Nyheter om Jul


Sir Alex Ferguson får en hjertevarm mottagelse av Old Trafford

Idag tok Manchester United imot Wolverhampton på Old Trafford i Premier League. Kampen endte 1 – 1 og det ble enda litt lenger opp til serieleder Liverpool, men det var ikke det viktigste som skjedde i dag. Sir Alex Ferguson som havnet på sykehus med hjerneblødning i mai er tilbake for første gang. Det var en stor overraskelse, så langt har vi hørt det ville skje nærmere jul. Les: For tredje gang har Liverpool åpnet med seks seirer i Premier League A special moment at Old Trafford.

«O jul med din vrede» vender tilbake til Vaaland ølutsal

Jula er stress, men ikkje på festival med Skambankt, som oppmodar alle til å utagera to dagar før julaftan, i lagerhallen til Vaaland ølutsal.
Les mer om:

Åpner for å gå av før jul, men avviser at det skyldes PwC-rapporten

Helse Nord-direktør Lars Vorland fester fortsatt lit til Marianne Telles versjon, men avviser at han spilte en aktiv rolle for å få UNN-direktøren fjernet.
Les mer om:

Duggfrisk satsing(pluss)

I god tid før jul skal Fjellpøbben åpne dørene i Vollan 3.
Les mer om:

Jobber videre for lysregulering i sentrum(pluss)

Tidligere denne uken møtte Statens vegvesen og andre involverte for å opprette formelle avtaler til lyskrysset som skal opp før jul.
Les mer om:

Everton risikerer å miste poeng i Premier League

Everton har kommet godt ut fra hoppkanten denne sesongen. I fjor høst var det tunge dager på Goodison Park under Ronald Koeman. Men nå kan noe av idyllen ødelegges.   Premier League har nemlig iverksatt en undersøkelse av Marco Silvas jobbskifte.

Kåre Ingebrigtsen må vente med ny jobb

Denne uken har vært tettpakket med Kåre Ingebrigtsen nyheter, først ble det annonsert at han begynner som ekspertkommentator for Eurosport og så dagen etter kan vi lese at han og tidligere assistenttrener Erik Hoftun trekker Rosenborg for retten for usaklig oppsigelse. Les: Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun stevner Rosenborg I og med at Kåre Ingebrigtsen skal være ekspertkommentator for nettopp Eliteserien og der spiller som kjent Rosenborg blir oppdraget utsatt: «Kåre Ingebrigtsen har nylig inngått avtale med oss om å bli ekspert tilknyttet vår Eliteserien-dekning, men vi og han er enige om at

Åpnet en liten bit av Lilleelvkrysset – resten av veien er klar før jul

PORSGRUNN: Denne uka åpnet en liten del av det nye Lilleelvkrysset for trafikk. Hele veistrekningen skal være klar før jul.
Les mer om:

Her øver politiet frem til jul

Har du opplevd at det har vært mange utrykingskjøretøyer og mer eller mindre skremmende aksjoner på Senter Syd på Mortensrud? Da har du nok dumpet borti en øvelse.
Les mer om:

Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun stevner Rosenborg

Nå får vi vite hva retten mener om sparkingen av Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun i sommer. Vi vet at trenere sitter løst, men de har samme rettigheter som alle andre. Stevningen blir sendt fra Ingebrigtsen/Hoftun og deres advokater til Sør-Trøndelag tingrett om få dager, skriver VG. – De får støtte av Trenerforeningen når han går til sak mot sin tidligere arbeidsgiver. Les: Brutter’n har fått seg ny jobb Ingebrigtsen og Hoftun fikk sparken som henholdsvis hovedtrener og assistenttrener i trønderklubben 19. juli.

Gjøvikinger åpner nytt i Hamar - lover landets beste pizza

En trio med adresse på Gjøvik åpner før jul nytt spisested i Hamar. De lover Norges beste pizza.
Les mer om:

Den komplette skandalelisten til Nicklas Bendtner

Rosenborg sin stjernespiller Nicklas Bendtner var på byen i helgen i København og det betyr trøbbel. -Denne gangen slo han til og knakk kjeven på en taxisjåfør på vei hjem. -Rosenborg har ingen kommentarer foruten at de har registrert det som har skjedd og danske eksperter skriver med store typer at nå er det definitivt slutt for Lorden på landslaget.  «Det er nok nå. Vi vet ikke hvor vi er i saksforløpet, men det som er sikkert er at Bendtner er på et punkt i karrieren hvor han trenger positivitet rundt seg.

