Nyheter om Jul


Kjartan Lauritzen samlet musikknorge i Balestrand for en viktig sak ♡

Det er i Balestrand man skulle vært i sommer I juni og juli samlet nemlig Kjartan Lauritzen og storebroren Theodor «Teddy» Kvikne rekordmange norske talenter på Vestlandet. Ja, så mye kunstaktivitet har det nok ikke vært ved Sognefjorden siden nasjonalromantikkens tider. Historiens første runde med Balestrand Badeklubb, som samlingen heter, bestod av et tjuetalls artister og produsenter, samt klesdesignere, fotografer, kunstnere, musikere og andre kreative folk.  Gjengen samarbeidet på individuelle prosjekter, og produserte i tillegg en felles mixtape bestående av 21 låter som slippes førstko

Hei, hå, nå er det jul igjen! Eller?

Det er september, ikke desember, men lysende nisser er allerede på plass i denne butikken på Strømmen.
Les mer om:

Hei, hå, nå er det jul igjen! – Jeg synes det er for tidlig

Det er september, ikke desember, men lysende nisser er allerede på plass i denne butikken.
Les mer om:

- Vent med lockdown til jul

Les mer om:

Stassi Schroeder bryter stillheten etter å ha blitt sparket fra Vanderpump Rules

Vanderpump Rules-casten har laget drama gjennom 8 sesonger, men nå har intrigene flyttet seg ut av realityverden og videre inn i en skikkelig realitycheck. Serien handler om de ansatte på restauranten SUR (Sexy Unique Restaurant) som eies av den tidligere Real Housewives of Beverly Hills-stjernen, Lisa Vanderpump.

Cardi B og Offset skal skilles

Cardi B skal skille seg fra Offset. Dette kommer frem i rettsdokumenter i kveld ifølge People. Paret har vært gift i tre år og har den to år gamle datteren Kulture Kiari Cephus. Belcalis Marlenis Almánzar, som 27-åringen fra Bronx egentlig heter, ønsker angivelig foreldreretten. OPPDATERT 16. sep: Ifølge rettsdokumentene ønsker Cardi delt foreldrerett. Offset og Cardi skal møtes i retten i november. Ingen av dem har ennå kommentert skilsmissen i sine sosiale medier. 20. august postet Cardi en snutt med Offset via musikkvideoen til Migos’ «Need It» feat.

Julekalender 2020: Årets beste julekalendere til barna

La barna telle ned til jul med en adventskalender de gleder seg til å åpne hver eneste dag. Her er våre ti beste tips til årets beste julekalendere til barn! 
Les mer om:

Her graves det for å legge 650 meter nytt fortau

Oredalsveien og Sandbækveien får 650 meter med nytt fortau før jul. Ny belysning kommer også.
Les mer om:

Verdens største legemiddelkonsern: Vaksinen trolig klar før jul

Konsernsjef Albert Bourla i legemiddelkonsernet Pfizer Inc. mener det er sannsynlig at USA vil ha en koronavaksine klar før årsskiftet.
Les mer om:

Videopremiere fra Kamelen: – Livet er for kort til å være bitter

Kamelen er tilbake i byen! I disse dager er det fem år siden nykommeren Marcus Kabelo Møll Mosele satte Norge på hodet med «Si ingenting», debutsingelen han slapp på rømmen fra politiet. Fem år etter er situasjonen ganske annerledes. Kamelen har fortsatt sine uenigheter med politiet, men nå er han er også en av landets aller største stjerner. I sommer ble den NMG/G-Huset-signerte Laksevåg-gutten frifunnet for ran, men før det måtte han sitte over 100 dager i varetekt. Nå feirer Marcus friheten – og at han endelig kan slippe ny musikk. Se premiere på den stilige videoen til «Tilbake i city», se

Bugatti eller Aston til jul?

Først dukket det opp en mini-Bugatti. Nå følger Aston på med en junior DB5. – Fra 270.000 kroner og oppover. Begge bygges på samme fabrikk og God jul til de tindrende små barneøynene.
Les mer om:

Bergensfirma utvikler spyttprøve som skal gi coronasvar på fem minutter

Et firma i Bergen har utviklet en spyttprøvetest for corona. Metoden testes nå ut i Tyskland og målet er å få testen på markedet før jul.
Les mer om:

Klager over dårlig økonomi! planlegger fire milliarder «shoppebonansa»

Real Madrid har store planer som de setter igang så snart det er en vaksine mot Corona eller bergensere slutter med festing i grotter. – Denne sommeren har det stort sett dreid som om å selge spillere og kutte kostnader, en situasjon som slettes ikke passer klubbens meget ekstravagante president Florentino Pérez. Vi lider alle som følge av conona-pandemien, selv har jeg måttet sette en turne til Europas strippeklubber på vent i påvente av at sosial distanse tilhører fortiden. Klubber må spare penger og det er også tilfelle for Real Madrid.

Avlyser IBU-cupen frem til jul

Det Internasjonale Skiskytterforbundet (IBU) avlyser IBU-cupen som skulle gått av stabelen i november og desember. Det melder de selv i en pressemelding fredag. Dermed vil ikke konkurransen komme i gang før januar 2021.
Les mer om:

Det nye bygget reiste seg i rekordfart

19 leilligheter klare før jul.
Les mer om:

Videopremiere: Dutty Dior viser frem Balestrand

Dutty Dior serverer deilig norgesreklame i musikkvideoen til «Status». I klippet ser vi ikke bare fjordar og fjell, Oslo-gutten byr også på raske biler og baris. Mer kan man nesten ikke be om. Dutty viser også frem det majestetiske hotellet i Balestrand, som selvfølgelig eies av familien til Kjartan Lauritzen. Anledningen var en session vestlendingen inviterte til tidligere i sommer. Vi tok en lynrask chat med Dutty Dior i forbindelse med videoslippet.

Hvilken julemusikk er viktig for deg?

Du inviteres til å komme med julete musikkønsker til årets ønskekonsert fra NRK Klassisk og Kringkastingsorkestret. – Drømmen er å få tak i sterke følelser og historier til jul, sier programleder Linn Skåber.
Les mer om:

No skal alle i dalen få fiber(pluss)

– Målet er å verte ferdig til jul. Då har vi halde på med fiberarbeidet sidan november 2019.
Les mer om:

Ny velværebutikk åpner på Lambertseter senter: – Dette er et konsept flere av våre kunder etterspør

Det blir mange endringer på Lambertseter senter denne høsten. Nå er det klart at også en helt ny butikk med skjønnhet og velvære i fokus, åpner på senteret før jul.
Les mer om:

– Innen jul vil Hurtigrutens omdømme være bra igjen

Det sier professor i markedsføring, UiT, Kåre Skallerud. Siden juli har Hurtigruten fått flengende kritikk etter smitteutbruddet på MS Roald Amundsen. Men begeret er ikke fullt, mener han.

– Innen jul vil Hurtigrutens omdømme være bra igjen

Det sier professor i markedsføring, UiT, Kåre Skallerud. Siden juli har Hurtigruten fått flengende kritikk etter smitteutbruddet på MS Roald Amundsen. Men begeret er ikke fullt, mener han.

Nei, det er ikke utsikten fra Tromsøs dyreste leilighet: - Dette skal stå ferdig til jul. Det blir en liten julegave

Til jul skal 181 nye boenheter stå klar i det som ifølge Norges Arktiske Studentsamskipnad er den høyeste studentblokka i massivtre.
Les mer om:

Apple feirer julen med Mariah Carey

Det er en god stund til jul, det skal sies. Men hos Apple er forberedelsene allerede igang, og du kan se frem til Appel TV+ julespesial med Mariah Carey - samt noen overraskelser.
Les mer om:

Kansellerer verdenscupen til jul

De fire første konkurransehelgene i verdenscupen i skøyter er blitt kansellert, som følge av koronasituasjonen. Det melder det internasjonale skøyteforbundet på sine nettsider. Det betyr at verdenscuphelgen i Stavanger i november utgår, sammen med konkurransene i Tomsazow-Mazowiecki, Salt Lake City og Calgary. Generalsekretær i Norges Skøyteforbund, Håkon Nikolai Dahl, sier det er synd å miste verdenscupstevnet på hjemmebane. – Vi vil jo gjerne ha arrangement i Norge. Vi føler det er viktig for norsk skøytesport og vi føler vi er gode på å arrangere.