Nyheter om Juventus


Har ikke bruk for klubbløse Dybala etter ankomsten til Mkhitaryan og Lukaku

Etter å ha eglet seg innpå Juventus angriper Paulo Dybala i lang tid har nå Inter Milan fått noe de øsker mer. – Det overrasket sikkert den argentinske 28 åringen å høre på dagens pressekonferanse han ikke lenger var så ettertraktet. Inter-direktør Giuseppe Marotta snakket kunne fortelle at Inter Milan var godt dekket i angrepet og at Paulo Dybala er overflødig. «Inter Milan er allerede satt sammen offensivt» Tidspunktet kunne ikke vært dårligere, Paulo Dybala er ferdig med sin kontrakt med Juventus og han har instruert sin agent om å takke nei til alle andre tilbud.

The Times: Ronaldo har gitt Manchester United beskjeden

Da Cristiano Ronaldo bestemte seg for å forlate Juventus rett rundt sesongstart 2021 og valgte Manchester United, kunne det ikke falle ham inn at han signerte for spill i Europaligaen. Det har vært rykter i alle himmelretninger om at Ronaldo vil bort, Ronaldo vil bli, Erik ten Hag har ikke bruk for Ronaldo, ten Hag ønsker at 37-åringen blir. Ifølge The Times har hovedpersonen nå selv bedt om alternativ 1. Etter å ha scoret 18 Premier League-mål forrige sesong, viste portugiseren at han fortsatt kan hevde seg på toppscorerlista.

Manchester United har bestemt seg: Klar med bud på den beste midtstopperen

Klubbene som stikker av med de største trofeene har også de beste midtstopperne. En forenkling av fotballvirkeligheten, men noe managerne er fullstendig klar over. Når midtforsvaret ikke holder tett, er hele forsvaret svekket. Manchester United-manager Erik ten Hag har tenkt å gjøre noe med det. Men der Chelsea jobber med fire midtstopper-alternativer som kommer til å koste flesk, har United en annen tilnærming. Ten hag er ikke ute etter nok en midtstopper med stjernestatus på papiret, han trenger en som fungerer i spillet United skal levere fremover.

AC Milan og Maldini er enige på overtid

For en del sesonger siden kokte det i den rød/sort-stripete delen av Milano. Paulo Maldini ble hentet inn i 2019 av de nye eiere for å rydde opp. Den tidligere storklubben klarte ikke å holde følge med Juventus og de andre største rivalene. Zlatan vil sikkert si at det var hans retur til klubben som gjorde den store endringen, vi vil gi en stor del av æren for forrige sesongs Serie A-tittel til Maldini. Det italienske fotballikonet har tålmodig jobbet som sporting strategy and development director med å bygge opp troppen til å holde hele sesongen og tiltrekke seg de beste spillerne.

Ønsker Roberto Firmino i bytte mot midtbanespiller

Klopp er i gang med å fornye angrepsrekka på Anfield. Mane har dratt til München og Salah forventes å forlate gratis etter neste sesong. Nå kan den siste i den fryktede front treeren også være på vei bort, i følge Liverpool Echo.

Morata og Dybala forlater Juventus

Juventus rydder opp i angrepsrekken foran kommende sesong. Álvaro Morata og Paulo Dybala er begge ferdigspilt i klubben. Det bekrefter Juventus på sine nettsider. Morata har tilbrakt de siste to årene på lån i Torino-klubben og sendes tilbake til Atlético Madrid, mens Dybala og Federico Bernardeschi er fristilt nå som de står uten kontrakt.
Les mer om:

Manchester City henter tilbake Maresca

En viktig brikke på plass hos Pep Guardiola foran neste sesong. Manchester City har sikret Enzo Maresca til å bli Pep Guardiolas nye assistenttrener. Det er nå inngått en avtale for at 42-åringen skal returnere til City hvor han hadde ansvaret for klubbens utviklingslag i 2020. LES: Newcastle prøver seg på Solskjær-favoritt Premier League-mesterne måtte imidlertid jobbe hardt for å overbevise Maresca, da han hadde en rekke tilbud fra hele Europa, til tross for at fikk sparken i Parma i november i fjor. Manchester City bolster coaching staff by securing Enzo Maresca to serve as

Nå som Romelu Lukaku og Paulo Dybala kommer har de ikke lenger bruk for Edin Dzeko

Både Romelu Lukaku og Paulo Dybala har kjøpt bussbillett til Italias nest største by Milano. – Bare detaljer (les penger) gjenstår før Romelu Lukaku ankommer Inter Milan på en låneavtale. Og Paulo Dybala som allerede har tatt farvel med Juventus fansen har valgt bort alle beilerne fra Premier League. Det må ryddes plass i angrepet og i følge Calciomercato er det Edin Dzeko som har trukket det korteste strået. Manager Simone Inzaghi har en klar plan for høsten. – Det som skjer nå er bare første skritt.

Luka Jovic sendes bort fra Real Madrid

Real Madrid oppdaget den serbiske landslagsspissen i Bundesliga. Benfica-spilleren var først på utleie til Eintracht Frankfurt, så permanent overgang – som ble kort. Spissen hamret inn 40 scoringer på 108 kamper for Bundesliga-klubben og var som skapt for San Bernabeu. Trodde man. Hos Eintracht ble 20-åringen Jovic den yngste spilleren til å score fire mål i samme Bundesliga-klubb, i tillegg sto spilleren frem i de viktigste kampene og leverte scoringer.

Chelsea går helt bananas – har fire midtstoppere på blokka

Det er ikke ofte vi syntes synd på Thomas Tuchel, til det er han altfor godt betalt og breial, men midtstopper-kabalen den siste sesongen som aldri gikk opp sørget for å skape uro gjennom hele sesongen. Det er derfor som forventet at manageren har gitt beskjed til de nye klubbeierne at i sommer handler det om midtstoppere, midtstoppere og flere midtstoppere. Da den tidligere PSG-manageren tok over etter Frank Lampard, var noe av det første han gjorde, var å gi de ignorerte midtstopperne Rüdiger og Andreas Christensen tillit fra start.

Chelsea er klare til å by på midtstopper

Chelsea er desperate etter å hente inn defensive forsterkninger i sommer.

Di Maria klar for ny storklubb

34-åringen kan gå gratis til sin nye klubb etter at kontrakten sin i Paris Saint-Germain gikk ut etter denne sesongen. Angel Di Maria har sagt ja til Juventus og skriver under på en ettårskontrakt, melder GOAL.

Chelsea i samtaler med to City-spillere!

Til tross for at Chelsea endelig kan kjøpe spillere igjen har sommeren startet rolig Tuchel og de nye eierene. Men nå ser det ut til at eier Todd Boehly, som nå tar deg av overganger, får en travel juli. Chelsea har nemlig åpnet samtaler med Manchester City for en overgang for både Raheem Sterling og Nathan Ake. LES: Den ettertraktede forsvarsspilleren nærmer seg PL Den engelske landslagsspilleren er et prioritert angrepsmål for London-klubben, nå som Romelu Lukaku som kommer til Inter på lån.

Bale blir lagkamerat med Chiellini i USA

Gareth Bale forlater Real Madrid etter nesten ti år og er klar for MLS-klubben Los Angeles FC i USA. Det har lenge vært ryktet at waliseren er på vei til klubben. Natt til søndag bekrefter 32-åringen at Los Angeles blir hans neste stoppested. Ifølge ESPN er han på plass fra 1. juli og får en ettårskontrakt. Waliseren har vært under kontrakt med Real Madrid siden 2013.

Chelsea klare til å tilby penger pluss Timo Werner og Christian Pulisic

Sky Sports melder at Chelsea ønsker å kjøpe den 22 år gamle nederlandske superstjernen Matthijs de Ligt fra Juventus. Da den den gamle dame kjøpte backen fra Ajax for 85 millioner euro sommeren 2019 var det mange som reragerte på prisen, spesielt da De Ligt hadde store tilpasningsproblemer til langt ute i første sesong. Chelsea er i ferd med å sette verdensrekord for en forsvarsspiller og vil møte utkjøpsklausulen på 120 millioner euro, men alt vil ikke komme i form av penger.

Telegraph: Chelsea har siktet seg inn på 6 ville signeringer

Ny eier Todd Boehly har satt seg i styrelederstolen og tar like godt jobben som sportsdirektør-vikar i samme slengen. Mye sier oss at vinden ikke løyer på Stamford Bridge før det blir blåst ut restene etter Abramovich. Ifølge Telegraph har Thomas Tuchel blitt lovet opp mot seks nysigneringer i sommer. Den engelske avisen hevder Boehly har funnet frem rundt 200 millioner pund for å gi manageren verktøyet til å utfordre City og Liverpool om tittelen igjen.

Bayern München vurderer å gjøre det utenkelige

Det har vært uvanlig mye uro i München de siste månedene. Nagelsmann leverte oppskriftsmessig Bundesliga-trofeet til arbeidsgiveren, bommet på DFB-Pokal og gikk på en uventet smell mot Villareal i Champions League-kvartfinalen. Serge Gnabry har hatt forlengelsesvegring, Niklas Süle signerte tidligere i vinter for erkerivalen Dortmund, og verst av alt: Klubbikonet Lewandowski med sine 344 scoringer trygler om å forlate Bayern. Det er derfor overflødig å si at Bundesliga-giganten skal gjøre mye riktig på overgangsmarkedet for å ikke miste fart inn i ny sesong.

Zinédine Zidane velger drømmen fremfor en kvart milliard

Da den franske eksperten på Vålerenga-hilsen og folkehelt Zinedine Zidane til tross for tilsnakk fra president Emmanuel Macron valgte å si nei takk til en kvart milliard i året for å overta Paris Saint-Germain var det lett å skjønne han hadde noe helt annet i tankene. PSG ønsket seg en som kan ta hjem Champions League trofeet, noe 50 åringen har gjort hele tre ganger.

Zidane ønsker å ta over Frankrike

Fotballegenden Zinédine Zidane har uttalt at han drømmer om å ta over rollen som Frankrikes landslagstrener etter Didier Deschamps. – Jeg er ikke ferdig med «Les Bleus». Jeg vil gjør det, selvfølgelig. Jeg håper jeg kan bli trener for Frankrike en dag. Når? Det er ikke opp til meg å bestemme, sa Zidane til den franske storavisen L'Equipe. Franskmannen hadde en enorm spillerkarriere i klubber som Cannes, Bordeaux, Juventus og Real Madrid. Han vant også VM (1998) og EM (2000) med det franske landslaget.

Stortalent var på vei til Manchester United helt til Patrick Vieira ringte

Manchester United har ikke lenger noen legender på trenersiden eller administrasjonen. Stortalent Malcolm Ebiowei kom fra Rangers til Derby i 2019 og blomstret opp under Manchester United legende Wayne Rooney sin ledelse. – Det ble imidlertid umulig å fortsette Derby som rykket ned til League One etter poengtrekk. Wayne Rooney pekte på Manchester United og skal ha tatt noen telefoner på vegne av den 18 år gamle lynraske høyrevingen.

Carlos Tévez lander sin første trenerjobb

For noen dager siden fortalte den argentinske spissen Carlos Tévez at han i en alder av 38 år ville avslutte karrieren som aktiv spiller. – Han har spilt for klubber som West Ham, Manchester United, Manchester City og Juventus samt et opphold i Kina som han omtalte som tidenes best betalte ferie. Den lille spissen (171 cm) var på topp utrolig målfarlig, den siste perioden hos Boca Juniors som han spilte for som liten gutt ble ikke den hjemkomsten som alle ønsket.

Manchester United vurderer overgangen som garantert blir en gedigen tabbe

Paul Pogba er en genial spiller på sitt beste, problemet er alt som følger med når han ikke på topp. Det var ikke så altfor mange United-supportere som måtte tørke bort tårer i øyekroken da Paul Pogba var bekreftet på vei ut av klubben etter en berg-og-dalbanetur deluxe de siste seks årene. Et godt argument for at Erik ten Hag, John Murtough og gjengen styrer langt unna Adrien Rabiot. Hos PSG var det stort sett uro rundt den franske landslagsspilleren, der også mamma Rabiot var inn og bidro til rabalder.

Real Madrid-presidenten får et skikkelig «lyskespark» fra UEFA

Real Madrid-president Florentino Perez var illsint da Premier League-klubbene trakk seg fra de grandiose Super League-planene han var med på å initiere. På balløya sa supporterne klart fra at denne «gutteklubben» fjerner seg fra alt fotballen står for- og at det ville bli skikkelig bråk hvis Liverpool, Manchester United og de andre våget å prøve seg. Real-presidenten (pluss gutta hos Barcelona og Juventus) nekter å gi seg, men nå akter UEFA å punktere planen helt.

Fransk media: Pogba har signert fireårskontrakt

Det har stilnet i den røde delen av Manchester (ikke mye, men litt) etter at regjernende verdensmester Paul Pogba ga fra seg nøkkelkortet på Carrington. Real Madrid, som har flørtet med franskmannen de siste sesongene, var ikke interessert da muligheten bød seg. Det har vært snakk om PSG, men de ser ut til å ha nok med «tidligere superstjerner» som skal etablere seg (eller begynne å levere igjen i tilfellet Neymar).

Juventus stopper Steven Gerrard sin store plan

Liverpool legende Steven Gerrard trapper gradvis opp til en dag å overta som manager på Anfield, men det kommer ikke til å skje på en god stund. – Suksess med Rangers i Skottland brakte han til Aston Villa. Suksess i Premier League vil gjøre han svært aktuell den dagen Jürgen Klopp bestemmer seg for å finne på noe annet. Nå er fokus på neste sesong og hvis det Gassetta dello Sport skriver er hans planer effektivt stoppet. Aston Villa har fått selskap i jakten på Luis Suarez så langt bare fra klubber som Steven Gerrard var sikker de ville slå.