Nyheter om Kaffe


Kunstneriske sjeler på Vestre Haugen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg la fort merke til at de alle er kreative personer og så et potensial i hver av dem, sier miljøterapeut Emmy Lee Nysveen, som selv driver med grafikk.Skikkelig vernissage - En ting er at de alle har kunstnerisk skaperverk i seg. En annen er at flere enn de selv og deres nærmeste bør får oppleve det de skaper.

Inviteter til sykkeltur i morgen fra Røkland til Rognan

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Saltdal Turlag arrangerer sykkeltur i morgen, onsdag. - Vi skal sykle på den flotte sykkelstien fra Røkland til Rognan. Det er oppmøte på Røkland senteret klokka 17.45 og starter 18. Vi stopper ved gapahuken ved Osbrua for en avslutning med kaffe og noe å bite i.

Hva mener nordmenn egentlig om fotball for kvinner?

Fotballen har begynt å rulle kvinnenes vei etter den begredelige EM-exiten i fjor. Økonomien har bedret seg, media dekker toppserien for kvinner bredere enn noen gang, og hos Norsk Tipping ser vi at både omsetningen og antall kunder som kjøper spill på norske kvinnekamper på Oddsen har doblet seg siden samme tid i fjor. Vi vet mindre om hvordan det står til med nordmenns grunnleggende holdninger til kvinnefotballen.

Her er TIL-børsen: – Han spiller med en autoritet som faller seg naturlig for en som begynte å drikke kaffe som 13-åring

Dommen er klar etter den ekstremt viktige TIL-seieren på Nadderud.
Les mer om:

Feiret tiårs-jubileum for Aktivitetsuka

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det ble en fin tiårs-markering av Aktivitetsuka på Saltdal sykehjem fredag. Været viste seg fra den gode siden.I sykehjemmets hage var det pyntet til fest. Bord og benker var satt ut og ballonger og annen pynt omkranset det hele.Yrende liv Vaffeljernene gikk for fullt, og fra grill og bålpanne spredte det seg en liflig duft.

Brygger kaffe for 650 millioner kroner

Joh. Johannson Kaffes nye kaffeforedlings­anlegg i Vestby blir mer enn dobbelt så dyrt som ­opprinnelige estimert.
Les mer om:

Haugesunder holdt James Bond våken

Mange haugesundere liker kaffen til Hos Carlos. Sist uke ble innehaveren flydd inn for å lage kaffe på settet til den nye James Bond-filmen.
Les mer om:

I dag er møsbrømlefsefestivalen i gang

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: I dag, torsdg er Møsbrømfestivalen i gang, og det er tredje gang festivalen arrangeres i Saltdal. Festivalen starter med lefsebakekurs på Russånes ungdomshus fra klokka 17 til 21. Det er arrangert i samarbeid med IL/UL Heimhug.Takkemakeren I morgen klokka 18 blir det foredrag på Rognan samfunnshus med Håvid Arnar Engmark, som har røtter i Saltdal og som er daglig leder av takkefabrikken Engmark Meteor.

På historisk skolehagegrunn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Kåre og Steinar satt og koste seg på kafeen da de ble vitne til dramatikken ute på flystripa

SKIEN: Vennegjengen fra Skien møtes fast for å drikke kaffe på flykafeen. Tirsdag formiddag ble det litt mer dramatisk enn vanlig.
Les mer om:

Supergruppe med chihuahua på bordet

Countryprins Bendik Brænne har med seg Kvelertak-gitarist Maciek Ofstad, Honningbarna-trommeslager Nils Jørgen Nilsen, Oslo Ess-bassist Knut-Oscar Nymo og sin egen storebror Mattis Brænne Vigestrand, forhenværende vitenskapsmann, inn i bandet The Needs. Opphavshistorien til bandet er at det oppsto «en unormalt varm sommer da Maciek og Bendik stort sett satt på torget og drakk kaffe.

