Nyheter om Julebord


Latvier tiltalt for julebord-drapet i Holmenkollen

En latvisk mann i slutten av 30-årene er tiltalt for å ha knivdrept en polsk kollega under et julebord i Holmenkollen i 2018.
Les mer om:

Mann tiltalt for julebord-drapet

En latvisk mann i slutten av 30-årene er tiltalt for å ha knivdrept en polsk kollega under et julebord i Holmenkollen i 2018.
Les mer om:

Koronaen tok æresgjestens liv: – Dette var triste nyheter

Leeds-legenden Norman Hunter (76) var æresgjest da de lokale Leeds-supporterne arrangerte sitt julebord i november. Fredag døde Hunter etter å ha vært smittet av koronaviruset. 
Les mer om:

Første gang Stian arrangerte event, gikk gjestene hjem med gjørme til skrittet – i dag omsetter selskapet for 17 millioner i året

I et bortgjemt skogholt ved Tærud gård på Skjetten ligger det en lavvo, en garden lounge og uendelige muligheter for lek og moro. Her arrangerer gutta i Eventgarden alt fra julebord til vielser, noe som har vært god butikk i mange år.
Les mer om:

Dom: Butikk-leder voldtok ekstrahjelp på firmajulebord

Borgarting lagmannsrett har dømt en tidligere assisterende butikksjef på Østlandet til fire og et halvt års fengsel for voldtekt av en ung kvinnelig ansatt. Overgrepet skjedde på et julebord i bedriften, ifølge dommen.

- Ikke resultat av seint julebord!

Nei, Kartverket har ikke sirklet inn nøytrale soner i kommunegrensa som går gjennom Dokkfløyvatnet.
Les mer om:

Villsau-bønder som vil meir

PÅ BORDET i slaktarrommet til Landsnes villsauprodukter på Fuglestein, ligg kjøtstykke lina opp. Det bognar av kortreist villsaukjøt av beste kvalitet. Mellom anna indrefiletar, ytrefiletar, ytrefilet med kappe, lammebaronar, flatbiffar, rundsteik, culott, entrecôte, lammecarré, surra bog, lammeribbe, surra lammelår og skankar.

Selskapet alias Tommy Tee, Lars Vaular, OnklP & Mae med julebords-banger – se videoen til Brannsår

Det er ikke bare Drake som overrasker med slipp i julen. Første juledag våknet vi til debuten fra den nye supergruppen Selskapet, som består av Tommy Tee, Lars Vaular, OnklP og Mae. Veterankvartetten overrasker med sin selvtitulerte EP med seks låter. (Det er vel nesten nok til å kalle det et album?) Sjekk ut Selskapet her, produsert av Tommy Tee: I tillegg har Mae, Tommy (som her rapper igjen), Lars og Onkl sluppet video til det blytunge åpningssporet «Brannsår». Den fuktige snutten viser gutta på julebord i Oslo, hvor de blir jæla gode i gassen. Also Known As har regi. Se videoen til Selska

Her koser Færder-politikerne seg på julebord: – Det hadde vært hyggelig om Frp også var her

Selv om noen av de inviterte holdt seg hjemme, var det god julestemning på Færder-politikernes julebord på Gimle.
Les mer om:

Vårvon utnevnte og hedret æresmedlemmer(pluss)

Helselaget Vårvon holdt onsdag sitt tradisjonelle julebord på grendehuset på Jægervatnet.
Les mer om:

Ansatt ved Oslo rådhus etter julebord: – Ingen politiker kan true meg til å spise vegansk

Rolf Kittilsen (65) reagerte med vantro da han fikk høre at jobbens julebord skulle være vegansk. – Tragisk!

Kjäll (57) grep inn mot ranere på julebord - knivdrept

– Det er et stort sjokk for oss alle, sier broren til Kjäll Gustafsson etter den tragiske hendelsen. Gjerningspersonene er på frifot.
Les mer om:

FrP-Anders vil boikotte julebordet – det får ordføreren til å se rødt

Fremskrittspartiet uteblir når ordføreren i Færder inviterer til julebord på Gimle. De mener et påkostet julebord sender feil signal til innbyggerne i en tid med presset kommuneøkonomi.

Her velsigner biskopen sitt fuktigste julebord noensinne: – Jeg hadde ikke vett til å si nei

Biskop Olav Øygard kastet glans over det tradisjonsrike julebordet på Alfheim Svømmehall.
Les mer om:

Mann la seg i fremmed seng på vei hjem fra julebord

En mann i 20-årene på vei hjem fra julebord var innom både en fremmed seng og et utendørs bad før politiet synes det var tryggest å kjøre han hjem.
Les mer om:

Spår gull for ganen for de som velger fjellet i juleferien

– Jul- og nyttårsferie i høyfjellet har utviklet seg til å bli blant de mest populære populære ferieukene de siste årene. Stadig flere ønsker å komme til fiks ferdig dekket julebord i fjellet, og bare nyte julen med masse snø, skiturer, trivelig samvær og ikke minst mye god tradisjonsmat.
Les mer om:

Han fikk én oppgave. Å fikse Norges råeste julebord. Erik (29) lyktes

LANDET RUNDT: Helikoptertur over verdensarvområdet Laponia, hundesledekjøring, møte med samene, RIB-tur i verdens sterkeste malstrøm, havørnmating, gourmetmat fra blant andre Lyst På og overnatting på Jakobsbakken.
Les mer om:

Norges råeste julebord?

Helikoptertur over verdensarvområdet Laponia, hundesledekjøring, møte med samene, RIB-tur i verdens sterkeste malstrøm, havørnmating, gourmetmat fra blant andre Lyst På og overnatting på Jakobsbakken. Oslo-firmaet CompEdge har brukt en kvart million kroner på årets julebord. Julebord-pakken er sydd sammen av Erik Liland Jensen, salgs- og markedssjef for Jakobsbakken Mountain Resort.

Undersøkelse: 1 av 4 nordmenn ville gledet seg til vegansk mat på julebordet

Da Oslo rådhus arrangerte vegansk julebord bestilte 45 prosent kjøtt på forhånd. En like stor andel nordmenn ville gjort det samme om det var julebordet på jobben deres, viser undersøkelse.
Les mer om:

Walmart trekker og beklager grove julegensere

Er det ikke lov å tulle med noe lenger?? Walmart Canada har valgt å trekke noen av vinterens festligste innslag fra nettbutikken sin. (Okay, festlig for oss med simpel humor.) Julegensere med referanser til sex og dop er ikke et nytt konsept, men det er kanskje ikke hverdagskost for et av Nord-Amerikas største varehus? Eksempel 1: På en blå genser ser vi selveste Julenissen kose seg med noe som ligner på kokain. Under står teksten «Let it snow». Nyklassiker (Walmart) Og hvis det skulle være noen som helst tvil; produktbeskrivelsen bekrefter (indirekte) at det handler om den dyreste formen for

Måtte tilkalle politiet etter krangling på julebord

Natt til lørdag fikk politiet melding om ordensforstyrrelse ved et serveringssted i Åfjord.
Les mer om:

- Du blir litt stressa når headlineren avlyser én dag før

SKIEN: Marte Refsdal jobber for tiden både på Fritidsparken og på Parkbiografen. - Alt går så lenge det er gøy, sier Marte, som lader opp til kveldens julebord med Lena og Jannicke.
Les mer om: