Nyheter om Jul


Nådde kravet om 1 million for å utløse støtte fra fylkeskommunen - gir rom for å lyse ut to stillinger til våren

Det er fortsatt optimisme i Skaperkraft Valdres, dette til tross for avslag på støtte da Sør-Aurdal og Etnedal vurderte forslaget i budsjettmøtene før jul. – Mange tror Skaperkraft Valdres er et synkende skip, ifølge Gudbrand Silvet Heiene.
Les mer om:

Nå er det Sandeid sin tur: Bygdeboka klar til neste jul

Etter at Vikebygd fekk bygdebøkene sine i 2018 og Vikedal i fjor, skal sandeidbuen få sine – til jul i år.
Les mer om:

Usikkert om Mads er med: Det blir ny sesong med "Hjem til jul"

Serien var den mest sette av de norske kundene til Netflix i fjor.
Les mer om:

Nye toginnstillinger skaper frustrasjon – fagforeningen erkjenner dårlig stemning, men benekter aksjon: – Mange føler seg tråkket på

Mandag startet uken for mange med nye innstillinger av tog. Det å stå å irritere seg varm i kulda av at tog som ikke kommer, er ikke noe nytt, men siden jul har en konflikt mellom Vy og lokførerne bidratt til flere kanselleringer enn normalt.
Les mer om:

Gode nyheter for fans av Netflix’ Hjem til jul!

Denne saken avslører slutten til Hjem til jul – les noe annet om du liker overraskelser.  Du så kanskje den komme? Det er nok ikke sjokkerende nyheter at Hjem til jul nå får grønt lys til en ny sesong. Serien avsluttet nemlig med en cliffhanger som førte til at vi ble sittende igjen som et stort spørsmålstegn: Hvem ringte egentlig på døra til slutt? I Hjem til jul følger vi den single 30-åringen Johanne (Ida Elise Broch) i sin 24-dagers lange jakt på å finne kjærligheten før julaften. Det virker som hun finner en partner i siste liten, men selvfølgelig får vi ikke vite hvem det er som til slut

Netflix følger opp suksess-serie

Det skriver VG. Ifølge avisen vil både Ida Elise Broch og artist Gabrielle Leithaug være med i sesong to.

Snakker ut etter bruddet med Red Hot Chili Peppers

Den tidligere Red Hot Chili Peppers-gitaristen Josh Klinghoffer har nå uttalt seg om bruddet med bandet kort tid før jul. Den gang kunne gruppen annonsere at tidligere gitarist John Frusciante var tilbake i bandet og at Klinghoffer samtidig trakk seg ut etter 10 år. Siden har det vært sparsomt med uttalelser om gitarist-utskiftingen fra begge sider. LES OGSÅ: Karl Sundby er død. Nå har imidlertid Klinghoffer gitt et intervju til Ultimate Guitar, og her blir han spurt om det er noen såre følelser mellom ham og Red Hot Chili Peppers/John Frusciante. Svaret er: – Det tror jeg ikke.
Les mer om:

Folk i Tromsø har millioner i lommeboken, som de aldri får brukt. Men Martin vet hva han skal kjøpe

Er du en av dem som fikk gavekort til jul? Da bør du fortsette å lese.
Les mer om:

Jul i Barentsburg

Både Fader Frost og kirkenissene satte en ekstra spiss på julearrangementet i Barentsburg.
Les mer om:

Go-Aheads største utfordring

Like før jul tok det britiske private togselskapet Go-Ahead over persontogtrafikken mellom Oslo og Stavanger. Selskapet har vunnet en offentlig anbudskonkurranse om denne trafikken, som gjelder for ti år.
Les mer om:

Midtbanekomet «vipper» mellom Manchester United og Chelsea

20 år gamle Boubakary Soumare har fått sitt store gjennombrudd denne sesongen i den franske serien. – Han har spilt seg inn til å bli en selvfølgelig del av startoppstillingen til Lille og generert interesse fra en rekke klubber. Midtbanespilleren har et meget bevist forhold til hvor han vil spille og i et intervju før jul ga han beskjed om at det ikke var aktuelt å spille for noen andre franske klubber, kanskje med unntak av Paris Saint-Germain som han spilte for som barn og ungdom.

Nå tar Youtube-stjernen pause: – Jeg slutter ikke

Før jul annonserte PewDiePie at han var så sliten at han tar pause. Nå følger han opp.
Les mer om:

Da skjenkekontrollørene kom på besøk, dro bartenderen opp kameraet: – Det kokte over for ham, rett og slett

Siden oppstarten i 2016 har det populære utestedet i Larvik kun fått én fattig alkoprikk. Men da kommunens kontrollører kom på besøk tre dager før jul, var det ikke alt som gikk helt etter boka.
Les mer om:

Hva du kan gjøre i helgen

Han kaller seg Eivind Jul og byr på visepop i Festiviteten lørdag.
Les mer om:

Thingnes Bø og kona fikk en gutt

Johannes Thingnes Bø og kona Hedda Dæhli Bø er blitt foreldre til en gutt som skal hete Gustav. Skiskytterparet ble gratulert på direkten av NRK i torsdagens verdenscupsending fra Ruhpolding. Thingnes Bø har ikke gått verdenscuprenn etter jul, og han er heller ikke med i rennene i Ruhpolding denne uka. Alt skal stå bra til med mor og barn. Paret giftet seg i juni 2018.
Les mer om:

Reagerer kraftig på at rådmannen vil anke dommen i Brånåsen-saken: – Sjokkerende og grusomt

Rett før jul ble kommunen dømt til å betale 34 millioner kroner i erstatning til 14 deponibeboere på Brånåsen. Nå vil rådmannen anke dommen. Beboernes talsmann Vidar Hoel er rystet.
Les mer om:

Glade jul, endelig er den over

Les mer om:

Mistanke om laksevirussjukdom i oppdrettsanlegg i Suldal

Suldalsanlegget ligg cirka 2,4 kilometer aust for Halsavika, på Nedstrand-sida, der det for om lag to månadar sidan vart påvist utbrot av same virussjukdom. I desember oppretta Mattilsynet eit kontrollområde rundt Halsavik-anlegget for å forebyggja, avgrensa og hindra smitte. Slakta ut Drivarane av Borgarliflot er nå pålagd av tilsynet å slakta ut og tømma anlegget.

Torsdag bestemmer OKU hvem som får korkpenger

Egentlig skulle de vært delt ut før jul. Torsdag 16. januar skal OKU ta stilling til hvem som får penger og ikke.
Les mer om:

Quique Setién? Nei, han er ikke dyktig nok for bunnstriden i Premier League

Vi skal aldri dømme noen før de får sjansen til å levere, men til mannen som på et eller annet mystisk vis har fått sjefsstolen i en av verdens mektigste klubber, starter fler enn oss kritiske til. Du skal ikke se bort fra at noen direktører hos Watford satte morgenteen i vrangstrupen på mandag morgen da da fikk med seg dagens nyheter. Les: Haaland og Minamino historie hos RB Salzburg – nå jaktes tredjemann For ikke så altfor mange ukene siden hadde de sittet i møter med personen som nå ble presentert i en av verdens mest prestisjefylte fotballjobber.

Kripos mener Holmestrand-revolver trolig ikke er Orderud-våpenet

Kripos mener våpenet Tore Sandberg overleverte før jul, trolig ikke stammer fra Orderud-saken, sier Gjenopptakelseskommisjonens leder.
Les mer om:

– Folk begynte å stjele lenge før jul

Nye kommuner, nytt fylke og nye skilt – og nye ting å stjele.
Les mer om:

Pochettino stiller heftig krav til Woodward etter å ha gitt Man Utd sitt ord

En veldig god grunn til å like tidligere Tottenham manager Mauricio Pochettino i tillegg til å være ekstremt dyktig i jobben sin er det faktum at han ikke har eller ønsker å ha en agent. – Han forhandler sine egne avtaler og han karrière har ikke lidd av den grunn. Da Ole Gunnar Solskjær ble hentet som midlertidig manager til Manchester United var ikke Pochettino ledig på markedet og i motsetning til andre han jobber for den klubben han jobber for, det er ikke snakk om å bryte en avtale.

Bilbyen fylles opp - Bavaria inn i nybygg til 50 millioner kroner(pluss)

2019 ble et spesielt år for Bavaria i Molde. Like før jul flyttet de inn i nybygget i Bilbyen på Eikrem. Da året var omme, toppet BMW registreringsstatistikken for Romsdal.