Nyheter om Justin Bieber


Grammy-nominasjonene får sterke reaksjoner fra The Weeknd, Nicki Minaj og Justin Bieber

Grammy-nominasjonene ble ikke like godt tatt imot av alle våre elskede superstjerner. Hyllesten av artister og låtskrivere skal arrangeres på Staples Center i Los Angeles den 31. januar 2021. Men det er nok ikke alle som kommer til å følge med på årets utdeling. Beyonce er storkaren i denne utgaven med hele ni nominasjoner Taylor Swift, Dua Lipa og Roddy Ricch kommer like etter med seks. Brittany Howard fikk fem. Billie Eilish, Phoebe Bridgers, Justin Bieber og Megan The Stallion endte opp med fire. Du har kanskje fått med deg at ett navn mangler? Et navn er feilplassert?

The Weeknd og Justin Bieber er sure på Grammy

Mens The Weeknd (30) tordner fordi han ikke er nominert til en eneste pris, mener Justin Bieber (26) at han står oppført i feil sjanger.
Les mer om:

The Weeknd og Justin Bieber er sure på Grammy

Mens The Weeknd (30) tordner fordi han ikke er nominert til en eneste pris, mener Justin Bieber (26) at han står oppført i feil sjanger.
Les mer om:

The Weeknd og Justin Bieber er sure på Grammy

Mens The Weeknd (30) tordner fordi han ikke er nominert til en eneste pris, mener Justin Bieber (26) at han står oppført i feil sjanger.
Les mer om:

Grammy 2020: Her er de nominerte

OPPDATERT: Ikke uventet er The Weeknd forbanna på Grammy-ledelsen. Han skriver at de «forblir korrupte» og at de må bli åpne om hvordan de jobber med musikkbransjen når det kommer til prisene. Abel fikk null nominasjoner, noe de fleste ser på som et absurd ran. Les den opprinnelige Grammy-saken nedenfor. The Grammys remain corrupt.

Vant Kygo? Alt du trenger å vite om American Music Awards 2020

American Music Awards gikk av stabelen i natt, live fra Microsoft Theater i Los Angeles. AMAS 2020 var den 48. feiringen av de mest populære artistene og albumene det amerikanske folk har lyttet til i løpet av året. Skuespiller Taraji P.

Justin Bieber vs. Google: – Dette er SÅ frustrerende

– Jeg vil gjerne snakke litt til… Det er vel Google, sier Justin Bieber. Stjernen legger ut en video hvor han viser bilder fra Google Images hvor han ifølge seg selv ikke ser bra ut. – Jeg vet ikke hva algoritmen er for at visse bilder kommer opp. Men dette er SÅ frustrerende ettersom jeg har brukt mye tid på å komme i form! – Jeg føler at folk virkelig prøver å sabotere for meg. Bildene som først vises når Justin søker, er fra perioden hvor han hadde borrelia alias Lymes sykdom. – Dette er bildene som media bruker.

Maskorama: Disse teoriene har kjendisene!

Vi er ikke ferdige med å diskutere deltakerne i Maskorama helt ennå. Etter å ha spurt følgerne til 730.no om hvem de tror skjuler seg bak maskene, står kjendisenes teorier for tur. Mange har gitt oss svar. Vi har til og med fått noen forslag som ikke har blitt nevnt før. Sigrid Bonde Tusvik starter ballet med litt humor:  – Jeg tror Einar Tørnquist er bak maska til Jan Thomas i hvert fall. JT=ET?

Hailey Bieber motsier Selena Gomez?

Hinter Hailey Bieber om at Selena Gomez juger eller overdriver? Sistnevnte sangstjerne satte fyr på nettet da hun slapp singelen «Lose You To Love Me» for et drøyt år siden. På låten synger Selena om det vanskelige forholdet til Justin Bieber, og den mest minneverdige linjen handler om at hun ble erstattet på bare to måneder. Kjapp reprise:  Etter en lang periode fra hverandre ble plutselig Selena og Justin sett sammen flere ganger vinteren 2017/2018. I februar 2018 feiret de valentinsdagen sammen:    Se dette innlegget på Instagram   Et innlegg delt av 730.n

Scooter Braun selger katalogen til Taylor Swift til investeringsfond

Scooter Braun selger musikken til  Taylor Swift – og tjener grovt. OPPDATERT: Taylor Swift forteller nå hvordan Scooter Braun presset henne For et drøyt år siden sikret manageren og mogulen seg de seks første albumene til popstjernen, da hans selskap Ithaca Holdings LLC kjøpte labelen Big Machine. Nå kjøper et ikke navngitt investeringsfond hele katalogen til Taylor Swift for mer enn 300 millioner dollar. Det tilsvarer 2,7 milliarder kroner. Det blir et lukrativt salg for Scooter, da han kjøpte hele Big Machine for omtrent det samme, skriver Variety. Med labelen fikk Scooter også med musikken

– Ed Sheeran kan tape 12 millioner på vill oppussing

Ville du tatt over kåken til Ed Sheeran? Som en av verdens mest populære artister har 29-åringen råd til et større oppussingsprosjekt enn engelskmannen i gata. Ed bor på en gedigen gård i grevskapet Suffolk øst i England sammen med kona Cherry Seaborn og datteren Lyra Antarctica. Den herskapelige eiendommen går i britiske medier under navnet Sheeranville Popstjernen startet byggeprosjektet ved å kjøpe tomten for drøyt 10 millioner kroner i 2012, skriver nettstedet Money.co.uk. Så kjøpte han flere nærliggende hus, og prislappen endte på 48 millioner kroner for hele sulamitten. Men det var før e

People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

MTV EMA 2020: De beste og verste opptredenene

MTV EMA 2020 skuffet ikke i år! MTVs Europe Music Awards er en årlig seremoni som blir stelt i stand for å hedre artister og musikk innen popkulturen. Little Mix påtok seg rollen som vertskap for den 27.

Hailey Bieber kommenterer babyryktene og avfølger sin egen far på Instagram

Hailey Bieber har flere store utfordringer om dagen. Denne uken har det igjen gått noen rykter om at modellen venter barn med sin kanadiske ektemann Justin Bieber. En anonym kilde har hevdet at en stor kunngjøring kommer en kort tid. Men allerede nå setter Hailey ned foten. 23-åringen skriver i dag på Instagram Story at babyryktene bare er jug Hun retter også krass kritikk mot sladrebladet Us Weekly, som hun hevder har en kommende artikkel hvor nyheten «bekreftes» av en anonym kilde. – Siden jeg vet at dere skulle til å publisere deres lille artikkel @usweekly, starter innlegget. – Jeg er ikke

Kjendispastoren som døpte Justin Bieber har fått sparken

Lederen av megakirken Hillsong sin New York avdeling, Carl Lentz, har fått sparken for «moralsk svikt».
Les mer om:

TikTok: Addison Rae og Dixie D’Amelio svarer på kritikken fra Ariana Grande

Ariana Grande har for lengst sluttet å gå rundt grøten. I et 70 minutter langt intervju med Zach Sang, som egentlig skal handle om albumet Positions, snakker superstjernen om hvordan enkelte ser ut til å føle seg hevet over pandemien. For ordens skyld: Intervjuet ble gjort før alt rabalderet rundt Kendall Jenner sin 25-årsdag.

Khloé Kardashian selger huset sitt til YouTube-er Dhar Mann

Khloé Kardashian-huset blir tatt over av en YouTube-stjerne. Et slikt scenario hadde vært utenkelig for noen år siden. (Kanskje dette, på en eller annen måte, sier litt om hvorfor Keeping Up with the Kardashians nå angivelig legger ned etter 20 sesonger.) Huset i Calabasas kjøpes av Dhar Mann, som via sine YouTube-, Facebook- og Instagram-kontoer har nesten 15 millioner følgere. Den 36 år gamle California-mannen må grave dypt i lommene for å få kåken. Khloé Kardashian solgte ham huset for 145 millioner kroner (15,5 millioner dollar). Dhar Mann Les også: Hvorfor begynner Khloé å ligne på Beyon

Kris Jenner kommenterer den kontroversielle festen til Kendall Jenner

Kendall Jenner blir bombardert med mye hat etter helgens fest. På taket av 1 Hotel i West Hollywood kombinerte hun halloween med en stjernespekket feiring av sin kommende 25-årsdag Til å være pandemi – og kostymefest – var det få masker å se blant den rause forsamlingen. Tusenvis av kommentarer på sosiale medier anklager Kendall for egoistisk spredning av koronaviruset via arrangementet. Your Halloween/Birthday party was reckless and irresponsible.

