Nyheter om Justin Bieber


Travis Scott debuterer på 1. plass i USA, 2. plass i Norge

Travis er den høyeste i rommet og på listene. I alle fall på verdens største hitliste, Billboard Hot 100, hvor 28-åringens «HIGHEST IN THE ROOM» debuterer på førsteplass. Det er kun 34 sanger i Billboards historie som har gått rett inn i toppen av listen. Singelen debuterer på 2. plass på VG-lista etter å ha holdt samme plass hos Spotify i Norge siden den kom ut. Jacques, som Travis egentlig heter, klatret i fjor til førsteplass med «SICKO MODE» feat.

Justin Bieber teaser raplåten Many Men – og selger huset sitt

Den nye bryllupsseremonien med Hailey Baldwin alias Hailey Bieber har kanskje gitt Justin ny inspirasjon. 25-åringen har ikke sluppet et album siden han var 21, og har ikke gitt mange hint om at han jobber i studioet. Men nå begynner det å skje noe? Jamfør denne smakesnutten av nye «Many Men» fra studioet, som han postet på sin Instagram Stories i dag.
Les mer om:

7 ting du må vite om Miley Cyrus’ nye boo

Det ringer kanskje en bjelle når du hører navnet til Cody Simpson, men hvem er han egentlig? Etter en sertifisert #HotGirlSummer går Miley Cyrus nå inn i sin #HotGirlFall. Og det er ikke bare noe vi finner på – 26-åringen har brukt begge hashtaggene på sin egen Insta. Bare timer etter at bruddet med Liam Hemsworth ble kjent i slutten av august, dukket det opp bilder av Miley Cyrus på europeisk båtferie med en ny bae. Den nye flørten var ingen ringere enn Kaitlynn Carter, eksen til Brody Jenner – broren til Kylie og Kendall. Se også: Brody Jenner kommenterer eksens #HotGirlSummer med Miley Cyru

Ikke ny, men ny for meg: 16-åring anmelder The Office

Da var endelig det tid for tredje utgave av 730 sin relativt nye spalte; Ikke ny, men ny for meg! Som den eneste 16-åringen i 730-redaksjonen er det flere referanser jeg ikke skjønner. Rett og slett fordi det er filmer og serier de andre i redaksjonen forbinder med å være barn og ungdom, som ble laget før jeg i det hele tatt ble født. Derfor har har jeg fått min helt egen spalte der jeg skal anmelde serier, filmer og musikk som jeg ikke har noe forhold til fordi jeg er for ung Tidligere har jeg kun angrepet norske favoritter, men nå er det på tide at jeg utvider horisonten litt her. Nå skal j

Justin Bieber raser mot dyrevernsorganisasjonen PETA: – Fokuser heller på virkelige problemer

Dyrevernsorganisasjonen reagerer på at popstjernen har kjøpt to eksotiske katter.
Les mer om:

Justin Bieber raser mot PETA etter kritikk

PETA vet å hisse på seg folk. Også verdens største artister. Den kontroversielle dyrevernsorganisasjonen, som liker å bruke provokasjon som virkemiddel, er nemlig streng når det kommer til det meste. I dag er det Justin og Hailey Biebers innkjøp av katter som får kjørt seg.  Det nygifte paret feirer nemlig ekteskapet med de søte Savannah-pusene Sushi og Tuna. Kattene har allerede en egen Insta (styrt av paps) som straks runder 250 000 følgere. Biebs har allerede rukket å poste 33 bilder og videoer av den søte søskenduoen: View this post on Instagram My fam A

Se hvordan Hailey Bieber gjemte seg for flyvende paparazzi

Hva gjør du for å bevare privatlivet når ca hele jordkloden følger med på forholdet ditt? Justin og Hailey Bieber deler mye av kjærligheten sin med fansen, men noen ting vil de nok holde for seg selv. Som de første skrittene bruden tar på vei inn til vielsen. På Instagram Story har Hailey videredelt et tjuetalls innlegg fra venner som gjestet bryllupet, så helt hemmelig var aldri festen. Fru Bieber deler også noen nydelige bryllupsbilder av seg og ektemannen i sin egen feed:  View this post on Instagram A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber)

Nygift Justin Bieber deler bilder fra bryllupet

Hæ, bryllup igjen? Ja, Justin og Hailey Bieber (tidligere Baldwin) giftet seg i september i fjor. Da hadde de datet i noen måneder, etter å ha møttes igjen ved en tilfeldighet på en kristen konferanse. Justin fridde etter en måneds tid. Som nyforelsket i 2018 var de ikke redd for paparazzi-fotografer:   Se dette innlegget på Instagram   Et innlegg delt av 730.no (@730no) Okt. 1, 2019 kl.

Justin og Hailey Bieber gift på nytt: Delte brudebilde

Justin Bieber (25) og Hailey (22) har lagt ut et kyssebilde etter nattens bryllup.
Les mer om:

Justin og Hailey Bieber gift på nytt: Delte brudebilde

Justin Bieber (25) og Hailey (22) har lagt ut et kyssebilde etter nattens bryllup.
Les mer om:

Justin og Hailey Bieber har sagt ja for andre gang

Justin Bieber (25) og Hailey (22) skal ifølge amerikanske medier ha gitt hverandre sitt ja – for andre gang.
Les mer om:

Brødrene Nick og Aaron Carter anklager hverandre for overgrep og drapstrusler

Har du et godt forhold til familien din? Det er ikke alle som er like heldig. Nå er det trist nok full krig mellom Aaron Carter og storebror Nick Carter. Hvem? Aaron Carter (31) var barnestjerne og sertifisert drømmegutt på slutten av 90-tallet – tenk på ham som en Justin Bieber før Justin Bieber. Du har kanskje hørt denne udødelige pop-klassikeren? Storebror Nick (39) er et av medlemmene i minst like udødelige Backstreet Boys.  Det kan virke som at Nick har klart seg noe bedre i livet enn Aaron. Lillebror ga ut sitt syvende album i fjor, men har de siste årene fått mer oppmerksomhet for priv

«Between Two Ferns» blir spillefilm

Det har gått over et tiår siden den første episoden av «Between Two Ferns» med Michael Cera som gjest ble vist på humor-nettstedet Funny or Die. Siden den gang har Zach Galifianakis hatt besøk av rundt 50 gjester fordelt på 22 episoder. Gjestene har blitt plukket fra øverste hylle.

- Jeg har brukt tunge rusmidler

Justin Bieber (25) deler åpent om det vanskelige livet som barnestjerne og utfordringene det har ført med seg.
Les mer om:

Justin Bieber: – Jeg lærte meg aldri hva det ville si å være ansvarlig

I et åpenhjertig innlegg på Instagram forteller superstjernen at den tidlige berømmelsen har gjort at han har tatt «alle dårlige valg man kan tenke seg».
Les mer om:

Åpent brev fra Justin Bieber om dop og depresjon

Mandagen var kanskje ekstra tung for Justin Bieber. Han benyttet anledningen til å poste et åpent brev med personlige refleksjoner fra levra. 24-åringen, som giftet seg med Hailey Baldwin før jul, forteller her om sine mange blytunge stunder og hvordan han nå er på bedringens vei via ekteskapet. – Det er vanskelig å komme seg ut av sengen om morgenen med bra holdning når du er overveldet med livet ditt, fortiden din, jobb, ansvar, følelser, familen din, finans, forholdene dine, skriver Justin i starten av Instagram-posten. – Når det føles som det er trøbbel etter trøbbel etter trøbbel.

FRIdagsfjas med Mona Berntsen

Fredag = favorittspalte, favorittfjas, favorittfjes. Denne uken er det den norske dansestjernen Mona Berntsen som brekker det ned! Selv verdens beste jenter blekner ørlite på dansegulvet når man ser hvem Mona har danset med. Oslo-jenta har delt scene med blant andre Chris Brown, Cardi B, Justin Bieber, Justin Timberlake og Madonna. – Det har vært en fin men hard reise, hvor jeg er takknemlig for alt i mellom de store mulighetene, og sitter igjen med mange fine minner fra treningsperioder og studiotid med fine kolleger opp mot en opptreden, sier Mona til 730. Mona Berntsen ble et kjent fjes ett

Helomvending fra Harry Styles: Takker nei til Disney

For en suppe. I forrige måned fortalte Variety at Harry Styles var i forhandlinger om rollen som Prince Eric alias prins Erik i The Little Mermaid alias Den lille havfruen. Vanligvis betyr dette at rollebesetningen mer eller mindre er i boks, men at de må bli enige om detaljene. Torsdag kveld norsk tid mente det vanligvis troverdige Disney-nyhetsnettstedet The DisInsider (snedig navn) at Harry nå er bekreftet til filmen. To av USAs største kinokjeder twitret det samme. Natt til fredag kunne The Wrap  dog røpe at den britiske popstjernen endte opp med å takke nei. Kort tid etter bekreftet Varie

Disse kjendisene har flest falske følgere på Instagram

Det er ikke tvil om at de største Instagram-kontoene har mange falske følgere. En ny undersøkelse viser hvor høy andelen er blant kjendiser som Kylie Jenner, Kim Kardashian, Justin Bieber, Billie Eilish, Ellen DeGeneres og Cristiano Ronaldo. Selv vanlige, lovlydige brukere får fra tid til annet spam-følgere, enten det er «jenter» som har mistet undertøyet sitt, IG-kontoer som vil selge deg noe, eller bare klassiske bots som utgir seg for å være vanlige brukere. Mange kjøper også følgere for å gi inntrykk av at de er mer populær enn de er.

Kommentaren til Charli XCX gjør Taylor Swifts fans forbanna

Takknemlig eller ei? I fjor trakk Taylor Swifts Reputation Stadium Tour nesten 3 millioner mennesker. På turnéen, som startet i Glendale utenfor Los Angeles i mai og avsluttet i Tokyo i november, tok popsuperstjernen med seg Camila Cabello og Charli XCX som oppvarmere. Sistnevnte beskriver nå erfaringen som pussig, grunnet Taylors unge publikum. – Jeg er veldig takknemlig for at hun spurte om jeg ville bli med på den turnéen.

Lil Nas X setter rekord på Billboard Hot 100 med Old Town Road

Nesten 30 000 sanger har vært inne på Billboard Hot 100 1086 av dem har tatt førsteplass. 38 sanger har vært nummer 1 i 10 uker eller mer og tre sanger har vært nummer 1 i 15 uker eller mer. I kveld ble det bekreftet at «Old Town Road» med Lil Nas X holder seg på 1. plass på Billboard Hot 100 i sin 17.

Donald Trump tilbyr Stefan Löfven å betale for A$AP Rockys kausjon

Donald Trump holder løftet sitt om å hjelpe A$AP Rocky. Fredag kveld norsk tid hadde presidenten pressekonferanse i Det hvite hus, hvor han sa at han skulle snakke med Sveriges statsminister Stefan Löfven. Statslederne skal ifølge Donald Trumps tweets ha snakket sammen. – Jeg hadde akkurat en bra prat med Sveriges statsminister Stefan Löfven, som forsikret meg om at den amerikanske statsborgeren A$AP Rocky vil bli behandlet rettferdig.

Justin Bieber med A$AP Rocky-utspill: Ber Donald Trump slippe fri migrant-barna

Justin Bieber kaster seg inn i debatten om A$AP Rocky, og kommer med klar beskjed til president Trump, som har engasjert seg for å hjelpe rapperen ut av svensk fengsel.

Trump vil hjelpe A$AP Rocky ut av svensk fengsel

Oppmuntret blant andre av sin kone Melania, Kanye West og Kim Kardashian West sier Trump at han skal ringe statsminister Stefan Löfven om saken. – Jeg skal ringe den svært talentfulle svenske statsministeren for å si hva vi kan gjøre for å hjelpe A$AP Rocky, tvitret Trump fredag etter å ha snakket med Kanye West om situasjonen. LES OGSÅ: Kardashian takker Trump. – Det er så mange som ønsker at denne saken skal løses raskt, tvitret han videre. Fengslet i begynnelsen av juli Rocky, hvis egentlige navn er Rakim Mayers, ble fengslet i begynnelsen av juli mens politiet etterforsket et slagsmål han