Adrian og Maria ser seg nødt til å legge ned restauranten: – Dette er trist

I to år har restauranten Christian's ved Farmannstorvet servert ekte norsk hverdagskost. Men driften er ikke lønnsom, og de polske eierne stenger dørene rett før jul.
Les mer om:

Mang ein storkjefta elgjeger blir spak når skyttarprøven skal gjennomførast(pluss)

Folk flest deler året inn i før og etter jul. Dei som jakter elg seier før og etter elgjakta.
Les mer om:

«Shampos» juledrøm knust: Nye Jordal utsatt til sommeren 2020

Vålerengas sportssjef Espen Knutsen (46) må slutte å drømme om å flytte inn i sin nye hjemmearena før jul 2019. Entreprenør NCC står fast på at den ikke vil være klar til bruk før sommeren 2020.
Les mer om:

- England er nærmest som Utsiktens egen jazzdronning å regne

Kulturhuset Utsikten får besøk av England Brooks tett før jul.
Les mer om:

Trasévalet for E39 kjem før jul

Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland signerte i sist veke brevet som bekreftar at planprogrammet for nye E39 mellom Lyngdal og Sandnes er endeleg fastsett.
Les mer om:

Onsdag stenges E6 fram til jul

E6-utbyggingen går raskt framover, og det får konsekvenser for bilistene. Nå blir det omkjøring helt fram til jul.
Les mer om:

Snur om foreslåtte kutt i svømmeundervisning for å spare penger: – Uaktuelt(pluss)

For å dekke inn merforbruket ved Botngård skole ble det foreslått å kutte svømmeundervisninga for elever på 1. til 3. trinn fram mot jul. Nå slår både ordfører og oppvekstsjefen fast at kuttene må løses på andre måter.  
Les mer om:

Åpningen blir minst et halvt år forsinket

Renoveringen av fredete Haugesund folkebiblioteket skulle vært ferdig til jul. Det skjer ikke. Asbest-funn er en av årsakene.
Les mer om:

Nå er det klart når Burger King åpner her

– Vi er veldig glade for å kunne ta i bruk et bygg som det over E18 i Holmestrand. Det er et unikt signalbygg, sier adm.dir. Rune Sandvik i King Food AS om at Burger King før jul vil åpne sin nye restaurant over E18 i Holmestrand.

Nå tror Nora Mørk på EM-spill – kan gjøre spesielt comeback

Det ser stadig lysere ut for Nora Mørk (27). Etter en kneundersøkelse i Oslo nylig tror hun på EM-spill oppunder jul. Før den tid kan hun gjøre et spesielt comeback som straffeskytter allerede i oktober.
Les mer om:

For lite barn til Lindhøy: – Barnefamiliene velger Nøtterøy foran Tjøme

Kommunestyret i Færder vedtok å legge ned to avdelinger i den nye Lindhøy barnehage, som sto klar før jul. Hit har for få søkt seg.
Les mer om:

Forlenger med klubben han har vært i siden han var 12 og leies ut

Han opplevde stor suksess under sommerens EM-sluttspill med G19-landslaget til Norge, og bidro sterkt med både matchvinnerscoring og flere målgivende pasninger. I tillegg har han spilt gode kamper for A-laget til Vålerenga, og i dag forlenger han avtalen med klubben han har vært i siden 12-årsalderen. Christian Borchgrevink er en ordentlig klubbspiller med en lys fremtid foran seg, og unggutten har signert en avtale som strekker seg ut 2021. Leies ut til HamKam Unggutten har fått tre kamper for A-laget i 2018, derav to i Eliteserien.

Hei hå, nå er det jul i butikkene igjen

SKIEN (NRK): Mens mange ennå ikke er ferdige med sommerferien, begynner julepynten å dukke opp i butikken.
Les mer om: