Nyheter om Justin Bieber


Kygo og Alan Walker nominert til Billboard Music Awards

Tirsdag ettermiddag ble de nominerte til årets Billboard Music Awards offentliggjort. Post Malone leder an med hele 16 nominasjoner. Hakk i hæl finner vi Lil Nas X med med 13 nominasjoner, fulgt av Billie Eilish som har 12. Kanye West har hele 9 nominasjoner i de kristne kategoriene takket være Jesus is King.

Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 39

Odd Nordstoga hamler opp med et amerikansk popikon på albumfronten, mens Justin Bieber er skuespiller i den mest populære musikkvideoen i Norge akkurat nå. Innlegget Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 39 dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Kanye West vil hjelpe Taylor Swift å få sine mastere tilbake fra Scooter Braun

Kanye West ordner opp? Ye skal personlig se til at Taylor Swift får tilbake rettighetene til sin egen musikk. Som Scooter Braun kjøpte i fjor – mot hennes vilje. Det skriver i alle fall Kanye i kveld. SELVFØLGELIG I STORE BOKSTAVER. I’M GOING TO PERSONALLY SEE TO IT THAT TAYLOR SWIFT GETS HER MASTERS BACK. SCOOTER IS A CLOSE FAMILY FRIEND — ye (@kanyewest) September 18, 2020 Ye kaller musikkmogulen – som er manager for Justin Bieber, Ariana Grande, Demi Lovato og ca.

Willow Smith flytter hjemmefra, har kjøpt seg hus

Willow Smith har fått seg sitt eget hjem. Det har kanskje ikke vært så lett å bo med mor og far etter oppvasken dem i mellom i full offentlighet. Nå reiser Willow i alle fall fra Jada Pinkett Smith og Will Smith. 19-åringen har kjøpt seg sitt eget hus i Malibu utenfor Los Angeles. Ifølge prospektet til Realtor får tenåringen 277 kvm å boltre seg på – noen meter fra havet og med solid utsikt. Huset, som kostet henne – kanskje med litt hjelp fra mor og far – 28 millioner kroner, er bygget i 2011. Det har fire soverom og fire bad, med solenergipanel og nesten 1,5 mål tomt (1500 kvadratmeter). (In

Justin Bieber er vikar for Drake i videoen til POPSTAR

COVID-19 klarte ikke å kansellere musikkvideoen til «POPSTAR». Men resultatet er likevel preget av pandemien. Se nedenfor. Videoen starter med at DJ Khaled ringer og maser ustanselig på Drake via FaceTime. Han vil skyte musikkvideoen til «POPSTAR», og helst i går. Drizzy er drittlei Khaled, og har uansett ikke mulighet til å fly inn for en shoot på grunn av stengte grenser.  – Khaled, mann. Jeg vet ikke hva jeg skal si. I hvert eneste våkne øyeblikk i livet mitt… Du gir noen alt du har, og så er de bare… «Another one, another one». Heldigvis har Drake en idé.
Les mer om:

MTV-galla med et ekstra alvorspreg – og nye karantenepriser man håper å slippe å dele ut neste år

Dermed ble hele MTV-gallaen, som ble arrangert i New York uten publikum, en eneste stor hyllest av den avdøde skuespilleren – som ble bare 43 år gammel. – Vi tilegner kveldens galla til en mann med en sjel som har rørt så mange. Han er en ekte helt, ikke bare på det hvite lerretet, men i alt han gjorde.

MTVs VMA 2020 var rare greier

Satt du oppe og så VMA i natt? Da er du trolig blodfan av BTS eller Lady Gaga. Eller bare veldig glad i populærkultur. Prisutdelingen pleide å være en stor begivenhet, men i år var det tydelig at MTV-showet har mistet sin posisjon. Og det var ikke bare litt stusselig på grunn av COVID-19. Med årene har seertallene rast, og det er langt mellom skandalene eller de store snakkisene. I 2010 slo VMA rekord med 11,4 millioner seere. Året etter var tallet 12,4 millioner. Etter det har det bare gått nedover.

