Nyheter om Jul


Her kjører daglig over 20.000 bilister. Snart stenges det ene kjørefeltet fram til jul.

Når transformatorstasjonen fra 60-tallet skal oppgraderes, blir ett kjørefelt stengt i fire måneder. Samtidig får undergangen like ved et provisorisk tak.
Les mer om:

Big Bang til jul

Rockebandet Big Bang spiller som vanlig opp til jul.
Les mer om:

Bergenseren valgte bort Brann: – Det er ingenting å angre på

Han sa nei til Brann rett før jul. Søndag drømmer bergenseren om å senke dem.
Les mer om:

Bergenseren valgte bort Brann: – Det er ingenting å angre på

Han sa nei til Brann rett før jul. Søndag drømmer bergenseren om å senke dem.
Les mer om:

FREDAGSFJAS: TV 2-aktuelle Thea Sofie Loch Næss

Da var helgen her, og du vet hva det betyr. Fredagsfjas med nok et favorittfjes. Denne uken preiker vi med Thea Sofie Loch Næss, som tidligere har stått øverst på pallen hos IMDBs «starmeter» i kjølevannet av Netflix-serien The Last Kingdom. Kort forklart er dette den skuespilleren i verden folk er mest nysgjerrige på akkurat nå. Nettsiden har 250 millioner månedlige brukere. Tygg litt på den. View this post on Instagram Skade says thank you for being #1 on IMDb.

Crazy Rich Asian møter Game of Thrones i julefilm

Internett mener dog at smakesnutten avslører for mye. Emilia Clarke (alias Daenerys of the House Targaryen, the First of Her Name, The Unburnt, Queen of the Andals, the Rhoynar and the First Men, Queen of Meereen, Khaleesi of the Great Grass Sea, Protector of the Realm, Lady Regent of the Seven Kingdoms, Breaker of Chains and Mother of Dragons) er klar i sin første filmrolle post Game of Thrones. Tidligere har vi sett henne i søte, men sørgelige Me Before You.

Khalids unge favoritt til Norge ✨

Norges neste favoritt? Claire Cottrill aka Clairo har gjort det særdeles bra de siste årene med låter «Pretty Girl» og «4EVER». Denne uka ble kjent at den unge indieartisten kommer til Norge i vinter, nærmere bestemt bittelille julaften 22.

Så mange har vært i Haugesund sentrum til nå i år: – Over all forventning

Telleapparatene som ble satt ut i sentrum rett før jul, har gitt tall som kan stilne kritikerne, mener leder for Sentrumsgårdene.
Les mer om:

Fattigdom i Kristiansand

Hver jul i flere år har bedrifter og institusjoner i Kristiansand oppfordret ansatte til å kjøpe julepresesanger til barn i fattige familier.
Les mer om:

Ida (25) er norges beste hovslagerlærling

- Dette har vært en jentedrøm i flere år. Jeg kan ikke fatte at jeg nådde så langt i NM-finalen, sier en glad Ida Loftu. Etter jul starter hun opp som hovslager i Ulnes med egen smie.
Les mer om:

Lil Uzi Vert avlyser Norge

Dårlige nyheter for alle som gledet seg til å se Lil Uzi Vert på norsk jord denne uken… Mandag morgen bekrefter Oslo-festivalen Findings at Lil Uzi Vert avlyser fredagens planlagte konsert på Bislett. Hip-hop-duoen Broiler stepper inn. Trolig til stor glede for Findings-folket. – Lil Uzi Vert må dessverre kansellere konserten på Findings grunnet uforutsette hendelser. Vi håper å se han på Bislett en annen gang.

FREDAGSFJAS med Stian Blipp: – Pappalivet har gjort meg til en forbanna grinegutt

Fredag, og endelig ny runde favorittfjas fra favorittfjes! Denne uken er det folkefavoritten Stian Blipp som brekker ned sine helge(u)vaner. I 2013 beskrev vi Stian som «den personen i Norge som er minst truet av arbeidsledighet». Intet nytt å melde på arbeidsfronten i 2019 med andre ord, men på privaten har det skjedd omveltninger. – Jeg har blitt 45 år siden sist vi snakket, 730! – Har hus på Bekkelaget, SUV, unge på armen og preiker med naboen over hekken om platting og om hvorfor pappen blir hentet så sjeldent.

Macaulay Culkin gjøner med «Hjemme alene»-nyheten

Klar for enda mer Hjemme alene? Denne uken ble det kjent at Disney planlegger å lage nye versjoner av 20th Century Fox-filmer de nylig har fått tilgang til etter oppkjøp, deriblant Hjemme alene, Natt på museet og En pingles dagbok. De fleste forbinder Hjemme alene med de to filmene hvor Macaulay Culkin har hovedrollen som Kevin McCallister.

Norges tøffeste 10-åring?

Hvem er Norges tøffeste 10-åring? Vi holder en knapp på Elias fra Moss. Den vesle østfoldingen er til tross for ung alder dreven i den norske vannsporten «dødsing», og har allerede deltatt i konkurranser flere steder i landet. På Instagram har Elias en egen konto dedikert til dødsing. Se rååå snutt fra Waterfest Oslo ved Tjuvholmen:  View this post on Instagram ELIAS (10) @lucky_view @eliasdods @waterfestx A post shared by 730.no (@730no) on Aug 8, 2019 at 3:59am PDT Videoen ovenfor er filmet av produksjonsselskapet Lucky View. Her er Elias i aksjon hj

Vil begynne med basseng før jul(pluss)

Ifølge ordfører Vibeke Stjern (Ap) ønsker en å sende ut anbud på bygginga av basseng i Åfjord i løpet av august. – Det har hele tida vært meninga at første spadestikk skulle gjøres før året var omme, sier ordføreren.
Les mer om:

Verdas beste til ToppVolley

Fram til jul får skulen glede av både verdas beste trenar Kåre Mol og verdas beste sandvolleyspelarar på trenarsida. Stor interesse – Frå august til desember kjem verds-toppane til å ha base her på Rygjatun, og dei vil også ha trenar-roller for elevane. Det blir sjølvsagt ein stor styrke for skulen, men også ein enorm inspirasjon for elevane, meiner Marvik.

