Nyheter om Juventus


Signaler fra Solskjær om Juan Mata som vi digger

Det er ikke mange spillere som Juan Mata. Spanjolen har bygd seg opp en posisjon på Old Trafford som er knallsterk. Selv nå, når 32-åringen bare hentes inn i Premier League ved spesielle anledninger, er Matas tilstedeværelse på treningsfeltet, i garderoben og ute på gressmatta av stor verdi for Solskjær. Så hva betyr dette til sommeren? Mata står uten kontrakt etter 30. juni, og har derfor mulighet til å forhandle med andre klubber.

Ronaldo befinner seg fortsatt i en annen etasje

Det er ikke akkurat noen stor nyhet at Juventus slår det absolutte bunnlaget med 3-0, og der Cristiano Ronaldo scorer. Likevel, vi hadde behov for å skrive noe mer lystig om gjengen til Pirlo etter en periode preget av nedturer. For det er ikke vant kost å se Juve bak begge Milano-klubben i Serie A – og med ett bein ute av Champions League etter første 16-delsfinalekamp. Les: Telegraph: Tottenham har funnet manageren som endelig skal løfte klubben Så derfor: Mot Crotone på mandag ble det en befriende 3-0 seier.

Ronaldo-dobbel for Juventus

Cristiano Ronaldo fortsetter herjingene i Serie A. Mandag kveld noterte han seg for sesongens 16. og 17. mål da Juventus slo Crotone 3–0. Den portugisiske måltyven satte inn begge scoringene med pannebrasken før pause, og sørget for at Juventus kunne kontrollere inn en enkel seier. Weston McKennie fastsatte sluttresultatet til 3–0 midt i annen omgang. Juventus er nummer tre på tabellen, henholdsvis fire og åtte poeng bak Milan og Inter på plassene foran. Ronaldo og lagkameratene har også en kamp til gode.

Hvis Todo Fichajes har rett, er David de Gea ferdig hos United

Paul Scholes satte ord på det etter Newcastle-kampen. Det er et problem når United-spillerne stiller seg spørsmålet: Tar du denne, David? Nå befinner United seg på andreplass i Premier League – med spanjolen mellom stengene i 23 av 25 kamper – så helt krise kan det ikke være.

Ronaldo i ekstase over muligheten til å skape verdens råeste angrepstrio

Det har vært jobbet med en stund med noen vanvittige planer i den franske hovedstaden og på grunn av en coronaregel som ligger på bordet hos UEFA kan det nå bli mulig. Klubber som ellers har en god økonomi vil hvis de benytter egne eller eiernes penger i en periode på tre år kunne forrykke balansen mellom inntekter ut utgifter. Cristiano Ronaldo valgte å forlate Real Madrid for over to år siden. Da hadde han bagen full av bevis på nasjonale triumfer.

Vil hente Pogba erstatter fra Real Madrid uansett hva som skjer

Man skulle tro noen uker med godt spill og uttalelser om gjensidig respekt ville dempe ryktene om fremtiden til Paul Pogba i Manchester United. – Før jul, mens det fortsatt var helt klart for alle, inkludert sjefene på Old Trafford at de ville miste sin franske superstjerne enten til Real Madrid eller Juventus ble arbeidet med å finne en erstatter intensivert. En som seilte opp som en aktuell erstatter var Federico Valverde, eller Federico «Fede» Santiago Valverde Dipetta som er hans fulle navn.

Frontløperne blant de Europeiske fotball-ligaene

Med nesten 40 forskjellige fotball-ligaer på det Europeiske kontinentet er det alltid noe som fanger oppmerksomheten til fotballfansen. Selv om det finnes en rekke forskjellige ligaer med sine fordeler og ulemper er det «the big five» som de aller fleste følger med på når de følger fotball i Europa. Det er i disse ligaene de store personlighetene spiller og det er uten tvil her de beste oddsene og sponsorpengene ligger. På lik linje med de største økonomiene i Europa er det også disse landene som har de mest fulgte fotball-ligaene.

