Nyheter om Juventus


Solskjær sender speider med munnbind til Italia

Man skjønner det er viktig oppi alt virus hysteriet om dagen når Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær sender en av sine topp speidere for å se Fiorentina-vingen Federico Chiesa i aksjon. United tok seg ytterligere i overgangsvinduet i januar ved å hente inn midtbanespiller Bruno Fernandes og spiss Odion Ighalo, som begge har imponert så langt. Les: Kuppet mot den tidligere Real Madrid-manageren er i gang Fernandes har truffet tre mål og assistert hverandre så langt, mens Ighalo nettet for første gang som en United-spiller i torsdagens Europa League kamp mot Club Brugge. D

Goal: United ofrer David de Gea til sommeren

Når vi endelig har slått oss til ro med at keeperen Solskjær beskriver som verdens beste skal bli på Old Trafford til 2023, kommer ryktet om at de Gea er et tårn som kan ofres. Nå er dette mindre et rykte enn en argumentasjonsrekke, men Goal.com pleier å ha orden på sysakene sine, så vi lot oss rive med. Her er argumentasjonstsrekken: Solskjær og Ed Woodward har hele veien pratet varmt om den langsiktige oppbyggingen av United.

Ronaldo og Juventus ille ute i Champions League

Lucas Tousarts nydelige scoring en drøy halvtime ut i 1. omgang var nok da Lyon slo Juventus 1–0 i mesterligaens åttedelsfinale onsdag kveld.

Ronaldo og Juventus ille ute i Champions League

Lucas Tousarts nydelige scoring en drøy halvtime ut i 1. omgang var nok da Lyon slo Juventus 1–0 i mesterligaens åttedelsfinale onsdag kveld.

Lyon overrasket Juventus med seier

Lucas Tousarts nydelige scoring en drøy halvtime ut i 1. omgang var nok da Lyon slo Juventus 1–0 i mesterligaens åttedelsfinale onsdag kveld.
Les mer om:

Lyon overrasket med seier

Lucas Tousarts nydelige scoring var nok da Lyon slo Juventus 1-0 i mesterligaens åttedelsfinale. Scoringen gir Lyon et godt utgangspunkt foran bortekampen i Torino 17. mars. Juventus og Cristiano Ronaldo slet stort med å komme seg til de store målsjansene i Frankrike.

Fransk sjokk for Ronaldo & co

(Lyon-Juventus 1–0) Da Matthijs de Ligt (20) forlot banen med hodet dekket av blod, benyttet Lyon sjansen. Lucas Tousart (22) sørget for en overraskende fransk seier mot Juventus.
Les mer om:

Juventus gikk på trynet

Blytung kveld for Juventus og Cristiano Ronaldo som snublet borte mot Lyon og tapte 0-1.

Champions League direkte: Juventus i trøbbel

Følg Lyon - Juventus her.

Champions League direkte: Juventus i trøbbel

Følg Lyon - Juventus her.

Laget med to ansikter og en omstridt trener: – Fansen er skuffet

Selv i Lyon mener de at Juventus er favoritter foran åttedelsfinalen i Champions League.

Brukte 800 millioner på Kepa, må sette verdensrekord for erstatter

Man sitter igjen med en veldig rart følelse når man ser Chelsea stille med 38 år gamle Willy Caballero, når vi vet de har dyrekjøpte Kepa Arrizabalaga sittende på sidelinjen klar med keeperhansker og alt mulig. Akkurat nå er det pause i Champions League kampen mot Bayern München, selv der gikk manager Frank Lampard for å gå for veteranen istedenfor superstjernen.

Har fått gjennomslag for å ikke avlyse kamper

Styreleder i Inter Milan Steven Zhang har fått med seg det Italienske fotballforbundet at det er en bedre løsning å spille kamper hvis mulig med tomme tribuner istedenfor å avlyse eller utsette dem. Seks kamper i denne ukens runde i italienske Serie A vil bli spilt for tomme tribuner, melder Football Italia. Det gjelder blant annet storkampen mellom Juventus og Inter på søndag, et oppgjør som alltid spilles for stappfulle tribuner, men nå må fansen nøye seg med å se kampen på tv. Italia har opplev et utbrudd av coronaviruset, særlig i de nordlige regionene. Sportsminister, Vincenz

Et nesten 20 år gammelt kjærlighetsforhold kan gå mot slutten

Fremtiden er usikker for Lionel Messi. Takket være en klausul i kontrakten kan 32-åringen forlate Barcelona gratis (!) I sommer. – Det har vært en bra sesong så langt med 18 mål og 12 assist, men forholdet til sjefene i klubben er langt fra rosenrødt. «Hvis han drar er det bare et alternativ» Les: Manchester United har funnet et alternativ til Jadon Sancho Historien om Lionel Messi og Barcelona startet med en kontrakt skriblet ned på en serviett.

De mest verdifulle fra 16 til 40 år

Det er vanvittige penger i fotball, drevet frem av ca 3,5 milliarder fans. Vi leser ofte om spillere som selges for millioner av kroner og i noen tilfelle milliarder. Lovende talenter som Ansu Fati, som bare er 17 år gammel er verdt 400 millioner og Cristinao Ronaldo som har vært på topp lenge har fortsatt meget høy verdi til tross for at karrièren nærmer seg slutten. Les: Star Wars: Rogue One «forløper» TV-serie begynner å filme snart Hver spiller har en pris – uansett hvilken alder de er.

Toppkamper avlyst etter virus alarm

Italienske myndigheter har bestemt seg for å utsette tre Serie A-kamper på søndag på grunn av frykt for coronavirus. Det skjer som en del av avlysningen av alle sportsbegivenheter i Veneto og Lombardia-regionene. Blant de utsatte kampene er et showdown mellom fotballagene Sampdoria og Inter Milan. Kampen skulle blitt spilt på San Siro i Milano, der både AC Milan og Inter vanligvis har hjemmebane. Les: Og der kom mål nr 40 for sesongen De andre utsatte kampene er Atalanta mot Sassuolo og Hellas Verona mot Cagliari.

Idag spiller Cristiano Ronaldo sin kamp nr 1000 som senior

Cristiano Ronaldo vil spille sin 1000. seniorkamp når Juventus reiser til SPAL i Serie A senere i dag. – Det er ingen tvil om at portugiseren er en av de største som noen gang har spilt fotball.

Massimiliano Allegri sier han snart er tilbake

Siden Massimiliano Allegri ga fra seg stafettpinnen i Juventus til Maurizio Sarri i sommer har den meget renommerte manageren vært arbeidsledig. – Et besøk i Paris har satt igang rykter om at han er på vei til å overta Paris Saint-Germain. – Noe 52 åringen avviser på det sterkeste. Besøket i Paris betyr ikke at han snakker med PSG, forsikrer Allegri. Les: Syv klubber skandaleagent Mino Raiola har gjort fly forbanna «Det skjer ingenting med PSG. Det ville være mangel på respekt for andre å være her og snakke med Leonardo (PSGs sportsdirektør, red.).

Syv klubber skandaleagent Mino Raiola har gjort fly forbanna

Nå sist stappet Mino Raiola minst 100 millioner kroner rett i foret i forbindelse med overgangen til det norske fenomenet Erling Braut Haaland til Borussia Dortmund. Agenten benytter seg av alle midler for å tjene penger og har ofte en agenda som går ut på å berike seg selv på bekostning av karrièrene til spillerne han representerer. På veien til rikdom tråkker han på klubber, sprer usanne historier i media og fyrer opp under egoet til unge gutter som ender opp som primadonnaer.

Manchester United må trolig godta en sjokkerende lav overgangssum

Paul Pogbas agent Mino Raiola for tiden engasjert i en offentlig ordkrig med sjefene på Old Trafford. – Dette er selvfølgelig for å gjøre det så irriterende for Manchester United å ha Pogba der at de velger å ikke forlenge avtalen med et år slik de faktisk har anledning til. «Drittsekkstrategien» ut til å virke enda en gang.

ESPN: United sender ut signaler om Pogba

Vi skal gjøre dette kort: Pogba ønsket å forlate Old Trafford forrige sommer, men skal ha blitt overbevist om å bli en sesong til av Solskjær. Agent Mino Raiola kjører på med å prate opp sin klient og ned Solskjær og United. Nå skal det endelig være slutt. Ifølge ESPNs kilde forventer United nå at Pogba forsvinner til sommeren, men at Raiola skal få jobbe for overgangen.

Bekreftet: Emre Can er ferdig i Juventus

Han forlot Liverpool før moroa begynte. Gresset var overhode ikke grønnere på Juventus-siden. Ute av Champions League-troppen og marginalt med spilletid sendte fortsatt unge Can tilbake til Tyskland. Tre kamper senere er det hele avgjort.

Pogbas agent sender en drittpakke til Solskjær

Mens vi andre gleder oss over tre deilige poeng på Stamford Bridge, bruker Mino Raiolo tiden på å dele sin eder og galle. For agenten betyr det mindre om United lykkes, så lenge klienten hans fortsatt står utenfor moroa. Og det gjør Pogba så til de grader. Ankelskaden har sendt franskmannen helt ut av sesongen, der han nå nærmest har blitt glemt av supportere og presse. Det skal selvfølgelig agent Raiola ikke ha noe av.