Nyheter om Juventus


Frappart blir historisk

Franske Stéphanie Frappart (36) blir første kvinne til å dømme i herrenes Champions League når hun leder kampen mellom Juventus og Dynamo Kiev i Torino onsdag kveld.

Denne gangen blir det overgang på Dybala

Etter forrige sesong der Paulo Dybala viste at han fortsatt finner mål i Juve-drakten, trodde vi at det hele hadde roet seg for argentineren. Trodde vi. Det ser ut til at det aldri skal bli ro rundt Paulo Dybala. De største stjernene ryktes alltid på vei ut eller inn, men i tilfellet Dybala, har det de siste sesongene vært forhold som viser at det er ild under rykterøyken. Les: Snakker med både Ancelotti og Mourinho Denne sesongen har Ronaldo levet 9 scoringer på 7 kamper, mens Dybala har vært innpå i 9 – og står notert med én ensom scoring.

Snakker med både Ancelotti og Mourinho

Til sommeren går avtalen med Juventus ut på dato og det er ingenting som tyder på at 33 åringen kommer til å forlenge den. – Likevel, han er lojal og vil ikke dra videre før avtaleforholdet er over. Vi skrev for noen dager siden at det var en drøm som gjenstod, å spille i Premier League, det er en drøm som er i ferd med å gå i oppfyllelse. Les: Ole Gunnar Solskjær vil ha Jonny Evans tilbake på Old Trafford «Er i dialog med både Mourinho og Ancelotti»Sommeren 2015 forlot Sami Khedira Real Madrid for å spille for Juventus.

Pirlo kom først med knallhard kritikk, følger opp med ny kontrakt dagen etter

Juventus manager Andrea Pirlo minner meg litt om et gammel salgstrikks som heter ikke krangle med en gammel tante. – Det går noe som dette, hvis jeg husker rett: Den du snakker med er forbanna og starter å kjefte, da er det bare å vente ikke si noe, når vedkommende er tom for sinne så skjønner de at de har gått for langt og kommer deg i møte. Juventus sin superstjerne Paulo Dybala har ikke hatt en god start på sesongen og fått bøtter med kritikk av manager Andrea Pirlo. – Uttalelser som «Spiller ikke så bra» og «Dybala klarte seg ikke så bra.
Les mer om:

Satser på at Manchester United definerer van de Beek som overflødig

Det sies at Donny van de Beeks navn aldri sto på ønskelista til Solskjær. Nederlenderen kom likevel i sommer, scoret i Premier League-debuten, men har stakkarslige 85 minutter i Premier League én måned før jul. Betyr dette at United ser på nederlenderen som et bomkjøp? Hvis de gjør, er det andre som ikke kan vente med å ta over 23-åringen.

Bild: United har allerede bestemt seg for midtbanespiller på free transfer

Hakan Calhanoglu er inne i sitt siste år av kontrakten med AC Milan. Paulo Maldini har ingen grunn til å sende den tyrkiske landslagsspilleren ut av klubben, og innledende forhandlinger om forlengelse har begynt mellom partene. For en tysk overgangsekspert blir dette bare spill for galeriet. Christian Falk hos tyske Bild hevder at dette er en done deal der Manchester United blir destinasjonen for den offensive midtbanespilleren.

Mourinho ble oppringt av Maradona når alt hadde gått til helvete

Sosial kutyme tilsier at man ringer sine venner og roser når noe har gått bra. For Diego Maradona var dette selvfølgelig ikke tilfellet. På måten José Mourinho omtaler Maradona, virker det som de hadde en nær kontakt. Vi lar Tottenham-manageren beskrive forholdet. -Jeg har sørget for at sønnene min vet mye om han, selv om han ble født etter at han var aktiv…Så er det mennesket Diego – han jeg savner. Jeg er lei meg for at jeg ikke brukte mer tid med ham, det ville jeg ha elsket.

Juventus har oppdaget Donny van de Beek tilbringer mye tid på benken

Lenge var Donny van de Beek den eneste som Manchester United signerte i sommer, overgangen fra Ajax ble også den dyreste ettersom Jadon Sancho glapp. Les på Engelske Klubber: Alle som kom og dro fra Manchester United sommeren 2020 Den nederlandske midtbanespilleren har ikke helt funnet seg til rette på Old Trafford. Ifølge CalcioMercato har ikke det gått upåaktet hen hos Juventus, og den italienske storklubben lurer på muligheten for å leie Van de Beek. Et kjøp ikke virker spesielt realistisk gitt Juventus sitt ønske om å spare penger.

Sami Khedira venter på telefon fra gamlesjefen

Når Juventus manager Andrea Pirlo tar ut troppen finner du ikke Sami Khedira blant de utvalgte. – Han var en av verdens aller største stjerner da han for fem år siden ble hentet til Juventus fra Real Madrid. – Valget ble enkelt for den sentrale midtbanespilleren, hans favorittmanager Carlo Ancelotti forsvant ut døra i mai og Sami Khedira meldte overgang så snart vinduet åpnet. Vel ute i kulda hos Juventus og ingen sjanse for en forlengelse på avtalen som går ut til sommeren er 33 åringen på klubbjakt. – Det blir ikke spesielt vanskelig skal vi tro Calciomercato.

Skjønner Celtic er i krise når Paolo Di Canio er aktuell

Den italienske tidligere Sunderland manageren Paolo De Canio fikk sparken for noen år som ekspertkommentator fordi han tatoverte «Dux» på overarmen og viste det frem på TV. – Den meget kontroversielle, intense, fullstendig gale og tidvis morsomme (på avstand) fotball personligheten fortalte varden at tatoveringen var for å provosere, ikke for å fortelle verden han var en fascist. Ingen trodde på hans forklaring, tilbake i 2005 hevet han armen i en fascist-hilsen i to kamper på rad i italienske Serie A, noe som førte til utestengelse.

Tidligere Real Madrid-stjerne gjør alt for å spille for Mester Mourinho igjen

Jose Mourinho har ledet noen av de største klubbene i verden og har bygd seg opp et enormt nettverk, der én telefon kan være nok for å «samle gjengen». For det mangler ikke på spillere som trakter etter å bli pisket rundt av Mourinho (den kom visst litt feil ut).

Tokmac-assist i Champions League-tap mot Juventus

Et glimrende forarbeid av Tokmac Nguen bidro til at Ferencváros tok ledelsen borte mot Juventus i mesterligaen, men det endte med overtidstap.
Les mer om:

Nguen-assist mot Ronaldo og co.

(Juventus - Ferencvaros 2–1) En lekker assist fra Tokmac Nguen (27) sendte Ferencvaros i føringen i Torino. Så kom Cristiano Ronaldo (35) og Alvaro Morata (28) og spolerte festen.

Nguen-assist mot Ronaldo og co.

(Juventus - Ferencvaros 2–1) En lekker assist fra Tokmac Nguen (27) sendte Ferencvaros i føringen i Torino. Så kom Cristiano Ronaldo (35) og Alvaro Morata (28) og spolerte festen.

United har oppdaget et skikkelig islandsk fyrverkeri

Det begynner å bli en stund siden Island fikk inn en ny spiller i verdens tøffeste liga. Nå har en 17-åring fra sagaøya imponert i svensk liga og har fått lampene til å blinke hos to giganter. Isak Bergmann Johannsesson er midtbanespilleren som allerede kan skilte til 25-kamper i Allsvenskan med 3 scoringer og 9 assists. IFK Norrköping har innsett at de ikke makter å holde islendingen tilbake, og skal ifølge The Mirror være villig til å slippe 17-åringen for rundt 120 millioner.

Juventus-direktøren prøver å overbevise om at Ronaldo ikke stikker

Det har ikke bare vært ønsketenkning da ryktet såvidt begynte å vokse om at Ronaldo og United-gjenforening ikke var heeeelt usannsynlig. For Juventus har ikke fått forventet maks utbytte av Ronaldo (les: Champions League-tittel), og merker lønnsutgiften til superstjernene ekstra godt i viruskaoset. Likevel, Serie A-giganten prøver å være krystallklar på hva som ikke skjer de neste overgangsvinduene. -Jeg kan forsikre om at fremtiden til Cristiano er hos Juventus, sier sportsdirektør Fabio Paratici ifølge Diario AS.
Les mer om:

Ronaldo tok igjen Zlatan med måldobbel

Cristiano Ronaldo scoret målene da Juventus slo Cagliari 2-0 i italiensk Serie A lørdag. Dermed tok han igjen Zlatan Ibrahimovic på toppen av måljegerlista.

Ronaldo-dobbel sikret seier

Cristiano Ronaldo scoret målene da Juventus slo Cagliari 2-0 i italiensk Serie A lørdag. Dermed tok han igjen Zlatan Ibrahimovic på toppen av måljegerlista. Den 35-årige portugiseren og den 39-årige svensken har åtte seriemål hver så langt i sesongen. Tittelforsvarer Juventus er nå bare ett poeng bak serieleder Milan, men søndag har både Milan og Zlatan sjansen til å dra fra igjen i bortekampen mot Napoli.

Ronaldo tok igjen Zlatan med måldobbel

Cristiano Ronaldo scoret målene da Juventus slo Cagliari 2-0 i italiensk Serie A lørdag. Dermed tok han igjen Zlatan Ibrahimovic på toppen av måljegerlista.

Mino Raiola har fått oppdraget å på nytt plage Manchester United

Det er ikke uten grunn av Paul Pogba er ute av troppen i dagens kamp mot West Bromwich. – Formen har vært dårlig i det siste i hvert fall når han er i tjeneste for Manchester United. – Dessuten ser vi tidlige tegn på at Pogba sin agent Mino Raiola satt i gang en skitstorm. Gianluca Di Marzio fortalte nylig at Juventus ikke hadde økonomi til å kjøpe tilbake Paul Pogba for å få til en overgang må prisen ned og hva er da bedre enn en ubrukelig spiller som ikke langer annet en trøbbel.

Everton åpner døra på vidt gap for Juventus-spiller

Everton har blitt et senter på balløya som tiltrekker seg stjerner som tidligere har spilt for gigantene i Europa. Med Carlo Ancelotti ved Everton-roret, har Premier League-klubben stjernespillere fra de fem største ligaene som gjerne gjenforenes med deres Mester. Vi hadde nesten glemt at Ancelotti har ledet toppklubber i samtlige av de fem ligaene som betyr noe i Europa: Juventus, Real Madrid, PSG, Bayern München og Chelsea har alle hatt italieneren langs sidelinjen. Sami Khedira var en av disiplene til Ancelotti i Real Madrid-perioden.

Sami Khedira har bare en drøm igjen: Premier League

Den tysk-tunisiske midtbanespilleren Sami Khedira har imponert først fem år i Real Madrid så i Juventus siden han kom fra Stuttgart i 2010. – I sommer innrømmet han det er en drøm som gjenstår, 33 åringen har ikke spilt i Premier League enda. West Ham manager David Moyes forsøkte å hente han som manager i Everton da Real Madrid hentet han og igjen første gang han var manager i West Ham.

Chelsea har satt av penger for Cristiano Ronaldo raid

Det er liten tvil om at Juventus, som trenger å spare penger, ønsker å selge deres største stjerne Cristiano Ronaldo til det er de alt for aktive på salgsbaggen. – De er fornøyde med det han leverer på banen, men er bekymret for hans enorme lønning. De må trolig selge den fem ganger Ballon d’Or-vinneren for å balansere bøkene.

The Times: Guardiola fikk tilbud fra to giganter

Det ble Manchester City på Guardiola. Klubb og manager bestemte at de sammen skal nå målet om Champions League-trofeet frem mot 2023. For to andre giganter betyr dette at de må må smøre seg med tålmodighet i noen år til. For det manglet ikke på andre tilbud til Guardiola.

Ferran Torres: En superstjerne er født!

På tirsdag i Sevilla i oppgjøret mellom Spania og Tyskland var det ikke et sekund tvil om hvem som skulle vinne. – Det spanske laget var som plagede angrepshunder som endelig ble sluppet løs, ustoppelige bølger av ninja angrep fra alle kanter reduserte Tyskland til marionetter. Vi vet at fotballstormakten Tyskland kommer til å løfte seg igjen, men de trenger å gå i tenkeboksen hvis de skal klare å demme opp lag som Spania og Frankrike i neste års EM. Spania vant 6 – 0 og vi fikk også svar på hvem som blir fotballens neste superstjerne.