Nyheter om Jul


Tandrevold tar grep etter høydekollapsene: – Jeg var dum

Ingrid Landmark Tandrevold (22) går fra null til 80 døgn i høyden før den nye sesongen. For å unngå lignende kollapser som i fjor dropper hun til og med jul i Norge.
Les mer om:

Atle har fått fnokk: – Man kan lage dyner og puter til jul. Det er en plage å sitte ute

Atle Fjellestad har sett seg lei på trærne som drysser hvite bomullsflak: – Det er en plage å sitte ute.
Les mer om:

Premier League sesongen starter tøft for Ole Gunnar Solskjær

Da OIe Gunnar Solskjær kom inn som midlertidig manger for Manchester United før jul var det med en rekke enkle kamper, nå som fast ansatt og med ekstreme forventninger på seg, blir årets seriestart langt tøffere.  Søndag 11 august tar Manchester United i mot Chelsea på Old Trafford, langt enklere blir det for Liverpool som på fredag 9.august tar imot Norwich og Alexader Tettey.

Hedda fortsetter som ordfører med denne målingen

SKIEN: Hedda Foss Five (43) fortsetter som ordfører i Skien med TAs meningsmåling. Samtidig gleder hun seg til å bli mamma for fjerde gang før jul.
Les mer om:

Dyrt Marvel-mageplask: Dark Phoenix flopper

Ikke alle superhelt-blockbustere blir kioskveltere. Den såkalte avslutningen på X-Men-filmene har i alle fall fått en tam start. Premierehelgen til X-Men: Dark Phoenix er den svakeste åpningen for den 20 år gamle franchisen, inkludert spin-off-ene med Wolverine og Deadpool. I Nord-Amerika tar Dark Phoenix andreplass på kinolisten via kun 33 millioner dollar. The Secret Life of Pets 2 tar førsteplass. Den tolvte X-Men-filmen flopper til tross for en stjernespekket rollebesetning med Jennifer Lawrence, Sophie Turner (alias Sansa Stark i Game of Thrones) og Jessica Chastain som shape-shifter Vuk.

– Den siste tiden har det tatt helt av

Det startet som en pop-up-butikk før jul. Nå går det så bra at Asbjørn Fjeldheim åpner permanent butikk i Haraldsgata. Til høsten kan det bli butikk i Oslo.
Les mer om:

Bruktbilselgeren lovet å rydde opp – det har ikke skjedd

SKIEN: Før jul i fjor kjøpte Johan Savic fra Oslo en brukt Ford hos selskapet Bruktbil Invest på Kjørbekk i Skien. Tre dager senere brøt bilen sammen. Han er ikke den eneste som har fått problemer etter å ha kjøpt bil gjennom denne forhandleren.
Les mer om:

Ble headhuntet til rådgiverjobb - har kombinert heltidsstilling og dobbelt studieløp

Linn Løvlie Slette (25) var under utdanning som vernepleier da Stiftelsen SOR ønsket henne på laget i oktober 2018. Om 18 dager er hun ferdig utdannet mens hennes medstudenter uteksamineres til jul.
Les mer om:

Har solgt 41 av 52 leiligheter på Tordenkiold brygge – før jul kan de første flytte inn

Til høsten skal Fredrikstad sentrums nye boligprosjekt stå klart på Tordenskiold brygge, og i god tid før jul skal de første beboerne kunne flytte inn. Så langt er 41 leiligheter solgt.
Les mer om:

Rivingen har begynt på Holmlia senter – nytt senter ferdig om drøye to år

Rivingen av parkeringshuset på Holmlia senter er godt i gang. Snart står den gamle Meny-butikken for tur. Før jul i 2021 skal et nytt kjøpesenter stå klart til bruk på Holmlia.
Les mer om:

Dette er den nye rektoren(pluss)

Johannes Killingbergtrø har vært konstituert som rektor på Brekstad barneskole siden før jul. Han får jobben fast fra 1. august.
Les mer om:

Siste sang med gjengen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det kommer til å bli vemodig, men vi skal i hvert fall sørge for en solid avslutning, sier leder for koret, Anne Marie Jakobsen.Avskjedskonserten vil finne sted tirsdag 28. mai i Oppsal samfunnshus klokka 19.00. Koret har hatt sin base i Bydel Østensjø med faste øvelser på Manglerud gård. Men flere av sangerne bor i Groruddalen.

Fylkespolitiker: – Nye Veger bygger veg raskere enn Statens vegvesen(pluss)

Arbeidet med brua på E6 i Ronglan ble startet opp i august og skulle være ferdig før jul. Nå tyder alt på at strekningen er ferdigstilt først i juli.
Les mer om:

Se opp for 300 sprintere med dårlig tid langs Akerselva

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)AKERSELVA: - For Nydalens Skiklub er det veldig hyggelig å få arrangere dette Norgesmesterskapet midt i området der vi har vår opprinnelse. Da Nydalens Skiklub, som er et av landets eldste idrettslag, ble startet i 1886, var det som skiklubb for arbeidermiljøet i og rundt Spikerverket, sier løpsleder Einar Tommelstad.Lørdag 25. og søndag 26.

– Det blir en helt annen hverdag (pluss)

Elever, lærere og foreldre kan forhåpentligvis holde bygdefesten til jul i ny skole.
Les mer om:

Snuser på norsk thrillerfilmatisering

Hollywood-regissøren som også har laget norske kultfilmer som «Kill Buljo» og «Død snø», fikk bokmanuset til «Himmelen skal gråte blod» tilsendt av sin norske produsent Kjetil Omberg. – Jeg leste den i ett. Det er en veldig bra bok, og jeg likte hovedkarakteren, som er en fin vri på en helt i forhold til amerikanske filmhelter. Det er også et komplisert skurkebilde, sier Tommy Wirkola om boken, som starter med en flykapring. LES OGSÅ: Snakker ut om endringer i ny Disney-film. – Siden blir handlingen så mye mer, kapringen er bare første steg. Det er bra å ankre det i noe ekte og aktuelt.

Nå er det slutt i gågata: Opphørssalg i SOS barnebyers bruktbutikk

I sju år fikk de leie gratis av byens desidert eldste gårdeier, Aase Hansen. Den eneste formen for betaling var en flaske genever, hollandsk gin, til jul og fødselsdag. Men i fjor sommer døde 101-åringen, og kremeiendommen er solgt. Nå har SOS barnebyer opphørssalg.
Les mer om:

Forslaget om en ombygging som kunne gitt fire nye rom ble nedstemt(pluss)

Tjeldsund Omsorgssenter har et prekært behov for flere rom for beboerne, men forslaget om en ombygging som kunne gitt fire nye rom ble nedstemt i budsjettmøtet før jul.
Les mer om:

– Håpar å halde oss på toppen til jul

Odd topper eliteserien etter seier mot Lillestrøm.

Bistandsadvokatene mener Marokko må betale erstatning til ofrenes familier

Marokko må betale erstatning til familiene til de to kvinnene som ble drept i Atlasfjellene før jul, mener bistandsadvokaten til den danske kvinnens familie.
Les mer om:

Bistandsadvokatene mener Marokko må betale erstatning til ofrenes familier

Marokko må betale erstatning til familiene til de to kvinnene som ble drept i Atlasfjellene før jul, mener bistandsadvokaten til den danske kvinnens familie.
Les mer om:

Bistandsadvokatene mener Marokko må betale erstatning til ofrenes familier

Marokko må betale erstatning til familiene til de to kvinnene som ble drept i Atlasfjellene før jul, mener bistandsadvokaten til den danske kvinnens familie.
Les mer om:

Truleg til retten først neste vår

Det var i august 2017 at ein suldøl blei varetektsfengsla og sikta i saka, som politiet i fleire rundar har varsla at snart skulle vera ferdig etterforska. Men det har tatt tid. Statsadvokaten tar ut tiltale Per i dag er saka ferdig etterforska, og skal til statsadvokaten som avgjer den endelege tiltalen.

Er dette Norges fineste utedo?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er iallfall helt i toppen. Det har blitt bygget mange flotte toaletter langs turistvegen, og endelig har vi fått et på Borestranda også, sier ordfører i Klepp, Ane Mari Braut Nese.I tillegg til et nymoderne bygg med dusj og toalett, har området også blitt oppgradert med en tydelig avgrenset parkeringsplass og en ny sti.