Skaden som kan skape skikkelig trøbbel for Juventus

Pirlo kunne ikke ha formulert det bedre etter tapet mot Porto i Champions League-kampen på onsdag: «Vi serverte dem seieren på sølvfat». Men utfordringen for Juventus-manageren stanser ikke med CL-tapet. I Serie A fosser Milan-klubben fra med 6 og 7-poengs forsprang, mens tre poeng skiller Roma, Juventus og Napolio om de fotball-livsviktige to siste Champions League kvalikplassene.

Porto ga Juventus dobbel kalddusj

Porto scoret etter ett minutt og deretter 20 sekunder ut i annen omgang og slo Juventus 2-1 i første kamp i åttedelsfinalen i mesterligaen.
Les mer om:

Kjempetabbe ødela for Juventus

Porto utnyttet svakt forsvarsspill og skaffet seg et glimrende utgangspunkt før returoppgjøret i Champions League mot Juventus.

37-åringen Pepe skal endelig møte sin største utfordring

Jernmannen Pepe har skrevet seg inn i historiebøkene. Suksess og trofeer med Real Madrid og Portugal, fryktet av all verdens angrepsspillere som vet hva de skal opp mot når de utfordrer den portugisiske midtstopperen. Nå venter en helt spesiell utfordring. På onsdag skal Porto opp mot Juventus i første kamp i CLs 8. delsfinale.

Presser Verane og snur Ramos

Sergio Ramos sine kontraktsforhandlinger og misnøye med lønnskutt har dominert fotballmedia i Spania den siste tiden. Det har vært en opplest sannhet at Real Madrid sin kaptein er på vei ut døra og samtidig enda en nøkkelspiller manager Zinedine Zidane nødig vil miste. Raphael Varanes avtale som binder han til Estadio Santiago Bernabeu løper frem til juni 2022. Den franske VM vinneren er slettes ikke overbevist om at han burde forlenge den avtalen.

Angrer som en hund de blunket da Roma hentet Nicolo Zaniolo

Den offensive midtbanespilleren Nicolo Zaniolo er 190 høy uten at det går på bekostning av verken finmotorikk eller fart. – Før han ble skadet i forkant av denne sesongen ble han hentet opp til det Italienske landslaget og var en sentral del av Roma sitt lag, han er ute med sin andre kneskade. Zaniolo scoret 14 mål i 53 seriekamper mellom 2018 og 2020, noe som sørget for at en hel verden la merke til han.

Diego Costa har landet for å signere avtale med sin barndoms drømmeklubb

De siste ti årene har den 32 år gamle spissen foruten et kort utlån spilt for Atlético Madrid og Chelsea, men i vinter var det slutt. Atlético Madrid som er i ferd med å vinne La Liga og Diego Costa ble enige om å terminere kontrakten i det som ble omtalt som personlige årsaker.

Er visst bare to spisser som kan erstatte Luis Suarez hos Barcelona

Vi skal ikke fortsette å gni det inn i såret til Barcelona etter at de pensjonerte en av klubbhistoriens største målscorere. For Ronald Koeman er det bare å se på statistikken: Atletico Madrid 8 poeng foran i La Liga (med én kamp færre spilt), ex-Barca Luis Suarez står for 16 av scoringene. Ronald Koeman har hele veien sagt at det var et riktig trekk å «kvitte seg» med Suarez, men at urugayaneren dessverre gikk til feil klubb (Juventus hadde vært mer passende).

Har satset 4 spillere for å få til den endelige Pogba-overgangen

Kritikken av Paul Pogba har gradvis hvislet ut etter gjentatte prestasjoner av god gammel klasse. Samtidig har kaoset rundt den franske verdensmesteren vært så langvarig (godt hjulpet av agent Raiola), at en exit fra Old Trafford nærmest har blitt det naturlige utfallet. Det har hvertfall ikke stått på Juventus at Pogba fortsatt bærer United-drakt. For det er liten tvil om at Juventus har opprettholdt den store interessen for å hente tilbake sin Pogba til Torino.

Manchester United har den fjerde beste spilleren i verden når det koker som mest

Noen hos ESPN har tydeligvis hatt litt mye fritid det siste året, men vi henger oss gladelig på når listen de har satt sammen viser de tolv angrepsspillerne som er mest verdifulle når de tetteste kampene skal avgjøres i sluttminuttene. ESPN har samlet statstikk fra de siste ti årene, der 127 spillere har produsert 100 og fler scoringer og assists i løpet av perioden.

