Nyheter om JulPlayboi Carti arrestert med 12 poser med dop og våpen

Kommer han fortsatt til Kadetten i juni? Natt til fredag norsk tid ble norgesaktuelle Playboi Carti pågrepet, siktet for besittelse av narkotika og våpen. Ifølge Atlanta News Now ble 23-åringen stanset av mens han kjørte sin svarte Lamborghini i en forstad 20 minutter utenfor Atlanta. Karantenehamstring?

«Top Gun»-premieren utsatt til jul

Filmen, som fra før av var utsatt et helt år, blir skjøvet på enda lenger.
Les mer om:

«Top Gun»-premieren utsatt til jul

Filmen, som fra før av var utsatt et helt år, blir skjøvet på enda lenger.
Les mer om:

Permitteringer og store økonomiske tap for kulturlivet

Både Stavanger Konserthus, Tou og Jærmuseet har permittert eller varslet store permitteringer. De andre institusjonene er i tenkeboksen, og mange tror dørene blir stengt til høsten, eller i verste fall helt til jul. De økonomiske tapene er store.
Les mer om:

Norsk langrenn mistet viktig sponsor. Nå sikrer ny avtale mange millioner de neste to årene.

Før jul takket Sparebank 1 for seg for hovedsponsor for langrenn. Nå vil de likevel sponse Klæbo & co. med tjue millioner kroner de neste to årene.
Les mer om:

Norsk langrenn mistet viktig sponsor. Nå sikrer ny avtale mange titalls millioner de neste to årene

Før jul takket Sparebank 1 for seg for hovedsponsor for langrenn. Nå vil de likevel sponse Klæbo & co. med tjue millioner kroner de neste to årene.
Les mer om:

Trosset koronafrykt på lokalt matmarked: – Nesten like mange som før jul

Flere hundre sørlendinger trosset koronafrykten og møtte opp for å sikre seg lokal mat og drikke i Kristiansand torsdag kveld.
Les mer om:

– Jeg hadde laget en veldig god plan. Så skjer dette. Det knuser drømmen min.

Før jul laget hun den nærmeste perfekte plan for å ta medalje i Paralympics, og siden hadde alt gått på skinner. Så kom beskjeden Aida Dahlen (29) fryktet aller mest.
Les mer om:

– Jeg hadde laget en veldig god plan. Så skjer dette. Det knuser drømmen min.

Før jul laget hun den nærmeste perfekte plan for å ta medalje i Paralympics, og siden hadde alt gått på skinner. Så kom beskjeden Aida Dahlen (29) fryktet aller mest.
Les mer om:

Åpnet butikken for eldre og syke: – Har ikke handlet så mye siden jul, jeg

– Det er veldig, veldig rørende, sier Meny-butikksjefen om kundenes reaksjon på tilbudet om morgen-åpning.
Les mer om:

Leeds har løsningen

Diskusjonen startet på fredag etter at West Hams nestleder fyrte av at det eneste som er fair er å annullere sesongen hvis den ikke blir ferdigspilt. Etter dette har temperaturen steget til over kokepunktet. Leeds-direktøren tilbyr løsningen. Viruset forsvinner ikke med det første. Sky Sports har regnet seg frem til det er 75 prosent sjanse for at sesongen ikke blir ferdigspilt. For Leeds betyr en kanselering av sesongen nok et fordømt nesten-opprykk.

Nå starter billigsalget: Tottenham får 50 prosent rabatt

Vi vet ikke om det er viruset som har fått klubbene til å bli mer realistiske, men nå skal Valencia være villig til å selge spiller til Premier League – for halv pris. Geoffrey Kondogbia har hatt en litt trøblete sesong hos Valencia. Bare 22 kamper denne sesongen og ikke altfor mange lovord for innsatsen, vitner om at midtbanespilleren som kom permanent i 2018 ikke har spilt seg inn i hjertet til manager Albert Celades. Les: Chelsea-spiller «misforstod» hele konseptet med virus-karantene Ifølge Sky Sports ser Tottenham (og Everton) dette som en mulighet og ikke et varselsignal.

Bruno Fernandes har gjort det umulige!

Det skal egentlig ikke være mulig. Det prates om at verdens tøffeste liga ikke er noe du bare hopper inn i. Spør spillere som Naby Keita og Fred om dette. Men Bruno Fernandes er ikke som andre fotballbarn. Umiddelbar påvirkning på hele United-laget, to scoringer og tre assist i de første fem kamper. Dette er noe av det som har gjort Fernandes til konge for en måned. Les: Harry Kane har mistet lysten på Manchester og orker ikke mer av Mourinho BRUNO! BRUNO! BRUNO!

David Crosby frykter for hus og hjem dersom turnévirksomheten rammes ytterligere

Den fortsatte spredningen av koronaviruset har fått stor innvirkning på musikkmiljøet: Flere spillesteder har utsatt og avlyst konserter, mens flere musikere har fått sine turnéer avblåst. Nå har den amerikanske sangeren og låtskriveren David Crosby, i et lengre intervju med GQ, åpnet opp om hvordan COVID-19 påvirker hans muligheter til å tjene penger som musiker. LES OGSÅ: Korona stopper innspillinger av storfilmer. – Jeg har det ikke så bra.
Les mer om:

Solskjær er et geni

Da Ole Gunnar Solskjær ble kastet inn i United-dragsuget i desember 2018, tok det ikke mange ukene før manageren fra en bortgjemt liga i nord fikk ord på seg for å være for soft. Nå forteller Eric Bailly at det er nettopp dette som har vært en av suksesskritteriene. Vi husker den første tiden der Solskjær gikk og holdt rundt spillerne sine og fikk frem smilet hos fotballmillionærene, som knapt hadde fått noe annet enn kjeft de siste månedene.

Bø overrasket seg selv ved å kunne klare det «umulige»

Johannes Thingnes Bø avskrev seg selv før jul. Nå går det mot triumf, men helst vil han hjem i koronakarantene så fort han kan.
Les mer om:

Varsler rekordlave strømpriser i lang tid

Strømprisene har falt med over 75 prosent siden jul. Eksperter tror prisene vil holde seg lave langt utover høsten og at korona-pandemien kan holde prisene lave i lang tid,
Les mer om:

Fullt kjør på matbutikken: – Jeg skulle ønske folk hørte på myndighetene

– Det er bare ribba og pinnekjøttet som mangler, sier varehussjef Thor Christian Larsen fredag formiddag. Omsetningen på Obs var høyere enn før jul.
Les mer om:

Kø på en halvtime i flere butikker: - Det er verre enn jul

TELEMARK: Svært mange har reist ut for å handle i ettermiddag slik at de kan fylle kjøleskap og fryser med mat. Dagligvarebransjen sier folk ikke trenger å bekymre seg.
Les mer om:

Opplysninger til VG: Her er corona-planene for Eliteserien

Tomme tribuner, et begrenset antall tilskuere og cuprunder er noen av alternativene om Eliteserien ikke kan starte som normalt helgen før påske. En siste utvei er fotball fram til jul.
Les mer om:

Foreldre bekymret for elendig renhold: – Har elevene sølt, må de vaske selv. Det er god oppdragelse

Før jul kuttet kommunen i renholdet ved skolene for å spare penger. Det betyr at elevene selv må hjelpe til med renholdet – også i dagens korona-situasjon.
Les mer om:

Barnehagens hjerte: Tilhørighet

"Det har vært jul, vi møtes etter ferien til samlingsstund. Alle barna har med seg en historie etter jul. Noen har en historie om glede, om pakker, og om julenissen. Andre har kanskje en historie som det er vanskelig å snakke om, om vold, alkohol og ulike former for overgrep.
Les mer om:

Aktor ber om 15 års fengsel for Vinstra-drap

Påtalemyndigheten krever 15 års fengsel for mannen som står tiltalt for drapet på Jul Gunnar Budsberg på Vinstra 15. august i fjor.
Les mer om:

Leeds tilbake på topp Marcelo Bielsa forteller hvorfor

Leeds manager Marcelo Bielsa avslørte grunnen til at Leeds nok en gang har funnet frem til formen som vil bringe den tidligere storklubben tilbake til Premier League. Med fire seiere på rad møtte de i går sine lokale rivaler Huddersfield, en kamp de vant uten å anstrenge seg spesielt mye 2 – 0. Samtidig tapte West Brom mot Swansea og måtte dermed gi fra seg førsteplassen i Championship. For bare et par uker siden hadde de en komfortabel ledelse som få trodde Leeds skulle ta igjen. Etter kampen sa Bielsa: “Det var en kamp der vi forsvarte godt.