Haiskrekk? Ikke se denne filmen

Kanskje ingen nyklassiker, men i 2017 skremte 47 Meters Down nok folk til at det ble en stor kinosuksess. Claire Holt (The Vampire Diaries, Pretty Little Liars) og popveteranen Mandy Moore spiller to jenter som burdykker i Mexico. Dessverre løsner buret og faller til bunnen (ja, 47 meter ned), hvor de blir sittende fast mens hvithaiene lurer. Nå er den britiske regissøren Johannes Roberts tilbake med mer glupske haier – og nye jenter. Hajsann: Brianne Tju som Alexa, Sophie Nélisse som Mia, Sistine Stallone som Nicole og Corinne Foxx som Sasha (Selmer Media/Entertainment Studios) 47 Meters Down

A$AP Rocky på plass i Los Angeles – skal aldri tilbake til Sverige ifølge TMZ

A$AP Rocky landet på LAX i natt. Se video nedenfor. Artisten, iført sin signatur-babushka, var smørblid og tok bilder med flere personer på flyplassen ifølge TMZ. Denne snutten fra CBS i Los Angeles viser privajetten etter landingen på LAX: TMZ minner om at Rocky ble varetekstsfengslet, og satt inne i en måned, grunnet fluktrisiko. Men ettersom de nå lot ham reise, før dommen er offentliggjort, betyr det trolig at han ikke blir funnet skyldig, skriver bloggen. Noe som passer amerikaneren bra, ettersom han ifølge deres kilder hevder at han har sagt at han aldri kommer til å reise tilbake til S

Avslører kjent kjæreste? Les 730s FREDAGSFJAS med Victoria Karlskås Andersen ✨

Det er fredag, og du vet hva det betyr. …Fredagsfjas med våre favorittfjes!

Rammstein-kyss på scenen i homofiendtlige Russland

På Rammstein-konserter er alle velkomne. Vel, kanskje bortsett fra homo-hatere og andre fordomsfulle mennesker. De tyske stjernene er iallfall ikke redd for å ta et standpunkt i saker de bryr seg om. I Russland er det jaggu ikke lett å være skeiv. President Vladimir Putin har lover mot «homo-propaganda», og for bare en uke siden ble den lesbiske LHBT-aktivisten Yelena Grigoryeva funnet drept nær sitt eget hjem i St.

Langt avbrekk for United-stopper

Ole Gunnar Solskjær må klare seg uten Eric Bailly i lang tid. Forsvarsspilleren er ventet å være ute i fire til fem måneder med en kneskade. Det bekrefter Manchester United-manageren, som håper at midtstopperen er tilbake rundt jul.

Skjegg, clout eller kjærlighet? Shawn Mendes og Camila Cabello kliner på ferie

Onde tunger vil ha det til at kjærligheten mellom Shawn Mendes (20) og Camila Cabello (22) ikke er ekte. Paret benekter helt oppskriftsmessig at de faktisk er et par, men blir stadig sett i hverandres armer – også i offentligheten. Nå har «Señorita»-sangerne tatt det et steamy steg videre. Shawn og Camila er på ferie i Florida, og i det vi antar er et privat badebasseng får de jaggu ikke være i fred.  Canadieren og cubaneren kysser og koser mens andre svømmer rundt dem.

NRK beklager at de spilte Kjartan Lauritzen: – Det er skremmende

Gladsang ble for grov på morgenkvisten. Folk blir støtt av så mangt, og på Kleppestø i Hordaland rant begeret over da Gunnar Johnstad hørte en av sangene til Kjartan Lauritzen. Det var (heldigvis) ikke verken «Porno» eller «Pappa (kan pule)», men den norske nyklassikeren «Fredag» som ble for meget for vestlendingen. Helgelåten fra 2016 (730 hadde videopremieren!! tenk det) ble spilt på morgenflatene til NRK P1 Hordaland 12. juli.   I dag har Bergens Tidene publisert et debattinnlegg fra en mann som heter Gunnar Johnstad.

19-åringen krever 140 000 kroner fra A$AP Rocky

Rettssaken til A$AP Rocky er i gang. Etter noen forsinkelser (grunnet stort oppmøte fra presse og privatpersoner) startet saken mot  A$AP Rocky og to fra hans team like etter klokken 10 i morges. Rettssaken holdes på svensk, men de tiltalte får engelske oversettelser underveis. A$AP Rocky har sittet fengslet i svensk varetekt i nesten en måned. Dagens møte i tingretten, som kommer til å fortsette utover ettermiddagen, er den første av tre planlagte dager i retten. Den fornærmede er en afghansk flyktning bosatt i Sverige.

Gode nyheter fra Post Malone

Post Malone er ferdig med sitt nye album. Det fortalte han nylig til publikum under en konsert på festivalen Cheyenne Frontiers Days i Cheyenne, Wyoming. – Jeg har noen ganske herlige og fantastiske nyheter. Grunnen til at stemmen min er ganske dårlig er at jeg har vært i studioet de siste tre dagene, og vi gjorde oss ferdige med det nye albumet. Og jeg tror det kommer til å bli ganske så heftig! View this post on Instagram BIG ANNOUNCEMENT GUYS, A NEW ALBUM IS COMING !!!
Les mer om: