Nyheter om Justin Bieber


Helomvending fra Harry Styles: Takker nei til Disney

For en suppe. I forrige måned fortalte Variety at Harry Styles var i forhandlinger om rollen som Prince Eric alias prins Erik i The Little Mermaid alias Den lille havfruen. Vanligvis betyr dette at rollebesetningen mer eller mindre er i boks, men at de må bli enige om detaljene. Torsdag kveld norsk tid mente det vanligvis troverdige Disney-nyhetsnettstedet The DisInsider (snedig navn) at Harry nå er bekreftet til filmen. To av USAs største kinokjeder twitret det samme. Natt til fredag kunne The Wrap  dog røpe at den britiske popstjernen endte opp med å takke nei. Kort tid etter bekreftet Varie

Disse kjendisene har flest falske følgere på Instagram

Det er ikke tvil om at de største Instagram-kontoene har mange falske følgere. En ny undersøkelse viser hvor høy andelen er blant kjendiser som Kylie Jenner, Kim Kardashian, Justin Bieber, Billie Eilish, Ellen DeGeneres og Cristiano Ronaldo. Selv vanlige, lovlydige brukere får fra tid til annet spam-følgere, enten det er «jenter» som har mistet undertøyet sitt, IG-kontoer som vil selge deg noe, eller bare klassiske bots som utgir seg for å være vanlige brukere. Mange kjøper også følgere for å gi inntrykk av at de er mer populær enn de er.

Kommentaren til Charli XCX gjør Taylor Swifts fans forbanna

Takknemlig eller ei? I fjor trakk Taylor Swifts Reputation Stadium Tour nesten 3 millioner mennesker. På turnéen, som startet i Glendale utenfor Los Angeles i mai og avsluttet i Tokyo i november, tok popsuperstjernen med seg Camila Cabello og Charli XCX som oppvarmere. Sistnevnte beskriver nå erfaringen som pussig, grunnet Taylors unge publikum. – Jeg er veldig takknemlig for at hun spurte om jeg ville bli med på den turnéen.

Lil Nas X setter rekord på Billboard Hot 100 med Old Town Road

Nesten 30 000 sanger har vært inne på Billboard Hot 100 1086 av dem har tatt førsteplass. 38 sanger har vært nummer 1 i 10 uker eller mer og tre sanger har vært nummer 1 i 15 uker eller mer. I kveld ble det bekreftet at «Old Town Road» med Lil Nas X holder seg på 1. plass på Billboard Hot 100 i sin 17.

Donald Trump tilbyr Stefan Löfven å betale for A$AP Rockys kausjon

Donald Trump holder løftet sitt om å hjelpe A$AP Rocky. Fredag kveld norsk tid hadde presidenten pressekonferanse i Det hvite hus, hvor han sa at han skulle snakke med Sveriges statsminister Stefan Löfven. Statslederne skal ifølge Donald Trumps tweets ha snakket sammen. – Jeg hadde akkurat en bra prat med Sveriges statsminister Stefan Löfven, som forsikret meg om at den amerikanske statsborgeren A$AP Rocky vil bli behandlet rettferdig.

Justin Bieber med A$AP Rocky-utspill: Ber Donald Trump slippe fri migrant-barna

Justin Bieber kaster seg inn i debatten om A$AP Rocky, og kommer med klar beskjed til president Trump, som har engasjert seg for å hjelpe rapperen ut av svensk fengsel.

Trump vil hjelpe A$AP Rocky ut av svensk fengsel

Oppmuntret blant andre av sin kone Melania, Kanye West og Kim Kardashian West sier Trump at han skal ringe statsminister Stefan Löfven om saken. – Jeg skal ringe den svært talentfulle svenske statsministeren for å si hva vi kan gjøre for å hjelpe A$AP Rocky, tvitret Trump fredag etter å ha snakket med Kanye West om situasjonen. LES OGSÅ: Kardashian takker Trump. – Det er så mange som ønsker at denne saken skal løses raskt, tvitret han videre. Fengslet i begynnelsen av juli Rocky, hvis egentlige navn er Rakim Mayers, ble fengslet i begynnelsen av juli mens politiet etterforsket et slagsmål han

Justin Biebers kone kritiserer Tool-frontmann: «Veldig barnslig!»

