Nyheter om Kanaler


TONO varsler gigantkrav mot RiksTV

Den langvarige rettskonflikten alene kostet TONO 8,8 millioner kroner i sakskostnader med forsinkelsesrenter, ifølge Dagens Næringsliv, og kravet er allerede sendt over til RiksTV. Nå som Høyesterett har fastslått at RiksTV har erstatningsplikt for klarering av musikkrettigheter i sendinger kringkastet fra utlandet, vil det komme krav om tilbakebetaling for flere år med sendinger i kanaler som TV3, Viasat 4, Max, TVNorge og Fem. LES OGSÅ: Phil Collins tar med seg superstjerne til Sverige. Konflikten har rullet i rettssystemet i seks år og utenfor retten i enda flere år før det.

Abelia medlemsskap i Digital Europe

Når Norge står utenfor EU, må næringslivet finne andre kanaler for samarbeid.
Les mer om:

Norske Torbjørn herjer i MMA – til helgen fighter han på TV 2

Psykologistudenten Torbjørn Madsen (29) fra Bergen er ubeseiret i fem kamper på rad i sin MMA-karriere. Lørdag kjemper han om sin sjette strake seier på TV 2s kanaler.
Les mer om:

El Clásico vises ikke på norske TV-kanaler, se alle La Liga kampene gratis

Barcelona og Real Madrid møtes på Camp Nou i sesongens første El Clásico på søndag, men det er uten at du kan se det på norske TV-kanaler.  Sesongen er knapt i gang, med bare 9.kamper spilt, likevel mener de fleste eksperter at gullet allerede glipper for Real Madrid som under ledelse av Julen Lopetegui ligger på 7.plass.

– Det er lettere å sende avgårde en Snap mens tumultene pågår

Politiet tar i bruk Snapchat og Instagram for å nå flere unge. Helsesista råder Nettpatruljen i Oslo til å svare på flere kanaler enn Messenger.

RiksTV og TONO møtes i Høyesterett

I desember i fjor vant opphavsrettighetsorganisasjonen TONO ankesaken i Borgarting lagmannsrett mot tv-distributøren RiksTV. Saken omhandlet hvorvidt RiksTV har erstatningsplikt for klarering av musikkrettigheter i sendinger kringkastet fra utenlandske tv-kanaler. Kjente kanaler Både i Oslo tingrett og i Borgarting fikk TONO medhold i sitt krav som omfatter over 20 tv-kanaler. For flere av disse går kravet helt tilbake til 2009. Blant kanalene er TV3, Viasat4, Fem, Discovery Channel, Animal Planet, Disney Channel, National Geographic Channel, The Voice, BBC World News og Eurosport.

Advarer foreldre mot skrekk-dukke: – Dette er drøyt innhold som foreldre må vite om

Dukken Momo er å finne på ulike kanaler i sosiale medier. Barn oppfordres til å gjøre uetiske og farlige utfordringer.
Les mer om:

Advarer foreldre mot skrekk-dukke: – Ikke la barna ringe eller chatte med Momo

Dukken Momo er å finne på ulike kanaler i sosiale medier. Barn oppfordres til å gjøre uetiske og farlige utfordringer.
Les mer om:

1FM lanserer nye kanaler

1FM lanserer to nye radiokanaler med modell som er ny i Norge: 1FM Gull, musikalske juveler, og 1FM rock, Moldes nye rockekanal. – Dette blir gøy!
Les mer om:

- Jeg tenker litt at «fuck janteloven»

22-åringen prøver seg i andre kanaler enn tv-ruta.
Les mer om:

Nesten én av ti barn opplever nettmobbing

Medietilsynets undersøkelse rundt barns medievaner viser at så mange som ni prosent av barn mellom 1-18 år har opplevd å bli mobbet gjennom digitale kanaler.
Les mer om:

Dette er TV 2 sine sportspakker

Sommeren er over og som vanlig presenterer TV stasjonene sine satsinger og omrokeringer. – Nytt på TV 2 som ikke er sport er blant annet Skavland og Senkveld med Helene og Stian. Pressemelding: TV 2 lanserer i dag en helt ny sportspakke på TV 2 Sumo, hvor seerne får tilgang til alt fra UEFA Champions League, UEFA Europa League og UEFA Nations League.

Slik ser du Nations League

I løpet av de kommende seks dagene kan du se 55 direktesendte landskamper som inkluderer Nations League og privatlandskamper på TV 2s kanaler. Se oversikten over kampene under.
Les mer om:

– Ikke gå til varslingsgruppa

Tidligere leder av kontrollutvalget mener varslingsgruppa mangler tillit og troverdighet. Han oppfordrer varslere til å bruke andre kanaler.
Les mer om:

NRK Sørlandet flytter i Kristiansand

Mandag 10. september er NRK Sørlandet klar til å levere nyheter, informasjon og underholdning til alle kanaler fra nye lokaler i Markens gate 9 i Kristiansand.

NRK Sørlandet flytter inn i nye lokaler i Kristiansand

Mandag 10. september er NRK Sørlandet klar til å levere nyheter, informasjon og underholdning til alle kanaler fra nye lokaler i Markens gate 9 i Kristiansand.

TV 2 sikret seg ishockey-rettigheter i seks år til

Den norske eliteserien og NM-sluttspillet i ishockey skal også i framtiden vises på TV 2s kanaler. Den nye avtalen varer i seks år.
Les mer om:

TV 2 sender norsk ishockey i seks år til

Den norske eliteserien og NM-sluttspillet i ishockey skal også i framtiden vises på TV 2s kanaler. Den nye avtalen varer i seks år.
Les mer om:

Polens «Toscana» legger til rette for landlig lykke

Herskapelige slott, et hav av innsjøer og langsomme båtturer på elver og kanaler. I regionen Masuria byr Polen på mye mer enn billig storbyferie.
Les mer om:

Fotball-VM i fare for norske seere: 150.000 kan få svarte skjermer

Hele 150.000 Viasat-kunder kan miste tilgangen til TV 2s kanaler fra midnatt lørdag. Viasat og TV 2 er i forhandlinger, men er i skrivende stund langt unna hverandre.
Les mer om:

DN: 150 000 Viasat-seere kan miste fotball-VM

Viasat-kunder kan miste tilgangen til TV 2s kanaler. Partene møtes igjen i dag.
Les mer om:

VM-kommentatorene får kritikk

I VM 1990 gikk store deler av mesterskapet uten kommentatorer pga streik i NRK, og mange syntes det var deilig å slippe å høre på masete kommentatorer. Årets VM deles mellom NRK og TV2 og begge kanaler stiller med med sterke tropper i Russland. Christian Nilssen og Lise Klaveness samt Andreas Stabrun Smith og Egil «Drillo» Olsen kommenterer kampene i Russland for NRK. TV2 stiller med de kjente stemmene til Øyvind Alsaker og Kasper Wikestad med henholdsvis Petter Myhre og Brede Hangeland som eksperter.

Jan Dukene: We get it done!

Jan Dukene rettet et spark til Arendals mangel på kanaler i sin åpningstale. I Tvedestrand «we get it done», kunne de amerikanske gjestene lese i den engelske oversettelsen av talen.
Les mer om:

Forstyrres av svensker

Sendingene til Radio Latin-Amerika blir forstyrret av kanaler fra Sverige. Men staten vil ikke gjøre noe med det.
Les mer om:

Enighet mellom TV 2 og Canal Digital

Partene kom til en midlertidig enighet – 44 timer på overtid. Canal Digitals kunder mister ikke TV 2s kanaler.
Les mer om: