Nyheter om Juventus


Skal allerede ha fått sparken, men han vet det ikke selv enda

Genk manager Felice Mazzu er trolig klar over at noe er i gjære i og med at det som finnes av belgiske medier melder at han får sparken. – Det ser svart ut for laget i Champions League og de har en skuffende niendeplass i serien.  Het Laatste Nieuws melder at to nye navn allerede er i kniver om jobben KV Mechelen-trener Wouter Vrancken og Bernd Storck fra Cercle Brugge. Les: Danny Drinkwater på vei tilbake til Chelsea Sistnevnte ble også knyttet til Genk i sommer da han byttet ut hovedtrener Philippe Clement, som forlot Genk etter en triumf-sesong.

Juventus på tabelltopp

Paulo Dybala kom inn som innbytter for en skadet Cristiano Ronaldo og tok Juventus til tabelltopp.

Dybala erstattet Ronaldo og ble redningen for Juventus

Det var langt ifra noen overbevisende kamp hverken fra Juventus eller deres superstjerne Cristiano Ronaldo. – Tidlig i andre omgang ble Paulo Dybala byttet inn for Cristiano Ronaldo og han sørget for kampens eneste mål mot AC Milan.  Juventus hadde igjen fått press på seg av Inter Milan i konkurransen om å være på toppen av Serie A, Inter seiret på lørdag og sendte Juventus ned på en foreløpig andreplass. Det var langt mellom sjansene i første omgang, og de fleste var faktisk for AC Milan som virkelig sliter i årets sesong.

Juventus tilbake på tabelltoppen etter Dybala-mål

Paulo Dybala kom inn som innbytter og sto bak kampens eneste mål da Juventus slo Milan 1-0 i italiensk fotball søndag.
Les mer om:

Juventus vil friste Manchester United med fire spillere for Paul Pogba

Den gamle dame er ikke kjent for å gi seg lett, Juventus vil i januar gjøre nok et forsøk på å sikre seg Paul Pogba. De skal etter sigende tilbudt Manchester United FIRE spillere i bytte mot franskmannen når overgangsvinduet åpner igjen. Pogba, som har befunnet seg på sidelinjen med ankelproblemet siden september, er på kontrakt med Manchester United til 2021.

Dansk antidoping-sjef reagerer på Bendtners Juventus-historie

Nicklas Bendtner (31) la raskt på seg 10 kilo i Juventus og var på vei mot sitt livs form. Historien fra Bendtners bok, der han også forteller om kosttilskudd og piller, får direktøren i Antidoping Danmark til å sperre opp øynene.
Les mer om:

MLS sjefen forteller innboksen hans er full på grunn av Zlatan

MLS-kommisjonær Don Garber hevder LA Galaxy-spissen Zlatan Ibrahimovic “blir rekruttert av AC Milan” for en retur til Serie A. Svenskenes kontrakt med LA Galaxy går ut i desember, og han har allerede antydet at han er interessert i et comeback til Italia, der han har erfaring fra Juventus, Inter Milan og AC Milan. Les: Å fryse ut Elyounoussi: Et eksempel hvorfor Southampton gjør det dårlig Bologna bekreftet at de er i forhandlinger med Ibra, men i en overraskende utvikling sa MLS-kommisjonær Garber til ESPN at han også er i samtaler med Zlatan gamle klubb. “Zlatan er en så interessant fyr.

Haaland har bestemt seg, vil til Premier League

Italienske medier er skuffet over at Serie A-klubber trolig vil gå klubb av Norges nye superstjerne og RB Salzburg-spiss Erling Braut Haaland ettersom hans far (forsvarsspiller Alf-Inge Håland) hevder at han vil spille i Premier League. Juventus og Napoli har begge blitt koblet til nordmannen, som er toppscorer i Champions League etter fire runder med gruppekamper. Les: Keisuke Honda er ikke klubbløs lenger Alf-Inge Haaland – som spilte i England mellom 1993 og 2003 – gjorde det imidlertid klart at 19-åringen var «bygget» for Premier League. «Han var en Leeds-fan og en City-fan og en Nottingha

Juventus og Bayern seiret

Det ble spilt flere oppgjør i mesterligaen onsdag kveld. Bayern Munchen tok imot Olympiakos og vant komfortabelt 2-0 i Tyskland. Juventus måtte slite mer da de var i Russland for å møte Lokomotiv Moskva. Men Douglas Costa satt inn 2-1 for Torino-laget på overtid og sikret dermed avansement fra gruppespillet for italienerne.

Costa-magi sendte Juventus videre i mesterligaen

Juventus så ut til å måtte utsette feiringen av avansementet, men Douglas Costa tok saken i egne hender på overtid og ordnet 2-1 over Lokomotiv Moskva.
Les mer om:

Antonio Conte langer ut mot sine egne – igjen

Det var en intens og spennende kamp mellom Borussia Dortmund og Inter Milan denne tirsdagskvelden. Conte måtte reise hjem med et knepent 3-2 tap, noe som ikke gjorde det mindre irriterende.

Mario Balotelli får Italias VM helt fra 2006 som ny manager

Brescia har fått tak i tidligere Verona manager og en del av Italias VM-vinnerlag fra 2006 Fabio Grosso som ny manager. Fabio Grosso, som kanskje er mest kjent for oss her hjemme for sin avgjørende scoring i straffesparkkonkurransen i verdensmesterskapet i 2006, hans spilte i Juventus de siste tre årene før han la fotballskoene på hylla, han har også spilt for Inter Milan og den franske klubben Lyon. Fabio fikk sparken i Verona i vår.
Les mer om:

– Priskrig om Haaland

Den Torino-baserte storavisen Tuttosport skriver på forsiden tirsdag at Juventus, Manchester United og Real Madrid kriger om det norske stortalentet Erling Braut Haaland. Salzburg-spissen er toppscorer i mesterligaen og på «prima pagina», som er forsiden, går det frem at det ikke blir en billig handel: 100 millioner euro (i overkant av en milliard), skriver Tuttosport. – Han er allerede en av de mest verdifulle juvelene i overgangsmarkedet og har startet en «internasjonal priskrig», står det i tirsdagens utgave.

Allegri favoritt til Bayern-jobben

Tidligere Juventus manager  Massimiliano Allegri er favoritten til å ta over som ny sjef for Bayern München etter at Niko Kovac fikk sparken, ifølge den tyske avisen BILD. Bundesliga-mesterne kunngjorde i går kveld at Kovac var blitt avskjediget. Les: Fikk bare 18 måneder i Bayern München Allegri har sabbat-år siden han forlot Torino i juni i fjor, han var knyttet til Manchester United-jobben tidligere denne sesongen, men hevdet da at han ville ta hele sesongen fri for å komme seg, dessuten Ole Gunnar Solskjær har ikke fått sparken enda. Imidlertid, med Bayern som avskjediget Kovac, kan sjanse

Fikk bare 18 måneder i Bayern München

Hver gang noen får sparken i en storklubb peker sports-mediene på Jose Mourinho som den som trolig overtar. – Det har også skjedd i kveld etter at Bayern München i går gikk på et stortap i går og nettopp sparket sin manager Niko Kovač. Da Bayern München tapte 5-1 på lørdag mot Frederik Rønnow og Eintracht Frankfurt, var det mer enn klubbens toppledelse kunne klare. Les: Mats Solheim reiser hjem fra Sverige FC Bayern parts ways with Niko Kovac.

Chelsea vil utfordre kjøps-forbudet og hente spiss

Chelsea mener de har blitt straffet nok og har enda en gang hyret inn dyre advokater for å få hevet forbudet mot å hente spillere.

Både Juventus og Real Madrid forbereder et bud på over tre milliarder

Det er liten tvil om at Paris Saint-Germain stjernen Kylian Mbappe vil slå alle rekorder ved en eventuell overgang. Aviser både i Italia og Spania har i helgen skrevet at det er noe stort på gang.  Den Italienske sportsavisen Tuttosport skriver at Juventus forbereder et bud på den franske spissen, som kan komme opp til svimlende 3,4 milliarder kroner inkludert lønn.

«Alle» ønsket å kjøpe, men ingen la inn bud

I sommer var Tottenham sin danske stjerne Christian Eriksen i sentrum av et hav av rykter, Real Madrid, Juventus, Barcelona, Paris Saint-Germain og Manchester United skulle alle sitte klare med det store sjekkheftet.   Men ifølge The Athletic, fikk Tottenham ikke et eneste konkret bud på Eriksen.

Lukaku sender to lynmeldinger til Manchester United

Den tidligere Chelsea-manageren Antonio Conte har satt et skikkelig press på Juventus – godt hjulpet av en United-spiller. Manchester United måtte igjen se nullen på scoringstavla, denne gangen mot Bournemouth. Litt surt er det sikkert at spilleren de sendte over kanalen har begynt å score for lønna. Les: Bayern München stenger treningsfeltet Inter var i ferd med å tape mot Bologna borte på lørdag, helt til Romelu Lukaku brukte de siste 15 minuttene til å sørge for to scoringer.

De Ligt holdt Juventus på tabelltopp

Matthijs de Ligt ble matchvinner da Juventus vant byderbyet mot Torino 1-0. Seieren gir fortsatt tabelltopp ett poeng foran Inter, som vant 2-1 i Bologna.
Les mer om:

Ti fotballstjerner som er ute i kulden

Vi snakker selvsagt ikke om en vinterliga og den type kulde, men stjerner som ikke har fått den spilletiden som de har hatt før.

Trur Haaland blir i Salzburg

Brennheite Erling Braut Haaland er blitt kopla til storklubba over heile Europa etter suksessen i Salzburg. Men trenar Jesse Marsch trur nordmannen held fram i den austerrikske klubben. – Det er heilt normalt at det oppstår rykte rundt ein slik spelar. Vår plan er at han blir av oss, seier trenaren til nyheitsbyrået APA. Ifølgje britiske The Guardian skal heile 20 klubbar ha jærbuen høgt på ønskelista, mellom annan Juventus. Haaland er toppscorar i den austerrikske ligaen med 22 mål på 15 kampar og toppscorar i meisterligaen.

Overgangen til Mario Mandzukic tilbake på sporet igjen

Den rutinerte spissen Mario Mandzukic var i praksis Manchester United spiller, men lønnskravet Juventus spilleren hadde helte kalt vann i det brennende ønske om en overgang hos ledelsen på Old Trafford. Nå skal overgangen være på sporet igjen etter Mario har funnet ut han ikke trenger så vanvittig mye i lønn likevel, han er nok klar over at null spilleminutter for Juventus denne sesongen ikke gjør underverker for markedsprisen. Les: ESPN: Kilder nær Gareth Bale forteller at noe nå er på gang Til tross for at de «unge» har begynt å levere for manager Ole Gunnar Solskjær er fortsatt behovet stor

Ronaldo sendte Juventus til topps i fotballdrama

Sluttminuttene inneholdt både utvisning, VAR-drama og en matchvinnende straffescoring signert Cristiano Ronaldo da Juventus slo Genoa 2-1 i Serie A onsdag.

Ronaldo og Juventus er banker på midtukekupongen

Juventus og Ronaldo klarte bare 1-1 borte mot nyopprykkede Lecce i helgen. Vi tror de kommer tilbake på vinnersporet onsdag.
Les mer om: