Nyheter om København


Aftonbladet: Sveriges førstekeeper på vei til Roma

FC København har blitt enig med Roma om et salg av den svenske målvakten Robin Olsen, erfarer Aftonbladet.

Roma har funnet erstatter for Alisson, men Solbakken vil ha godt betalt

Liverpool som alltid har vært kjent for å skulle kjøpe billig har i løpet av noen måneder både kjøpt verdens dyreste forsvarsspiller og nå også verdens dyreste keeper. – Det blir vanskelig å peke på andre nå og riste på hodet over pengebruk.  Roma manager Eusebio Di Francesco har sikkert som de fleste andre fått med seg de fleste kampene i fotball VM.

Solbakken møter motgang: - Jeg har ikke gitt opp

Ståle Solbakken er ikke tilfreds med spillet som sendte København videre i Europa League-kvaliken.

Solbakken og FCK unngikk flause

Ståle Solbakkens FC København unngikk europaligafiasko da Denis Vavro utlignet mot finske KuPS ni minutter før slutt. Laget gikk videre med 2-1 sammenlagt.
Les mer om:

4 dager var egentlig alt for lenge i ny klubb

På søndag var det god stemning i den danske klubben Horsens da de signerte den meget erfarne spissen Martin Pusic. – Vi kjenner han godt fra norsk fotball han har vært vesentlig lenger i Brann, Fredrikstad og Vålerenga enn det han endte opp med å være i Danmark. I dag, fire dager senere er oppholdet i Horsens over og søndagens kontrakt opphevet. Vi ophæver med Martin Pusichttps://t.co/4QYD0SLoS2 — AC Horsens (@ACHorsensGULE) July 19, 2018 «Vi har hatt utallige samtaler med Martin om hans inntreden i Horsens.

Ransoffer hoppet fra tredje etasje i København

En ung mann hoppet onsdag kveld ut av et vindu i tredje etasje, angivelig for å slippe unna to ranere på et hotell i København.
Les mer om:

Sjokktap i serieåpninga for Solbakken og FC København

Bommet på straffe på overtid.
Les mer om:

Marerittstart for Solbakken i ligaen: - Ingen unnskyldning

(FC København - Horsens 1–2) Straffemiss, to baller i treverket og knepent tap. Seriestarten ble verst tenkelig for Ståle Solbakken (50).

Første skandinaviske langdistansebase åpner i København

Norwegian åpner i oktober en langdistansebase i København. Dette er selskapets første i Skandinavia.
Les mer om:

Unni Strand Karlsen vant veteran-VM i orientering

Med tiden 11:35 på 2,2 kilometer utkonkurrerte Unni Strand Karlsen fra Fredrikstad sine konkurrenter i København.

Disse tre byene liker nordmenn ekstra godt

Det er ikke noe som slår London, København og Stockholm når det gjelder storbyferie hos nordmenn.

Disse tre byene liker nordmenn ekstra godt

Det er ikke noe som slår London, København og Stockholm når det gjelder storbyferie hos nordmenn.

Evakuert fra danskebåten

Grunnet kraftige smerter måtte en ung mann evakueres med helikopter fra danskebåten DFDS Pearl Seaways onsdag morgen. Mannen ble fraktet til sykehus i København.
Les mer om:

Norge møter vertsnasjonen Danmark i VM, havnet i drømmegruppe

Håndballgutta skal møte Danmark, Østerrike, Tunisia, Chile og Saudi-Arabia i VM-sluttspillet i 2019 etter at gruppespillet ble trukket i København mandag.

Byfølelse i hagen

Glassvinduer fra bygård på Torshov, teglstein fra Ullevål hageby, Kongens Torg i København, malt på støyskjermen i hagen. Velkommen til urban hagekos på Kolsås!
Les mer om:

Desperate dansker trygler om VM-fri: «Kjære sjef»

KØBENHAVN/OSLO (NRK): Danskene lader opp til folkefest i København. Den avgjørende VM-kampen mellom Danmark og Australia følges i Tivoli, der det er ventet over 30 000 tilskuere.

Byfølelse i hagen

Glassvinduer fra bygård på Torshov, teglstein fra Ullevål hageby, Kongens Torg i København, malt på støyskjermen i hagen. Velkommen til urban hagekos på Kolsås!
Les mer om:

HPV-vaksinen har god effekt: 40 prosent færre får celleforandringer

– Det er et veldig bra resultat og viser at vaksinen fungerer, sier Elsebeth Lynge, professor i epidemiologi ved Universitetet i København.
Les mer om:

Historien om fotballens største kultlag som sjarmerte en hel verden

«Hva gjør vi om Jesus kom tilbake?» sto det på en betongvegg sentralt i København på midten av åttitallet. Et par dager senere var svaret på plass: «Da flytter vi Elkjær ut på høyrekanten».
Les mer om:

Dommen over Hareide: Fra 10 til 8 på «børsen»

KØBENHAVN (VG) Dansk presse er ganske samlet i sin dom over Åge Hareides drøye to år som landslagssjef, og enda mer samlet om hva som forventes av laget hans i VM.
Les mer om:

Aakre med to nye perser i København

Marlen Aakre (24) satte nye personlige rekorder både på 100 meter hekk og 400 meter under et stevne i København lørdag. FIFeren har dermed satte tre(!) nye personlige rekorder i løpet av den siste uken.
Les mer om:

Danske småbarn får mer antibiotika enn de norske

Danske småbarn ligger på topp i Skandinavia når det kommer til antibiotikabruk ved øyekatarr. Det viser en ny studie fra Rikshospitalet i København.
Les mer om:

Hareide sprakk etter Bendtner-spørsmål

KØBENHAVN (VG) (Danmark - Mexico 2–0) Åge Hareide risikerte masse spørsmål om hvorfor Danmark ikke scorer mål lenger. Så eksploderte det midt i 2. omgang.

Ståle Solbakken røper: Derfor er ikke Bendtner aktuell for København

Nicklas Bendtner er uaktuell for Ståle Solbakkens F.C. København i denne omgang, selv om dansken har flørtet om å returnere til gamleklubben.

Svanekyllinger ute av søppelredet

I København har en svanefamilie blitt fulgt tett de siste ukene. For andre år på rad er det bygget rede blant annet av søppel og skrot. Nå er kyllingene klekket.
Les mer om: