Nyheter om Jul


Down Town blir ikke ferdig til jul

PORSGRUNN: Etter planen skulle ombyggingen av kjøpesenteret Down Town være ferdig til jul. Den tidsplanen ryker.
Les mer om:

Manchester City-spillerne skal teste ut ny oppkjøring mot Premier League-kamp

Mens vi andre gleder oss til en kombinasjon av juleribbe, pinnekjøtt, familesamvær, pakker – og Premier League fra sofaen, begynner Pep Guardiola allerede nå å forberede seg til en julefeiring som minner om alt annet enn en rolig og familievennlig. Tre kamper på fem dager i jula, med 48 timer mellom kampen mot Wolverhampton og Sheffield United, er programmet til City. Les: Hun var for frekk for TV, kastes ut av arenaen Dette har fått ledelsen hos de blå til å sende sterk kritikk til gjengen som setter opp Premier League-programmet. Uten at det har hjulpet, selvfølgelig.

I år kommer Lars Kristian hjem til Rognan med julekonsert

Lars Kristian Kristoffersen (31) kommer hjem til Saltdal før jul og gleder seg til å endelig få ha julekonsert i Saltdal kirke.

Vil hente Ljøkjel til Julegada i Vennesla

Saksofonist Tore Ljøkjel er svært smigret over at Julegada i Vennesla ønsker at hans toner skal drysse over sentrum til jul.
Les mer om:

FREDAGSFJAS: Jesper Jenset deler sine beste helgetips

Endelig fredag, og endelig fredagsfjas! Spalten hvor våre favorittfjes deler sitt favorittfjas. Hele greia er egentlig ganske tullete. Denne uken tar vi en prat med Jesper Jenset, som har holdt seg opptatt siden sist vi fjaset. – Jeg slapp en låt med en polsk DJ som gjorde det ganske bra. Fikk derfor muligheten til dra dit og opptre på flere store festivaler. Veldig kult! Kult indeed!  – Jeg fikk med meg en fun fact om polsk tv! , fortsetter Jesper. – Alle utenlandske filmer og serier er dubbet, men ikke av skuespillere. En og samme fyr leser absolutt alle stemmer.

Jakter store summer og to nye

SKIEN: Odd vil hjelpe skadeskutte Gjerpen med et fond. Totalt håper håndballklubben å få inn 200 000 kroner. Det igjen skal gi to nye spillere etter jul. Da kan også Cecilie Løvdal (21) være tilbake på banen.
Les mer om:

Da er det offisielt: Det blir endringer på El Clasico

Kampen blir selvfølgelig den sammen. Real mot Barcelona, Ramos mot Messi, knokler mot knokler. Men de som har bestilt tur til Barcelona 26. oktober for å kjenne på stemningen, blir nå skuffet. Det spanske fotballforbundet melder på sine hjemmesider at urolighetene i Katalonia ikke skal få nok en ekstra gnist gjennom El Clasico, med Barcelona mot «det spanske hovedsetet i Madrid». Dermed blir 26. oktober en «helt rolig» dag i Barcelona. Les: Tips til Pogba: Ikke la deg avbilde med Zidane hvis du ønsker arbeidsro Klubbene skal selv finne ny dato, men må bli enige før mandag morgen.

– Planen er november-opning

Etter at Suldalsposten tidlegare i dag publiserte saka om at rådmannen ikkje torer lova at Suldal Bad blir opna før jul, har rådmann Øyvind Valen bede avisa presisera at det blir jobba hardt for å opna badet i november. Jobbar knalllhardt for november Det var i forbindelse med ei orientering til formannskapet om at badet ikkje blir opna første helga i november, at Suldalsposten i ein pause spurde Valen om når han trur badet blir opna.
Les mer om:

Torer ikkje lova bade-opning før jul

Suldal Bad er nå inne i test-perioden, men håpet om opning den første helga i november, er ute. Kaldt vatn i forventingane I dag viste rådmann Øyvind Valen det ferske formannskapet bilde frå badeanlegget der dei tilsette nå testar ut alle system og fasilitetar.

Her er dataspillene vi gleder oss mest til fram mot jul

Podkasten LOLbua fra Harstad ser på det som har kommet hittil i høst og hva de gleder seg til resten av året.
Les mer om:

- Vi kommer til å bruke mangfoldige millioner på dette

VINJE: Haukelifjell Skisenter oppgraderer anlegget sitt. Håpet er å bli ferdig til jul.
Les mer om:

Nå er de i gang med å erstatte ulykkesbrua her

Etter planen skal den nye gangbrua på Linnestad stå ferdig til jul.
Les mer om:

- Vi kommer til å bruke mangfoldige millioner på dette

Haukelifjell Skisenter oppgraderer anlegget sitt. Håpet er å bli ferdig til jul.
Les mer om:

Disse Molde-kampene sendes direkte på TV 2

TV 2 skal sende tre MHK-kamper før jul. Den første er oppgjøret mot Vipers onsdag.
Les mer om:

Disse Molde-kampene sendes direkte på TV 2

TV 2 skal sende tre MHK-kamper før jul. Den første er oppgjøret mot Vipers onsdag.
Les mer om:

Offisielt: Prisbombe-elbilen MG ZS EV kommer til Norge før jul

Her skal det ikke bli ventelister.
Les mer om:

Offisielt: Prisbombe-elbil kommer til Norge før jul

Her skal det ikke bli ventelister.
Les mer om:

NRK lover avklaring om ny sesong av «Exit»

NRK lover avklaring om ny sesong av «Exit». NRKs dramasjef vil ha konkrete og skriftlige historier på bordet før beslutningen tas. Rikskringkasteren bestemmer seg før jul. 
Les mer om:

NRK-sjef: «Exit»-avklaring før jul

NRK må vite mer om hvilke «Exit»-historier som nå kan fortelles, før de gir grønt lys for en ny sesong av suksess-serien.
Les mer om:

Aveny Vest tar form: – Vi skal ha opp fem etasjer før jul

Fundamenteringen er ferdig, og allerede før jul skal det som i dag bare er et «hull i bakken» ha blitt til fem etasjer.
Les mer om:

Travis Scott debuterer på 1. plass i USA, 2. plass i Norge

Travis er den høyeste i rommet og på listene. I alle fall på verdens største hitliste, Billboard Hot 100, hvor 28-åringens «HIGHEST IN THE ROOM» debuterer på førsteplass. Det er kun 34 sanger i Billboards historie som har gått rett inn i toppen av listen. Singelen debuterer på 2. plass på VG-lista etter å ha holdt samme plass hos Spotify i Norge siden den kom ut. Jacques, som Travis egentlig heter, klatret i fjor til førsteplass med «SICKO MODE» feat.

Zoe Kravitz skal spille Catwoman i The Batman

Mjau! Bra valg? I kveld ble det bekreftet at Zoë Kravitz har fått rollen som Catwoman i kommende The Batman. Dette skriver Variety. 30-åringen er aktuell i HBO-serien Big Little Lies. DC Comics-blockbusteren, regissert av Matt Reeves, starter innspillingen rett før eller rett etter jul. Zoë Kravitz sok Bonnie Carlson i Big Little Lies (HBO) Premieren er satt til juni 2021. 17.

Evakuerte etter jordskred i Melhus får ikke flytte hjem før desember

Beboerne i et bolighus i Melhus som ble evakuert som følge av et jordskred lørdag 5. oktober, får ikke flytte hjem før det nærmer seg jul.
Les mer om:

- Satser på byggestart før jul

Les mer om: