Nyheter om Juventus


Vil teste vingene i Europa snakker med Everton

Den italienske manageren Fabio Cannavaro har ikke befunnet seg på noen lister på arvtagere etter Rafael Benitez i Everton, men nå er han i følge Football Italia i samtaler med Merseyside klubben. – Det er overraskende fordi Cannavaro aldri har ledet et Europeisk lag og ikke vært assistent for et europeisk lag ei heller i hjemlandet Italia på lavere nivå. Den italienske tidligere landslagsbacken som har vunnet VM med Italia i 2006 fikk det travelt med å forlate Kina i fjor høst. Cannavaro, har ledet lag i De forente arabiske emirater, Saudi-Arabia, men det var først i Kina det tok av.

Juventus har tatt kontakt etter avslag gitt til både Tottenham og Newcastle

Den italienske storklubben Juventus er i førersetet for en overgang for 26 år gamle Anthony Martial, etter at både Tottenham og Newcastle har fått avslag på en forespørsel om et lån. Forholdet mellom angrepsspilleren og midlertidig manager Ralf Rangnick er svært dårlig selv etter en ektefølt unnskyldning for tåpelige kommentarer. Les: Anthony Martial forbannet på Ralf Rangnicks usanne kommentar Anthony Martial som har vært Manchester United spiller siden han kom fra Monaco i 2015 vet, som alle andre, at Ralf Rangnick ikke er manager når vi igjen kan nye en utepils.

Thorsby og Askildsen feid ut av cupen

Juventus ble for sterk for Sampdoria i cupen og er klar for kvartfinale etter 4-1-seier. Morten Thorsby, Kristoffer Askildsen og lagkameratene fikk det tøft.
Les mer om:

Legende om Dybala-bråket: – En flau situasjon

Paulo Dybala (28) skal være rasende etter at kontraktsforhandlingene med Juventus brøt sammen. Til sommeren kan argentineren gå gratis til nye klubber.
Les mer om:

ESPN: Ny vending i Martial-saken

I helgen ga Manchester United fra seg en 0-2 ledelse på Villa Park til poengdeling. Etter kampen var det en tydelig irritert United-manager som hadde behov for å slippe ut litt steam. Da spørsmålet kom om hvorfor Martial ikke var del av troppen mot Aston Villa, kom det fra Rangnick at franskmannen hadde nektet å spille. Det tok ikke mange minuttene før Martial hadde gitt sin side av saken på Instagram.

The Telegraph: José Mourinho fikk denne helgen tilbud om retur til Premier League

Noen som ikke skjønte hvilken klubb det dreier seg om? Everton, selvfølgelig.

Manchester United kjenner på kroppen Philippe Coutinho er tilbake i Premier League

Philippe Coutinho debuterte for Aston Villa med assist og et mål i kampens siste kvarter snudde Manchester Uniteds 2-0-ledelse til uavgjort 2-2 på Villa Park. – Man kan godt si det var en hevn fra for fem dager siden da de røde djevlene sendte Villa ut av FA-cupen, men mye mer er det en reintroduksjon av tidenes mest spennende spillere i Premier League. To Liverpool legender (der den ene har definitivt ikke fått den gullnøkkel til Anfield) er sammen igjen.

Spansk media: Premier League-bud lagt inn på Frenkie de Jong

Barcelona-president Joan Laporta har tidligere sagt at i teorien er ytterst få Barca-spillere skjermet mot en potensiell exit. Klubben står foran tidenes økonomiske opprydning, samtidig som de sportslige resultatene må opprettholdes – og bedres. Det ble nettopp ryddet plass til registering av Ferran Torres etter at Umtiti forlenget kontrakt med kraftig lønnskutt, nå kan klubbens 7. best betalte være i spill. En av spillerne som det ikke har vært stilt spørsmål til de siste sesongene, er Frenkie de Jong.

Tanguy Ndombele trener alene etter «gå sakte av banen» aksjon

Tottenham manager Antonio Conte er definitivt ikke alene om å riste på hodet over oppførselen til den franske superstjernen Tanguy Ndombele. – De aller fleste fans har frisk i minne hvordan klubben hentet han fra Lyon for 60 millioner euro i 2019. Kjøpet har i det store og hele vært en skuffelse og nå har hans holdning ovenfor fans og lagkamerater bragt han ytterligere i trøbbel. I FA-cupkampen mot Morecambe sist søndag, mens Tottenham lå under 1 – 0, gikk Ndombele sakte av banen etter at han ble byttet ut med Oliver Skipp .

Dybala i samtaler som kan skape fotballjordskjelv hos Juventus

Denne uken skulle Juventus og Max Allegri vise hele Italia at plasseringen på sesongens Serie A tabell utenfor topp-fire er midlertidig. Supercoppa-finalen mot Inter Milan skulle vinnes og Juves kollektive selvtillit skulle økes. Det endte med et bittert 2-1 tap på San Siro, med scoring av Alexis Sanchez på overtid med kampens siste spark på ballen etter 121 minutter.

Paul Pogba vil at noen andre enn Manchester United skal betale månedslønn på 20 millioner eller mer

Den 28 år gamle franske superstjernen Paul Pogba, er født og oppvokst i forstedene til Paris, men har ennå ikke representert Paris Saint-Germain. Det kan endre seg i sommer. Le Parisien opplyser at Manchester United-midtbanespilleren er «veldig tiltrukket» av en overgang til Paris Saint-Germain når kontrakten med Premier League-klubben går ut etter sesongen. – Fans i Paris har på sedvanlig fransk vis uttrykt sin misnøye mot de opprinnelige planene fra i fjor om å hente Pogba, det spørs om det er glemt når det igjen frister med en utepils.

Leonardo Bonucci får en symbolsk straff for angrepet på Inter-direktøren

På onsdag kveld var det tid for supercoppa i Italia. Et oppgjør mellom to mestere fra forrige sesong, en kamp som forutsigbart når kokepunktet før det har gått fem minutter. Når finalen i tillegg avgjøres på 120 minutter +1, da bruser det i blodet hos spillerne på San Siro. Alexis Sanchez ble matchvinner for Inter, og sørget for at Juventus fikk nok en påminnelse på at deres posisjon som den undisputed champion i Italia er tapt.

Alexis Sanchez viste verden hva som skjer når du setter en chilensk løve i bur!

Historien til Alexis Sanchez er lang og brokete. Mens chilenerens sparekonto har vokst for hver uke, er den sportslige reisen av en helt annen karakter. Sanchez blir husket som superstjerne hos Arsenal, for lønnskostnaden hos United og for en god miks hos Inter Milan. På onsdag fikk 33-åringen nok en gang vist hvorfor Serie A-klubben ikke har gitt ham opp. 573 minutter på banen fordelt på 18 kamper så langt i sesongen er ikke så mye å skryte av. Heller ikke 4 scoringer og 3 assists.

Sanchez ble overtidshelt mot Juventus i dramatisk supercupfinale

Sekunder før straffesparkkonkurranse i supercupfinalen mellom Inter og Juventus dukket Alexis Sánchez opp og sørget for 2-1 og enorm jubel.
Les mer om:

Alexis Sánchez sikret nytt supercup-trofé for Inzaghi på overtid

(Inter – Juventus 2–1 e.e.o.) Det var et Derby d’Italia som stinket av straffesparkkonkurranse – helt til 120 minutter og to sekunder var spilt. Da avgjorde Alexis Sánchez (33) med kampens siste spark.
Les mer om:

Plasserer James Milner på samme ekstreme hylle som Ronaldo

De to spillerne er i utgangspunktet så ulike som det går an. Cristiano Ronaldo har gjennom hele karrieren stått på podiet i smoking og mottatt utallige priser for sin personlige innsats , først for Manchester United, så Real Madrid, hos Juventus det samme. Samtidig har portugiseren skrevet seg inn i historiebøkene som landslagsspiller. James Milner er arbeidshesten som har gitt angrepsspillere som Ronaldo muligheten til å skinne.

Manchester United henter inn deres første midtbanespiller med snurrebart

Lazios spanske fødte serbiske midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic har vokst de siste sesongene, han kom til Lazio fra Genk tilbake i 2015 og er navet i både angreps og forsvarsspillet til Serie A klubben. Den fysisk store spilleren har en tilstedeværelse og evne til å finne måter å bryte gjennom motstandernes forsvarsverk som er unik. – Hans spillestil og prestasjon på banen har vekket interessen til en rekke klubber. Både Juventus og Paris Saint-Germain har i lengre tid vist sin interesse, men nå ser det ut til at de taper i det som har blitt et race.

