Nyheter om Juventus


Ronaldo-dobbel da Juventus slapp med skrekken i toppkampen

Juventus var på vei mot tap for Atalanta i toppkampen i italiensk fotball lørdag, men på overtid reddet Cristiano Ronaldo 2-2 med sin andre straffescoring.

Ronaldo-dobbel da Juventus slapp med skrekken i toppkampen

Juventus var på vei mot tap for Atalanta i toppkampen i italiensk fotball lørdag, men på overtid reddet Cristiano Ronaldo 2-2 med sin andre straffescoring.

Juventus slapp med skrekken etter Ronaldos straffedobbel

Juventus var på vei mot tap for Atalanta i toppkampen i italiensk fotball lørdag, men på overtid reddet Cristiano Ronaldo 2-2 med sin andre straffescoring.

Marerittrekning for City

Det venter tøff motstand for Manchester City i Champions League. Om de går videre til kvartfinale venter Lyon eller Juventus, dernest enten Napoli, Bayern München eller Chelsa.

Mesterliga-sluttspillet er klart

Atlético Madrid, Atalanta, PSG og RB Leipzig er allerede klare for kvartfinale i mesterligaen, mens det gjenstår fire kamper i åttendedelsfinalene. Manchester City - Real Madrid, Bayern München - Chelsea, Barcelona - Napoli og Juventus - Lyon skal spilles ferdig 7.- og 8. august i Lisboa. Kvartfinalene skal spilles 12.-15. august mens finalen skal spilles 23. august.

Selvsikker Zlatan: – Milan hadde vunnet Serie A om jeg hadde vært her hele sesongen

Tirsdag kveld snudde Milan 0-2 til 4-2 mot serieleder Juventus. Zlatan Ibrahimovic var delaktig i opphentingen, men hvor han spiller neste sesong er uvisst.

Fotballryktene: Manchester City og Juventus leder an i kampen om Traoré

Wolverhampton-spilleren er ønsket av flere klubber.

Juventus rota seg bort

Juventus kunne teke eit stort steg mot ligasiger, men mista rota bort 2-0 og tapte 2-4 for Milan. Ardien Rabiot og Cristiano Ronaldo scora for Juventus, men Zlatan Ibrahimovic, Franck Kessié og Rafael Leao snudde kampen med tre mål i løpet av fem minutt. Ante Rebic scora det siste for Milan. Alle måla kom i andre omgang. Ettersom Lazio også tapte tysdag, er Juventus' leiing i Serie A framleis sju poeng når sju kampar står att.

Zlatan Ibrahimovic og Milan vartet opp med sterk snuoperasjon mot gulljagende Juventus

Serieleder Juventus klarte ikke å utnytte tapet til gullrival Lazio mot Lecce. Torino-klubben tapte 2-4 borte mot Zlatan Ibrahimovic og Milan i Serie A tirsdag.

Milan snudde mot Juventus

Serieleder Juventus klarte ikke å utnytte tapet til gullrival Lazio mot Leece. Det sørget Zlatan Ibrahimovic og AC Milan for da de snudde fra 0-2 til 4-2 på San Siro.

Zlatan Ibrahimovic startet utrolig comeback mot Cristiano Ronaldo & co

(Milan - Juventus 4–2) Cristiano Ronaldo doblet ledelsen for Juventus, men i løpet av fem magiske minutter snudde hjemmelaget til seier.

ESPN: Tre giganter girer seg opp for Adama Traoré

Barcelona så ingen fremtid på Camp Nou for B-lagsspilleren Adama Traoré og slapp vingen til Aston Villa i 2015. Nå har La Liga-giganten innsett at de har gått glipp av noe stort, raskt og eksplosivt. Det var Nuno Santo som så potensialet i spanjolen da de kjøpte ham fra Middlesbrough for 18 millioner pund, sommeren 2018. Wolverhampton-manageren har siden gitt Traoré de perfekte groforholdene, noe som har fått vingen til å ha en eksplosjonsartet utvikling i verdens tøffeste liga.

Signerte milliardkontrakt

Patrick Mahomes har skrevet under på en 10 år lang kontraktsforlengelse med Kansas City Chiefs. Avtalen er den største som er inngått i idrettshistorien. Quarterbacken var den store stjerna da Kansas City Chiefs vant sin første Super Bowl siden 1970 i februar. Fram til kontraktsslutt i 2031 kan Mahomes tjene opptil 503 millioner dollar, over 4,7 milliarder kroner, og er garantert over 4 milliarder i løpet av kontraktsperioden. Den tidligere rekorden ble holdt av baseballspiller Mike Trout som signerte en kontrakt verdt 425 millioner dollar i 2019.

«Frank Lampard skjønner ikke Jorginho»

Den italienske stjernemanageren Maurizio Sarri gjorde en bra jobb for Chelsea, men syntes at England var litt kjedelig. – Lynne passet han ikke, Sarri slappet aldri helt av og reagerte med Italiensk intensitet på at folk så rart på han og mente han som røker 60 om dagen var et dårlig forbilde. Det var en befrielse da Juventus for et år siden bestemte at fem suksessrike år med Massimiliano Allegri var nok og hentet Maurizio Sarri tilbake til Italia på gullstol.

Jose Mourinho håper Arkadiusz Milik kan redde han fra å få sparken

Det var en usedvanlig ydmyk Jose Mourinho som møtte pressen før morgendagens hjemmemøte med Everton. – Tottenham har på ingen måte fått den hockey-kølle effekten de håpet på da han ble hentet inn i begynnelsen av sesongen. De fleste tror at det bare er et tidsspørsmål eller et mirakel som han redde han fra å få sparken. – Nede på en niendeplass i Premier League og langt unna selv Europaligaen måtte manageren minne om at det ikke er verdens undergang hvis de ikke får spille i Europa.

Hector Bellerin er sterkt ønsket av tre seriemestre

Den ekstremt raske høyrebacken Hector Bellerin har slitt med skader i det siste, men det har ikke hatt noen innvirkning på det faktum at 25 åringen er i kikkerten til en rekke store klubber. Hector var knapt 8 år da han ble en del av Barcelona, Arsenal hentet han så snart det var lov og har hatt stor glede av han på førstelaget de seks siste årene. Les: Diario Sport: Barcelona sikrer seg Manchester City-spiller Det spanske hurtigtoget føler han er i et veiskille og selv om landsmann Mikel Arteta synes å ha fått Arsenal inn på vinnersporet igjen vil Hector sjekke ut hvor han står.

Alexis Sanchez tilbake i kanonform

Før sesongen da Manchester United lånte ut floppen Alexis Sanchez til Inter Milan, var det en nødløsning som sørget for en reduksjon i løpende kostnader, men viktigst det ga nyankomne fast manager Ole Gunnar Solskjær mulighet til å bygge opp laget på nytt. – Hva som ville skje med Alexis Sanchez i Italia var underordnet. Vel på plass i Inter Milan klarte ikke Antonio Conte heller å hente ut det nivået som Sanchez viste for Arsenal og for det chilenske landslaget.

Lionel Messi har bestemt seg for å slutte i Barcelona

Det er nedslående nyheter for Barcelona-fans som i dag kommer ut av Spania, en rekke medier melder at Lionel Messi kommer til forlate Barcelona etter neste sesong. Den argentinske stjernen er mer og mer en bærer av laget og det tærer på. Barcelona sin toppscorer er lei av «mangelen på et vinnerprosjekt».

Ny gigantdeal

Flere medier melder at fotballstjernen Leroy Sané går fra Manchester City til Bayern München. BBC, Sky Sports og Bild melder at den tyske storklubben har blitt enig om en avtale som sender Leroy Sané tilbake til sitt hjemland. Allerede i fjor sommer gikk det rykter om en overgang til Bayern München, men så pådro Leroy Sané seg en alvorlig kneskade som trolig satte en demper på overgangsamtalene, så sent som 22 juli fikk han sitt comeback i en seriekamp mot Burnley.

Ingen feilskjær for Juventus

Juventus slet i én omgang mot nedrykkstruede Genoa, men tre praktscoringer etter pause sikret 3-1-seier for topplaget i italiensk Serie A tirsdag kveld. Juventus jager sin niende strake ligatittel, og mannskapet til Maurizio Sarri har nå en luke på fire poeng ned til Lazio, med ni kamper igjen å spille.
Les mer om:

Ronaldos kunststykke bidro til å holde Juventus på gullkurs

Juventus slet i én omgang mot nedrykkstruede Genoa, men tre praktscoringer etter pause sikret 3-1-seier for topplaget i italiensk Serie A tirsdag.
Les mer om:

Ronaldo fikk drømmetreff i jakten på ligagull

Juventus slet i én omgang mot nedrykkstruede Genoa, men tre praktscoringer etter pause sikret 3-1-seier for topplaget i italiensk Serie A tirsdag.
Les mer om:

Ronaldo fikk drømmetreff i jakten på ligagull

Juventus slet i én omgang mot nedrykkstruede Genoa, men tre praktscoringer etter pause sikret 3-1-seier for topplaget i italiensk Serie A tirsdag.
Les mer om:

«Real Madrid ringer neppe»

Etter å ha spilt en del sesong uten en eneste Premier League kamp for Burnley er nå den tidligere engelske landslagskeeperen Joe Hart uten klubb, men ikke uten ambisjon om å spille på høyt nivå i noen år til. 33 åringen som har levert år ut og år inn for Manchester City er klar over sin posisjon.

Kan bli gjentagelse av Pogba-historien – denne gangen på Solskjærs vakt

Vi husker historien i 2012. Manchester United maktet ikke å overtale Paul Pogba om å bli på Old Trafford. Fire år senere hadde Antonio Conte sørget for at United måtte ut med tidenes overgangssum for å hente spilleren sin tilbake til Manchester. Hvordan kunne dette egentlig skje, og er historien i ferd med å gjenta seg? Les: ESPN: Kjøper superduo til 1 milliard kroner! Det dreier seg selvfølgelig om Angel Gomes.