Liverpool hadde helt andre planer i januar – la inn bud på 580 millioner kroner

Ben Davies og Ozan Kabak ble hentet inn for å gi Liverpool i det minste tilgang på to spesialiserte midtstoppere resten av sesongen. Men skal vi tro en italiensk avis, hadde Liverpool større ambisjoner på vinterens overgangsmarked. Ifølge Gazzetta dello Sport skjøv Liverpool et bud på solide 57 millioner euro over bordet i Torino. Målet var å hente midtstopperen Merih Demiral til balløya. 22-åringen skulle fungere som alt annet enn nødløsning.

Paulo Maldini har aldri sett noe lignende

Det er svært imponerende det 39 år gamle Zlatan Ibrahimovic, mens andre stjerner som er på hans alder må reise langt av gårde til land som er elendige i vinteridretter for å spille fotball fortsetter den svenske superstjernen å levere på et svært høyt nivå i en av de største ligaene i verden for en toppklubb. Ibrahimovic er i ferd med å redefinere hva som er mulig innen fotball, på samme måte som 43 år gamle Tom Brady gjør det i USA.

Pirlo er definitivt ikke som andre Juventus-managere

For det er vel ikke helt vanlig at en Juventus-manager blir overlykkelig av å nå finale i den italienske cupen når Serie A-tittelen ikke akkurat er i nærheten av å være i boks. Juventus har i store deler av hele sesongen vært bak begge rivalene fra Milano på Serie A-tabellen, men på tirsdag kunne Andrea Pirlo få vist Conte og gjengen at Torino er byen. Les: Barcelona slipper å møte en spesielt brysom motstander Det var duket for returkamp i semifinalen i Coppa Italia mot Inter Milan. Første møte gikk Juventus seirende ut av, på tirsdag ble det en stillingskrig som endte målløst.

Manchester United sendes til Ronaldos gressmatte

Real Sociedad og det spanske fotballforbundet har jobbet febrilsk jobbet med å finne en løsning for Europaliga-kampen. Spanias koronarestriksjoner gjør gjengen fra Manchester «uønsket» til landet, men på tirsdag kom løsningen. Kampen skulle vært spilt på Anoeta Stadium 18. februar, nå blir det heller en reise på begge klubbene. Goal melder at Juventus Stadium nå blir arrangør av kampen. Les: Signerte kontrakt forrige uke, nå er supertalentet hentet av Solskjær Hva med returkampen 25.

Signerte kontrakt forrige uke, nå er supertalentet hentet av Solskjær

Shola Shoretire fikk debuten på Uniteds U23-lag som sekstenåring. Nå er 17-åringen med det kule navnet hentet inn av Solskjær. Det er tydelig at akademiet hos United ikke skal være avskåret fra førstelaget (som under tidligere managere), der mye av fokusert var utovervendt mot de etablerte stjernene på overgangsmarkedet. Det første Solskjær gjorde da han kom inn som permanent manager, var å vise de fremadstormende akademispillerne at: We need you.

Manchester United nær en perfekt nesten to meter høy midtstopper

Serbiske Nikola Milenkovic kan best sammenlignes med en mobil veisperring. – Den 23 år gamle midtstopperen ruver 195 cm over gressmatta i forsvaret til Fiorentina på en måte som tvinger angripere til å forsøke en annen rute frem til mål. Daily Express skriver at Nikola Milenkovic at Manchester United er nærmere enn noen gang til å på dekket sitt forsvarsbehov. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har i lang tid ønske å styrke troppen med en ny midtstopper.

Målhissig bursdagsgutt: Ronaldo holdt Juventus inne i tetstriden

Cristiano Ronaldo rundet 36 år fredag. Dagen derpå spilte han en viktig rolle da Juventus vant 2-0 i toppkampen mot Roma.

Ronaldo endte måltørken i viktig Juventus-seier

Etter tre strake seriekamper uten mål sikret Cristiano Ronaldo seg en forsinket bursdagsgave da Juventus slo Roma i Serie A lørdag.