Nyheter om Juventus


Setter verdensrekord i keeperoverganger

Mundo Deportivo hevder Real Madrid har gått med på en 75 millioner euro plus bonusavtale overgang Roma for den brasilianske målvakten Alisson Becker. Roma ba om 80 millioner euro, men skal ha gått med på 75 millioner euro pluss ytelsesbonuser.

Allegri sa nei til Real Madrid

Juventus-trener Massimiliano Allegri sier han takket nei til å ta over Real Madrid. Italieneren var ønsket som erstatteren til Zinedine Zidane, men Allegri sier til Sky Italia at ikke kunne fordi han har lovet å bli værende i Juventus. Den spanske storklubben hentet isteden den tidligere spanske landslagssjefen Julen Lopetegui tidligere denne uka.

Real Madrid-treneren er langt fra førstevalget

Det var ingen hemmelighet at Real Madrid ønsket Mauricio Pochettino som ny trener. Nå er det heller ingen hemmelighet at hovedstadsklubben spurte en italiener om å ta jobben. Hva betyr det da at verdens beste klubb ender opp med en halvløsning? Julen Lopetegui. Kildene til all verdens aviser kunne ikke fortelle at dette var den nye Real Madrid-treneren.

Manchester United danker ut City

Manchester City gruste byrivalen i Premier League. Selv om Mourinho kjempet seg til en sterk andreplass foran Tottenham, må det ha svidd skikkelig å se City 19 poeng foran seg ved sesongslutt. Men når det gjelder driften av klubben, plasserer United City langt bak seg. Vi hører stadig om oljepengene som sprøytes inn hos City gjennom sine arabiske eiere.

David De Gea forteller han fort kan kastes ut av garderoben

Det som David De Gea forteller til Copa 90 gjør at vi liker han en enda litt bedre, ikke bare er at verdens beste eller nest beste keeper, han har tydeligvis bedre musikksmak enn sine lagkamerater. – Dessverre er han i mindretall og kan bli kastet ut av garderoben.  Les på F7City: Svensk supporter fikk sitt livs overraskelse på Juventus Stadion Det var selvsagt en spøk, men det forteller muligens litt om det indre livet i klubben.

Liverpool fans kjapt ute med et billigere og bedre alternativ

Lyon og Liverpool har forhandlet en god stund om Nabil Fekir, en avtale var rett rundt hjørnet og fansen gledet seg til å få enda en storscorer til klubben. Lyon helte is i blodet på lørdag og meldte at Liverpool sin drømmeovergang ikke ville bli noe av.

Fotballkrigeren Chiellini viser vei for ungdommen hos Juventus

Hos Serie A-klubben Juventus dreier det seg om erfaring, personlighet og alderspoeng når det velges ut ledere. Det er derfor Ikke overraskende at en 33-åring med over 30 kamper tar over stafettpinnen etter legenden Buffon. Giorgio Chiellini er en fotball-kriger. Forsvarspilleren har en italiensk og kompromissløs spillestil når han er på kontoret sitt.

Real Madrid i konkurranse med Barcelona gir 544 millioner for 17 åring

Prisen som Real Madrid er villig til å betale til Santos for Rodrygo er ifølge Marca for drøy selv for Barcelona.

Her er 11 tyske spillere som skal vinne VM-tittelen

Tyskland er Tyskland. Uansett årgang. De regjerende mesterne har tatt med seg 23 spillere som skal forsvare VM-tittelen fra Brasil. Men hvilke 11 danner kjernen på veien mot et nytt trofé? Manuel Neuer og Marco Reus snek seg inn i troppen på tross av skadeproblemer, mens finale-helten fra Brasil VM, Mario Götze og Manchester City-talentet Leroy Sané må se kampene fra en tysk bierstube. Les: Tyskland har glemt VM-helten sin Bundesliga huser ikke mindre enn 15 spillere i Tysklands VM-tropp. Dette betyr at kjernen trolig kommer fra tysk maskinfotballs høysete.

Emre Can og Jon Flanagan har spilt sin siste Liverpool kamp

Liverpool skulle helst sett at de kunne beholde Emre Can, men det har lenge vært klart han ikke ønsket å forelenge sin kontrakt.  De kunne lett vært sure for at de ikke fikk i det minste solgt han til Juventus (mest sannsynlig hans neste klubb), men de har ihvertfall utad klart å takke han for innsatsen og anerkjent at han har gjort en meget god jobb for klubben og ønsker han lykke til videre.   Emre Can and Jon Flanagan will both leave the club upon the expiry of their contracts this summer. Our full #PL retained list: https://t.co/HuG8VS9p1x Everybody at #LFC thanks all departing players fo

Signerte Buffon-arvtakeren

Keeperen Mattia Perin (25) er klar for Juventus. Italieneren kommer fra Genoa, der han har spilt siden 2010. Perrin har signert en fireårskontrakt.
Les mer om:

Juventus kjøpte Costa fra Bayern München

Juventus bekreftet torsdag at klubben har utløst utkjøpsklausulen på 40 millioner euro og gjort Douglas Costas overgang fra Bayern München permanent.
Les mer om:

Pensjonsalderen kommer med stormskritt for PSG-spilleren

Det må være surt å sitte ute med skade når klubben din nettopp har fått en ny trener med oppgaven å bygge opp en utfordrer til å vinne Champions League. Spesielt når du har rundet 35.  Dani Alves er en fotball-kriger. Du trenger ikke å like brasilianeren for å respektere det han har fått til ute på banen for Barcelona, Juventus og nå senest PSG. Bare det at han har spilt for den beste klubben i La Liga, Serie A og Ligue 1 – etter  passerte 30 – er en bekreftelse på at han holder mål. Men hva som skjer videre med PSG-spilleren, er heller tvilsomt.

Unai Emery klar med sitt første kjøp som Arsenal manager

Erfaring, og rutine er stikkord når Unai Emery henter inn sin første spiller som Arsenal manager. – Sveitsiske Stephan Lichtsteiner som nå er 34 år signerte ikke en utvidelse av avtalen med Juventus som han har spilt for siden 2011 og går dermed gratis.  Med 201 kamper for Juventus som høyreving og 98 landskamper for Sveits regnes det med at vil være en mentor for de yngre spillerne.

Buffon utestengt i 3 kamper

Gianluigi Buffon har fått en karantene på tre kamper av UEFA etter det røde kortet han pådro seg i Champions League-kvartfinalen mot Real Madrid i april. Men om den italienske keeperlegenden faktisk ender opp med å sone straffen er fortsatt uvisst. Buffon har bekreftet at han gir seg i Juventus, men har ennå offentliggjort om han fortsetter som fotballspiller.
Les mer om:

Lichtsteiner klar for Arsenal

Stephan Lichtsteiner ble i ettermiddag klar for Arsenal. Den sveitsiske forsvarsspilleren kommer gratis fra Juventus, og blir Unai Emery første signering som Arsenal-manager.
Les mer om:

Arsenal henter Juventus-back

Arsenal henter den sveitsiske landslagskapteinen Stephan Lichtsteiner (34). Backveteranen kommer gratis fra Juventus etter sju strake ligatitler.
Les mer om:

Dermed takker vi Emre Can for underholdningen hos Liverpool

Det er sikkert delte meninger om Emre Cans prestasjoner i Liverpool-drakten, men vi velger nå å takke tyskeren for kompromissløs innsats for de røde. Du trenger ikke å like spillestilen til Can, men effektiv må den sies å være. Ifølge Sky Sports har tyskeren nå blitt enige med Juventus om veien videre.

Slettes ikke sikkert det blir Liverpool

Den 24 år gamle franske angrepsspilleren Nabil Fekir har lenge vært linket til Liverpool, men nå har agent Jean-Pierre Bernes øynet mulighet for å cashe inn ekstra ved at han er en del av et knallsterkt fransk VM lag.   Agenten prøver å vente dem ut ved å komme presentere flere interessenter. Les: «Glem denne spilleren, Liverpool – eller bring en trillebår med penger» Nabil Fekir er langt fra så nær et trekk til Liverpool, som flere medier har skrevet, og den offensive spilleren har andre tilhengere, sier hans agent.

Hva er det som skjer; har Lyn ambisjoner om toppfotball?

Vi husker forrige gang Lyn skulle bli stort,med penger fra  Atle Brynestad i ryggen. Perioden som «SmartClub United»  endte i økonomisk havari og avvikling av toppfotball.  Lyn Toppfotball som nå heter Lyn1896 ligger for øyeblikket på andreplass i Norsk Tipping-ligaen avd 6.

Manchester City fikk avslag på budet

Serie A-klubben Napoli hadde en forrykende sesong hvor de presset Juventus hele veien i kampen om ligamesterskapet. Med ny trener på plass er de lite lystne på å bryte opp laget som skal videreføres neste sesong. Hvertfall ikke for småpenger. Napoli-presidenten har nå bekreftet at klubben har avslått Manchester Citys bud på rundt 480 millioner kroner. Det er snakk om Serie A-klubben store stjerne Jorginho. Har vokst enormt siden han ble kjøpt for 100 millioner kroner.

ESPN: Manchester United har startet forhandlinger med Juventus

Juventus er lysten på å hente tilbake spilleren sin fra Old Trafford. Selv om det bare har blitt fem Premier League-kamper på italieneren, ønsker Manchester United-treneren ikke å gi slipp på forsvarsspilleren. Det er duket for forhandlinger om Matteo Darmian. 28-åringen forlot Torino for tre år siden og ble hentet til Old Trafford for 138 millioner kroner, men Juventus har innsett at United-spilleren sitter på kvaliteter de akutt trenger. (c) Bilde: Manchester United: Matteo Darmian Les: «Darmian er en del av mine planer» Ifølge ESPN har klubbene nå innledet forhandlinger.

Zidane: «Fordi jeg er en vinner, slutter jeg»

Han spaserer bort fra den beste jobben i toppfotballen,  og også muligheten til å skrive seg inn i historiebøkene neste år som den eneste treneren med fire Europacup-titler.

Klar for Juventus i løpet av uken

Ingenting er bedre enn gratis, ihvertfall for den som normalt måtte betalt dyrt. Vi har lenge vært klar over at Liverpool-spiller Emre Can er ferdig i klubben i og med at kontrakten ikke ble forlenget.  Les: 43 høyt profilerte spillere uten kontrakt i de største ligaene Can ble regnet som en av Liverpool manager Jürgen Klopps nøkkelspillere. Dette var  Can litt for klar over og krevde litt for mye i sine kontraktsforhadligner. Vi har lenge mistenkt at han blir Juventus spiller. Sky Sports Italia forteller at at han signerer med den italienske seriemesteren i løpet av uken.

Nå kommer endringene Manchester United har ventet på

Jose Mourinho har vært en av trenerne i Premier League som har uffet seg over fortrinnet de andre store ligaene har: vinterpausen. Tidligere i år gikk han til angrep på FA Cupen og mente den kunne avvikles, før han skjønte at man skal være forsiktig å tulle med rotfast engelsk tradisjon.