Justin Bieber og Hailey Bieber har kjøpt hus til 230 millioner kroner

Justin Bieber og Hailey Bieber har fått seg et koselig krypinn. Med god plass å boltre seg på. Ekteparet flytter nå inn i Beverly Park, som er et gated community – eller om du vil; et inngjerdet samfunn – i Los Angeles. Ifølge Realtor kjøpte de huset for 230 millioner kroner. Den nye kåken til Justin og Hailey er på 1020 kvadratmeter, med syv soverom, 10 bad, bibliotek, gym, lydtett kinosal, basseng og tennisbane. Hagen, som er også ganske fin, har en dam med gullfisker. Beverly Park ligger ovenfor Beverly Hills, og har samme berømte postkode; 90210. Justin Bieber og Hailey Baldwin på John Ell

Hailey Bieber blokkerer Selena Gomez-fankontoer på Instagram?

Er det dårlig stemning mellom Hailey Bieber og Selena Gomez? Eller er førstnevnte bare lei av troll? Hailey Bieber var stor fan av Justin Bieber før hun ble hans kone. Men i motsetning til mange andre beliebers var hun angivelig ikke sjalu på JBs mangeårige kjæreste Selena Gomez. På Twitter beskrev hun Justin og Selena aka Jelena som «definisjonen på en tenåringsdrøm».  Ønskereprise fra 2011: På et gammelt bilde holder Hailey Bieber morsomt nok et blad hvor Selena og Justin er på forsiden. Artikkelens tittel er «Why Selena knows she won’t marry Justin».

Scott Disick og Sofia Richie: – De snakker ikke sammen

Mange trodde at forholdet mellom Sofia Richie (21) og Scott Disick (37) skulle bli en kort affære. Men til tross for haters og dystre spådommer har paret holdt koken siden 2017. Nå skal det dog være over. Igjen. Sofia og Scott tok først en pause fra hverandre i april. Sistnevnte sjekket samtidig inn på rehab, men i ettertid skal de ha gitt forholdet en ny sjanse.  Nå sier kilder nær paret at det er slutt for godt. Ifølge TMZ skal Sofia ha vært den som prøvde å fikse forholdet.

Katy Perry støtter Ellen DeGeneres i klagestormen

Katy Perry har bare gode ting å si om Ellen DeGeneres. I slutten av mars sprakk boblen rundt kvinnen mange så som godheten selv. Rykter om at den populære talkshow-verten har en kaldere side når kamera er slått av startet på Twitter, og ble så fulgt opp av både ansatte og gjesten NikkieTutorials. Forrige uke ble det kjent at produksjonen etterforskes internt av WarnerMedia etter at både Ellen og andre i lederposisjoner har mottatt sterk kritikk av ansatte.  Nå forteller også en tidligere produsent om det hun kaller «fryktkultur» på settet til The Ellen DeGeneres Show. – Jeg hadde aldri vært ru

6ix9ine er en fri mann, feirer på gatene i Brooklyn med PUNANI

6ix9ine er fri Og han trosser alle som er ute etter å ta ham. Brooklyn-gutten Daniel Hernandez er ferdig med å sone sin fengelstraff, som han fikk kraftig kuttet ned grunnet sitt samarbeid med politiet og myndighetene. Noe som gikk hardt utover ledere fra Nine Trey Gangster Bloods. Friheten feirer 6ix9ine ved å gi ut «PUNANI» (glufse på norsk). Dette er hans fjerde singel etter at han slapp ut av fengsel og startet hjemmesoningen som varte ut juli. Låten og videoen til Tekashi69 kom for noen minutter siden. Les også: 6ix9ine lister fem grunner til at han tystet på ledere fra Nine Trey Gangs

Snoop Dogg har ikke Eminem blant sine topp 10 favorittrappere

OPPDATERT 1. august: Snoop Dogg sier at mange har sutret over at han ikke har med visse navn (trolig Eminem) i sin topp 10 – så han viser sin topp 10. På listen til Snoopy er det kun eldre veteraner som herjet lenge før Marshall Mathers var kjent. Snoop har heller ikke med favoritter som JAY-Z, 2Pac og Nas. Les den opprinnelige saken nedenfor. Snoop Dogg er kompis med Eminem, men som rapper putter California-veteranen ikke Marshall Mathers i sin topp 10. – Eminem! Det store hvite håpet. Hvite rappere har null respekt i rap.

Kanye West sier unnskyld til Kim Kardashian

OPPDATERT: Kanye West dro til det lokale sykehuset i Cody, Wyoming, ifølge TMZ. Han forlot sykehuset fort. Etter det kom en ambulanse til gården. Ambulansen dro uten Ye, som kjørte rundt på sin ATV (firehjuling). Kanye inviterte deretter fire paparazzi inn i et av husene, hvor de ventet i to timer. Ye kom så tilbake og sa at han ønsker å ha mer kontroll over måten fotografene formidler hva som skjer («control the narrative»).

Justin Bieber teaser WHATS POPPIN Remix med Jack Harlow

Justin Bieber stiller for Jack Harlow. «WHATS POPPIN» er definitivt poppin’. Singelen er kanskje den mest spilte raplåten akkurat nå, kun slått av «Rockstar» med DaBaby og Roddy Ricch. Jack Harlow suste i alle fall opp til 2.

Zara Larsson er nyforelsket i videoen til Love Me Land

Zara Larsson er tilbake med en ny bop! I natt kom Stockholm-stjernen med «Love Me Land»; oppfølgeren til hennes Bergen/Compton-collabo «Like It Is». Det har blitt en nyforelsket affære som hun har skrevet sammen med Justin Tranter og Julia Michaels. Radarparets CV har monsterhits som «Sorry» med Justin Bieber og «Lose You To Love Me» med Selena Gomez. Den nye mannen i Zaras liv får full fokus fra svensken. How dare you have lips like that?

TikTok: JoJo Siwa sammenlignes med Miley Cyrus etter stilbytte

JoJo Siwa er like mye merkevare som menneske. Danseren, sangeren, skuespilleren og Internett-personligheten, kjent fra Dance Moms, Nickelodeon, TikTok og YouTube, kan på mange måter beskrives som 2020s Skittles-svar på Hannah Montana. I en alder av 17 skal hun være god for over 100 millioner kroner, mye takket være salg av merch på nettet og butikker som Walmart, Target og Claire’s. Ryktene sier at hun har solgt 40 millioner hårsløyfer á la de hun selv bruker 24/7. 17-årsdagen i mai ble feiret med en Jojo Siwa-temafest:  Med popularitet kommer det også mye hat, noe JoJo Siwa daglig får opplev

Konsert, kjendiser og ny kronerulling for koronavaksine

Blant artistene som skal opptre lørdag, er Shakira, Coldplay, Usher, Jennifer Hudson, Miley Cyrus og Justin Bieber. – Artister har kraften til å inspirere til endringer. De bruker sitt talent for å tjene gode saker. Under toppmøtet og konserten 27. juni vil artister, forskere og verdensledere tale med én stemme. De vil forplikte seg til å hjelpe verden med å bli kvitt koronaviruset, sier EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen, som er vert for lørdagens arrangement.

Bieber saksøker kvinner for 200 millioner

Justin Bieber (26) har gått til sak mot begge kvinnene som beskylder ham for seksuelle overgrep.
Les mer om:

Bieber saksøker kvinner for 200 millioner

Justin Bieber (26) har gått til sak mot begge kvinnene som beskylder ham for seksuelle overgrep.
Les mer om:

Bieber saksøker kvinner for 200 millioner

Justin Bieber (26) har gått til sak mot begge kvinnene som beskylder ham for seksuelle overgrep.
Les mer om:

Selena Gomez presenterer The Broken Heart Gallery – se smakesnutt

Selena Gomez er stolt av komedien hun har produsert. Hva handler den om? En jente i 20-årene som heter Lucy jobber som en assistent på et kunstgalleri i New York. Da hun blir dumpet av kjæresten, blir hun totalt knust. Men hun blir også inspirert til å lage The Broken Heart Gallery; en pop-up-utstillingen med gjenglemte ting som minner om kaputt kjærlighet. Initiativet blir populært og helbredende for mange mennesker – inkludert Lucy selv. Lyder litt kjedelig?

Justin Bieber raser mot overgrepsanklager

Justin Bieber (26) langer ut mot kvinnen som i helgen tvitret at om at popstjernen skal ha forgrepet seg på henne for seks år siden.
Les mer om:

Justin Bieber raser mot overgrepsanklager

Justin Bieber (26) langer ut mot kvinnen som i helgen tvitret at om at popstjernen skal ha forgrepet seg på henne for seks år siden.
Les mer om:

Justin Bieber benekter anklage om seksuelt overgrep

Justin Bieber sier at det ikke er sant. To kvinner hevder at de ble utsatt for seksuelle overgrep fra stjernen. En person, som kun bruker fornavnet Danielle, skriver at Justin forgrep seg på henne på Four Seasons Hotel Austin etter et arrangement 9. mars 2014 i Austin, Texas, hvor han var med Selena Gomez. Den andre kvinnen, Kadi alias Khadidja Djibrinea, hevder at JB forgrep seg på henne i New York 4.