Justin Bieber snakker åpent om suicidal periode

I en ny YouTube-video forteller Justin Bieber åpent om tiden da han var suicidal. Superstjernen deler en 25 minutter lang dokumentar på kanalen sin med tittelen Justin Bieber: Next Chapter. Der snakker 26-åringen åpent om sin psykiske helse, og om tiden da nesten hele kloden fulgte med på han. – Det er vanskelig å vise din svakhet, men å anerkjenne svakheten gir deg mulighet til å vokse, sier kanadieren. Han oppfordrer andre til å anerkjenne ensomheten. – Jeg vil bare oppmuntre folk som føler seg ensomme til å snakke om det. Si det høyt. Det er en slags frihet i det.
Les mer om:

Victoria Nadine synger om bruddet: – Jeg angrer ikke på noe

OPPDATERT 28. november: Gratulerer til Victoria Nadine! «Be Okay» går i dag inn på førsteplassen til Spotify Norge. Det siste døgnet har sangen til Skien-jenta blitt streamet mer enn 106 000 ganger i Norge. Det er 16 000 mer enn andreplassen, «Lonely» av Justin Bieber. Kvinnelige norske artister på toppen er ekstremt sjelden kost. Gratulerer også til co-låtskriver Emelie Hollow og produsent Eirik Tillerli. Vi må langt ned for å finne andre nordmenn på den norske listen.

Kygo kjemper mot Lady Gaga på American Music Awards (!)

Kygo er på nominasjonslisten til American Music Awards. Selv om han ikke er amerikansk – eller en av de aller største artistene i Amerika. Ennå. Prisutdelingen hyller de største stjernene fra USA og Canada (med noen innslag fra Sør- og Mellom-Amerika), men inkluderer også noen toneangivende europeere som Dua Lipa, Lewis Capaldi og Harry Styles. BTS fra Sør-Korea er selvfølgelig også inkludert til et par priser. I 2020 er Kygo på samme liste som Justin Bieber, Taylor Swift, The Weeknd, Drake, Cardi B, Ariana Grande og Billie Eilish  Og det er ikke små artister Kyrre Gørvell-Dahll kjemper mot –

Adele x SNL: Synger, får latterkrampe og gjøner med vektnedgangen

Adele-fans er i ekstase etter at hun søndag morgen norsk tid var tilbake på skjermen via Saturday Night Live. Programmet ga henne et amerikansk gjennombrudd for 12 år siden. 32-åringen ledet det direktesendte humorshowet fra New York, mens Gabi Wilson alias H.E.R.

730.no x Tate McRae (17): – Jeg har en veldig gammel sjel

Tate McRae er kanskje ikke så kjent at foreldrene dine vet hvem hun er. Men det er i ferd med å endres – i rekordfart. Låten «you broke me first» har mild sagt tatt sine æresrunder på hitlistene i 2020. Singelen, som kom ut for et halvt år siden, ligger for øyeblikket på topp 5 i Norge.

730.no x symptomfri boy pablo: – Jeg er pinglete og sjenert

boy pablo alias Nicolás Pablo Rivera Muñoz er for mange allerede en internasjonal stjerne. Kanskje ikke Kygo- og Alan Walker-nivå ennå. Men den 22 år gamle bergenseren har siden 2015 hatt fans over hele verdenen – og spilte for eksempel på Coachella i fjor. Nicolás ble kåret til årets nykommer på P3 Gull i 2018, vant prisen for årets gjennombrudd med tilhørende Gramo-stipend på Spellemannsprisen det samme året og har blitt nominert i flere andre kategorier. Debutalbumet kom dog ikke før nå. 730.no hadde gleden av å ta en prat med den musikalske storkaren om korona, forskjellen på norske og ute

Kanye West ber for Issa Rae etter Saturday Night Live-sketsj

Kanye West likte ikke humoren til Issa Rae og Saturday Night Live. «Jeg har alltid sagt at SNL bruker svarte personer til å holde andre svarte personer tilbake», skriver Ye. «Hjertet mitt går ut til Issa Rae. Jeg ber for henne og hennes familie», fortsetter firebarnsfaren dramatisk. «Jeg vet mine 20 års tjeneste i underholdningsbransjen har fremmet våre evner til å bli mer suksessfulle.» Her er Twitter-innlegget til Chicago-stjernen: Kanye West legger også vet et Google-skjermbilde på spansk som viser et søk på Issa Rae. YEEZY/G.O.O.D.