Nyheter om Justin Bieber


Oppglødd Justin Bieber hyller Gud og kona

Justin Bieber (26) er i ekstase og forklarer hvorfor.
Les mer om:

Oppglødd Justin Bieber hyller Gud og kona

Justin Bieber (26) er i ekstase og forklarer hvorfor.
Les mer om:

Oppglødd Justin Bieber hyller Gud og kona

Justin Bieber (26) er i ekstase og forklarer hvorfor.
Les mer om:

Christian (18) lager 3D-bilder fra gutterommet på Holmen – nå blir kunsten delt av verdensstjerner med millioner av følgere

I januar i år tok Christian Johnsen (18) fra Fredrikstad valgte om å slutte på skolen for å følge drømmen innen 3D-kunst. Nå går bildene hans verden rundt, og flere har blitt delt av verdensstjerner som Justin Bieber og J Balvin.

Høyr Marit og Mathilde synge ein song for å gje politikarane julestemning – før dei skulle vedta det komande budsjettet

Marit Skrindsrud Nordås (t.v.) og Mathilde Mørstad i Øystre Slidre kulturskule song for politikarane torsdag, saman med kulturskulelærar Tommy Hansen på gitar. Høyr framføring av songen «Under The Mistletoe» av Justin Bieber.

Justin Bieber langer ut mot kvinnelig fan

En kvinne som oppfordrer til aksjon mot Hailey Bieber (24), får passet påskrevet – og det til gagns.
Les mer om:

Justin Bieber langer ut mot kvinnelig fan

En kvinne som oppfordrer til aksjon mot Hailey Bieber (24), får passet påskrevet – og det til gagns.
Les mer om:

Justin Bieber langer ut mot kvinnelig fan

En kvinne som oppfordrer til aksjon mot Hailey Bieber (24), får passet påskrevet – og det til gagns.
Les mer om:

Justin Bieber sleper Selena Gomez-fan: – En trist unnskyldning av et menneske

Justin Bieber og Selena Gomez har dedikerte fans. Noen ganger kan det dog bli for meget. Nå reagerer Justin sterkt på en kampanje satt igang av en av eksens tilhengere. En ikke navngitt kvinne oppfordrer andre Selena Gomez-fans til å bombardere herr og fru Bieber med spørsmål og kommentarer om Selena JB deler videoen på sin egen Instagram Story, og beskriver henne som «en trist unnskyldning for et menneske». – Jeg ville bare dele dette for å gi dere et eksempel på hva vi opplever daglig, skriver popstjernen. Videre sier Justin at det er ekstremt vanskelig å ignorere slike folk, selv om han prø

Spotify Wrapped 2020 er her! Se din personlige toppliste

Hvilke artister og sjangre fikk kjørt seg mest på din Spotify i år? Gitt at du streamer musikk via Norges foretrukne tjeneste… Nå er årets store oppsummering her! Du finner den beste versjonen av Spotify Wrapped i appen. På oversikten til Spotify får du se hvem dine topp 5 artister for 2020 er.  Du får også se hvilke podcaster du har hørt på, hvor mange nye artister du har oppdaget og mye, mye mer. På denne nettsiden (samt i appen) kan du også se dine topp 100 mest spilte låter i 2020. Det er lov å være uenig med listen, men fakta er fakta. Se opp for mange delinger á la denne i dag: when I t

Justin Bieber forteller Ellen DeGeneres om babyplanene

Ingen jul uten Justin! JB er alltid velkommen hos Ellen DeGeneres, og vennskapet mellom stjernene ser ut til å blomstre, til tross for det harde halvåret sistnevnte har gått gjennom. Det hjelper kanskje at kanadieren vet et og annet om kansellering og fans som kommer og går Men frykt- og kanselleringskultur står ikke på agendaen når Justin Bieber i dag gjester Ellen 26-åringen forteller at han hadde en fin thanksgiving med venner, da han ikke kunne reise hjem til familien i år. Justin sier at han ikke er god på kjøkkenet, men heldigvis er Hailey det. Men de snakker ikke bare om kalkun i ovnen

Grammy-nominasjonene får sterke reaksjoner fra The Weeknd, Nicki Minaj og Justin Bieber

Grammy-nominasjonene ble ikke like godt tatt imot av alle våre elskede superstjerner. Hyllesten av artister og låtskrivere skal arrangeres på Staples Center i Los Angeles den 31. januar 2021. Men det er nok ikke alle som kommer til å følge med på årets utdeling. Beyonce er storkaren i denne utgaven med hele ni nominasjoner Taylor Swift, Dua Lipa og Roddy Ricch kommer like etter med seks. Brittany Howard fikk fem. Billie Eilish, Phoebe Bridgers, Justin Bieber og Megan The Stallion endte opp med fire. Du har kanskje fått med deg at ett navn mangler? Et navn er feilplassert?

