukken Momo er å finne på ulike kanaler i sosiale medier. Barn oppfordres til å gjøre uetiske og farlige utfordringer.
Les mer om:

1FM lanserer nye kanaler

1FM lanserer to nye radiokanaler med modell som er ny i Norge: 1FM Gull, musikalske juveler, og 1FM rock, Moldes nye rockekanal. – Dette blir gøy!
Les mer om:

- Jeg tenker litt at «fuck janteloven»

22-åringen prøver seg i andre kanaler enn tv-ruta.
Les mer om:

Nesten én av ti barn opplever nettmobbing

Medietilsynets undersøkelse rundt barns medievaner viser at så mange som ni prosent av barn mellom 1-18 år har opplevd å bli mobbet gjennom digitale kanaler.
Les mer om:

Dette er TV 2 sine sportspakker

Sommeren er over og som vanlig presenterer TV stasjonene sine satsinger og omrokeringer. – Nytt på TV 2 som ikke er sport er blant annet Skavland og Senkveld med Helene og Stian. Pressemelding: TV 2 lanserer i dag en helt ny sportspakke på TV 2 Sumo, hvor seerne får tilgang til alt fra UEFA Champions League, UEFA Europa League og UEFA Nations League.

Slik ser du Nations League

I løpet av de kommende seks dagene kan du se 55 direktesendte landskamper som inkluderer Nations League og privatlandskamper på TV 2s kanaler. Se oversikten over kampene under.
Les mer om:

– Ikke gå til varslingsgruppa

Tidligere leder av kontrollutvalget mener varslingsgruppa mangler tillit og troverdighet. Han oppfordrer varslere til å bruke andre kanaler.
Les mer om:

NRK Sørlandet flytter i Kristiansand

Mandag 10. september er NRK Sørlandet klar til å levere nyheter, informasjon og underholdning til alle kanaler fra nye lokaler i Markens gate 9 i Kristiansand.

NRK Sørlandet flytter inn i nye lokaler i Kristiansand

Mandag 10. september er NRK Sørlandet klar til å levere nyheter, informasjon og underholdning til alle kanaler fra nye lokaler i Markens gate 9 i Kristiansand.

TV 2 sikret seg ishockey-rettigheter i seks år til

Den norske eliteserien og NM-sluttspillet i ishockey skal også i framtiden vises på TV 2s kanaler. Den nye avtalen varer i seks år.
Les mer om: