Nyheter om Juventus


Manchester Uniteds første signering har en City-spiller som forbilde

Det er spennende å følge med United på overgangsvinduet nå i januar. Mourinho proppet oss full med påstander om svakhetene i troppen, mens Solskjær har vært tydelig på at han er tilfreds med å jobbe med dette utgangspunktet uten store behov for forsterkninger. Så hva gjør Woodward og gjengen? Ifølge Manchester Evening News har klubben bestemt seg for en langsiktig løsning.

Manchester United dobler ukelønna!

Marcus Rashford avgjorde for United mot Tottenham. Etter å ha levd litt i skyggen i første del av sesongen, har 21-åringen vist at han representerer en bit av sjela på Old Trafford. Denne uken gikk Gary Neville ut og hyllet Solskjær som tar tak i røttene til United. -Manchester Uniteds filosofi er så dyp og meningsfull. Den er som Barcelonas filosofi, eller Ajax’. I United spiller vi hurtig angrepsfotball på en underholdende måte. Vi henter opp unge spillere fra akademiet og gir dem tillit.

Bekreftet: Sarri får sin favoritt-spiller

Chelseas ledelsen er alt annet enn optimistisk. Gonzalo Higuain ser ikke ut som en løsning på spiss-plass. Maurizio Sarri har likevel fått trumfet gjennom viljen sin.  Ifølge Sky Sports har Chelsea og Juventus blitt enige om en låneavtale ut sesongen – under tvil fra Chelsea-ledelsen. Higuain reiser dermed til Stamford Bridge og skal vise kritikerne at han fortsatt har touchen inne. Forventningene er lave hos Chelsea og høye hos Sarri.

Giggs: Solskjær fant vinneroppskriften allerede mot Juventus

Kompisene Ryan Giggs og Ole Gunnar Solskjær satt for noen måneder siden og fikk med seg Mourinhos United.

Ronaldo avgjorde supercupen

Cristiano Ronaldo vant onsdag sitt første trofé som Juventus-spiller. Han avgjorde selv den utskjelte supercupkampen mot Milan som ble spilt i Saudi-Arabia. Juventus tok sin åttende seier i supercupen. Det en flere enn Milan.

«Det viktigste er at vi snakker som menn, ser hverandre i øynene og snakker sant»

Juventus sin store stjerne inntil Cristiano Ronaldo i fjor sommer entret banen var argentinske Gonzalo Higuain. Klubben var ikke «stor nok» for dem begge og Juventus sendte Higuain på utlån til AC Milan.  Gonzalo Higuain var for å si det forsiktig ikke fornøyd med å lånes ut, hvis han først skulle bort ønsket han et salg.

Nok en waliser får teste seg som lagkamerat til Ronaldo

Gareth Bale har gjort det. Nå blir det Aaron Ramseys tur til å tre på seg samme drakt som Ronaldo. Arsenals midtbanespiller har i en halv evighet vært på vei ut av London-klubben. Ifølge Sky Sports bærer det nå til medisinsk test hos Juventus på søndag. Ramsey  vil stå som free agent til sommeren etter at kontrakten med Arsenal løper ut. Det pågikk en lengre prosess med å forlenge med Premier League-klubben, uten at partene ble enige. Nå blir det en overgang til Juventus etter sesongslutt. Unna vei.

Forlater Arsenal etter 10 år

Aaron Ramsey er 28 år og har en strålende 10 års karriere bak seg i Arsenal. – Han går til Juventus som gir han en meget hyggelig lønn i en avtale over fem år. – Det uten at Arsenal sitter igjen med noe annet enn de gode minnene.  Ramsey vil bli betalt rundt kr 1 500 000 i uken Det har vært klart en stund at landslagsspilleren fra Wales ville bytte klubb i sommer og at Juventus var en av interessentene. – Lønna viser hvor mye de ønsket han, bare Cristiano Ronaldo tjener mer.

«Å ha Morata i klubben vil være en velsignelse for oss!»

Han var stor i Serie A, ble marginal i La Liga, fortsatte tilstanden i Premier League, og skal sannynligvis tilbake til Spania for en ny mulighet. Dessverre opplever vi at Alvaro Moratas stjerne begynner å miste noe av kraften. Mauricio Sarri vet ikke helt hva han skal bruke spanjolen til, men 26-åringen har vært på banen i 20 kamper denne sesongen. Det er bare det at skuddene ikke sitter som før. Når du er ansatt for å sikre scoringer, holder det ikke med 7 mål. Sånn skal det gjøres.

Toppscorerlisten i Serie A

Han kom fra Real Madrid og var vant til oppgaven med å fyre av skudd i alle posisjoner. I Serie A fungerte ikke dette helt som det skulle de første månedene, men når status gjøres ved nyttår, er Ronaldo den største. Toppscorerlisten i Serie A Cristiano Ronaldo, Juventus, 14 mål Krzysztof Piatek, Genoa, 13 mål Fabio Quagliarella, Sampdoria, 12 mål Ciro Immobile, Lazio, 10 mål Arkadiusz Milik, Napoli, 10 mål Duvan Zapata, Atalanta, 10 mål Ronaldo har brukt 93 skudd avslutninger for å produsere sine 14 mål, noe som gir én scoring per 6,6 avslutninger. Her er forsidebildet til FIFA 20.

Ni – minus én – toppspillere som bytter klubb i vinterens overgangsvindu

I januar settes overgangsvinduet på vidt gap og Europas beste klubber bruker muligheten til å rense opp litt i stallen og hente nye spillere som er tilgjengelige og som forhåpentlig representerer er forsterkning. Her er ni spillere (minus én) på øverste/nest øverste hylle som kommer til å være i spill de neste ukene: Adrien Rabiot Dettte er gammel nytt. PSG og den franske spilleren har mer eller mindre brutt kontakten.

Tror det var siste gang du får se Eric Bailly i Manchester United drakt

Tallet i dag er tre: Ole Gunnar Solskjær er den tredje manageren som har vunnet sine tre kamper på rad etter å ha overtatt managerrollen. – Ole Gunnar Solskjær forklarte før kampen hvorfor Eric Bailly kom tilbake i Manchester Uniteds startelever mot Bournemouth. Etter det som skjedde i dag tror vi Eric Bailly har forspilt sine sjanser. Les: Ole Gunnar Solskjær er healeren på Old Trafford! «Det er et lignende lag som Cardiff. Eric er inne for Phil. Resten er den samme. Eric har gjort veldig bra på trening. Dessuten januar og februar blir veldig tøffe, så det er Erics sjanse i dag.

Sportsdirektør i gamleklubben: Hva skal vi med Mourinho?

Vi ønsker Jose Mourinho alt godt og raskt tilbake til europeisk toppfotball, men utsiktene for at dette skal skje i gamleklubben i Milano er heller dårlige. Etter at Mourinho ble fristilt, har mange selvfølgelig vært spente på veien videre.

Nå er det ikke tvil lenger – Ronaldo ruler!

Etter den overraskende overgangen til Juventus i sommer, har Ronaldo brukt litt tid på å akklimatisere seg. Etter lørdagens kamp kan vi bekrefte at portugiseren er akkurat der han var hos Real – når tette kamper skal avgjøres. Lørdagens kamp mot Sampdoria bar på mye spenning, litt kaos og til slutt Cristiano Ronaldo som matchvinner. Sampdoria kom til Torino uten tap på seks kamper og skulle gi ligalederen konkurranse hele veien inn. Les på Popidol: Solskjær – fire minutters eksplosiv målkavalkade  Det hele startet med samspill mellom Dybala og Ronaldo rett etter avspark.

Det er alltid et dårlig tegn når en manager blir «fredet»

AC Milan ser på seg selv som stor klubb som skal være med å kjempe med de aller beste i Europa, det var tilfelle for noen år siden, men nå er det langt unna.  Spekulasjoner rundt sparking av manager Gennaro Gattuso har økt i styrke etter at klubben spilte 0-0 mot bunnlaget Frosinone onsdag.

AC Milan sjef Leonardo kommenterer Gonzalo Higuain rykter

Det er klart at rykter oppstår når Chelsea manager Maurizio Sarri omtaler utlånte Juventus angriper Gonzalo Higuain som vidunderlig. – Nå har AC Milan-sjef Leonardo, som har svart på de kraftige ryktene som forbinder argentineren med en overgang til Stamford Bridge. Higuain ble sendt på utlån til AC Milan i sommer etter at Juventus følte de var sterke nok fremover- De hadde tross alt hentet inn Christiano Ronaldo.

ESPN: Ny kandidat til manager-jobben hos Manchester United

Solskjær har så vidt kommet innenfor portene før det begynner å snakkes om kandidater til den permante manager-jobben hos Manchester United. Det har tidligere blitt pratet om Mauricio Pochettino og Zinedine Zidane, men United innser at denne prosessen må gjøres på en skikkelig måte, og tar nå for seg kandidater som har pondus nok til å heve klubben de siste tre hakkene. Tvilsomt at denne luringen forlater London med det første.

Hvilke fotballag vinner Champions Leagues åttendedelsfinaler sesongen 2018/2019?

Vi fikk nylig vite hvilke av de europeiske topplagene som kommer til å møte hverandre i åttendedelsfinalen i Champions League.

Juventus reddet poeng med ti mann etter Ronaldo-heading

Juventus var tolv minutter unna å gå på sesongens første Serie A-tap, men innhoppet til superstjernen Cristiano Ronaldo berget 2-2 borte mot Atalanta.

Ronaldo trodde han skulle hvile – ble satt inn som redningsmann

Ingen kan stanse Juventus i Serie A. Trodde vi. Atalanta var godt på vei på onsdag, men da satte Allegri inn spilleren som får betalt for å gjøre forskjellen. Juventus fikk utvist Rodrigo Bentacur og lå bak Atalanta med 2-1. Ronaldo skulle få seg en hvil,  og var tenkt å stå over denne kampen. Men med utsiktene til et kjedelig tap mot 8. – plasserte Atalanta, ble Ronaldo hentet fra benken da det gjenstod en halv time. Visualiser ballen inn.

«Gamleklubben» tror de kan få suksess med Jose Mourinho

Det er bare litt over en uke siden José Mourinho fikk sparken av Manchester United og ble erstattet av den evige guttungen Ole Gunnar Solskjær som har klart å pumpe glede inn i laget igjen. – Det er lett å glemme når du i dag ser Mourinho at han har hatt stor suksess i sin karriere, nå ønsker klubben han vant Serie A, cupen og Champions League med i 2010 en retur.  The Sun skriver at Inter Milan lurer på om de skal kvitte seg med manager Luciano Spalletti til sommeren og erstatte han med Jose Mourinho.

United har lagt inn bud – Solskjær kan få en brasilianer i fanget

Manchester United skal ha på plass forsterkninger. Selv med Solskjærs overbevisende 5-1-seier mot Cardiff, skal Jose Mourinho få viljen sin – om enn litt sent. Vel, faktisk er det mot Mourinhos vilje. For et bud har allerede forlatt Manchester, men ikke på en midtstopper. Douglas Costa. Den brasilianske vingen ble fulgt av Manchester United det siste året, men Mourinho skal hårdnakket ha ønsket defensive forsternkninger hvis han skulle ha noe. Hvor ligger smertegrensen for United?

Sa nei til Juventus og 200 millioner i Emiratene: – Jeg angrer ikke

Morten Gamst Pedersen har fått beskjed om at han tuller for mye, men 37-åringen tuller ikke når han sier at han ikke angrer på de eventyrlige mulighetene han har sagt nei til i løpet av karrieren.
Les mer om:

Juve med åtte på rad

Juventus har nå vunnet åtte kamper på rad, etter at de slo Roma 1-0 lørdag kveld. Svenske Robin Olsson briljerte i Roma-målet, men han greide ikke å stoppe Mario Mandzukics hodestøt.
Les mer om:

Nå er det slutt på ryktene om Alex Sandro

Han har vært linket til klubber i Premier League. Etter en jubelsesong så langt for Juventus, er det ikke så rart at brasilianeren ønsker å bli i Torino. Lenge. Juventus kunne informere på sine hjemmesider at Alex Sandro undertegnet ny kontrakt som løper frem til sommeren 2023. Ja, hvorfor flytte fra den heiteste klubben om dagen. (foto: juventus, twitter) Les: Læregutten Thierry Henry får hjelp i Monaco 27-åringens tidligere kontrakt gikk til 2020, men begge parter har nå blitt enige om en fremtid sammen.