Ellen (68): «Jeg er ikke et dumt persilleblad, trenger ikke teskjemetoden fra folk som kan mye mindre enn meg selv»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Jeg fikk et hjerneslag i mai i fjor, men har igjen masse å bidra med - nå. Kanskje dere husker meg?Jeg har flyttet for å komme på ett gulv, fra rekkehus i Disengrenda til seniorbolig i Grefsenveien. Det er bare en time siden mottagelsen av el-rullestolen. Nå blir det slutt på rygging over enhver hindring. Jeg har øvd litt i 0,5 km/t. Batteriet kan tas med, det veier lite. Fire timer fra 0 til 100% batterikapasitet.

– HEIA! PÅ HEIA(pluss)

Ingen MC-sesong uten treff på Heia. Hver torsdag ettermiddag sommeren gjennom samles motorsykkelfolk fra hele Troms til kaffe og sosialt samvær på den populære rasteplassen på grensa mellom Målselv og Balsfjord.

Ny italiensk kafé på Skullerud: – Vi har blitt tatt imot med åpne armer!

Nå kan du nyte ekte italiensk kaffe og pizza, midt i hjertet av Skullerud.
Les mer om:

Møtes for å bytte planter og blomster

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Indre Salten hagelag har hatt flere svært interessante temamøter ut over våren. Humla har hatt et spesielt fokus, og nå er det tid for å arrangere vårens plantemarked.- På dette markedet som vi arrangerer hvert år på denne tiden vil vi garantert finne planter som humlene vil ha.

Kastet varm kaffe på person

En person er anmeldt for kroppskrenkelse etter å ha kastet varm kaffe på en annen person i Kristiansand.
Les mer om:

Første kunde ble skjebnen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Da det ga mening å starte opp gruvedriften igjen, ble gruva nedlagt, og det ga ingen mening for meg, sier 30-åringen over en kopp kaffe latte på Fruene. Kristoffer Halvarp innser at toget er godt for Svea og Lunckefjell for lenge siden, men han stiller likevel opp i lokalvalget som andremann på lista til Longyearbyen Fremskrittsparti.Kristoffers historie på Svalbard begynte 11.11.11, eller ellevte november, 2011.

Ny studie: Så mye kaffe kan du drikke før det påvirker hjertet

Det er det samme for hjertet om man drikker 1 eller 25 kopper kaffe om dagen, ifølge en ny studie utført i Storbritannia.
Les mer om:

Studie: 25 kopper kaffe om dagen er greit for hjertet

Det er det samme for hjertet om man drikker 1 eller 25 kopper kaffe om dagen, ifølge en ny studie utført i Storbritannia.
Les mer om:

Studie: 25 kopper kaffe om dagen er greit for hjertet

Det er det samme for hjertet om man drikker 1 eller 25 kopper kaffe om dagen, ifølge en ny studie utført i Storbritannia.
Les mer om:

Er 25 kopper kaffe om dagen sunt?

Det er det samme for hjertet om man drikker 1 eller 25 kopper kaffe om dagen, ifølge en ny studie utført i Storbritannia.
Les mer om:

Studie: 25 kopper kaffe om dagen er greit for hjertet

Det er det samme for hjertet om man drikker 1 eller 25 kopper kaffe om dagen, ifølge en ny studie utført i Storbritannia.
Les mer om:

Kaffe à la San Martin er virkelig økologisk

Kaffebønner dyrket, plukket og tørket på enkelt vis i San Martin, Guatemala – foredlet og omsatt fra Øra i Fredrikstad. – Etisk verdenshandel, sier ildsjelene.

Full musikk ved Villa Solhaug

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De startet i sin tid som foreldrekorps til Hasle skoles musikkorps. Siden har de fortsatt sine musikalske sprell, rett og slett fordi de elsker å spille, og blant annet har høstkonserten i Hasle kirke etter hvert blitt en tradisjon. Men de tar fram instrumentene også ved julegrantenninger, sommerfester og andre begivenheter i lokalmiljøet.

Mattilsynet: Helseskadelig å spise fisken, men trygt å drikke vannet

Et gjennomsnittlig inntak av vann, kaffe, te og saft vil ikke føre til en for høy eksponering av miljøgiften som er påvist i fisk i Tyrifjorden.
Les mer om: