Nyheter om Juventus


Dani Alves savner Europa, vil droppe Sao Paulo

Dani Alves har en selvsagt legendestatus både hjemme i Brasil og i Europa, nå vil han i en alder av 37 år tilbake og spille på høyt nivå. Goal skriver at Alves er misfornøyd med alle problemene utenfor banen på Sao Paulo, klubben han ble med for for drøyt år siden.

Forhandlet med Everton: Nå er Ateltico-backen på plass i Bundesliga-klubb

Bayer Leverkusen skal ha kommet til enighet med Atletico Madrid-forsvarer Santiago Arias. Everton mangler forsterkninger på høyrebackposisjon, og har vært i forhandlinger med Atletico Madrid om en overgang for Santiago Arias, skulle allerede være klar for de blå i Liverpool, men det var før Bayer Leverkusen kom på banen. På plass i Leverkusen Spilleren skal allerede være på plass i Leverkusen. Arias har tidligere vært knyttet til Juventus og Napoli, men nå ser han ut til å forlate Atletico for å starte et nytt kapittel i fotballkarrieren i Bayer Leverkusen.

Bekreftet: Morata får en sesong på å vise at han er verdt en halv milliard

Da var det klart. Alvaro Morata har kommet hjem. Vi husker godt perioden 2014-16 hos Juventus. 27 scoringer og 18 assists på 93 kamper skulle være starten på noe større. Så bar det tilbake til Real Madrid, resten er en heller ujevn historie. Les: Dønn ærlig Solskjær advarer United-supporterne På tirsdag kom bekreftelsen. Andrea Pirlo henter 27-åringen på leieavtale for sesongen.

ESPN: Illsint Suarez stanses av Barcelona

Når vi trodde det meste var avgjort, smeller det skikkelig. Forrige måned fikk Suarez beskjed om at han trengte å finne seg ny arbeidsgiver. Suarez skal ha nektet å forlate uten den kontraktsfestede lønnsutbetaling.

L´Equipe: Cavani og Suarez blir endelig superduoen verden har ventet på!

Dette er virkelig overgangsvinduet der alt kan skje – og skjer. Messi nesten til Premier League, Gareth Bale tilbake til London etter syv år, Chelsea sanker Tysklands største talenter og Captain Silva. Morata kommer seg tilbake til Juventus, Higuain slår seg sammen med David Beckham. Likevel er det som skjer i Madrid noe av det mest spektakulære. For oss topper dette det meste.

Bekreftet: Morata følger Bale og Zlatan

Ryktene begynte å komme for noen dager siden. Nå bekrefter Juventus at de har invitert sin superspiss tilbake. Etter at Morata ble hentet tilbake til Real Madrid fra Juventus i 2016, har det ikke vært så lett for den spanske spilleren. Returen hos Real sendte Morata i løpet av kort tid på vei videre til Chelsea og et heller middelmådig opphold i Premier League. Les: Arsenal har funnet keeperen som kan utfordre Bernd Leno Nå skal 27-åringen endelig hjem der han var på topp.

The Guardian: Nå blir det forsterkning hos United

Vi rister fortsatt på hodet etter opplevelsen mot Crystal Palace på søndag. Gary Neville gikk så langt som å si at en Jadon Sancho ikke løser noe, problemet ligger i bakerste rekke. Les: United må slutte å vente på Jadon Sancho – er ikke nok Luke Shaw gjorde noe så uvanlig som United-spiller å si at jo, de trenger forsterkninger for å holde følge med toppen. Les: Selv Luke Shaw mener United er ute å kjøre Nå hevder The Guardian at en av bønnene blir hørt.

Mario Mandzukic har forlatt Qatar for å spille tøffere fotball igjen

Den 34 år gamle kroatiske angrepsspilleren Mario Mandzukic gikk etter pengene og dro til den søkkrike klubben Al-Duhail i januar. – Det ble for kjedelig for en spiller som var en stjerne på storklubber som Bayern München, Atletico Madrid og Juventus allerede i juli var det slutt. I følge Sport-Express fortsetter Mario Mandzukic sin karrière i Russland med Lokomotiv Moskva. – Han valgte den russiske storklubbenf fremfor en retur til Serie A. Hans lojalitet til Juventus skal ha hindret han i å velge Fiorentina og Hellas Verona som begge var på jakt etter en kraftspiss.

- Suarez på veg til Atletico

Barcelonas spiss Luis Suarez er samd med Atletico Madrid om overgang, melder spanske media måndag. 33-åringen har fått beskjed av Barcelonas nye trenar Ronald Koeman om at han ikkje har noko framtid i klubben, som han har eitt år att av kontrakten med. Avisa Mundo Deportivo skriv at Suarez truleg vil signere toårskontrakt med Atletico. Inntil nyleg verka det som om Suarez var på veg til Juventus, men den handelen gjekk i vasken i førre veke. Suarez har scora 198 mål på 283 kampar for Barcelona i løpet av seks år i klubben.

Juventus jobber med comeback for superspissen

Diego Costa kan være på vei til Fenerbahce, Luis Suarez skal være enig med Atletico Madrid om betingelsene for sin overgang. Nå er også Alvaro Morata i spill. For å gjøre det hele litt mer komplisert og sammenvevd: Suarez var tiltenkt en rolle hos Andrea Pirlo, men ble til slutt det Juventus-manageren beskrev som «en umulig overgang».

Luis Suarez og Barcelona river i stykker kontrakten

Det er et år igjen av Luis Suarez sin kontrakt med Barcelona, ifølge Sport er de nå enige om å rive kontrakten i stykker dog gjøres det på en slik måte at den uruguayanske angriperen mottar en del av den lønnen han ellers ville fått. Nå kan han gå videre gratis, mange så for seg at det var Juventus som er neste stopp, men det ser nå mer ut som om han blir i Spania, Atletico Madrid og Luis Suarez skal i prinsippet være enige om en avtale.

Svensk supertalent fikk drømmedebut for Juventus

Den svenske 20-åringen Dejan Kulusevski brukte kun 13 minutter på å score i sin aller første Serie A-kamp for Juventus søndag. Sampdoria ble slått 3-0.
Les mer om:

Woodward-strategien mislykkes Dortmund «planlegger å øke prisen»

Starten på Premier League sesongen var trist for Manchester United, slapt spill og 3 – 1 tap på Old Trafford mot Crystal Palace fikk fans til å rope i retning av klubbens pengemann Ed Woodward med spørsmål om hvor det blir av Jadon Sancho. For mens seriestarten til Borussia Dortmund gikk glimrende med to mål av vår egen Erling Braut Haaland i 3 -0 seieren over Borussia Mönchengladbach ble det oppvaskmøte for Manchester United stjernene.

ESPN: Suarez fikk tilbud om å bli ligaens best betalte spiller

Det har skjedd utrolig mye den siste uken rundt Luis Suarez. Først går Koeman ut og bekreftet at at han ikke vet hva det blir til med Suarez, men at det er en plass i troppen hvis han ender opp med å bli. Så sier ryktene at Juventus trekker tilbake et tilbud gitt til urugayaneren. Så skal Suarez ha vært i Italia på torsdag for å ta testen som skal gi ham italiensk pass med hjelp av sin italienske kone.

Edin Dzeko forlater Roma

Nå skal alt være klart. Sky Italia rapporterer at Edin Dzeko forlater Roma til fordel for Juventus. Roma velger igjen Napoli Arkadiusz Milik som erstatning. Begge spillerne forventes å gjennomgå medisinsk undersøkelse på fredag. Juventus sies å betale 156 millioner kroner for Dzeko, som vil tjene 78 millioner kroner i året i Torino. Les: Arkadiusz Milik ferdig hos Napoli og på legebesøk hos ny klubb Videre skriver Sky Italia at Milik opprinnelig nektet en overføring til Roma, men nå må ha blitt enige om et lån.

Bekreftet: David Beckham skaffet Inter Miami trekkplasteret han lovet

Nå er ikke Beckham alene om MLS-prosjektet, men United-ikonet har gått høyt ut de siste to årene og fortalt om alle stjernene i europeisk toppfotball som kommer til å renne inn døra hos Inter Miami. Nå kan det endelig bekreftes at det ikke bare har dreid seg om ønsketenkning. Vi skal ikke ta noe fra Gonzalo Higuain, men nøye oss med å si at signalene han fikk hos Milan, Chelsea og Juventus de siste to årene åpnet opp for en godt timet exit fra europeisk toppfotball.

Sølv er nederlag for Pirlo

Verdens kanskje kuleste fotballspiller er blitt plutselig blitt trener for Juventus. Andrea Pirlo (41) vet at bare gull er godt nok.
Les mer om:

Arkadiusz Milik ferdig hos Napoli og på legebesøk hos ny klubb

Den polske nettavisen F7Sport melder i dag at overgangsagaen for polens nest største fotballstjerne Arkadiusz Milik nærmer seg slutten. – Vi har vist en stund at han ønsker seg bort fra Napoli, men det har vært mer komplisert enn en overgang mellom to klubber. Flere klubber måtte bli «enige» for at det skulle klaffe, Roma spiller Edin Dzeko sin overgang med Juventus måtte på plass og de på sin side måtte lande en avtale for Gonzalo Higuain. Les: Bayern München rapper det som skulle bli Koemans første signering Mandag forhandlet AS Roma med SSC Napoli til langt på natt.