Jorge Mendes reiser til Manchester for krisesamtaler med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldos andre periode i Manchester United kan ta slutt etter bare én sesong. Portugiseren kom tilbake til Old Trafford fra Juventus i fjor sommer, hvor han bestemte at tiden var ute og dro etter at 2021/22-kampanjen hadde begynt. Nå, midtveis i samme sesong, vurderer han en exit fra Manchester United. Cristiano har har kontaktet agent Jorge Mendes for å holde «krisesamtaler».

Juventus snudde til seier i ellevilt drama mot Roma

Roma og José Mourinho ledet 3-1 over Juventus med tjue minutter – og så tok kampen fullstendig fyr. Juventus vant til slutt fotballdramaet 4-3.

Et stort skjær i sjøen for Mauro Icardi

En god stund nå har vi hørt at den argentinske spissen Mauro Icardi er på vei til Juventus og at hans klubb Paris Saint-Germain er villig til å la han gå allerede i vinter. – Det er jo ikke slik at den franske søkkrike klubben mangler angrepsspillere. Lite spilletid og store problemer med kona Wanda Nara som vil tilbake til Italia gjør overgangen til Juventus livsviktig for Icardi. Juventus som er en av de sleipeste aktørene på det overgangsmarkedet vet å utnytte situasjonen og har bare kommet med et forslag på en låneavtale hvor Paris Saint-Germain må bære deler av lønna hans.

Juventus vant ellevilt drama i Roma

Roma og José Mourinho ledet 3-1 over Juventus med tjue minutter – og så tok kampen fullstendig fyr. Juventus vant til slutt fotballdramaet 4-3. Mattia De Sciglio hamret inn 4-3 med 13 minutter igjen av kampen. Det var Juventus' tredje mål på sju minutter, og snuoperasjonen var et faktum. Før det hadde Tammy Abraham, Henrikh Mkhitaryan og Lorenzo Pellegrini scoret tre mål for Roma, mens Paulo Dybala hadde scoret Juventus eneste mål. Manuel Locatelli, svenske Dejan Kulusevski og De Sciglio sørget for opphentingen.

Mourinho signerte Arsenal-back

José Mourinhos Roma henter Ainsley Maitland-Niles (24) fra Arsenal ut sesongen, opplyser londonklubben. 24-årige Maitland-Niles har slitt med spilletiden i Arsenal den siste tiden. Han var sist sesong lånt ut til West Bromwich i jakten på mer tid på banen. Maitland-Niles fikk sin Arsenal-debut som 17-åring og har vært i klubben siden han var seks år gammel. Foreløpig står han med 132 kamper for klubben i alle turneringer. Roma møter Juventus søndag.

Goal: Spiller som Jack Grealish! Bold: Er en ny utgave av Mikkel Damsgaard!

Bodø/Glimts nå 17.år gamle vidunderbarn Andreas Schjelderup ville ut i verden og har vært testet mulighetene hos storklubber som Liverpool, Bayern München, Juventus og Tottenham. – Nå er han i den danske Superligaklubben FC Nordsjælland og sparker i gang det som ser ut til å bli en særdeles god karriere. Goal har laget en stor sak om det de omtaler som den nye norske «Wonderkind», de bemerker det er litt merkelig at en spiller som har mulighet til å velge å vrake lander på en klubb i Danmark, riktig nok en av Danmarks beste, men likevel.

Manchester United ønsker å gjøre Pogba til den best betalte spilleren i Premier Leagues historie

Etter siste rest av Manchester United DNA forlot Old Trafford med Ole Gunnar Solskjær og assistent Michael Carrick er det absolutt ingen grenser lenger. – Nok en gang dreier de store pengene seg om den franske ofte frustrerte superstjernen Paul Pogba. Til tross for en rekke forsøk har ikke Manchester United klart å forlenge avtalen som går ut til sommeren, de har ikke tenkt å miste han gratis slik de gjorde i 2012 da han gikk til den italienske klubben Juventus.

Kingsley Coman har tydeligvis endret mening

Det finnes ikke en sportsdirektør med selvrespekt som ikke har tenkt tanken om hvor bra det ville være å hente Bayern München-spissen Kingsley Coman og lage et suverent angrepsvåpen. Klubber som Chelsea, Manchester City og Paris Saint-Germain har vært svært åpne om sin interesse og hvis vi skal tro på en rekke artikler denne høsten så har den 25 år gamle franskmannen vært villig til å dra videre. Kingsley Coman er under kontrakt frem til sommeren 2023, noe som betyr at Bayern München må selge i sommer hvis de skal få igjen noe særlig ved et salg.