Nyheter om Juventus


Manchester United blar opp 72 millioner pund for Ander Herrera erstatter

Det skal være bud nr 2 som i dag har kommet i retning av Lazio for deres superstjerne Sergej Milinkovic-Savic.

Manchester United drittlei Paul Pogbas agent Mino Raiola, øker prisen kraftig

Paul Pogba har av en eller annen grunn valgt seg det som trolig er fotballens minst sympatiske agent Mino Raiola. – At han fortsatt får holde på er egentlig utrolig. Manchester United er for å si det forsiktig drittlei av den måten som Pail Pogba, gjennom sin agent Mino Raiola forsøker å tvinge igjennom en overgang.

De Telegraaf: Nå kan vi slutte å lure på hva som skjer med Matthijs de Ligt

Barcelona og Juventus har vært i MMA-buret for å slåss med alle midler om verdens hotteste 19-åring i fotballsko.

Melder om giganthandel, blir presentert senere i dag

I dag betaler Barcelona 120 millioner euro for Atlético Madrid sin franske superstjerne Antoine Griezmann. – L’Equipe skrev allerede på torsdag at betalingen var fullført, men den offisielle presentasjonen av Griezmann vil ikke komme før La Liga bekrefter betalingen. Og ifølge El Mundo Deportivo vil det skje i dag. Griezmann kan imidlertid ikke bli presentert på stadion da gresset på Camp Nou for tiden blir erstattet. Derfor, som målvakten Neto, som ble kjøpt tidligere i uken, må han vente til testskampen mot Arsenal den 4.

Bekreftet: Verken Manchester United, PSG, Juventus eller Bayern fikk The Wunderkid

Det har gått inflasjon i begrepet Wunderkid (en herlig miks av tysk og engelsk), men når samtlige av de aller største klubbene  i verdens fire beste ligaer ønsker deg, da er du: Ja, Wunderkid. Den engelske ungdomslandslagsspilleren Louie Barry har knapt rukket å bli 16 før signaturen hans skribles ned på en avtale skreddersydd for spillere under 18. Og hvem stakk av med seieren? Barcelona. Barcelona have announced that they have completed the signing of 16-year-old Louie Barry from West Brom. — Sky Sports News (@SkySportsNews) July 11, 2019 Les: Zlatan ga slankeråd – nå er 17-åringen det des

Når Manchester United står og banker på døra – da kan du glemme trening

I 2015 hadde klubber som Liverpool, West Ham og Southampton fått øynene opp for Marseille-spilleren.

Landslagsspiller Haitam Aleesami har fått et tilbud han ikke kunne si nei til

Mafiavitser er helt sikkert noe venstreback Haitam Aleesami har blitt godt vant til etter han forlot Allsvenskan og reiste til Palermo i 2016.

Alexis Sanchez forteller La Liga gigant han godtar massivt lønnskutt

Alexis Sanchez har etter et vellykket Copa America skjønt han trenger å bygge opp igjen sin karriere og image og han ser at Ramon Sanchez-Pizjuan Stadion er stedet å gjøre det.  Alexis Sanchez’s agent har gjennomført samtaler med Sevillas direktør for fotball Monchi, ifølge rapporter i Spania. (Den tidligere keeperen som stod hele sin karriere mellom stengene for Sevilla, kom «hjem» i april.

Manchester United starter sesongen med nesten-slåsskamp

Det er så tynt, men likevel tar vi det med.

Ander Herrera kunne fortsatt ha vært Manchester United-spiller

Timing is everything. Dette gjaldt også i tilfellet Herrera. Spanjolens tid på Old Trafford er over, men nå forteller Uniteds publikumsfavoritt at det kunne ha endt på en annen måte. Det var mildt sagt kaotisk da Mourinho ble sendt på dør og Ole Gunnar Solskjær ble kastet inn  i heksegryta – som allerede hadde kokt over på Old Trafford. Derfor skjønner vi hvis Herrera ikke fikk signalene han trengte – da han trengte det. -Jeg liker ikke å prate om fortiden, men det var uenighet om prosjektet og min viktighet i det. Solskjær gjorde mye for å få meg til å bli, men det skjedde mye.

Bekreftet: Juventus har hentet makkeren til Matthijs de Ligt

Den medisinske sjekken er mer eller mindre en formalitet. Så når Juventus skryter av at Cristian Romero skal en tur innom gjengen med hvite frakker, er det aller meste på plass. Dette betyr at Torino-klubben har sikret seg en midtstopper for fremtiden. Som de har med de Ligt (når de blir helt, helt enige). Cristian Romero is here for his Juve medical!

Dani Alves den første som har vunnet 40 trofeer

Brasils triumf i Copa America på søndag kveld forsvinner i mylderet av trofeer i kabinettet til Dani Alves. Den 36 år gamle spansk/brasilianske høyrevingen har utrolige 40 troféer vunnet i sin glitrende karriere etter søndag kvelds 3-1-seier over Peru. Les: John Obi Mikel takker for seg – men ikke helt Parabéns Peru, vice-campeão #CopaAmerica 2019!

Agent Raiola bringer det siste om Matthijs de Ligt: Enige om noe

Det meste er skrevet om 19-åringen de siste månedene. Vi begynner å bli like lei som dere, og kutter derfor dette ned til uttalelsen til de Ligts agent. -De ligt har kommet til enighet med Juventus. Nå venter vi på at forhandlingene blir ferdig mellom de to klubbene, sier Mino Raiola ifølge De Telegraaf. Les: John Arne Riise fikk ikke drømmejobben, vraker Drammen Video: Ajax defender Matthijs de Ligt welcomes his former teammate and friend Frenkie de Jong in a special way with Barcelona's official anthem.

Håpet tent, kan fortsatt vinne kampen om Ajax-stjerne

Ajax begynner å bli drittlei av Juventus som har blitt enige med deres kaptein Matthijs de Ligt om de personlige betingelsene, men er kjipe på selge kjøpet. – Dette skjer samtidig som både Manchester United og Paris Saint-Germain for lenge siden har møtt deres prisforlangende.  Manchester United sier de fortsatt har en avtale om å signere Matthijs de Ligt med Ajax det til tross for at det har blitt annonser en Juventus overgang. – Sagaen med Juventus har vart lenge nå, Serie A gigantene har kommet med det de omtaler som et endelig tilbud, 55 millioner euro, pluss ytterligere 10 i bonuser.

Taper 145 millioner på å være kjipe

Man skjønner det har vært mye følelser inne i bilde rundt Marko Arnautovic sitt desperate ønske om å forlate West Ham. Nå ser det endelig ut til å skje.  Premier League-klubben skal ha blitt enig med Shanghai SIPG om en overgang. Det melder Sky Sports. Overgangen skal være verdt 240 millioner kroner. Les: Buffon fikk tilbudene fra Juventus – takket nei til begge Taper over 145 millioner på å være kjipe Allerede i januar ønsket Arnautovic å fortsette karrieren i Kina, men West Ham ville ikke gi slipp på 30-åringen.

Andreas Pereira blir med videre

Det er liten tvil om at midtbanespiller Andreas Pereira har et stort talent, men hverken tidligere Manchester United manger Jose Mourinho eller Ole Gunnar Solskjær har prioritert han til Premier League kamper til tross for at 23 åringen var meget bra i en rekke treningskamper i fjor sommer.   Nå skal Andreas Pereira være høyere opp på prioriteringslisten enn noen gang, noe som gjenspeiles i den langsiktige kontrakten som ble underskrevet i dag.  – Den nye kontrakten varer til 2023. Les: Buffon fikk tilbudene fra Juventus – takket nei til begge @AndrinhoPereira has put pen to paper on a new #

Frank Lampard skapte en historisk begivenhet på Stamford Bridge

Vi er vant til at Chelsea-eier Roman Abramovich står knedypt inne i alle de største avgjørelsene på Stamford Bridge. Og sikkert også flere av de mindre. Når det gjelder Frank Lampard var situasjonen en helt annet. Vi kaller det derfor historisk. Hvordan skal vi egentlig tolke dette? -Jeg har ikke snakket med ham et minutt. Jeg har pratet mye med Marina. Vi to har jobbet gjennom detaljene, for det er sånn jeg  ønsker å jobbe i denne klubben og hvordan de ønsker at jeg skal jobbe med dem, sier Lampard ifølge ESPN. Betyr dette at vi aner en viss kulde mellom eier og ny manager?

Bekreftet: Phillip Cocu er flere hakk bedre kvalifisert enn Lampard

Lampard er borte, lenge leve kongen. Og den nyutnevnte kongen hos Derby County er den tidligere Barcelona-kapteinen, Phillip Cocu. Prestasjonen med å opparbeide seg status som Barcelona-legende, hundre kamper på det nederlandske landslaget (da de faktisk var dritgode) og managerjobb hos PSV Eiendhoven og Fenerbahce, gjør faktisk Cocu flere hakk bedre kvalifisert som trener for de stolte guttene fra Derby. BREAKING: Dutch legend Phillip Cocu replaces Frank Lampard as Derby County manager, signing a four-year contract — Sky Sports News (@SkySportsNews) July 5, 2019 Les: Buffon fikk tilbudene f

Kan duoen Icardi og Wanda Nara si nei til 100 millioner kroner?

Når vi trodde at roen hadde senket seg hos Inter og Mauro Icardi. Den argentinske urokråka er dødlig effektiv foran motstandernes mål. Dette vet han og agentkone Wanda Nara veldig godt. Kanskje litt for godt. Uten å gi duoen hele skylden for kranglingen hos Inter forrige sesong, resultatet ble hvertfall en offentlig skittkasting fra klubb, spiller og agentkone. The Goal of the Week results are in! Mauro Icardi#UCL pic.twitter.com/XpvJKQbn7g — UEFA Champions League (@ChampionsLeague) September 21, 2018 Men så roet det hele seg noe ned når sommersolen begynte å skinne over Italia.

Buffon fikk tilbudene fra Juventus – takket nei til begge

Han er tilbake. Der han tilhører, vil vi si. Etter en halvsuksess hos PSG, trer han på seg Juventus-drakten igjen. Men to ting blir anderledes. OFFICIAL: Gianluigi Buffon has returned to Juventus on a one-year deal #UCL pic.twitter.com/LjBcHF1Fef — UEFA Champions League (@ChampionsLeague) July 4, 2019 Les: Stabæk-spiller på medisinsk test i utlandet Buffon er nr. 1 og han er kaptein. Dette var heller ikke Juventus uenige i. Det var bare det at 41-åringen mentalt har innstilt seg på å roe det hele noe ned. – Tek Szczesny er førstekeeper og Giorgio Chiellini er kaptein.

Skal bygge 12 kraftsenter for spillerutvikling

Norge er tilbake i verdenstoppen, og nå skal det ansettes 12 utviklingssjefer i toppklubber på kvinnesiden. Bakgrunnen er en felles erkjennelse fra Norges Fotballforbund og Toppfotball Kvinner om at det må etableres et bedre tilbud til de beste og mest ivrige talentene i og rundt 12 toppklubber på jentesiden – i første omgang. Fra før har NFF bevilget midler til en toppspillerutvikler per toppklubb. Les: Bekreftet: Juventus har signert med den største av de alle! – Dette er et helt nødvendig grep, og jeg er veldig glad for at NFF og TFK går sammen om denne satsingen.

ESPN: Barcelona gir ikke opp – bruker Coutinho som brekkstang

Selv om Neymar verken er ønsket av Barcelona-supportere eller presidenten for La Liga, ser ikke dette ut til å kjølne interessen til den katalanske klubben. Spesielt ikke når de har noe å sukre avtalen med. Denne gangen er det Philippe Coutinho som fungerer som sukkeret/brekkstang.

Leo Borg ute av kvalifisering til junior turneringen i Wimbledon

Björn Borgs sønn Leo Borg har noen skikkelig store tennis-sko å fylle og han er godt i gang, i det miste når det gjelder ambisjonsnivå. 16 åringen fikk et «wildcard» til Wimbledon turneringen, men oppholdet ble kort i møtet mot franskmannen Loris Pourroy. Björn Borg vant Wimbledon totalt fem ganger, senest i 1980 da han beseiret rival John McEnroe i en frenetisk fem-sets kamp.
Les mer om:

Bekreftet: Manchester City fikk handelen trygt i havn

Rodri er en spiller som stiger raskt i gradene. For to somre siden spilte han for en klubb i nedre del av La Liga, nå er han løftet opp til klubben der det store kan skje – og skjer. Rodri is a Man City player! The perfect addition to Guardiola's midfield?

Bild: PSG og Tuchel i sluttforhandlinger med portugisisk landslagsspiller

Bortsett fra alt bråket med Neymar og Rabiot og usikkerheten rundt Mbappe, har det vært stille rundt PSG. For Thomas Tuchel er det tydeligvis viktigere å gjøre jobben. PSG-manageren er ikke akkurat typen som tiltrekker seg verdens fokus på egenhånd. Der Jürgen Klopp, Pep Guardiola og Antonio Conte tiltrekker seg mikrofonene ved sitt blotte nærvær, blir det hele litt grått rundt Thomas Tuchel. Les: Bekreftet: Juventus har signert med den største av de alle! Men dette betyr ikke at den tidligere Dortmund-manageren ikke gjør jobben sin.