Dagens spillforslag: Bayern München med knusende seier i åpningskampen

Fredagskveld åpner Bundesliga med storkampen Bayern München – Schalke 04 på Allianz Arena. I dag sparkes Bundesliga igang igjen. De regjerende mestrene Bayern München åpne med hjemmekamp mot Scahlke 04 og vi tror det blir storseier på Allianz Arena i kveld. Norsk tipping gir deg en totalodds på Bayern München – Schalke (0-2) H 1,72. Bayern vil kjempe om nye titlerBayern vant jo som mange sikkert husker godt Champions League for ikke så lang tid tilbake og er sin vane tro klare favoritter til nok et ligagull.

Mauricio Pochettino: «Drømmer om å trene Real Madrid»

Det var en eneste grunn til at Mauricio Pochettino ikke ble tilbudt jobben som ny Barcelona manager etter de sparket Quique Setien. – Som leder i Espanyol kom den argentinske manageren med en rekke uttalelser som var kontroversielle, blant annet at han aldri ville trene Barcelona. Man kan si mye om gutta på Camp Nou, men de glemmer aldri!. Mauricio Pochettino fikk sparken i Tottenham mot slutten av 2019 bare måneder etter han for første gang i klubbens historie ledet dem til Champions League finale.

Gonzalo Higauin forlater Juventus med en gigantisk fallskjerm

Norske næringslivsledere har noe å lære av den argentinsk-fransk fotballspilleren Gonzalo Higauin. Da Juventus hentet inn Cristiano Ronaldo fra Real Madrid i 2018 det ikke plass til dem begge, dermed bestemte Torino klubben seg for å låne Gonzalo Higauin ut, først til AC Milan så til Chelsea. Den nye Juventus manageren Andrea Pirlo er en mange år gammel fan av Higauin, men da de ikke fikk solgt Ronaldo var det enten eller. Juventus bekreftet for noen timer siden de har sagt opp avtalen med 32 år gamle Gonzalo Higuain.

Har bestemt seg for å saksøke Barcelona

Tidligere Barcelona manager Quique Setien har hørt fra klubben først nå, nå har han bestemt seg for å ta ut søksmål for å få kompensasjon Quique Setien fikk sparken fra Barcelona i august etter det forsmedelige 2-8 tapet mot Bayern München i Champions League. Setien forklarer på Twitter at han først i går, en måned etter oppsigelsen, mottok en offisiell skriftlig oppsigelse fra klubben. Les: Suarez er en eksamen unna overgang til Juventus Setien kunngjør på Twitter, på vegne av seg selv og hans assistenter, at ingen av dem har mottatt erstatning fra klubben etter sparkingen, og at h

Suarez er en eksamen unna overgang til Juventus

Ronald Koeman sa tidligere i dag at det forsatt ikke er sikkert hva som skjer med Suarez, men at spilleren har en plass i troppen hvis han blir. Noe så banalt som en eksamen om italiensk kultur kan avgjøre hva det blir til. Vi skjønner ikke hele historien, men ESPNs kilde hevder har Suarez reist til Italia på torsdag for å søke om italiensk statsborgerskap.

Barcelona-manageren har en siste utvei for Suarez

At det foregår hektisk aktivitet på bakrommet hos Barcelona, det er det liten tvil om. Luis Suarez skal ha fått marsj-ordren, forsøkt seg på en overgang til Juventus, samtidig som han nekter å forlate Camp Nou uten å få betalt for det siste året av kontrakten, noe skal skal ha fått Barcelona til å true med å la 33-åringen sitte på tribunen. Puh. Nå går Ronald Koeman ut og åpner døren for et siste utfall. -Hvis Suarez ender med å bli, så vil han være en del av laget. Jeg snakket med ham i morges. Vi vet ennå ikke om han blir eller bytter klubb, sier Koeman til spanske Sport.

ESPN: Barcelona vurderer å straffe Luis Suarez

At spilleren med 198 scoringer for klubben har betydd mye for Barcelona, er hevet over tvil. Da skjønner vi Suarez sin reaksjon da han tidligere i sommer ble puttet i boksen overflødig spillerfett av Ronald Koeman. 33-åringen har fortsatt ett år igjen av kontrakten med årslønn på det som anslås til over 250 millioner kroner av katalonsk media.