Det brygger opp til en real Twitter-krangel mellom Justin Biebers kone Hailey og Maynard James Keenan, frontfigur i Tool. Tidligere denne uken la Justin Bieber ut deler av en sangtekst på Instagram-kontoen sin, med et spørsmål til fansen om de klarte å finne ut hvilken sang tekstlinjene var hentet fra. Foto:Instagram | SkjermdumpJustin Biebers Instagram-poster. Svaret var låten The Pot fra bandet Tool. Det fikk naturlig nok flere musikknettsteder til å skrive om at Justin Bieber er fan av det velkjente progressive metal-bandet fra Los Angeles. Det likte tydeligvis Maynard James Keenan dårlig.

Slik ser stjernene ut i 2079

#filter Bilder av unge ansikter som gamle florer på det o-store internettet denne uken. Vi har trålet nettet etter kjente ansikter og gitt dem en artig forvandling. Du har trolig allerede fått en solid dose allerede, men her er noen av våre favoritter: Justin Bieber Emilia Clarke som Daenerys Targaryen Donald Trump Kanye West og Kim Kardashian Sigrid Sigrid Daniel Radcliffe som Harry Potter   Harry Potter Herman Tømmerås Stian Blipp Marcus og Martinus Marcus og Martinus Lil Nas Kygo Kygo Taylor Swift B-B-B-BONUS! Maria Mena og Morgan Freeman Morgan Freeman og Morgan Freeman The post Sl

Kelly Clarkson tipser Taylor Swift om hvordan hun kan ødelegge for Scooter Braun

Tydeligvis Team Taylor. Det ble mye baluba da Scooter Braun for to uker siden sikret seg rettighetene til alle Taylor Swifts seks album. Dette ved å kjøpe hennes forrige label Big Machine for absurde 300 millioner dollar (2,5 milliarder kroner). Artisten er forbanna og mener dette gjør at Scooter nå indirekte kontrollerer henne.

Midt i Taylor Swift-bråket tar plateselskapet uventet salgsgrep

Ikke før er Taylor Swift ferdig med å kjefte på sitt gamle plateselskap Big Machine Records for å ha solgt seg til talentspeideren Scooter Braun, så tar selskapet nye salgsgrep. Onsdag skrev Los Angeles Times at plateselskapet ifølge deres kilde akter å slippe i alt fem av sangene fra Taylor Swifts debutalbum som vinylsingler i begrenset opplag. LES OGSÅ: Lanserer ny musikkplattform på Stavern. (SPONSET) Det skjer angivelig for å feire «13 år med Taylor Swift», ifølge nettsidene. Det startet med slippet av Swifts debutsingel Tim McGraw 20. juni.

Ed Sheeran og Travis Scott er antisosiale sammen + skøyale

Haha, hvordan skjedde dette? Ed Sheeran får den ikke alltid like joviale Travis Scott ut av sin komfortsone i videoen til deres kliss nye duett «Antisocial». Som ikke lyder som en Ed-låt. Det har blitt en leken snutt, med nok forskjellige scener til at det aldri blir kjedelig. Kjendisregissør Dave Meyers holder koken: Låten er produsert av FRED alias Fred Gibson. Etter å ha kansellert Norge to ganger, dukket Travis Scott ENDELIG opp i vårt kongerike i går. Nærmere bestemt på Stavernfestivalen, som også booket ham i 2015.

Blir denne remixen av «Old Town Road» stor nok til å sette historisk rekord?

Yee-haw! Den fjerde versjonen av «Old Town Road» er ute, og denne gangen har Lil Nas X fått med seg to EKTE legender. Billy Ray Cyrus joiner for andre gang, i tillegg legger Young Thug og Mason Ramsey vers på den nye remixen. Den vesle Illinois-kongen Mason Ramsey ble stjerne over natta da han jodlet inne på et Walmart-varehus. Og 12-åringen dreper det: Aye-o, aye-o, yippee-o ki-yay If you ain’t got no giddy up then giddy out my way Hør her: «Old Town Road» har koko nok vært #1 i USA fjorten uker på rad. Tre uker til, så har Lil Nas X tidenes lengstlevende førsteplass på Billboard Hot 100.
Les mer om:

♫ Billie Eilish x Justin Bieber har lekket – hør her!

OPPDATERT torsdag kveld: Billie Eilish x Justin Bieber er ute nå! Hør den ordentlige versjonen av «Bad Guy» (remix) her: Opprinnelig sak: Blir dette låten som jekker «Old Town Road» ned fra førsteplassen til Billboard Hot 100? Lil Nas X’ globale crossover-hit har sjukt nok tronet på toppen av den amerikanske hitlisten i 14 uker.