The Weeknd og Justin Bieber er sure på Grammy

Mens The Weeknd (30) tordner fordi han ikke er nominert til en eneste pris, mener Justin Bieber (26) at han står oppført i feil sjanger.
Les mer om:

The Weeknd og Justin Bieber er sure på Grammy

Mens The Weeknd (30) tordner fordi han ikke er nominert til en eneste pris, mener Justin Bieber (26) at han står oppført i feil sjanger.
Les mer om:

The Weeknd og Justin Bieber er sure på Grammy

Mens The Weeknd (30) tordner fordi han ikke er nominert til en eneste pris, mener Justin Bieber (26) at han står oppført i feil sjanger.
Les mer om:

Grammy 2020: Her er de nominerte

OPPDATERT: Ikke uventet er The Weeknd forbanna på Grammy-ledelsen. Han skriver at de «forblir korrupte» og at de må bli åpne om hvordan de jobber med musikkbransjen når det kommer til prisene. Abel fikk null nominasjoner, noe de fleste ser på som et absurd ran. Les den opprinnelige Grammy-saken nedenfor. The Grammys remain corrupt.

Vant Kygo? Alt du trenger å vite om American Music Awards 2020

American Music Awards gikk av stabelen i natt, live fra Microsoft Theater i Los Angeles. AMAS 2020 var den 48. feiringen av de mest populære artistene og albumene det amerikanske folk har lyttet til i løpet av året. Skuespiller Taraji P.

Justin Bieber vs. Google: – Dette er SÅ frustrerende

– Jeg vil gjerne snakke litt til… Det er vel Google, sier Justin Bieber. Stjernen legger ut en video hvor han viser bilder fra Google Images hvor han ifølge seg selv ikke ser bra ut. – Jeg vet ikke hva algoritmen er for at visse bilder kommer opp. Men dette er SÅ frustrerende ettersom jeg har brukt mye tid på å komme i form! – Jeg føler at folk virkelig prøver å sabotere for meg. Bildene som først vises når Justin søker, er fra perioden hvor han hadde borrelia alias Lymes sykdom. – Dette er bildene som media bruker.

Maskorama: Disse teoriene har kjendisene!

Vi er ikke ferdige med å diskutere deltakerne i Maskorama helt ennå. Etter å ha spurt følgerne til 730.no om hvem de tror skjuler seg bak maskene, står kjendisenes teorier for tur. Mange har gitt oss svar. Vi har til og med fått noen forslag som ikke har blitt nevnt før. Sigrid Bonde Tusvik starter ballet med litt humor:  – Jeg tror Einar Tørnquist er bak maska til Jan Thomas i hvert fall. JT=ET?

Hailey Bieber motsier Selena Gomez?

Hinter Hailey Bieber om at Selena Gomez juger eller overdriver? Sistnevnte sangstjerne satte fyr på nettet da hun slapp singelen «Lose You To Love Me» for et drøyt år siden. På låten synger Selena om det vanskelige forholdet til Justin Bieber, og den mest minneverdige linjen handler om at hun ble erstattet på bare to måneder. Kjapp reprise:  Etter en lang periode fra hverandre ble plutselig Selena og Justin sett sammen flere ganger vinteren 2017/2018. I februar 2018 feiret de valentinsdagen sammen:    Se dette innlegget på Instagram   Et innlegg delt av 730.n

Scooter Braun selger katalogen til Taylor Swift til investeringsfond

Scooter Braun selger musikken til  Taylor Swift – og tjener grovt. OPPDATERT: Taylor Swift forteller nå hvordan Scooter Braun presset henne For et drøyt år siden sikret manageren og mogulen seg de seks første albumene til popstjernen, da hans selskap Ithaca Holdings LLC kjøpte labelen Big Machine. Nå kjøper et ikke navngitt investeringsfond hele katalogen til Taylor Swift for mer enn 300 millioner dollar. Det tilsvarer 2,7 milliarder kroner. Det blir et lukrativt salg for Scooter, da han kjøpte hele Big Machine for omtrent det samme, skriver Variety. Med labelen fikk Scooter også med musikken

– Ed Sheeran kan tape 12 millioner på vill oppussing

Ville du tatt over kåken til Ed Sheeran? Som en av verdens mest populære artister har 29-åringen råd til et større oppussingsprosjekt enn engelskmannen i gata. Ed bor på en gedigen gård i grevskapet Suffolk øst i England sammen med kona Cherry Seaborn og datteren Lyra Antarctica. Den herskapelige eiendommen går i britiske medier under navnet Sheeranville Popstjernen startet byggeprosjektet ved å kjøpe tomten for drøyt 10 millioner kroner i 2012, skriver nettstedet Money.co.uk. Så kjøpte han flere nærliggende hus, og prislappen endte på 48 millioner kroner for hele sulamitten. Men det var før e

People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

MTV EMA 2020: De beste og verste opptredenene

MTV EMA 2020 skuffet ikke i år! MTVs Europe Music Awards er en årlig seremoni som blir stelt i stand for å hedre artister og musikk innen popkulturen. Little Mix påtok seg rollen som vertskap for den 27.

Hailey Bieber kommenterer babyryktene og avfølger sin egen far på Instagram

Hailey Bieber har flere store utfordringer om dagen. Denne uken har det igjen gått noen rykter om at modellen venter barn med sin kanadiske ektemann Justin Bieber. En anonym kilde har hevdet at en stor kunngjøring kommer en kort tid. Men allerede nå setter Hailey ned foten. 23-åringen skriver i dag på Instagram Story at babyryktene bare er jug Hun retter også krass kritikk mot sladrebladet Us Weekly, som hun hevder har en kommende artikkel hvor nyheten «bekreftes» av en anonym kilde. – Siden jeg vet at dere skulle til å publisere deres lille artikkel @usweekly, starter innlegget. – Jeg er ikke