Hailey Bieber hyller ektemannen: – Hjertet mitt er ditt for alltid

Det er ett år siden popstjernen Justin Bieber fridde til kjæresten Hailey på Bahamas.
Les mer om:

- Han nekter å ikke kontakte henne

Justin Bieber klarer angivelig ikke å gi slipp på sin gamle flamme.
Les mer om:

Bekrefter hun utroskapsryktene her?

Fansen er overbevist om at Justin Bieber var utro mot Taylor Swifts bestevenninne.
Les mer om:

Slår tilbake mot Taylor Swift, trekker inn Manchester-konserten til Ariana Grande

Taylor Swifts blogginnlegg om Scooter Brauns oppkjøp av Big Machine falt ikke i god jord hos Scott Borchetta. 29-åringens mangeårige samarbeidspartner og label-sjef går nå hardt ut mot Taylors anklager, og fyrer samtidig ut noen nye om henne i retur. Kort fortalt hevder Scott at Taylor hadde muligheten til å eie sine egne verk, men at hun i stedet valgte å signere med Universal Music. (Ikke helt ulikt det hun selv sa.) Scott Borchetta mener også at Scooter Braun ikke prøver å ødelegge for Taylor Swift, da han flere ganger har prøvd å booke henne.

Justin Bieber svarer Taylor Swift, sier hun går over grensen

Søndag natt, et par timer etter at Taylor Swift postet sitt Tumblr-innlegg, svarte Justin Bieber henne. Delvis på vegne av sin kjendismanager Scooter Braun, som brått eier mesteparten av Taylors musikk etter et oppkjøp av hennes forrige label Big Machine for 300 millioner dollar (2,5 milliarder kroner). Scooter har vært manager for Kanye West, som lenge har hatt et anstrengt forhold til countrystjernen som ble popstjerne.

Taylor Swift er knust etter Scooter Braun-nyhet: – Jeg er trist og kvalm

OPPDATERT: Justin Bieber og kona til Scooter Braun svarer Taylor Swift. Taylor Swift holder ikke tilbake mot kjendis-manager Scooter Braun, Kanye West, Kim Kardashian og Justin Bieber i et blogginnlegg søndag kveld. I november ble det kjent at Taylor Swift hadde signert en ny avtale med Universal Music Group og Republic Records. 29-åringen var tidligere under Big Machine Records, som distribuerer musikken via Universal.

Derfor stjal han undertøyet til Justin Bieber

- På mange måter var det feil.
Les mer om:

Carly Rae Jepsen forteller 730 om livet etter «Call Me Maybe»

Hej, Carly Rae! 33-åringen er urovekkende sjeldent i Norge, så vi tok (som seg hør og bør) turen til Stockholm for å prate litt med Carly Rae Jepsen. Le intervjuet nedenfor, hvor Carly blant annet forteller 730 om det nye albumet, turnéen og livet etter «Call Me Maybe». Ytterst få kunne ha forutsett hva slags karriere Canadian Idol-favoritten Carly Rae Jepsen skulle få i kjølvannet av «Call Me Maybe». At det påfølgende albumet Kiss ikke solgte mer enn ca.

Norges råeste videregående?

Denne høsten blir Lillehammer et ekstra kreativt sted å være. Og det sier litt; den lille byen en god togtur utenfor Oslo bugner allerede over med talent via blant annet TV-skolen, Den norske filmskolen og musikkskolen LIMPI. Nå starter noen av folkene bak LIMPI den nye videregående skolen Create – søknadsfristen er 20.

Slettet bilde av eksen etter kjeft

Selena Gomez og Justin Bieber skal ha beholdt kontakten etter bruddet. Men nå sletter førstnevnte de siste tegnene på at de har vært sammen.

Justin Bieber utfordrer filmstjerne til slåsskamp

– Jeg vil utfordre Tom Cruise til en slåsskamp i buret. Tom, dersom du ikke tar utfordringen og du er redd, vil det henge over deg for alltid. Hvem vil arrangere slåsskampen, skriver Bieber på Twitter. Musikeren tagget UFC-sjef Dana White i meldingen. LES OGSÅ: – Føler meg voldtatt. Buret Bieber snakker om, også kjent som oktogonen, brukes i MMA, en blodig og brutal kampsport. White leder organisasjonen som arrangerer verdens største MMA-kamper. I wanna challenge Tom Cruise to fight in the octagon. Tom if you dont take this fight your scared and you will never live it down.
Les mer om: